Visit the Web Pages Hosted by HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 10-01-14

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στον εισαγγελέα ο 22χρονος αδελφοκτόνος
  • [02] Αλλάζει το σκηνικό του καιρού
  • [03] Α. Διαμαντοπούλου: Χωρίς κανένα έλεγχο οι προεκλογικές άδειες σε 40 κολέγια
  • [04] Πρεμιέρα χειμερινών εκπτώσεων την Παρασκευή
  • [05] Αναστάτωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων

    [01] Στον εισαγγελέα ο 22χρονος αδελφοκτόνος

    Πεμπτη, 14 01 2010 11:25

    Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγείτε σήμερα ο 22χρονος που σκότωσε χθες βράδι με μαχαίρι τον 18χρονο αδελφό του στα Καμίνια.

    Ο δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία το βράδι και ομολόγησε την πράξη του. Όπως είπε, διαπληκτίστηκε με τον αδελφό του, ο οποίος τον μείωσε ηθικά και πάνω στην οργή του άρπαξε ένα μαχαίρι και τον σκότωσε. Στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Άρχισε να περιπλανάτε σε διάφορες περιοχές του Πειραιά. Τον εντόπισε τελικά ο πατέρας του και τον έπεισε να παραδοθεί στην Αστυνομία, όπου και τον συνόδευσε.

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ - ΜΠΕ Είδηση: 31926

    [02] Αλλάζει το σκηνικό του καιρού

    Πεμπτη, 14 01 2010 10:49

    Ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και νότια, χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στην Αττική επικρατούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς κατά τόπους να είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι. Οι άνεμοι πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη επικρατούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία κυμαίνεται από 7 έως 9 βαθμούς Kελσίου.

    Πηγή: ΝΕΤ

    Είδηση: 31923

    [03] Α. Διαμαντοπούλου: Χωρίς κανένα έλεγχο οι προεκλογικές άδειες σε 40 κολέγια

    Πεμπτη, 14 01 2010 10:47

    Προεκλογικά δόθηκαν άδειες σε 40 κολέγια χωρίς κανένα έλεγχο, είπε μιλώντας στην τηλεόραση της ΝΕΤ η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου. Αναφερόμενη στους ασφυκτικούς ελέγχους από την ΕΕ, η υπουργός είπε πως μόνο με πράξεις μπορούν πλέον να πειστούν οι κοινοτικοί για τις προθέσεις της κυβέρνησης. Ανέφερε δε ως παράδειγμα ότι στο παρά πέντε, και κάνοντας ως υπουργός Παιδείας τις απαραίτητες ενέργειες, αποφύγαμε πρόστιμο 15.000 ευρώ την ημέρα για την μη ενσωμάτωση στο ελληνικό δίκαιο κοινοτικών οδηγιών που αφορούσαν στην Παιδεία.

    Πηγή: ΝΕΤ Είδηση: 31920

    [04] Πρεμιέρα χειμερινών εκπτώσεων την Παρασκευή

    Πεμπτη, 14 01 2010 10:38

    Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου αρχίζουν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου. Οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνουν έλεγχο αγοράς πριν και κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων και να μην ξεχνούν ότι οι τιμές των προϊόντων διαμορφώνονται ελεύθερα. Θα πρέπει επίσης να αγοράζουν σύμφωνα με τις ανάγκες τους, να προγραμματίζουν και να καταγράφουν τις ατομικές ή οικογενειακές τους ανάγκες και να θυμούνται ότι στα προϊόντα που είναι σε προσφορά δεν γίνονται αλλαγές.

    Τηλεφωνική γραμμή για καταγγελίες

    Σε περίπτωση που οι καταναλωτές διαπιστώσουν ότι οι εκπτώσεις είναι πλασματικές, παραπλανητικές ή ανακριβείς ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, μπορούν να το καταγγείλουν στην τηλεφωνική γραμμή 210 330.44.44

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8 Είδηση: 31919

    [05] Αναστάτωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων

    Πεμπτη, 14 01 2010 10:20

    Αναστάτωση έχει προκαλέσει από τις 7.30 το πρωί τηλεφώνημα για βόμβες στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άγνωστος που τηλεφώνησε στις 7.25 στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" ανέφερε ότι έχουν τοποθετηθεί βόμβες σε δύο κτίρια χωρίς να πει ποια και οι οποίες επρόκειτο να εκραγούν στις 9.30 το πρωί. Όλα τα κτίρια των δικαστηρίων εκκενώθηκαν προληπτικά αλλά το χρονικό περιθώριο πέρασε χωρίς να γίνει έκρηξη.

    Αυτή την ώρα κλιμάκια του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών ερευνούν για παν ενδεχόμενο το χώρο των δικαστηρίων.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Είδηση: 31918


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 14 January 2010 - 9:50:39 UTC