Browse through our Interesting Nodes on Secondary Education in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-03-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Βήματα συνεργασίας για αντιμετώπιση της κρίσης
  • [02] Ένταση για το μεταναστευτικό
  • [03] ΗΠΑ: Η Cisco ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός γιγαντιαίου διακομιστή router
  • [04] Siemens: Καταθέσεων συνέχεια
  • [05] 1.600 κατοικίες στην Ιερουσαλήμ κατασκευάζει το Ισραήλ
  • [06] Τζο Μπάιντεν: Πραγματική ευκαιρία για την ειρήνη

    [01] Βήματα συνεργασίας για αντιμετώπιση της κρίσης

    Τριτη, 09 03 2010 21:11

    Με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Θέμα συζήτησης των δύο ανδρών, ήταν η αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και των κερδοσκοπικών παιχνιδιών, με συνεργασία Ευρώπης-Ηνωμένων Πολιτειών, με τον κ. Παπανδρέου να ενημερώνει τον Αμερικανό πρόεδρο για το σχέδιο να δημιουργηθεί ισχυρός ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης χωρών με προβλήματα αναχρηματοδότησης του χρέους τους. Ο κ. Παπανδρέου είπε οτι ο Αμερικανός Πρόεδρος δήλωσε οτι θα συνδράμει στην πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση των κερδοσκόπων. Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ακόμη οτι καταργείται πλέον η βίζα για τη μετάβαση των Ελλήνων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε σαν "επίσκεψη εργασίας", συνεπώς δεν ήταν επίσημη συνάντηση αρχηγών κρατών και είχε διάρκεια περίπου 40΄ ενώ δεν ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ.

    Δηλώσεις Γ. Παπανδρέου

    Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Παπανδρέου τόνισε μεταξύ άλλων: "Ενημέρωσα τον Μπαράκ Ομπάμα για την κατάσταση της οικονομίας της χώρας και την αποφασιστικότητα μας να βάλουμε τη χώρα μας σε μια νέα τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης και να κάνουμε θεσμικές μεγάλες αλλαγές στην οικονομία, τη δημόσια διοίκηση, την υγεία και την παιδεία. Επιθυμία είναι η χώρα μας να είναι ανταγωνιστική και να αναπτυχθεί.

    Ενημέρωσα για την πρωτοβουλία που λάβαμε στην Ευρώπη για αντιμετώπιση των κερδοσκόπων και με την πρωτοβουλία αυτή ζήτησα να συνδράμει και η Αμερική εν όψει και της συνάντησης της G20.

    Ο κ. Ομπάμα με διαβεβαίωσε ότι θεωρεί αυτή την πρωτοβουλία χρήσιμη και σημαντική και διαβεβαίωσε ότι θα συνδράμει σε αυτή την κατεύθυνση.

    Αυτό πιστεύω ότι θα βάλει τάξη στη διεθνή αγορά. Μιλήσαμε και για άλλα θέματα που αφορούν την περιοχή μας. Τον ενημέρωσα σε ό,τι αφορά στο Κυπριακό ότι ενδιαφερόμαστε για δίκαιη και βιώσιμη λύση στο πλαίσιο του ΟΗΕ και της ΕΕ.

    Ενημέρωσα για το στόχο να ενταχθούν τα δυτικά Βαλκάνια στην ΕΕ έως το 2014 με στόχο της διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή. Ενημέρωσα για τα Ελληνοτουρκικά και τις προσπάθειες να διευθετηθούν οι μεταξύ μας διάφορες. Αναφέρθηκα στην πρόσκληση προς τον κ. Ερντογάν να επισκεφθεί την Ελλάδα, κουβεντιάσαμε το θέμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Έχουμε τη στήριξη των ΗΠΑ σε αυτή την κατεύθυνση.

    Από σήμερα ο Ομπάμα αποφάσισε την κατάργηση της βίζας. Αυτό θα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα και την ελληνική οικονομία και είναι αυτονόητο ότι και η Ελλάδα συνεργάζεται με τους διεθνείς οργανισμούς για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατίας".

    "Δεν ζητάμε λεφτά"

    Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι δεν ζήτησε οικονομική βοήθεια από τις ΗΠΑ, γιατί η Ελλάδα δεν ζητάει λεφτά, αλλά προσπαθεί να αναζωογονήσει την οικονομία της.

    Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός: "Όχι, δεν ζητήσαμε οικονομική βοήθεια από κανένα. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε στη σωστή πορεία τη δική μας οικονομία, θέλουμε να δανειζόμαστε με χαμηλότερα επιτόκια και εδώ είναι αναγκαία η βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση".

    Ο κ. Παπανδρέου μετά τη συνάντηση με τον κ. Ομπάμα, συναντήθηκε και με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομίας Τίμοθι Γκάϊτνερ, ενώ θα έχει συνομιλίες με τον Μπιλ Κλίντον στον Λευκό Οίκο. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης, ότι δεν πιστεύει πως οι Έλληνες ηγέτες επισκέπτονται την Ουάσινγκτον αυτή την εβδομάδα για να ζητήσουν την αμερικανική βοήθεια που θα βοηθήσει στην επίλυση της κρίσης χρέους της Ελλάδας. "Αυτό είναι ένα θέμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ρόμπερτ Γκιμπς, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, αν η κυβέρνηση θα στηρίξει την οικονομική διάσωση της Ελλάδας. " Πιστεύουμε ότι έχουν και διαθέτουν τις ικανότητες για να επιλύσουν το πρόβλημα αυτό", δήλωσε χαρακτηριστικά.

    Πάντως στη συνάντηση με τον κ. Γκάϊτνερ, το τελικό αποτέλεσμα άφησε ικανοποιημένο τον κ. Παπανδρέου, που εκτίμησε ότι στη σύνοδο των G20 η πλευρά των ΗΠΑ όχι μόνο θα στηρίξει την ελληνική πλευρά, αλλά είναι αρκετά πιθανό να καταθέσει προτάσεις πιο προωθημένες και από αυτές που αναμένονται από την ευρωπαϊκή πλευρά.

    Νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου είχε συναντηθεί στο Καπιτώλιο, με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσυ Πελόζι.

    "Η Ελλάδα δεν θα αφεθεί μόνη της στην κρίση", δήλωσε η κ. Πελόζι, αναφερόμενη στους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο χώρες αλλά και στο σημαντικό ρόλο της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν δίπλα στην Ελλάδα και στον ελληνικό λαό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

    Μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) ο κ. Παπανδρέου θα επιστρέψει στο Λευκό Οίκο, στα πλαίσια εκδηλώσεων προς τιμήν της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, που με αφορμή την παρουσία του γίνονται νωρίτερα από τους ομογενείς. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο χαιρετισμός που θα κάνει ο κ. Ομπάμα στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ

    Σχετικά άρθρα: Kρίσιμη συνάντηση στο Λευκό Οίκο Είδηση: 34178

    [02] Ένταση για το μεταναστευτικό

    Τριτη, 09 03 2010 21:42

    Με αντιπαράθεση απόψεων συνεχίστηκε στη Βουλή, η συζήτηση του νομοσχεδίου για την παροχή της ελληνικής ιθαγένειας στους νόμιμους μετανάστες. Από την πλευρά του ΛΑΟΣ μπήκε θέμα συνταγματικότητας των διατάξεων που δίνουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς.

    Το αίτημα αυτό καταψηφίστηκε από όλα τα υπόλοιπα κόμματα και απορρίφθηκε. Η επιχειρηματολογία της απόρριψης του αιτήματος, ήταν ότι δεν συντρέχει θέμα συνταγματικότητας. Το νομοσχέδιο καταψηφίζουν ΝΔ και ΛΑΟΣ, "παρών" ψηφίζει το ΚΚΕ, ενώ το υπερψηφίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 Είδηση: 34179

    [03] ΗΠΑ: Η Cisco ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός γιγαντιαίου διακομιστή router

    Τριτη, 09 03 2010 20:24

    Η αμερικανική τηλεπικοινωνιακή εταιρεία Cisco ανακοίνωσε πως έχει αναπτύξει έναν καινούργιο διακομιστή router 12 φορές πιο δυνατό από τους ανταγωνιστές της, που θα επιτρέπει ακόμη πιο γρήγορες συνδέσεις, οι οποίες θα καθιστούν δυνατό να 'κατεβάσει' κάποιος το σύνολο της βιβλιοθήκης του Κογκρέσου.

    Το νέο μηχάνημα, με την ονομασία CRS-3, «έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει την ενσωμάτωση της νέας γενιάς στο Ίντερνετ και για να προσδώσει μία σημαντική ανάπτυξη στην αναμετάδοση βίντεο, φορητών μηχανημάτων και νέων διαδικτυακών υπηρεσιών για την τρέχουσα δεκαετία και για ακόμη περισσότερο», τονίζει η εταιρεία.

    Η Cisco τήρησε αυστηρή εχεμύθεια όσον αφορά τις πληροφορίες για την πρωτοποριακή αυτή εξέλιξη, υποσχόμενη στους δημοσιογράφους και τους αναλυτές «μία σημαντική ανακοίνωση που θα αλλάξει για πάντα το Ιντερνέτ και τον αντίκτυπό του στους καταναλωτές, τις επιχειρήσεις και τη δημόσια διοίκηση».

    Το CRS-3 θα διαθέτει μία δυνατότητα μετάδοσης που θα μπορεί να φθάνει τα 322 terabits ανά δευτερόλεπτο, δηλ. 322 τρισ. bit το δευτερόλεπτο. Γεγονός που σημαίνει, θεωρητικά τουλάχιστον, πως ο νέος διακομιστής θα έδινε τη δυνατότητα σε όλον τον κινεζικό πληθυσμό, περιλαμβανομένων και των παιδιών, να βρίσκονται σε βίντεο-τηλεδιάσκεψη την ίδια στιγμή.

    Η Cisco τόνισε πως η αμερικανική τηλεφωνική εταιρεία ΑΤ& τα ήδη έχει δοκιμάσει τη συσκευή, με κόστος ανά τεμάχιο 90.000 δολάρια, στα πλαίσια ενός πειραματικού ελέγχου ενός dorsal 100 gigabit μεταξύ της Νέας Ορλεάνης και του Μαϊάμι. Το dorsal είναι το κεντρικό τμήμα του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που επιτρέπει τη διασύνδεση μεταξύ των μικρότερων δικτύων.

    Η πρωτοβουλία αυτή ακολούθησε την ανακοίνωση προ μηνός από τον ιντερνετικό γίγαντα Google της πρόθεσής του να καταστεί πρωτοπόρος στην πλοήγηση σε μεγάλες ταχύτητες, εγκαθιστώντας μέσα στους επόμενους μήνες ακόμη πιο γρήγορα δίκτυα από αυτά που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους περισσότερους Αμερικανούς.

    AΠΕ Είδηση: 34176

    [04] Siemens: Καταθέσεων συνέχεια

    Τριτη, 09 03 2010 20:13

    Συνεχίστηκαν οι καταθέσεις για την υπόθεση της Siemens στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής. Με δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κατηγόρησε τη ΝΔ για δημιουργία εντυπώσεων, με αφορμή απόσπασμα ημερολογίου του κ. Χριστοφοράκου, που προσκόμισε ο κ. Καμένος και έχει ιδιόχειρη σημείωση για ραντεβού με τον κ. Παπακωνσταντίνου στο μέγαρο Μαξίμου στις 9 Δεκεμβρίου 1999.

    Όπως δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου: "Το 1999 ήμουν σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για θέματα κοινωνίας της πληροφορίας. Με την ιδιότητά μου αυτή, ζήτησε να με επισκεφθεί στο γραφείο μου ο κ. Χριστοφράκος ως επικεφαλής μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου πληροφορικής και τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα".

    Σήμερα Τρίτη κατέθεσε στην εξεταστική ο πρώην αντιπρόσωπος της εταιρείας ΣΑΪΚ Γιώργος Τρεπεκλής, που σε συνεργασία με τη Siemens πήραν το σύστημα ασφαλείας C4I.

    Ελλιπέστατο χαρακτηρίζει το υλικό της δικογραφίας που έχει παραλάβει μέχρι σήμερα, η εξεταστική επιτροπή και για το λόγο αυτό, θα στείλει αυστηρή επιστολή.

    Παράλληλα ζήτησε ομόφωνα από την Ολομέλεια της βουλής δίμηνη παράταση των εργασιών της, ώστε το πόρισμα της να παραδοθεί στις 17 Μαΐου.

    Την Τετάρτη, καταθέτει ενώπιον της εξεταστικής ο Παύλος Πεζάς, αντιπρόσωπος της TRS, της ανταγωνίστριας εταιρείας της ΣΑΪΚ στο διαγωνισμό για το σύστημα ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων.

    Πηγές: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8, ΑΠΕ Είδηση: 34174

    [05] 1.600 κατοικίες στην Ιερουσαλήμ κατασκευάζει το Ισραήλ

    Τριτη, 09 03 2010 19:49

    Την κατασκευή 1.600 νέων κατοικιών για τους εβραίους εποίκους στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στον αραβικό τομέα που κατέλαβε το Ισραήλ το 1967 ενέκρινε σήμερα ο ισραηλινός υπουργός Εσωτερικών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των Παλαιστινίων που τονίζουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση απειλεί τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η απόφαση κατασκευής των νέων κατοικιών ελήφθη ενόσω πραγματοποιείται η επίσημη επίσκεψη του αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν στην ισραηλινή πρωτεύουσα σε μία προσπάθεια να αναθερμανθεί η ειρηνευτική διαδικασία.

    Χθες, ο ισραηλινός υπουργός Περιβάλλοντος Γκιλάντ Ερντάν ανακοίνωσε την κατασκευή άλλων 112 κατοικιών στον οικισμό Μπεϊτάρ Ιλίτ, στη Δυτική Όχθη, κοντά στη Βηθλεέμ.

    "Η απόφαση της κατασκευής στην ανατολική Ιερουσαλήμ νέων οικιών σημαίνει ότι οι προσπάθειες των Αμερικανών απέτυχαν, εκτός του ότι απειλούν να μην αρχίσουν οι άμεσες διαπραγματεύσεις". Ναμπίλ Αμπού Ρουντέινα

    Από την πλευρά τους οι Παλαιστίνιοι, δια του εκπροσώπου της προεδρίας της Παλαιστινιακής Αρχής, δηλώνουν ότι η απόφαση του Ισραήλ να κατασκευάσει νέες κατοικίες σε ένα προάστιο εβραϊκών οικισμών στην ανατολική Ιερουσαλήμ απειλεί τις διαπραγματεύσεις.

    "Είναι σαφές ότι το Ισραήλ δεν επιθυμεί ούτε την ειρήνη ούτε τις διαπραγματεύσεις και η αμερικανική διοίκηση θα πρέπει να απαντήσει στις ισραηλινές προβοκάτσιες χωρίς καθυστέρηση και να αποφασίσει να αναλάβει αποτελεσματική δράση αμέσως", πρόσθεσε ο κ. Ρουντέινα.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ Είδηση: 34175

    [06] Τζο Μπάιντεν: Πραγματική ευκαιρία για την ειρήνη

    Τριτη, 09 03 2010 12:14

    Δείτε το video

    Η προώθηση των ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μ. Ανατολή αλλά και το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν βρίσκονται στο επίκεντρο των επαφών που έχει στο Ισραήλ ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος πραγματοποιεί τετραήμερη επίσκεψη στη χώρα. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος διαβεβαίωσε το Ισραήλ για τη δέσμευση της Ουάσινγκτον όσον αφορά την ασφάλεια της χώρας και τόνισε ότι η συμφωνηθείσα επανάληψη των ισραηλινο-παλαιστινιακών διαπραγματεύσεων αποτελεί μια "πραγματική ευκαιρία" για την ειρήνη. Από την πλευρά του, κατά τη συνάντησή του με τον Τζο Μπάιντε, ο Ισραηλινός πρόεδρος ζήτησε μεγαλύτερη δράση για το θέμα του Ιράν, απαιτώντας ακόμα και την απομάκρυνση του Ιράν από τα Ηνωμένα Έθνη.

    Πιέσεις για το Μεσανατολικό

    "Πιστεύω ότι είναι μια πραγματική ευκαιρία" τόνισε ο Τζο Μπάιντεν στη διάρκεια συνάντησής του με τον Ισραηλινό πρόεδρο.

    Ο Μπάιντεν, ο οποίος έφθασε τη Δευτέρα στο Ισραήλ, είναι ο πλέον υψηλόβαθμος αξιωματούχος της κυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα που επισκέπτεται τη χώρα αυτή. Η επίσκεψή του συμπίπτει με την απόφαση Ισραηλινών και Παλαιστινίων, σε συναντήσεις τους με τον απεσταλμένο του προέδρου Ομπάμα στη Μέση Ανατολή Τζορτζ Μίτσελ, αυτή την εβδομάδα, για επανάληψη των ειρηνευτικών συνομιλιών, οι οποίες είχαν διακοπεί τον Δεκέμβριο του 2008.

    Σύμφωνα με τον Μπάιντεν, τα συμφέροντα του παλαιστινιακού και του ισραηλινού λαού, κινούνται στην πραγματικότητα περισσότερο προς την ίδια κατεύθυνση παρά σε αντίθετη.

    Ο Μπάιντεν και ο Πέρες συζήτησαν και το ιρανικό ζήτημα.

    "Από τότε που η κυβέρνησή μας ανέλαβε την εξουσία, το Ιράν είναι πιο απομονωμένο -στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Έχει λιγότερους φίλους στον κόσμο" τόνισε ο Μπάιντεν.

    "Έχουμε εμπιστοσύνη στον πρόεδρο Ομπάμα" τόνισε ο Πέρες και κάλεσε την Ουάσινγκτον να προστατεύσει το Ισραήλ από την ιρανική "πυραυλική και πυρηνική απειλή".

    Ο Αμερικανός αξιωματούχος πρόκειται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Τζίπι Λίβνι, ενώ αύριο θα έχει συνομιλίες στη Ραμάλα με τον Παλαιστίνιο πρόεδρο Μαχμούντ Αμπάς και με τον πρωθυπουργό Σαλάμ Φαγιάντ. Επίσης, αύριο θα συναντηθεί και με τον ειδικό απεσταλμένο του Κουαρτέτου για τη Μέση Ανατολή Τόνι Μπλερ.

    Όσον αφορά στο Μεσανατολικό, ο πλέον υψηλόβαθμος αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης αναμένεται να ασκήσει πιέσεις στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να επαναλάβει τις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών σε ανώτατο επίπεδο.

    Ωστόσο, λίγες ώρες, πριν από την άφιξη του, το κλίμα επηρεάστηκε αρνητικά από την απόφαση του Ισραήλ να εγκρίνει τη δημιουργία 112 νέων κατοικιών στην Δ. Όχθη.

    Διαβεβαιώσεις για το Ιράν

    Όσον αφορά στο Ιράν, σύμφωνα με πληροφορίες ανταποκριτών στην περιοχή, ο Αμερικανός αξιωματούχος, αναμένεται να διαβεβαιώσει το Ισραήλ ότι τα σχέδια για μεγαλύτερες κυρώσεις απέναντι στο Ιράν είναι ένα σοβαρό ενδεχόμενο.

    Σε συνέντευξή του στην ισραηλινή εφημερίδα Yedioth Ahronoth υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ και Ισραήλ θα αντιμετωπίσουν μαζί το μεγάλο ζήτημα της ασφάλειας ξεκαθαρίζοντας ότι ένα Ιράν εξοπλισμένο με πυρηνικά όπλα δεν αποτελεί μόνο απειλή για το Ισραήλ αλλά και για τις ΗΠΑ.

    Πηγή: BBC - Yedioth - Ahronoth

    BBC: Biden sees 'moment of opportunity' for Mid-East peace Είδηση: 34134


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 9 March 2010 - 21:51:59 UTC