Read the Treaty of Lausanne (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Sunday, 22 December 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 12-06-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει πετύχει ποτέ ο άνθρωπος
  • [02] Ν. Νικολόπουλος: «Nα προχωρήσουμε σε διαρθρωτικά μέτρα προς την κατεύθυνση της χαλάρωσης»
  • [03] Θ. Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει ανάγκη συναίνεσης»
  • [04] Συνεργαζόμαστε, αλλά δεν ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ τονίζει ο Ε. Βενιζέλος
  • [05] Απεργούν σήμερα ξενοδοχοϋπάλληλοι και εργαζόμενοι στον επισιτισμό
  • [06] Γ. Γιακουμάτος - Δ. Στρατούλης - Δ. Κρεμαστινός

    [01] Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει πετύχει ποτέ ο άνθρωπος

    Θερμοκρασία περίπου 250.000 φορές μεγαλύτερη από αυτή που επικρατεί στο κέντρο του Ήλιου, πέτυχαν να δημιουργήσουν Αμερικανοί επιστήμονες, μέσα από συγκρούσεις υποατομικών σωματιδίων σε ένα επιταχυντή, φτάνοντας τα 4 τρισεκατομμύρια βαθμούς Κελσίου. Πρόκειται, όπως ανακοίνωσαν, για ένα παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες, όσον αφορά στην «Υψηλότερη Ανθρωπογενή Θερμοκρασία».

    Το επίτευγμα ανήκει στους φυσικούς του Σχετικιστικού Επιταχυντή Βαρέων Ιόντων (RHIC), που είναι εγκατεστημένος στο Εθνικό Εργαστήριο Μπρουκχέιβεν των ΗΠΑ. Ο υπόγειος επιταχυντής, μήκους 3,9 χιλιομέτρων, κάνει συγκρούσεις σωματιδίων, υπό συνθήκες που πιστεύεται ότι υπήρχαν στο σύμπαν, μόλις ένα εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου μετά την «Μεγάλη Έκρηξη».

    Οι επιστήμονες προκάλεσαν συγκρούσεις μεταξύ πυρήνων χρυσού, με την ταχύτητα, σχεδόν, του φωτός. Η τεράστια ενέργεια, που απελευθερώνεται από αυτή τη σύγκρουση των ιόντων, είναι τόση, που λιώνει τα νετρόνια και τα πρωτόνια μέσα στους πυρήνες, γεγονός που αποσυνθέτει τους πυρήνες στα συστατικά μέρη τους, κυρίως σε κουάρκ και γλουόνια.

    Οι Αμερικανοί επιστήμονες, με επικεφαλής τον φυσικό Στίβεν Βίγκντορ, κατάφεραν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία της σούπας-πλάσματος των υποατομικών σωματιδίων περίπου στους 7,2 τρισεκατομμύρια βαθμούς Φαρενάιτ (4 τρισ. βαθμοί Κελσίου).

    Είναι αξιοπερίεργο, όπως δήλωσε ο Βίγκντορ, ότι, τόσο σε αυτή την τρομερά υψηλή θερμοκρασία, όσο και στο ακριβώς αντίθετο άκρο του θερμοκρασιακού φάσματος, κοντά στο απόλυτο μηδέν (μηδέν βαθμοί Κέλβιν, ή μείον 273,15 βαθμοί Κελσίου, ή μείον 459,67 βαθμοί Φαρενάιτ) η ύλη συμπεριφέρεται σαν ένα σχεδόν τέλειο υγρό, χωρίς τριβή.

    Το θερμοκρασιακό ρεκόρ του αμερικανικού μικρού επιταχυντή ίσως, όμως, να μη διαρκέσει για πολύ. Ο επιταχυντής του CERN, που βρίσκεται κάτω από τα γαλλοελβετικά σύνορα και που, κι αυτός, κάνει συγκρούσεις ιόντων με την ταχύτητα σχεδόν του φωτός, στο πλαίσιο του ανιχνευτή ALICE, ίσως έχει ήδη σπάσει το ρεκόρ αυτό.

    Όπως δήλωσε η ελληνικής καταγωγής φυσικός του CERΝ, Δέσποινα Χατζηφωτιάδου, η ενέργεια στις συγκρούσεις του ευρωπαϊκού επιταχυντή είναι περίπου τριπλάσια από αυτή του αμερικανικού. «Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 30% στην απόλυτη θερμοκρασία σε σχέση με αυτήν που έχει πετύχει το RHIC», όπως είπε.

    Όμως, οι ερευνητές του πειράματος ALICE δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει επίσημα τη θερμοκρασία στο πλάσμα κουάρκ-γλουονίων, που έχουν πετύχει, οπότε, προς το παρόν, ο επίζηλος των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες για την «Υψηλότερη Ανθρωπογενή Θερμοκρασία» ανήκει στον Σχετικιστικό Επιταχυντή Βαρέων Ιόντων, του Εργαστηρίου Μπρουκχέιβεν.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΑΠΕ, RHIC

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Σ. Δαματόπουλος

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 18:34

    Είδηση: 15984

    [02] Ν. Νικολόπουλος: «Nα προχωρήσουμε σε διαρθρωτικά μέτρα προς την κατεύθυνση της χαλάρωσης»

    Για τα λιγοστά εργαλεία που υπάρχουν στο Υπουργείο Εργασίας, μίλησε στη ΝΕΤ FM ο Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας ότι στην εποχή των περιορισμένων πόρων πρέπει να γίνουν οι δυνατόν περισσότερες ενέργειες για να προσφερθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες. Ερωτηθείς για τις μισθολογικές απώλειες, ο υφυπουργός Εργασίας επισήμανε ότι το στοιχείο που άκουσε και πήρε εγγράφως η κυβέρνηση ότι χιλιάδες εργαζόμενοι είχαν εξαιρετικά υψηλές μειώσεις στους μισθούς τους, θα το προβάλλει στη διαπραγμάτευσή της με την τρόικα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές μισθών. Υπογράμμισε, δε, ότι πρέπει να προχωρήσουν γρήγορα διαρθρωτικά μέτρα, προς την κατεύθυνση της χαλάρωσης, όπως είναι η παράταση, της οποίας τις συνέπειες χαρακτήρισε ως ευεργετικές.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Εργασίας, είναι δύο κρίσιμα υπουργεία, έχουν αποδειχθεί».

    Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Όταν βρίσκεσαι σ' ένα τέτοιο χώρο πολιτικής ευθύνης, δεν μπορείς να μην έχεις μπροστά σου τα πρόσωπα των εκατοντάδων χιλιάδων ανέργων, δεν μπορείς να μην έχεις μπροστά σου τον συνταξιούχο του ΙΚΑ που από το πρωί στις 5 η ώρα είναι στην ουρά για να εξασφαλίσει την επίσκεψη στο γιατρό ή για να πάρει το αναγκαίο φάρμακο. Αυτά, λοιπόν, τα λιγοστά εργαλεία που υπάρχουν στο Υπουργείο Εργασίας, οφείλουμε στην εποχή των περιορισμένων πόρων, να κάνουμε τις δυνατόν περισσότερες ενέργειες για να προσφερθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες».

    Για μισθολογικές απώλειες:

    Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Πράγματι, στην προετοιμασία που έχουμε για την Τρόικα ακούσαμε και πήραμε εγγράφως αυτό που λίγο πριν είπατε στους ακροατές σας: Χιλιάδες εργαζόμενοι είχαν μειώσεις εξαιρετικά υψηλές στους μισθούς τους, κι αυτό είναι ένα στοιχείο που θα το προβάλλουμε στη διαπραγμάτευσή μας με την Τρόικα, για να εξασφαλίσουμε αυτό που είπαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, αυτό που θέλει η καινούρια κυβέρνηση, δηλαδή για να μην έχουμε άλλες περικοπές μισθών. Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα σε διαρθρωτικά μέτρα».

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Διαρθρωτικά μέτρα προς ποιά κατεύθυνση»;

    Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Προς την κατεύθυνση της χαλάρωσης. Η παράταση, για παράδειγμα, αντιλαμβάνεστε πόσες ευεργετικές συνέπειες θα έχει για όλα εκείνα τα μέτρα που πιεζόμεθα να πάρουμε και που δεν είναι ευχάριστα».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 14:02

    Είδηση: 15945

    [03] Θ. Παπαθεοδώρου: «Υπάρχει ανάγκη συναίνεσης»

    Την ανάγκη να υπάρξει συναίνεση μεταξύ όλων των παραγόντων, έτσι ώστε τα θέματα της παιδείας να προσεγγίζονται με νηφαλιότητα και να μπορεί να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες, υπογράμμισε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο Θόδωρος Παπαθεοδώρου. Παράλληλα, επισήμανε ότι εκκρεμεί μια σειρά ζητημάτων, που έχουν να κάνουν με τη διάρθρωση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία, όπως υποστήριξε, πρέπει να αντιμετωπιστούν και να ιεραρχηθούν μέσα από σύνθεση. Για το θέμα της εκλογής νέων διοικήσεων στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ, ο υφυπουργός Παιδείας ανέφερε ότι υπήρξαν παραβιάσεις νομιμότητας από πολλές πλευρές και τόνισε χαρακτηριστικά «θα αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και θα εγγυηθούμε ότι το σπουδαιότερο όλων είναι τα Πανεπιστήμια να λειτουργούν». Κληθείς να σχολιάσει τον νόμο Διαμαντοπούλου, έκανε λόγο για σοβαρές ατέλειες, σημείωσε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει ούτε να δαιμονοποιούμε ούτε να θεοποιούμε ένα νομοθετικό κατασκεύασμα. Αναφορικά με τις αλλαγές στις εισαγωγικές εξετάσεις, σημείωσε ότι αυτά τα οποία θα αποφασιστούν δεν θα πρέπει να κρατούν σε ομηρία τους μαθητές, και πρόσθεσε ότι θα πρέπει να υπάρξει αρκετός χρόνος μεταβατικός, έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν οι μαθητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Άκρως Ραδιοφωνικό και απόρρητο» με τον Τάκη Σαράντη και τον Παναγιώτη Τσούτσια.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: «Κατά τη γνώμη σας πού πάσχει η παιδεία»;

    Θ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή όταν στη χώρα υπάρχει αυτή η ανάγκη συναίνεσης για να μπορούμε να προχωρήσουμε, θα πρέπει να κερδίσουμε μια συναίνεση όλων των πλευρών, όλων των παραγόντων, έτσι ώστε τα θέματα της παιδείας να προσεγγίζονται με νηφαλιότητα για να μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες. Αυτή τη στιγμή εκκρεμούν πάρα πολλά θέματα, εκκρεμεί το Λύκειο, εκκρεμούν τα ζητήματα των Πανεπιστημίων, εκκρεμούν τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διάρθρωση της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα τα οποία καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε παράλληλα, να ιεραρχήσουμε κι επίσης να φτιάξουμε ένα μοντέλο, όχι γκρεμίζοντας αυτό που ενδεχομένως υπήρχε προηγουμένως, αλλά συνθέτοντας, γιατί μέσα από τη σύνθεση νομίζω ότι βρίσκονται οι λύσεις».

    Για την εκλογή νέων διοικήσεων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ:

    Θ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «Ακριβώς επειδή υπάρχει ανάγκη συναίνεσης, θα πρέπει αυτή η συναίνεση να διασφαλιστεί από όλες τις πλευρές και, όπως σε πάρα πολλές περιπτώσεις υπήρξαν παραβιάσεις νομιμότητας, υπήρξαν παραβιάσεις νομιμότητας επίσης από πολλές πλευρές, αυτή τη στιγμή θα πρέπει να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Θα αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη και θα εγγυηθούμε ότι το σπουδαιότερο όλων είναι τα Πανεπιστήμια να λειτουργούν».

    Για το αν έχει προβλήματα ο Νόμος της κας Διαμαντοπούλου:

    Θ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «Νομίζω ότι όλοι έχουν παραδεχτεί σοβαρές ατέλειες σ' αυτό το νόμο. Δεν πρέπει ούτε όμως να δαιμονοποιούμε ούτε να θεοποιούμε ένα νομοθετικό κατασκεύασμα».

    Για τη λειτουργία των Πανεπιστημίων με κανόνες:

    Θ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «Σε πάρα πολλές περιπτώσεις, ακραία και μεμονωμένα φαινόμενα διαμορφώνουν την εικόνα η οποία προσλαμβάνεται από την κοινή γνώμη ότι είναι και εικόνα γενικευμένη. Αυτό το πράγμα δεν συμβαίνει, διότι αν συνέβαινε τα Πανεπιστήμια δεν θα είχαν αυτή την παραγωγικότητα. Τα Πανεπιστήμιά μας είναι ποιοτικά».

    Για τις αλλαγές στις εισαγωγικές εξετάσεις:

    Θ. ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ: «Δύο πράγματα είναι αλληλένδετα εδώ, πρώτον οι αλλαγές στο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια και το άλλο είναι η διάρθρωση του περάσματος από το σχολείο στο Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει αυτά τα οποία θα αποφασιστούν να μην κρατούν σε ομηρία τους μαθητές, πρώτο δεδομένο, και το δεύτερο δεδομένο είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει αρκετός χρόνος μεταβατικός, έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν οι μαθητές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: Βανέσσα Δημοπούλου

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 13:59

    Είδηση: 15941

    [04] Συνεργαζόμαστε, αλλά δεν ταυτιζόμαστε με τη ΝΔ τονίζει ο Ε. Βενιζέλος

    Εναρκτήρια συνδιάσκεψη στις 6 ή 7 Ιουλίου

    O E. Βενιζέλος, ξεκαθάρισε ότι «προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης είναι όσα είχαμε πει προεκλογικά» ότι περιείχε η επιστολή του, αλλά και ότι έχει συζητήσει με τους ξένους ηγέτες.

    Κάνοντας έναν απολογισμό των εκλογών, σημείωσε, ότι το αποτέλεσμα της κάλπης, σηματοδοτεί το τέλος του ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε τα τελευταία χρόνια.

    Και εκτίμησε ότι οι πολίτες που έφυγαν από το κόμμα, εξαρτούν την επιστροφή τους από το βάθος των αλλαγών που θα γίνουν.

    Είμαστε, είπε, δημοκράτες, πατριώτες, σοσιαλιστές.

    Πιστεύουμε στην ανάγκη των τομών και μεταρρυθμίσεων, συμπλήρωσε.

    Κάλεσμα σε μέλη και φίλους για συγκρότηση ομάδων πρωτοβουλίας

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθάρισε, ότι «έχει νωπή και ρητή εντολή ανασύστασης της παράταξης» την οποία, όπως είπε, και θα τιμήσει ενώ δίνοντας το στίγμα της επόμενης μέρας, απηύθυνε πρόσκληση αυτοοργάνωσης σε όλα τα μέλη και τους φίλους του κινήματος.

    Θέλουμε ένα κίνημα εκφραστή της αλληλεγγύης των γενεών είπε χαρακτηριστικά, ένα κόμμα που να είναι, όπως ανέφερε, συλλογικός διανοούμενος κι όχι παθητικός δέκτης.

    «Θέλουμε ένα κόμμα δίκτυο οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών» συμπλήρωσε ενώ ανακοίνωσε τη σύγκληση εναρκτήριας Συνδιάσκεψης στις 6 ή 7 Ιουλίου.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ert.gr

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια: A. Πασχαλινού

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 17:25

    Είδηση: 15936

    [05] Απεργούν σήμερα ξενοδοχοϋπάλληλοι και εργαζόμενοι στον επισιτισμό

    Πορεία προς το Υπουργείο Εργασίας στην Σταδίου, πραγματοποιούν ξενοδοχοϋπάλληλοι και εργαζόμενοι στον επισιτισμό, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας διεκδικώντας την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα, καθώς οι απεργοί κατευθύνονται προς το υπουργείο από την δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος. Σημειώνεται ότι ξενοδοχοϋπάλληλοι προγραμματίζουν νέα 48ωρη απεργία στις 10 και 11 Ιουλίου.

    Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι ζητούν την υπογραφή νέας κλαδικής συλλογικής σύμβασης, καθώς η προηγούμενη λήγει στις 18 Ιουλίου και των εργαζομένων στον επισιτισμό μέσα στον Αύγουστο. Επίσης, ζητούν τη λήψη μέτρων για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας στον κλάδο και τη ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.

    Νωρίτερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας τους, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, επί της οδού Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Μετά τη συγκέντρωση, ακολούθησαν παραστάσεις διαμαρτυρίας σε μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής και στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι, μέσω της οδού Πανεπιστημίου, κατέληξαν στο υπουργείο Εργασίας. Αυτή την ώρα, αντιπροσωπεία των απεργών έχει συνάντηση, με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου διεξάγεται κανονικά.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: NET FM

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 12:57

    Είδηση: 15934

    [06] Γ. Γιακουμάτος - Δ. Στρατούλης - Δ. Κρεμαστινός

    «Να δώσουν τα ασφαλιστικά ταμεία τα λεφτά του κλάδου υγείας στον ΕΟΠΥΥ και ο κλάδος συντάξεως να χρηματοδοτηθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό» δήλωσε στην Πρωινή Ενημέρωση ο βουλευτής ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος και πρόσθεσε πως αυτό είναι μια λύση.

    «Το κούρεμα που έγινε στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων μέσω του PSI. Χάθηκαν 13, 5 δις. από τον κλάδο υγείας. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος σταδιακής αποκατάστασης των αποθεματικών ταμείων. Δεύτερον, ο ΕΟΠΥΥ ξεκίνησε με έλλειμμα και είναι μηδαμινή η κρατική χρηματοδότηση. Τρίτον, το ΙΚΑ δεν δίνει τις ασφαλιστικές εισφορές που πληρώνουν οι εργαζόμενοι και εργοδότες και αντιστοιχούν για τον κλάδο υγείας στον ΕΟΠΥΥ» πρόσθεσε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, τονίζοντας ότι είναι σωστές οι επισημάνσεις του κ. Γακουμάτου.

    Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κρεμαστινός από την πλευρά του δήλωσε ότι τα φαινόμενα αυτά είναι αναπόφευκτά τονίζοντας ότι ο μεγάλος προβληματισμός βρίσκεται στο εάν η επαναδιαπραγμάτευση θα δώσει καρπούς ή όχι. «Αυτό είναι το ζήτημα» πρόσθεσε ο κ. Κρεμστινός.

    Πρόσθετες Πληροφορίες

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ρεπορτάζ:

    Επιμέλεια:

    Ανταπόκριση:

    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012 12:15

    Είδηση: 15922


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Wednesday, 27 June 2012 - 16:49:42 UTC