Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 1) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos FM: News in Greek, 97-11-28

Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορά του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Μέσων Ενημέρωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Νέα μαθήματα, κατευθύνσεις και ευελιξία στις επιλογές των μαθητών, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του νέου ωρολογίου προγράμματος για τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου που θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το Σεπτέμβριο του 1998 για τους μαθητές της Α' και Β' Λυκείου και από το Σεπτέμβριο του 1999 και για τους μαθητές της Γ' Λυκείου. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση του Γεράσιμου Αρσένη, μειώνεται το ωράριο διδασκαλίας κατά 2 έως 4 ώρες εβδομαδιαίως και οι μαθητές θα διδάσκονται- στον χρόνο που εξοικονομείται- μαθήματα επιλογής ή θα κάνουν ενισχυτική διδασκαλία. Η πρώτη λυκείου, που είναι τάξη προσανατολισμού θα περιέχει μαθήματα γενικά, συνολικής διάρκειας 29 ωρών εβδομαδιαίως και μαθήματα επιλογής, από τα οποία ο μαθητής είναι υποχρεωμένος να επιλέξει τουλάχιστον ένα. Στην Β' Λυκείου τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Γενικής Παιδείας και Κατευθύνσεων. Τα γενικής παιδείας διδάσκονται 23 ώρες και τα κατευθύνσεων που χωρίζονται σε υποχρεωτικά και επιλογής. Οι κατευθύνσεις είναι: Θετική, Θεωρητική, Τεχνολογική. Στην τρίτη λυκείου η τεχνολογική κατεύθυνση χωρίζεται σε δυο κύκλους: Τεχνολογίας και Παραγωγής και στον Κύκλο Πληροφορικής και Υπηρεσιών. Τα νέα γενικά μαθήματα που εισάγονται είναι: στην α' τάξη η Τεχνολογία, στην β' τάξη η Εισαγωγή στο δίκαιο και τους πολιτικούς θεσμούς και στην γ' λυκείου η Νεώτερη Ελληνική Ιστορία και η Ιστορία των Επιστημών και της Τεχνολογίας. Πάντως όλοι ανεξαιρέτως οι μαθητές θα διδάσκονται την ελληνική γλώσσα, μαθηματικά, κοινωνιολογία, οικονομία.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για τις 18 Δεκεμβρίου, πρώτη μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού στην ολομέλεια της βουλής, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ. Η απεργία θα είναι πανεργατική, καθώς θα συμμετάσχουν και οι εργαζόμενοι στο δημόσιο τομέα, ύστερα από απόφαση της ΑΔΕΔΥ. Βασικά αιτήματα είναι η αύξηση του αφορολόγητου ορίου στα 2 εκατ. δρχ, τιμαριθμοποίηση των φορολογικών κλιμάκων, άμεση απόσυρση του μέτρου προείσπραξης των φόρων από μισθωτούς και συνταξιούχους, ανατροπή της εισοδηματικής πολιτικής του 2,5%, το 35ωρο και αύξηση των συντάξεων. Το γενικό συμβούλιο της ΓΣΕΕ ενέκρινε την καταγγελία της παλιάς γενικής συλλογικής σύμβασης εργασίας και καλεί τους εργοδότες να προσέλθουν σε διαπραγματεύσεις με θετικές για τους εργαζόμενους προτάσεις, ώστε να συναφθεί η νέα σύμβαση του 1998.

Η κακή διαιτησία και η κακή απονομή δικαιοσύνης, είναι δύο απο τις αιτίες που προκαλούν τα φαινόμενα βίας στα γήπεδα, σχολίασε στη βουλή, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Ανδρέας Φούρας, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού της ΝΔ, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά. Ο κ. Φούρας ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθεί με όλους τους διαιτητές της Α' εθνικής κατηγορίας προκειμένου να τους επισημάνει τις ευθύνες τους και πρόσθεσε ότι τα φαινόμενα αυτά, δεν είναι θέμα των τελευταίων ημερών, αλλά απασχολούν πάρα πολλά χρόνια την ελληνική κοινωνία. Ο υφυπουργός Αθλητισμού επανέλαβε τα όσα αποφασίστηκαν στη χθεσινή σύσκεψη όλων των παραγόντων, όπως τα πιλοτικά προγράμματα για την παρακολούθηση της συμπεριφοράς των φιλάθλων, η επαγγελματική διαιτησία και η απόδοση της αθλητικής δικαιοσύνης απο τακτικούς δικαστές. Η κα Πετραλιά επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν εφαρμόζει τους νόμους και ότι επικρατεί χαλάρωση στο χώρου του Αθλητισμού.

Ενδεικτικό της άποψης που επικρατεί στο κοινό για τους εμπόρους ναρκωτικών, είναι το αποτέλεσμα πανελλαδικής δημοσκόπησης της εταιρίας Βι- Πι-Αρ-Σι, που δημοσιεύουν σήμερα ΤΑ ΝΕΑ. Σύμφωνα με την έρευνα, το 75% της κοινής γνώμης τάσσεται υπέρ της επαναφοράς της θανατικής ποινής για τους εμπόρους ναρκωτικών, το 32% υπέρ του διαχωρισμού σε σκληρά και μαλακά, το 71,5% θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο να προμηθευτεί κάποιος ναρκωτικά και μόνο το 18,4% πιστεύει ότι η αστυνομία είναι αρκετά αποτελεσματική στην πάταξη της μάστιγας. Στη βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Ρωμαίος, δήλωσε ότι στο πρώτο 20ήμερο του Νοεμβρίου έγιναν 94 συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών στην περιοχή του Ζεφυρίου, κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και οι συλληφθέντες δεν ήταν χρήστες, αλλά διακινητές. Στο μεταξύ, στη διάρκεια ερευνών που έκανε η αστυνομία έξω από σχολεία, στις περιοχές της Καλλιθέας και της Καισαριανής, συνελήφθησαν 12 άτομα μεταξύ των οποίων δύο ανήλικοι μαθητές και μια φοιτήτρια, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες χασίς. Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση ηρωίνης. Πρόκειται για το Σέργιο Καζάκο, 26 ετών και ένα άλλο άτομο, αγνώστων λοιπών στοιχείων που πιθανολογείται ότι είναι αλλοδαπός. Αλλη μια γυναίκα, η Αθηνά Παρδάλη, 33 χρόνων, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Καβάλα - Θεσσαλονίκης. Στην κατοχή της βρέθηκε μικροποσότητα χασίς και ηρωίνης.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με 30 εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν μολυνθεί με τον ιό Εϊτζ από τα ττέλη της δεκαετίας του '70 μέχρι σήμερα και με 22,2 εκατομμύρια να ζουν σήμερα σε όλη τη γη θα γιορτάσουμε τη Δευτέρα την Παγκόσμια Ημέρα κατά της θανατηφόρου νόσου. Σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων στη Δυτική Ευρώπη αναμένεται να μειωθεί κατά 30%, στην Ελλάδα θα υπάρξει ουσιαστική αύξηση. Ο υφυπουργός Πρόνοιας Θεόδορος Κοτσώνης, παρουσιάζοντας μελέτη που έγινε στον ελληνικό χώρο δείχνει ότι οι Ελληνες είναι περισσότερο ευάλωτοι στο να μολυνθούν στον ιό, σε σχέση με άλλους λαούς της Ευρώπης, εάν χαλαρώσουν τα προφυλακτικά μέτρα κατά του Εϊτζ. Στη Βρετανία, γιατροί δήλωσαν αισιόδοξοι για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού εμβολίου κατά του Εϊτζ, μετά την πληθώρα νέων φαρμάκων που βρέθηκαν κατά της νόσου.

Η Ελλάδα θα ασκήσει βέτο σε περίπτωση που οι 14 της κοινότητας θέσουν θέμα συμμετοχής της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή διάσκεψη, δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Λονδίνο που βρίσκεται. Ο κ. Σημίτης αποκάλυψε ότι στην τελευταία σύνοδο του Λουξεμβούργου ρώτησε όλους τους ηγέτες ποιός είναι έτοιμος να δεχθεί την Τουρκία ως υποψήφιο προς ένταξη μέλος και η απάντηση απ' όλους ήταν όχι. Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι η Τουρκία πρέπει να ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ενωση, να αποδεχθεί τη δικαιοδοσία του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης και να συμμορφωθεί με τις διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις. Σημειώνεται ότι το 45% των ερωτηθέντων στην Ευρωπαϊκή Ενωση τάχθηκε κατά της ένταξης της Τουρκίας στην κοινότητα.

Με πρώτο σταθμό την Ξάνθη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, άρχισε την τριήμερη περιοδεία του στη Θράκη, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματός του. Μιλώντας στους κατοίκους του Εχίνου, ο κ. Καραμανλής τόνισε πως η πολιτική της ΝΔ περιέχεται σε δύο λέξεις:ισονομία και ισοπολιτεία. Πρόσθεσε επίσης ότι το κράτος υστέρησε σε έργα υποδομής στις παραμεθόριες περιοχές και σημείωσε πως στο μέλλον επιβάλλεται να προχωρήσουν με ταχύτερους ρυθμούς με δεδομένο ότι έχει ανοίξει η βαλκανική ενδοχώρα, η οποία προσφέρει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στον οικονομικό τομέα.

Ερχεται την Κυριακή στην Αθήνα για να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, Νίκολας Μπερνς, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Τόμας Νάιλς. Ο Νίκολας Μπερνς ξεκίνησε την καριέρα του το 1983 στη Μέση Ανατολή, την περίοδο 90-95 υπηρέτησε στο Λευκό Οίκο ως σύμβουλος του προέδρου για σοβιετικές υποθέσεις, ενώ επί προεδρίας Μπους ήταν σύμβουλος για υποθέσεις που αφορούν την Ελλάδα, την Τουρκία και την Κύπρο.

Την αθώωση του Γιώργου Μπαλάφα για τις κατηγορίες της συμμετοχής στη δολοφονία του εισαγγελέα Θεοφανόπουλου και της ληστείας μετά φόνου στου Σκλαβενίτη, καθώς και την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής σχετικά με τη γιάφκα της οδού Καλαμά, ζήτησαν από το Εφετείο οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Το δικαστήριο θα συνεδριάσει εκ νέου για την απόφαση τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Σε έντονα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συνεχίσθηκε και σήμερα η δίκη της ηθοποιού Βάσιας Παναγοπούλου και των τριών άλλων ατόμων που κατηγορούνται για σχεδιασμό δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του σκηνοθέτη Απόστολου Δοξιάδη, πρώην συζύγου της ηθοποιού. Και σήμερα κατέθεσε ο ουσιώδης μάρτυρας, Κωνσταντίνος Λαδάς, ο οποίος επανέλαβε ότι εισέπραξε από τον κ. Δοξιάδη περίπου 7 εκατ. δρχ. προκειμένου να μιλήσει για σχεδιασμό δολοφονίας του από την πρώην σύζυγό του. Η δίκη θα συνεχισθεί τη Δευτέρα.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για την 12η ημέρα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της πρώτης εθνικής κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Ολυμπιακό στάδιο. Αυτό αποφασίστηκε στη σημερινή σύσκεψη, που έγινε στην ΕΠΑΕ, υπο την προεδρία του Στέλιου Σφακιανάκη και στην οποία μετείχαν εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ, της Αστυνομίας και των ΗΣΑΠ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού Ανδρέας Φούρας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργο Βαρδινογιάννη. Ο πρόεδρος των "πρασίνων" εξήγησε ότι απουσίαζε από τη χθεσινή σύσκεψη για τη βία γιατί απλά διαφωνούσε με το θέμα της. Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν ο μοναδικός απών από τη σύσκεψη.

ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ισχυρές ανοδικές τάσεις επεκράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος με αποτέλεσμα ο γενικός δείκτης τιμών να καταγράψει άνοδο 2,60% κλείνοντας στις 1474,02 μονάδες. Βελτιωμένη παρουσιάστηκε και η αξία των συναλλαγών η οποία ανήλθε στα 21,1 δισ. δρχ. Σε εβδομαδιαία βάση ο γενικός δείκτης τιμών σημείωσε άνοδο 2,45%. Οι επιμέρους δείκτες έκλεισαν ως εξής: Τράπεζες άνοδος 1,65%, Ασφάλειες άνοδος 2,30%, Λήζινγκ άνοδος 2,58%, Επενδύσεις άνοδος 1,71%, Κατασκευές άνοδος 1,42%, Βιομηχανίες άνοδος 3,83%, Διάφορες άνοδος 3,94%, Συμμετοχών άνοδος 2,11%. Ο Δείκτης Παράλληλης Αγοράς ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,89%.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με σαρωτικές αλλαγές στην κυβέρνηση, προειδοποίησε τους υπουργούς του ο ρώσος πρόεδρος Μπόρις Γιέλτσιν, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικονομία. Συγκεκριμένα, ο ρώσος πρόεδρος σε ραδιοφωνικό του μήνυμα δήλωσε οτι μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τη Δευτέρα, με στόχο τον απολογισμό του κυβερνητικού έργου, κρίνει απαραίτητο να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στους κόλπους της κυβέρνησης, καθώς τα αποτελέσματα κάθε άλλο παρά ευχάριστα είναι για την πορεία της οικονομίας. Διευκρίνισε ωστόσο, οτι θα διατηρήσει στη θέση του τον πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ανατόλι Τσουμπάϊς, παρά τις πιέσεις της αντιπολίτευσης, η οποία τον κατηγορεί ότι ξεπουλά τον κρατικό πλούτο της χώρας, στο όνομα των ιδιωτικοποιήσεων. Στο μεταξύ, η επιτροπή προϋπολογισμού της Δούμας ανακοίνωσε σήμερα ότι υποστηρίζει το σχέδιο προϋπολογισμού για το 1998, και πρότεινε την ψήφισή του από το σώμα κατά την πρώτη ανάγνωση.

Ημέρα δικών σήμερα στην Τουρκία και το δικαστήριο κρατικής ασφάλειας στην Αγκυρα επέβαλε την ποινή του θανάτου σε 33 φανατικούς ισλαμιστές, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι για τον εμπρησμό ξενοδοχείου στην πόλη Μαντιμάκ, στην κεντρική Τουρκία το 1993, κατά τον οποίο 37 άτομα έχασαν τη ζωή τους, στην πλειοψηφία τους διανοούμενοι. Οι καταδικασθέντες θα εκτίσουν προφανώς την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, καθώς η ποινή του θανάτου προβλέπεται από τον τουρκικό ποινικό κώδικα, αλλά καμία καταδίκη δεν έχει εκτελεσθεί από το 1984. Αλλη μία δίκη όμως άρχισε σήμερα στην Αγκυρα, συγκεκριμένα του Οζέρ Τσιλέρ, συζύγου της πρώην πρώθυπουργού Τανσού Τσιλέρ, με την κατηγορία της παραποίησης εγγράφων τα οποία κατέθεσε σε κοινοβουλευτική επιτροπή που ερευνά υποθέσεις διαφθοράς, στις οποίες φέρεται να ενέχεται η σύζυγός του. Την ίδια ώρα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα καταδίκαζε την Τουρκία για την καταστροφή από τις δυνάμεις ασφαλείας κουρδικών κατοικιών, το 1993. Δεν έχει ορισθεί ακόμα το ποσό της αποζημίωσης στις ενάγουσες οικογένειες.

Σε επικίνδυνα μονοπάτια βρίσκεται η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο, μετά τις χθεσινές ένοπλες συμπλοκές μεταξύ αλβανών αυτονομιστών και της σερβικής αστυνομίας που προκάλεσαν τον θάνατο τριών ατόμων. Οπως ανέφεραν αλβανοί αυτόπτες μάρτυρες, στην πρωτεύουσα Πρίστινα οι ειδικές δυνάμεις της σερβικής αστυνομίας, με την κάλυψη ελικοπτέρων και θωρακισμένων οχημάτων, απέκλεισαν από τον έξω κόσμο αρκετά χωριά όπου διαμένουν αλβανόφωνοι, καταζητώντας υπόπτους τρομοκράτες. Από την πλευρά της, η σερβική αστυνομία υποστήριξε οτι οι συγκρούσεις ξέσπασαν όταν οι δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να συλλάβουν υπόπτους λαθρέμπορους.

Στο δρόμο των πρόωρων εκλογών βαδίζει η Ινδία, καθώς σήμερα το Κόμμα του Κογκρέσου απέσυρε την υποστήριξή του προς την κυβέρνηση μειοψηφίας του πρωθυπουργού Ιντέρ Κουμάρ Γκουζράλ, με αποτέλεσμα αυτή να παραιτηθεί. Το Κόμμα του Κογκρέσου έλαβε αυτή την απόφαση έπειτα από δύο μαραθώνιες συνεδριάσεις του εκτελεστικού οργάνου του.

Στο Κουρδικό Εργατικό Κόμμα στρέφονται οι υποψίες και έρευνες της τουρκικής αστυνομίας, για την σημερινή επίθεση εναντίον περιπολικού της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη, από την οποία σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και τραυματίσθηκαν άλλοι δύο. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Κατ'οίκον κράτηση για τις κρατούμενες μητέρες! Με έναν νέο νόμο η Ιταλία προτίθεται να .. . στείλει στα σπίτια τους όλες τις κρατούμενες που εκτείουν ποινή κάτω των τεσσάρων ετών, προκειμένου να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον. Τα "έγκλειστα", λόγω κρατούμενης μητέρας, ανήλικα παιδιά είναι σήμερα στην Ιταλία 56, αλλά με το νέο νόμο προβλέπεται επιεικής μεταχείρηση γενικότερα σε όλες τις μητέρες, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών τους. Με κατ'οίκον περιορισμό μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους επίσης και όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ή είναι άνω των 60 ετών και ανάπηροι ή είναι κάτω των 21 ετών και έχουν ειδικές ανάγκες υγείας, σπουδών, εργασίας ή οικογενειακά προβλήματα.

ΚΑΙΡΟΣ

Αστατος θα είναι και αύριο ο καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως όμως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Αργότερα ο καιρός και εκεί θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί 6 με 15 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά 10 με 18 και στο Αιγαίο 13 με 19 βαθμούς Κελσίου. Συννεφιά, με παροδικές βροχές, ασθενείς μέχρι μέτριους ανέμους και θερμοκρασία 13 με 17 θα έχει αύριο η Αθήνα. Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί 9 με 15 βαθμούς.


Cosmos News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.02 run on Friday, 28 November 1997 - 23:17:51 UTC