Read the Maastricht Treaty (Maastricht, 7 February 1992) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-12-07

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Α. Τσίπρας: Κλείνει ο κύκλος του ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ - Νέες ισχυρές προσδοκίες αλλαγής
  • [02] Αισιοδοξία για την διαδικασία της επαναγοράς των ομολόγων
  • [03] Σύγκλιση απόψεων για το φορολογικό-Νέες βελτιώσεις
  • [04] ΥΠΟΙΚ:Θα ζητήσουμε από τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος

    [01] Α. Τσίπρας: Κλείνει ο κύκλος του ΣΥΝ και ΣΥΡΙΖΑ - Νέες ισχυρές προσδοκίες αλλαγής

    «Ο ΣΥΝ υπήρξε ο δημιουργικός καταλύτης της πολιτικής ζωής του τόπου» και «το γεγονός ότι κλείνει τον κύκλο του αφήνοντας στη θέση του τον ΣΥΡΙΖΑ του 27% που όλοι πια πιστεύουν ότι σύντομα θα κληθεί με τη στήριξη της πλειοψηφίας του λαού μας, να κυβερνήσει τον τόπο, προκειμένου να βγάλει το λαό μας από το αδιέξοδο, σηματοδοτεί ότι αυτό το εγχείρημα πέτυχε».

    Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του μέλους της Π.Γ. του ΣΥΝ, Γιάννη Μπαλάφα, με τίτλο «20 χρόνια χρειάστηκαν: Το χρονικό του εγχειρήματος του Συνασπισμού».

    Για το βιβλίο, η παρουσίαση του οποίου έγινε στο Σινέ Κεραμεικός, μίλησαν ακόμα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος και η ιστορικός, καθηγήτρια Παντείου, Σία Αναγνωστοπούλου, ενώ την παρουσίαση συντόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Κιάος.

    Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «ο ΣΥΝ της ανανεωτικής αριστεράς έδωσε τη σκυτάλη στον ΣΥΡΙΖΑ της ριζοσπαστικής αριστεράς και αυτός με τη σειρά του μετουσιώνεται στη μεγάλη παράταξη της λαϊκής ενότητας, της κοινωνικής σωτηρίας και της ελπίδας», κάνοντας λόγο επιπλέον για «πατριωτική αποστολή».

    Όσον αφορά στο βιβλίο, ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχει τριπλή συνεισφορά που έγκειται στην ιστορική καταγραφή της εικοσαετούς πορείας, στο ηθικό δίδαγμα της αντοχής των ιδεών και των αξιών σε δύσκολες συνθήκες και, «το σημαντικότερο, στον αναστοχασμό».

    Αναπτύσσοντας το τρίτο αυτό σημείο, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι τον ΣΥΝ μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει για πολλές παραλήψεις και λάθη, ωστόσο «δεν μπορεί όμως κανείς να τον ψέξει για αδυναμία να αλλάζει διαρκώς».

    «Στη διάρκεια του εγχειρήματος ήρθαμε αντιμέτωποι με τις δικές μας αδυναμίες», είπε και τις προσδιόρισε με τους όρους «πάλη για την κομματική εξουσία», «φραξιονισμό», «παραγοντισμό» και «διαπλοκή με όμορους πολιτικούς χώρους». «Εδώ υπάρχει μια μεγάλη παγίδα: Όλα αυτά τα σημεία που στενοχώρησαν και πλήγωσαν βαθύτατα έναν ολόκληρο κόσμο, είχαν μια σταθερή επίκληση στις αρχές της εσωκομματικής δημοκρατίας».

    Συνεχίζοντας, υπογράμμισε πως «η δημοκρατία και η πολυφωνία είναι κατακτήσεις στον χώρο της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς» που «έχουν κόσοτος, αλλά δεν μας ενδιαφέρει, το αψηφούμε», «γιατί χωρίς αυτές δεν θα είμαστε αυτό που είμαστε, ενδεχομένως θα μεταλλαγούμε σε κάτι άλλο».

    Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι «το επίδικο αυτό είναι να συγκροτήσουμε γύρω από το εναλλακτικό πολιτικό μας σχέδιο μια μεγάλη πολιτική και κοινωνική συμμαχία που θα απελευθερώσει τη χώρα από την πολιτική της ύφεσης, των Μνημονίων και της κοινωνικής καταστροφής».

    Αναφερόμενος, με αφορμή το βιβλίο, σε κάποια από τα ζητήματα που προέταξε ο ΣΥΝ σε παρελθούσες περιόδους όπως, μεταξύ άλλων, «τις μίζες για τους εξοπλισμούς και τις προμήθειες», «το πάρτι των Ολυμπιακών Αγώνων», είπε: «Έτσι για να θυμόμαστε ποιος τα έτρωγε με ποιον και πού ήταν τότε η Αριστερά».

    «Όσα καταγράφει και αξιολογεί ο Γιάννης Μπαλάφας, με ειλικρίνεια και αξιοπιστία, χωρίς να ωραιοποιεί ούτε να παρασιωπά τίποτε, δείχνουν, με ενάργεια, ότι στην πολιτική τίποτε δεν είναι στιγμιαίο, αλλά κυοφορείται και μετασχηματίζεται διαρκώς, καθώς όλα δικαιώνονται στο κοινωνικό, ηθικό και θεσμικό-πνευματικό πεδίο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κωνσταντόπουλος.

    Σημείωσε δε ότι το «ειδικό πολιτικό αντίκρισμα του Συνασπισμού είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον τρόπο άσκησης πολιτικής και το περιεχόμενο των θέσεών του, τη διορατική επισήμανση των στρεβλώσεων, που σήμερα οι πάντες παραδέχονται ως χρόνιες παθογένειες του συστήματος, την αγωνιστική αμφισβήτηση της ψευδεπίγραφης δικομματικής πολιτικής, την ουσιαστική ανάδειξη και διαφύλαξη της πολιτικής του αυτονομίας έναντι δογματισμών και αρχηγισμών, λαϊκισμών και ιδεολογισμών, «κυβερνητισμών» και παραγοντισμών». Αναφερόμενος στο «κεντρικό πολιτικό πρόβλημα», υποστήριξε ότι αυτό «παραμένει το αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα και τα διαβρωμένα θεσμικά συστατικά του, που πρέπει να παραμεριστούν από τα νέα κομματικά και πολιτικά, θεσμικά και στρατηγικά εργαλεία για την Ελλάδα και τη Δημοκρατία του 21ου αιώνα».

    «Ο συγγραφέας, ανοίγει τους δρόμους για να απαντήσουμε σε ένα κρίσιμο πολιτικό ερώτημα: Πώς, από τα χτυποκάρδια αν θα μπούμε στη Βουλή φτάσαμε να είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ η ατμομηχανή της ευρωπαϊκής Αριστεράς;», είπε η κ. Αναγνωστοπούλου.

    Η ιστορικός τόνισε ότι οι κυρίαρχες ελίτ θέλησαν να ερμηνεύσουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ «ως τυχαίο αποτέλεσμα» και αυτό για τέσσερις λόγους. Πρώτον, επειδή «προσπαθούν να εμπεδώσουν -ως ύστατο μέσον σωτηρίας τους- τη διαιρετική τομή στο πολιτικό σύστημα, που εγκαινίασαν το 2008, ανάμεσα στις "υπεύθυνες" πολιτικές δυνάμεις και στις "ανεύθυνες-ακραίες"». Δεύτερον, επειδή «αυτό τους επιτρέπει να νομιμοποιούν εκβιαστικά τη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία και πολιτική τους, ως μοναδική διέξοδο». Τρίτον, επειδή αυτό «εξυπηρετεί κάποιες "αριστερές δυνάμεις"» και, τέταρτον, επειδή «προσπαθούν να ξορκίσουν τον φόβο τους» ότι στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος.

    Ο δημοσιογράφος Ν. Κιάος επεσήμανε ότι η αποψινή παρουσίαση είναι η πρώτη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση μετά τη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για τη συμβολική παρουσία των δύο προέδρων: «Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ταυτισμένος με την πορεία και την ανάταση του Συνασπισμού, έχει μακριά διαδρομή αγωνιστική. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο νέος ηγέτης, νέος και στην ηλικία, έχει συμβάλει καθοριστικά στην εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ», είπε. Όσον αφορά το βιβλίο έκανε λόγο για «συναρπαστικό αφήγημα» και «συναρπαστική ιστορία» που δείχνει τη διαδρομή του κόμματος με λεπτομέρειες, ονόματα, καταστάσεις, με ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις, συγκρούσεις εσωτερικές και ανατάσεις, με μιζέρια, διασπάσεις αλλά και άλματα.

    Ολοκληρώνοντας την εκδήλωση, ο κ. Μπαλάφας χαρακτήρισε το βιβλίο «ένδειξη πίστης στο εγχείρημα που αντιπροσώπευε και αντιπροσωπεύει το κόμμα μου, ο Συνασπισμός»: «Να συγκροτηθεί, δηλαδή, μια Αριστερά, που θα υπερβαίνει και τις δύο παραδόσεις της Αριστεράς που κυριάρχησαν στον χώρο κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αιώνα, τριτοδιεθνιστική-κομμουνιστική και σοσιαλδημοκρατική». Ο κ. Μπαλάφας μίλησε για μια Αριστερά που θα παλεύει αταλάντευτα για ένα σοσιαλισμό με ελευθερία και δημοκρατία, στην οποία θα εντάσσει τη διαλεκτική συνύπαρξη ελευθερίας και ισότητας, σύγχρονη, ριζοσπαστική, ανανεωτική, οικολογική και απαρέγκλιτα δημοκρατική και σοσιαλιστική.

    «Για μένα, αυτή η επιλογή, πέρα από οργανωτικές εκφράσεις και κομματικές σχηματοποιήσεις, εξακολουθεί να είναι μακράς πνοής, να είναι αδιαπραγμάτευτη», είπε, μεταξύ άλλων.

    Στην εκδήλωσε παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλης Γλέζος, Γιάννης Δραγασάκης, Δημήτρης Στρατούλης, Δημήτρης Παπαδημούλης, Ρένα Δούρου, Δημήτρης Τσουκαλάς, Νίκος Βούτσης, Γιώργος Βαρεμένος, Γιώργος Πάντζας, Νίκος Συρμαλένιος.

    Ο εκπρόσωπος Τύπου του πολιτικού φορέα, Πάνος Σκουρλέτης, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ Δημήτρης Βίτσας, ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής, ο διευθυντής του Γραφείου του κ. Τσίπρα, Νίκος Παππάς, καθώς επίσης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, Αλέκος Φλαμπουράρης, Τάσος Κορωνάκης, Ρούντι Ρινάλντι, Θόδωρος Παρασκευόπουλος, Κώστας Πουλάκης. Επιπλέον, τα ιδρυτικά στελέχη του ΣΥΝ Στέργιος Πιτσιόρλας, Δημήτρης Καραγκουλές και Λαοκράτης Βάσσης και η πρώην βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ¶ννα Φιλίνη.

    Ακόμη, παραβρέθηκαν, ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης, το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Νεφελούδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης, το μέλος του ΣΔ του ΔΣΑ Θοδωρής Σχοινάς.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Ανδρέας Ροδίτης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 23:48

    Είδηση: 27173

    [02] Αισιοδοξία για την διαδικασία της επαναγοράς των ομολόγων

    Αισιοδοξία επικρατεί σχετικά με τη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων, καθώς οι ελληνικές τράπεζες προσφέρουν το σύνολο των ομολόγων τους, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ικανοποιητικό είναι το ενδιαφέρον και από το εξωτερικό.

    Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα η προθεσμία υποβολής των προσφορών για τη συμμετοχή στη δημοπρασία των ελληνικών κρατικών ομολόγων και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, καθώς η διαδικασία καταμέτρησης απαιτεί αρκετές ώρες προκειμένου να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τα ποσοστά συμμετοχής. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα η κυβέρνηση θα έχει πλήρη εικόνα για την συμμετοχή στο πρόγραμμα, το Σάββατο.

    Από πλευράς πάντως ελληνικών τραπεζών η συμμετοχή στο πρόγραμμα ήταν καθολική. Με επίσημες ανακοινώσεις οι τράπεζες επιβεβαιώνουν ότι συμμετέχουν στο πρόγραμμα επαναγοράς χρέους της Ελληνικής Κυβέρνησης που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών στις 3 Δεκεμβρίου 2012.

    Όλες οι μεγάλες ελληνικές τράπεζες, Εθνική, Aplha Bank, Eurobank, Πειραιώς, ΤΤ, καθώς και η Attica Bank ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Επίσης και οι μικρότερες ελληνικές τράπεζες συμμετέχουν στο πρόγραμμα επαναγοράς δημιουργώντας αισιοδοξία για την έκβαση του τελικού αποτελέσματος.

    Είχαν προηγηθεί οι συνεδριάσεις των ΔΣ των τραπεζών για να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων με το 100% των χαρτοφυλακίων που διαθέτουν ενώ οι τραπεζίτες ανέμεναν ως το πέρας της διαδικασίας για να διαπιστωθεί, αναλόγως με τη συμμετοχή των hedge funds, αν θα γίνει αποδεκτή η προσφορά στο σύνολό της ή θα «κρατήσουν» μέρος των τίτλων.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 23:20

    Είδηση: 27166

    [03] Σύγκλιση απόψεων για το φορολογικό-Νέες βελτιώσεις

    Σύγκλιση θέσεων στις περισσότερες αλλαγές του φορολογικού νομοσχεδίου προέκυψε από τη συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών και των εκπροσώπων των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Ωστόσο παραμένουν ακόμη διαφορές σε ζητήματα όπως είναι η κλίμακα φορολόγησης των ενοικίων και των ελεύθερων επαγγελματιών τα οποία αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι των πολιτικών αρχηγών για να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

    Στη συνάντηση της Παρασκευής αποφασίστηκαν σειρά από νέες βελτιώσεις που αφορούν τα πολυτεκνικά επιδόματα, στο τέλος επιτηδεύματος για τους μισθωτούς με μπλοκάκι καθώς και για τους νέους ελεύθερους επαγγελματίες.

    Ειδικότερα αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

    το πολυτεκνικό επίδομα θα αυξηθεί από τα 450€ στα 500€ για κάθε παιδί μετά τα τρία.

    οι μισθωτοί με μπλοκ παροχής υπηρεσιών ( με εξαρτημένη εργασία) από το 2013 θα εξαιρεθούν από την καταβολή του τέλους επιτηδεύματος και θα φορολογούνται με βάση την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος

    Οι νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες για τα τρία πρώτα χρόνια ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας θα φορολογούνται για τα πρώτα 10.000€ εισόδημα με συντελεστή 13%

    Όλα τα εισοδήματα των φορολογούμενων θα μπαίνουν στην φορολογική κλίμακα, ακόμη και αυτά που ήδη έχουν φορολογηθεί, όπως οι τόκοι

    Πάντως εξακολουθεί να υπάρχει διάσταση απόψεων σε ορισμένα ζητήματα. Η θέση της ΔΗΜΑΡ είναι τα εισοδήματα από ενοίκια να φορολογούνται με βάση την κλίμακα φορολογίας εισοδήματος ενώ το ΠΑΣΟΚ προτείνει να φορολογούνται αυτοτελώς.

    Ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες που εκκρεμούν όπωςη φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια με τη ΔΗΜΑΡ να ζητά να φορολογούνται με βάση την κλίμακα και το ΠΑΣΟΚ αυτοτελώς. Στο τραπέζι και η πρόσθεση ενός ακόμα συντελεστή 45% για εισοδήματα άνω των 100.000, ευρώ.

    Για αλλαγές που συνιστούν μια θετική εξέλιξη κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ παραπέμποντας στους πολιτικούς αρχηγούς για τις τελικές αποφάσεις.

    Στο ίδιο μήκος κύματος και η ΔΗΜΑΡ η οποία επισημαίνει ότι οι συντελεστές φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών θα πρέπει να διαμορφωθούν σε 21% για εισοδήματα έως 20.000€ και 33% για μεγαλύτερο ποσά.

    Ανοιχτό παραμένει και η αύξηση του φόρου στους τόκους των καταθέσεων με τη ΔΗΜΑΡ να προτείνει να αυξηθεί στο 17,5% από 15% που είναι η πρόταση του ΥΠΟΙΚ.

    Από τις αλλαγές στο φορολογικό, όφελος, έως 680 ευρώ θα έχουν μισθωτοί με ένα παιδί και εισόδημα από 7.000 έως 22.000, έως 910 ευρώ μισθωτοί με 2 παιδιά και εισόδημα από 9.000-20.000 ευρώ ενώ, έως 1.326 ευρώ τρίτεκνες οικογένειες με εισόδημα έως 20.000 ευρώ.

    Ζημιωμένοι από τις αλλαγές μισθωτοί και συνταξιούχοι με εισόδημα από 40.000 έως 54.000 ευρώ.

    Εντονη κριτική στην κυβερνηση για το φορολογικό νομοσχέδιο αλλά και το μνημόνιο άσκησε απο τη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατα την συζητηση επερωτησης του κόμματος του για τα μεταλεία χρυσού.Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε το φορολογικό ως απορρύθμιση που οδηγεί στη φτωχοποίηση.

    «Η ζοφερή πραγματικότητα επιδεινώνεται με το φορομπηχτικό του νομοσχέδιο, το οποίο στοχοποιεί τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα», επισήμαναν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 23:20

    Είδηση: 27151

    [04] ΥΠΟΙΚ:Θα ζητήσουμε από τη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος

    Επιστολή στη ΔΕΗ με την οποία θα της ζητά να συνεχίσει να εισπράττει το ειδικό τέλος ακινήτων θα στείλει το υπουργείο Οικονομικών, όπως δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας ύστερα από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου . Παράλληλα το υπουργείο θα εξαντλήσει τα νομικά όπλα για να ανατρέψει τη δικαστική απόφαση που κρίνει παράνομη την είσπραξη του από την εταιρεία.

    Σε αυτό το πλαίσιο θα υποβάλλει αίτηση αναίρεσης στον ¶ρειο Πάγο ετοιμάζεται να υποβάλλει το υπουργείο Οικονομικών υποστηρίζοντας ότι ήταν αναρμόδιο το δικαστήριο που έκρινε ως παράνομη την είσπραξη του Ειδικού Τέλους των ακινήτων από τη ΔΕΗ. Η μη καταβολή του τέλους θα οδηγούσε, σύμφωνα με το υπουργείο στη λήψη άλλων επώδυνων μέτρων.

    Οι λογαριασμοί πάντως που φτάνουν στους καταναλωτές εμπεριέχουν την τρίτη δόση του φετινού τέλους, που όμως για την ώρα μπορούν να μην το πληρώσουν. Το ειδοποιητήριο βεβαία θα έρθει από την Εφορία.

    Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, σχολιάζοντας τη σχετική δικαστική απόφαση, είπε πως ήταν ολοφάνερο ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η ΔΕΗ, με την απειλή διακοπής του ρεύματος για να επιβληθούν άδικα χαράτσια. «Η θέση μας είναι να καταργηθεί το ίδιο το χαράτσι και να μην εισπράττεται ούτε από την εφορία», κατέληξε η κυρία Παπαρήγα. Σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΔΕΗ, επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ ότι η ΔΕΗ πρέπει να παραμείνει δημόσια επιχείρηση.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2012 23:22

    Είδηση: 27142


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 7 December 2012 - 21:51:10 UTC