Browse through our Interesting Nodes of Greek Sports & Clubs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Cosmos Nea - Eidhseis (Nov. 16)

From: Cosmos News <cosmos@panix.com>

Cosmos (ELOT 928) Directory

* Προσφορα του μη κερδοσκοπικου οργανισμου Μεσων Ενημερωσης G.A.E.P.I.S.*

* cosmos@panic.com - Tel 718 728-1500, P.O. Box 828 Suffern, NY 10901 *


ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αερας αισιοδοξιας πνεει και παλι στο Ντειτον του Οχαιο για την επιτευξη της πολυποθητης ειρηνης στο βοσνιακο, μετα την συμφωνια για πιο στενη συνεργασια που υπεγραψαν μεταξυ τους οι ηγετες της Κροατιας, της Σερβιας και της Βοσνιας. Οι δυο πλευρες συμφωνησαν πληρως για να επιστρεψουν στις εστιες τους, στη Βοσνια, περιπου 20.000 μουσουλμανοι προσφυγες απο το Μπιχατς. Αμερικανοι εμπειρογνωμονες εκτιμουν οτι η υπογραφη της τελικης συμφωνιας ειναι πλεον θεμα 24ωρου. Ως εκ τουτου, ο αμερικανος υπουργος εξωτερικων Ουορεν Κριστοφερ, αποφασισε να διακοψει την επισκεψη του στην Ιαπωνια και να επιστρεψει στις Ηνωμενες Πολιτειες.

Αισιοδοξος εμφανιστηκε ο πρωθυπουργος της Ισπανιας, Φελιπε Γκονζαλες, σχετικα με τις πιθανοτητες που υπαρχουν να επικυρωσει το Ευρωκοινοβουλιο την τελωνειακη ενωση ΕΕ-Τουρκιας.Ο κ.Γκονζαλες τονισε οτι οι κυβερνησεις των κρατων-μελων της ΕΕ θεωρουν την τελωνειακη ενωση της Τουρκιας σημαντικο στοιχειο και αρχη μια καινουργιας διαστασης στις σχεσεις Ευρωπης-θγκυρας.Απο την πλευρα της, η κ.Τσιλερ υποστηριξε οτι η επικυρωση της ενωσης θα αποτελεσει το εναυσμα για ακομα περισσοτερες δημοκρατικες αλλαγες στην Τουρκια. Τη συνδρομη της γαλλικης κυβερνησης, αλλα και της αντιπολιτευσης, ζητησε ο τουρκος υπουργος Εξωτερικων Ντενιζ Μπαικαλ, για να μην αναβληθει η κυρωση της τελωνειακης συνδεσης της Τουρκιας απο το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο τον προσεχη Δεκεμβριο.

Εκρυθμη παραμενει η κατασταση στις φυλακες Κορυδαλλου, καθως υπαρχουν τρεις ελληνες κρατουμενοι νεκροι,απο υπερβολικη χρηση υπνωτικων χαπιων.Προκειται για τους Χρηστο Μονεμβασιτη , Κ. Σακουλη και Χαραλαμπο Χριστοπουλο οι οποιοι παρα τις προσπαθειες των γιατρων της φυλακης δεν καταφεραν να επανελθουν στη ζωη.Παραλληλα εκφραζονται φοβοι και για αλλους νεκρους απο την ιδια αιτια,καθως υπαρχουν τουλαχιστον 25 κρατουμενοι σε κωματωδη κατασταση.Το σκηνικο που επικρατει,συμπληρωνουν και οι πανω απο 20 τραυματιες απο απο συμπλοκες μεταξυ ομαδων των κρατουμενων.Στην τριτη πτερυγα 300 Αλβανοι αρνουνται να σταματησουν τη σταση και κρατουν ομηρους 80 περιπου ανηλικους κρατουμενους. Προβλημα ομως υπαρχει και με τους σωφρονιστικους υπαλληλους που αρνουνται να μπουν στις πτερυγες,αν προηγουμενως δεν ελεγχθουν τα καγκελα και δεν αλλαξουν οι κλειδαριες.Σε γενικη συνελευση τους οι σωφρονιστικοι υπαλληλοι ζητησαν αμεση μεταγωγη των Αλβανων κρατουμενων σε αλλες φυλακες, εσωτερικο κανονισμο λειτουργιας της φυλακης, τοποθετηση τεσσαρων αρχιφυλακων,καθως και βιβλιο εισοδου και καρτας επισκεπτων.

Η Νεα Δημοκρατια κανει για αλλη μια φορα λογο περι αναυπαρξιας της κυβερνησης και ζητα την απομακρυνση της ηγεσιας του υπουργειου δικαιοσυνης,ενω η Πολιτικη Ανοιξη επιμενει στην προταση της διακομματικης επιτροπης για απομακρυνση των φυλακων απο την περιοχη του Κορυδαλλου.

Σε συναγερμο βρισκεται η αστυνομια και τουλαχιστον 3.000 αστυνομικοι θα παρουν μερος σε μια γιγαντιαια επιχειρηση,ωστε να αποφευχθουν επεισοδια στην αυριανη πορεια προς την Αμερικανικη πρεσβεια,με την οποια θα ολοκληρωθουν οι τριημερες εορταστικες εκδηλωσεις για την 22-η επετειο του Πολυτεχνειου.Ο πρυτανης του Πολυτεχνειου Νικος Μαρκατος ζητησε προσθετα μετρα περιφρουρησης του ιδρυματος,που θα αναλαβουν οι ιδιοι οι φοιτητες,ενω εξω απο τις κτιριακες εγκαταστασεις θα βρισκονται σε επιφυλακη δυναμεις των ΜΑΤ. Μεσα στο Πολυτεχνειο,που εκλεισε τις πορτες του,βρισκονται τουλαχιστον 300 φοιτητες για να περιφρουρησουν τις κτιριακες εγκαταστασεις. Σε μηνυμα του ο πρωθυπουργος Ανδρεας Παπανδρεου αναφερει οτι το Πολυτεχνειο παραμενει ενα οροσημο στη συγχρονη ιστορια μας,που απαιτει παντα και πρεπει να εχει το σεβασμο ολων για να σηματοδοτει την ενοτητα του λαου μας. Μειωμενη παντως ειναι προσελευση,πολιτων, πολιτικων,συνδικαλιστικων οργανωσεων και φορεων στο χωρο του Πολυτεχνειου για να καταθεσουν στεφανια,η λουλουδια στη μνημη των φοιτητων που εχασαν τη ζωη τους.Το Πολυτεχνειο μεταξυ αλλων επισκεφθηκαν αντιπροσωπεια της βουλης,με επικεφαλης τον προεδρο της Αποστολο Κακλαμανη,ο υπουργος Παιδειας Γιωργος Παπανδρεου,ο υπουργος Εσωτερικων Ακης Τσοχατζοπουλος,ο γραμματεας του ΠΑΣΟΚ Κωστας Σκανδαλιδης, αντιπροσωπειες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ,ο δημαρχος Αθηναιων Δημητρης Αβραμοπουλος και αλλοι.

Ποινικη διωξη για διαταραξη κοινης ειρηνης ασκησε ο εισαγγελεας εναντιον των οκτω ατομων που συνεληφθησαν στα χθεσινα επεισοδια εξω απο το Πολυτεχνειο,οταν ομαδα κουκουλοφορων,επεχειρησε να καταλαβει το Ιδρυμα,με αποτελεσμα να τραυματισθουν τεσσερις φοιτητες.Και οι οκτω,μεταξυ των οποιων ενας κελευστης του Πολεμικου ναυτικου και ενας μαθητης της ΑΣΔΕΝ,παραπεμφθηκαν να δικαστουν στο αυτοφωρο.Στη Θεσσαλονικη,οι τεσσερις νεαροι που συνεληφθησαν στα επεισοδια εξω απο τη Θεολογικη Σχολη και οδηγηθηκαν στο Αυτοφωρο,ζητησαν κι ελαβαν 48ωρη προθεσμια για να ετοιμασουν την απολογια τους.Η δικη θα γινει το Σαββατο και μεχρι τοτε τελουν υπο κρατηση,ενω συνεχιζεται η καταληψη της σχολης απο τριαντα περιπου νεαρους.

Πληρη καλυψη εδωσε ο κυβερνητικος εκπροσωπος στον Υπουργο Εθνικης Αμυνας σχετικα , με τις δηλωσεις του για την οικονομια. Ο κ.Χυτηρης τονισε οτι ο κ. Αρσενης δεν εξεφρασε καμμια διαφωνια με την οικονομικη πολιτικη, αλλα τονισε οτι το μεσοπροθεσμο οικονομικο προγραμμα πρεπει να τηρηθει απαρεγκλιτα και καλεσε τα κομματικα στελεχη να στηριξουν την οικονομικη πολιτικη.Απο την Αλεξανδρουπολη, ο υπουργος Εθνικης Αμυνης, Γερασιμος Αρσενης καλεσε τον Ελληνικο λαο να στηριξει το προγραμμα συγκλισης της Κυβερνησης, στα πλαισια του οποιου εχει συνταχθει και ο προυπολογισμος, τονιζοντας ομως, οτι χρειαζεται να δουμε και αλλα σημαντικα θεματα στον τομεα της αναπτυξης, που ειναι μια περιπλοκη διαδικασια.

Την προσληψη πανω απο 4.000 ατομων για θεσεις γενικων καθηκοντων αποκλειστικα σε δημους και κοινοτητες,θα προκηρυξει το υπουργειο εσωτερικων, δημοσιας διοικησης και αποκεντρωσης.Οπως διευκρινισε ο υπουργος Ακης Τσοχατζοπουλος η προκηρυξη του διαγωνισμου,που θα γινει τον προσεχη Μαρτιο,θα ανακοινωθει μετα την ψηφιση του προυπολογισμου. Σχετικα με τις ΔΕΚΟ ο κ. Τσοχατζοπουλος ειπε οτι δεν θα υπαρχει καμμια εγκριση για προσληψεις.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεσα σε κλιμα εμφυλιου πολεμου και κατω απο δρακοντεια μετρα ασφαλειας, διεξαγονται στην Αλγερια οι προεδρικες εκλογες.Δεκαεξι εκατομμυρια Αλγερινοι καλουνται να εκλεξουν μεταξυ τεσσαρων υποψηφιων τον νεο προεδρο της χωρας. Συγκεχυμενες ειναι οι πληροφοριες οσον αφορα το ποσοστο συμμετοχης στις εκλογες.Το εκτος νομου Ισλαμικο Μετωπο Σωτηριας, ανακοινωσε οτι το ποσοστο συμμετοχης ηταν μονο 23,3%. Την ιδια ωρα το υπουργειο εσωτερικων της χωρας, ανεφερε οτι ανερχοταν σε 45,83%. Συμφωνα με ολες τις ενδειξεις δεν θα ειναι αλλος απο τον σημερινο, υποστηριζομενο απο τον στρατο, προεδρο Λιαμιν Ζερουαλ. Εκτος του Ζερουαλ, υποψηφιοι ειναι ο Σαιντ Σαντι που εκπροσωπει το στρατοπεδο των Δημοκρατικων, ο ισλαμιστης Μαχφουντ Ναχνα και ο ανεξαρτητος Νουρεντιν Μπουκρου. Αν καποιος υποψηφιος δεν εξασφαλισει την απολυτη πλειοψηφια, θα υπαρξει και δευτερος γυρος σε 15 εως 30 ημερες.

Ο πρωθυπουργος του κρατιδιου του Ζααρ στη Γερμανια, Οσκαρ Λαφονταιν, εξελεγη νεος προεδρος του Σοσιαλδημοκρτικου Κομματος, επικρατωντας του προκατοχου του Ρουντολφ Σαρπινγκ. Την δυσαρεσκεια του εξεφρασε ο κυβερνητικος συνασπισμος του καγκελαριου, Χελμουτ Κολ, καταγγελοντας οτι με την εκλογη αυτη, το Σοσιαλδημοκρατικο Κομμα ολισθαινει προς τα αριστερα. Αντιθετως, οι Πρασινοι και οι μεταρρυθμιστες κομμουνιστες χαιρετισαντην εκλογη του Λαφονταιν.

Την επιβολη πετρελαικου εμπαργκο καθως και αθλητικου μποικοταζ κατα της Νιγηριας, ζητησε το Ευρωπαικο Κοινοβουλιο να εξετασει η Ευρωπαικη Ενωση περα απο τις κυρωσεις που εχουν ηδη συμφωνησει οι χωρες-μελη.Οι ευρωβουλευτες, διαμαρτυρομενοι για την εκτελεση των εννεα διαφωνουντων απο το στρατιωτικο καθεστως της χωρας, εξεφρασαν την ικανοποιηση τους για το παγωμα των τραπεζικων καταθεσεων των νιγηριανων ηγετων στην Ευρωπη.

Σε ποινη καθειρξη 5 ετων, τα δυο με αναστολη, καταδικασε το πλημμελειοδικειο της Λυον τον πρωην υπουργο και δημαρχο της Γκρενομπλ, Αλεν Καρινιον.Καταδικαστηκε επισης σε προστιμο 400 χιλιαδων φραγκων, καθως και σε πενταετη στερηση των δικαιωματων εκλογιμοτητας.Ο Καρινιον κριθηκε ενοχος για διαφθορα και καταχρηση δημοσιου χρηματος.

Στην φυλακη με την κατηγορια της διαφθορας, οδηγηθηκε σημερα ο πρωην προεδρος της Νοτιας Κορεας, Ρο Ταε Βου.Ο πρωην προεδρος κατηγορειται οτι χρηματισθηκε με ποσο γυρω στα 300 εκατ. δολαρια απο τους προεδρους 30 συνολικα επιχειρηματικων ομιλων.Ο ιδιος επισης δωροδοκησε με 13 εκατ. δολαρια τους υπευθυνους σε ενα υποβρυχιο κατασκευαστικο εργο.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μικροβιο κι οχι παθολογικοι παραγοντες, ειναι η αιτια προκλησης του πεπτικου ελκους που ταλαιπωρει εκατομμυρια ανθρωπους ς`ολο τον κοσμο.Η ανακαλυψη του μικροβιου αυτου εγινε πριν απο δεκα περιπου χρονια απο αυστραλο ερευνητη, ενω προσφατα οι ειδικοι επιστημονες αποδεχτηκαν πλεον την αποψη και προχωρουν σταδιακα στη χρηση ειδικων αντιβιοτικων, για τη θεραπεια της ασθενειας με εντυπωσιακα πλεον αποτελεσματα. Συμφωνα μαλιστα με τους ειδικους γιατρους, με τη χρηση των ειδικων αντιβιοτικων και αλλων φαρμακων, η επουλωση φτανει στο 80-90% των περιπτωσεων και η υποτροπη των ασθενων μειωνεται εντυπωσιακα, απο 70-80% που ηταν πρωτα στο 10-15%.

Σε κλιμα εντασης πραγματοποιηθηκε τελικα η συναντηση του υπουργου Εργασιας Στεφανου Τζουμακα με το προεδρειο της ομοσπονδιας των Οικοδομων,αφου ειχαν προηγηθει φραστικοι διαπληκτισμοι με βαριες εκφρασεις και απο τις δυο πλευρες.Ο κ. Τζουμακας υποσχεθηκε να εξετασει το ενδεχομενο συγχωνευσης του ταμειου επικουρικης ασφαλισης των οικοδομων στο αντιστοιχο του ΙΚΑ και δεσμευθηκε στην εφαρμογη μετρων για την καταπολεμηση της ανεργιας,που πληττει τον κλαδο των οικοδομων,κυριως προς την κατευθυνση της καρτας εργασιας που διδεται στους αλλοδαπους.

Αυξησεις της ταξης του 10% θα διεκδικησει η ΓΣΕΕ στη διαρκεια των διαπραγματευσεων με την εργοδοσια για τη νεα συλλογικη συμβαση εργασιας.Αυριο συγκαλειται η Εκτελεστικη Επιτροπη για να αποφασισει το ποσοστο αυξησης και να προχωρησει στην καταγγελια της ισχυουσας συμβασης.Υπενθυμιζεται οτι η ολομελεια της διοικησης της Συνομοσπονδιας απετυχε να παρει αποφαση στο κρισιμο αυτο θεμα, δεδομενου οτι οι διαφορες στις προτασεις των παραταξεων αποδειχθηκαν αγεφυρωτες.

Στην αντεπιθεση περασε σημερα ο κυβερνητικος εκπροσωπος αναφορικα με τις δηλωσεις του αρχηγου της αξιωματικης αντιπολιτευσης για την οικονομια.Ο κ.Τηλεμαχος Χυτηρης κατηγορησε τον κ.Εβερτ για θρασυτητα, την οποια απεδωσε στην ελαφροτητα που διακρινει τους λογους του και προσθεσε οτι η πορεια της οικονομιας ειναι επιτυχημενη σε αντιδιαστολη με αυτην που παρεδωσε η Νεα Δημοκρατια,με πληθωρισμο 14% και δημοσιο ελλειμμα 1 τρις δρχ επι του προυπολογισμου.Ο κ.Χυτηρης τονισε επισης οτι ο υπουργος Εθνικης Αμυνας δεν εξεφρασε καμμια διαφωνια με την οικονομικη πολιτικη αλλα τονισε οτι το μεσοπροθεσμο οικονομικο προγραμμα πρεπει να τηρηθει απαρεγκλιτα και καλεσε τα κομματικα στελεχη να στηριξουν την οικονομικη πολιτικη.

Τον χαρακτηρα συνεδριου δινει η ηγεσια της Νεας Δημοκρατιας,στην εθνικη συνδιασκεψη του κομματος,που θα πραγματοποιηθει το Σαββατοκυριακο.Παρουσιαζοντας τη διαδικασια της συνδιασκεψης,κορυφαια στελεχη της αξιωματικης αντιπολιτευσης,τονισαν οτι προκειτα ι για οροσημο και σταθμο,που θα σηματοδοτησει τη νικηφορο πορεια της Νεας Δημοκρατιας στην εξουσια.Προσθεσαν επισης,οτι το κομμα ειναι ετοιμο για εκλογες,ακομη και αυριο, αφηνοντας παραλληλα να εννοηθει οτι ειναι ανοικτο το ενδεχομενο προωρων εκλογων.

Τη συσταση διακομματικης επιτροπης για να μελετησει την κατασταση της ελληνικης γεωργιας και να προτεινει συγκεκριμενες λυσεις,ζητουν 45 βουλευτες του ΠΑΣΟΚ,με επιστολη τους στον πρωθυπουργο,την οποια κοινοποιησαν και στον προεδρο της βουλης.Οι βουλευτες σημειωνουν επισης οτι θα πρεπει να διαμορφωθουν στη βουλη κοινες αντιληψεις για τις αιτιες της κρισης που πληττει την αγροτικη οικονομια και κοινες προτασεις για την αντιμετωπιση της.

Τεσσερα περιπου χρονια μετα τη δικη του αιωνα στο ειδικο δικαστηριο για την υποθεση Κοσκωτα,ο Δημητρης Τσοβολας,ελαβε κατεπειγουσα κληση σε απολογια,με την κατηγορια της διαταραξης ειρηνης του ειδικου δικαστηριου.Η κληση εχει ημερομηνια εκδοσης 7 Νοεμβριου 1995.Ο Δημητρης Τσοβολας δηλωσε οτι καλειται προφανως μετα απο ασκηση ποινικης διωξης 4 χρονια μετα το ειδικο δικαστηριο και 25 μερες μετα την αποχωρηση του απο το ΠΑΣΟΚ,χαρακτηριζοντας κροκοδειλια δακρυα τις δηλωσεις ηγετικων στελεχων για επιστροφη του στο κομμα.

Την αγανακτηση τους για τις συνθηκες εργασιας των γιατρων στο Νοσοκομειο Παιδων Αγλαια Κυριακου και τις συνθηκες νοσηλειας των μικρων ασθενων, εξεφρασε πενταμελης επιτροπη του ιατρικου προσωπικου του νοσοκομειου. Επιρριπτοντας ευθυνες στη διοικηση και στην κυβερνηση, ζητησαν ριζικη παρεμβαση στη λειτουργια και τη χωροταξια του νοσοκομειου χωρις μερεμετια και υποσχεσεις, οπως χαρακτηριστικα ειπαν. Επισης, ζητησαν την αμεση καλυψη των κενων θεσεων του νοσοκομειου και τη δημιουργια των νεων μοναδων που η κυβερνηση εχει υποσχεθει και οι οποιες εχουν ενταχθει στο πακετο Ντελορ 2. Οι γιατροι του νοσοκομειου πραγματοποιουν διωρες στασεις εργασιας απο τις 8 εως τις 10 καθε πρωι σε ενδειξη διαμαρτυριας, ενω για την περαιτερω σταση τους θα αποφασισουν σε γενικη συνελευση που θα πραγματοποιησουν την Δευτερα.

Σε εμπρησμο οφειλεται,συμφωνα με ολες τις ενδειξεις,η πυρκαγια που ξεσπασε το βραδυ στα κοντεινερς που στεγαζονταν οι δικαστικες υπηρεσιες του Αιγιου,μετα τον καταστροφικο σεισμο,και καταστραφηκαν ολες οι δικογραφιες της περιοχης.Το ανακριτικο τμημα της πυροσβεστικης υπηρεσιας βρηκε δυο στουπια που ηταν ποτισμενα με πετρελαιο.

Με πλημμυρισμενα υπογεια βρεθηκαν το πρωι η Μητροπολη Αθηνων και παρακειμενα καταστηματα. Αιτια ηταν ενας σπασμενος αποχετευτικος αγωγος στο εργοταξιο του Μετρο. Απο το πρωι η Πυροσβεστικη αντλει τα νερα. Ο πρωτοπρεσβυτερος Δημητριος Νικου, δηλωσε οτι οι ζημιες δεν εχουν υπολογιστει ακομη, διευκρινησε ομως οτι τα θεμελια ειναι πολυ γερα και δεν θα υπαρξει προβλημα και κατηγορησε για αδιαφορια την ΕΥΔΑΠ και τους υπευεθυνους του Μετρο.

Αγνωστα παραμενουν ακομη τα αιτια της φωτιας που εκδηλωθηκε το πρωι σε εργοστασιο επιπλων στη λεωφορο ΝΑΤΟ στον Ασπροπυργο.Λογω της ξυλειας που υπηρχε στις αποθηκες του εργοστασιου, η φωτια πηρε γρηγορα μεγαλες διαστασεις, χωρις ομως να επεκταθει σε παρακειμενες βιοτεχνιες.Μετα απο δυο ωρες η φωτια τεθηκε υπο ελεγχο, ενω για προληπτικους λογους επι τοπου παρεμειναν τρια οχηματα της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας.

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Σχεδον αιθριος θα ειναι ο καιρος σ'ολοκληρη τη χωρα εκτος απο τα δυτικα,κεντρικα και βορεια οπου πιθανον να βρεξει προς το βραδυ.Οι ανεμοι θα ειναι νοτιοδυτικοι μετριοι μεχρι ισχυροι και η θερμοκρασια στα βορεια θα κυμανθει 4 με 18 βαθμους,στα υπολοιπα ηπειρωτικα 8 με 22 και στα νησια 11 με 21.Σχεδον αιθριο καιρο,με αραιες νεφωσεις, ασθενεις εως μετριους ανεμους και θερμοκρασια 13 με 21 και 9 με 17 αντιστοιχα θα εχουν αυριο Αθηνα και Θεσσαλονικη.

Back to Top
Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
All Rights Reserved.

HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute
news2html v2.13 run on Thursday, 16 November 1995 - 21:37:25