Browse through our Collection of Internet Directories by Country Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-12-15

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αντ. Σαμαράς: Όχι θριαμβολογίες - Ανηφόρα η ανάκαμψη
  • [02] ΗΠΑ - Κονέκτικατ: 27 νεκροί εκ των οποίων 20 παιδιά από μακελειό σε σχολείο
  • [03] Αστυνομικοί και λιμενικοί στην ιδιωτική φρουρά Λ. Λαυρεντιάδη - Προφυλακιστέος
  • [04] Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

    [01] Αντ. Σαμαράς: Όχι θριαμβολογίες - Ανηφόρα η ανάκαμψη

    Στην ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας επικεντρώνονται πλέον όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης, μετά την εξασφάλιση της δόσης των 52,5 δισ. ευρώ. Τώρα ξεκινά ο επόμενος μαραθώνιος και η ανηφόρα της ανάκαμψης, διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός μετά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, γνωστοποιώντας ότι τη Δευτέρα θα συναντηθεί με τους επικεφαλής όλων των μεγάλων πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο τη διεύρυνση των δραστηριοτήτων τους και τη δυνατότητα νέων επενδύσεων στη χώρα. Ο Πρωθυπουργός για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον επίτροπο Ανταγωνισμού Χοακίν Αλμούνια. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης.

    «Η Ελλάδα γύρισε σελίδα»

    Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως η επόμενη μέρα έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χαλάρωση, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα γύρισε σελίδα και αποκτά μία μεγάλη ευκαιρία, που είναι στο χέρι της να την αξιοποιήσει.

    Παράλληλα, επέκρινε την αντιπολίτευση, λέγοντας ότι πλανάται πλάνην οικτρά όποιος δεν βλέπει ότι η Ελλάδα έχει μπει σε μία φάση που προχωρά στην απενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας, ενώ αναφερόμενος στην απεργία των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, τόνισε χαρακτηριστικά πως οι προνομιούχοι τρομοκρατούν γιατί χάνουν τα προνόμιά τους, αλλά εμείς προχωράμε.

    Σε ερώτηση της ΝΕΤ FΜ σχετικά με το Σκοπιανό, ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε πολύ θετική εξέλιξη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θέτει ως προϋπόθεση για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματέυσεων της γείτονος με την ΕΕ την επίλυση της διαφοράς με αμοιβαία αποδεκτό τρόπο.

    Την απόφαση του Eurogroup για την εκταμίευση της δόσης σχολίασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τα πολιτικά κόμματα.

    Σχετική είδηση: Σαμαράς: Ούτε λεπτό χαλάρωσης - Περνάμε στο καλωσόρισμα των επενδύσεων

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Μπ. Σαβούρδου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 11:13

    Είδηση: 27737

    [02] ΗΠΑ - Κονέκτικατ: 27 νεκροί εκ των οποίων 20 παιδιά από μακελειό σε σχολείο

    Οι μαθητές μιας ολόκληρης τάξης αγνοούνται μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ένας ένοπλος σε πρωτοβάθμιο σχολείο στο Κονέκτικατ, όπως ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αξιωματούχους της περιοχής.

    Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι CBS τουλάχιστον 30 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 18 - 20 παιδιά, σκοτώθηκαν από τα πυρά του αγνώστου στο δημοτικό σχολείο Σάντι Χουκ του Νιούταουν. Η εφημερίδα "Hartford Courant" ανέφερε ότι πολλοί από τους πυροβολισμούς σημειώθηκαν μέσα στην τάξη του νηπιαγωγείου.

    Μεταξύ των νεκρών είναι επίσης ο διευθυντής του σχολείου και ο σχολικός ψυχολόγος.

    Ο δράστης βρέθηκε νεκρός όμως ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες έκαναν λόγο και για έναν δεύτερο ένοπλο. Ο πρώτος φέρεται να ήταν ηλικίας 24 ετών. Ήταν οπλισμένος με τέσσερα όπλα και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, σύμφωνα με το κανάλι "WABC".

    Ο ύποπτος, ένας 24χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο, βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του καναλιού CBS αστυνομικοί συνέλαβαν και κρατούν έναν άνδρα που εντοπίστηκε στο δάσος κοντά στο σχολείο και ο οποίος φορούσε παντελόνι παραλλαγής.

    Στο σχολείο Σάντι Χουκ φοιτούν παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών.

    "Είναι φοβερό", είπε μια μητέρα, η Μπράντα Λεμπίνσκι, που έσπευσε στο σχολείο όπου φοιτά η μικρή κόρη της. "Όλοι ήταν σε κατάσταση υστερίας, γονείς, μαθητές. Έβγαιναν από το σχολείο παιδιά μέσα στα αίματα. Δεν ξέρω αν τα είχαν πυροβολήσει αλλά ήταν ματωμένα", πρόσθεσε.

    Στα βίντεο που προβλήθηκαν από τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται περιπολικά και ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο. "Τα πράγματα είναι άσχημα" δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ένας αξιωματούχος της Πολιτείας που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.

    Ο άνδρας που προκάλεσε το μακελειό σε σχολείο στο Κονέκτικατ, σκότωσε και τους γονείς του

    Ο άνδρας που είναι υπεύθυνος για το μακελειό το οποίο προκάλεσε πολλούς νεκρούς, μεταξύ των οποίων και παιδιά σκότωσε επίσης και τους γονείς του, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. Ο νεαρός άνδρας, που προσδιορίζεται ως Ράιαν Λάνζα, 24 ετών, σκότωσε τον πατέρα του στην κατοικία του και στη συνέχεια μετέβη με αυτοκίνητο στο σχολείο, όπου έγινε το μακελειό, και σκότωσε και τη μητέρα του, η οποία εργαζόταν εκεί, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο.

    Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι ο δράστης του μακελειού του Νιούτον είναι νεκρός

    Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ μέσα σε δημοτικό σχολείο της πόλης Νιούτον στο Κονέκτικατ βρέθηκε νεκρός εντός του κτιρίου, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Πολ Βανς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

    "Ο δράστης σκοτώθηκε μέσα στο κτίριο", είπε ο εκπρόσωπος. Είναι αδιευκρίνιστο αν ο ένοπλος έθεσε τέλος στη ζωή του ή αν πυροβολήθηκε από αστυνομικούς. Ο Βανς είπε ότι οι αρχές ενδιαφέρονται πλέον να φτιάξουν το ψυχολογικό προφίλ του και να καταλάβουν γιατί προχώρησε στην πράξη αυτή.

    Η τοπική αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9:30 το πρωί, τοπική ώρα και με τη σειρά της ζήτησε αμέσως βοήθεια από τις πολιτειακές αρχές για να αντιμετωπίσει την κατάσταση. "Πρωταρχικός στόχος μας ήταν να εκκενώσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά το κτίριο από τους μαθητές και το προσωπικό. Το σχολείο ερευνήθηκε εξονυχιστικά", πρόσθεσε.

    Τα αίτια του μακελειού παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

    Σύμφωνα με την Λεμπίνσκι, μια άλλη μητέρα που βρισκόταν στο σχολείο την ώρα που ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, της είπε ότι ένας "μασκοφόρος" μπήκε στο γραφείο του διευθυντή και μάλλον τον πυροβόλησε. Ο δάσκαλος στην τάξη όπου φοιτά η κόρη της Λεμπίνσκι "κλείδωσε αμέσως την πόρτα και έβαλε όλα τα παιδιά στη γωνία της αίθουσας".

    Ένα κορίτσι που μίλησε στο NBC περιέγραψε ότι άκουσε επτά δυνατούς κρότους ενώ βρισκόταν στο γυμναστήριο. Τα άλλα παιδιά άρχισαν να κλαίνε και οι δάσκαλοι τα πήγαν σε ένα διπλανό γραφείο. "Ένας αστυνομικός μπήκε και μας είπε να τρέξουμε έξω και αυτό κάναμε", πρόσθεσε το κορίτσι. Το Νιούτον είναι μια πόλη 27.000 κατοίκων στην κομητεία Φέρφιλντ. Βρίσκεται 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Χάρτφορντ και 130 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Νέας Υόρκης.

    Ο πρόεδρος Ομπάμα ενημερώθηκε για το μακελειό

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μίλησε με τον διευθυντή της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) Ρόμπερτ Μίλερ και τον κυβερνήτη του Κονέκτικατ Νταν Μαλόι προκειμένου να ενημερωθεί για το μακελειό που σημειώθηκε στο σχολείο του Νιούτον και για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τα θύματα και τις οικογένειές τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.

    Ο Πρόεδρος Ομπάμα έδωσε εντολή οι σημαίες να είναι μεσίστιες για τέσσερις ημέρες

    Ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έδωσε την Παρασκευή την εντολή οι σημαίες να είναι μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια των ΗΠΑ για τέσσερις ημέρες, φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ.

    "Ως ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα αυτών των παράλογων πράξεων βίας στο Νιούταουν του Κονέκτικατ", οι σημαίες θα είναι μεσίστιες σε κυβερνητικά κτίρια, στρατιωτικές βάσεις και πρεσβείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με το διάταγμα αυτό που εκδόθηκε από τον Λευκό Οίκο και αφορά επίσης και τα πολεμικά πλοία.

    Σχετική είδηση: Η ΕΕ εκφράζει το «σοκ» και τη «φρίκη» της μετά το μακελειό στις ΗΠΑ

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΠΕ -CNN

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Ανδρέας Ροδίτης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 00:54

    Είδηση: 27725

    [03] Αστυνομικοί και λιμενικοί στην ιδιωτική φρουρά Λ. Λαυρεντιάδη - Προφυλακιστέος

    Δεκαέξι άτομα και συγκεκριμένα δύο λιμενικοί, δύο αστυνομικοί και δώδεκα ιδιώτες, συνελήφθησαν μαζί με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη χθες το βράδυ στο σπίτι του, με την κατηγορία ότι του παρείχαν προστασία.

    Οι 16 βρέθηκαν στο σπίτι του επιχειρηματία και οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παροχή υπηρεσιών ασφάλειας, χωρίς άδεια.

    Οι λιμενικοί, είναι δύο 32χρονοι βατραχάνθρωποι που υπηρετούν στη Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, ενώ οι αστυνομικοί είναι ένας υπαστυνόμος ηλικίας 50 ετών, που υπηρετεί στα ΜΑΤ και ένας αρχιφύλακας 45 ετών, ο οποίος υπηρετεί στην Υπηρεσία Προστασίας Επισήμων.

    Αρνείται τις κατηγορίες και επαναφέρει πρότασή του για επιστροφή 160 εκ. ευρώ στην PROTON BANK

    Επανάφερε ο επιχειρηματίας Λ. Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες απολογούμενος στην ανακρίτρια, την πρόταση που είχε κάνει και στους οικονομικούς Εισαγγελείς να αποδεσμευτούν τραπεζικοί λογαριασμοί του με 160 εκατ. ευρώ προκειμένου να επιστρέψει χρήματα στην PROTON BANK.

    Ο προσωρινά κρατούμενος πλέον επιχειρηματίας αρνείται τις σοβαρότατες κατηγορίες που του αποδίδονται και για το λόγο αυτό επέλεξε να μην λάβει προθεσμία και να απολογηθεί στο νοσοκομείο χωρίς καν να έχει ενημερωθεί για το πλήρες περιεχόμενο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του. Φέρεται μάλιστα σε πολλές ερωτήσεις της δικαστικής λειτουργού να την παρέπεμπε σε υπομνήματα που είχε δώσει με την ιδιότητα του υπόπτου στον Εισαγγελέα Ι.Δραγάτση που ερεύνησε την υπόθεση.

    Φέρεται επίσης να επικαλέστηκε τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει υποστηρίζοντας ότι για το λόγο αυτό δεν είναι ύποπτος φυγής ενώ τόνισε ότι σε κάθε κλήση της Δικαιοσύνης ήταν πάντα παρών.

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός - Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

    Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

    Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί, μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της PROTON Bank.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα και καθώς δεν εντοπίστηκε παθολογικό πρόβλημα κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Δαφνί.

    Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

    Ο Λ. Λαυρεντιάδης απολογήθηκε ενώπιον της 2ης Ειδικής Ανακρίτριας, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου εισήχθη χθες μετά τη σύλληψή του, για την υπόθεση των επισφαλών δανείων που χορήγησε η PROTON BANK σε εταιρείες συμφερόντων του.

    Η ανακρίτρια της υπόθεσης μετέβη στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται o κατηγορούμενος επιχειρηματίας ενώ αργότερα ενώπιον της θα μεταχθούν οι τρεις συγκατηγορούμενοι του Λαυρεντιάδη που συνελήφθησαν μετά από ένταλμα ως ύποπτοι φυγής, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν προθεσμία για την λογοδοσία τους.

    Για την υπόθεση των συνολικά 701 εκατομμυρίων ευρώ που χορήγησε η τράπεζα, επί προεδρίας στο ΔΣ του Λαυρεντιάδη έχουν απαγγελθεί κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για:

    - εγκληματική οργάνωση,

    - απάτη σε βάρος του δημοσίου σε συνδυασμό με το νόμο 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια,

    - υπεξαίρεση με επιβαρυντικές περιστάσεις για το σύνολο των επισφαλών δανείων,

    - ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και

    - απιστία από κοινού και κατ' εξακολούθηση.

    Η ανακρίτρια της υπόθεσης εξέδωσε για την υπόθεση, έξι εντάλματα σύλληψης συμπεριλαμβανομένου αυτού σε βάρος του επιχειρηματία. Τα υπόλοιπα εντάλματα αφορούν τρία υψηλόβαθμα στελέχη της τράπεζας, που συνελήφθησαν ήδη, ένα που εκδόθηκε σε βάρος γυναίκας κατηγορουμένης, επίσης στελέχους της τράπεζας, που φέρεται να εξέφρασε την πρόθεση της να εμφανιστεί άμεσα στις αρχές και τέλος το ένταλμα σε βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, στενού συνεργάτη του βασικού κατηγορούμενου, ο οποίος εξακολουθεί να μην έχει εντοπιστεί από την Αστυνομία.

    Συνήγοροι πάντως των κατηγορουμένων σχολιάζουν την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος των εντολέων τους ως «κίνηση εντυπωσιασμού» που στερείται αντικειμενικής ανάγκης καθώς οι εμπλεκόμενοι εδώ και ένα χρόνο που ερευνάται η υπόθεση είναι απολύτως συνεπείς κάθε φορά που καλούνται από την Δικαιοσύνη.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: AΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Ανδρέας Ροδίτης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012 00:23

    Είδηση: 27717

    [04] Συνεχίζονται οι κλυδωνισμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες

    Συνεχίζεται η ένταση στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο να «επιτίθεται» στον Κώστα Μαρκόπουλο και τον Γιάννη Κουράκο από τηλεοπτικό κανάλι, τον Κώστα Μαρκόπουλο να απαντά από ραδιοφώνου και τον Χρήστο Ζώη να τοποθετείται από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφείου Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μπάμπης Αποσκίτης.

    Εκατέρωθεν βολές

    Νέες βολές κατά του Κώστα Μαρκόπουλου και του Γιάννη Κουράκου οι οποίοι παραιτήθηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας αυτή τη φορά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Ήταν προσχεδιασμένο για να δημιουργηθεί μία ομάδα βουλευτών-καβάτζα ώστε να περνούν τα νομοσχέδια στη Βουλή η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όταν δεν τα ψηφίζει η ΔΗΜΑΡ».

    Αναφερόμενος σε όσα υποστήριξε ο Γιάννης Κουράκος περί ανάμειξης του Γιώργου Βουλγαράκη στη χρηματοδότηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς νωρίτερα ο κ. Κουράκος του μιλούσε για άλλα θέματα και εντέλει έκανε αυτή τη δήλωση.

    «Κατάλαβα ότι εδώ πρόκειται για μαφιόζους οι οποίοι έχουν στήσει μια ιστορία αποστασίας απέναντι στους Ανεξάρτητους Ελληνες», είπε ο κ. Καμμένος.

    Ο ίδιος τόνισε ότι θα δώσουν ανένδοτο αγώνα μέχρι την απελευθέρωση της χώρας η οποία -όπως είπε- βρίσκεται υπό κατοχή, με οποιοδήποτε κόστος.

    Από την πλευρά του, ο Κώστας Μαρκόπουλος εκτόξευσε πυρά κατά του Πάνου Καμμένου, δηλώνοντας πως είναι «φως φανάρι» ότι οι κ.κ. Καμμένος και Βουλγαράκης βρίσκονται σε επικοινωνία. Μίλησε μάλιστα για μυστική ατζέντα, γι' αυτό, όπως είπε, ο Γιώργος Βουλγαράκης πήρε τηλέφωνο τον Γιάννη Κουράκο.

    «Εδώ υπάρχει μια συνεργασία Πάνου Καμένου και Γιώργου Βουλγαράκη, νέα μυστική ατζέντα, πάρα πολύ ύποπτη και πολύ υποτιμητική για όλους μας... Εδώ πρόκειται περί καταιγίδας αποκαλύψεων», δήλωσε στη ΝΕΤ FM.

    Σκληρή γλώσσα από τον πρώην εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Χρήστο Ζώη σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας σε όσα είχε πει ο Πάνος Καμμένος ότι δεν περίμενε την αποχώρησή του από το κόμμα, καθώς, όπως ανέφερ,ε τους συνέδεε φιλία και συνεργασία ετών: «Δεν του επιτρέπω να ξαναμιλήσει για φιλία. Δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη. Ας μιλήσει μόνο πολιτικά πια. Αν μπορεί».

    Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μπάμπης Αποσκίτης, πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφελίου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανακοίνωσε την αποχώρησή του, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να προσπαθεί για κάτι αόριστο και απροσδιόριστο.

    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, πάντως, δηλώνουν πως η παραίτηση ήρθε, αφού εκείνοι ανακοίνωσαν πως αρχίζουν οι διαδικασίες για εκλογή νέου προεδρείου στη Νεολαία στο συνέδριο του Απριλίου.

    Σχετική είδηση: Παραιτήθηκε και ο πρόεδρος του Συντονιστικού Νεολαίας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ: Γ. Παντελάκης

    Επιμέλεια: Μπ. Σαβούρδου

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 27694


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 15 December 2012 - 9:50:46 UTC