Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-11-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Eurogroup της Δευτέρας
  • [02] Σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ-Εξιχνιάστηκε η ληστεία στην Α. Ολυμπία
  • [03] Άγραφα: Η «ανυπότακτη»ομορφιά της Ελληνικής φύσης

    [01] Συγκρατημένη αισιοδοξία για το Eurogroup της Δευτέρας

    Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup της Δευτέρας. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε προπαρασκευαστική έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την προετοιμασία του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας, που όλοι προσδοκούν ότι θα λάβει τελικές αποφάσεις, τόσο για την εκταμίευση τής δόσης, όσο και για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους. Στο κυβερνητικό στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και επισημαίνεται ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα, η Ευρωζώνη θα υποστεί τεράστιο πλήγμα.

    Περίπου τρεις ώρες διήρκεσε η έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης και των εκπροσώπων του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, προκειμένου να ξεπεραστούν οι διαφορές μεταξύ του ΔΝΤ και Βερολίνου, εν όψει του Eurogroup της Δευτέρας που καλείται να αποφασίσει για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη συζητήθηκαν οι τεχνικές παράμετροι που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, με το κέντρο βάρους να πέφτει στα τρία κρίσιμα ζητήματα όπου υπάρχουν διαφωνίες -τη δραστική μείωση των επιτοκίων στα δάνεια στήριξης, τη διαδικασία επαναγοράς ομολόγων (με χρηματοδότηση μέσω δανείου από τον EFSF) και την παραίτηση κρατών-μελών από τα κέρδη των ομολόγων που διακρατούν οι κεντρικές τράπεζες.

    Συγκρατημένη αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο της Δευτέρας εξέφρασαν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης. Κυβερνητικός παράγοντας που συμμετείχε στην διαδικασία ανέφερε χαρακτηριστικά «αλίμονο αν δεν ήμασταν κοντά σε συμφωνία θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα».

    Ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου, με την επιστροφή τους από τις Βρυξέλλες συνέχισαν και συνεχίζουν τις επαφές με τους Ευρωπαίους ηγέτες και αξιωματούχους, εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

    «Ευελπιστούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι σημαντικό να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο, διότι είναι απολύτως απαραίτητο και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα να προχωρήσουμε στο στάδιο της ανάκαμψης. Ειδάλλως, όλες αυτές οι θυσίες θα είναι μάταιες. Για αυτό το λόγο, πρέπει να έχουμε ανάκαμψη και συνεπώς, είναι απαραίτητο να πάνε όλα καλά τη Δευτέρα», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

    Ο Πρωθυπουργός κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες είχε μεταξύ άλλων επαφές με τους Μάριο Μόντι, Ντέιβιντ Κάμερον, Φρανσουά Ολάντ και Αγκελα Μέρκελ, ενώ συνομίλησε τηλεφωνικά με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον αμερικανό υπουργό οικονομικών Τίμοθι Γκάιντντερ.

    Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις της Γερμανίδας Καγκελαρίου και του Γάλλου προέδρου για το κλίμα που διαμορφώνεται σχετικά με το αποτέλεσμα του Eurogroup.

    «Ελπίζω ότι το θέμα των δόσεων της Ελλάδας θα το λύσουμε τη Δευτέρα και κατ΄αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρξουν καθυστερήσεις», τόνισε η Άνγκελα Μέρκελ μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

    «Το συζητήσαμε και με την κ. Μέρκελ. Το Eurogroup θα ξανασυνεδριάσει τη Δευτέρα και ελπίζω ότι θα επιτευχθεί συμφωνία», σημείωσε ο Φρανσουά Ολάντ.

    Κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν πάντως, ότι η Ελλάδα έχει κάνει όλα τα προαπαιτούμενα και πλέον έχει βγει από το κάδρο, επισημαίνοντας πως αν δεν υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα θα πληγεί η αξιοπιστία της Ευρώπης.

    «Προχθές δεν θα είχαν διαφωνήσει. Θα είχαν συμφωνήσει να μας διώξουν. Δεν είναι πλέον η Ελλάδα που καλείται να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα αλλά οι εταίροι μας. Το σοκ σε περίπτωση ασυμφωνίας τη Δευτέρα θα είναι μεγάλο. Εάν δεν συμφωνήσουμε θα πληγεί η αξία της ευρωζώνης.», τονίζουν χαρακτηριστικά.

    Το ελληνικό ζήτημα πάντως συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στο επίκεντρο δηλώσεων γερμανών αξιωματούχων. Αίσθηση προκαλούν τα όσα είπε ο υποψήφιος σοσιαλδημοκράτης για την καγκελαρία Πέερ Στάινμπρουκ.

    «Οι Γερμανοί φορολογούμενοι θα πληρώσουν δισεκατομμύρια ευρώ αν η Ελλάδα πτωχεύσει. Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές τα επόμενα 8 χρόνια. Πρέπει να χτίσουμε μια γέφυρα για αυτή την περίοδο και αυτό θα κοστίσει σε χρήμα. Μέχρι τώρα η Γερμανία δεν έχει πληρώσει δεκάρα στην Ελλάδα», τόνισε.

    Στο ζήτημα της ανάπτυξης επικεντρώνεται ο τέως επικεφαλής της Deutsche Bank Γιόζεφ Άνκερμαν: «Η Ελλάδα χρειάζεται νέο κούρεμα για να σταθεί στα πόδια της. Ο στόχος για μείωση του χρέους στο 120% είναι πολύ φιλόδοξος και ακατόρθωτος χωρίς ανάπτυξη. Είναι πολιτικό ζήτημα αν αυτό θα γίνει τώρα ή αργότερα».

    Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Δευτέρας εμφανίζεται και ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Μαρτιν Κοτχαουζ, τονίζοντας ότι επιθυμία όλων είναι να βρεθεί μια λύση τη Δευτέρα.

    Με τίτλο τα Hedge Funds κερδοσκοπούν το γερμανικό περιοδικό Spiegel αναφέρεται στην πρόταση για επαναγορά ομολόγων: «Χρησιμοποιούν τη διαμάχη για την βοήθεια προς την Ελλάδα. Μέχρι πριν λίγους μήνες το ελληνικό χρέος εμπορευόταν στις αγορές, σε τιμές μικρότερες από την ονομαστική αξία του. Τώρα αυτές οι τιμές ανεβαίνουν επειδή οι κερδοσκόποι θέλουν με την επαναγορά να βγάλουν κέρδος».

    Το γεγονός ότι η μπάλα βρίσκεται πλέον στον γήπεδο των εταίρων μας υπογραμμίζουν με δηλώσεις τους τα κυβερνητικά στελέχη και τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

    «Η Ελλάδα ως όφειλε, έπραξε το καθήκον της. Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης να αποδείξει, όπως εμείς, ότι εννοεί αυτό που λέει. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι το ζήτημα σήμερα δεν είναι απλώς η βιωσιμότητα του χρέους, αλλά η βιωσιμότητα των Ελλήνων και του Έθνους», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Real News, ο Υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    Η καθυστέρηση για την απόφαση της εκταμίευσης της δόσης προκαλεί μεγάλα προβλήματα στη χώρα σημειώνεται από το ΠΑΣΟΚ. «Ας ελπίσουμε ότι οι χώρες και οι παράγοντες της ευρωζώνης καταλαβαίνουν πως μετά και από την αποτυχία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, είναι ζωτικό να προκύψει τουλάχιστον πειστικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα στο Eurogroup της Δευτέρας», τονίζεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

    Στη ΔΗΜΑΡ επισημαίνουν πως μετά την εκταμίευση της δόσης η κυβέρνηση θα πρέπει να προωθήσει άμεσα υποστηρικτικές δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα, με ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης.

    Όπως επισημαίνει σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Φώτης Κουβέλης: «Η Ελλάδα έλαβε όλα τα απαιτούμενα μέτρα και η κοινωνία σηκώνει μεγάλο βάρος, όπως αναγνωρίζεται από όλους. Οι εταίροι και οι δανειστές μας πρέπει τώρα να ανταποκριθούν στις δικές τους υποχρεώσεις. Οποιαδήποτε περαιτέρω καθυστέρηση συνιστά πραγματικά επικίνδυνη περιδίνηση για τη Ελλάδα και την ευρωζώνη»|.

    Ο Πρωθυπουργός μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής ενημέρωσε τηλεφωνικά από τις Βρυξέλλες για τις επαφές που είχε τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Ολοκληρώθηκε τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για τη δόση

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ: Γιώργος Ευθυμίου,

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 21:35

    Είδηση: 26205

    [02] Σημαντική επιτυχία της ΕΛΑΣ-Εξιχνιάστηκε η ληστεία στην Α. Ολυμπία

    Μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας, που κατάφερε να εξιχνιάσει την κλοπή στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο, με λεία σχεδόν 70 αρχαία αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας. Η Ασφάλεια Πατρών συνέλαβε τρεις Έλληνες, έναν 50χρονο εργολάβο και δύο άνεργους 36 και 41 ετών, οι οποίοι διαπραγματεύονταν με αστυνομικούς που παρουσιάστηκαν ως αγοραστές, ένα χρυσό δαχτυλίδι από τα κλοπιμαία. Οι δράστες επέδειξαν το σημείο όπου βρέθηκαν θαμμένα και τα υπόλοιπα αρχαία αντικείμενα.

    Συγκεκριμένα, η Ασφάλεια Πατρών, μετά από έρευνες και αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών αναφορικά με την ύπαρξη ομάδας πέντε τουλάχιστον ατόμων, που κατέχουν τα αφαιρεθέντα αρχαία αντικείμενα και αναζητούν αγοραστή για την πώλησή τους, ήρθε σε διαπραγματεύσεις με έναν από αυτούς.

    Αστυνομικός, που παρουσιάστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, διαπραγματεύτηκε με τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο την αγορά ενός χρυσού δαχτυλιδιού από τα αφαιρεθέντα αρχαία αντικείμενα.

    Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου (1.500.000) ευρώ και κατέληξαν στο ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ.

    Το μεσημέρι της Παρασκευής, ορίστηκε ραντεβού σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη αγοραπωλησία.

    Μετά από αρκετές αναβολές, στις 01.00 τα ξημερώματα, ο αστυνομικός, που προσποιείτο τον αγοραστή, πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που τον ανέμενε ο δράστης και αφού του επέδειξε το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ, παρέλαβε το δαχτυλίδι.

    Ταυτόχρονα, εκδηλώθηκε συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς που ανέμεναν σε διπλανά δωμάτια, κατά την οποία ο δράστης προσπάθησε αφενός μεν να αποφύγει τη σύλληψη, αφετέρου δε να χρησιμοποιήσει ανεπιτυχώς πιστόλι που κατείχε.

    Η επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα τόσο τη σύλληψη του συγκεκριμένου όσο και τη σύλληψη των δύο συνεργών του, που βρίσκονταν στην είσοδο του ξενοδοχείου.

    Μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, ανευρέθησαν μέσα σε θαμμένο σάκο, σε αγροτική περιοχή του χωριού Κοσκινά στην Αρχαία Ολυμπία, όλα τα αφαιρεθέντα αρχαία αντικείμενα.

    Αυτά μεταφέρθηκαν στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου μετά την καταγραφή τους, διαπιστώθηκε ότι ανευρέθηκαν στο σύνολό τους.

    Για την υπόθεση αναζητούνται δύο ακόμα άτομα, συνεργοί των συλληφθέντων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

    Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας που παρευρέθη στη συνέντευξη Τύπου της Ελ.ΑΣ, συνεχάρη τους αξιωματικούς και τους άνδρες του τμήματος ασφαλείας στην Πάτρα, για τη μεγάλη προσπάθεια και το αίσιο αποτέλεσμα.

    «Η σημερινή ημέρα είναι μία σημαντική ημέρα για την πολιτιστική μας κληρονομιά. Είναι όμως μία σημαντική ημέρα και για την Ελληνική Αστυνομία. Η εξιχνίαση της ληστείας και η ανεύρεση των κλεμμένων εκθεμάτων αφενός μεν αποκαθιστά την ενότητα των εκθεμάτων στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, αφετέρου αποτελεί και μία απόδειξη της αποτελεσματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα ήθελα γι' αυτό το λόγο να συγχαρώ τους Θα ήθελα επίσης να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να εκπέμψω ένα συνολικό μήνυμα: ότι παρά τη δυσχερέστατη οικονομική συγκυρία δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε στα θέματα ασφαλείας, ούτε στα θέματα προστασίας της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.», τόνισε ο κ. Δένδιας.

    Η επιτυχία αυτή στέλνει θετικά μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας, όσον αφορά τη λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών που προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον και τους θησαυρούς της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τζαβάρας.

    Η γγ Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη που παρευρέθη επίσης στη συνέντευξη Τύπου, χαρακτήρισε την εξιχνίαση της υπόθεσης γεγονός εξαιρετικά σημαντικό και τόνισε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα τα αντικείμενα αυτά θα ξαναβρούν τη θέση τους στις προθήκες του Μουσείου συγχρόνως με τη λειτουργία της ψηφιακής έκθεσης για τους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξενείται στον ίδιο χώρο.

    Σχετικές ειδήσεις:

    Εξιχνιάστηκε η ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ , ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 21:29

    Είδηση: 26194

    [03] Άγραφα: Η «ανυπότακτη»ομορφιά της Ελληνικής φύσης

    Άγραφα. Μία αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες, μια αληθινή περιπέτεια ζωής για τους κατοίκους. Αγέρωχα βουνά, ανέγγιχτα από το χρόνο. Ένα φυσικό περιβάλλον, αναλλοίωτο αιώνες τώρα, που δεν έχει υποστεί επεμβάσεις και έχει χαρακτηρισθεί ως μία από τις πλέον καθαρές περιοχές στον πλανήτη.

    Η ονομασία τους, ως Άγραφα, δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού η περιοχή δεν ήταν γραμμένη στους φορολογικούς καταλόγους του Βυζαντίου και των Τούρκων, λόγω της δυσκολίας στην πρόσβαση, αλλά και λόγω των κατοίκων τους που ήταν ανυπότακτοι και δεν δέχονταν να πληρώσουν φόρους.

    Τα Άγραφα, αποτελούνται από απόκρημνες κορυφές, και εντυπωσιακές χαράδρες και είναι ένας τόπος δύσβατος. Εδώ θα βρείτε λίγους ξενώνες, ενώ το φαγητό σας θα καλύψουν οι μικρές ταβέρνες και τα καφενεία των χωριών.

    Τα περισσότερα δάση στα Άγραφα αποτελούνται από οξιές και έλατα στα ψηλότερα σημεία, ενώ θα δείτε επίσης κέδρους, δρυς, καστανιές, λεύκες, πλατάνια και καρυδιές. Η χλωρίδα είναι επίσης πλούσια και θα βρείτε πολλά είδη αγριολούλουδων, βοτάνων καθώς και πολλές ποικιλίες μανιταριών. Ζαρκάδια, αρκούδες, αγριογούρουνα, κουνάβια και λαγοί είναι οι μόνιμοι κάτοικοι που βρίσκουν ασφαλές καταφύγιο στις πλαγιές των Αγράφων, ενώ αρπακτικά πουλιά όπως ο Γυπαετός, ο Χρυσαετός, ο Φιδαετός, ο Ασπροπάρης και πολλά άλλα βρίσκουν καταφύγιο στο τραχύ και απροσπέλαστο περιβάλλον των βουνών των Αγράφων.

    Στο πέρασμα του χρόνου τα Άγραφα δεν είχαν εξωτερικές επιρροές, δεν δέχτηκαν κατακτητές, δεν έσκυψαν το κεφάλι κι όταν οι Βυζαντινοί αλλά και οι Τούρκοι επί Oθωμανικής αυτοκρατορίας προσπάθησαν να τους φορολογήσουν δεν είχαν καμία τύχη. Τα Άγραφα εξαιρέθηκαν όχι μόνο από τη φορολογία, αλλά και από τον επικουρισμό από τουρκικές οικογένειες. Δεν γράφτηκαν σε κανένα κατάλογο και γι΄αυτό ονομάστηκαν Άγραφα.

    Ο Δήμος Αγράφων σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους στην Ελλάδα . Στην περιοχή θα συναντήσετε πολλές αξιόλογες μεταβυζαντινές εκκλησίες, μοναστήρια, πέτρινα γεφύρια και παραδοσιακούς νερόμυλους και νεροτριβές.

    Ο Αγραφιώτης χωρίζει τα Άγραφα σε ανατολικά και δυτικά, ενώ ένα ορεινό πέρασμα χωρίζει το κομμάτι των Αγράφων που βρίσκεται στην Ευρυτανία από αυτό της Καρδίτσας. Γνωστά ποτάμια όπως ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης, ο Μέγδοβας, ο Πάμισος διαρρέουν την οροσειρά των Αγράφων, σχηματίζοντας εκατοντάδες ρεματιές, κάνοντας το τοπίο ομορφότερο.

    Επισκεφθείτε τα χωριά Βαρβαριάδα, Μάραθο, Μοναστηράκι, Βραγγιανά, Τροβάτο, Επινιανά, αλλά και την πρωτεύουσα, το χωριό Άγραφα. Το χωριό περιτριγυρίζεται από ψηλές βουνοκορφές και φαράγγια . Ο νερόμυλός του αξίζει την επίσκεψή σας, ενώ σε κοντινή απόσταση θα δείτε και το φαράγγι Χοντέϊκα στη θέση Βελή.

    Σίγουρα οι λάτρεις της ορεινής πεζοπορίας και της ορειβασίας θα βρουν εδώ τον παράδεισό τους. Από εδώ περνά το διεθνές μονοπάτι Ε4 το οποίο κινείται παράλληλα με τον Αγραφιώτη ποταμό, προσφέροντάς μας μοναδικές εικόνες μέσα στη φύση. Τα φαράγγια της περιοχής προσφέρουν αρκετές δυνατότητες για διάσχισή τους , στους ποταμούς Τρικεριώτη και Αχελώο μπορείτε να κάνετε ράφτινγκ, ενώ όσοι διαθέτετε 4χ4 θα απολαύσετε ανεπανάληπτες διαδρομές μέσα στη φύση.

    Στα χωριά της περιοχής θα βρείτε ταβέρνες με ντόπιο φαγητό, το οποίο θα συνοδέψετε με δυνατό τσίπουρο που θα σας κεράσουν στις ταβέρνες και τα καφενεία των χωριών. Εσείς δεν έχετε παρά να αφεθείτε και να απολαύσετε το καθαρό περιβάλλον και την αμόλυντη φύση των Αγράφων.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Φωνή της Ελλάδας

    Ρεπορτάζ: Νότα Χατζηαναστασίου

    Επιμέλεια: Νικόλας Περδικάρης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 10:15

    Είδηση: 25932


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 25 November 2012 - 9:50:59 UTC