Read the Maastricht Treaty (Maastricht, 7 February 1992) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-01-28

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο Πρωθυπουργός
  • [02] Διασώθηκε 16χρονη, 15 μέρες μετά τον σεισμό στην Αϊτή
  • [03] Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
  • [04] Χιόνια και παγετός
  • [05] Τουλάχιστον εννέα νεκροί στο κτίριο που κατέρρευσε στο Βέλγιο
  • [06] Πράσινο ταμείο με ενίσχυση από τα έσοδα των ημιυπαιθρίων
  • [07] Λίβανος: Βρέθηκαν τα μαύρα κουτιά
  • [08] Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 33χρονης στου Γκύζη
  • [09] 13χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια του κτιρίου στο Βέλγιο
  • [10] Ο Κωνσταντίνος Β. επιστρέφει... live

    [01] Στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός ο Πρωθυπουργός

    Πεμπτη, 28 01 2010 11:15

    Στο 40ο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή στο Νταβός της Ελβετίας μετέχει ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στο επίκεντρο του φόρουμ βρίσκεται η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και ειδικότερα η οικονομική κρίση στην Ευρώπη. Ο κ. Παπανδρέου έχει δεχτεί πολλά αιτήματα για συνεντεύξεις από τα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης ενώ θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς ηγέτες, μεταξύ των οποίων και με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και με παράγοντες της διεθνούς οικονομίας που μετέχουν στο φόρουμ.

    Το μεσημέρι ο κ. Παπανδρεου θα βρεθεί σε πάνελ μαζί με τους Πρωθυπουργούς της Ολλανδίας, του Βελγίου, της Πολωνίας, της Λετονίας και της Ισπανίας, καθώς και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν Κλοντ Τρισέ με θέμα «Επανεξετάζοντας την Ευρωζώνη», ενώ αύριο το πρωί μαζί με τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, θα συμμετάσχει σε «ανοικτό διάλογο» με δημοσιογράφους. Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να επαναλάβει την αποφασιστικότητα του να λύσει τα προβλήματα της χώρας, «με τις δικές της δυνάμεις».

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΝΕΤ

    Σχετικό άρθρο: H οικονομική και πολιτική ελίτ στο Νταβός Είδηση: 32557

    [02] Διασώθηκε 16χρονη, 15 μέρες μετά τον σεισμό στην Αϊτή

    Πεμπτη, 28 01 2010 11:11

    15 μέρες μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή και πέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση των αρχών ότι σταματούν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης., μια 16χρονη κοπέλα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια ενός κολλεγίου στο Πόρτ- ο- Πρένς. Γάλλοι διασώστες έσωσαν το κορίτσι όταν κάτι γείτονες που έψαχναν στα ερείπια των σπιτιών τους άκουσαν τη φωνή της και κάλεσαν για βοήθεια.Το κορίτσι έχει εμφανή σημάδια αφυδάτωσης και είναι τραυματισμένο στο πόδι ενώ πιθανότατα να είχε πρόσβαση σε νερό, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο μπάνιο και γι' αυτό κατάφερε να επιβιώσει τόσες μέρες.

    Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Αϊτής, Ρενέ Πρεβάλ ανακοίνωσε ότι οι νεκροί μετά τον καταστροφικό σεισμό ανέρχονται στους 170, 000 και όχι στους 150,000 όπως είχαν αναφερθεί οι αρχές της Αϊτής.

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ - ΜΠΕ, Γαλλικό πρακτορείο

    Σχετική είδηση: Αϊτή: Νέο θαύμα στα ερείπια Είδηση: 32555

    [03] Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες

    Πεμπτη, 28 01 2010 09:21

    Συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις προκειμένου να αποκλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις την ώρα που εκπρόσωποι από 13 αγροτικά μπλόκα συναντώνται σήμερα Πέμπτη στα Μάλγαρα, προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων τους. Στη χθεσινή συνάντηση στο Βελεστίνο δεν προσήλθαν εκπρόσωποι από το μπλόκο της Νίκαιας, στάση την οποία και στηλίτευσαν οι υπόλοιποι αγρότες, που συμμετείχαν, καθώς τους κατηγόρησαν ότι επιδιώκουν τη διάσπαση των κινητοποιήσεων. Ωστόσο οι αγρότες της Νίκαιας υποστήριξαν ότι δεν κλήθηκαν. Από τη μεριά τους οι αγρότες του Πλατυκάμπου ανακοίνωσαν ότι από σήμερα Πέμπτη και έως τη Δευτέρα θα κλείνουν για ένα τρίωρο, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι, τον παρακαμπτήριο οδικό άξονα των Τεμπών, που οδηγεί προς τα παράλια της Λάρισας, απ' όπου διεξάγεται η κυκλοφορία λόγω της κατολίσθησης στα Τέμπη.

    Συγκεντρωμένα στο οδικό δίκτυο περιφερειακά της Θεσσαλονίκης παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών χωρίς ωστόσο να προκαλούν πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων. Τόσο στα «Πράσινα Φανάρια», όσο και στον κόμβο της Χαλκηδόνας, αλλά και στα διόδια των Μαλγάρων, η πρόσβαση των οχημάτων γινόταν ομαλά όλη τη νύχτα. Οι αγρότες του νομού Σερρών παρέμειναν στη διάρκεια της νύχτας στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, αλλά και στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Η σιδηροδρομική γραμμή προς τη Βουλγαρία είναι ελεύθερη ενώ ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα είναι κλειστός για τα φορτηγά .

    Οι αγρότες προχωρούν σε σταδιακούς αποκλεισμούς της κίνησης των οχημάτων, στον κόμβο του Στρυμονικού στην εθνική Σερρών-Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια της ημέρας. Ανοιχτός είναι ο κόμβος της Αμφίπολης. Ανοιχτός ήταν στη διάρκεια της νύχτας, ο συνοριακός σταθμός της Εξοχής, στο νομό της Δράμας, ενώ οι αγρότες αποφάσισαν να αποκλείσουν την η πρόσβαση . από τις 9 το πρωί. Αποκλεισμένος παραμένει ο κόμβος της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, αλλά και οι οδικοί κόμβοι της Νίκαιας και των Μικροθηβών στη Θεσσαλία, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται κανονικά από τον Τύρναβο και την Ελασσόνα.

    Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα παραμένουν τα τρακτέρ των αγροτών της Χαλκιδικής, στον κόμβο της Τρίγλιας, ενώ ανοιχτός στη διάρκεια της νύχτας ήταν ο συνοριακός σταθμός της Δοϊράνης, αλλά και το τελωνείο των Ευζώνων στο νομό Κιλκίς. Ομαλά λειτουργούν τα τελωνεία του Ορμενίου και των Κήπων στο νομό του Έβρου, καθώς τα τρακτέρ των αγροτών παραμένουν δεξιά και αριστερά του δρόμου, χωρίς να εμποδίζουν την κίνηση των οχημάτων.

    Παράλληλα, ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Αλεξανδρούπολης και της Ορεστιάδας, χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών.

    Ανοιχτές είναι οι προσβάσεις των οχημάτων προς τους συνοριακούς σταθμούς της Νίκης και της Κρυσταλλοπηγής, στο νομό της Φλώρινας. Στο νομό των Γρεβενών 40 τρακτέρ παραμένουν στον κόμβο της Εγνατίας, ενώ τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί και στη γέφυρα των Σερβίων, στην Κοζάνη, χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Ψάχνουν τη λύση- Εμμένουν στα μπλόκα Είδηση: 32548

    [04] Χιόνια και παγετός

    Πεμπτη, 28 01 2010 10:45

    Τσουχτερό κρύο και χιονοπτώσεις χαρακτηρίζουν τον καιρό και σήμερα Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας καθώς και της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας. Ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές έφτασε έως και στους -10 βαθμούς Κελσίου ενώ οι μετεωρολόγοι εκτιμούν πως από αύριο Παρασκευή θα υπάρξει σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Προβλήματα έχουν προκληθεί στην κίνηση των οχημάτων στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας της ολονύχτιας χιονόπτωσης ενώ απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας. Σε λευκό κλοιό και η Στερεά Ελλάδα, όπου τα σχολεία σε αρκετές περιοχές θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.

    Μεγάλες είναι οι δυσκολίες για τους οδηγούς και στα βόρεια του νομού Αττικής, καθώς η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθας, από το τελεφερίκ έως το καζίνο γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ ο παγετός ευθύνεται για την ολισθηρότητα του οδοστρώματος, που υπήρξε αιτία σύγκρουσης επτά οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, εντός Αττικής ενώ αυτή την ώρα εξακολουθεί να χιονίζει από το 34ο έως το 43ο χλμ. της εθνικής οδού. Με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία από Λαμία προς Άμφισσα και προς Καρπενήσι, προς Δομοκό, στα ορεινά της Βοιωτίας και της Ευρυτανίας, ενώ πυκνό χιόνι έχει πέσει σε Λιβαδειά, Λαμία και Θήβα.

    Κλειστό παραμένει ολόκληρο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Φθιώτιδας ενώ κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του νομού, εκτός απ' όσα βρίσκονται στο δήμο της Λαμίας.

    Οι προβλέψεις της ΕΜΥ για σήμερα κάνουν λόγο για ισχυρές βροχοπτώσεις στο Ιόνιο και στα δυτικά της Πελοποννήσου, Στερεάς και Ηπείρου, ενώ σε Βοιωτία, Εύβοια, Θεσσαλία θα πέφτουν χιόνια ακόμη και σε χαμηλό υψόμετρο.

    Χωρίς προβλήματα από τις καιρικές συνθήκες διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων μέσω Αγιάς και Ελασσόνας, καθώς η διέλευση των Τεμπών παραμένει κλειστή, εξαιτίας των εργασιών αποκατάστασης της σταθερότητας των βράχων.

    Ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της χώρας έφτασε χθες Τετάρτη αρκετά κάτω από το μηδέν ενώ οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν:

    Ορμένιο: -10 βαθμοί Κελσίου Αλεξανδρούπολη: -9 Παρνασσός: -7 Φαλακρό: -6 Σέρρες: -5 Κοζάνη: -4 Σουφλί: -3 Καστοριά: -2

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 - ΝΕΤ - ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 32554

    [05] Τουλάχιστον εννέα νεκροί στο κτίριο που κατέρρευσε στο Βέλγιο

    Πεμπτη, 28 01 2010 09:30

    Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, 20 τραυματίστηκαν και πολλοί αγνοούνται μετά την κατάρρευση ενός πενταόροφου κτιρίου στη Λιέγη, στο ανατολικό Βέλγιο τη νύχτα της Τρίτης έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε από διαρροή αερίου. Χθες, έπειτα από περισσότερες από 12 ώρες από την έκρηξη που σημειώθηκε στο κτίριο, μια γυναίκα και ένα 12χρονο κορίτσι ανασύρθηκαν από τα ερείπια σε κατάσταση σοκ, αλλά χωρίς να φέρουν σοβαρό τραυματισμό.Τα σωστικά συνεργεία εκφράζουν φόβους ότι υπάρχουν κι' άλλοι που έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια ενώ παραμένει άγνωστο πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν στο κτίριο όταν κατέρρευσε.

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικό άρθρο: 13χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια του κτιρίου στο Βέλγιο

    Είδηση: 32549

    [06] Πράσινο ταμείο με ενίσχυση από τα έσοδα των ημιυπαιθρίων

    Τεταρτη, 27 01 2010 19:46

    Πράσινο ταμείο, το οποίο, ενδέχεται να ενισχυθεί με έσοδα, που θα προκύψουν από τη ρύθμιση για τους ημιυπαιθρίους, θα συστήσει το υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου να χρηματοδοτεί, αναπλάσεις, περιβαλλοντικές δράσεις, και αύξηση του πρασίνου. Στη Βορειο-ανατολική Αττική, κηρύχθηκαν αναδασωτέες καμένες περιοχές, και ξεπαγώνει η έκδοση οικοδομικών αδειών, στις εντός σχεδίου πόλεως, περιοχές.

    Αναπλάσεις σε υποβαθμισμένες περιοχές , αλλά και αύξηση του πράσινου σε πυκνοδομημένες γειτονιές όπως η Κυψέλη, το Παγκράτι και τα Πατήσια θα χρηματοδοτεί το πράσινο ταμείο στο οποίο θα καταλήγουν και τα πρόστιμα από τις πολεοδομικές παραβάσεις. Με την ενίσχυση των εσόδων αυτού του ταμείου εξετάζεται να συνδεθεί και η ρύθμιση για τους ημιυπαιθρίους η οποία αναμένεται στις αρχές της άνοιξης.

    Αποκατάσταση του πράσινου που χάθηκε επιδιώκεται και στις καμένες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής . Κηρύχθηκαν ήδη αναδασωτέες. Ξεπαγώνει πάντως η έκδοση νέων οικοδομικών αδειών στις εκτάσεις αυτών των περιοχών που βρίσκονται εντός σχεδίου.

    Στις εκτός σχεδίου εκτάσεις μπορούν να αξιοποιηθούν άδειες που υπάρχουν αφού ελεγχθεί η θέση του κτίσματος. Νέες άδειες θα εκδίδονται αφού εκπονηθούν και επικυρωθούν δασικοί χάρτες, στο τέλος του 2010.Επισκευές σε νόμιμα κτήρια επιτρέπονται.

    Με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε την Τρίτη από τη Βουλή ισχύουν νέα δεδομένα και για τον χαρακτηρισμό μιας έκτασης ως δασικής .

    Με τη ρύθμιση αυτή περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι αποχαρακτηρισμοί.

    Πηγή: NET Είδηση: 32538

    [07] Λίβανος: Βρέθηκαν τα μαύρα κουτιά

    Πεμπτη, 28 01 2010 10:29

    Bρέθηκαν τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους των Αιθιοπικών Αερογραμμών που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Λιβάνου, ανακοίνωσε η λιβανική κυβέρνηση. "Πιστεύουμε πως θα τα έχουμε σήμερα", δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Γάζι Αρίντι. Τα μαύρα κουτιά εντοπίστηκαν την Τετάρτη περίπου 10 χιλιόμετρα δυτικά του αεροδρομίου, σε βάθος 1.300 μέτρων. "Σήμερα το πρωί εξετάζουμε τα αναγκαία μέσα για να φέρουμε στην επιφάνεια τα μαύρα κουτιά", διευκρίνισε στρατιωτικός εκπρόσωπος. Το αεροσκάφος κατέπεσε λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, εν μέσω καταιγίδας. Από τους 90 επιβαίνοντες δεν επέζησε κανείς. Στις έρευνες συμμετέχουν μονάδες του λιβανικού στρατού, δύο σκάφη της δύναμης του ΟΗΕ στο Λίβανο (Finul) καθώς και το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Ramage.

    Τα μαύρα κουτιά θα δώσουν την απάντηση στο γιατί το αεροσκάφος δεν ακολούθησε την πορεία που του καθόρισε ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου της Βηρυτού. Ο Αρίντι πρόσθεσε πως η καμπίνα του Μπόινγκ δεν έχει εντοπιστεί, τέσσερις ημέρες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα.

    "Ελπίζουμε να την εντοπίσουμε τις επόμενες ώρες", δήλωσε ο ίδιος στρατιωτικός εκπρόσωπος. Σύμφωνα με τα συνεργεία διάσωσης πολλά πτώματα πρέπει να βρίσκονται στην καμπίνα του αεροσκάφους.

    Μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί 14 πτώματα.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 32550

    [08] Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 33χρονης στου Γκύζη

    Τεταρτη, 27 01 2010 15:07

    Την υπόθεση της δολοφονίας της 33χρονης γυναίκας που είχε βρεθεί νεκρή το πρωί της Τρίτης στον διάδρομο της πολυκατοικίας όπου έμενε στην περιοχή του Γκύζη, με μία σφαίρα στο κεφάλι, εξιχνίασαν οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία δράστης της δολοφονίας είναι ο 53χρονος πρώην σύντροφος του θύματος, ο οποίος μετά την πράξη του αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

    Το ζευγάρι ήταν μαζί περίπου τρία χρόνια και είχαν αποκτήσει ένα κοριτσάκι, αλλά πριν από έξι μήνες διέκοψαν τη σχέση τους.

    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 53χρονος πίεζε τη γυναίκα να ξαναγυρίσει κοντά του και την απειλούσε. Χθες το πρωί την περίμενε στη πολυκατοικία όπου έμενε, την πυροβόλησε με πιστόλι των 22 χιλιοστών και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στη Μαλεσίνα, όπου αυτοπυροβολήθηκε με το ίδιο όπλο, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Εκεί τον βρήκαν νεκρό αργότερα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον αναζητούσαν. Είδηση: 32512

    [09] 13χρονη ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια του κτιρίου στο Βέλγιο

    Τεταρτη, 27 01 2010 17:30

    Ζωντανή ανασύρθηκε μια 13χρονη από τα ερείπια ενός εξαώροφου συγκροτήματος κατοικιών στη Λιέγη, στο ανατολικό Βέλγιο, το οποίο κατέρρευσε στη διάρκεια της νύχτας έπειτα από έκρηξη που προκλήθηκε από τη διαρροή αερίου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. Η 13χρονη ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ, αλλά χωρίς να φέρει σοβαρό τραυματισμό, από τα ερείπια του κτιρίου σήμερα το μεσημέρι, έπειτα από περισσότερες από 12 ώρες από την έκρηξη που σημειώθηκε στο κτίριο αυτό, στο οποίο και διέμενε, διευκρίνισε η εκπρόσωπος Βερονίκ Μπακούς.

    Μετά τη διάσωση της 13χρονης, ο απολογισμός του δυστυχήματος, ο οποίος είναι ακόμη προσωρινός, ανέρχεται σε 23 τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι δύο φέρουν σοβαρά εγκαύματα.

    Σωστικά συνεργεία με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων συνέχιζαν σήμερα το απόγευμα τις προσπάθειες εντοπισμού ανθρώπων που μπορεί να έχουν παγιδευτεί στα ερείπια του κτιρίου.

    Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στο Βέλγιο Είδηση: 32531

    [10] Ο Κωνσταντίνος Β. επιστρέφει... live

    Τεταρτη, 27 01 2010 12:54

    Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Κωνσταντίνος Βήτα επιστρέφει μαζί με το γκρουπ του σε έναν συναυλιακό χώρο, προσκαλώντας μας στο δικό του μουσικό ταξίδι γεμάτο με παλιά αγαπημένα κομμάτια της πολυετούς πορείας του αλλά και με την πρώτη παρουσίαση του νέου του άλμπουμ, "Ένωση", που μόλις κυκλοφόρησε.

    Στις 5 Φεβρουαρίου, το Fuzz Club θα φιλοξενήσει αυτή την συναυλία, που θα πλαισιώνεται με visuals που επιμελείται ο ίδιος ο καλλιτέχνης, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα που καθηλώνει. Ένωση ήχου, ποίησης, εικόνας...συναισθημάτων!

    Μία Ένωση που όπως λέει και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του: "... αρχίζει να συμβαίνει τη στιγμή που ένας άνθρωπος προσπαθεί να βρει μέσα του και γύρω του την αλήθεια. Είναι η στιγμή που αρχίζεις να διακρίνεις τη διαχωριστική γραμμή που είχες φτιάξει γύρω σου και ανακαλύπτεις πως όλα και όλοι είναι κομμάτια σου. Είναι η αγάπη που φοβόμαστε να δούμε, να βιώσουμε, ίσως γιατί ο κόσμος έχει γεμίσει από φόβο και μίσος".

    Χώρος: Fuzz club, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος

    Ημερομηνία: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

    Πληροφορίες: http://www.fuzzclub.gr

    Είδηση: 32507


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 28 January 2010 - 9:53:09 UTC