Visit the Sites Mirrored on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Aug. 28)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Εντεινονται οι διεργασιες στα κομματα με στοχο την καταρτιση των συνδυασμων των υποψηφιων βουλευτων.
  • Συνεδριαζει απο το μεσημερι στη Χαριλαου Τρικουπη υπο τον Κωστα Σημιτη η Κεντρικη Εκλογικη Επιτροπη του ΠΑΣΟΚ.
  • Στη Ρηγιλλης, ο Μιλτιαδης Εβερτ εχει απο το πρωι διαδοχικες συσκεψεις με συνεργατες του. Αυριο περιοδευει στη Β`Αθηνας.
  • Σημιτης και Εβερτ συναντηθηκαν σημερα διαδοχικα με το προεδρειο του Συνδεσμου Βιομηχανιων Βορειου Ελλαδας.
  • Η Αλεκα Παπαρηγα επισκεφθηκε το πρωι τις εγκαταστασεις της Ολυμπικ Κετερινγκ.
  • Την εκλογικη διακηρυξη του Συνασπισμου παρουσιασε το μεσημερι ο Νικος Κωνσταντοπουλος.
  • Η οικονομια ηταν χθες το επικεντρο της προεκλογικης αντιπαραθεσης.
  • Συνεδριασε το πρωι η διακομματικη επιτροπη και ασχοληθηκε με την κατανομη του τηλεοπτικου χρονου.
  • Εκτος κινδυνου εξακολουθουν να νοσηλευονται με γαστρεντεριτιδα στο Βενιζελειο εξι ατομα, επιβατες του κρουαζιεροπλοιου "Κοστα Ριβιερα".
  • Νεος Προεδρος της ΓΣΕΕ εξελεγη ομοφωνα ο Χρηστος Πολυζωγοπουλος, προεδρος του Εργατικου Κεντρου Αθηνας.
  • Εικοσι ατομα τραυματιστηκαν σε συγκρουση δυο τρενων στην Αυστρια.
  • Συνεχιζονται οι ερευνες στο σπιτι του Μαρκ Ντιτρου στο Βελγιο για τον εντοπισμο και αλλων θυματων της σπειρας των παιδεραστων.
  • Σε χημικο ευνουχισμο θα υποβαλλονται συντομα η καθ`υποτροπην παιδεραστες στην Καλιφορνια.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εντεινονται οι διεργασιες στα κομματα με στοχο την καταρτιση των συνδυασμων των υποψηφιων βουλευτων. Απο το μεσημερι συνεδριαζει στη Χαριλαου Τρικουπη υπο την προεδρια του Πρωθυπουργου και Προεδρου του ΠΑΣΟΚ, Κωστα Σημιτη, η κεντρικη εκλογικη επιτροπη και εξεταζει θεματα που αφορουν στην προεκλογικη τακτικη, τις περιοδειες του Πρωθυπουργου και τις τηλεοπτικες συνεντευξεις. Ο κ. Σημιτης αρχιζει τις περιοδειες του απο τη Λεσβο την προσεχη Δευτερα. Στο ΠΑΣΟΚ, διεξαγονται σημερα στις οργανωσεις του εκλογες για την αναδειξη των υποψηφιων βουλευτων του κομματος. Παντως οι οριστικες αποφασεις, αναμενεται να ληφθουν το Σαββατο στη συνεδριαση της Κεντρικης Επιτροπης.

Εξαλλου, ο Προεδρος της Νεας Δημοκρατιας, Μιλτιαδης Εβερτ εχει απο το πρωι στη Ρηγιλλης, διαδοχικες συσκεψεις με συνεργατες και στελεχη του κομματος για την καταρτιση των συνδυασμων. Αυριο ο κ. Εβερτ θα περιοδευσει στη Β`Περιφερεια της Αθηνας. Το βραδυ ο επιτιμος προεδρος του κομματος Κωνσταντινος Μητσοτακης θα μιλησει σε συγκεντρωση στο Αρκαλοχωρι Ηρακλειου. Απο το πρωι πραγματοποιουνται οι νομαρχιακες συνελευσεις της Νεας Δημοκρατιας προκειμενου να αναδειχθουν οι υποψηφιοι βουλευτες που θα προταθουν στην ηγεσια του κομματος, η οποια και θα λαβει τις οριστικες αποφασεις.

Διαδοχικες συναντησεις με τον Πρωθυπουργο Κωστα Σημιτη και τον Προεδρο της Δημοκρατιας, Μιλτιαδη Εβερτ, ειχε σημερα το προεδρειο του Συνδεσμου Βιομηχανιων Βορειου Ελλαδος. Κατα τις συναντησεις αυτες το προεδρειο του συνδεσμου εξεθεσε τις θεσεις και τις προτασεις του για τα βασικα προβληματα της οικονομιας προκειμενου να βοηθησει στην αναπτυξιακη ανορθωση της χωρας, και ιδιαιτερα της Βορειας Ελλαδας.

Η Γενικη Γραμματεας του ΚΚΕ, Αλεκα Παπαρηγα, επισκεφθηκε το πρωι τις εγκαταστασεις της Ολυμπιψ Ψατερινγ οπου ειχε συνομιλια με τη διοικηση και τους εργαζομενους. Η κ. Παπαρηγα εξαπελυσε επιθεση κατα της Ευρωπαικης Ενωσης, του ΝΑΤΟ και ολων των κομματων που αποδεχονται, οπως ειπε, τις επιλογες τους. Τονισε οτι για μετα τις εκλογες μεθοδευεται ξεπουλημα των δημοσιων επιχειρησεων καθως επισης και μεγαλων παραγωγικων μοναδων. Εξαλλου, αναφερομενη στο θεμα της οικονομιας κατηγορησε για υποσχεσιολογια τα δυο μεγαλα κομματα.

Ο Προεδρος του Συνασπισμου Νικος Κωνσταντοπουλος, παρουσιασε το μεσημερι κατα τη διαρκεια συνεντευξης τυπου στο Ζαππειο, την εκλογικη διακηρυξη του κομματος του. Εξαπελυσε επιθεση κατα των δυο μεγαλων κομματων οτι επιχειρουν να συντηρησουν το δικομματικο σκηνικο και εκανε λογο για εκλογες δυο ταχυτητων, χωρις ιση μεταχειριση των κομματων. Παραλληλα επεκρινε ΠΑΣΟΚ και Νεα Δημοκρατια, οτι εχουν επιδοθει σε ενα νεο κυμα υποσχεσεων τις οποιες μετεκλογικα δεν θα μπορεσουν να υλοποιησουν. Ο κ. Κωνσταντοπουλος, εξεφρασε τη βεβαιοτητα οτι ο Συνασπισμος θα μπει στη Βουλη και θα παιξει καταλυτικο ρολο στις μετεκλογικες εξελιξεις. Τονισε επισης την αναγκη να αλλαξουν οι στρατηγικες και το πολιτικο συστημα της χωρας, δινοντας εμφαση στη συγχρονη δημοκρατικη αριστερα. Τελος, επανελαβε την προταση του για τηλεοπτικο διαλογο των πολιτικων αρχηγων προκειμενου να συζητηθουν τα μεγαλα προβληματα του λαου. Στο μεταξυ, συμφωνα με πληροφοριες, ο Μανωλης Δρεττακης δεν θα ειναι τελικα υποψηφιος με το ψηφοδελτιο του Συνασπισμου.

Ο Προεδρος της Πολιτικης Ανοιξης, Αντωνης Σαμαρας, θα παρουσιασει την Παρασκευη το εκλογικο προγραμμα του κομματος του, με εμφαση στα εθνικα θεματα, την οικονομια και τους θεσμους. Περιοδειες θα αρχισει απο το Σαββατοκυριακο με πρωτο σταθμο τα Δωδεκανησα. Τελος, ο Προεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημητρης Τσοβολας, πραγματοποιει απο σημερα περιοδεια στην Ευβοια.

Η οικονομια ηταν χθες στο επικεντρο της προεκλογικης αντιπαραθεσης, ενω ο Προεδρος της Νεας Δημοκρατιας, Μιλτιαδης Εβερτ, εξηγγειλε το κυβερνητικο προγραμμα για την κοινωνικη πολιτικη και την ενισχυση των χαμηλομισθων και των αγροτων. Ο κ. Εβερτ, ανακοινωσε οτι τα πρωτα μετρα που θα ληφθουν ειναι η καταργηση των αντικειμενικων κριτηριων με τεκμηρια διαβιωσης, η μειωση στο ημισυ ολων των φορολογικων συντελεστων, η αυξηση του αφορολογητου οριου για την κληρονομια και τη μεταβιβαση της αγροτικης γης σε αγροτες και η επαναφορα της χορηγησης αφορολογητων καυσιμων για τα αλιευτικα σκαφη. Ο υπουργος Οικονομικων, Αλεκος Παπαδοπουλος, δηλωσε οτι αυτα που υποσχεθηκε ο κ. Εβερτ, θα κοστισουν περισσοτερα απο 600 δισεκατομμυρια δραχμες και τον κατηγορησε για ντελιριουμ λαικισμου.

Οξεια επιθεση εξαπελυσε το μεσημερι ο Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης κατα του προεδρου της Νεας Δημοκρατιας, με αφορμη το οικονομικο προγραμμα που εξηγγειλε χθες, ο Μιλτιαδης Εβερτ. Ο κ. Σημιτης, τονισε οτι ο κ. Εβερτ στις εξαγγελιες τους μιμειται τον Κωνσταντινο Μητσοτακη του 1990. Η τωρινη Νεα Δημοκρατια τονισε μιμειται τη Ν.Δ. του 1990. Χαρακτηρισε απατηλες τις υποσχεσεις του προεδρου της Ν.Δ. και διερωτηθηκε απο που θα βρεθουν τα 600 δις δραχμες που χρειαζονται για να υλοποιηθουν οι εξαγγελιες αυτες. Θα επρεπε, ειπε ο κ. Σημιτης ο κ. Εβερτ να απολογηθει για τα επτα ψευδη με τα οποια επιχειρει να παραπλανησει τον ελληνικο λαο. Τονισε οτι η Νεα Δημοκρατια ετοιμαζει εφοδο στα εισοδηματα των εργαζομενων και προσθεσε οτι ο ελληνικος λαος γνωριζει ποιος εχει την κοινωνικη ευαισθησια και ποιος την κοινωνικη αναλγησια. Αναφερομενος στην απορροφηση των κοινοτικων πορων, κατηγορησε τη Νεα Δημοκρατια οτι τρεις φορες δεν μπορεσε να συνταξει ενα προγραμμα συγκλισης, το οποιο να ηταν αποδεκτο απο την Ευρωπαικη Ενωση. Απαντωντας στις εξαγγελιες για καταργηση των αντικειμενικων κριτηριων, τις χαρακτηρισε ξεπερασμενες λυσεις ακρατου λαικισμου. Τονισε οτι η φοροδιαφυγη ειναι το κυριο προβλημα της ελληνικης οικονομιας και κοινωνιας και χρειαζεται μια σταθερη πολιτικη ς`αυτο το θεμα.

Για τα μετρα που θα λαβει ο κ. Εβερτ στις παραμεθοριες περιοχες, ο πρωθυπουργος ειπε οτι οι κατοικοι των περιοχων αυτων, ξερουν καλα ποτε εφαρμοστηκαν τα προγραμματα και ποτε δοθηκαν γενναια κινητρα. Προσφατα ειπε το υπουργικο συμβουλιο συζητησε και πηρε τις σχετικες αποφασεις για τις περιοχες αυτες. Αναφερομενος στα οσα ειπε ο Προεδρος της Νεας Δημοκρατιας, οτι το ΠΑΣΟΚ επιβαρυνε τον κρατικο πρυπολογισμο με 682 δισεκατομμυρια δραχμες, τονισε οτι για πρωτη φορα τα τελευταια χρονια, γινεται απο την κυβερνηση αυτη εξοικονομηση δημοσιων δαπανων, δεν υπαρχει υπερβαση δαπανων και μειωθηκε δραστικα το δημοσιο ελλειμμα. Απαντωντας στο θεμα των αυξησεων των αγροτικων συνταξεων τονισε οτι το εργο αυτο το εχουμε ξαναδει παραμονες των εκλογων του 1993, οταν η Νεα Δημοκρατια ψηφισε νομο για αυξησεις οχι για εκεινη τη στιγμη αλλα για τον επομενο χρονο, οταν ηξερε οτι δεν θα ηταν κυβερνηση. Η κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ τονισε ο κ. Σημιτης, θα αυξησει τις αγροτικες συνταξεις. Τελος ο Πρωθυπουργος απαντωντας σε σχετικη ερωτηση τονισε οτι δεν αποδεχεται οποιαδηποτε αρνητικη διαφημιση και αυτο δεν συμβαλει στο πολιτικο επιπεδο. Η αρνητικη διαφημιση προσθεσε, ειναι αρνητικη για την απαντηση στα προβληματα του τοπου.

Εξαλλου, οπως προκυπτει απο δηλωσεις του υπουργου Εθνικης Οικονομιας, Γιαννου Παπαντωνιου, τον επομενο χρονο θα δοθουν αυξησεις στους μισθωτους πανω απο τον πληθωρισμο, ενω δεν θα επιβληθουν νεοι φοροι. Ο κ. Παπαντωνιου τονισε οτι τα τελευταια χρονια, ολοι οι οικονομικη δεικτες παρουσιαζουν βελτιωση και προεβλεψε αυξηση των επενδυσεων καθως και απορροφηση των κοινοτικων κονδυλιων.

Συνεδριασε το πρωι στο υπουργειο Εσωτερικων η διακομματικη επιτροπη και εξετασε την εισηγηση του Ραδιοτηλεοπτικου Συμβουλιου για την ισοτιμη προβολη των κομματων απο τα μεσα ενημερωσης καθως και την κατανομη του τηλεοπτικου χρονου. Επισης συζητηθηκε το θεμα του ελεγχου των δαπανων των κομματων και των υποψηφιων. Η διακομματικη επιτροπη θα συνεδριασει εκ νεου αυριο.

Κλειστα θα παραμεινουν τα δικαστηρια της χωρας απο τις 18 εως τις 25 Σεπτεμβριου, λογω της διενεργειας των εκλογων. Ωστοσο το διαστημα αυτο θα λειτουργουν κανονικα τα αυτοφωρα, Πλημμελη και Μονομελη, ενω στη θεση του θα ειναι και ο εισαγγελεας υπηρεσιας.

Ο Αμερικανος Προεδρος Μπιλ Κλιντον ανανεωσε τη δεσμευση που ανελαβε εναντι του Προεδρου Κληριδη να βοηθησει στην εξευρεση λυσης του Κυπριακου, του σημαντικοτερου , οπως χαρακτηριστικα αναφερει, προβληματος για τις Ηνωμενες Πολιτειες στην Ευρωπη. Με επιστολη του προς τον Προεδρο του Εθνικου Συμβουλιου Ελληνισμου, ο οποιος απεστειλε στον Προεδρο Κλιντον επιστολη διαμαρτυριας για τα τραγικα γεγονοτα στη Δερυνεια, ο Αμερικανος προεδρος αναφερει, μεταξυ αλλων, οτι αναμενει τη πληρη αναφορα του Ειδικου Απεσταλμενου Ριτσαρντ Μπιτι για το κυπριακο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχιζονται οι ερευνες στο σπιτι του παιδεραστη Μαρκ Ντιτρου στο Βελγιο, για την ανευρεση ενδεχομενως και αλλων θυματων της σπειρας. Οι ερευνες γινονται με τη βοηθεια εκσκαφεων ηχητικων ανιχνευτων και ειδικα εκπαιδευμενων σκυλων. Σημερινα δημοσιευματα Βελγικων εφημεριδων αναφερουν οτι ο Ντιτρου, υπεδειξε στην αστυνομια οτι στο σπιτι του βρισκονται θαμμενα τα πτωματα πεντε κοριτσιων, μεταξυ των οποιων και της 17χρονης Αν Μαρσαλ και η 19χρονης Εφζε Λαμπρεκ, οι οποιες ειχαν απαχθει περυσι απο την σπειρα στην Οστανδη.

Σε "χημικο ευνουχισμο" θα υποβαλλονται συντομα οι καθ' υποτροπην παιδεραστες στην Καλιφορνια, βασει ενος νεου νομου που εγκριθηκε απο τα δυο Σωματα του Κογκρεσου της αμερικανικης Πολιτειας και οπως ελπιζουν οι εισηγητες του θα αποτελεσει παραδειγμα και για τις υπολοιπες Πολιτειες των ΗΠΑ.

Εικοσι ατομα τραυματισθηκαν συμφωνα με τις πρωτες πληροφοριες, απο την συγρουση δυο τραινων στον σιδηροδρομικο σταθμο του Λιντς, 150 χιλιομετρα δυτικα της Βιεννης. Στο σημειο του ατυχηματος εχουν σπευσει σωστικα συνεργεια, πυροσβεστες και ενα ελικοπτερο.

Αρχισε σημερα η αποχωρηση των ρωσικων δυναμεων απο την πρωτευουσα της Τσετσενιας, στο πλαισιο συμφωνιας αποστρατικοποιησης που υπεγραφη μεταξυ Ρωσων και Τσετσενων αυτονομιστων. Δυο χιλιαδες ρωσοι στρατιωτες αναμενεται να εγκαταλειψουν σημερα το Γκροζνι, ενω συμφωνα με τον υποδιοικητη των Ρωσικων δυναμεων οι υπολοιπες δυναμεις θα αποσυρθουν ως την Κυριακη. Στο μεταξυ στην Τσετσενια επικρατει ηρεμια, με μοναδικη εξαιρεση καποιους πυροβολισμους που εριφθησαν κατα των ρωσικων θεσεων χωρις να υπαρξουν τραυματισμοι.

Συμφωνια συνεργασιας στον τομεα της αμυντικης βιομηχανιας υπεγραφη σημερα μεταξυ της Τουρκιας και τους Ισραηλ, συμφωνα με ανακοινωση του εκπροσωπου του τουρκικου υπουργειου Εξωτερικων της Αγκυρας.

Σε ξεκαθαρισμα λογιαριασμων μεταξυ μελων αντιπαλων συμμοριων αποδιδει η αστυνομια την αιματηρη ενοπλη επιθεση που σημειωθηκε σε καφενειο της Κωνσταντινουπολης, και ειχε ως αποτελεσμα τεσσερα ατομα να χασουν την ζωη τους και εξι να τραυματιστουν. Συμφωνα με τις αρχες, πεντε ενοπλοι εισεβαλαν στο καφενειο και ανοιξαν πυρ εναντιον του μιας παρεας στην οποια ηταν ενα ενεργο στελεχος ακροδεξιας εξτρεμιστικης οργανωσης και ειχε διασυνδεσεις με ανθρωπους του τουρκικου υποκοσμου.

Το αγελαδινο γαλα δεν εχει σχεση με τον παιδικο διαβητη και οι φοβοι οτι η χορηγηση του στα νηπια αυξανει τον κινδυνο εκδηλωσης της ασθενειας αποδεικνυονται αβασιμοι, συμφωνα με στοιχεια μελετης ερευνητων του πανεπιστημιου στο Κολοραντο και το Ντενβερ στις ΗΠΑ. Συμφωνα με την μελετη οι επιστημονες θεωρουν οτι η ασθενεια ισως οφειλεται σε αλληλεπιδραση αρκετων γονιδιων και του περιβαλλοντος.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκτος κινδυνου εξακολουθουν να νοσηλευονται στο Βενιζελειο Νοσοκομειο 6 ατομα, μεταξυ των οποιων και δυο μικρα παιδια, με γαστρεντεριτιδα, επιβατες του κρουαζιεροπλοιου ``Κοστα Ριβιερα``. Παραλληλα, εντος του πλοιου, που παραμενει σε καραντινα στο λιμανι του Ηρακλειου, βρισκονται υπο ιατρικη παρακολουθηση αλλοι 400 επιβατες, που επισης παρουσιασαν προβληματα απο την γαστρεντεριτιδα και στους οποιους ειχε χορηγηθει και φαρμακευτικη αγωγη και σημερα πηγαινουν πολυ καλυτερα στην υγεια τους. Το ``Κοστα Ριβιερα`` θα παραμεινει στο λιμανι του Ηρακλειου μεχρι να ολοκληρωθουν τα αποτελεσματα των εργαστηριακων εξετασεων, στα τροφιμα και το νερο προκειμενου να διαπιστωθουν τα αιτια που προκαλεσαν την γαστρεντεριτιδα.

Αλλαγη στην ηγεσια της ΓΣΕΕ, οπου προεδρος της εξελεγη το μεσημερι, ομοφωνα απ`ολες τις συνδικαλιστικες παραταξεις, ο Χρηστος Πολυζωγοπουλος, Προεδρος του Εργατικου Κεντρου της Αθηνας.

Δυο Αλβανοι λαθρομεταναστες ειναι, συμφωνα με την Αστυνομια, οι δραστες της δολοφονιας του 32χρονου διακοσμητη Παυλου Παναγου, ο οποιος βρεθηκε στο σπιτι του νεκρος, με τραυματα απο μαχαιρι σε ολο του το σωμα, στις 13 Αυγουστου. Προκειται για τον Φλορεντς Νουρεντινι, 19 χρονων, κατοικο Ελμπασαν, ο οποιος συνεληφθη και για τον 23χρονο Μικελ, αγνωστων, μεχρι στιγμης, λοιπων στοιχειων, ο οποιος αναζητειται.

Σε υπερβολικη χρηση ηρωινης αποδιδεται ο θανατος της Βασως Αθανασοπουλου, 35 ετων, που βρεθηκε νεκρη στο υπογειο διαμερισμα της, στα Ανω Πατησια. Διπλα της βρεθηκε μια συριγγα με υπολειμματα ηρωινης.

Υπαλληλος πρατηριου υγρων καυσιμων, κατηγγειλε οτι δεχθηκε επιθεση τα μεσανυχτα απο τεσσερις αγνωστους, οι οποιοι αφου τον χτυπησαν απεσπασαν απο το ταμειο του βενζιναδικου στη Λεωφορο Ποσειδωνος, 230 χιλιαδες δραχμες και εξαφανιστηκαν. Ο Αιγυπτιος υπαλληλος Σανα Ολτα νοσηλευεται ελαφρα τραυματισμενος στο Ασκληπιειο Βουλας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος ειναι σημερα ο καιρος σε ολη τη χωρα. Το απογευμα, στα ηπειρωτικα θα αναπτυχθουν τοπικες νεφωσεις και ειναι πιθανον να εκδηλωθουν σποραδικες καταιγιδες κυριως στα ορεινα. Οι ανεμοι πνεουν ασθενεις εως μετριοι και τοπικα στο νοτιοανατολικο Αιγαιο ισχυροι. Η θερμοκρασια στα βορεια φθανει τους 32 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 34 και στα νησια τους 31 βαθμους Κελσιου. Ο ιδιος καιρος θα διατηρηθει και αυριο ενω ειναι πιθανον να σημειωθουν σποραδικες βροχες η καταιγιδες το απογευμα, στα δυτικα και βορεια ορεινα. Η θερμοκρασια δεν θα σημειωσει αξιολογη μεταβολη. Αιθριος ειναι σημερα ο καιρος στα Αττικη και Θεσσαλονικη. Το απογευμα ομως θα αναπτυχθουν προσκαιρες νεφωσεις. Οι ανεμοι πνεουν ασθενεις
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html cv1.00 run on Wednesday, 28 August 1996 - 21:41:42