Visit the Cyprus News Agency (CNA) Archive Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 09-12-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κλήρωσηβ¦όπως το '94
  • [02] Ινδονησία: Είκοσι νεκροί από πυρκαγιά σε κλαμπ καραόκε
  • [03] Κατάθεση σοκ για σχέσεις Μπερλουσκόνι -μαφίας
  • [04] Διαλεύκανση στο μυστήριο του θανάτου του ζωγράφου Καραβάτζιο
  • [05] Συνελήφθη για την απαγωγή... μαϊμού του γιού του
  • [06] Ο Σπίλμπεργκ θα γυρίσει reality σε ισραηλινό νοσοκομείο
  • [07] Πέθανε στο Παρίσι η γηραιότερη χελώνα σε ηλικία 146 χρόνων

    [01] Κλήρωσηβ¦όπως το '94

    Παρασκευη, 04 12 2009 20:43

    Στον δεύτερο όμιλο κληρώθηκε η Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής (11/6/2010-11/7/2010). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει αντιπάλους την Αργεντινή, την Νιγηρία τις οποίες είχε αντιμετωπίσει και στην παρθενική του εμφάνιση σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 και την Ν. Κορέα. Το πρώτο παιχνίδι της εθνικής θα γίνει μία ημέρα μετά την έναρξη της διοργάνωσης στις 12 Ιουνίου με αντίπαλο την Ν. Κορέα.

    Στη συνέχεια η εθνική θα αντιμετωπίσει την Νιγηρία στο Μπλούμφοντεϊν στις 17 Ιουνίου και ολοκληρώνει την Α΄ φάση με αντίπαλο την Αργεντινή στο Πολοκουάνε στις 22/6

    Οι οκτώ όμιλοι της τελικής φάσης του Μουντιάλ 2010, όπως προέκυψαν από την κλήρωση που έγινε σήμερα στο Κέιπ Τάουν, είναι οι εξής:

    1ος Όμιλος

    1. Νότια Αφρική 2. Μεξικό 3. Ουρουγουάη 4. Γαλλία

    2ος Όμιλος

    1. Αργεντινή 2. Νιγηρία 3. Νότια Κορέα 4. ΕΛΛΑΔΑ

    3ος Όμιλος

    1. Αγγλία 2. ΗΠΑ 3. Αλγερία 4. Σλοβενία

    4ος Όμιλος

    1. Γερμανία 2. Αυστραλία 3. Σερβία 4. Γκάνα

    5ος Όμιλος

    1. Ολλανδία 2. Δανία 3. Ιαπωνία 4. Καμερούν

    6ος Όμιλος

    1. Ιταλία 2. Παραγουάη 3. Νέα Ζηλανδία 4. Σλοβακία

    7ος Όμιλος

    1. Βραζιλία 2. Βόρεια Κορέα 3. Ακτή Ελεφαντοστού 4. Πορτογαλία

    8ος Όμιλος

    1. Ισπανία 2. Ελβετία 3. Ονδούρα 4. Χιλή

    Το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης θα γίνε στις 11 Ιουνίου στις 17:30 όπου η διοργανώτρια Ν. Αφρική θα αντιμετωπίσει το Μεξικό.

    Ρεχάγκελ: "Τίποτα δεν είναι απίθανο"

    Αμέσως μετά την κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ 2010, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Οτο Ρεχάγκελ δήλωσε: "Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 1994, δεν έχουμε σχέση με εκείνη την ομάδα. Έχουμε μισό χρόνο στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε. Το σημαντικό είναι οι παίκτες μας να είναι υγιείς. Τίποτα δεν είναι απίθανο. Στον όμιλο το απόλυτο φαβορί είναι η Αργεντινή. Στο πρώτο παιχνίδι με την Κορέα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, η Νιγηρία παίζει εδώ στην Αφρική και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Μπορεί η Ελλάδα να παρουσιαστεί καλή και να περάσει ένα γύρο. Θα τα δούμε όλα αυτά. Χαιρόμαστε που την τελευταία στιγμή μπορέσαμε να προκριθούμε. Και οι παίκτες χαίρονται, γιατί η Ελλάδα δεν είναι κάθε φορά στα τελικά και είμαι σίγουρος πως όταν θα έρθουν εδώ θα τα δώσουν όλα. Τώρα η Ελλάδα θα βρίσκεται στο κέντρο όλου του κόσμου". Είδηση: 30445

    [02] Ινδονησία: Είκοσι νεκροί από πυρκαγιά σε κλαμπ καραόκε

    Παρασκευη, 04 12 2009 21:32

    Τουλάχιστον 20 άτομα έχασαν τη ζωή τους σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κλαμπ καραόκε που στεγαζόταν σε ξενοδοχείο της Βόρειας Σουμάτρας στην Ινδονησία, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

    Η πυρκαγιά ξεκίνησε στις 8.00 σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου M City στην πόλη Μεντάν και αμέσως εξαπλώθηκε και στο υπόλοιπο κτίριο.

    Η πυρκαγιά κατασβήστηκε μετά από περίπου δύο ώρες και στην επιχείρηση κατάσβεσης μετείχαν 15 πυροσβεστικά οχήματα.

    Ο αστυνομικός επιθεωρητής της Βόρειας Σουμάτρας στρατηγός Μπαντρούντιν Χαϊτι, δήλωσε ότι έχει επιβεβαιωθεί ο αριθμός των 20 ατόμων. Όλα τα θύματα πέθαναν από την εισπνοή καπνού.

    "Κανένα από τα θύματα δεν υπέκυψε σε εγκαύματα", τόνισε ο αστυνομικός επιθεωρητής και πρόσθεσε ότι υπάρχει πιθανότητα πολλοί να έχουν παγιδευτεί μέσα στο τριώροφο κτίριο και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη διάσωση τους.

    Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα. Είδηση: 30446

    [03] Κατάθεση σοκ για σχέσεις Μπερλουσκόνι -μαφίας

    Παρασκευη, 04 12 2009 20:01

    Σάλο στην Ιταλία, και νέους πονοκεφάλους στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, προκαλεί η κατάθεση ενός πρώην -μεταμελημένου- μέλους της Μαφίας σε δικαστήριο στο Τορίνο, ότι ο καβαλιέρε και στενοί συνεργάτες του, είχαν στο παρελθόν δοσοληψίες με την εγκληματική οργάνωση. Ο Ιταλός πρωθυπουργός αρνείται τις κατηγορίες, δηλώνοντας -μέσω του εκπροσώπου του- ότι η μαφία τον εκδικείται με αυτόν τον τρόπο, για την μάχη του, κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο διαδικτυακός τόπος της εφημερίδας "Κοριέρε Ντέλα Σέρα", ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κατά τη διάρκεια του σημερινού υπουργικού συμβουλίου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του μετανοημένου μαφιόζου Γκάσπαρε Σπατούτσα (που τον κατηγόρησε για συνεργασία με τη Μαφία) τόνισε ότι "πρόκειται για παραλήρημα, εξωπραγματικές κατηγορίες που μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν, αφού δεν πρόκειται να πιστέψει κανείς".

    O Kαβαλιέρε, σύμφωνα με την "Κοριέρε", πρόσθεσε ότι δεν τον ανησυχούν καθόλου οι καταθέσεις των μεταμελημένων μαφιόζων, τις οποίες και χαρακτήρισε "στημένη επίθεση κατά του προσώπου του". Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω μετανοημένος μαφιόζος, καταθέτοντας το πρωί της Παρασκευής στο δικαστήριο του Τορίνο, αποκάλυψε ότι "ο μαφιόζος νονός Τζουζέπε Γκραβιάνο, πριν από δεκαπέντε χρόνια, του εκμυστηρεύθηκε ότι χάρη στη φερέγγυα συμπεριφορά ατόμων όπως του Μπερλουσκόνι και του συνεργάτη του Μαρτσέλο Ντελ Ούτρι, η Μαφία κρατούσε την Ιταλία στα χέρια της".

    "Οι κατηγορίες του Σπατούτσα δεν αξίζουν κάποιο σχόλιο. Εγώ είμαι ο αρχηγός της Μαφίας; Ας γελάσω καλύτερα...", πρόσθεσε ο Μπερλουσκόνι, όπως αναφέρουν οι πηγές της εφημερίδας του Μιλάνου. Ο Ιταλός πρωθυπουργός φέρεται επίσης να ζήτησε από τον υπουργό Εσωτερικών, Ρομπέρτο Μαρόνι, να απαριθμήσει όλες τις επιτυχίες της κυβέρνησής του στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, με ιδιαίτερη αναφορά στην αύξηση των συλλήψεων.

    Ο Μπερλουσκόνι, πάντως, καταλήγει η "Κοριέρε Ντέλα Σέρα", "έδειχνε νηφάλιος, σε όλους όσοι τον συνάντησαν, τις τελευταίες ώρες. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να διηγηθεί και τα χαρακτηριστικά του ανέκδοτα". Οι πολιτικοί σχολιαστές τονίζουν ότι δύσκολα ο "μίστερ τιβί" πρόκειται να λάβει υπόψη του το ενδεχόμενο της παραίτησης, ακόμη και στην περίπτωση που του φθάσει κλήση σε απολογία με την κατηγορία συνέργειας με τη Μαφία. Δεν αποκλείεται, όμως, αν οι καταθέσεις του Σπατούτσα πείσουν τους εισαγγελείς να απαγγείλουν νέες, βαριές κατηγορίες για στήριξη της "Κόζα Νόστρα", να επισπευσθεί με πρωτοβουλία του Καβαλιέρε η προσφυγή στις κάλπες. Με πιθανότερη περίοδο την ερχόμενη άνοιξη. Ο Μπερουσκόνι, με τον τρόπο αυτό, μπορεί να προσπαθήσει να ενισχυθεί πολιτικά, ελπίζοντας σε μια νέα, ευρεία, λαϊκή εντολή.

    Πάντως ο εκπρόσωπος του κεντροδεξιού κόμματος "Λαός της Ελευθερίας", Ντανιέλε Καπετσόνε, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση RAI, δήλωσε πως "οι Ιταλοί έχουν καταλάβει, πλέον, ότι οι αποκαλύψεις των λεγόμενων μετανιωμένων μαφιόζων στερούνται κάθε βάσης και δεν μπορούν να καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας".

    Ιταλός επιχειρηματίας πουλάει κούκλες βουντού του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

    Σαν να μην είχε αρκετούς μπελάδες στο κεφάλι του, ο Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι κινδυνεύει τώρα να του κάνουν και... βουντού αφού κυκλοφόρησε ήδη στην ιταλική αγορά μια κούκλα που συνοδεύεται από επιλεγμένα αποφθέγματά του.

    Ένας Ιταλός επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει από σήμερα τις κούκλες με τη μορφή του Μπερλουσκόνι. "Τις θεωρώ κάτι σαν φυλαχτό", είπε ο Μάρκο Νταρίγκο, ο επιχειρηματίας που είχε την ιδέα να πουλήσει μια γαλάζια, φουσκωτή κούκλα μαζί με το "Βουντού για τον πρόεδρο", ένα σατιρικό βιβλίο για τη μελλοντική πτώση του πρωθυπουργού.

    "Η δουλειά μας παρέπαιε και η τράπεζες δεν μας έδιναν δάνειο, έτσι σκεφτήκαμε να προωθήσουμε κάτι διαφορετικό, σαν αστείο", πρόσθεσε.

    Ο Νταρίγκο έχει στείλει και μια κούκλα βουντού --μαζί με τις ανάλογες καρφίτσες-- στο πρωθυπουργικό γραφείο, σαν δώρο για τον Μπερλουσκόνι. Ελπίζει μάλιστα ότι σύντομα όλοι οι Ιταλοί πολιτικοί θα αποκτήσουν το δικό τους κουκλάκι.

    Η κούκλα, οι καρφίτσες και το βιβλίο πωλούνται μέσω του διαδικτύου. Στην ιστοσελίδα υπάρχει και μια "αποποίηση ευθυνών" με την οποία ο επιχειρηματίας διαβεβαιώνει τους δικηγόρους του Μπερλουσκόνι ότι η κούκλα έχει σατιρικό σκοπό.

    Ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει επανειλημμένα κατηγορήσει τα αντιπολιτευόμενα κόμματα και τους δικαστές ότι στοχεύουν στην εξόντωσή του. Η Libero, μια εφημερίδα που τον στηρίζει, είχε σήμερα στην πρώτη σελίδα της τη φωτογραφία μιας κούκλας βουντού και διαβεβαίωνε τους αναγνώστες της ότι η απόπειρα αυτή, όπως και οι άλλες επιθέσεις εναντίον του Μπερλουσκόνι, θα γυρίσουν μπούμερανγκ στους αντιπάλους του. "Όλα αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και θα καταλήξουν στην ενίσχυση του πρωθυπουργού", σημείωνε η εφημερίδα.

    Πέρσι ο πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να απαγορευτεί η πώληση μιας κούκλας βουντού που του έμοιαζε αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα κάνοντας λόγο για "δικαίωμα στο χιούμορ". Αργότερα, το εφετείο έκρινε ότι η κούκλα και το εγχειρίδιο που τη συνόδευε προσέβαλαν την αξιοπρέπεια του Σαρκοζί, ωστόσο επέτρεψε να συνεχιστεί η πώλησή τους.

    ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ Είδηση: 30444

    [04] Διαλεύκανση στο μυστήριο του θανάτου του ζωγράφου Καραβάτζιο

    Παρασκευη, 04 12 2009 22:47

    Ιταλοί επιστήμονες αρχίζουν έρευνας για τα λείψανα του ζωγράφου Καραβάτζιο σε εκκλησία του Πόρτο Ερκολε στην Τοσκάνη , για να διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου του.

    Μια ομάδα Ιταλών επιστημόνων ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη μιας έρευνας για τα λείψανα του Ιταλού ζωγράφου Καραβάτζιο (1571-1610), σε μια εκκλησία του Πόρτο Ερκολε στην Τοσκάνη (κέντρο), για να διαλευκανθεί το μυστήριο του θανάτου του, πριν από 400 χρόνια.

    Τέσσερα ιταλικά πανεπιστήμια συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό που έχει ανατεθεί σε ειδικούς στη μικροβιολογία, σε ιστορικούς της τέχνης και ανθρωπολόγους, για να προσφέρουν τον "αρμόζοντα ενταφιασμό" στον Μικελάντζελο Μερίζι (Καραβάτζιο), του οποίου η ιδιοφυία και ο ρεαλισμός έφεραν επανάσταση στην ιστορία της τέχνης .

    Η έρευνα, η οποία αρχίζει την Τρίτη, συντονίζεται από τον καθηγητή ανθρωπολογίας οστών Τζόρζιο Γκρουπόνι του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, ο οποίος εργάστηκε κυρίως στην ανασύσταση του προσώπου του συγγραφέα Δάντη Αλιγκέρι .

    "Ξεκινήσαμε από διάφορες ενδείξεις, κυρίως ότι ο Καραβάτζιο δεν πέθανε στην παραλία της Φενίλια στις ακτές της Τοσκάνης, όπως πιστευόταν μέχρι πρόσφατα, αλλά σε ένα νοσοκομείο στο Πόρτο Ερκολε", δήλωσε ο Γκρουπόνι, παρουσιάζοντας το αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου που βρέθηκε πρόσφατα.

    Προφανώς ο ζωγράφος πέθανε από ελονοσία σε αυτή την περιοχή της Μαρέμα, που την εποχή εκείνη ήταν μια ζώνη ελών, και τάφηκε σε ένα μικρό νεκροταφείο, από το οποίο τα λείψανα ανασύρθηκαν το 1956 για να ταφούν φύρδην μίγδην στην κρύπτη της εκκλησίας.

    "Το κάνουμε αυτό με αγάπη και θα κοστίσει περίπου 10.000 ευρώ (με χρηματοδότηση από τα πανεπιστήμια), αλλά πρέπει να δώσουμε μιαν ιστορική απάντηση στο θάνατο του Καραβάτζιο", υπογράμμισε ο συγγραφέας Σιλβάνο Βινσέτι, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την αξιοποίηση των ιστορικών και πολιτιστικών αγαθών.

    Οι ερευνητές θα πρέπει να προσδιορίσουν την ταυτότητα των λειψάνων περίπου 200 ατόμων για να τα αντιπαραβάλουν στη συνέχεια με τους απογόνους του καλλιτέχνη που έχουν ήδη εντοπιστεί.

    Ο Καραβάτζιο, διάσημος για την τεχνική του "κιαροσκούρο", της φωτοσκίασης και του "τενεμπρισμού" στα έργα του όπως "ο Βάκχος", "το γεύμα στους Εμμαούς" και "Θυσία του Ισαάκ", έχει περιγραφεί στο θέατρο, τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία ως ένας από τους πλέον βασανισμένους ζωγράφους στην ιστορία. Είδηση: 30448

    [05] Συνελήφθη για την απαγωγή... μαϊμού του γιού του

    Παρασκευη, 04 12 2009 19:53

    Ένας πατέρας, ο οποίος φέρεται ότι οργάνωσε την απαγωγή του γιού του και ζήτησε λύτρα από τη σύζυγό του στη νότια Σρι Λάνκα, συνελήφθη, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας. Ο άνδρας αυτός φέρεται ότι απήγαγε τον 10χρονο γιό του από το σπίτι συγγενικού του προσώπου και στη συνέχεια ζήτησε από κάποιον άλλο να κάνει ανώνυμο τηλεφώνημα στη σύζυγό του και να της ζητήσει 8.750 δολάρια για την απελευθέρωση του παιδιού, έγραψε η εφημερίδα Lankadeepa.

    Όταν ενημερώθηκε από τη...γυναίκα του για το περιστατικό, τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το συμβάν. Όμως οι αστυνομικοί τον υποπτεύθηκαν, τον ανέκριναν και ομολόγησε λέγοντάς τους ότι ήθελε να ...πάρει χρήματα από τη σύζυγό του.

    ΠΗΓΕΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Είδηση: 30443

    [06] Ο Σπίλμπεργκ θα γυρίσει reality σε ισραηλινό νοσοκομείο

    Παρασκευη, 04 12 2009 19:49

    Ο σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Στίβεν Σπίλμπεργκ και ο Φιλ Ρόζενταλ, δημιουργός και παραγωγός της κωμικής σειράς "Everyone Loves Raymond", σχεδιάζουν ένα νέο reality σόου, το οποίο θα είναι γυρισμένο σε νοσοκομείο της Ιερουσαλήμ, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Jerusalem Post. Η τηλεοπτική σειρά θα γυριστεί στο νοσοκομείο Shaare Zedek και θα αρχίσει να προβάλλεται από το αμερικανικό δίκτυο Sundance το 2011.

    Ο Ρόζενταλ, ο οποίος έφθασε στο Ισραήλ την Τετάρτη για να δει τους χώρους του νοσοκομείου, είπε στην εφημερίδα ότι ο Σπίλμπεργκ του ζήτησε να σκεφτεί τι σειρά θα μπορούσαν να γυρίσουν στο Ισραήλ. Η σειρά θα επικεντρώνεται και στο θέμα της κοινωνικής συναναστροφής μεταξύ εβραίων, χριστιανών και μουσουλμάνων μέσα στο νοσοκομείο, είπε ο ίδιος.

    ΠΗΓΕΣ: ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ Είδηση: 30442

    [07] Πέθανε στο Παρίσι η γηραιότερη χελώνα σε ηλικία 146 χρόνων

    Παρασκευη, 04 12 2009 23:34

    Ο Κικι, μια γιγάντια αρσενική χελώνα στις Σεϋχέλλες που έφτασε ενήλικας πλέον στο Παρίσι το 1923, όταν ήδη ζύγιζε 250 κιλά πέθανε εκεί που πέρασε την παριζιάνικη ζωή του, στο τμήμα με τα ζώα του Βοτανικού Κήπου της γαλλικής πρωτεύουσας, ανακοινώθηκε από το Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

    "Πολύ αγαπητή σε όλους τους επισκέπτες του Κήπου, Παριζιάνους και μη, η χελώνα Κίκι είχε γίνει διάσημη για τα πολύ εκδηλωτικά ερωτικά παιχνίδια της που συνήθως συνοδεύονταν με περίεργους ήχους που ακούγονταν σε όλο τον κήπο", θυμούνται οι υπεύθυνοι του Βοτανικού Κήπου.

    Ο θάνατος της "μασκότ" του Βοτανικού Κήπου, επήλθε στις 30 Νοεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κήπου.

    Ο Κίκι τρεφόταν κατά προτίμηση με καρότα και μπανάνες, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε μειώσει πολύ την τροφή του-του ήταν αρκετό λίγο μαρούλι- καθώς και τις μετακινήσεις του λόγω ηλικίας-ήταν πια 146 χρόνων-και για να βοηθιέται οι φύλακες τον μετέφεραν με ηλεκτροκίνητο καροτσάκι!

    Στο τμήμα με τα ζώα του Βοτανικού Κήπου ζουν άλλες τέσσερις μεγάλες χελώνες.

    AΠΕ Είδηση: 30451


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 4 December 2009 - 21:51:30 UTC