Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-07-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Με μια ματιά

    [01] Με μια ματιά

    -Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες μετά την απολογία του, ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος, για φορολογικές παραβάσεις και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η κόρη του Χριστίνα, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

    -Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι από το ΙΚΑ για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας.

    -Τρείς νεκροί από επιδημία χολέρας, στην Κούβα.

    -Ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γιάσερ Αραφάτ, ο οποίος πέθανε το 2004, είχε δηλητηριαστεί με ραδιενεργό πολώνιο, σύμφωνα με τα συμπεράσματα εργαστηριακών εξετάσεων που έγιναν στην Ελβετία.

    -Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή ΛΟΥΤΡΩΝ Αιδηψού, 79χρονη. Η άτυχη γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

    -Χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε, απογευματινές ώρες χθες, στη παραλία «ΠΕΡΑΙΑΣ» Θεσσαλονίκης, 32χρονος. Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με δήλωση αυτόπτη μάρτυρα, εξήλθε από τη θάλασσα με περιβολή λουόμενου, ξάπλωσε στην παραλία και έχασε τις αισθήσεις του. Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έφθασε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ» για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

    -Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, δεκαπέντε αλλοδαποί, οι οποίοι εντοπίστηκαν κρυμμένοι εντός του χώρου του φορτίου φορτηγού οχήματος, το οποίο αποτελούταν από παλέτες με καρπούζια, χωρίς ναυτιλιακά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

    -Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 54χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 33χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν από κοινού έναν αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένος στο χώρο αποσκευών του οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

    -Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

    -Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

    -Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι της Αττικής. Ειδικότερα, τρία άτομα εισέβαλαν στις 4:23 σε ισόγειο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και με την απειλή κατσαβιδιού, γκλομπ και όπλου αφαίρεσαν άγνωστης αξίας κοσμήματα.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM, ΑΜΠΕ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 11:47

    Είδηση: 16456


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 4 July 2012 - 8:49:31 UTC