Browse through our Interesting Nodes on Greek History & Hellenism Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (May. 13)

Cosmos (ELOT 928) Directory

From: G.A.E.P.I.S. <http://www.gaepis.org>

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panic.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Ποινικη διωξη κατα παντος υπευθυνου εισηγειται ο αρμοδιος εισαγγελεας Εφετων για την υποθεση των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ.
  • Ο υπουργος Δικαιοσυνης ζητα την παρεμβαση του εισαγγελεα του Αρειου Παγου για το δημοσιευμα της "Καθημερινης" που αναφερεται σε χρηματισμο στελεχων του ΟΤΕ.
  • Αμεση διερευνηση του θεματος ζητα η Νεα Δημοκρατια.
  • Την πρωτη του πολιτικη συναντηση θα εχει αποψε στην Εκαλη ο Ανδρεας Παπανδρεου με τον Γραμματεα του ΠΑΣΟΚ, Κωστα Σκανδαλιδη.
  • Το μεσημερι ο Πρωθυπουργος συναντηθηκε με τους υπουργους Δημοσιας Ταξης και Δικαιοσυνης.
  • Πιεσεις αναμενεται να ασκηθουν στον Θεοδωρο Παγκαλο απο τους εταιρους μας στη συνεδριαση του Συμβουλιου Γενικων Υποθεσεων για το ελληνικο βετο στη χρηματοδοτηση της Τουρκιας.
  • Στο Λος Αντζελες βρισκεται απο το πρωι ο Προεδρος της Δημοκρατιας ο οποιος συναντηθηκε με εκπροσωπους ομογενων.
  • Ασυλληπτος παραμενει ο δραπετης βαρυποινιτης, Βαγγελης Ρωχαμης.
  • Πτωμα αγνωστης γυναικας, περιπου 30 χρονων βρεθηκε στο Κιλκις.
  • Δεν υπαρχουν πλεον ελπιδες για την ανευρεση επιζοντων απο το αεροσκαφος που συνετριβη στο Μαιαμι.
  • Βολες Τουρκου υπουργου κατα του Μεσουτ Γιλμαζ για υπονομευση του κυβερνητικου συνασπισμου.


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ποινικη διωξη κατα παντος υπευθυνου εισηγειται ο Εισαγγελεας Εφετων για την υποθεση των ψηφιακων παροχων του ΟΤΕ. Ο εισαγγελεας Εφετων Λαμπρος Καραμπελας, ο οποιος διενηργησε την προκαταρκτικη εξεταση για την υποθεση, με εγγραφο του προς τον προισταμενο της Εισαγγελιας, εισηγειται την ασκηση ποινικης διωξης κατα παντος υπευθυνου για τρια κακουργηματα και τρια πλημμελημματα. Ειδικοτερα, τα κακουργηματα αφορουν ψευδεις βεβαιωσεις, για απατη κατ`εξακολουθηση, για δωροδοκια και δωροληψια και ολα αυτα με τις επιβαρυντικες περιπτωσεις του νομου περι καταχραστων του δημοσιου. Τα τρια πλημμεληματα ειναι για παραβασεις καθηκοντος που αφορουν υπαλληλους του ΟΤΕ, απιστια σε βαρος του Οργανισμου και ψευδορκια μαρτυρος. Ο κ. Καραμπελας εισηγειται ακομη οτι λογω της σοβαροτητας της υποθεσης και εφοσον αντικειμενο ειναι τα δεκαδες δισεκατομμυρια, οπως σημειωνει, του ελληνικου λαου τη συγκληση της Ολομελειας του Εφετειου προκειμενου να αναλαβει την υποθεση Εφετης Ανακριτης.

Ο υπουργος Δικαιοσυνης Ευαγγελος Βενιζελος, με επειγον εγγραφο προς τον εισαγγελεα του Αρειου Παγου, Αθανασιο Σιουλα, ζητει να προβει σε ολες τις ενεργειες προκειμενου να διαλευκανθει η υποθεση για χρηματισμο στελεχων του ΟΤΕ, σε δημοσιευμα της "Κυριακατικης Καθημερινης". Συμφωνα με το δημοσιευμα τουλαχιστον οκτω υψηλοβαθμα στελεχη του ΟΤΕ, εμφανιζονται να χρηματιζονται την περιοδο 1987-91, ενω οι γερμανικες αρχες ανοιξαν τροφοδοτη λογαριασμο πρωην ανατολικογερμανικης τραπεζας, απο τον οποιο προκυπτει οτι διακινηθηκαν επωνυμοι λογαριασμοι εξι εκατομμυριων δολαριων. Ο ΟΤΕ, ανακοινωσε οτι θα συνδραμει με αποφασιστικο και ουσιαστικο τροπο τις ερευνες της δικαιοσυνης προκειμενου να μην παραμενουν αμφιβολιες και ερωτηματικα. Η ΝΔ με ανακοινωση της καλει την κυβερνηση να διερευνησει αμεσως σε βαθος τις ``βαρυτατες καταγγελιες που ειδαν το φως της δημοσιοτητας για χρηματισμο κατα την εξελιξη της διαδικασιας προμηθειων του ΟΤΕ``. Πρωτο βημα προς την κατευθυνση αυτη, τονιζεται στην ανακοινωση, πρεπει να αποτελεσει η αιτηση δικαστικης συνδρομης για την αποκαλυψη των ονοματων των τυχον υπευθυνων καθως ολων εκεινων που εμπλεκονται στην υποθεση.

Το ``εντονο'' ενδιαφερον της κυβερνησης αναφορικα με τις ερευνες της Δικαιοσυνης για την προμηθεια ψηφιακων παροχων στον ΟΤΕ εξεφρασε το μεσημερι, ο κυβερνητικος εκπροσωπος Δημητρης Ρεππας. Η κυβερνηση προσθεσε, εχει διαθεση να αντιμετωπισει τα οποια ερωτηματικα τιθενται και επιθυμια της ειναι ``η Δικαιοσυνη να κανει απροσκοπτη και απερισπαστη το εργο της, ωστε να μην υπαρξει η παραμικρη σκια στο Δημοσιο βιο''. Η κατευθυνση της κυβερνησης τονισε ο κ. Ρεππας, ειναι να υπηρετηθει το δημοσιο συμφερον ``υπο την προυποθεση οτι ολα θα γινουν με πληρη διαυγεια που απαιτειται στη ληψη αποφασεων σε θεματα τετοιας σημασιασ'', καθοσον οπως ειπε, η κυβερνηση ενδιαφερεται ``να προωθηθει η πορεια αναδιοργανωσης και εκσυγχρονισμου του ΟΤΕ''.

Ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ανδρεας Παπανδρεου, αρχιζει αποψε τις επαφες του με κορυφαια στελεχη του κομματος. Ο κ. Παπανδρεου, ηδη για τις 9. 30 το βραδυ εχει καλεσει στην Εκαλη τον γραμματεα του κομματος Κωστα Σκανδαλιδη, προκειμενου να του ζητησει τις αποψεις του για τα θεματα που θα τεθουν στο συνεδριο. Ο Προεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συνεχισει τις επαφες του και προκειται να συναντηθει με τον Πρωθυπουργο Κωστα Σημιτη, καθως και με αλλα στελεχη του ΠΑΣΟΚ.

Στο μεταξυ, το μεσημερι ο Πρωθυπουργος συναντηθηκε με τους υπουργους Δικαιοσυνης, Ευαγγελο Βενιζελο και Δημοσιας Ταξης, Κωστα Γειτονα και συζητησαν θεματα της αρμοδιοτητας του, καθως και τις εσωκομματικες εξελιξεις. Ο κ. Σημιτης θα συναντηθει την Τεταρτη και με τον κ. Σκανδαλιδη ενοψει της συνοδου της Κεντρικης Επιτροπης την ερχομενη Παρασκευη και το Σαββατο. Τελος, αναβληθηκε για αυριο η προγραμματισμενη για το μεσημερι συνεδριαση του Εκτελεστικου Γραφειου του ΠΑΣΟΚ.

Πιεσεις αναμενεται να ασκηθουν στον υπουργο Εξωτερικων, Θεοδωρο Παγκαλο απο τους εταιρους μας κατα τη σημερινη συνεδριαση στις Βρυξελλες του Συμβουλιου Γενικων Υποθεσεων της Ευρωπαικης Ενωσης. Οι "14" θα απαιτησουν την αρση του ελληνικου βετο και την απελευθερωση των διαδικασιων εγκρισης της χρηματοδοτησης προς την Τουρκια. Υπενθυμιζεται οτι ο κ. Παγκαλος, κατηγορησε τους εταιρους για αθλιο και απαραδεκτο εκβιασμο σε βαρος της Ελλαδας. Ο υπουργος Εξωτερικων προειδοποιησε οτι αν οι "14" εμμεινουν ς`αυτη την τακτικη τοτε θα εμποδισει το συνολο των εξωτερικων σχεσεων της κοινοτητας.

Στο Λος Αντζελες βρισκεται απο τις πρωινες ωρες ο Προεδρος της Δημοκρατιας, Κωστης Στεφανοπουλος, ο οποιος συναντηθηκε ηδη με εκπροσωπους ομογενειακων σωματειων. Σε ειδικη εκδηλωση ο κ. Στεφανοπουλος τονισε οτι η Ελλαδα περναει δυσκολες περιστασεις στα εθνικα θεματα αλλα στον εσωτερικο τομεα οπως ειπε, τα παμε καλα και ειμαστε ενωμενοι, κυριως στα εθνικα μας θεματα. Το βραδυ ο Προεδρος της Δημοκρατιας θα μιλησει σε εκδηλωση του συμβουλιου διεθνων προβληματων με θεμα τις ελληνοτουρκικες σχεσεις. Ο κ. Στεφανοπουλος, αναμενεται να καλεσει τη διεθνη κοινοτητα και ειδικα τις Ηνωμενες Πολιτειες να βαλουν τελος στην αδιαλλαξια και στην επεκτατικοτητα της Τουρκιας καθως η κατασταση αυτη εγκυμονει κινδυνους για την ασφαλεια και τη σταθεροτητα της Ευρωπης. Θα αναλυσει την επεκτατικη πολιτικη της Τουρκιας και θα υπογραμμισει οτι η τεταρτη στρατια του Αιγαιου, ειναι το μονο τμημα του τουρκικου στρατου που δεν ειναι πληρως ενταγμενο στη δομη του ΝΑΤΟ και αποστολη της ειναι να εισβαλει στα ελληνικα νησια με την πρωτη ευνοικη ευκαιρια.

Ασυλληπτος παραμενει ο δραπετης βαρυποινιτης Βαγγελης Ρωχαμης, παρα το ανθρωποκυνηγητο που εχει εξαπολυσει η αστυνομια. Οι αστυνομικοι εκτιμουν οτι στο χθεσινο μπλοκο στα Κιουρκα, ο Ρωχαμης τραυματιστηκε αφου στο κλεμμενο αυτοκινητο που οδηγουσε βρεθηκαν κηλιδες αιματος. Ο βαρυποινιτης εντοπιστηκε απο αστυνομικους της ασφαλειας, την ωρα που εβγαινε απο το σπιτι του φιλου του Κωνσταντινου Σκρεπετου, υπαλληλου του ΟΣΕ, ο οποιος συνεληφθη και θα προσαχθει για υποθαλψη εγκληματια.

Ο Προεδρος της Πολιτικης Ανοιξης Αντωνης Σαμαρας θα μιλησει το βραδυ σε ανοιχτη συγκεντρωση του κομματος που θα πραγματοποιηθει στο Περιστερι, στην Αθηνα. Αναμενεται να αναφερθει στις πολιτικες εξελιξεις και στην πορεια των εθνικων μας θεματων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπαρχουν πλεον ελπιδες για την ανευρεση επιζωντων απο το αεροσκαφος ΔΨ-9 της εταιρειας Βαλιουτζετ, που συνετριβη το απογευμα του Σαββατου σε ελωδη περιοχη της Φλοριδα, ανακοινωσαν αξιωματουχοι της τοπικης αστυνομιας. Τα συνεργεια χτενιζουν την περιοχη των βαλτων ενω ηχοεντοπιστες του ναυτικου χρησιμοποιουνται για να βρεθει το μαυρο κουτι του αεροσκαφους. Εξαλλου, ομοσπονδιακοι ερευνητες αρχιζουν επιθεωρησεις για να διαπιστωθει αν η εταιρια στην οποια ανηκε το αεροσκαφος, τηρει τους κανονες ασφαλειας.

Το νιγηριανο φορτηγο που μεταφερει περιπου 4. 000 λιβεριανους προσφυγες, βρισκεται και παλι στα ανοικτα των ακτων της Γκανα, αφου χθες του επετραπη να ελλιμενισθει λιγες μονον ωρες σε λιμανι της χωρας για ανεφοδιασμο και για να παρασχεθει στοιχειωδης ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη στους επιβαινοντες. Οι αρχες της Γκανα δεν επετρεψαν ουτε σε εναν απο τους προσφυγες να αποβιβασθουν, αρκουμενες να απομακρυνουν τις σορους τριων προσφυγων οι οποιοι υπεκυψαν στις επιδημιες δυσεντεριας και πνευμονιας που κανουν θραυση στο πλοιο. Ενα δευτερο πλοιο το οποιο μεταφερει 1. 000 ατομα που διεφυγαν απο τη Λιβερια εχει αγκυροβολησει στα ανοικτα της πρωτευουσας της Σιερα Λεονε, Φρηταουν, ενω ενα ρωσικο φορτηγο, επισης γεματο λιβεριανους προσφυγες, ετοιμαζεται να αποπλευσει σημερα απο το λιμανι της Μονροβια.

Το κυβερνων σοσιαλιστικο κομμα της Βουλγαριας ενεκρινε το σκληρο πακετο μεταρρυθμισεων το οποιο αποφασισε το υπουργικο συμβουλιο και καλεσε τον πρωθυπουργο Ζαν Βιντενωφ να ενεργησει εγκαιρα για να αποτρεψει την οικονομικη καταρρευση της χωρας. Το προγραμμα αυτο, η εφαρμογη του οποιου αρχιζει ηδη απο σημερα, προβλεπει το κλεισιμο 67 προβληματικων κρατικων επιχειρησεων και την απολυση 29. 000 εργαζομενων σε αυτες, συμφωνα με επισημες πηγες. Η εξελιξη αυτη θα εχει ως αποτελεσμα την αυξηση της ανεργιας κατα 1,1% σε ποσοστο 13,5%, συμφωνα με τα μεσα ενημερωσης.

Ευθειες βολες κατα του Μεσουτ Γιλμαζ εξαπελυσε σημερα ο υπουργος Εμποριου και Βιομηχανιας, Γιαλιμ Ερεζ κατηγορωντας τον τουρκο πρωθυπουργο για υπονομευση του κυβερνητικου συνασπισμου με τη διαρροη στον τυπο απορρητων εγγραφων για σκανδαλα διαφθορας της Τανσου Τσιλερ. "Μονο ο πρωθυπουργος η καποιος στενος του συνεργατης ειχαν προσβαση σε τετοιου ειδους απορρητα εγγραφα", τονισε ο Ερεζ ο οποιος ανηκει στο κομμα του Ορθου Δρομου της Τσιλερ.

Το Ισραηλ θα αποσυρει τις δυναμεις του απο τμηματα της Χεβρωνας, στη Δυτικη Οχθη, περιπου σε ενα μηνα, δηλωσε ο επικεφαλης της ισραηλινης αντιπροσωπειας στις διαπραγματευσεις με την παλαιστινιακη πλευρα. Στο μεταξυ δυο ισραηλινοι τραυματιστηκαν οταν αγνωστοι εριξαν εμπρηστικη βομβα στο αυτοκινητο στο οποιο επεβαιναν, στη δυτικη Οχθη.

Αρχισαν το πρωι στο βορειοανατολικο Ιραν οι επισημες εκδηλωσεις για τα εγκαινια του τελευταιου τμηματος της σιδηροδρομμικης γραμμης Πεκινου-Κωνσταντινουπολης, του "νεου δρομου του μεταξιου", οπως εχει ονομαστει. Ο προεδρος του Ιραν και ο ομολογος του και ο απο το Τουρκμενισταν προηδρευσαν στην επισημη τελετη για την εναρξη της λειτουργιας της γραμμης παρουσια περισσοτερων απο δεκα αρχηγων κρατων και κυβερνησεων. Το σιδηροδρομικο δικτυο προβλεπεται οτι θα μειωνει το χρονο μεταφορας απο την Ευρωπη στη βορειοανατολικη Ασια κατα τουλαχιστον 10 ημερες.

Ενα δεκαχρονο αγορι οδηγηθηκε σε ειδικο κεντρο κρατησης ανηλικων καθως υπαρχουν υποψιες οτι σκοτωσε ενα 18μηνο κοριτσι. Το 18μηνο βρεφος μεταφερθηκε σε νοσοκομειο το βραδυ του Σαββατου με "σοβαρα τραυματα" στο σωμα στα οποια και υπεκυψε το πρωι της Κυριακης, οπως ανακοινωσε η αστυνομια στο Κολοραντο. Τα στοιχεια του 10χρονου αγοριου που κρατειται ως υποπτο για τον θανατο του βρεφους δεν εχουν δοθει στη δημοσιοτητα. Πιστευεται παντως, οτι ειναι ο αδελφος του 18μηνου βρεφους.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Και δευτερος εκτροχιασμος βαγονιου, μεσα σε 24ωρες εγινε το μεσημερι στη φυλασσομενη διαβαση Χαμοστερνας και Κωνσταντινουπολεως στην Αθηνα. Ειδικοτερα, εκτροχιαστηκε βαγονι αμαξοστοιχιας που μετεφερε ζαχαρη ενω συνεργεια του ΟΣΕ, καταβαλουν προσπαθειες για να αποκαταστησουν την κυκλοφορια.

Πτωμα αγνωστης γυναικας, περιπου 30 χρονων, συμφωνα με την Αστυνομια, βρεθηκε στην αγροτικη περιοχη Ισωμα του Κιλκις, κοντα στην εθνικη οδο Θεσσαλονικης - Σερρων. Το πτωμα της γυναικας, που εφερε κακωσεις σε ολο της το σωμα βρεθηκε χθες βραδυ απο βοσκο. Συμφωνα με τις πρωτες εκτιμησεις η γυναικα πεθανε στις αρχες Μαιου. Το πτωμα μεταφερθηκε για νεκροψια και νεκροτομη στη Θεσσαλονικης ενω προανακριση για την υποθεση διενεργει το Τμημα Ασφαλειας Κιλκις.

Με προσωπικο ασφαλειας λειτουργουν σημερα τα δημοσια νοσοκομεια και τα κεντρα υγειας ολης της χωρας λογω της 24ωρης απεργιας του νοσηλευτικου προσωπικου, με αιτημα την επιλυση οικονομικων αιτηματων. Το πρωι, απεργοι πραγματοποιησαν συγκεντρωση εξω απο το υπουργειο Υγειας.

Απολογειται σημερα ενωπιον του Μικτου Ορκωτου Δικαστηριου της Χαλκιδας ο επιχειρηματιας, Ιωσηφ Βαγιωνης, ο οποιος κατηγορειται για ανθρωποκτονια απο προθεση σε βαρος της 33χρονης φιλης του, Νελης Πισχου, πριν απο δυο χρονια. Ο κατηγορουμενος ισχυριστηκε οτι επροκειτο για ενα τραγικο ατυχημα και πως σε καμια περιπτωση δεν ειχε προθεση να τη σκοτωσει. Οι συγγενεις του θυματος ομως επισημαινουν οτι υπηρχε η προθσεση και ζητουν την τιμωρια του Βαγιωνη.

Με ταχεις ρυθμους συνεχιζεται στο κεντρο πληροφορικης του υπουργειου Οικονομικων η εκκαθαριση των φορολογικων δηλωσεων. Ηδη, στο τελος της περασμενης εβδομαδας, ολοκληρωθηκε η εκκαθαριση αλλων 480 χιλιαδων φορολογικων δηλωσεων και απο σημερα αρχιζει η ταχυδρομηση τους. Στοχος του υπουργειου Οικονομικων ειναι μεχρι το τελος του Ιουνιου να εχει γινει η εκκαθαριση περιπου τριων εκατομμυριων φορολογικων δηλωσεων και να εχουν αποσταλει ισαριθμα εκκαθαριστικα σημειωματα.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ολυμπιακος πετυχε τη δευτερη νικη του επι του Παναθηναικου στον τελικο των πλει-οφ για το πρωταθλημα της Α1 Εθνικης κατηγοριας ανδρων του μπασκετ, αφου στον τριτο αγωνα αναμεσα στις δυο ομαδες, που εγινε στο σταδιο Ειρηνης και Φιλιας, επιβληθηκε του αντιπαλου του με 72-65. Ετσι τωρα, οι "ερυθρολευκοι" προηγουνται με 2-1 στο σκορ και θελουν μια ακομη νικη για να κατακτησουν και παλι τον τιτλο. Η επομενη συναντηση θα γινει την Τεταρτη στο κλειστο γηπεδο των Ολυμπιακων εγκαταστασεων.

Στο ποδοσφαιρο, τρεις αγωνες πριν απο την κατακτηση και του εφετινου πρωταθληματος βρισκεται ο Παναθηναικος, μετα τη χθεσινη του νικη μεσα στην Καλαματα επι της τοπικης ομαδας με 1-0. Απο την πλευρα της η δευτερη στην βαθμολογια ΑΕΚ, διατηρησε τη διαφορα των τριων βαθμων που την χωριζει απο τον πρωτοπορο, αφου νικησε τη Λαρισα με 1-0. Ετσι τωρα, ο Παναθηναικος προηγειται με 77 βαθμους, εναντι 74 της ΑΕΚ, 61 του Ολυμπιακου, 51 του ΟΦΗ και 49 του Ηρακλη. Εξαλλου, τον ουραγο Εθνικο θα ακολουθησουν κατα πασα πιθανοτητα στην Β' Εθνικη, η Λαρισα και ο Πανιωνιος.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφωσεις με τοπικες βροχες και σποραδικες καταιγιδες επικρατουν σημερα στα δυτικα. Στην υπολοιπη χωρα ο καιρος ειναι σχεδον αιθριος, αλλα το απογευμα στα ηπειρωτικα θα αναπτυχθουν νεφωσεις και θα σημειωθουν λιγες προσκαιρες βροχες στα κεντρικα και βορεια. Οι ανεμοι πνεουν ασθενεις εως μετριοι. Η θερμοκρασια φθανει στα βορεια τους 24 βαθμους, στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 28 και στα νησια τους 26 βαθμους Κελσιου. Για αυριο σε ολη τη χωρα προβλεπονται νεφωσεις κατα τοπους αυξημενες. Τοπικες βροχες και σποραδικες καταιγιδες θα εκδηλωθουν στα ηπειρωτικα κυριως τις απογευματινες ωρες ενω στη νησιωτικη χωρα ειναι πιθανον να εκδηλωθουν σποραδικες βροχες. Οι ανεμοι θα πνεουν απο δυτικες διευθυνσεις μετριοι, ενω η θερμοκρασια θα σημειωσει μικρη πτωση.
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
kosmos2html v1.00 run on Saturday, 18 May 1996 - 2:14:56