Visit our Archive of Documents from NATO Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 26 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Jan. 08)

From: Cosmos News <cosmos@panix.com>

Cosmos (ELOT 928) Directory

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panic.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


  • Πεθανε το πρωι στο Παρισι, σε ηλικια 80 ετων, ο πρωην Προεδρος της Γαλλιας, Φρανσουα Μιτεραν.
  • Δυο ατομα εχασαν τη ζωη τους και ενα τραυματιστηκε απο εκρηξη που σημειωθηκε το πρωι σε αποθηκη πυρομαχικων στις Κεχριες Κορινθου.
  • Δεκτος απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας εγινε το μεσημερι, ο Κωστας Σκανδαλιδης.
  • Κατατιθεται το απογευμα στη Βουλη η προταση μομφης της Νεας Δημοκρατιας.
  • Σταθερη παραμενει η κατασταση της υγειας του Πρωθυπουργου συμφωνα με το τελευταιο ιατρικο ανακοινωθεν.
  • Την πρωτη τους συναντηση θα εχουν στις 3 ΓΣΕΕ και εκπροσωποι των εργοδοτων για τη νεα συμβαση εργασιας.
  • Κακοκαιρια πληττει τη βορεια Ελλαδα και τη Θρακη.
  • Κρισιμη παραμενει η κατασταση της υγειας του προφυλακισμενου, Χριστοφορου Μαρινου.
  • Σφοδρη χιονοθυελλα εχει παραλυσει το βορειοανατολικο τμημα των Ηνωμενων Πολιτειων, ενω το χιονι στη Νεα Υορκη ξεπερασε τους 25 ποντους.
  • Πυρα αγνωστων δεχθηκαν Βρετανοι στρατιωτες στη Βοσνια.
  • Ορκιζονται στην Τουρκια οι νεοι βουλευτες συνεχιζονται ομως οι διεργασιες για το σχηματισμο κυβερνησης συνασπισμου.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πεθανε το πρωι στο Παρισι, σε ηλικια 80 ετων ο πρωην Προεδρος της Γαλλιας, Φρανσουα Μιτεραν. Τα τελευταια χρονια επασχε απο καρκινο του προστατη και ειχε υποβληθει σε εγχειρηση και ακτινοθεραπεια. Ο Φρανσουα Μιτεραν διετελεσε δυο φορες Προεδρος της Γαλλιας το 1981 και το 1988 και αποχωρησε απο την προεδρια τον περασμενο Μαιο. Το 1946 εκλεχθηκε για πρωτη φορα βουλευτης στην περιοχη του Νιεβρ και στη συνεχεια διετελεσε υπουργος σε διαφορα υπουργεια. Το 1972 εξελεγη αντιπροεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους.

Εκρηξη απο αγνωστη μεχρι στιγμης αιτια σημειωθηκε στις 10.30 το πρωι στην αποθηκη πυρομαχικων στις Κεχριες Κορινθου.Απο την εκρηξη εχασαν τη ζωη τους στο στρατοπεδο, δυο πολιτικοι υπαλληλοι, ο Λαμπρος Σουλιωτης, 41 ετων, πυροτεχνουργος και ο Βασιλης Δημητρουλας 42 ετων οδηγος μηχανηματος. Επισης τραυματιστηκε ο ανθυπολοχαγος Νικολαος Γιαννακοπουλος, ο οποιος μεταφερθηκε με ελικοπτερο στο 401 Στρατιωτικο Νοσοκομειο στην Αθηνα. Πληροφοριες αναφερουν, οτι η εκρηξη σημειωθηκε απο αγνωστη αιτια σε εξεταστηριο πυρομαχικων του στρατοπεδου.

Κατατιθεται το απογευμα στη Βουλη, η προταση μομφης της Νεας Δημοκρατιας, εναντιον της κυβερνησης με αφορμη την παρατεταμενη ασθενεια του Πρωθυπουργου και την αδυναμια του να ασκησει τα καθηκοντα του.Εισηγητες οριστηκαν η Ντορα Μπακογιαννη και ο Κωστας Καραμανλης. Ο αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης, Μιλτιαδης Εβερτ, προαναγγελοντας την καταθεση της προτασης δηλωσε οτι η Νεα Δημοκρατια, δεν λειτουργει απλα ως κομμα ευθυνης αλλα ως θεσμος. Στοχος, ειπε, ειναι να βγει η χωρα απο την ακυβερνησια. Ο κ.Εβερτ ζητησε η συζητηση ν`αρχισει σημερα και οχι μετα απο 48ωρες οπως προβλεπει ο κανονισμος της Βουλης. Εφοσον η συζητηση αρχισει το βραδυ θα ολοκληρωθει την ερχομενη Τεταρτη με ονομαστικη ψηφοφορια.

Το μεσημερι πραγματοποιηθηκε στη Βουλη, συσκεψη υπο την προεδρια του αναπληρουντος τον Πρωθυπουργο, Ακη Τσοχατζοπουλο, οπου εξεταστηκε η τακτικη που θα τηρησει η κυβερνηση κατα τη διαρκεια της συζητησης της προτασης μομφης που θα καταθεσει η Νεα Δημοκρατια. Στη συσκεψη μετειχαν ο κ.Λιβανης, το προεδρειο της Κοινοβουλευτικης Ομαδας και οι επικεφαλης των κοινοβουλευτικων τομεων.

Δεκτος απο τον Προεδρο της Δημοκρατιας, Κωστη Στεφανοπουλο, εγινε το μεσημερι ο Γραμματεας του ΠΑΣΟΚ, Κωστας Σκανδαλιδης. Μετα τη συναντηση ο κ.Σκανδαλιδης δηλωσε οτι ενημερωσε τον Προεδρο της Δημοκρατιας για την αποφαση του Ε.Γ. και των οργανων του Κινηματος για λυση στην κριση που προκαλειται απο την παρατεταμενη ασθενεια του Πρωθυπουργου. Παραλληλα, τονισε οτι συζητησε με τον κ.Στεφανοπουλο, ολες τις τρεχουσες πολιτικες εξελιξεις. Νωριτερα ο κ.Σκανδαλιδης συναντηθηκε με τον υπουργο Παιδειας Γιωργο Παπανδρεου.Οπως ειπε ο Γραμματεας του κομματος, βλεπει ολα τα στελεχη και ανακοινωσε οτι αυριο θα συναντηθει με τον υπουργο Εθνικης Οικονομιας, Γιαννο Παπαντωνιου.

Στις αποφασεις του Εκτελεστικου Γραφειου παρεπεμψε το μεσημερι, ο κυβερνητικος εκπροσωπος, Τηλεμαχος Χυτηρης, οταν ρωτηθηκε για το ενδεχομενο αντικαταστασης του Πρωθυπουργου. Απαντωντας σε ερωτηση, για το ποτε θα ειναι ετοιμος ο Πρωθυπουργος να μιλησει για τις πολιτικες εξελιξεις, ο κ. Χυτηρης ειπε οτι δεν εχει καμμια σημασια η δικη του εκτιμηση, αφου, οπως ειπε, ειναι θεμα των γιατρων, επισημαινοντας παντως οτι υπαρχει συνεχης βελτιωση της υγειας του κ. Παπανδρεου, που φαινεται και απο τα ιατρικα ανακοινωθεντα. Εκφραζοντας τη βεβαιοτητα του οτι ο Πρωθυπουργος θα ενημερωθει μεχρι τις 20 Ιανουαριου, ο κ. Χυτηρης τονισε οτι ειναι ανθρωπινα σωστο και πολιτικα πρεπον, να ενημερωθει ο κ.Παπανδρεου για τις εξελιξεις. Σε ερωτησεις, για τις συνομιλιες που ειχε ο Πρωθυπουργος με τον υπουργο Παιδειας, Γιωργο Παπανδρεου και τον υπουργο Αμυνας, Γερασιμο Αρσενη, αλλα και με αλλα στελεχη, ο κ. Χυτηρης παρεπεμψε στις δηλωσεις των στελεχων.

Επισης, ο κυβερνητικος εκπροσωπος εξαπελυσε οξυτατη επιθεση κατα του Αρχηγου της Νεας Δημοκρατιας,Μιλτιαδη Εβερτ, λεγοντας οτι η αντιπολιτευση που ασκει χαρακτηριζεται απο αντιφασεις και ανευθυνοτητα και σημειωνοντας οτι κανει καλα που καταθετει προταση δυσπιστιας για να παρει την απαντηση στη Βουλη. Σημασια εχει, ανεφερε χαρακτηριστικα, ποια ευπιστια διαθετει ο ιδιος. Ο κ. Χυτηρης ειπε οτι θεση της κυβερνησης ειναι οτι μπορει η συζητηση μπορει να αρχισει ακομη και σημερα και ηταν κατηγορηματικος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να ψηφιστει η προταση της Ν.Δ. απο κανεναν βουλευτη του ΠΑΣΟΚ.

Η κατασταση της υγειας του Πρωθυπουργου κατα το τελευταιο 24ωρο παραμενει αμεταβλητη. Αυτο αναφερεται στο μεσημβρινο ιατρικο ανακοινωθεν που εκδοθηκε στις 2.30 το μεσημερι και στο οποιο τονιζεται οτι ο κ.Παπανδρεου υπεβληθη σε αιμοκαθαρση ενω η αναπνευστικη λειτουργια περιοδικα υποστηριζεται απο αναπνευστηρα. Η κινησιοθεραπεια και φυσικοθεραπεια συνεχιζονται.

Συμφωνα με τους θεραποντες ιατρους του κ. Παπανδρεου και η σημερινη γενικη κλινικη του εικονα χαρακτηριζεται ιδιαιτερα καλη. Οι εργαστηριακες εξετασεις που εγιναν δεν δειχνουν ιχνος νεας λοιμωξης η αλλης επιπλοκης.

Σημαντικο προβλημα στη διαδικασια αναρρωσης στην οποια εχει εισελθει ο πρωθυπουργος αποτελει η συγκεντρωση υγρου στο θωρακα. Μετα τη χθεσινη παρακεντηση, οποτε αφαιρεθηκαν 400 κυβικα εκατοστα υγρου απο το δεξιο μερος του θωρακα, σημερα οι γιατροι προχωρησαν σε αιμοκαθαρση παρ'οτι αυτο ειχε αποφασιστει να γινεται ανα 48 ωρες και οχι ανα 24, για να βοηθησουν τον ασθενη μεσω της διαδιακασιας αυτης να αποβαλει το εναμισυ λιτρο υγρου που συγκεντρωθηκε εκ νεου στο αριστερο μερος του θωρακα. Το υγρο που αφαιρεθηκε χθες εξεταζεται σημερα κυτταρολογικα και μικροβιολογικα.

Την πρωτη τους διερευνητικη συναντηση θα εχουν στις 3 το μεσημερι η ΓΣΕΕ και οι εκπροσωποι των εργοδοτικων οργανωσεων με στοχο την υπογραφη της νεας εθνικης γενικης συλλογικης συμβασης εργασιας. Η συνομοσπονδια διεκδικει αυξησεις υψους 10%, ενω η εργοδοτικη πλευρα φερεται διατεθειμενη να δωσει αυξησεις γυρω στο 8% . Παραλληλα, θα συζητηθει η προταση για μειωση του εβδομαδιαιου χρονου εργασιας στις 35 ωρες, χωρις ομως να μειωθουν και οι αποδοχες.

Κακοκαιρια πληττει τη βορειο Ελλαδα απο χθες το απογευμα. Οι μεγαλες χιονοπτωσεις συνεχιζονται στην περιοχη της Θρακης και της ανατολικης Μακεδονιας.Στο νομο Εβρου μεχρι στιγμης εχουν αποκλειστει τρια χωρια,ενω σε βασικους οδικους κομβους των νομων Κομοτηνης και Σερρων για την κυκλοφορια ειναι απαραιτητες αντιολισθητικες αλυσιδες. Η αστυνομια συνιστα στους οδηγους πριν μετακινηθουν να ενημερωνονται για την κατασταση καθως τα καιρικα φαινομενα εντεινονται και ειναι πιθανος ο αποκλεισμος κι αλλων δρομων.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε παραλυση εξακολουθει να βρισκεται το βορειοανατολικο τμημα των ΗΠΑ, εξαιτιας της σφοδρης χιονοθυελλας που μαινεται τις τελευταιες ημερες. Οι πληγεισες περιοχες εχουν καλυφθει με ενα στρωμα χιονιου το υψος του οποιου φθανει το μισο μετρο. Μεχρι τωρα εχουν κλεισει τα αεροδρομια της Ουασιγκτον, της Φιλαδελφειας και της Νεας Υορκης. Σοβαρα προβληματα εχουν δημιουργηθει και στις οδικες συγκοινωνιες, ενω τρια ατομα εχουν χασει τη ζωη τους, λογω της ολισθηροτητας που προκαλει το χιονι. Μεσα στη Νεα Υορκη το υψος του χιονιου εχει φθασει τους 25 ποντους και συνεχιζει να αυξανεται. Οπως ανακοινωσαν οι μετεωρολογοι υπαρχει ενδεχομενο ευρυτερου κυματος χιονοπτωσεων που θα καλυψει ολοκληρωτικα τις ανατολικες Πολιτειες των ΗΠΑ,οι οποιες εχουν τεθει σε κατασταση εκτακτης αναγκης.

Τις προτεραιοτητες της Ιταλικης Προεδριας, για το εξαμηνο αυτο , θα παρουσιασει την Πεμπτη στην Αθηνα,στην ελληνικη κυβερνηση, η Υπουργος Εξωτερικων της Ιταλιας Σουζανα Ανιελι. Σκοπος της επισκεψης της ειναι η ενημερωση της ελληνικης πλευρας επι του προγραμματος και των προτεριαοτητων της Ιταλικης Προεδριας. Σημειωνεται οτι η κ.Ανιελι εξεφρασε την επιθυμια να αναλαβει διερευνητικη πρωτοβουλια προς τις κυβερνησεις της Κυπρου, των Αθηνων και της Αγκυρας για το Κυπριακο.

Βρετανοι στρατιωτες της δυναμης του ΝΑΤΟ δεχθηκαν πυρα αγνωστων στην κεντρικη Βοσνια και υποχρεωθηκαν να απαντησουν, ανακοινωσε εκπροσωπος της Συμμαχιας στο Σεραγεβο.Τα πυρα δεν βρηκαν τον στοχο τους αλλα οι βρετανοι πυροβολησαν εναντιον των αγνωστων δραστων,που κατορθωσαν να διαφυγουν. Το επεισοδιο εγινε σε δρομο που συνδεει κροατικες και μουσουλμανικες περιοχες.Στο μεταξυ, οι πρωτοι ρωσοι στρατιωτες που μετεχουν στην επιχειρηση του ΝΑΤΟ για την ειρηνη στη Βοσνια θα φθασουν αεροπορικως στην Τουζλα στις 11 και 12 Ιανουαριου, οπως ανακοινωθηκε απο εκπροσωπο της συμμαχικης δυναμης.

Πραγματοποιειται σημερα στη νεα τουρκικη Εθνοσυνελευση που προεκυψε απο τις εκλογες της 24ης Δεκεμβριου, η ορκωμοσια των 550 βουλευτων. Ωστοσο στα πολιτικα παρασκηνια οι διεργασιες για το σχηματισμο κυβερνησης συνασπισμου δεν εχουν σημειωσει αξιοσημειωτες προοδους. Ο προεδρος Σουλειμαν Ντεμιρελ, ο οποιος αρχιζει αυριο συνομιλιες με τους ηγετες των κομματων, αναμενεται συμφωνα με την παραδοση να αναθεσει την εντολη σχηματισμου κυβερνησης στον ηγετη του ισλαμικου Κομματος της Ευημεριας Νετσμετιν Ερμπακαν, που συγκεντρωσε κατα τις εκλογες τη σχετικη πλειοψηφια, χωρις ως εκ τουτου να εχει τη δυνατοτητα σχηματισμου αυτοδυναμης κυβερνησης.

Ο κυβερνητικος συνασπισμος της Ιαπωνιας ανακοινωσε σημερα οτι αποφασισε να προτεινει τον υπουργο Εμποριου και ηγετη του κομματος των Ελευθερων Δημοκρατων Ρυουταρο Χασιμοτο ως υποψηφιο για την πρωθυπουργια της χωρας, σε αντικατασταση του σοσιαλιστη Τομιιτσι Μουραγιαμα ο οποιος παραιτηθηκε την περασμενη εβδομαδα.

Ο υπουργος Εξωτερικων της Βρετανιας Μαλκομ Ριφκιντ δηλωσε σημερα οτι η Βρετανια θα διατηρησει τις ηθικες και νομικες δεσμευσεις της στο Χονγκ Κονγκ και μετα την επιστροφη της βρετανικης αποικιας στην κινεζικη κυριαρχια το 1997. Δεν αφησε ωστοσο περιθωρια ελπιδας για τους πολιτες του Χονγκ Κονγκ να αποκτησουν βρετανικο διαβατηριο.

Τουλαχιστον 5 ατομα εχουν χασει τη ζωη τους και εκατομμυρια υποχρεωθηκαν να εγκαταλειψουν τις εστιες τους απο τις καταστροφικες πλημμυρες,που εχουν προκαλεσει στην πρωτευουσα Τζακαρτα της Ινδονησιας οι σφοδρες βροχοπτωσεις των τελευταιων ημερων,ανακοινωσαν σημερα οι αρχες.

ΑΛΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρισιμη παραμενει η κατασταση της υγειας του προφυλακισμενου Χριστοφορου Μαρινου, ο οποιος διανυει την 69η μερα απεργιας πεινας. Στο Μαρινο χορηγειται ορος, ενω οι συνηγοροι του υπεβαλαν και νεα αιτηση για την αποφυλακιση του, που κατηγορειται για συμμετοχη στη ληστεια μετα φονου, που ειχε γινει προ μηνων στο Γενικο Νοσοκομειο Νικαιας.Μελη της επιτροπης συμπαραστασης στο Μαρινο πραγματοποιουν το απογευμα συγκεντρωση εξω απο το Τζαννειο, στο οποιο νοσηλευεται.

Βαρυς ο φορος αιματος στους δρομους και αυτο το τριημερο. Απο την Παρασκευη μεχρι τα μεσανυχτα της Κυριακης, 19 ατομα εχασαν τη ζωη τους και 143 τραυματιστηκαν σε 102 τροχαια δυστυχηματα που σημειωθηκαν σε ολη τη χωρα.

Την ερχομενη Πεμπτη αρχιζουν στη Νεα Υορκη, οι συνομιλιες μεταξυ Αθηνων και Σκοπιων, υπο την αιγιδα του εκπροσωπου του Γενικου Γραμματεα του ΟΗΕ για το Σκοπιανο, Σαιρους Βανς, για την επιλυση του θεματος της ονομασιας της Πρωην Γιουγκοσλαβικης Δημοκρατιας της Μακεδονιας.

Αρχισε σημερα επισημα η περιοδος των χειμερινων εκπτωσεων στα εμπορικα καταστηματα ολης της χωρας, η οποια θα διαρκεσει μεχρι τις 29 Φεβρουαριου.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρα την εκτος εδρας νικη 5-2 επι του Εδεσσαικου το κλιμα στον Ολυμπιακο παραμενει ασχημο και εντος των ημερων αναμενονται εξελιξεις σε πολλους τομεις, τοσο σε επιπεδο διοικησης οσο και στο ποδοσφαιρικο τμημα. Χαρακτηριστικο του κλιματος που επικρατει στους ερυθρολευκους ειναι και ο παραγκωνισμος του αρχηγου Γιωργου Σκαρταδου, που ηρθε το καλοκαιρι στον Πειραια, διοριστηκε απο τη διοικηση αρχηγος της ομαδας, ενω ολα τα προηγουμενα χρονια ο αρχηγος αναδεικνυοταν μετα απο ψηφοφορια μεταξυ των παικτων, εθεωρειτο ως ο στυλοβατης της αμυντικης γραμμης, αλλα ξαφνικα βρεθηκε στην εξεδρα. Επισης στο περιθωριο τεθηκε και ο Βασιλης Καραπιαλης, ο οποιος σε οσα ματς χρησιμοποιηθηκε φετος ηταν απο τους καλυτερους της ομαδας. Ηδη ο παικτης, το συμβολαιο του οποιου τελειωνει το καλοκαιρι, ζητησε να φυγει τωρα απο τον Ολυμπιακο, λεγοντας οτι ειναι διατεθειμενος να επιστρεψει τις επιταγες που εχει στα χερια του.

Με νεους προπονητες συνεχιζουν απο σημερα οι ομαδες μπασκετ του Ηρακλη και της ΑΕΚ. Ο Στηβ Γιατζογλου, ανελαβε τον Ηρακλη στη θεση του παραιτηθεντα, Σλομπονταν Σουμποτιτς. Ο Σερβος τεχνικος ανελαβε την ΑΕΚ, η οποια προηγουμενως ειχε απολυσει τον Βλαντο Τζουροβιτς.

Εναν προωρο τελικο εβγαλε η σημερινη κληρωση της προημιτελικης φασης του κυπελλου Ελλαδας στο μπασκετ, αφου ενα απο τα τεσσερα ζευγαρια που ανεδειξε, ειναι αυτο του Παναθηναικου με τον Ολυμπιακο. Αξιζει να σημειωθει οτι οι αγωνες ειναι μονοι, δηλαδη δεν υπαρχει επαναληπτικος, και ετσι η ομαδα που θα προκριθει στους ``4`` της διοργανωσης θ' αναδειχθει απο την συναντηση που θα γινει στις 21 Φεβρουαριου, στο κλειστο γηπεδο των Ολυμπιακων εγκαταστασεων. Τα υπολοιπα ζευγαρια της προημιτελικης φασης, ειναι τα εξης: ΑΕΚ - Σπορτιγκ, Μακεδονικος - Απολλων Πατρων, Ηρακλης - Λαρισα.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Νεφωσεις επικρατουν σημερα σε ολη τη χωρα με βροχες κυριως στα δυτικα και κεντρικα και χιονια στα ορεινα. Στα δυτικα υπαρχει το ενδεχομενο να εκδηλωθουν και καταιγιδες, αλλα τη νυχτα ο καιρος θα αρχισει να βελτιωνεται απο τα βορεια δυτικα.Οι ανεμοι πνεουν μετριοι εως ισχυροι και στα δυτικα πολυ ισχυροι εως θυελλωδεις. Η θερμοκρασια φθανει στα βορεια ηπειρωτικα τους 7 βαθμους στα υπολοιπα ηπειρωτικα τους 12 και στα νησια τους 14 βαθμους Κελσιου. Για αυριο, στη δυτικη Ελλαδα, προβλεπονται λιγες νεφωσεις ενω στην υπολοιπη χωρα θα υπαρχουν βροχες, κυριως στα νοτια και ασθενεις χιονοπτωσεις στα ορεινα της ηπειρωτικης χωρας. Οι ανεμοι θα πνεουν μετριοι εως ισχυροι και τοπικα πολυ ισχυροι, ενω η θερμοκρασια δεν θα σημειωσει αξιολογη μεταβολη.
Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.14 run on Monday, 8 January 1996 - 17:45:46