Check our bulletin board of Hellenic Conferences Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-10-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη Στρος Καν - ¶νοδος των spreads
  • [02] Προβλήματα από την κακοκαιρία
  • [03] Γ. Παπανδρέου: Πολύτιμο διακύβευμα
  • [04] Η ΕΡΤ για τις δηλώσεις του κ. Προβόπουλου
  • [05] OHE: Να αφοπλιστεί η Χεζμπολάχ
  • [06] Έρωτας, ένα ισχυρό ναρκωτικό
  • [07] Αφγανιστάν: Περίπου 60 νεκροί από κατάρρευση οροφής κτιρίου

    [01] Επίσκεψη Στρος Καν - ¶νοδος των spreads

    Τεταρτη, 27 10 2010 20:05

    Επίσκεψη στην Ελλάδα στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιήσει στις αρχές Δεκεμβρίου ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η χώρα μας πρόκειται να λάβει την τρίτη δόση από την τρόϊκα. Ο κ. Καν θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, με στόχο να εκτιμήσει την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια οικονομικά. Επίσης θα συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς ηγέτες αλλά και με τους εκπροσώπους των συνδικάτων, δίνοντας μεγάλη σημασία στην κοινωνική συναίνεση, ώστε να προωθηθούν οι στόχοι του μνημονίου.

    Την ίδια στιγμή, ανοδική τάση εμφάνισαν τα σπρεντ των ελληνικών ομολόγων με το δεκαετές ομόλογο να προσεγγίζει τις 793 μονάδες από 650 που είχε υποχωρήσει στις 13 Οκτωβρίου. Ανοδικά κινούνται και τα ασφάλιστρα κινδύνου τα οποία αυξήθηκαν την Πέμπτη, κατά 39 μονάδες.

    Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας, Χρήστος Σταϊκούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την εκτόξευση των spreads: «Τα θολά και εκβιαστικά διλήμματα του κ. Παπανδρέου, πέραν του πανικού και του φόβου που περικλείουν, αποδεικνύονται και επιζήμια για τη δανειοληπτική ικανότητα της χώρας. Η εκτόξευση των spreads μετά τη συνέντευξη του κ. Πρωθυπουργού κατά 100 μ.β. (1%) αυτό αποδεικνύει. Ας τα βλέπουν αυτά όσοι κόπτονται για τη σταθερότητα της χώρας και ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».

    Πηγές: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Είδηση: 44676

    [02] Προβλήματα από την κακοκαιρία

    Τεταρτη, 27 10 2010 20:55

    Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς καις την Αττική. Η νεροποντή που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπληξε περισσότερο περιοχές όπως η Ελευσίνα και η Ηλιούπολη, όπου έγιναν δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια ενώ και μέσα στο νοσοκομείο Σωτηρία πλημμύρισε ένα υπόγειο και έγινε άντληση των υδάτων από συνεργείο της Πυροσβεστικής.

    Αποτέλεσμα της ισχυρής βροχόπτωσης, ήταν να κλείσει η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, από την οδό Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης υδάτων. Το κλείσιμο είχε χρονική διάρκεια περίπου μιας ώρας και λίγο μετά τις 9μμ, ο δρόμος άνοιξε και στα δύο ρεύματα.

    Η δυσμενής εξέλιξη στις καιρικές συνθήκες, είχε και αθλητικές επιπτώσεις, αφού αναβλήθηκε ο ποδοσφαιρικός αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός για το κύπελλο Ελλάδος, που είχε προγραμματιστεί για τις 8μμ στο γήπεδο Αιγάλεω, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου κρίθηκε ακατάλληλος από το διαιτητή. Χαλαζόπτωση σημειώθηκε στα δυτικά προάστια.

    Στην οδό Αθηνάς 49 ξέσπασε πυρκαγιά από βραχυκύκλωμα σε ισόγειο υποκατάστημα του ΟΤΕ, η οποία αντιμετωπίστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

    Κυκλοφοριακά προβλήματα δημιουργήθηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στην Αθηνών-Κορίνθου αλλά και στο μεγαλύτερο τμήμα του λεκανοπεδίου Αττικής.

    Πρόγνωση καιρού

    Για την Πέμπτη 28η Οκτωβρίου, προβλέπονται στη βόρεια Ελλάδα κατά τόπους έντονες βροχοπτώσεις, χιόνια σε ορεινές περιοχές και ύφεση των φαινομένων από το μεσημέρι. Στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες τις πρωϊνές ώρες, ενώ θυελλώδεις βοριάδες έως 9 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στην Αττική θα κυμανθεί από 11 έως 15 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 11 βαθμούς.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Είδηση: 44678

    [03] Γ. Παπανδρέου: Πολύτιμο διακύβευμα

    Τεταρτη, 27 10 2010 23:04

    Μήνυμα για την 70η επέτειο του «ΟΧΙ», εξέδωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αναφερόμενος στην ιστορική διάσταση των γεγονότων της εποχής και των επιπτώσεων στην ιστορική πορεία της χώρας, αλλά κάνοντας ταυτόχρονα και σαφείς συσχετισμούς με τη σημερινή περίοδο.

    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου: «Πριν από ακριβώς 70 χρόνια, την 28η Οκτωβρίου του 1940, ο λαός μας, λέγοντας ένα ηχηρό «όχι» στην υποταγή στις δυνάμεις του ¶ξονα, ξεκίνησε έναν πόλεμο, που αποτέλεσε τη ζωντανή απόδειξη της αγάπης για την πατρίδα μας.

    Η απόκρουση της Ιταλικής εισβολής αποτέλεσε την πρώτη νίκη των Συμμάχων κατά των δυνάμεων του ¶ξονα στη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και ανύψωσε το ηθικό των λαών στη σκλαβωμένη Ευρώπη.

    Είναι βέβαιο ότι, όταν ξεκινάς μια δύσκολη μάχη οι συνέπειες μπορεί να είναι πολλές φορές βαριές και οδυνηρές. Αυτό συνέβη και τότε. Όμως, ο σκοπός ήταν ιερός. Ήταν η υπεράσπιση της ελευθερίας μας.

    Και η ιστορία απέδειξε τελικά ότι, όσο μεγάλο και αν ήταν το τίμημα που κληθήκαμε τότε να πληρώσουμε, δημιουργήσαμε ένα ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο.

    Την δυνατότητά μας να πορευόμαστε στην ιστορία ελεύθεροι και περήφανοι, έχοντας αποδείξει ότι το μέγεθος της πίστης και της ικανότητας μιας μικρής γεωγραφικά και πληθυσμιακά χώρας, της Ελλάδας, να ξεπερνά τον εαυτό της όταν διακυβεύεται η ελευθερία, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, είναι αντιστρόφως ανάλογο του μεγέθους της».

    Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός, κάνει συσχετισμούς με τη σύγχρονη περίοδο, αναφέροντας ότι:

    «Οι συγκρίσεις με το σήμερα είναι αναπόφευκτες. Βρισκόμαστε στο πλέον κρίσιμο σημείο της πρόσφατης ιστορίας μας, έχοντας ξεκινήσει και πάλι να δίνουμε μια δύσκολη μάχη. Μια μάχη, από την οποία δεν προσπαθήσαμε να δραπετεύσουμε. Την δίνουμε με ευθύνη, κάθε μέρα, κάθε στιγμή μαζί με τον Ελληνικό λαό. Γιατί και πάλι σήμερα, όπως τότε, το διακύβευμα είναι πολύτιμο. Είναι η ανεξαρτησία της χώρας μας από δάνειες δυνάμεις και επιτηρητές, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων και των Ελληνίδων, είναι η δυνατότητά μας να ορίζουμε τη μοίρα μας και να δημιουργούμε το μέλλον μας με τις δικές μας δυνάμεις. Ήδη αυτή τη μάχη έχουμε αρχίσει να την κερδίζουμε. Με κόπο, θυσίες και μεγάλες δυσκολίες. Όμως, η Ελλάδα ήδη αποτελεί διεθνώς το παράδειγμα μιας χώρα που καταφέρνει χάρη στις δυνάμεις και τη βούληση του λαού της να κάνει αυτό που πριν από μερικούς μήνες θεωρούνταν απ' όλους αναπόφευκτο. Να αποφύγει τη χρεοκοπία και να δίνει με αξιοπρέπεια τη μάχη για να σταθεί γερά στα πόδια της. Έχοντας απόλυτη πίστη στις δυνάμεις μας και στη θέληση του λαού μας, είμαι βέβαιος ότι αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί μέχρι τέλους. Είμαι βέβαιος ότι, όπως σε κάθε κρίσιμη στιγμή της ιστορίας μας, έτσι και σήμερα, θα τα καταφέρουμε».

    Πηγές: NET 105,8, AΠΕ

    Είδηση: 44680

    [04] Η ΕΡΤ για τις δηλώσεις του κ. Προβόπουλου

    Τεταρτη, 27 10 2010 21:45

    Με ανακοίνωσή της η ΕΡΤ, σχετικά με τις αναφορές που περιέχονται στην ενδιάμεση έκθεση του κ. Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος για την ΕΡΤ, τονίζονται τα ακόλουθα:

    1. Η ύπαρξη και λειτουργία της ΕΡΤ ως δημόσιας ραδιοτηλεόρασης είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη και αποτελεί σημαντικό στοιχείο του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας. Η θεσμική κατοχύρωση των δημόσιων ραδιοτηλεοράσεων σε όλη την Ευρώπη συνιστά συστατικό στοιχείο των εγγυήσεων για την έγκυρη, έγκαιρη, απρόσκοπτη και χωρίς εμπορικούς σκοπούς και αποκλεισμούς ενημέρωση και ψυχαγωγία των πολιτών.

    2. Όλες οι δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις στην Ευρώπη των 27 χρηματοδοτούνται είτε από τους κρατικούς προϋπολογισμούς, είτε από την είσπραξη ειδικής εισφοράς - ανταποδοτικού τέλους.

    3. Η εισφορά των πολιτών προς την ΕΡΤ είναι η πέμπτη χαμηλότερη στην Ευρώπη των 27.

    4. Αυτοί οι τρόποι χρηματοδότησης είναι θεσμικά αποδεκτοί από τα αρμόδια όργανα και αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πέραν των εθνικών δικαίων.

    5. Επίσης τονίζεται ότι τα έσοδα της ΕΡΤ από τις διαφημίσεις είναι και θα παραμείνουν σε μεγάλη αναντιστοιχία σε σχέση με αυτά που αναλογούν στην συνολική τηλεθέαση των ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3.

    6. Η ΕΡΤ με μεθοδική δουλειά ελέγχει πλήρως και εκπληρώνει τις οικονομικές υποχρεώσεις της, όχι μόνον τις τρέχουσες αλλά και αυτές που αφορούν σε συσσωρευμένα ληξιπρόθεσμα χρέη συνολικού ποσού 70 εκατομμυρίων ευρώ περίπου, του έτους 2009. Τα χρέη αυτά έχουν ήδη σχεδόν αποπληρωθεί.

    7. Χαρακτηριστικά στοιχεία της οικονομικής κατάστασης της ΕΡΤ είναι:

    α) Η λειτουργία εν μέσω οικονομικής κρίσης από τον Απρίλιο 2010 ανοικτής δανειακής γραμμής χρηματοδότησης της ΕΡΤ από την Εμπορική Τράπεζα με όριο 30 εκατομμυρίων ευρώ και επιτόκιο μόνον 3% πλέον Euribor, χωρίς εγγύηση του Δημοσίου και ληφθέντος βάσει κατατεθέντος Business Plan.

    β) Η βέβαιη πλέον δημιουργία για τη χρήση 2010 πραγματικού ταμειακού πλεονάσματος άνω των προϋπολογισθέντων 34 εκατομμυρίων ευρώ, που θα επενδυθούν κυρίως στην προμήθεια του αναγκαίου σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού και σε ποιοτικά τηλεοπτικά προγράμματα.

    8. Επισημαίνεται ότι η ΕΡΤ από τον Ιούνιο του 2010 έχει παραιτηθεί από τη νόμιμη δυνατότητα ετήσιας επιδότησής της από τον κρατικό προϋπολογισμό, ύψους περίπου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ για την εκπομπή δορυφορικού προγράμματος, (ERT WORLD) κυρίως προς τους Έλληνες ομογενείς όλου του κόσμου, επιδότηση που λαμβάνουν σχεδόν όλες οι δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις των άλλων Ευρωπαϊκών χωρών.

    9. Τέλος η ΕΡΤ διαβεβαιώνει όλους τους πολίτες ότι εργάζεται συστηματικά, με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους της που δουλεύουν πυρετωδώς και υπό δύσκολες συνθήκες, για την ποιοτική αναβάθμιση των προγραμμάτων των καναλιών της και, πέραν των νέων εκπομπών που ήδη μεταδίδονται, από τις αρχές Δεκεμβρίου θα προσφέρει στους πολίτες ολοκληρωμένα τα νέα προγράμματά της.

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σχετικά άρθρα: Τ. Χυτήρης: Δεν συρρικνώνεται η ΕΡΤ

    Είδηση: 44679

    [05] OHE: Να αφοπλιστεί η Χεζμπολάχ

    Τεταρτη, 27 10 2010 20:19

    Την έντονη ανησυχία του εξέφρασε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν, για τη δυνατότητα της ισλαμιστικής οργάνωσης Χεζμπολάχ στον Λίβανο, να έχει σημαντικές στρατιωτικές δυνατότητες, θέτοντας το στόχο του αφοπλισμού του σιιτικού κινήματος.

    Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ: «Δυστυχώς, οι λιβανικές και μη λιβανικές πολιτοφυλακές, εξακολουθούν να λειτουργούν στη χώρα πέρα από τον έλεγχο της κυβέρνησης. Καμία απτή πρόοδος δεν έχει σημειωθεί όσον αφορά στη διάλυση και στον αφοπλισμό των λιβανικών και μη λιβανικών πολιτοφυλακών. Η διάλυση και ο αφοπλισμός των πολιτοφυλακών είναι ζωτικής σημασίας για την ενίσχυση της κυριαρχίας και της πολιτικής ανεξαρτησίας του Λιβάνου. Καλώ τους ηγέτες της Χεζμπολάχ να επιτύχουν τη μετατροπή του κινήματος σε πολιτικό κόμμα».

    Συνεχίζοντας ο κ. Μουν ανέφερε ότι:

    «Στην πραγματικότητα, η Χεζμπολάχ διατηρεί σημαντικά παραστρατιωτικά μέσα που είναι ανεξάρτητα από τις λιβανικές ένοπλες δυνάμεις, και που ίσως τις ξεπερνούν. Επιπλέον, ο ΟΗΕ συνέχισε να λαμβάνει περιοδικές εκθέσεις για τον εκσυγχρονισμό και την διαρκή ενίσχυση του οπλοστασίου και των στρατιωτικών μέσων της Χεζμπολάχ. Οι ανώτεροι αξιωματούχοι της Χεζμπολάχ έχουν αναγνωρίσει ότι το κίνημα διατηρεί ένα σημαντικό οπλοστάσιο, καθώς και μέσα στρατηγικών παρεμβάσεων. Το γεγονός ότι η Χεζμπολάχ διατηρεί ένα σημαντικό οπλοστάσιο πέρα από τον έλεγχο της κυβέρνησης παραμένει στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Εξακολουθώ να είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο καλύτερος τρόπος για τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ και άλλων πολιτοφυλακών είναι να ενθαρρυνθεί η πολιτική διαδικασία υπό την ίδια την ηγεσία του Λιβάνου».

    Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό

    Είδηση: 44677

    [06] Έρωτας, ένα ισχυρό ναρκωτικό

    Τεταρτη, 27 10 2010 19:32

    Ο έρωτας με την πρώτη ματιά είναι ζήτημα που διαρκεί μόλις ένα πέμπτο του δευτερολέπτου και η ευφορία που προκαλεί με φυσικό τρόπο στον ερωτευμένο, είναι ανάλογη με τη διέγερση που προκαλούν στον ανθρώπινο εγκέφαλο οι χημικές ουσίες της κοκαΐνης, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η οποία επίσης ανακάλυψε ότι παράλληλα ενεργοποιούνται οι περιοχές του εγκεφάλου που έχουν σχέση με τη νόηση.

    Η μελέτη (μετα-ανάλυση), υπό την καθηγήτρια ψυχολογίας και νευρολογίας Στέφανι Ορτίγκ του πανεπιστημίου Σίρακιουζ της Νέας Υόρκης, σε συνεργασία με ερευνητές του πανεπιστημίου της Δ. Βιρτζίνια και του πανεπιστημιακού ψυχιατρικού νοσοκομείου της Γενεύης, δημοσιεύτηκε στο περιοδικό για ζητήματα σεξουαλικής ιατρικής "Journal of Sexual Medicine".

    Η έρευνα διαπίστωσε ότι το «ρεύμα» του έρωτα αστραπιαία ενεργοποιεί 12 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου, ωθώντας τα να απελευθερώσουν μια σειρά από χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η ωκυτοκίνη, η αδρεναλίνη και η βασοπρεσίνη, που προκαλούν αίσθημα ευεξίας, διέγερσης και εσωτερικής ηδονής.

    Οι ίδιες ουσιαστικά χημικές ουσίες «πυροδοτούνται» και από την λήψη μιας δόσης κοκαΐνης, πράγμα που, κατά τους ερευνητές, σημαίνει ότι το αίσθημα του ερωτευμένου μοιάζει με αυτό του κοκαϊνομανούς. Παράλληλα, όμως, διαπιστώθηκε ότι ο έρωτας ενεργοποιεί περιοχές του εγκεφάλου, που σχετίζονται με τις γνωστικές λειτουργίες της νόησης, όπως η νοητική αναπαράσταση, οι λεκτικές μεταφορές και η νοητική απεικόνιση του σώματος.

    «Αυτά τα ευρήματα επιβεβαιώνουν ότι ο έρωτας έχει επιστημονική βάση, όμως εγείρουν το ερώτημα: η καρδιά ερωτεύεται ή ο εγκέφαλος;», δήλωσε η Ορτίγκ, η οποία εκτίμησε ότι «ερωτεύεται ο εγκέφαλος, αλλά η καρδιά παίζει το δικό της ρόλο, διότι η πολύπλοκη έννοια του έρωτα σχηματίζεται τόσο από διαδικασίες από κάτω προς τα πάνω, όσο και από πάνω προς τα κάτω, δηλαδή από τον εγκέφαλο προς την καρδιά και το αντίστροφο».

    Όπως είπε, για παράδειγμα, «η ενεργοποίηση μερικών περιοχών του εγκεφάλου μπορεί να διεγείρει την καρδιά, πράγμα που οδηγεί στο αίσθημα ότι υπάρχουν 'πεταλούδες στο στομάχι'. Μερικά συμπτώματα που μερικές φορές νιώθουμε και νομίζουμε ότι προέρχονται από την καρδιά, στην πραγματικότητα ξεκινούν από τον εγκέφαλο».

    Η μελέτη, επίσης, έδειξε ότι διαφορετικά είδη αγάπης επηρεάζουν διαφορετικά μέρη του εγκεφάλου. Όπως ανέφερε η υπεύθυνη της έρευνας, μελέτες αυτού του είδους, που αποκαλύπτουν τους βιοχημικούς και τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς του έρωτα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν μελλοντικά με νέες θεραπείες όσους υποφέρουν από σοβαρές ερωτικές απογοητεύσεις.

    Πηγές: ΑΠΕ/ΜΠΕ

    Είδηση: 44674

    [07] Αφγανιστάν: Περίπου 60 νεκροί από κατάρρευση οροφής κτιρίου

    Τεταρτη, 27 10 2010 19:53

    Περίπου 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα όταν κατέρρευσε η οροφή κτιρίου όπου γινόταν η δεξίωση ενός γάμου στη βόρεια επαρχία Μπαγκλάν, σύμφωνα με αξιωματούχο της αφγανικής Ερυθράς Ημισελήνου.

    Ο Χαμίντ Νιαζί επικεφαλής της αφγανικής Ερυθράς Ημισελήνου δήλωσε ότι τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά. Ο Μούνσι Αμπντούλ Μαζίντ, κυβερνήτης της επαρχίας Μπαγκλάν, δήλωσε από τη μεριά του ότι τουλάχιστον 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν. Ο Μαζίντ πρόσθεσε ότι η δεξίωση του γάμου γινόταν σε ένα τριώροφο κτίριο.

    ΑΠΕ

    Είδηση: 44675


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 29 October 2010 - 10:34:32 UTC