Read the Treaty of Lausanne (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-11-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σαμαράς: Δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού
  • [02] Στήριξη Κομισιόν στην Ελλάδα: Τώρα η Ευρώπη να πράξει το καθήκον της
  • [03] Μάχη και για τον περιορισμό των απωλειών του ΕΣΠΑ 2014-2020 - Δηλώσεις Χατζηδάκη
  • [04] Κουκουλόπουλος: «Δεν υπάρχουν άλλα μέτρα παρά μόνο διαρθρωτικού χαρακτήρα»
  • [05] Λυκούδης: «Χρειάζεται στο σύνολο του πολιτικού κόσμου αυτοσυγκράτηση στις εκτιμήσεις»
  • [06] Μηταράκης: «Η ελληνική επιχειρηματικότητα έτοιμη για διεθνείς προκλήσεις»
  • [07] Χουντής: «Με πολιτική αλληλεγγύη θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το θέμα του χρέους»

    [01] Σαμαράς: Δεν θα αφήσω να πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού

    «Δεν έχω άγχος για τη δόση, αλλά κάθε ημέρα που περνά χωρίς τελική απόφαση επιβαρύνει την οικονομία, την ψυχολογία, τις αγορές και πλήττει και το φιλότιμο του ελληνικού λαού», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

    Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι «αυτές τις θυσίες του ελληνικού λαού δεν πρόκειται να τις αφήσει να πάνε χαμένες, υπογραμμίζοντας: «γι' αυτό να είστε σίγουροι».

    Στις 19:00 (ώρα Ελλάδος) ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ. Μία ώρα αργότερα, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τους πρωθυπουργούς που αποτελούν τους «Φίλους της Συνοχής».

    Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός και ο υπουργός Ανάπτυξης συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΕ Χέρμαν Βαν Ρομπάι και τον επικεφαλής της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Δείτε το βίντεο.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΜΠΕ, NET FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Γιάννης Δασκαλάκης

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 17:53

    Είδηση: 26050

    [02] Στήριξη Κομισιόν στην Ελλάδα: Τώρα η Ευρώπη να πράξει το καθήκον της

    Τη σαφή στήριξη απέναντι στις ελληνικές προσπάθειες εξέφρασε νωρίτερα εξ ονόματος της Κομισιόν ο αρμόδιος Επίτροπος για θέματα Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Ολι Ρεν ενώπιον της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα για την ΕΕ να κάνει όσα της αναλογούν.

    «Η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι έπρεπε. Τώρα πρέπει να κάνουμε κι εμείς το καθήκον μας. Ας ξεπεράσουμε λοιπόν το μύθο πως δεν εχει σημειωθεί πρόοδος στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες μου κι εγώ εργαζόμαστε για να επιτευχθεί συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

    Η δήλωση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου για τον προϋπολογισμό, κατά την οποία ο Ολι Ρεν ζήτησε να λάβει το λόγο εκτός προγράμματος προκειμένου να ενημερώσει τους βουλευτές για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο ελληνικό ζήτημα, ζητώντας την πολιτική τους στήριξη, ωστε να διευκολυνθεί η εκταμίευση της δόσης.

    Κάνοντας μια αναδρομή στα αποτελέσματα του Eurogroup είπε πως έχει σημειωθεί ουσιαστική πρόοδος παρά το ό,τι δεν υπήρξε συμφωνία. Σημείωσε πως αναγνωρίστηκε η σημαντική ελληνική προσπάθεια και πως η εντύπωση ότι δεν έχει γίνει πρόοδος είναι άδικη και λανθασμένη. «Η Ελλάδα έχει επιδείξει αποτελέσματα. Τώρα, έχει φτάσει η ώρα οι Ευρωπαίοι και οι διεθνείς εταίροι της Ελλάδας να κάνουν και αυτοί αυτό που τους αναλογεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Πιστεύω ότι όλοι θα επανέλθουν στις Βρυξέλλες την Δευτέρα με το απαραίτητο εποικοδομητικό πνεύμα, και θα κινηθούν πέρα από την καταστρεπτική νοοτροπία των κόκκινων γραμμών», είπε ο Ολι Ρεν.

    «Ειλικρινά, δεν βλέπω το λόγο να μην είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε το πακέτο και να εξαλείψουμε την αβεβαιότητα που καθυστερεί την επανάκτηση της εμπιστοσύνης και κατά συνέπεια των επενδύσεων και της ανάπτυξης στην Ελλάδα», είπε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

    Ακολουθεί όλη η δήλωση:

    «Σημαντικό είναι πως το Eurogroup αναγνώρισε ότι οι ελληνικές Αρχές είχαν εφαρμόσει επιτυχώς όλες τις προαπαιτούμενες δράσεις, που είχαν συμφωνηθεί με την ΕΕ και το ΔΝΤ, κάτι το οποίο βεβαίως δείχνει πολύ σημαντική προσπάθεια από πλευράς της Ελλάδας.

    Αναφορικά με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις έχουν ληφθεί σημαντικές αποφάσεις, για να συγκροτηθεί μια πιο αποτελεσματική φορολογική διοίκηση. Αυτό είναι κρίσιμης σημασίας γιατί, βεβαίως, η δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών είναι και θέμα των δημοσίων οικονομικών, αλλά και ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Πρέπει να ξεπεράσουμε τον μύθο ότι δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στην Ελλάδα. Αυτή η εντύπωση, βεβαίως, είναι άδικη και λανθασμένη. Η Ελλάδα έχει επιδείξει αποτελέσματα. Τώρα, έχει φτάσει η ώρα οι Ευρωπαίοι και οι διεθνείς εταίροι της Ελλάδας να κάνουν και αυτοί αυτό που τους αναλογεί. Και για να πραγματοποιηθεί αυτό, το Eurogroup, τα κράτη- μέλη της ευρωζώνης πρέπει να συμφωνήσουν σε μέτρα αξιόπιστα, για να ξαναγίνει βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας. Οι συζητήσεις της Τρίτης μας έφεραν πολύ κοντά σε μια συμφωνία.

    Στο πλαίσιο αυτό, πρέπει να είναι σαφές, σχετικά με τα μέτρα αυτά, ότι αυτό δεν σημαίνει πως, τα επόμενα χρόνια, δεν θα επανεξεταστεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και δεν αποκλείεται να ληφθούν περαιτέρω αποφάσεις όταν αυτές καταστούν αναγκαίες, ανάλογα με τις μελλοντικές εξελίξεις και την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα.

    Συμπερασματικά, ελπίζω ότι όλοι θα επανέλθουν στις Βρυξέλλες, την επόμενη εβδομάδα, με το απαραίτητο εποικοδομητικό πνεύμα και θα ξεπεράσουν την καταστρεπτική νοοτροπία των κόκκινων γραμμών. Ειλικρινά, δεν βλέπω κάποιον λόγο για να μην κλείσει το πακέτο και να σταματήσει αυτή η αβεβαιότητα, που εμποδίζει την επιστροφή της ανάπτυξης και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Κυρίες και κύριοι Ευρωβουλευτές, η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Ελλάδας και σας διαβεβαιώνω ότι οι υπηρεσίες μου εργάζονται στο μέγιστο για να συμβεί αυτό και θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να διασφαλίσουμε αυτή την ουσιαστικής σημασίας συμφωνία για την ευρωπαϊκή οικονομία και τον ελληνικό λαό», κατέληξε ο Ευρωπαίος επίτροπος.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Τίνα Βαλαούρα

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 14:57

    Είδηση: 26049

    [03] Μάχη και για τον περιορισμό των απωλειών του ΕΣΠΑ 2014-2020 - Δηλώσεις Χατζηδάκη

    Σε δύσβατους και άγνωστους δρόμους εισέρχεται το ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 που αναμένεται να προσδιοριστεί κατά τη σημερινή σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Κι αυτό γιατί η εξέλιξή του είναι πιθανό να συνάδει τόσο με την προώθηση συγκεκριμένων έργων στο πλαίσιο της Ευρώπης 2020, όσο και με την πορεία της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων που ορίζουν το μεσοπρόθεσμο και το τρίτο μνημόνιο. Δύσκολο χαρακτήρισε από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: «Κρίσιμο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, δύσκολο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των 27 κρατών-μελών και ξέρετε ότι το σημείο αφετηρίας για την Ελλάδα δεν είναι ευμενές. Βάση των υφισταμένων προτάσεων η Ελλάδα ξεκινάει τη διαπραγμάτευση με 11,2 δισ. ευρώ. Και φανταστείτε ότι υπάρχουν κάποιες χώρες της ΕΕ που επιθυμούν περαιτέρω μείωση του συνολικού προϋπολογισμού για την Ένωση. Τα επιχειρήματα μας είναι επιχειρήματα κοινής λογικής, πιστεύω πειστικά και αγωνιζόμαστε- μαζί με τον Πρωθυπουργό φυσικά- για το καλύτερο για τη χώρα».

    Το ΕΣΠΑ θα ελέγχεται πλήρως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δηλαδή από το ένα από τα τρία μέλη της τρόικας. Θεωρείται βέβαιο ότι δεδομένου του περιορισμού των δημόσιων επενδύσεων, το συντονισμό των κονδυλίων θα έχει μάλλον η ομάδα Ράιχενμπαχ.

    Για την περίοδο 2014-2020 έχουν προσδιοριστεί 11 θεματικοί στόχοι που είναι:

    Ενίσχυση της έρευνας, της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας.

    Ενίσχυση της πρόσβασης, και χρήσης και ποιότητας, των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας.

    Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, του γεωργικού τομέα (για το ΕΓΤΑΑ), και της αλιείας και των υδατοκαλλιεργειών (για το Ταμείο Αλιείας).

    Ενίσχυση της μετάβασης προς την οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα σε όλους τους τομείς.

    Προώθηση της προσαρμογής στις κλιματικές αλλαγές, της πρόληψης και της διαχείρισης του κινδύνου.

    Προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση της αποδοτικότητας των πόρων.

    Προώθηση των βιώσιμων μεταφορών και απομάκρυνση των σημείων συμφόρησης σε σημαντικά δίκτυα υποδομών.

    Προώθηση της απασχόλησης και υποστήριξη της κινητικότητας των εργαζομένων.

    Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και της καταπολέμησης της φτώχειας.

    Επένδυση στην εκπαίδευση, τις δεξιότητες και στη διά βίου μάθηση.

    Βελτίωση της θεσμικής επάρκειας και της αποτελεσματικής δημόσιας διοίκησης.

    Η μάχη για την Ελλάδα θα είναι κρίσιμη δεδομένων και των άλλων εκκρεμοτήτων αλλά και του γεγονότος οτι το καθένα από τα 27 μέλη της ΕΕ έχει την δική του επείγουσα προτεραιότητα και καθένα έχει δικαίωμα βέτο. Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να περιορίσει τις απώλειες κονδυλίων και να κερδίσει τα 14 δισ. ευρώ από τα 20,4 δισ που δικαιούται, παρουσιάζοντας τα νέα στοιχεία για την ύφεση και την ανεργία. Σενάρια που κυκλοφορούν στις Βρυξέλλες αναφέρουν οτι οι απώλειες θα κυμαίνονται μεταξύ 11,2 δισ και 9,2 δισ. ευρώ.

    Στην προσπάθειά της αυτή η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει 1) την αντίσταση της Βρετανίας και των κρατών του βορρά που επικαλούνται τη δική τους οικονομική κρίση και 2) την σύνδεση των επιδόσεων στην εφαρμογή του νέου μνημονίου με την αποδέσμευση των κονδυλίων.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είχε πρόσφατα επισημάνει τον κίνδυνο της απώλειας των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, γιατί ο υπολογισμός γίνεται με βάση τις επιδόσεις της χώρας την περίοδο από το 2007 έως το 2009 και όχι τα τελευταία χρόνια της ύφεσης, που αν δεν ληφθεί υπόψη θα μιλάμε για μείωση της τάξης του 40%. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα υπογραμμίσει το γεγονός στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ευρωπαικής Ένωσης κ. Ρομπάι στις Βρυξέλλες.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 17:17

    Είδηση: 26038

    [04] Κουκουλόπουλος: «Δεν υπάρχουν άλλα μέτρα παρά μόνο διαρθρωτικού χαρακτήρα»

    Συνέντευξη στην εκπομπή « Στα μέσα και στα έξω» με τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Π.ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: « Χωρίς τα ζητήματα της βιωσιμότητας και της επιμήκυνσης δεν είχε νόημα η κουβέντα για τα μέτρα...Η οριστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα δεν είναι στα μέτρα, μέτρα. Το ζήτημα της βιωσιμότητας σημαίνει για εμάς τους Έλληνες κάτι πολύ σημαντικό, ότι δεν υπάρχουν άλλα μέτρα., παρά μόνο διαρθρωτικού χαρακτήρα...»

    Π.ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: « Οι ευρωπαίοι ξέρουν καλά ότι πρέπει να δώσουν λύση στο ελληνικό πρόβλημα...Οι Γερμανοί προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο να πάνε μέχρι τις εκλογές τους και παίζουν κυριολεκτικά με τη φωτιά, η απειλή πλέον αφορά την ευρωζώνη και η Ελλάδα αποδεικνύεται πανηγυρικά ότι είναι άλλοθι. Είναι ώρα για αποφάσεις για όλους μας, πιστεύω ότι στην Ελλάδα πρέπει να επικρατήσει ηρεμία, δεν χρειάζονται μεγάλες κουβέντες, ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο πρέπει να αναδείξουμε...»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NETFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 13:31

    Είδηση: 26034

    [05] Λυκούδης: «Χρειάζεται στο σύνολο του πολιτικού κόσμου αυτοσυγκράτηση στις εκτιμήσεις»

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη και τον Γιάννη Παντελάκη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ EUROGROUP- ΔΟΣΗ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Πιστεύετε ότι τελικά θα δοθεί λύση;»

    Σ.ΛΥΚΟΥΔΗΣ: « Πιστεύω ότι θα δοθεί η δόση και το ότι άρχισε η συζήτηση για την βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι στα αρνητικά, είναι στα θετικά της προσπάθειας που κάνουμε ως χώρα»

    Σ.ΛΥΚΟΥΔΗΣ: « Χρειάζεται στο σύνολο του πολιτικού κόσμου και στην αντιπολίτευση μια αυτοσυγκράτηση στις εκτιμήσεις για να δούμε που πάει το πράγμα»

    ΓΙΑ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

    Σ.ΛΥΚΟΥΔΗΣ: « Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα και δεν έχουμε ασχοληθεί ακόμα με τέτοιο ζήτημα»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 13:29

    Είδηση: 26032

    [06] Μηταράκης: «Η ελληνική επιχειρηματικότητα έτοιμη για διεθνείς προκλήσεις»

    «Η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και η επιμήκυνση είναι δεδομένη» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης στη ΝΕΤ καταλήγοντας ότι «θα πάρουμε τη δόση». «Το σημαντικό είναι να μπει πάτος στο βαρέλι» είπε χαρακτηριστικά.

    Χρειάζεται ρευστότητα για να μπουν οι βάσεις ώστε να αποδειχτεί ότι το χρέος είναι βιώσιμο όπως και χρειάζεται η ανακεφαλαιοποίηση του συστήματος για να υπάρξει ρευστότητα, επισήμανε ο κ. Μηταράκης.

    Ο υφυπουργός Ανάπτυξης τόνισε επίσης ότι η Ευρώπη έχει αναγνωρίσει τις τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού και ότι τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση είναι επαρκή για να δώσουν θετικό προϋπολογισμό.

    Ο κ. Μηταράκης μίλησε επίσης για το επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει καθώς δημιουργείται ένα θετικότερο κλίμα για τη χώρα και τόνισε ότι «η ελληνική επιχειρηματικότητα είναι έτοιμη για τις διεθνείς προκλήσεις». Επίσης δήλωσε ότι ξεκινούν έργα που θα δώσουν 30. 000 θέσεις εργασίας, τονίζοντας «το σημαντικό είναι να μπουν μπουλντόζες και να δουλέψει ο κόσμος».

    Τέλος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, αναφέρθηκε στο τραπεζικό σύστημα επισημαίνοντας ότι «οι τράπεζες πρέπει να λειτουργούν με τα σωστά κριτήρια».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Φ. Τσαμούλη

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 12:51

    Είδηση: 26019

    [07] Χουντής: «Με πολιτική αλληλεγγύη θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το θέμα του χρέους»

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Ν.ΧΟΥΝΤΗΣ: « Φαίνεται ότι οι εταίροι μας στο Eurogroup έχουν μπλέξει στα αδιέξοδά τους που τα πληρώνουμε εμείς. Καθώς δεν βρίσκουν συμφωνημένη και ρεαλιστική λύση για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, καθώς το ΔΝΤ εμφανίζεται ίσως με τον ρόλο του καλού σε αυτή την προκειμένη περίπτωση, καθώς υπολογίζουν τις πολιτικές επιπτώσεις της μιας ή της άλλης απόφασης ιδιαίτερα στην Γερμανία μπαίνουν διάφορες παράμετροι που κρατάνε το μαρτύριο της περίφημης δόσης σε βάρος μας σε οξύτατη μορφή.»

    ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ: « Με μια πολιτική αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το θέμα του χρέους στην Ελλάδα. Με μια πολιτική απόφαση μπορεί να αντιμετωπιστεί το θέμα του χρέους, είναι αυτό που λέμε η συζήτηση για την διαγραφή ενός μέρους χρέους όπως έγινε παλιότερα, διότι αλλιώς δεν λύνεται.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 13:27

    Είδηση: 26027


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 22 November 2012 - 17:51:01 UTC