Browse through our Interesting Nodes for Entertainment in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 25 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 13-01-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ένα Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο, τα όπλα της επίθεσης
  • [02] Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων των 15:00
  • [03] «Έφυγε» ο ερευνητής, μουσικός και συνθέτης Γ. Παπαδάκης
  • [04] Στη Βουλή η επίθεση κατά των γραφείων της ΝΔ - Δήλωση Γλέζου προκαλεί ένταση
  • [05] Σ. Κεδίκογλου: Δεν υπάρχει συμβολική σφαίρα, όπως δεν υπάρχει συμβολική βία
  • [06] Π. Σκουρλέτης: Δεδομένη η απόλυτη καταδίκη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ
  • [07] Δ. Χατζησωκράτης: Δεδομένη η απερίφραστη καταδίκη της βίας χωρίς «αλλά»

    [01] Ένα Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο, τα όπλα της επίθεσης

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για την επίθεση με Καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ, στη Συγγρού. Όπως έγινε γνωστό δύο είναι, τελικά, τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης, ένα Καλάσνικοφ και ένα περίστροφο. Η σφαίρα που βρέθηκε στο γραφείο του πρωθυπουργού είναι από το Καλάσνικοφ και ο κάλυκας που βρέθηκε στην ταράτσα του κτιρίου είναι από το περίστροφο. Από τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα εξακριβωθεί αν τα όπλα έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση, ενώ, παράλληλα, εξετάζεται αν υπάρχουν ομοιότητες με τρομοκρατικές επιθέσεις στο πρόσφατο παρελθόν, στις οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί επίσης Καλάσνικοφ. Επίσης, στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών έχει μπει και το οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες, στις οποίες φαίνεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών, αλλά και το καμμένο ΙΧ που βρέθηκε στο Παλαιό Φάληρο και είχε κλαπεί από τη Μεταμόρφωση.

    Ομόθυμη είναι η καταδίκη της ένοπλης επίθεσης από όλα τα κόμματα.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

    Στη Βουλή η επίθεση κατά των γραφείων της ΝΔ - Δήλωση Γλέζου προκαλεί ένταση

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Α' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βιβή Παπαστεφάνου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 17:27

    Είδηση: 29419

    [02] Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων των 15:00

    1. Συναγερμός για την επίθεση με καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ - Σφαίρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού -Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. -Κυβέρνηση: Καταδίκη της επίθεσης από όλους 2. Συνεργασία του Πρωθυπουργού με Χατζηδάκη-Μυταράκη 3. Στον Πρωθυπουργό ο ΣΕΒ -Παρόντες οι υπ. Οικονομικών και Ανάπτυξης 4. Αντιδράσεις για την επίθεση 5. Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά - Τσίπρα 6. Συνομιλίες Σαμαρά με Βενιζέλο-Κουβέλη 7. Τα ξένα ΜΜΕ για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ 8. Συνάντηση Τσίπρα - Σόιμπλε - Α. Τσίπρας: Έχει αποτύχει η πολιτική λιτότητας - Σόιμπλε: Δεν υπάρχει άλλος δρόμος - Πρέπει να τηρηθεί το πρόγραμμα 9. Λίστα Λαγκάρντ - Υπόμνημα Καπελέρη: Δεν έχω καμία σχέση με τη λίστα - Δεν υπάρχουν ευθύνες εξ αντανακλάσεως - Νέες εξηγήσεις Ι. Διώτη αύριο στους οικονομικούς εισαγγελείς 10. Ψηφίζονται οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τα προαπαιτούμενα - Κρ. Λαγκάρντ: Θετικό βήμα η φορολογική μεταρρύθμιση - Ικανοποίηση στην Κομισιόν για την εφαρμογή των συμφωνιών 11. «Σφραγίζουν» άλλες 51 εφορίες 12. «Έπιασαν» το στόχο τα τέλη κυκλοφορίας 13. Συνάντηση Κ. Παπούλια - Μ. Δαμανάκη 14. ΔΕΗ: Στο 9% η μεσοσταθμική αύξηση της πρώτης δόσης - Ουρές στη ΔΕΗ για τα λάθη στο χαράτσι 15. Προβλήματα και για το ενιαίο σύστημα ηλ. συνταγογράφησης 16. Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για το Μάλι 17. Μάρτυρας υπεράσπισης του Μπερλουσκόνι η Ρούμπι 18. Υπεγράφη σύμβαση επέκτασης του Τραμ προς Πειραιά 19. «Έφυγε» ο ερευνητής, μουσικός και συνθέτης Γ. Παπαδάκης 20. Απονεμήθηκαν οι Χρυσές Σφαίρες 21. Αθλητικές ειδήσεις 22. Πρόγνωση καιρού

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 17:43

    Είδηση: 29414

    [03] «Έφυγε» ο ερευνητής, μουσικός και συνθέτης Γ. Παπαδάκης

    Ο μουσικός και συνθέτης Γιώργος Παπαδάκης, κι ένας από τους σπουδαιότερους ιστορικούς της μουσικής μας παράδοσης, έφυγε το πρωί της Κυριακής από τη ζωή, σε ηλικία 62 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

    Εργάστηκε ως μουσικοσυνθέτης για το θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα δούλεψε με πάθος για τη συλλογή μουσικολαογραφικού υλικού. Σημαντικό ερευνητικό έργο πραγματοποίησε και στην Ελληνική Ραδιοφωνία.

    Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 15:30, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ: Ειρήνη Βασάλου

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 16:52

    Είδηση: 29412

    [04] Στη Βουλή η επίθεση κατά των γραφείων της ΝΔ - Δήλωση Γλέζου προκαλεί ένταση

    Απαράδεκτο χαρακτήρισε το γεγονός κάθε φορά που γίνεται κάτι εναντίον οποιουδήποτε κόμματος να κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος Μανώλης Γλέζος, σε τοποθέτησή του στη Βουλή. Ο κ. Γλέζος ζήτησε να εξεταστεί το αν και ποιος επωφελείται απ' αυτά τα γεγονότα γιατί, όπως δήλωσε, σίγουρα δεν οφελείται η Αριστερά. Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Γλέζος αναρωτήθηκε «μήπως προέρχονται αυτές οι ενέργειες από παρακρατικές οργανώσεις, φίλιες προς τη ΝΔ;».

    Παίρνοντας το λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε έκπληκτος από την παρέμβαση του Μανώλη Γλέζου, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ ως συμπεριφορά φιλικής αμηχανίας για διάφορες πρακτικές τρομοκρατίας και κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για φλερτ με διάφορες εκδοχές βίας. Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε, όπως είπε, όλες τις δυνάμεις του κοινοβουλευτικού τόξου να στρατευτούν στην καταδίκη της βίας.

    Νωρίτερα, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος είχε δηλώσει ότι δεν είναι τυχαίο ότι η κλιμάκωση της βίας γίνεται την ημέρα που παραδίδεται η εθνική κυριαρχία της χώρας στους δανειστές και λίγες ημέρες πριν τη ψηφοφορία για την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Κάποιοι θέλουν να αλλάξει η ατζέντα, ελπίζω μόνο να μη γίνουν κι άλλα μέχρι την Πέμπτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

    Καινοφανείς θεωρίες, οι οποίες προκαλούν έκπληξη και διαπιστώνονται με οδύνη χαρακτήρισε τα περί παρακρατικών της δεξιάς ο υπουργός Προστασίας του πολίτη Νίκος Δένδιας από το βήμα της Βουλής. Μάλιστα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτές οι θεωρίες προέρχονται από εκείνους που υποστήριζαν πως τα ευρήματα στη βίλα Αμαλία είναι υλικά απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό. Ο κ. Δένδιας απηύθυνε έκκληση σε όλο τον πολιτικό κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια ώστε να αποκατασταθεί η τάξη, ιδίως στο κέντρο της πρωτεύουσας, αλλά και να «αποκηρυχθούν απόλυτα και χωρίς υποσημειώσεις πρακτικές καταδικαστέες σε όλο τον κόσμο». «Η ΕΛΑΣ θα κάνει το καθήκον της, αλλά αν δεν έχει και ευρεία κοινωνική στήριξη δεν θα καταφέρουμε να σώσουμε τον τόπο», κατέληξε ο κ. Δένδιας δηλώνοντας πως η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ έγινε με δύο όπλα και όχι ένα.

    Άλλες αντιδράσεις

    Απαντώντας στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, χαρακτήρισε την παρέμβασή του «απαράδεκτη»: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όχι απλώς χτυπάει λάθος πόρτα, αλλά παίζει και με τη φωτιά. Είναι επικίνδυνα για τη δημοκρατία τα παιχνίδια αυτά! Δεν υπάρχει κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να δικαιολόγησε ή να δικαιολογήσει στο μέλλον, πράξεις αθλιότητας με σφαίρες και γκαζάκια. Δεν είμαστε εμείς που βάζουμε τα ΜΑΤ να χτυπάνε τους συνταξιούχους, που κάνουμε χημικό πόλεμο στο λαό, που πυροβολούμε με βαρβαρότητα ανυποψίαστους πολίτες...», ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ εν μέρει καταδίκασε την επίθεση», παρενέβη για λογαριασμό της ΝΔ, ο Μάκης Βορίδης. «Η ΝΔ υπέστη σήμερα μια τρομοκρατική επίθεση και περιμένει κανείς την απερίφραστη και ομόθυμη καταδίκη. Ενώ όμως ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την επίθεση, ακούσαμε μετά πως η ΝΔ είναι κόμμα με φίλιες παρακρατικές δυνάμεις, που μάλιστα συνδέονται με το συγκεκριμένο περιστατικό. Αντί να πείτε τα σύκα-σύκα, αυτά λέτε απέναντι στην τρομοκρατία;». «Την τρομοκρατία, την καταδικάζεις και σταματάς. Όσο εδώ μέσα δεν ακούγεται αυτό με ξεκάθαρο τρόπο και όσο αναπτύσσεται η λογική της βίας και του μίσους, αυτά είναι εις επίρρωση των τρομοκρατικών ενεργειών», κατέληξε ο κ. Βορίδης.

    «Δεν αρκεί απλώς η καταδίκη, εάν δεν συνοδεύεται από ανάλογες πρακτικές συμπεριφορές» παρατήρησε ο Νίκος Τσούκαλης. «Όταν ακούγεται στην αίθουσα η έκφραση "κυβέρνηση Τσολάκογλου και δωσίλογοι" (τους οποίους οι Έλληνες νομιμοποιούντο να τους δολοφονήσουν) έχετε συνειδητοποιήσει πως νομιμοποιείτε έτσι τα χθεσινά;» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ.

    «Ο κ. Βενιζέλος μπήκε για να μετατρέψει την ατζέντα της συζήτησης εκεί ;oπου θέλει η μέρα. Εμείς δεν οραματιζόμαστε να προχωρήσουμε, ούτε με τσεκούρια, ούτε με μπαλντάδες» ανέφερε ο Τέρενς Κουίκ (ΑΝ.ΕΛ). «Ο Πάνος Καμμένος, τα έβαλε με τα καθάρματα της 17Ν και όταν έβγαζε πύρινους λόγους τον χειροκροτούσε όλη η πτέρυγα της ΝΔ. Μου κάνει εντύπωση, ποιοι ομιλούν. Εκείνοι που έτρεχαν να υπερασπιστούν τον Μαζοκόπο;» σημείωσε ο κ. Κουίκ.

    Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης (Χρυσή Αυγή), υποστήριξε πως «οι τρομοκράτες με τα καλάσνικωφ, είναι δέκα αλήτες γνωστοί στις αρχές - και αν υπάρχει πολιτική βούληση το πρόβλημα λύνεται». Ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου, Χρήστος Παππάς, επέμεινε πως με το νομοσχέδιο εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, και διατράνωσε πως «η πατρίδα δεν πωλείται και δεν αγοράζεται. Αν νομίζετε πως οι πολίτες θα σταθούν αμέτοχοι όταν έρθουν οι δανειστές να μας πάρουν τον εθνικό πλούτο, είστε γελασμένοι» προειδοποίησε ο κ. Παππάς.

    Προσωρινή αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ

    Η πρόθεση του υπουργού Δημόσιας Τάξης να τοποθετηθεί για το πρωινό τρομοκρατικό κτύπημα, εν μέσω της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών με κατεπείγουσες διαδικασίες, αποτέλεσε την αφορμή για προσωρινή αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

    Είχαν προηγηθεί οι διαμαρτυρίες του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου Π. Λαφαζάνη, αλλά και του εκπροσώπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τ. Κουίκ, για τα «ασφυκτικά» χρονικά περιθώρια συζήτησης του πολυνομοσχεδίου και τις εμφανίσεις υπουργών άλλων υπουργείων (Α. Λυκουρέντζος, Γ. Βρούτσης, Ν. Δένδιας), οι οποίες περιόριζαν τον χρόνο τοποθέτησης των βουλευτών.

    Σχετική είδηση: Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική για την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιμπίδας

    Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 17:27

    Είδηση: 29409

    [05] Σ. Κεδίκογλου: Δεν υπάρχει συμβολική σφαίρα, όπως δεν υπάρχει συμβολική βία

    Υπάρχουν ευθύνες, γιατί από τις εμπρηστικές δηλώσεις μέχρι τις εμπρηστικές επιθέσεις η απόσταση είναι πολύ μικρή, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο Α' Πρόγραμμα, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει καλή και κακή βία.

    Συνέντευξη στην εκπομπή με την Κατερίνα Σερέτη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: «Βρέθηκε μια σφαίρα στο πάτωμα του γραφείου του πρωθυπουργού.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Κλιμακώνεται το μπαράζ των επιθέσεων και δημιουργείται ανησυχία στο κόσμο»

    Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: «Έχουμε μια επικίνδυνη κλιμάκωση με καινοφανή χαρακτηριστικά. Δεν έχει ξαναγίνει να στοχοποιείται συγγενικό πρόσωπο. Δεν έχει ξαναγίνει να στέλνουν συμβολική σφαίρα σε γραφείο πρωθυπουργού, βέβαια δεν υπάρχει συμβολική σφαίρα όπως δεν υπάρχει συμβολική βία. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όλοι να φροντίσουμε να δείξουμε ότι η δημοκρατία δεν τρομοκρατείται. Δεν θέλω να ακούω για τα σενάρια περί πολιτικής εκμετάλλευσης γιατί είναι εξοργιστικό. Άκουγα ορισμένες εκδοχές χθες και πραγματικά το βρήκα τελείως εξοργιστικό, υπονοούσαν ότι έβαλα να ρίξουν μολότοφ στο σπίτι του αδελφού μου. Ας είμαστε σοβαροί. Έχουμε να κάνουμε με μια επικίνδυνη εξέλιξη. Υπάρχουν ευθύνες, γιατί από τις εμπρηστικές δηλώσεις μέχρι τις εμπρηστικές επιθέσεις η απόσταση είναι πολύ μικρή, όσο έχουμε υπεύθυνο ρόλο, και το να είσαι αξιωματική αντιπολίτευση είναι ένας πολύ υπεύθυνος ρόλος σε μια δημοκρατία. Δεν γίνεται να μιλάμε για λιντσαρίσματα, δεν γίνεται να εκθειάζουμε ορισμένες μορφές πολιτικής βίας, δεν υπάρχει καλή και κακή βία, μια είναι η βία και πρέπει να εξωστρακιστεί.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Πιστεύετε ότι η τοποθέτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι σε αυτά τα γεγονότα είναι χλιαρή;»

    Σ.ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: « Επιεικώς μέχρι πρότινος. Θέλω να πιστεύω ότι η χθεσινή δήλωση του κου Παπά, ή η συνέντευξη του κου Τσίπρα την Παρασκευή σε ελληνικό ραδιόφωνο, ήταν βήματα προς ευπρόσδεκτη κατεύθυνση αλλά θα πρέπει και όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Είναι πολύ κρίσιμες στιγμές πρέπει να προσέχουμε τι λέμε, τουλάχιστον όσοι βρισκόμαστε σε υπεύθυνες θέσεις.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Α' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 14:20

    Είδηση: 29392

    [06] Π. Σκουρλέτης: Δεδομένη η απόλυτη καταδίκη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ

    Οφείλουμε να σταθούμε με υπεύθυνο πολιτικό τρόπο απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα και να μην προσπαθήσουμε να τα αξιοποιήσουμε πολιτικά, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στο Α' Πρόγραμμα.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Ρήσεις και αντιρρήσεις» με την Ευαγγελία Μπαλτατζή και τον Γιώργο Γιουκάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Αποτελεί μια κλιμάκωση η ένοπλη επίθεση στα γραφεία της ΝΔ, κλιμάκωση όλων των προηγούμενων αδιέξοδων τυφλών πράξεων βίας. Είναι δεδομένο για όλους η απόλυτη καταδίκη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ τέτοιων πράξεων.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Εγκληματικών θα σας έλεγα;»

    Π.ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Βάλτε και εγκληματικών. Αλλά από εκεί και έπειτα οφείλουμε αυτή τη στιγμή να σταθούμε με έναν υπεύθυνο πολιτικό τρόπο απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα και να μην προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε πολιτικά τέτοιου είδους ενέργειες, γιατί υπονομεύουν την ίδια τη δημοκρατία. Απαιτείται σήμερα μια σοβαρότητα. Αυτές οι πράξεις από μόνες τους δρουν τελικά εις βάρος της δημοκρατίας, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα μεγάλα προβλήματα. Απαιτείται να ψάξουμε προς κάθε κατεύθυνση να βρούμε τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τις ενορχηστρωμένες πράξεις τυφλής βίας.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Α' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 14:20

    Είδηση: 29391

    [07] Δ. Χατζησωκράτης: Δεδομένη η απερίφραστη καταδίκη της βίας χωρίς «αλλά»

    Κανένα δικαιολογητικό για τη βία, ευτυχώς σήμερα το «αλλά» έχει φύγει από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, τόνισε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Χατζησωκράτης, μιλώντας στο Α' Πρόγραμμα.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Δ.ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ: « Η απερίφραστη καταδίκη της βίας είναι δεδομένη και δεν υπάρχει κανένα δικαιολογητικό και «αλλά» [...] Με αυτή την έννοια, λέω, ευτυχώς, σήμερα το «αλλά» έχει φύγει από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και αυτό είναι καλό. Έπρεπε να φτάσουμε εδώ για να μπαίνει πλέον μια «τελεία» από όλες τις πολιτικές δυνάμεις και αυτό είναι καλό, αλλά έχει ήδη προχωρήσει η έκρηξη της βίας που είναι πολύ ανησυχητικό.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Α' ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 14:14

    Είδηση: 29387


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 14 January 2013 - 17:56:08 UTC