Read our Collection of articles on International Policy Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-08-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στουρνάρας: Σύντομα ν/σ για την απλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων
  • [02] Κουβέλης: Αποκρατικοποιήσεις με διαφάνεια και νομιμότητα
  • [03] Βενιζέλος: Αξιοποίηση και όχι εκποίηση της δημόσιας περιουσίας
  • [04] Συνάντηση Σαμαρά-Πέρες και γεύμα εργασίας
  • [05] Δ. Τζαμτζής: Να σταματήσουν οι μεγαλοστομίες περί ξεπουλήματος
  • [06] Σ. Βούλτεψη - Κ. Πουλάκης - Β .Καπερνάρος - Β. Οικονόμου
  • [07] Χ. Στάικος: Ο κατάλογος των μέτρων δεν έχει τέλος
  • [08] Γκόκας: «Τα μέτρα των 11,5 δις είναι απόρροια της συμφωνίας του Φεβρουαρίου»
  • [09] Έως 7 οι δόσεις για την εξόφληση του φόρου λένε οι πληροφορίες

    [01] Στουρνάρας: Σύντομα ν/σ για την απλοποίηση των αποκρατικοποιήσεων

    Την εκπόνηση νομοσχεδίου το οποίο θα περιλαμβάνει 77 διοικητικές πράξεις με τις οποίες θα απλοποιούνται οι διαδικασίες, προανήγγειλε ο Υπουργός Οικονομικών, εξερχόμενος της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση. Σύμφωνα με τον Γιάννη Στουρνάρα στο νομοσχέδιο θα περιλαμβάνεται και διάταξη η οποία θα καταργεί προηγούμενη σύμφωνα με την οποία το ελληνικό δημόσιο θα έπρεπε να είναι κάτοχος του 51% των δημόσιων επιχειρήσεων.

    Η δήλωση του Γιάννη Στουρνάρα

    «Έγινε ενημέρωση από το ΤΑΙΠΕΔ για τα 10 ωριμότερα έργα. Επίσης, ενημερωθήκαμε από τον Πρωθυπουργό ότι ανέθεσε στον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, κ. Μπαλτάκο, να φτιάξει ένα νομοσχέδιο, όπου θα υπάρχουν 77 διοικητικές πράξεις, που θα διευκολύνουν τις αποκρατικοποιήσεις και αφορούν κυρίως τρία υπουργεία, το υπουργείο Οικονομικών, το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Υποδομών και το ΥΠΕΚΑ.

    Δημοσιογράφος: Αυτό το νομοσχέδιο θα το συζητήσετε αύριο;

    Ι. Στουρνάρας: Όχι, αυτό το νομοσχέδιο θα εκπονηθεί.

    Δημοσιογράφος: Στόχο για τα έσοδα στα υπουργεία έχουμε, σε ό,τι αφορά αποκρατικοποιήσεις για φέτος τουλάχιστον;

    Ι. Στουρνάρας: Όχι, δεν έχουμε για φέτος στόχο.

    Δημοσιογράφος: Κατάλογο θα δώσετε για τα 10 ωριμότερα έργα;

    Ι. Στουρνάρας: Συν τω χρόνω.

    Δημοσιογράφος: Η συμμετοχή του Δημοσίου κατά 51% στις επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα θα μειωθούν;

    Ι. Στουρνάρας: Θα τα δούμε αυτά στα 77 νομοθετήματα που θα περάσουν, θα είναι μέσα».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 19:45

    Είδηση: 18804

    [02] Κουβέλης: Αποκρατικοποιήσεις με διαφάνεια και νομιμότητα

    Την ανάγκη να γίνουν οι αποκρατικοποιήσεις με ορούς νομιμότητας και διεθνούς διαφάνειας με εξυπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος, επεσήμανε μετά τη σύσκεψη των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Ο Φώτης Κουβέλης, τόνισε ότι έγινε μια πρώτη ενημέρωση και μια διεξοδική συζήτηση του μεγέθους των υπό αποκρατικοποίηση δημόσιων επιχειρήσεων, σημειώνοντας ότι αυτό που έχει σημασία, είναι οι αποκρατικοποιήσεις να συνοδευτούν με επενδύσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας.

    Η δήλωση του Φώτη Κουβέλη

    «Είχαμε μια διεξοδική συζήτηση αναφορικά με τις αποκρατικοποιήσεις. Ουσιαστικά επρόκειτο για μια ενημερωτική διαδικασία.

    Εκείνο το οποίο επιλέγεται είναι η όποια αποκρατικοποίηση θα πρέπει να εξασφαλίζει την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, θέσεις εργασίας, ουσιαστικές επενδύσεις και, προφανώς, με όρους και κανόνες νομιμότητας και διεθνούς διαφάνειας.

    Ακολουθούν οι ερωτήσεις

    Ερ: Συμφωνήσατε να αλλάξουν τα νομοθετήματα εκείνα τα οποία προβλέπουν σε επιχειρήσεις στρατηγικού χαρακτήρα 51 % της συμμετοχής να είναι δημόσιο και να μην επιτρέπεται πάνω από 20% συμμετοχή σε ιδιώτη;

    Απ: Όχι. Δεν έγινε καμιά συζήτηση γι αυτό το θέμα. Έγινε αναφορά στα προωθούμενα μεγέθη των αποκρατικοποιήσεων, χωρίς να υπάρξει η οποιαδήποτε εξειδίκευση.

    Ήταν μια πρώτη ενημέρωση, η οποία βεβαίως θα συνοδευτεί και από τις συνεργασίες μας για την εξειδίκευση των προωθούμενων αποκρατικοποιήσεων.

    Επιλέγω, για μια άλλη φορά, να τονίσω ότι εκείνο που συμφωνήθηκε είναι η διαφάνεια, η νομιμότητα, η εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και προφανέστατα να υπάρξουν επενδύσεις που θα δώσουν θέσεις εργασίας.

    Ερ: Μιλήσατε για τη χθεσινή συνάντηση με την τρόικα;

    Απ: Όχι. Δεν έγινε καμία συζήτηση για τα ζητήματα αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών. Το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει την Έκθεση που θα απευθύνει στην τρόικα και είναι προφανές ότι θα ενημερωθούμε στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

    Ερ: Για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συζητήσατε;

    Απ: Όχι. Δεν έγινε καμία αναφορά. Αυτά που περιέγραψα είναι ακριβώς αυτά που συζητήσαμε.

    Ερ: Θα δώσετε κατάλογο επιχειρήσεων προς άμεσες αποκρατικοποιήσεις;

    Aπ: Όχι. Ανακοίνωση δεν θα υπάρξει μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Άλλωστε επρόκειτο για μια πρώτη ενημερωτική συνάντηση.

    Θα πρέπει να προωθηθεί η σχετική αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων και τότε θα υπάρξει οπωσδήποτε γνωστοποίηση προς τον ελληνικό λαό και βεβαίως πάντοτε στο πλαίσιο της διαφάνειας και της οφειλόμενης νομιμότητας έτσι ώστε ο ελληνικός λαός να γνωρίζει τι ακριβώς επιδιώκουμε με αυτές τις μεταρρυθμίσεις και με αυτές τις αποκρατικοποιήσεις».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 19:46

    Είδηση: 18802

    [03] Βενιζέλος: Αξιοποίηση και όχι εκποίηση της δημόσιας περιουσίας

    Οι αποκρατικοποιήσεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης των τριών αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, στη συνάντηση η νέα διοίκηση του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων , παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο άλλα όχι κατάλογο των υπό ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι έγινε μια πρώτη ενημέρωση, ενώ όπως είπε στηρίζει τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται ξεκαθαρίζοντας ότι η διαδικασία δεν έχει να κάνει με εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, αλλά με την αξιοποίηση της, που μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

    Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου

    «E. Βενιζέλος: Η συνάντηση με τους δυο πολιτικούς αρχηγούς είχε ως αντικείμενο την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, που το βλέπουμε απολύτως συνδεδεμένο με την προσπάθεια της χώρας να ανασχέσει την ύφεση και να βαδίσει ξανά προς θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Οι αποκρατικοποιήσεις δεν είναι ένα πρόγραμμα εκποίησης αλλά ένα πρόγραμμα αξιοποίησης της περιουσίας του δημοσίου, που συνδέεται με άλλα επενδυτικά προγράμματα και με τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνον για τη δύσκολη όψη των δημοσιονομικών μέτρων στη χώρα μας αλλά για το νέο μοντέλο ανάπτυξης, για το πώς μπορούμε να κάνουμε το κράτος μας, μικρότερο και εξυπνότερο, πιο φιλικό για τις επενδύσεις, πιο φιλικό για την απασχόληση, πιο φιλικό για τον πολίτη. Στηρίζουμε και ενθαρρύνουμε τις πρωτοβουλίες αυτές του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Η νέα διοίκηση παρουσιάστηκε σήμερα και μας έκανε αυτή την πρώτη ενημέρωση και θα συνεχίσουμε αύριο, πάλι με αναπτυξιακού χαρακτήρα θέματα, τα οποία μπορούν να δώσουν μια ανάσα στην ταλαιπωρημένη ελληνική οικονομία και κοινωνία.

    Δημοσιογράφος: Καταλήξατε στον κατάλογο άμεσα προς αποκρατικοποίηση;

    E. Βενιζέλος: Όχι, μας παρουσιάστηκαν τα σχέδια τα οποία είναι σε εξέλιξη γιατί είχε γίνει μια πάρα πολύ σημαντική προεργασία όλους τους προηγούμενους μήνες. Υπάρχουν σύμβουλοι που εργάζονται, υπάρχουν διαδικασίες, οι οποίες είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτές, υπάρχουν επενδυτές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα ενθαρρυντικό, ένα μήνυμα θετικό. Και πρέπει να γίνεται αντιληπτό και στη διεθνή κοινή γνώμη ότι η Ελλάδα δεν είναι ο κακός εταίρος, δεν είναι ο αποσυνάγωγος και δεν είναι και ο αμνός «ο αίρων τας αμαρτίας» της Ευρωζώνης. Εδώ στην Ελλάδα έχουν πετύχει οι Έλληνες πολίτες με τον ιδρώτα και τις θυσίες τους την πιο εντυπωσιακή δημοσιονομική προσαρμογή τα προηγούμενα 2,5 χρόνια και τις πιο εντυπωσιακές διαρθρωτικές αλλαγές, γι' αυτό κι έχουμε κερδίσει ένα μεγάλο μέρος της ανταγωνιστικότητας. Αλλά δυστυχώς αυτή η διαρκής συζήτηση, αυτή η αρνητική εικόνα που έχει επιβληθεί ως στερεότυπο διεθνώς για την Ελλάδα, μας υπονομεύει τελικά και αναπτυξιακά και επενδυτικά και δημοσιονομικά. Κι αυτόν το φαύλο κύκλο θέλουμε να σπάσουμε.

    Δημοσιογράφος: Για τα άλλα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής;

    E. Βενιζέλος: Δεν μιλήσαμε σήμερα για τα θέματα αυτά.

    Δημοσιογράφος: Βάλατε άλλα θέματα στο τραπέζι;

    E. Βενιζέλος: Τρέχοντα θέματα για τα οποία θα μιλήσουμε αύριο.

    Δημοσιογράφος: Όπως η λαθρομετανάστευση για παράδειγμα;

    E. Βενιζέλος: Μιλήσαμε βεβαίως, μιλήσαμε, γιατί πρέπει η εφαρμογή του νόμου, η επιβολή της νομιμότητας, η εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για το κέντρο της Αθήνας και για τη νομιμότητα και την ασφάλεια στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις να γίνει έτσι ώστε να μην μεταφέρεται το πρόβλημα σε άλλες περιοχές ή σε άλλες πόλεις. Είναι το ειδικό πρόβλημα της Θράκης, της Ξάνθης και της Κομοτηνής, που πρέπει να αντιμετωπιστεί και το έθεσα στον Πρωθυπουργό. Επίσης μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση σε σχέση και με τη δημοσιονομική προσαρμογή. Και επειδή ξέρουμε ποιες είναι οι αγωνίες της τοπικής αυτοδιοίκησης που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γιατί στέκεται κοντά στον πολίτη και κοντά ιδίως στις οικογένειες που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας, θέλουμε να βρεθούν λύσεις, οι οποίες να διευκολύνουν την τοπική αυτοδιοίκηση να παίζει το ρόλο της αυτόν της πρόνοιας και της κοινωνικής συνοχής».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 19:46

    Είδηση: 18800

    [04] Συνάντηση Σαμαρά-Πέρες και γεύμα εργασίας

    Συνάντηση και γεύμα εργασίας με το Πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα, είχε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο Ισραηλινός Πρόεδρος έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από δύο ώρες χωρίς να γίνουν δηλώσεις. Παρόντες ήταν επίσης ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Παναγιωτόπουλος και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Είδηση: 18785

    [05] Δ. Τζαμτζής: Να σταματήσουν οι μεγαλοστομίες περί ξεπουλήματος

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΤΕ

    Δ. ΤΖΑΜΤΖΗΣ: «Τα μη ενήμερα δάνεια, αυτά τα οποία έχουν αγροτική γη και δε μπορούν να προχωρήσουν οι οφειλέτες, να τα εξοφλήσουν, να αποπληρώνουν δόσεις, θα ρυθμιστούν με νόμο και είναι στο κομμάτι που μένει στην ΑΤΕ, το οποίο κομμάτι το φορτώνεται πλέον το κράτος, για να μη λέμε ψέματα στον εαυτό μας. Είναι ένα θέμα το οποίο πραγματικά καίει, αλλά θα ρυθμιστεί νομοθετικά»

    ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

    Δ. ΤΖΑΜΤΖΗΣ: «Επειδή εύκολα λέγονται κουβέντες, εγώ έχω να πω ένα πράγμα. Ή πρέπει να προχωρήσουμε επιτέλους σε αυτές τις διαρθρωτικές αλλαγές ή χάνουμε το παιχνίδι. Κάποτε πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό, κι ας αφήσουμε τις μεγαλοστομίες περί ξεπουλήματος ή οτιδήποτε άλλο. Μπορεί κανείς να διαβεβαιώσει ότι αύριο η αξία ενός οικοπέδου, ενός σπιτιού, ενός κτιρίου, μιας επιχείρησης, θα είναι αυτή που είναι σήμερα;»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 15:09

    Είδηση: 18779

    [06] Σ. Βούλτεψη - Κ. Πουλάκης - Β .Καπερνάρος - Β. Οικονόμου

    «Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κανένα είδους δογματισμό να προσχωρήσω και οποιαδήποτε καινούργια πρόταση την οποία ενδεχόμενος δεν έχουμε σκεφτεί που να σχετίζεται όμως πάντα με την παραμονή της χώρας στο ευρώ» δήλωσε η κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ Σ. Βούλτεψη στην Ενημέρωση στη ΝΕΤ. «Ανήκω σε αυτούς που είπαν πως αυτά τα 11,5 δις δεν βρίσκονται στην λογική που λέει η Τρόικα».

    «Τα μέτρα των 11,5 δις ευρώ είναι οι υποχρεώσεις από το μνημόνιο 2, είναι οι υποχρεώσεις τις οποίες είχε υπογράψει ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος από τον Φεβρουάριο του 2012» τόνισε ο Κ. Πουλάκης, Μέλος Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι η επαναδιαπραγμάτευση έχει ξεχαστεί.

    «Έχουμε βοηθήσει και έχουμε κάνει προτάσεις, ότι δεν είναι δυνατόν ποτέ να συνεχιστεί αυτό το κράτος με αυτή τη μορφή σπατάλης» δήλωσε ο βουλευτής «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Β. Καπερνάρος και πρόσθεσε τονίζοντας ότι «Όχι το πρόγραμμα δεν βγαίνει».

    «Δεν θα διακινδυνέψω καταγγελία μνημονίου, δηλαδή έξω η χώρα από την ΕΕ. Θα πάω με πιο ήπια μέθοδο και μ' ένα δρόμο που μπορεί να είναι πολύ δύσκολος αλλά με κρατάει μέσα στην Ευρώπη» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, Β. Οικονόμου.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NET

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 13:03

    Είδηση: 18769

    [07] Χ. Στάικος: Ο κατάλογος των μέτρων δεν έχει τέλος

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακρως Ραδιοφωνικό και Απόρρητο» με τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    Χ. ΣΤΑΪΚΟΣ: « Ο κατάλογος με τα μέτρα δεν έχει τέλος. Άρα φαίνεται ότι οι σκληρές διαπραγματεύσεις δεν υπήρξαν ποτέ, δεν ήταν άλλωστε και στις προθέσεις της κυβέρνησης να κάνει άλλες διαπραγματεύσεις. Έχουν πάρει απόφαση να πάρουν τα 11,5 δις μέτρα, συν τα 3 δις από την ύφεση που έχει υπάρξει και περιμένουμε και άλλα μέτρα πιθανόν λόγω της βαθύτερης ύφεσης το επόμενο χρονικό διάστημα.»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή:

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 14:31

    Είδηση: 18777

    [08] Γκόκας: «Τα μέτρα των 11,5 δις είναι απόρροια της συμφωνίας του Φεβρουαρίου»

    «Τα μέτρα των 11,5 δις είναι απόρροια της συμφωνίας του Φεβρουαρίου και δεν είναι απόρροια των αποφάσεων του κυρίου Βενιζέλου. Είναι μια συμφωνία» τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Γκόκας στη ΝΕΤFM.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Στα μέσα και στα έξω» με τον Βασίλη Μπεσκένη.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΓΙΑ ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Χ. ΓΚΟΚΑΣ: «Σε καμιά περίπτωση δε μπαίνει σε αμφισβήτηση η συμφωνία και για μια διακυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας, αρκεί να τηρούνται τα βασικά πλαίσια της προγραμματικής συμφωνίας για τη διακυβέρνηση και να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα σε σχέση με τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πολίτης»

    ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ 11,5 ΔΙΣ

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Τα μέτρα των 11,5 δις είναι απόρροια του αναποφάσιστου κυρίου Βενιζέλου ως υπουργού Οικονομικών.»

    Χ. ΓΚΟΚΑΣ: «Είναι απόρροια της συμφωνίας του Φεβρουαρίου, δεν είναι απόρροια των αποφάσεων του κυρίου Βενιζέλου. Είναι μια συμφωνία»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Ως υπουργού Οικονομικών και αρμόδιος για τις διαπραγματεύσεις.»

    Χ. ΓΚΟΚΑΣ: «Υπουργός Οικονομικών ο κύριος Βενιζέλος, όμως υπήρξε η κυβέρνηση συνεργασίας, που αποφάσισε και η Βουλή. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα των τότε διαπραγματεύσεων. Μην ξεχνάμε σε ποιες συνθήκες συζητούσαμε τότε»

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤFM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 15:00

    Είδηση: 18761

    [09] Έως 7 οι δόσεις για την εξόφληση του φόρου λένε οι πληροφορίες

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Α. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2012 11:58

    Είδηση: 18762


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 6 August 2012 - 16:49:41 UTC