Browse through our Interesting Nodes for Greek Maritime Issues Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-12-05

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σε νέα βάση η συζήτηση για το φορολογικό ν/σ
  • [02] Διαμάχη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκδηλώσεις για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο
  • [03] Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για τη διαθεσιμότητα

    [01] Σε νέα βάση η συζήτηση για το φορολογικό ν/σ

    Σε αναζήτηση της «χρυσής τομής» για το νέο φορολογικό με την τρόικα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού είναι η κυβέρνηση, σύμφωνα με την έκφραση του Γιάννη Στουρνάρα.

    Βασικός στόχος, όπως τόνισε και ο πρωθυπουργός, είναι να μειωθεί το βάρος όσων πληρώνουν υπέρμετρα και να συνεισφέρουν αυτοί που φοροδιαφεύγουν.

    Την Τρίτη, το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο, δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν ισχύουν τα σενάρια για φορολογικό συντελεστή 45%, στα εισοδήματα από 26.000 ευρώ και πάνω και πρόσθεσε ότι στους σχεδιασμούς του είναι η ενίσχυση της οικογένειας.

    Ζητούμενο για το ΥΠΟΙΚ είναι να αυξηθούν τα επιδόματα για τις οικογένειες με τρία παιδιά και άνω καθώς θίγονται περισσότερο από την περικοπή του επιπλέον αφορολογήτου.

    Για να καλυφθεί το κενό, στο τραπέζι έχει πέσει η αύξηση του τέλους επιτηδεύματος στους ελεύθερους επαγγελματίες που σήμερα ανέρχεται σε 500 ευρώ. Η όποια όμως απόφαση τηρεί υπό την αίρεση της τρόικας

    Εν αναμονή της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των κομμάτων το απόγευμα της Πέμπτης, το οικονομικό επιτελείο επεξεργάζεται βελτιώσεις και στην κλίμακα με τους τρεις συντελεστές. Στο τραπέζι βρίσκεται το ενδεχόμενο ο συντελεστής 45% να επιβάλλεται σε εισόδημα μεγαλύτερο από 48.000 ευρώ.

    Έκκληση στον Υπουργό Οικονομικών να στηριχθεί η ελληνική οικογένεια και να μην επιβληθεί εξοντωτική φορολογία απεύθυνε ο πρόεδρος της δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας σε συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα.

    ς κρίσιμος σταθμός η πάταξη της φοροδιαφυγής. Όπως αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών στη συνάντηση που είχε με τον Κάρολο Παπούλια, εξετάζεται οι ποινές για τους φοροδιαφεύγοντες να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα δηλαδή ή θα πληρώνουν ή θα φυλακίζονται.

    « Κοιτάζουμε ένα τέτοιο ζήτημα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για περιπτώσεις αρκετά εκτεταμένης φοροδιαφυγής οι ποινές να μην έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα, όπως συμβαίνει στην Αμερική. Δηλαδή θα συμβιβάζεσαι, θα πληρώνεις ή θα πηγαίνεις φυλακή. Αλλιώς δεν γίνεται», τόνισε ο κ. Στουρνάρας.

    Από την πλευρά του ο Κάρολος Παπούλιας, του επεσήμανε ότι ο ίδιος είχε δηλώσει να κηρυχθεί η φοροδιαφυγή, ως ιδιώνυμο αδίκημα και χαρακτήρισε πληγή την φοροδιαφυγή.

    Οι διαβουλεύσεις για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο είναι συνεχείς καθώς θα πρέπει να κατατεθεί στην Βουλή μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου.

    Παρότι όπως όλα δείχνουν ικανοποιείται το αίτημα του για ενίσχυση του επιδόματος στους τρίτεκνους, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί τις απαιτήσεις για:

    Διατήρηση ισχύουσας κλίμακας για μισθωτούς συνταξιούχους

    Διατήρηση φοροαπαλλαγών για παιδιά

    Στήριξη ανέργων και νέων με υπαγωγή στη χαμηλή φορολογική κλίμακα επιχειρηματικής δραστηριότητας

    Η ΔΗΜΑΡ διατηρεί την κόκκινη γραμμή της για το αφορολόγητο των παιδιών και τη φορολόγηση ελεύθερων επαγγελματιών και προτείνει τρεις άξονες:

    Ενιαία κλίμακα για εισοδήματα από εργασία, ενοίκια και ατομική δραστηριότητα.

    Καταγραφή και έλεγχο εισοδημάτων

    Καταπολέμηση φοροδιαφυγής

    Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως ανέχεται τη μεγάλη φοροδιαφυγή και διαμορφώνει νομοσχέδιο με στοχευμένες φοροαπαλλαγές σε ημέτερους της διαπλοκής.

    «Το δήθεν κακό Υπουργείο Οικονομικών με τις σκληρές προτάσεις και ο δήθεν καλός Πρωθυπουργός που έρχεται να τις διορθώσει δεν πείθουν κανέναν και η κακόγουστη παράστασή τους αποτελεί άλλη μία πρόκληση για την κοινωνία που πλήττεται βάναυσα από τα ακραία μέτρα φτωχοποίησης», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

    Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για νομοσχέδιο που δολοφονεί την μεσαία τάξη και προτείνει αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου.

    Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται στον πρωθυπουργό: «Οι αερολογίες Σαμαρά περί δίκαιου φορολογικού είναι αντιγραφή των ψευδών και ανεφάρμοστων υποσχέσεών του στο Ζάππειο. Στόχος της κυβέρνησης είναι η αφαίμαξη του λαού, την ώρα που μένουν απείραχτα τα προκλητικά προνόμια βουλευτών και κομμάτων.»

    Πυρά εξαπολύει το ΚΚΕ: «Ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνοντας τα γνωστά ψέματα, με θράσος ισχυρίστηκε ότι τα νέα φοροεξοντωτικά μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων για να δοθούν νέες φοροαπαλλαγές προς το μεγάλο κεφάλαιο γίνονται με γνώμονα το συμφέρον του λαού».

    Φορολογική λαιμητόμο που καρατομεί μισθωτούς και συνταξιούχους χαρακτηρίζει η ΓΣΕΕ τις προτάσεις για το νέο φορολογικό.

    Ο ΣΕΒ δηλώνει πως το προσχέδιο του φορολογικού είναι παράδειγμα προς αποφυγήν: «Για μία ακόμα φορά, η χρονίζουσα ανάγκη μίας πραγματικής φορολογικής μεταρρύθμισης έχει εκφυλιστεί σ' ένα σήριαλ λογιστικών αναζητήσεων και μικροπολιτικών ελιγμών»

    Ο ΛΑΟΣ δια του εκπροσώπου του Κωστή Αϊβαλιώτη δηλώνει πως ή ο Πρωθυπουργός αγνοούσε τι είχε ετοιμάσει ο κ. Στουρνάρας, ή δεν είχε αντιληφθεί πόσο καταστροφικό ήταν.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Συμφωνούν Παπούλιας-Στουρνάρας στην πάταξη της φοροδιαφυγής

    Αναζητούνται τρόποι αύξησης του επιδόματος στις πολύτεκνες οικογένειες

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:37

    Είδηση: 27000

    [02] Διαμάχη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ πριν τις εκδηλώσεις για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

    Νέα αντιπαράθεση σημειώθηκε σήμερα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τις ανακοινώσεις που έδωσαν στη δημοσιότητα την παραμονή της συμπλήρωσης των τεσσάτων χρόνων από τη δολοφονία του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια, από αστυνομικό, ενώ αύριο πραγματοποιούνται διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

    Η ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού, ανέφερε ότι: «Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ. Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.

    Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο. Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα.

    Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν».

    Ακολούθως, απάντησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών. Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο. Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα "άκρα" να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».

    Στη ΝΔ, απάντησε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας πως: «Στα εμφυλιοπολεμικά, μισαλλόδοξα και τρομοκρατικά κηρύγματα της ΝΔ, απαξιούμε να απαντήσουμε. Τους παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαντήσει ξεκάθαρα εδώ και τώρα: Καταδικάζει τη σημερινή ανακοίνωση της νεολαίας του, που καλεί σε εξέγερση; Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές».

    Με νέα ανακοίνωση η νεολαία του Συνασπισμού, επανήλθε στο θέμα, τονίζοντας ότι: «Η 5η φάλαγγα των μνημονίων και των τραπεζών, με εμπροσθοφυλακή την τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ξεσκεπάζεται. Αυτοί που οδηγούν την κοινωνία στην φτώχεια, την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες, αυτοί που καταδικάζουν τη νέα γενιά στην ανεργία, την επισφάλεια και την μετανάστευση, είναι οι ίδιοι που προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τους κοινωνικούς αγώνες και να τρομοκρατήσουν όποιον νέο άνθρωπο αντιστέκεται και παλεύει για την αξιοπρέπεια του. Οι βουλευτές της «κοινής συνισταμένης» του μνημονίου, ως νοσταλγοί του εμφυλιοπολεμικού κλίματος, τολμάνε να αποκαλούν δοσίλογους τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ την ίδια ώρα κλείνουν το μάτι στο φασισμό και τη Χρυσή Αυγή. Να είναι σίγουροι οι κουκουλοφόροι του μνημονίου, ότι οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν πρόκειται να επιτρέψουν στις ακραίες πολιτικές τους να διαλύσουν την κοινωνία. Δε θα υποχωρήσουμε απέναντι στο φόβο, την τρομοκρατία και την καταστολή. Νοιώθουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους και γίνονται γραφικοί και θρασείς την ώρα της κατάρρευσης τους. Μας κλέβουν το μέλλον, ήρθε η ώρα να τους κάνουμε παρελθόν. ΥΓ. Θα περιμέναμε από το κόμμα που βρισκόταν στην κυβέρνηση στις 6/12/08, όταν δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, περισσότερη σύνεση και αυτοσυγκράτηση».

    Και στη Βουλή

    Στην επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης, μεταφέρθηκε η αντιπαράθεση, με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση, να ζητάει από τη ΝΔ ζητώντας είτε να αποσύρει την ανακοίνωση είτε να την ανασκευάσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ατζέντα, η φρασεολογία, το γράμμα τέτοιων ανακοινώσεων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Υπάρχει μόνο την προηγούμενη του εμφυλίου. Σας προειδοποιώ δεν πρέπει να παίζουμε με τη φωτιά. Η δημοκρατία δεν καλύπτεται από τέτοια φρασεολογία». Ακολούθως, ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Νταβλούρος, αντέδρασε κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι συνοδοιπόρος με τη Χρυσή Αυγή, λέγοντας: «Είναι απίστευτη η τακτική σας και αυτό που προασπίζεστε. Είναι πλέον γνωστό ποιοι υπηρετούν και τι, και τι υπερασπίζονται και ποιοι. Οι μάσκες έπεσαν καταλάβετέ το. Αποκαλυφθήκατε. Είστε συνοδοιπόροι με την Χρυσή Αυγή. Έχετε την έννοια μιας ιδιότυπης τρομοκρατικής αντίληψης μπροστά στα αλλόκοτα που θέλετε να επιβάλετε». Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυριάκος Βιρβιδάκης προσπάθησε να σταματήσει την συζήτηση καθώς ήταν άσχετη με το αντικείμενο της Επιτροπής, προκαλώντας την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου που θέλησε να απαντήσει στα όσα ανέφερε ο κ. Νταβλούρος. «Το δικαίωμα για να αστυνομοκρατεί έχει μόνο ο κ. Νταβλούρος; Ντροπή σας γιατί διευθύνετε τη συζήτηση», σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου. «Ο καθένας έχει την ιστορία του και δεν σας επιτρέπω να μιλάτε με αυτό το ύφος», αντέτεινε ο κ. Βιρβιδάκης. «Να διαβάσετε την ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: www.ert.gr, AΠΕ - ΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Νάσος Μπράτσος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:33

    Είδηση: 26994

    [03] Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις για τη διαθεσιμότητα

    Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά την απόφαση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να θέσει σε διαθεσιμότητα όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τις υπηρεσίες που δεν έχουν αποστείλει λίστες.

    Την Τετάρτη δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου με την οποία δεν απαιτείται πλέον η υπογραφή διαπιστωτικών πράξεων από τους δημάρχους για να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι.

    Όλοι οι διοικητικοί υπάλληλοι των δήμων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με συμβάσεις αορίστου χρόνου που είχαν προσληφθεί χωρίς διαγωνιστική διαδικασία και οι υπηρεσίες τους δεν είχαν στείλει λίστες, στο Υπουργείο, θα πάρουν το Δεκέμβρη, μισθό που αντιστοιχεί σε αυτόν της διαθεσιμότητας.

    Το μέτρο δεν θα πιάσει τους εργαζόμενους υπηρεσιών που εμπίπτουν στους ποσοτικούς περιορισμούς.

    Καθώς όμως στη βάση δεδομένων της απογραφής δεν περιλαμβάνονται στοιχεία του προσωπικού φακέλου των υπαλλήλων, θα περιλάβει και όσους κανονικά εξαιρούνται, δηλαδή τους προστάτες μονογονείκής οικογένειας, τους πολύτεκνους, τους ανάπηρους ή γονείς παιδιών με αναπηρία και όσους έχουν σύζυγο που είναι σε εφεδρεία.

    Αυτοί θα κληθούν να καταθέσουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά και θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους αναδρομικά.

    Δριμεία ανακοίνωση κατά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σε όσους φορείς δεν έχουν παραδώσει λίστες- εξέδωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση απειλεί, τρομοκρατεί και με αυταρχικό τρόπο προσπαθεί να διαλύσει ό,τι απέμεινε όρθιο στην ελληνική κοινωνία.

    «Θέλουν πάση θυσία να λάβουν τις λίστες των υπαλλήλων που εμπίπτουν στο νόμο της διαθεσιμότητας για να κάνουν μέσα στο 2012 τις πρώτες απολύσεις και να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο από το νέο έτος» σημειώνει η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Συγχρόνως, με επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η ΠΟΕ-ΟΤΑ επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου αντιβαίνει το Σύνταγμα και καταργεί τη διοικητική αυτοτέλεια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκηση και ζητά άμεση συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια.

    Η ΠΟΕ-ΟΤΑ που την Τετάρτη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει αποφασισμένη να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις τους.

    «Την ίδια στιγμή που σχεδιάζουν χιλιάδες απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι ίδιοι σχεδιάζουν χιλιάδες προσλήψεις μέσω των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με εργασιακές σχέσεις μεσαίωνα», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕ/ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος.

    «Θυμίζει την περίοδο της κατοχής και το πως τιμωρούνταν οι αγωνιστές όταν αυτοί έκαναν μια αντιστασιακή πράξη, πως τιμωρούσαν ολόκληρα χωριά», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, προκαλώντας την αντίδραση του κυβενητικού εκπροσώπου

    «Οι κάθε είδους συντεχνίες του χθες, αποτελούν σήμερα την βασική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τους εμφυλιοπολεμικούς αλαλαγμούς του, τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών», τόνισε ο Σίμος κεδίκογλου

    Οι δήμοι την Πέμπτη θα μείνουν ανοιχτοί μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Στη μία έχει προγραμματιστεί νέα πορεία στο Υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης που θα ξεκινήσει από την πλατεία Καραϊσκάκη.

    Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά της διαθεσιμότητας αποφάσισε και η ΑΔΕΔΥ, προαναγγέλλοντας την κήρυξη γενικής απεργίας στο Δημόσιο, στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ κάλεσε τα μέλη της να μετάσχουν στο συλλαλητήριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, στην πλατεία Καραϊσκάκη την Πέμπτη.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Μαρίνα Δεμερτζιάν

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 23:34

    Είδηση: 26990


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 5 December 2012 - 21:49:45 UTC