Looking for info on Diploma validation in Greece (a.k.a. DIKATSA)? Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 11-02-20

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επαφές Παπανδρέου σε Βερολίνο και Ελσίνκι
  • [02] Κ. Παπούλιας: Λέμε όχι στη βία στα γήπεδα
  • [03] Πρωτοφανής σφαγή στη Βεγγάζη / Πληροφορίες για 200 νεκρούς
  • [04] Εβδομάδα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό
  • [05] Στη Φλώρινα η Αλέκα Παπαρήγα
  • [06] Καμπανάκι Τρισέ προς Πορτογαλία
  • [07] Γερμανία: Επεισόδια σε πορεία νεοναζί στη Δρέσδη
  • [08] Έκρυθμη η κατάσταση στη Λιβύη

    [01] Επαφές Παπανδρέου σε Βερολίνο και Ελσίνκι

    Κυριακη, 20 02 2011 15:17

    Κύκλο σημαντικών ευρωπαϊκών επαφών εγκαινιάζει από αυτή την εβδομάδα ο πρωθυπουργός ενόψει των κρίσιμων συνόδων κορυφής της ΕΕ στις 11 και 25 Μαρτίου. Στόχος είναι η προώθηση των ελληνικών θέσεων για τη μεγαλύτερη εναρμόνιση των οικονομικών πολιτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θα τεθεί επί τάπητος, αλλά και η λήψη αποφάσεων σχετικά με τη βελτίωση των όρων δανεισμού της χώρας μας και της διαχείρισης του δημόσιου χρέους. Την Τρίτη ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί στο Βερολίνο με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, στην οποία αναμένεται να παρουσιάσει τις ελληνικές θέσεις για το νέο μηχανισμό στήριξης και ειδικότερα για την ανάγκη να ενισχυθεί με περισσότερους πόρους, να έχει ευελιξία σε περιόδους κρίσεων και να μειωθούν τα επιτόκια δανεισμού. Την Τετάρτη ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ελσίνκι για να συναντηθεί με τη Φιλανδή ομόλογό του Μάρι Βικινιέμι, επίσκεψη η οποία δεν είναι άσχετη με το γεγονός ότι η Φινλανδία μία από τις ισχυρότερες χώρες της ευρωζώνης είναι μία από τις συμμάχους της Γερμανίας. Ο κ. Παπανδρέου ενδέχεται να επισκεφθεί και άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Παρίσι και το Λονδίνο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να επαναλάβει στην Γερμανίδα Καγκελάριο ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Ευρωπαϊκός Μηχανισμός στήριξης, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα αναφερθεί στην ανάγκη μείωσης των επιτοκίων του δανεισμού και επιπλέον θα θίξει το ζήτημα της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ.

    Από την άλλη η γερμανική πλευρά επιθυμεί να προωθήσει το Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας που έχει συντάξει από κοινού με την Γαλλία και το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες προτείνει μεταξύ άλλων:

    Ετοιμότητα για τη δημιουργία μιας ενιαίας φορολογικής και ρυθμιστικής βάσης.

    Προσαρμογή του συνταξιοδοτικού συστήματος στη δημογραφική εξέλιξη (π.χ.αλλαγή ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης).

    Δέσμευση για τον καθορισμό ενός «φρένου χρέους» στα Συντάγματα όλων των κρατών μελών.

    Πεταλωτής για δημοσίευμα της «Καθημερινής» για Στρος Καν-ΔΝΤ

    Εν τω μεταξύ, την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σύμφωνα με το οποίο τον Δεκέμβριο του 2009 ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε ζητήσει την παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ελλάδα. Το δημοσίευμα επικαλείται ντοκιμαντέρ του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου «Canal+» που θα μεταδοθεί τον προσεχή μήνα και στο οποίο ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν φέρεται να αναφέρει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός του έθεσε την ιδέα προσφυγής στο Ταμείο, αναφορά που ο Γάλλος πολιτικός θεωρεί ως δείγμα της εμπιστοσύνης του κ. Παπανδρέου στο πρόσωπό του.

    Ο κ. Στρος Καν, κατά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» αναφέρει ακόμη ότι η απάντησή του στον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν πως οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν θα δεχτούν σε καμιά περίπτωση τη μονομερή παρέμβαση του Ταμείου σε μια χώρα της ευρωζώνης, κάτι που, σύμφωνα με τον Γάλλο πολιτικό, επιβεβαιώθηκε στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. της 11ης Δεκεμβρίου 2009, όταν ο κ. Παπανδρέου έθεσε το θέμα και υπήρξε αρνητική αντίδραση από τους ομολόγους του.

    «Όλοι θυμόμαστε τις τεράστιες προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και ιδιαίτερα του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου να αντιμετωπίσει με τον πλέον άμεσο τρόπο το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας το οποίο αποκαλύφθηκε μετά τις εκλογές του 2009», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε σχετική ανακοίνωση με την οποία σχολίασε το δημοσίευμα.

    «Το μέγεθος του προβλήματος η Ν.Δ. το απέκρυπτε επιμελώς από όλους» και «αποκαλύφθηκε μετά τις εκλογές, μαζί με τις βίαιες αντιδράσεις των αγορών για την κατάσταση αυτή», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας: «Με λεπτούς χειρισμούς, με ψυχραιμία και περίσσια αποφασιστικότητα, καταφέραμε σε εποχές πολύ δύσκολες για τη χώρα μας, να δημιουργηθεί η γνωστή λύση του τριμερούς μηχανισμού δανεισμού και στήριξης μας και η υπαγωγή μας σε αυτόν».

    Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «αυτό που σήμερα είναι το ζητούμενο για την Ευρώπη, δηλαδή η δημιουργία ενός μόνιμου παρόμοιου μηχανισμού, εμείς το κατορθώσαμε, επιχειρώντας σ' ένα εξαιρετικά δύσκολο κλίμα αναξιοπιστίας για τη χώρα μας, έτσι όπως την παρέδωσε η Ν.Δ. και φθάσαμε σήμερα, απαλλαγμένοι από τις προσωρινές δανειακές μας ανάγκες, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η Ελλάδα».

    Η πορεία αυτή, κατέληξε ο κ. Πεταλωτής, «ούτε αυτονόητη, ούτε εύκολη ήταν. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και συμπυκνωμένης κατανόησης από τον ελληνικό λαό και την κυβέρνησή μας».

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ FM, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Είδηση: 60573

    [02] Κ. Παπούλιας: Λέμε όχι στη βία στα γήπεδα

    Κυριακη, 20 02 2011 18:42

    Προτροπή, για συστράτευση κατά της βίας, απηύθυνε από τα Ιωάννινα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο, μια μικρή μειοψηφία, να δημιουργεί επεισόδια, που αμαυρώνουν τον αθλητισμό. «Πρέπει όλοι μας εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό, εμείς που αγαπάμε τις αρετές και τα ιδανικά του αθλητισμού, να στρατευθούμε εναντίον της βίας στα γήπεδα» τόνισε προσθέτοντας ότι «Είναι απαράδεκτο μία μικρή μειοψηφία να δημιουργεί επεισόδια τα οποία αμαυρώνουν τον αθλητισμό».

    «Λέμε όχι στη βία στα γήπεδα , για να ξαναγυρίσει ο αθλητισμός όπως τον ζήσαμε εμείς οι παλιότεροι» πρόσθεσε.

    Ένταση στην Κέρκυρα - επεισόδια στο ντέρμπι

    Στο μεταξύ, απόπειρα προπηλακισμού του επόπτη του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού έγινε στην Κέρκυρα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 17 ατόμων στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

    Στον ανακριτή θα οδηγηθούν τη Δευτέρα οι 13 εκ των συλληφθέντων ενώ οι τέσσερις ήταν ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι.

    Πηγή: ΝΕΤ- ΝΕΤ 105,8- ΑΠΕ - ΜΠΕ Είδηση: 60578

    [03] Πρωτοφανής σφαγή στη Βεγγάζη / Πληροφορίες για 200 νεκρούς

    Κυριακη, 20 02 2011 17:38

    Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται η Λιβύη τις τελευταίες ώρες. Μιλώντας στο BBC, ένας γιατρός νοσοκομείου της Βεγγάζης, δήλωσε ότι στην πόλη γίνεται πραγματική σφαγή αμάχων και ήδη ο απολογισμός είναι κάτι παραπάνω από τραγικός. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του BBC, περισσότεροι από 200 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες μέρες ενώ τουλάχιστον 900 είναι οι τραυματίες.

    Άνοιξαν ξανά πυρ κατά αμάχων

    Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν ξανά πυρ την Κυριακή στη Βεγγάζη, εναντίον αμάχων και συγκεκριμένα όλων όσοι βρέθηκαν στις κηδείες των διαδηλωτών που έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο.

    Μέχρι στιγμής, δεν έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των θυμάτων, ωστόσο μέχρι και την Κυριακή το πρωί σύμφωνα με την οργάνωση Human Rights Watch τα θύματα ήταν 173.

    Σύμφωνα με τους New York Times, κάτοικος της Βεγγάζης που επισκέφθηκε νοσοκομείο της πόλης, έστειλε με email την πληροφορία ότι υπάρχουν τουλάχιστον 200 νεκροί και άλλοι 850 τραυματίες.

    Πηγή: BBC - New York Times Είδηση: 60577

    [04] Εβδομάδα ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό

    Κυριακη, 20 02 2011 13:35

    Το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες είναι πια νόμος του κράτους. Όμως οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα τις κινητοποιήσεις τους, παρατείνοντας έτσι την ταλαιπωρία των πολιτών. Συγκεκριμένα, χειρόφρενο τραβούν τη Δευτέρα τα λεωφορεία από τις 11 το πρωί έως τις 16.30 και τα τρόλεϊ από τις 11.00 έως τις 16.00 ενώ οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ πιθανόν να πραγματοποιήσουν στάση εργασίας τις ίδιες ώρες και την επόμενη ημέρα. Την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα παραμείνει ακινητοποιημένος από τις 12 έως τις 16.00, ενώ την Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης απεργίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, θα λειτουργήσει από τις 9.00 ως τις 17.00 προκειμένου να εξυπηρετήσει τον κόσμο που θα συμμετάσχει στην πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πιθανό να λειτουργήσει και το μετρό τις ίδιες ώρες για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ και τα λεωφορεία προσανατολίζονται να συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης. Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν νέα στάση εργασίας από τις 11 έως τις 16.30, ενώ τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 έως τις 16:30 προκειμένου να συμμετάσχουν σε κοινή γενική συνέλευση στο ΣΕΦ, για να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ FM

    Είδηση: 60571

    [05] Στη Φλώρινα η Αλέκα Παπαρήγα

    Κυριακη, 20 02 2011 16:39

    Στις γυναίκες που πολέμησαν με αυτοθυσία, μέσα από τις γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση που οργάνωσε το ΚΚΕ στο πολιτιστικό κέντρο της Φλώρινας. Στην ομιλία της η Γενική Γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε στα πολλά και σημαντικά μαθήματα που καταγράφονται στις σελίδες της ιστορίας του Δημοκρατικού Στρατού.

    «Είναι υποχρέωση μας, ανέφερε, να τιμάμε τους αγώνες του λαού και ένας από αυτούς τους αγώνες ήταν και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

    «Τον λένε εμφύλιο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένας αγώνας όπου από τη μια μεριά ήταν οι ριζοσπαστικές δυνάμεις που εξέφραζε το ΚΚΕ και από την άλλη ήταν η αστική τάξη, τα αστικά πολιτικά κόμματα με τους συμμάχους τους, τους ξένους, αυτοί που στη διάρκεια της Κατοχής ήταν οι μεγάλοι απόντες ή προδότες» τόνισε μεταξύ άλλων.

    Απαντώντας σε ερωτήματα των δημοσιογράφων για το θέμα της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας υπογράμμισε την αντίθεση του ΚΚΕ με την πώληση της δημόσιας περιουσίας ενώ σε σχέση με τις επικείμενες ευρωπαϊκές επαφές του Πρωθυπουργού, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, σημείωσε πως δεν μπορούν να μας βοηθήσουν, αφού η Ε.Ε. είναι μία από τις αιτίες που οδήγησαν τα πράγματα σ' αυτή την κατάσταση.

    «Η μόνη λύση που μπορεί να δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι να διαπραγματευτούν μεταξύ τους μια νέα επίθεση εναντίον των εργαζομένων και την κατανομή της πίτας των κερδών και της ζημιάς » σχολίασε.

    Σχετικά με το ενδεχόμενο προώρων εκλογών ανέφερε ότι δεν μπορεί να είναι βέβαιη για τίποτα υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα του κόμματος της.

    Οι πρόωρες εκλογές,πρόσθεσε, δείχνουν ακόμα ότι ο λαός έχει την ευκαιρία κυριολεκτικά να τους τιμωρήσει όλους.

    Πηγή: ΝΕΤ - ΑΠΕ - ΜΠΕ Είδηση: 60574

    [06] Καμπανάκι Τρισέ προς Πορτογαλία

    Κυριακη, 20 02 2011 17:09

    Την ανάγκη να σεβαστεί η Πορτογαλία όλες τις δεσμεύσεις της για τη μείωση του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους της επανέλαβε ο Ζαν Κλοντ Τρισέ. Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πρόσθεσε ότι η ίδια απαίτηση υπάρχει για όλες ανεξάρτητα τις χώρες της ζώνης του Ευρώ, ενώ αρνήθηκε να αποφανθεί για το ενδεχόμενο η Λισαβόνα να επιδιώξει ευρωπαϊκή βοήθεια.

    Εκτίναξη των πορτογαλικών σπρεντ

    Η Πορτογαλία, θεωρείται ως η επόμενη χώρα της ζώνης του Ευρώ που ενδεχομένως επιδιώξει διεθνή οικονομική βοήθεια.

    Την Παρασκευή τα σπρέντ των 10ετών πορτογαλικών ομολόγων εκτινάχθηκαν στις 7.368% μονάδες βάσης.

    Με στόχο τη μείωση του ελλείματος στο 4,6% του ΑΕΠ στα τέλη της χρονιάς, η κυβέρνηση προχωρά στην εφαρμογή ενός αυστηρού προγράμματος λιτότητας με μειώσεις μισθών στο δημόσιο τομέα, αυξήσεις στους φόρους, πάγωμα κοινωνικών παροχών.

    Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ Είδηση: 60576

    [07] Γερμανία: Επεισόδια σε πορεία νεοναζί στη Δρέσδη

    Κυριακη, 20 02 2011 12:57

    Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες στη Δρέσδη της Γερμανίας στη διάρκεια πορείας Νεοναζί για την επέτειο του βομβαρδισμού της πόλης από τους Συμμάχους το 1945 κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Χιλιάδες αριστεροί ακτιβιστές προσπάθησαν να εμποδίσουν τις πορείες των ακροδεξιών και συγκρούστηκαν με την αστυνομία, η οποία χρησιμοποίησε δακρυγόνα, εκτοξευτήρες νερού υπό πίεση και γκλομπ για την απομάκρυνσή τους. Όπως ανακοινώθηκε από τη γερμανική αστυνομία τρία άτομα συνελήφθησαν.

    Περίπου 6.000 νεοναζί έλαβαν μέρος στις τρεις πορείες που έλαβαν άδεια από δικαστήριο -παρά τις αντιδράσεις της δημαρχίας- στη Δρέσδη το Σάββατο, σύμφωνα με την αστυνομία.

    Διοργανωτές μιας σειράς αντιδιαδηλώσεων είπαν ότι πάνω από 10.000 άνθρωποι προσπάθησαν να εμποδίσουν τις νεοναζιστικές πορείες και κατάφεραν να μην τις αφήσουν να φθάσουν στο κέντρο της πόλης.

    «Οι διαθέσεις στις τάξεις των ακροδεξιών εξτρεμιστών ήταν εξαιρετικά επιθετικές και τεταμένες διότι δεν μπορούσαν να κάνουν την πορεία εξαιτίας των μπλόκων που έστησαν αντιδιαδηλωτές», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Φρανκ Βεντ.

    Επεισόδια αναφέρθηκαν μεταξύ αστυνομικών και αριστερών διαδηλωτών που πέταξαν πέτρες, μπουκάλια και πυροτεχνήματα σε αστυνομικούς, προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα και στα παράθυρα ενός κτιρίου γραφείων.

    Την περασμένη εβδομάδα περίπου 17.000 πολίτες σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα σε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας εναντίον της πορείας των ακροδεξιών για την 66η επέτειο από το βομβαρδισμό.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 60570

    [08] Έκρυθμη η κατάσταση στη Λιβύη

    Κυριακη, 20 02 2011 14:38

    Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση στη Λιβύη, κυρίως στις ανατολικές περιοχές της χώρας, λόγω της αιματηρής καταστολής των διαδηλώσεων από τις δυνάμεις της τάξης. Δεκάδες διαδηλωτές σύμφωνα με μαρτυρίες, καθώς επίσημος απολογισμός δεν υπάρχει, φέρονται να σκοτώθηκαν χθες σε συγκρούσεις με άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας στη Βεγγάζη. Σύμφωνα με την Οργάνωση υπεράσπισης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Human Rights Watch (HRW), επικαλούμενη ιατρικές πηγές και μάρτυρες, τουλάχιστον 104 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη από την έναρξη των διαδηλώσεων την Τρίτη. Την ίδια ώρα, αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για ελεύθερους σκοπευτές που έχουν οχυρωθεί σε κέντρο διοίκησης και πυροβολούν αδιακρίτως κατά του πλήθους που το πολιορκεί. Επίσης, πληροφορίες κάνουν λόγο για ομηρία πολιτών στην Αλ Μπάιντα, στα ανατολικά από Ισλαμιστές που ζητούν την άρση της πολιορκίας από τις κυβερνητικές δυνάμεις.

    Οι λιβυκές αρχές έχουν απαγορέψει την είσοδο ξένων δημοσιογράφων στη χώρα και διέκοψαν την πρόσβαση στο διαδίκτυο στην προσπάθεια να ελέγξουν την κατάσταση. Το καθεστώς Καντάφι καταγγέλλει «ξένο δάκτυλο» για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα, ενώ ξένες κυβερνήσεις δείχνουν να προετοιμάζονται για την απομάκρυνση των υπηκόων τους.

    Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα Asharq Al-Awsat ο Μουάμαρ Καντάφι και η οικογένειά του δηλώνουν ότι δεν πρόκεται να εγκαταλείψουν τη Λιβύη, παρά τις ταραχές. «Επιμένει να πεθάνει σε λιβυκό έδαφος», αναφέρουν οι πηγές της εφημερίδας, προσθέτοντας ότι όλα τα μέλη της οικογενείας του Καντάφι που ζούσαν στο εξωτερικό επέστρεψαν στη χώρα την Πέμπτη.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ FM, ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 60572


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 20 February 2011 - 18:12:39 UTC