Read the Protocol to the North Atlantic Treaty on the Accession of Greece and Turkey (October 22, 1951) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-12-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Λειβαδάς: «Θέλουμε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή»
  • [02] Με μια ματιά

    [01] Λειβαδάς: «Θέλουμε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή»

    Από τα πρώτα πορίσματα της αστυνομικής και εισαγγελικής ερευνάς, που αφορούν την απάτη στον ΕΟΤ, τίποτα δεν παραπέμπει σε πολιτικό ή άλλο παρασκήνιο, διευκρίνισε μιλώντας στο Πρώτο πρόγραμμα ο νέος γγ του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς. Ωστόσο, ανέφερε ότι η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και σημείωσε πως στόχος είναι οι ένοχοι να οδηγηθούν στην φυλακή και να μην σπιλώνονται αθώοι. «Η έρευνα μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπίσει ούτε έναν άνθρωπο του ΕΟΤ που να εμπλέκεται στην υπόθεση», διαβεβαίωσε ο κ. Λειβαδάς.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια και τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Π.ΛΕΙΒΑΔΑΣ: « Θέλουμε οι ένοχοι να οδηγηθούν στη φυλακή αν το κρίνει αυτό ο δικαστής και θέλουμε να μην σπιλώνονται αδίκως αθώοι άνθρωποι. Αλλά για να το επιτύχουμε αυτό πρέπει να προσέχουμε να μην κάνουμε δηλώσεις, είναι εξαιρετικά σημαντικό να είμαστε προσεχτικοί.»

    Π.ΛΕΙΒΑΔΑΣ: « Υπάρχει ένα πόρισμα ορκωτών λογιστών, στόχος τους είναι να υποδείξουν λογιστικές ή άλλες αρρυθμίες, διαδικασίες που πρέπει να βελτιωθούν. Η έρευνα η αστυνομική και η εισαγγελική μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν εντοπίζει ούτε έναν άνθρωπο του ΕΟΤ εμπλεγμένο σε αυτή την υπόθεση.»

    Π.ΛΕΙΒΑΔΑΣ: « Η ένορκη διοικητική εξέταση δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη υπόθεση, με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση έπρεπε να φανούν ορισμένα ζητήματα τα οποία είχαν να κάνουν με τις διαδικασίες, προκειμένου να εντοπιστούν αν υπήρξαν σφάλματα.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Πρώτο πρόγραμμα

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 11:36

    Είδηση: 28390

    [02] Με μια ματιά

    -Θύμα τριών αγνώστων ληστών έπεσε ένας 23χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες στους χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος δέχθηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο και τραυματίστηκε ελαφρά. Οι τρεις δράστες προσπάθησαν να του αρπάξουν το κινητό του τηλέφωνο αλλά δεν το κατάφεραν. Στη συνέχεια ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. -Επανέρχεται από σήμερα το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα, που θα είναι ανοικτά από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Την Κυριακή 30 και την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 18:00. -Φθηνότερες έως και 50% από την 1η Ιανουαρίου οι κλήσεις από σταθερά τηλέφωνα προς κινητά οποιουδήποτε παρόχου, αποφάσισε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών. -Το πτώμα μιας γυναίκας εντοπίστηκε τα ξημερώματα από την Πυροσβεστική σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Ξάνθη. -Λήγει τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας για το 2013, τα οποία για πρώτη φορά δεν θα έχουν τη μορφή αυτοκόλλητου. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα δοθεί παράταση και όσοι δεν έχουν φροντίσει να τα πληρώσουν θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, που θα είναι διπλάσιο της αξίας των τελών. -Σήμερα καταβάλλεται σε 44.000 τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες το επίδομα για το τρίτο παιδί.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 28386


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 27 December 2012 - 9:49:21 UTC