Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 16 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-12-05

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο επίκεντρο το φορολογικό
  • [02] Στα 30 τα θύματα από τη νέα γρίπη στη χώρα μας
  • [03] «Να κηρυχθεί καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στην Καθαριότητα»
  • [04] Ανεβάζει την ένταση το Ιράν
  • [05] Γκαζάκια στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου
  • [06] «Μοβ κύμα» κατά του Μπερλουσκόνι στη Ρώμη
  • [07] Πορεία για το κλίμα στο κέντρο του Λονδίνου
  • [08] Έφοδος της ΕΛΑΣ σε στέκι αναρχικών και ζημιές σε ΙΧ στα Εξάρχεια

    [01] Στο επίκεντρο το φορολογικό

    Σαββατο, 05 12 2009 11:48

    Το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων για το νέο φορολογικό σύστημα δίνει ο υπουργός Οικονομίας ενόψει του σχετικού διαλόγου που αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ τονίζει πως οι τελευταίες εξελίξεις και οι δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων δείχνουν ότι έχουν αρχίσει να αποδίδουν οι κυβερνητικές προσπάθειες για τη βελτίωση των δημοσιονομικών μεγεθών. Σε συνέντευξή του στην Ημερησία ο κ. Παπακωνσταντίνου επισημαίνει ότι περισσότερους φόρους θα πληρώσουν αυτοί που σήμερα φοροδιαφεύγουν και γνωστοποιεί ότι με το "πόθεν έσχες" θα καταγραφούν σε ένα σύστημα όλες οι πληροφορίες για την πραγματική οικονομική κατάσταση των φορολογούμενων.

    Ο υπουργός Oικονομικών προαναγγέλλει αυστηρούς ελέγχους στην ακίνητη περιουσία και τις συναλλαγές των Οφ-σορ εταιρειών, καθώς και νέα κίνητρα για την συλλογή αποδείξεων από τους ελεύθερους επαγγελματίες. Ο κ. Παπακωνσταντίνου αφήνει ανοικτό το θέμα για το ύψος των φορολογικών συντελεστών, σημειώνει ότι όλες οι περιπτώσεις αυτοτελούς φορολόγησης θα επανεξεταστούν, με εξαίρεση τα επιδόματα των οικονομικά ασθενέστερων και επισημαίνει ότι το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φορολογικές παρεμβάσεις αλλά με μεγάλες τομές.

    Με νέα του παρέμβαση, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ, στήριξε τις επιλογές του οικονομικού επιτελείου, λέγοντας, ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση, πως θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

    Στη Wall Street η Λ. Κατσέλη

    Εν τω μεταξύ, το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, που έκλεισε την Παρασκευή με άνοδο, επισκέφθηκε η υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, η οποία έκανε λόγο για επενδυτές και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που προσβλέπουν σε μία θετική εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και να επενδύσουν στη χώρα μας.

    Σε δήλωσή της προς την ελληνική κρατική τηλεόραση, η υπουργός, η οποία χτύπησε το καμπανάκι της λήξης της συνεδρίασης στη Wall Street ανέφερε: «Ήταν μια καλή ημέρα για το Χρηματιστήριο και ήταν μια πολύ καλή ημέρα για την Ελλάδα. Επενδυτές που προσβλέπουν και κοιτάζουν στη χώρα μας να κάνουν επενδύσεις, χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί που προσβλέπουν σε μια θετική εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας, είμαστε όλοι εδώ να δώσουμε το "παρών" στη μεγάλη αγορά της Νέας Υόρκης για να πούμε ότι ξεκινάει μια πορεία ανάκαμψης, δημοσιονομικής εξυγίανσης και αναδιάρθρωσης της ελληνικής οικονομίας, για το καλό του τόπου, για το καλό των παιδιών μας».

    Πηγή: NET, NET 105.8, AΠΕ-ΜΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Αυστηρό μήνυμα στους φοροφυγάδες Είδηση: 30458

    [02] Στα 30 τα θύματα από τη νέα γρίπη στη χώρα μας

    Σαββατο, 05 12 2009 12:20

    Σε 30 ανέρχονται πλέον τα θύματα της νέας γρίπης στη χώρα μας, ενώ σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κύμα πανδημίας βρίσκεται σχεδόν στην κορύφωσή του. Τελευταίο θύμα είναι μία γυναίκα 52 χρονών με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΚΕΠΥ, η 52χρονη γυναίκα, επιβεβαιωμένο κρούσμα της νέας γρίπης Α(Η1Ν1), η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, παρουσίασε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια, νεφρική ανεπάρκεια και απεβίωσε. Η ασθενής είχε υποκείμενο νόσημα (νοσογόνο παχυσαρκία).

    Το Εθνικό Συμβούλιο Πανδημίας καλεί τον πληθυσμό να εμβολιαστεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, για να αναπτύξει εγκαίρως αντισώματα, ενόψει της κορύφωσης της πανδημίας. Συνολικά 200.000 άτομα έχουν εμβολιαστεί στη χώρα μας, ενώ έχουν καταγραφεί 110 παρενέργειες, όλες ήπιας μορφής. Για τους εμβολιασμούς δεν θα κλείνονται ραντεβού, αλλά θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

    Η Υπουργός Υγείας επανέλαβε στη Βουλή ότι το προσεχές διάστημα θα ανοίξουν άλλες 95 κλίνες σε μονάδες εντατικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των ασθενών με νέα γρίπη.

    Πηγή: NET, AΠΕ

    Σχετικό άρθρο: Η1Ν1: Προβλέψεις για αύξηση των κρουσμάτων Είδηση: 30459

    [03] «Να κηρυχθεί καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στην Καθαριότητα»

    Σαββατο, 05 12 2009 12:45

    Να κηρυχθεί καταχρηστική η απεργία, που εξήγγειλαν για το τρέχον τριήμερο οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, ζήτησε από τη Δικαιοσύνη ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης. Σε ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος υπογραμμίζει ότι προέβη στην κίνηση αυτή «για λόγους ασφαλείας της πόλης». Ειδικότερα, αναφέρει «ως δήμαρχος, δεν μπορώ να μείνω απαθής θέτοντας σε κίνδυνο την πόλη μου, τις περιουσίες και τις ζωές των συμπολιτών μου» και διευκρινίζει πως αυτό δεν σημαίνει ότι, ως πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, θα πάψει να υποστηρίζει «τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων», κάτι που θα πράξει και τη Δευτέρα σε συνάντησή του με τον αρμόδιο υπουργό, Γ. Ραγκούση.

    Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι «το υπό ψήφιση Σ/Ν της Κυβέρνησης για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α., πυροδότησε απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους της χώρας μεταξύ των οποίων και στον δήμο της Αθήνας. Πολλά από τα αιτήματα των εργαζομένων, που αφορούν κυρίως τους συμβασιούχους, είναι δίκαια, υποστηρίζονται από την ΚΕΔΚΕ και η Κυβέρνηση οφείλει να κάνει τις αναγκαίες διορθώσεις.

    Η πόλη της Αθήνας εξαιτίας της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα, αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, το οποίο σύμφωνα με επιστολή του Αττικάρχη, υποστρατήγου κ. Σερέτη, εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους ασφάλειας της πόλης εξαιτίας των διαδηλώσεων που θα λάβουν χώρα από σήμερα Σάββατο μέχρι και τη Δευτέρα, λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου».

    Ενημέρωση του υπ. Εσωτερικών

    Ενημέρωση από τον δήμαρχο Αθηναίων είχε νωρίτερα ο ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, μετά την απόφαση -τα ξημερώματα του Σαββάτου- των εργαζομένων στον τομέα Καθαριότητας του δήμου, να μην αναποκριθούν στο αίτημα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για άμεση αποκομιδή των απορριμάτων στην Αθήνα.

    Ο κ. Ραγκούσης επικοινώνησε και με εκπροσώπους των εργαζομένων και τους κατέστησε σαφή την επείγουσα ανάγκη για να προχωρήσει άμεσα η αποκομιδή των απορριμμάτων από το κέντρο της Αθήνας, όπου, σύμφωνα με έγγραφο της ΕΛΑΣ, μπορεί να αποτελέσουν πηγή κινδύνου για τους πολίτες και τις περιουσίες τους.

    Μετά και την τελική άρνηση των εργαζομένων, ο κ. Ραγκούσης ζήτησε από τον δήμαρχο να κινήσει επειγόντως κάθε νόμιμη διαδικασία, ώστε να ανασταλεί η απεργία και να αντιμετωπιστεί εντός της ημέρας το πρόβλημα.

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Είδηση: 30460

    [04] Ανεβάζει την ένταση το Ιράν

    Σαββατο, 05 12 2009 13:56

    Ανεβάζει και πάλι την ένταση με τη Δύση το Ιράν, ανακοινώνοντας ότι στόχος του είναι να κατασκευάσει άλλα 20 εργοστάσια εμπλουτισμού ουρανίου, αλλά δεν επιδιώκει να αποχωρήσει από τη "Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών". Στόχος της Τεχεράνης είναι να παραχθούν αρκετά καύσιμα για τους πυρηνικούς αντδραστήρες, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Ιρανικής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, Αλί Ακμπάρ Σαλέχι.

    Είκοσι ακόμη μονάδες εμπλουτισμού ουρανίου

    Το Ιράν χρειάζεται 20 μονάδες εμπλουτισμού ουρανίου προκειμένου να εξασφαλίσει αρκετά καύσιμα για τους πυρηνικούς του αντιδραστήρες και δεν έχει πρόθεση να αποσυρθεί από τη Συνθήκη Μη Διασποράς των Πυρηνικών Όπλων, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.

    "Προκειμένου να εξασφαλίσουμε καύσιμα για τους πυρηνικούς μας αντιδραστήρες, χρειαζόμαστε 20 μονάδες εμπλουτισμού ουρανίου", δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο ο επικεφαλής της Ιρανικής Υπηρεσίας Ατομικής Ενεργείας Αλί Ακμπάρ Σαλέχι ο οποίος κατηγόρησε τη Δύση ότι προσπαθεί να εξωθήσει το Ιράν σε αποχώρηση από τη Συνθήκη Μη Διασποράς των Πυρηνικών Όπλων

    "Νομίζω ότι η Δύση προσπαθεί να μας εξαναγκάσει να αποχωρήσουμε επειδή έχει διαπιστώσει την συνέπειά μας στην προσχώρηση και αυτό δεν της αρέσει", δήλωσε ο Σαλέχι, προσθέτοντας ότι "Δεν υπάρχουν σχέδια για απόσυρσή μας από τη Συνθήκη Μη Διασποράς των Πυρηνικών Όπλων.

    Η Τεχεράνη είχε ανακοινώσει την περασμένη Κυριακή ότι θα χτίσει 10 ακόμη μονάδες εμπλουτισμού ουρανίου σαν αυτή στη Νατάνζ, η οποία επιτηρείται από τη Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας.

    Πηγή: NET, AΠΕ Είδηση: 30461

    [05] Γκαζάκια στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου

    Σαββατο, 05 12 2009 16:35

    Στόχος αγνώστων κακοποιών που έδρασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας έγινε το Πρωτοδικείο του Ηρακλείου της Κρήτης, στο οποίο οι δράστες προσπάθησαν να πυρπολήσουν χρησιμοποιώντας αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, οι δράστες της επίθεσης ανέβηκαν στον 3ο όροφο του κτηρίου, όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Διοικητικού Πρωτοδικείου Ηρακλείου, επί της οδού Μουρέλου, στο κέντρο της πόλης και πέταξαν στο διάδρομο δύο γκαζάκια. Από τις εκρήξεις προκλήθηκε πυρκαγιά με αποτέλεσμα οι καπνοί να εισχωρήσουν σε γραφεία δικηγόρων και μηχανικών στον 1ο και τον 4ο όροφο.

    Οι υπηρεσίες του Πρωτοδικείου, λόγω Σαββάτου ήταν κλειστές, ενώ από την πυρκαγιά καταστράφηκαν οι πόρτες τεσσάρων γραφείων.

    Οι δέκα άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας που επενέβησαν άμεσα με τρία οχήματα και δέκα άνδρες, έθεσαν υπό έλεγχο τη φωτιά.

    Επί τόπου έσπευσαν και άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, σύμφωνα με τους οποίους, οι δράστες κινούνται στο χώρο τον αντεξουσιαστών, ενώ όπως εκτιμάται η επίθεση ενδεχομένως και να συνδέεται με την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατο του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από το όπλο αστυνομικού στα Εξάρχεια. Είδηση: 30463

    [06] «Μοβ κύμα» κατά του Μπερλουσκόνι στη Ρώμη

    Σαββατο, 05 12 2009 19:06

    Περισσότεροι από 350.000 κόσμου, σύμφωνα με τους διοργανωτές, πήραν μέρος στην κινητοποίηση "No Berlusconi Day" στη Ρώμη, που οργανώθηκε μέσω διαδικτύου και με την συμμετοχή καλλιτεχνών, συνδικάτων, συνδέσμων και πολιτικών εκπροσώπων της κεντροαριστεράς. Παρόντες, επίσης, όλοι οι ιθύνοντες του κόμματος "Ιταλία των Αξιών", του πρώην εισαγγελέα Αντόνιο Ντι Πιέτρο, μέλη των οικολόγων και των κομμουνιστών και ένα μέρος των βουλευτών του Δημοκρατικού Κόμματος. Οι πολιτικοί, όμως, δεν πρόκειται να πάρουν το λόγο.

    Στην εξέδρα της πλατείας San Giovanni in Laterano μίλησαν, πριν λίγο, ο θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντάριο Φο, η σύζυγός του Φράνκα Ράμε, ενώ στην κινητοποίηση παίρνει μέρος και ο σκηνοθέτης Νάννι Μορέττι και γνωστοί Ιταλοί ηθοποιοί και τραγουδιστές. Πολλοί διαδηλωτές, κρατούν ένα μοβ μαντίλι, «σε ένδειξη πένθους, για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα». «Ζητάμε την παραίτηση του Μπερλουσκόνι, πρώτα απ' όλα για το καλό του, για να μπορέσει να υπερασπισθεί καλύτερα τον εαυτό του στις δικαστικές αίθουσες», τόνισε ο Τζανφράνκο Μάσια, ένας από τους χρήστες του διαδικτύου που δραστηριοποιήθηκαν περισσότερο για την επιτυχία της σημερινής διαμαρτυρίας.

    Πρόκειται για ένα τεράστιο «μοβ κύμα», τονίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης: κάθε διαδηλωτής φοράει ένα καπέλο, μια εσάρπα, μια καρφίτσα του χρώματος αυτού, που στην καθολική παράδοση χρησιμοποιείται για τα πένθιμα άμφια των ιερέων, κατά την Σαρακοστή. Πολλά πανό, αναφέρονται με επικριτικά συνθήματα στην αναμόρφωση της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προώθησε η κυβέρνηση του «Καβαλιέρε», με περικοπές στα κονδύλια της δημόσιας παιδείας. Στο σάιτ του διαδικτύου www.noberlusconiday.org, έχει αναρτηθεί έκκληση στην οποία τονίζεται: «δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε άλλο, είμαστε αντιμέτωποι με έναν άνθρωπο που κρατά σε ομηρία την Ιταλία εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Έχει μια ιδιοκτησιακή αντίληψη του κράτους και εναντιώνεται σε κάθε μορφή ελεύθερης έκφρασης».

    Εκτός από την Ρώμη, οργανώθηκαν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε άλλες σαράντα πέντε πόλεις, σε ολόκληρο τον κόσμο. Κινητοποιήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, μεταξύ των άλλων, στο Λονδίνο, το Παρίσι, την Βιέννη, την Βαρκελώνη, στο Μόντρεαλ και στο Σαν Φραντσίσκο.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ Είδηση: 30465

    [07] Πορεία για το κλίμα στο κέντρο του Λονδίνου

    Σαββατο, 05 12 2009 17:00

    Έκκληση στους ηγέτες όλου του κόσμου και ιδιαίτερα των ανεπτυγμένων χωρών για την προστασία του περιβάλλοντος, ενόψει της προσεχούς διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα πουν θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη, έκαναν περίπου 20.000 άτομα τα οποία πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο του Λονδίνου. Η διαδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώθηκε από κοινού από οικολογικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες έκαναν έκκληση για τη ανάληψη δράσης, ώστε να αποφευχθεί η άνοδος της μέσης παγκόσμιας θερμοκρασίας πέραν των 2 βαθμών Κελσίου, κάτι που οι επιστήμονες θεωρούν αφετηρία κινδύνου για τις κλιματικές αλλαγές.

    Οι διαδηλωτές, πολλοί φορώντας μπλε στολές και έχοντας ζωγραφισμένα τα πρόσωπά τους, κατευθύνθηκαν προς το κοινοβούλιο φωνάζοντας συνθήματα και σφυρίζοντας.

    Κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν "Κλιματική Δικαιοσύνη Τώρα" και "Κλιματική Αλλαγή: Το Τέλος Πλησιάζει".

    Στην πορεία διαμαρτυρίας υπό τον τίτλο Σταματείστε το Κλιματικό Χάος, συμμετείχε και ο υπουργός Ενέργειας, Εντ Μίλιμπαντ, ο οποίος είπε ότι η Βρετανία θα πιέσει για την υπογραφή συμφωνίας κατά τη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα.

    ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ Είδηση: 30464

    [08] Έφοδος της ΕΛΑΣ σε στέκι αναρχικών και ζημιές σε ΙΧ στα Εξάρχεια

    Σαββατο, 05 12 2009 19:30

    Έτοιμοι για β¦"μάχη" φαίνεται πως ήταν οι νεαροί που βρίσκονταν μέσα σε στέκι αναρχικών στην περιοχή του Κερατσινίου, στο οποίο εισέβαλαν άνδρες της Ασφάλειας, παρουσία Εισαγγελέα, στο πλαίσιο των ερευνών για την αποτροπή επεισοδίων κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Παρά την γιγαντιαία αστυνομική κινητοποίηση όμως, τα έκτροπα δεν έλειψαν, αφού στα Εξάρχεια, ομάδα νεαρών αντεξουσιαστών προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

    Συγκεκριμένα, έφοδο παρουσία εισαγγελέα πραγματοποίησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η αστυνομία σε στέκι αναρχικών που το ονομάζουν "αυτοδιαχειριζόμενο χώρο" με την επωνυμία "Ρεσάλτο" στη λεωφόρο Δημοκρατίας 54 και Ερμού, στο Κερατσίνι.

    Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν 13 προσαγωγές από τον συγκεκριμένο χώρο και κατάσχεσαν διάφορα αντικείμενα όπως 200 μπουκάλια, δύο μπιτόνια με βενζίνη, σφυριά, βαριοπούλες, κράνη και αντιασφυξιογόνες μάσκες. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία θα ακολουθήσουν και άλλες έρευνες σε χώρους παρόμοιους που εκτιμάται ότι μπορεί να λειτουργήσουν σαν ορμητήριο για την πρόκληση επεισοδίων.

    Ως αντίποινα, λίγο μετά την έφοδο άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια δύο ΙΧ αυτοκινήτων στην διασταύρωση Μπόταση και Στουρνάρη στα Εξάρχεια και πέταξαν στο εσωτερικό τους βόμβες μολότοφ με αποτέλεσμα να προξενήσουν σοβαρές ζημιές.

    Εν τω μεταξύ αυτή την ώρα πραγματοποιείται συγκέντρωση της πρωτοβουλίας κατοίκων Εξαρχείων στη διασταύρωση Μεσολογγίου και Τζαβέλα όπου δολοφονήθηκε πέρυσι ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

    Σύμφωνα με την αστυνομία περίπου 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο για να τιμήσουν τη μνήμη του 15χρονου όπου και παραμένουν ήσυχα και χωρίς να έχουν δημιουργηθεί επεισόδια. Είδηση: 30466


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 5 December 2009 - 17:51:47 UTC