Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Aug. 22)

Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panix.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Ο Πρωθυπουργος, Κωστας Σημιτης, ανακοινωνει το απογευμα στο υπουργικο συμβουλιο, την ημερομηνια διεξαγωγης των εκλογων πιθανον στις 22 Σεπτεμβριου.
  • Συνεδριαζει απο το μεσημερι στη Χαριλαου Τρικουπη το Εκτελεστικο Γραφειο του ΠΑΣΟΚ, υπο την προεδρια του κ. Σημιτη.
  • Το απογευμα θα τοποθετηθει ο Μιλτιαδης Εβερτ, στο θεμα των εκλογων, μετα τη συνεδριαση του υπουργικου συμβουλιου.
  • Δεκα βουλευτικες εδρες θα αλλαξουν νομους στις επικειμενες εκλογες.
  • Ο Γλαυκος Κληριδης, συναντηθηκε το πρωι στη Λευκωσια με τον Γουσταβ Φεισελ.
  • Αλλη μια υποθεση εξαφανισης 18χρονου ερευνα η αστυνομια της Κυπρου.
  • Αρχιζει απο το Δεκεμβριο η λειτουργια του ανοιχτου Πανεπιστημιου, ανακοινωσε το μεσημερι ο Γιωργος Παπανδρεου.
  • Μετρα για την υγειονομικη θωρακιση του Αιγαιου, εξηγγειλε το μεσημερι, ο υπουργος Υγειας.
  • Μεσα σε κλιμα εθνικου πενθους κηδευτηκαν το μεσημερι στη Λιεγη τα δυο οκταχρονα θυματα της σπειρας των παιδεραστων στο Βελγιο.
  • Νεος γυρος συνομιλιων για ειρηνευση, αρχισε στην Τσετσενια.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Πρωθυπουργος Κωστας Σημιτης, αναμενεται να ανακοινωσει το απογευμα στις 6, κατα τη συνεδριαση του υπουργικου Συμβουλιου την ημερομηνια διεξαγωγης των εκλογων, οι οποιες θα διεξαχθουν συμφωνα με συγκλινουσες πληροφοριες στις 22 Σεπτεμβριου. Απο το μεσημερι, συνεδριαζει στη Χαριλαου Τρικουπη, υπο την προεδρια του κ. Σημιτη, το Εκτελεστικο Γραφειο του ΠΑΣΟΚ και ασχολειται με το θεμα των προωρων εκλογων, καθως και την προετοιμασια του κομματικου μηχανισμου. Το πρωι ο Πρωθυπουργος, συνεχισε τις επαφες του με στελεχη της κυβερνησης και του κομματος και συναντηθηκε με τους κυριους Τζουμακα και Βενιζελο. Αυριο θα συνελθουν απο κοινου η Κοινοβουλευτικη Ομαδα και η Κεντρικη Επιτροπη του κομματος. Το αργοτερο αυριο, εκτιμαται οτι ο κ. Σημιτης θα γινει δεκτος απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας, Κωστη Στεφανοπουλο, ο οποιος πρεπει να υπογραψει το διαταγμα διαλυσης της Βουλης. Στις αρχες της επομενης εβδομαδας, αναμενεται να αναλαβουν καθηκοντα οι τεσσερις υπηρεσιακοι υπουργοι. Οι αλλαγες θα γινουν στα υπουργεια Εσωτερικων και Δημοσιας Διοικησης, Δικαιοσυνης, Δημοσιας Ταξης και Τυπου.

Οτι ισχυει μεχρι σημερα οσον αφορα την αντικατασταση υπουργων κατα την διαρκεια της προεκλογικης περιοδου θα ισχυσει και αυτη τη φορα , δηλωσε το μεσημερι ο κυβερνητικος εκπροσωπος, Δημητρης Ρεππας. Σε ερωτηση, αν η κυβερνηση, προχωρωντας σε προωρες εκλογες, εχει λαβει υποψη της και την -αναγκαστικη-αναβολη της αναθεωρησης του Συνταγματος, ο κ. Ρεππας ειπε οτι στις ανακοινωσεις που θα κανει το απογευμα ο πρωθυπουργος μετα το υπουργικο συμβουλιο θα επιχειρηματολογησει σχετικα. Το θεμα αυτο, προσθεσε ο εκπροσωπος, εχει απασχολησει την κυβερνηση και ηταν ενα ζητημα που επρεπε να σταθμιστει , προκειμενου το υπουργικο συμβουλιο να λαβει τις αποφασεις του, αποφασεις που οπως ειπε ο κ. Ρεππας, θα ειναι προς το συμφερον του λαου και του τοπου.

Στο μεταξυ, σε ετοιμοτητα εχει τεθει ο μηχανισμος των κομματων για την καταρτιση της λιστας των υποψηφιων. Ο προεδρος της Ν.Δ. Μιλτιαδης Εβερτ, αναμενεται να τοποθετηθει στο θεμα αυτο, το απογευμα, αμεσως μετα τη συνεδριαση του υπουργικου συμβουλιου. Το Σαββατο θα συνεδριασει το Πολιτικο Συμβουλιο της Νεας Δημοκρατιας, με τη συμμετοχη και του Κωνσταντινου Μητσοτακη.

Η Πολιτικη Ανοιξη ανακοινωσε οτι επικεφαλης του εκλογικου αγωνα ανελαβε ο ευρωβουλευτης Νικητας Κακλαμανης. Στο ΚΚΕ, η Γενικη Γραμματεας, Αλεκα Παπαρηγα, ματαιωσε την περιοδεια της στη Ζακυνθο και την Κυριακη θα πραγματοποιηθει εκτακτη συνοδος της Κεντρικης Επιτροπης. Εκτακτη συγκληση της Κεντρικης Πολιτικης Επιτροπης, αποφασισε για την Κυριακη και ο Συνασπισμος, ενω ο Προεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημητρης Τσοβολας, συνεχιζει την περιοδεια του σε περιοχες της χωρας και το Σαββατο θα βρισκεται στη Συρο.

Στο μεταξυ δεκα βουλευτικες εδρες θα αλλαξουν νομους στις επικειμενες εκλογες λογω της ανακατανομης που επιφερει η πληθυσμιακη απογραφη του 1991. Την μεριδα του λεοντος σε κερδισμενες εδρες παιρνει η Β`Αθηνας, στην οποια καταληγουν οι εξι απο αυτες. Οι υπολοιπες δυο κατατασσονται στο υπολοιπο Αττικης και απο μια στην Α`Θεσσαλονικης και το Ηρακλειο.

Ο Προεδρος της Κυπρου, Γλαυκος Κληριδης, συναντηθηκε το πρωι στη Λευκωσια, με τον εκπροσωπο του Γενικου Γραμματεα του ΟΗΕ, Γουσταβ Φεισελ, με τον οποιο συζητησε τις εξελιξεις στο Κυπριακο μετα τα τελευταια γεγονοτα. Ο κ. Φεισελ απεφυγε να απαντησει σε ερωτηση κατα ποσο πηρε απαντηση απο τον κ. Κληριδη, αναφορικα με την προταση Γκαλι για συναντηση του με τον Ραουφ Ντενκτας και για εκδοση κοινης ανακοινωσης. Τονισε οτι ολοι αισθανονται λυπη για τα οσα συνεβησαν στους δυο ατυχους νεους και προσθεσε οτι τα Ηνωμενα Εθνη εχουν καταγραψει ξεκαθαρα τα γεγονοτα και εχουν διατυπωσει τις εκτιμησεις τους. Ομως, συμφωνα με δημοσιευματα εφημεριδων, τοσο τα Ηνωμενα Εθνη, οσο και η Ουασιγκτον και το Λονδινο, επιμενουν να πραγματοποιηθει αυτη η συναντηση. Επισης, οι εφημεριδες δημοσιευουν σημεια του προσχεδιου της κοινης δηλωσης, που υπεβαλαν τα Ηνωμενα Εθνη προς τον Προεδρο της Κυπρου και τον Ραουφ Ντενκτας.

Η Κυπρος ειναι ανεξαρτητο κρατος-μελος του ΟΗΕ και δεν ειναι δυνατο να συζητουν αλλοι για την τυχη του, τονισε ο κυβερνητικος εκπροσωπος, σχολιαζοντας δηλωσεις Τουρκων επισημων για διαλογο Ελλαδας-Τουρκιας για το Κυπριακο. Ειδικα η Τουρκια, προσθεσε ο κ. Ρεππας, δεν νομιμοποιειται να προτεινει ενα τετοιο διαλογο και μαλιστα με την Ελλαδα, μετα τα τελευταια γεγονοτα. Ο διαλογος, ειπε ο κυβερνητικος εκπροσωπος, δεν ειναι αυτοσκοπος και δεν μπορει να γινει για την παραπλανηση της κοινης γνωμης. Γιατι ετσι, οχι μονο δεν ωφελει, αλλα οδηγει και σε αρνητικα αποτελεσματα.

Εξαλλου, ο εκπροσωπος του υπουργειου Εξωτερικων, Κωνσταντινος Μπικας, επανελαβε το μεσημερι οτι το Κυπριακο δεν ειναι ελληνοτουρκικο αλλα διεθνες προβλημα. Προβλημα, οπως ειπε, παραβιασης βασικων κανονων του Διεθνους Δικαιου και συνεχιζομενης μετα απο 22 χρονια στρατιωτικης κατοχης μεγαλου μερους ανεξαρτητου κρατους, της Κυπρου, απο την Τουρκια. Ο εκπροσωπος προσθεσε οτι το Κυπριακο ειναι παραλληλα το μειζον εθνικο θεμα της Ελλαδας, απο τη λυση του οποιου εξαρταται η ομαλοποιηση των ελληνοτουρκικων σχεσεων.

Η Αστυνομια της Κυπρου ερευνα αλλη μια υποθεση εξαφανισης νεου. Ειδικοτερα, οπως κατηγγειλαν οι γονεις του, εξαφανιστηκε απο χθες το μεσημερι ο Εθνοφρουρος, Χαραλαμπος Γιαγκου, 18 ετων που υπηρετει σε μοναδα της Παφου.

Αρχιζει απο τον Δεκεμβριο η λειτουργια του ανοιχτου Πανεπιστημιου στο οποιο θα μπορουν να εισαγονται χωρις εξετασεις ατομα ηλικιας απο 25 - 50 ετων. Τα πτυχια που θα δινει θα ειναι ισοτιμα με των υπολοιπων πανεπιστημιων, ενω τις ειδικοτητες που θα επιλεγουν οι υποψηφιοι θα παρακολουθουν με αλληλογραφια, με ηλεκτρονικους υπολογιστες η με βιντεοκασσετες. Το πανεπιστημιο θα επιδοτειται απο το κρατος και οι φοιτητες θα πληρωνουν συμβολικα διδακτρα. Στο μεταξυ θεσμοθετειται το κεφαλαιο εθνικης παιδειας με 200 δισεκατομμυρια δραχμες και οι τοκοι θα απορροφουνται απο τα πανεπιστημια, με σκοπο να αυξηθει ο αριθμος των εισακτεων απο την επομενη ακαδημαικη χρονια. Παραλληλα εισαγεται η αγγλικη γλωσσα απο το Σεμπτεβριο στα δημοτικα σχολεια, ενω μια δευτερη γλωσσα στα γυμνασια.

Μετρα για την υγειονομικη θωρακιση του Αιγαιου εξηγγειλε το μεσημερι ο υπουργος Υγειας και Κοινωνικων Ασφαλισεων Αναστασιος Πεπονης . Ιδιαιτερη εμφαση διδεται στον εκσυχρονισμο του ΕΚΑΒ το οποιο προμηθευτηκε 4 ελικοπτερα και δυο μικρα αεροσκαφη. Επισης δημιουργειται υποδομη τριτοβαθμιας περιθαλψης στα αγροτικα ιατρεια, ακομα και των πιο απομακρυσμενων νησιων, ενω τοποθετουνται γιατροι ολων των ειδικοτητων σε κεντρα υγειας που βρισκονται στα μεγαλυτερα νησια. Τα νοσοκομεια Συρου Ροδου και Λεσβου θα αποκτησουν μοναδες εντατικης θεραπειας , τεχνητου νεφρου, και εμφραγματων, ενω θα αρχισει προγραμμα τηλειατρικης με το οποιο εξειδικευμενοι γιατροι θα μπορουν να δινουν οδηγιες στους γιατρους των νησιων. Το προγραμμα που ονομαζεται Ιπποκρατης αναμενεται να ολοκληρωθει μεχρι το 2000 ενω το κοστος 34 δις θα καλυφθει απο το δευτερο πακετο Ντελορ.

Στις Βρυξελλες συνεδριαζει σημερα η κτηνιατρικη επιτροπη της ΚΟΜΙΣΙΟΝ, και αναμενεται να αποφασισει την αρση του εμπαργκο στις εξαγωγες ελληνικων κρεατων και γαλακτοκομικων προιοντων λογω του αφθωδους πυρετου στον Εβρο. Αυριο, θα συνεδριασει η αρμοδια οικονομικη επιτροπη, προκειμενου να αποφασισει για το υψος των κονδυλιων για τις αποζημιωσεις των κτηνοτροφων του Εβρου, που θα αρχισουν να καταβαλλονται απο τη Δευτερα. Στο μεταξυ, αναστελλεται προσωρινα η εισαγωγη απο την Τουρκια, οπου ενδημει ο αφθωδης πυρετος, ολων των φυτικων προιοντων προς αποφυγη μεταδοσης του ιου.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεσα κλιμα εθνικου πενθους κηδευθηκαν το μεσημερι στη Λιεγη τα δυο οκταχρονα θυματα της σπειρας των παιδεραστων στο Βελγιο. Περισσοτερα απο 100. 000 ατομα παρεστησαν στην κηδεια των δυο κοριτσιων, ενω απο νωρις το πρωι εκατονταδες ανθρωποι σιωπηλοι με τη θλιψη στο προσωπο ειχαν συγεντρωθει μπροστα στο ναο, για το τελευταιο αντιο. Η υποθεση του φρικαλεου ζευγους των παιδεραστων εχει προκαλεσει οργη και θλιψη στην κοινωνια του Βελγιου η οποια παρακολουθει συγκλονισμενη την εξελιξη της υποθεσης. Συμφωνα με τη βελγικη εφημεριδα "Λε Σουαρ" ο εγκεφαλος της σπειρας, Μαρκ Ντιτρου, εχει πρωταγωνιστησει σε αρκετες πορνοταινιες, οι οποιες βρεθηκαν και κατασχεθηκαν απο την αστυνομια.

Νεο γυρο συνομιλιων με τους ηγετες των Τσετσενων αυτονομιστων ανταρτων, αρχισε το πρωι ο συμβουλος Ασφαλειας του Ρωσου Προεδρου, Αλεξαντερ Λεμπεντ, ο οποιος υποσχεθηκε να βαλει τελος στον πολεμο. Ο ρωσος στρατηγος συναντηθηκε με τον στρατιωτικο διοικητη των τσετσενων ανταρτων. Κατεστησε σαφες οτι οι ρωσικες δυναμεις δεν θα υλοποιησουν την απειλη να ισοπεδωσουν το Γκροζνι και χαρακτηρισε το τελεσιγραφο του στρατηγου Κονσταντιν Πουλικοφσκι κακογουστο αστειο. Στο μεταξυ ο Προεδρος Γιελτσιν επεστρεψε στη Μοσχα, μετα απο τις διακοπες του ενω κυκλοι της προεδριας διεψευσαν οτι ο κ. Γιελτσιν, παρουσιασε και παλι προβληματα στην καρδια του.

Ο παλαιστινιος ηγετης Γιασερ Αραφατ ματαιωσε την προγραμματισμενη συναντηση αναμεσα στον παλαιστινιο διαπραγματευτη Τζαμιλ αλ Ταριφι και τον ισραηλινο ομολογο του Ορεν Σαχορ. Η αποφαση αυτη, εληφθη σε ενδειξη διαμαρτυριας για την ενεργεια της ισραηλινης κυβερνησης να του απαγορευσει την πτηση επανω απο το Ισραηλ για να μεταβει απο τη Λωριδα της Γαζας προς τη Ραμαλλα της Δυτικης Οχθης , οπου επροκειτο να συναντηθει με τον πρωην πρωθυπουργο του Ισραηλ Σιμον Περες.

Η Συρια κατηγορησε σημερα το Ισραηλ οτι θετει απαραδεκτους ορους για την επαναληψη των συνομιλιων για την ειρηνευση στη Μεση Ανατολη, γεγονος που -κατα τη Δαμασκο- απειλει να εκτροχιασει την ειρηνευτικη διαδικασια απο την συμφωνηθεισα γραμμη της γης με ανταλαγμα την ειρηνη.

Ετοιμη να επαναλαβει τις συνομιλιες με την Κινα δηλωσε σημερα η Ταιβαν ανταποκρινομενη θετικα στην σχετικη προταση του Πεκινου και χαρακτηρισε μαλιστα την αποκατασταση των επαφων ως το "πιο σημαντικο" καθηκον. Νωριτερα, η Κινα ανακοινωσε οτι ειναι καιρος οι δυο χωρες να προσελθουν σε συνομιλιες μεταξυ τους.

Για να μην διαταραξει τις τελευταιες διαδικασιες του διαζυγιου του με τη Λαιδη Νταιανα, ο διαδοχος του Βρετανικου θρονου Πριγκιπας Καρολος εγκατελειψε την προθεση του να παει την φιλη του Καμιλα Περκερ Μπαουλς, στην καλοκαιρινη κατοικια της Βασιλικης Οικογενειας στο Μπαλμοραλ της Σκωτιας. Συμφωνα με πληροφοριες, το διαζυγιο του Καρολου και της Νταιανας θα ανακοινωθει την ερχομενη εβδομαδα.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μειωμενα κατα 7% θα ειναι τα τιμολογια της ΔΕΗ, απο την 1η Σεπτεμβριου για ενα εκατομμυριο περιπου μικρομεσαιες εμπορικες επιχειρησεις, τα σχολεια και τα κοινοχρηστα των πολυκατοικιων. Οπως ανακοινωσε η υπουργος Αναπτυξης Βασω Παπανδρεου, η μειωση κατεστη δυνατη, λογω της καλυτερης και ορθολογικοτερης διαχειρισης των οικονομικων της ΔΕΗ. Η Νεα Δημοκρατια και η Πολιτικη Ανοιξη, εκαναν λογο για προεκλογικο εμπαιγμο.

Ευτυχως μονο ανησυχια προκαλεσε η σεισμικη δονηση μεγεθους 4,2 βαθμων της κλιμακας Ριχτερ, που σημειωθηκε τα ξημερωματα στη θαλασσια περιοχη του Αντιρριου, στον Πατραικο Κολπο. Ο σεισμος εγινε ιδιαιτερα αισθητος στην Πατρα και στις γυρω περιοχες.

Πανω στη βραχονησιδα ``Πιτα``, που βρισκεται βορειοανατολικα του Αγαθονησιου, εντοπιστηκαν τα ξημερωματα, απο περιπολικο σκαφος του Λιμενικου Σωματος 19 Ιρακινοι λαθρομεταναστες, οι οποιοι ειχαν αποβιβαστει εκει απο τουρκικο ταχυπλοο σκαφος. Οι λαθρομεταναστες, που ειναι 13 ανδρες, 3 γυναικες και τρια ανηλικα παιδια, κατεθεσαν στους Λιμενικους οτι πληρωσαν στον Τουρκο κυβερνητη 2. 500 δολαρια ο καθενας. Κρατουνται στο Λιμεναρχειο Πατμου, ενω, συμφωνα με πληροφοριες, ζητησαν πολιτικο ασυλο στη χωρα μας.

Με την κατηγορια της ρυπανσης με πετρελαια στο Σαρωνικο μεταξυ Αιγινας και Φλεβων, συνεληφθησαν ο πλοιαρχος και ο πρωτος μηχανικος του Αλγερινου φορτηγου πλοιου, οι οποιοι θα οδηγηθουν σημερα στον Εισαγγελεα. Παραλληλα το υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιας, ζητησε απο τους υπευθυνους της πλοιοκτητριας εταιριας εγγυητικη επιταγη υψους 10 εκατομμυριων δραχμων προκειμενου να επιτραπει ο αποπλους του σκαφους.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Παναθηναικος συνετριβη χθες στην παραταση με 3-0 απο τη νορβηγικη Ροζενμπουργκ και ετσι δεν καταφερε να προκριθει για δευτερη συνεχομενη χρονια στη φαση των ομιλων του Τσαμπιονς Λιγκ. Ομως οι πρασινοι, συμφωνα με τους νεους κανονισμους θα συμμετασχουν στον πρωτο γυρο του κυπελλου ΟΥΕΦΑ, μαζι με τον Ολυμπιακο, η κληρωση του οποιου θα γινει αυριο στη Γενευη.

Η ομαδα μπασκετ του Παναθηναικου σε φιλικο αγωνα που εγινε στη Γαλλια, εχασε με 73-62 απο την Ορτεζ.

Την απαντηση του αμερικανου μπασκετμπολιστα Γουολ Γουιλιαμς περιμενουν στον Ολυμπιακο, ενω οι πειραιωτες του εκαναν αυξημενη προταση 2,2 εκατομμυριων δολαριων. Πληροφοριες αναφερουν οτι ο παικτης βρισκεται σε συζητησεις με ομαδες του ΝΒΑ αλλα σε περιπτωση που δεν τα βρει με καμια μεχρι τελος Σεπτεμβριου, τοτε θα απαντησει οριστικα στους ερυθρολευκους.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος ειναι σημερα ο καιρος σε ολη τη χωρα και μονο τις απογευματινες ωρες στα ηπειρωτικα θα αναπτυχθουν τοπικες νεφωσεις, ενω το βραδυ θα συννεφιασει στα βορειοδυτικα. Οι ανεμοι θα πνεουν ασθενεις εως μετριοι. Η θερμοκρασια φθανει στα βορεια τους 31 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 33 και στα νησια τους 30 βαθμους Κελσιου. Για αυριο στο Ιονιο, την ηπειρωτικη χωρα και το βορειο Αιγαιο προβλεπονται νεφωσεις κατα τοπους αυξημενες με σποραδικες βροχες η καταιγιδες κυριως τις μεσημεριανες και απογευματινες ωρες στα ηπειρωτικα. Στην υπολοιπη χωρα ο καιρος θα ειναι σχεδον αιθριος ενω η θερμοκρασια δεν θα σημειωσει αξιολογη μεταβολη. Στην Αττικη ο καιρος ειναι σχεδον αιθριος, ενω το απογευμα θα αναπτυχθουν τοπικες νεφωσεις. Οι ανεμοι ειναι ασθενεις και η θερμοκρασια στην Αθηνα φθανει τους 33 βαθμους Κελσιου. Ο ιδιος καιρος επικρατει και στη Θεσσαλονικη, ενω η θερμοκρασια φθανει τους 31
Cosmos (ELOT 928) Directory - Previous Article - Next Article
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html cv1.00 run on Thursday, 22 August 1996 - 15:45:33