Read The Treatment of the Armenians in the Ottoman Empire (Part 2) (by Viscount Bryce) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-04-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ρύθμιση για Απολυτήριο χωρίς συμμετοχή στις Πανελλαδικές
  • [02] Αίγυπτος: Ένοπλοι απήγαγαν μια ανήλικη μικρανιψιά του Σαντάτ
  • [03] Ο κ. Κ. Παπούλιας στο Αζερμπαϊτζάν
  • [04] Ερώτηση Γ. Λαμπρόπουλου για τον περιμετρικό
  • [05] ΝΔ: Έλεγχοι πόθεν έσχες από το 1974
  • [06] Αλλαγές στην εκπαίδευση των οδηγών
  • [07] Απόπειρα ληστείας στη Στούπα
  • [08] Πυρήνες της Φωτιάς: Κατέθεσαν γονείς κατηγορουμένων για την οργάνωση
  • [09] Σύσκεψη για τον Περιμετρικό

    [01] Ρύθμιση για Απολυτήριο χωρίς συμμετοχή στις Πανελλαδικές

    Δευτερα, 04 04 2011 18:08

    Εναλλακτική επιλογή για τους μαθητές των ημερήσιων Γενικών Λυκείων, που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, προωθεί το υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με τη ρύθμιση που ετοιμάζει το Υπουργείο και η οποία θα εφαρμοστεί από το σχολικό έτος 2010-2011 και μετά, οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα μπορούν να αποκτήσουν το απολυτήριό τους κατόπιν συμμετοχή τους στις εξετάσεις όλων των μαθημάτων, σε ενδοσχολικό επίπεδο.

    Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει πρόβλεψη για απόκτηση απολυτηρίου με άλλον τρόπο, εκτός από τη συμμετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις. Αντίθετα, υπάρχει ανάλογη ρύθμιση για τους μαθητές της τελευταίας τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων, από το 2000, που καθιερώθηκε το Ενιαίο Λύκειο, και για τους μαθητές οι οποίοι έχουν αναπηρία 67% και άνω.

    Κάθε χρόνο ένα ποσοστό από τους 80.000 μαθητές που φοιτούν στα Γενικά Λύκεια δεν ενδιαφέρονται να συνεχίσουν τις σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλά επιλέγουν την επαγγελματική απασχόληση.

    Με την καθιέρωση, μάλιστα, νέων δομών εκπαίδευσης (τυπικής ή άτυπης), που συνδέονται με την επαγγελματική απασχόληση, ένα πρόσθετο ποσοστό μαθητών της Γ΄ Λυκείου ενδέχεται να κάνουν την ίδια επιλογή μετά την αποφοίτησή του από τη Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση.

    Στόχος της ρύθμισης αυτής, λοιπόν, είναι να ικανοποιηθεί πάγιο αίτημα πολλών τελειοφοίτων, οι οποίοι έχουν ήδη αποφασίσει να φοιτήσουν μόνο στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

    Στους κατόχους του απολυτηρίου θα δίνεται η δυνατότητα τα επόμενα έτη να πραγματοποιήσουν σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, συμμετέχοντας στις εξετάσεις των πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων της Γ΄Τάξης Γενικού Λυκείου και, σύμφωνα με τη βαθμολογία τους, να διεκδικήσουν θέση σε σχολές επιλογής τους.

    Το απολυτήριο, που θα αποκτηθεί με συμμετοχή στις εξετάσεις όλων των μαθημάτων, σε ενδοσχολικό επίπεδο θα είναι ισότιμο με τα απολυτήρια, που αποκτώνται με εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο

    Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 65803

    [02] Αίγυπτος: Ένοπλοι απήγαγαν μια ανήλικη μικρανιψιά του Σαντάτ

    Δευτερα, 04 04 2011 18:09

    Ένοπλοι απήγαγαν ένα 12χρονο κορίτσι, μικρανηψιά του πρώην προέδρου της Αιγύπτου Ανούαρ αλ-Σαντάτ, και ζήτησαν λύτρα για να την απελευθερώσουν, όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

    Η Ζεϊνά αλ-Σαντάτ απήχθη πρόσφατα ενώ επέστρεφε από το σχολείο της, στην περιοχή της Ηλιούπολης του Καΐρου, από ενόπλους που χτύπησαν και αλυσόδεσαν τον οδηγό της. Η μικρή αφέθηκε ελεύθερη 24 ώρες αργότερα αφού ο πατέρας της, ανιψιός του Ανουάρ αλ-Σαντάτ, Εφάτ, κατέβαλε λύτρα ύψους πέντε εκατομμυρίων αιγυπτιακών λιρών (περίπου 800.000 ευρώ).

    Σύμφωνα με αξιωματούχους, η αστυνομία έχει συλλάβει τους δράστες και εντόπισε τα χρήματα.

    Ο Ανουάρ αλ-Σαντάτ ανήλθε στην εξουσία το 1970 και δολοφονήθηκε το 1981 από ισλαμιστές.

    AΠΕ Είδηση: 65805

    [03] Ο κ. Κ. Παπούλιας στο Αζερμπαϊτζάν

    Δευτερα, 04 04 2011 19:14

    Ο πρόεδρος της Δημοκρατία Κάρολος Παπούλιας εξέφρασε τη χαρά του που επισκέπτεται το Αζερμπαϊτζάν κατά την τελετή υποδοχής του στο αεροδρόμιο του Μπακού από τον αντιπρόεδρο της χώρας.

    "Δεν κρύβω τη χαρά μου που βρίσκομαι στη χώρα σας", είπε ο κ. Παπούλιας και πρόσθεσε: "Αναπτύσσεται τόσο γρήγορα, με ρυθμούς, μυθικούς, θα έλεγα, που δεν μπορούμε να τους φανταστούμε εμείς οι Ευρωπαίοι. Ομολογώ ωστόσο ότι καθυστερήσαμε την ανάπτυξη των σχέσεων της Ελλάδας με το Αζερμπαϊτζάν".

    Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Αζερμπαϊτζάν

    Στο Μπακού, πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, έφτασε αργά το απόγευμα, τοπική ώρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος από αύριο Τρίτη, πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν, ύστερα από πρόσκληση του ομολόγου του Προέδρου της χώρας της Κασπίας, Ιλχάμ Αλίγιεφ.

    Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας, ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης, ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ, αρμόδιος για θέματα Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης και κρατικοί αξιωματούχοι.

    Στο επίκεντρο των συνομιλιών των κ. Παπούλια και Αλίγιεφ και των κυβερνητικών αντιπροσωπειών, που αρχίζουν αύριο στο Μπακού, αναμένεται να βρεθούν οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών με έμφαση στα θέματα ενέργειας και ιδιαίτερα η προώθηση του σχεδίου ανάπτυξης του αγωγού φυσικού αερίου ΙTGI, του οποίου η κατασκευή προχωρά και στην ολοκλήρωσή του, μέσω Τουρκίας, Ελλάδας και Ιταλίας, πρόκειται να μεταφέρει το αζέρικο φυσικό αέριο της Κασπίας, στη Δυτική Ευρώπη.

    Οι δύο Πρόεδροι θα μιλήσουν την Τετάρτη το πρωί σε οικονομικό Φόρουμ επιχειρηματιών από τις δύο χώρες ενώ οι υπουργοί Ναυτιλίας και Ενέργειας θα υπογράψουν διμερείς οικονομικές συμφωνίες ανάμέσα στο Αζερμπαϊτζάν και την Ελλάδα για την προστασία του περιβάλλοντος, τις Θαλάσσιες Μεταφορές και την Ενέργεια. Οι δύο Πρόεδροι αναμένεται να συζητήσουν και τις διεθνείς εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας.

    Ο κ. Παπούλιας θα συναντήσει την ελληνική κοινότητα του Μπακού και ανακηρυχθεί και επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου, στο οποίο λειτουργεί Τμήμα Νεοελληνικών Σπουδών.

    AΠΕ Είδηση: 65806

    [04] Ερώτηση Γ. Λαμπρόπουλου για τον περιμετρικό

    Δευτερα, 04 04 2011 15:15

    Ερώτηση για τον Περιμετρικό της Καλαμάτας κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. Γιάννης Λαμπρόπουλος, για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημ. Ρέππα, στην οποία αναφέρει:

    «Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπό αμφισβήτηση τίθεται η κατασκευή της περιφερειακής οδού (παράκαμψη) της πόλης Καλαμάτας του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα, με το πρόσχημα του υψηλού κόστους των απαλλοτριώσεων, παρά το ότι έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμβάσεις μεταξύ του Δημοσίου και εταιριών κατασκευής και έχουν κυρωθεί από τη Βουλή των Ελλήνων». Καταλήγοντας ο κ. Λαμπρόπουλος ερωτά τον υπουργό αν «θα εφαρμόσει την κυρωθείσα από τη Βουλή των Ελλήνων ισχύουσα σύμβαση κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα που συμπεριλαμβάνει και την περιφερειακή οδό (παράκαμψη) της πόλης Καλαμάτας»

    Σύνταξη είδησης: Γιώργος Ξιάρχος

    Είδηση: 65780

    [05] ΝΔ: Έλεγχοι πόθεν έσχες από το 1974

    Δευτερα, 04 04 2011 14:54

    Την κατάθεση πρότασης νόμου για τον έλεγχο του "πόθεν έσχες" όλων όσων διετέλεσαν υπουργοί, αναπληρωτές υπουργοί και υφυπουργοί από το 1974 μέχρι και σήμερα ζητά η ΝΔ. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κάλεσε την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλία και να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα στην άμεση εφαρμογή της πρότασης, την οποία έχει διατυπώσει ξανά στο παρελθόν ο Αντώνης Σαμαράς. Εάν η κυβέρνηση δεν ανταποκριθεί, είπε ο κ. Μιχελάκης, η ΝΔ θα καταθέσει σχετική πρόταση νόμου. Απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, το Υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνει με ανακοίνωσή του ότι η κυβέρνηση ήδη από τις 6 Ιανουαρίου έχει ανακοινώσει την απόφασή της να αλλάξει ριζικά το πλαίσιο για τα οικονομικά των κομμάτων και το «πόθεν έσχες» των πολιτικών.

    Η ΝΔ προτείνει να συσταθεί Επιτροπή Ελέγχου η οποία να ελέγξει τις δηλώσεις «πόθεν έσχες», όπως και τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης των συζύγων και των τέκνων των ελεγχόμενων.

    Χαρακτηριστικό, εξάλλου, είναι το γεγονός ότι η ΝΔ υποστηρίζει πως θα πρέπει νομοθετικά να παρασχεθεί η δυνατότητα στις αρμόδιες δημόσιες αρχές να προβαίνουν μέχρι και στη δήμευση της περιουσίας που ο ελεγχόμενος απέκτησε αδικαιολόγητα ή μη νόμιμα.

    Στην απάντησή του, το Υπουργείο Εσωτερικών τονίζεται ότι ο έλεγχος των πόθεν έσχες θα είναι αναδρομικός και θα ασκείται από ανεξάρτητη Επιτροπή, στην οποία δεν θα έχουν την πλειοψηφία οι βουλευτές.

    Ο Μιχάλης Λιάπης απειλεί με μηνύσεις

    Στη Δικαιοσύνη δηλώνει ότι θα καταφύγει ο Μ. Λιάπης, κατά όσων τον κατονομάζουν ως τον πρώην υπουργό που έχει καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό

    Σε απάντηση δημοσιευμάτων που εμπλέκουν αμέσως ή εμμέσως το όνομά του, ως τον πρώην υπουργό που έχει λογαριασμούς με εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Ορισμένα δημοσιεύματα και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν ξεπεράσει πια τα όρια της αθλιότητας. Τερατολογούν! Και εμπλέκουν το όνομά μου διακινώντας λάσπη, για να εξυπηρετήσουν προφανείς σκοπιμότητες. Με υποχρεώνουν έτσι να καταθέσω αγωγές. Αλλά και μηνύσεις, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι όλοι οι λογαριασμοί μου έχουν ανοιχθεί και είναι στη διάθεση της Βουλής».

    Πηγές ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΝΕΤ Είδηση: 65776

    [06] Αλλαγές στην εκπαίδευση των οδηγών

    Δευτερα, 04 04 2011 17:53

    Παρεμβάσεις και αλλαγές στον τομέα της χορήγησης αδειών οδήγησης, προωθεί το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων . Συγκεκριμένα προβλέπεται η αύξηση του χρόνου εκπαίδευσης, η εισαγωγή νέων μαθημάτων και εποπτεία στην ανάδειξη νέων εκπαιδευτών οδηγών.

    Στόχος εκτός της βελτίωσης των ικανοτήτων, να αντιμετωπιστούν και τα φαινόμενα χρηματισμού που έχουν παρατηρηθεί στον τομέα αυτό. Εκτός των εκπαιδευτών, μέριμνα προβλέπεται και για την βελτίωση της εκπαίδευσης και των υποψηφίων οδηγών, η συχνή διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, αλλά και η απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αυστηρότερες θα είναι οι κυρώσεις για παραβάτες εκπαιδευτές. Οι σχεδιαζόμενες αλλαγές, αναρτήθηκαν σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 11 του μηνός, στον ιστότοπο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (www.yme.gr).

    Επίσης αναρτήθηκε και η ύλη των βιβλίων για τους υποψήφιους οδηγούς, οι οποίοι δεν χρειάζεται πλέον να τα αγοράζουν.

    Συγκεκριμένα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναζητήσει τα εγχειρίδια:

    1. Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων

    2. Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών μοτοσικλετών

    3. Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών λεωφορείων

    4. Θεωρητική εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών φορτηγών και

    5. Επαγγελματική οδήγηση λεωφορείου - Πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας.

    Πηγή: AΠΕ Είδηση: 65802

    [07] Απόπειρα ληστείας στη Στούπα

    Δευτερα, 04 04 2011 16:21

    Απόπειρα ληστείας σε ταχυδρομικό διανομέα έγινε σήμερα στις 09:20 το πρωί στη Μάνη, στο δρόμο Καλαμάτας - Αρεόπολης, μεταξύ Καρδαμύλης και Στούπας. Συγκεκριμένα, νεαρός, ο οποίος είχε καλύψει το πρόσωπό του με τη μπλούζα του και κατευθυνόταν με μοτοσυκλέτα από την Καρδαμύλη προς τη Στούπα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσπάθησε να κλείσει το δρόμο και να ακινητοποιήσει Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ταχυδρομικός διανομέας των ΕΛΤΑ, μεταφέροντας χρήματα για πληρωμή συντάξεων.

    Ο οδηγός, με ελιγμό απέφυγε τη μοτοσυκλέτα και διαφεύγοντας δέχτηκε τα πυρά άλλου ατόμου που τον περίμενε στο σημείο όπου επιχειρήθηκε να τον ακινητοποιήσει ο μοτοσικλετιστής. Από τους πυροβολισμούς έσπασε το πίσω παρμπρίζ του αυτοκινήτου, καθώς και ένα από τα λάστιχα των πίσω τροχών του, αλλά ο διανομέας των ΕΛΤΑ συνέχισε την πορεία του προς την Στούπα. Μετά από αυτή την εξέλιξη οι επίδοξοι ληστές έφυγαν με άδεια χέρια προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται από την Αστυνομία, οι οποία διεξάγει έρευνα για την ανακάλυψη της ταυτότητάς τους και τη σύλληψή τους.

    Συντάκτης: Γιώργος Ξιάρχος Είδηση: 65792

    [08] Πυρήνες της Φωτιάς: Κατέθεσαν γονείς κατηγορουμένων για την οργάνωση

    Δευτερα, 04 04 2011 22:10

    Γονείς κατηγορουμένων κατέθεσαν τη Δευτέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην δίκη για την τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς". Στο δικαστήριο κατέθεσαν ο πατέρας του κατηγορούμενου Άρη Χατζιμιχελάκη και η μητέρα του Γιώργου Καραγιαννίδη. Τραγική εξέλιξη είχε η διαμαρτυρία περίπου 50 ατόμων έξω απο το σπίτι του ειδικού εφέτη ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ενας 32χρονος τεχνικος του ΑΝΤ έχασε τη ζωή του,απο ηλεκτροπληξία,στην προσπάθεια του να κάνει σύνδεση στο κεντρικο δελτιο του καναλιου.

    Ο κ. Χατζημιχελάκης, που είναι χημικός, τόνισε πως το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τους μηχανισμούς που τοποθέτησαν μέλη της οργάνωσης κατά του πρώην υφυπουργού Παναγιώτη Χηνοφώτη και της κ. Λούκας Κατσέλη ήταν τόσο ασθενές που δεν θα μπορούσε να προκαλέσει οποιονδήποτε κίνδυνο για ανθρώπινη ζωή. Ο μάρτυρας είπε επίσης ότι στο γιο του αποδόθηκαν κατηγορίες που αφορούσαν ενέργειες της οργάνωσης μετά την σύλληψη του μόνο και μόνο επειδή ανέλαβε την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής του.

    Η μητέρα του Γ. Καραγιαννίδη αμφισβήτησε "ευρήματα" από το διαμέρισμα στο Χαλάνδρι που συνδέθηκαν με τον γιο της.

    Στο δικαστήριο αναγνώστηκαν έγγραφα μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η υπεράσπιση της κατηγορουμένης Κωνσταντίνας Καρακατσάνη. Είδηση: 65810

    [09] Σύσκεψη για τον Περιμετρικό

    Δευτερα, 04 04 2011 15:24

    Συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με όλους τους βουλευτές του Νομού, παρουσία εκπροσώπων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Καλαμάτας θα γίνει αύριο στην Αθήνα, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Μεσσηνίας Δημ. Κουσελά, για τον περιμετρικό της Καλαμάτας.

    Η σύσκεψη θα γίνει στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αύριο στις 02:00 με στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων την Τρίτη τα το μεσημέρι. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κ. Κουσελά, «μετά τη σύγχυση που δημιουργήθηκε σχετικά με την κατασκευή του περιμετρικού δακτυλίου Καλαμάτας», επικοινώνησε με τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, από τον οποίο ζήτησε να ενημερωθεί για τη συνομιλία που είχε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα. Ο κ. Μαγκριώτης ενημέρωσε τον κ. Κουσελά ότι είπε στον Δήμαρχο Καλαμάτας πως «η Κυβέρνηση θέλει να γίνει ο περιμετρικός δακτύλιος. Όμως οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών των υπό απαλλοτρίωση οικοπέδων είναι υπέρογκες, γι' αυτό πρέπει να βοηθήσετε αυτές οι απαιτήσεις να περιορισθούν». Μετά από αυτά και προκειμένου να αποσαφηνισθούν τα πράγματα και να προχωρήσει η κατασκευή του περιμετρικού δακτυλίου, ο κ. Κουσελάς ζήτησε να γίνει άμεσα συνάντηση η οποία προσδιορίστηκε γι' αύριο.

    Σύνταξη είδησης: Γιώργος Ξιάρχος Είδηση: 65783


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 4 April 2011 - 21:01:22 UTC