Browse through our Interesting Nodes for Internet Searching Tools & Sources Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-09-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ανοδικές τιμές στο πετρέλαιο
  • [02] Προβλήματα από τη νεροποντή
  • [03] Τελωνεία: επιπτώσεις από την απεργία
  • [04] Ιράκ: Συμφωνία με Shell για το φυσικό αέριο
  • [05] Στην Κρήτη ο Α. Αλαβάνος
  • [06] Μνημόνιο Ελλάδας -Καραϊβικής Κοινότητας
  • [07] Ισραήλ: εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης
  • [08] Ετήσια έκθεση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων
  • [09] Δέσμευση καταθέσεων της Μονής Βατοπεδίου

    [01] Οικονομία

    120,92 δολάρια το βαρέλι

    Ανοδικές τιμές στο πετρέλαιο

    22/9/2008 10:48:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/9/2008 11:10:31 μμ)

    Πηγή: ΑΠΕ, Ρόιτερ

    Στα 120,92 δολάρια (κάποια στιγμή είχε φτάσει και στα 126,50 δολάρια ) το βαρέλι έκλεισε η τιμή του προθεσμιακού αμερικανικού ελαφρού αργού στο χρηματιστήριο εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης παρουσιάζοντας αύξηση κατά 16,37 δολάρια το βαρέλι (αύξηση 15,7%). Ήταν η μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τις 22 Ιουνίου του 1998. Το μπρεντ στο Λονδίνο (παράδοσης Οκτωβρίου) "έκλεισε" στα 109,37 δολάρια το βαρέλι (αύξηση κατά 6,62 δολάρια). Εκτιμάται ότι η ξέφρενη κούρσα στις τιμές οφείλεται το σχέδιο διάσωσης της αμερικανικής κυβέρνησης για το χρηματοοικονομικό τομέα της χώρας και οι επιπτώσεις που έχει στην πετρελαϊκή αγορά.

    [02] Κοινωνία

    Δρόμοι ποτάμια στο κέντρο της Αθήνας

    Προβλήματα από τη νεροποντή

    22/9/2008 10:14:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ-ΝΕΤ 105,8

    Η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε τη Δευτέρα την Αθήνα, δημιούργησε προβλήματα σε ορισμένες περιοχές, με πλημμυρισμένους δρόμους και διακοπές ρεύματος. Από τις 9.20μμ διεκόπη η κυκλοφορία στη λεωφόρο Διυλιστηρίων μεταξύ της περιφερειακής Δυτικής λεωφόρου Αιγάλεω και της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου. Για λίγη ώρα έκλεισε η οδός Πειραιώς στο ύψος της Χαμοστέρνας και της Πέτρου Ράλλη λόγω της συσσώρευσης υδάτων από τη βροχή, καθώς και η γέφυρα της λεωφόρου Κηφισού από Πειραιά προς Κόρινθο.

    [03] Οικονομία

    Ελλείψεις σε καύσιμα προ των πυλών

    Τελωνεία: επιπτώσεις από την απεργία

    22/9/2008 10:11:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Με άδεια ρεζερβουάρ κινδυνεύουν να μείνουν οι καταναλωτές με τις πρώτες ελλείψεις σε καύσιμα να εμφανίζονται σε πολλά πρατήρια της χώρας από το πρωί της Τρίτης. Με φόντο τον κλοιό της απεργίας δεν θα λείψουν και τα φαινόμενα κερδοσκοπίας προειδοποιούν παράγοντες της αγοράς, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν το ίδιο σκηνικό με την απεργία των βυτιοφορέων το Μάιο. Οι πύλες των τελωνείων για χιλιάδες εμπορεύματα έχουν κλείσει Σταδιακά θα στεγνώσει και η υπόλοιπη αγορά με ελλείψεις σε επιχειρήσεις τροφίμων, και το κόστος να περνά στις τιμές των προϊόντων. Αδύνατη είναι η διακίνηση εμπορευμάτων από και προς την χώρα μας μέσω λιμανιών, αεροδρομίων και συνοριακών τελωνειακών σταθμών. Ήδη πάγωσαν εισαγωγές και εξαγωγές σε λιμάνια αεροδρόμια και σύνορα. Δεν παραδίδονται και δεν εκτελωνίζονται, φρέσκα ψάρια, κρέατα και κατεψυγμένα, νωπά φρούτα, γαλακτοκομικά, ενώ σταματούν εξαγωγές νωπών φρούτων και λαχανικών, φορτώσεις και εκφορτώσεις εμπορευμάτων, εφοδιασμός πλοίων και αεροσκαφών με τροφοεφόδια, έλεγχος στις αποσκευές επιβατών.

    Με προσωπικό ασφαλείας τελωνειακές εργασίες γίνονται μόνο για εισαγωγές και εξαγωγές ζωτικής και εθνικής σημασίας προϊόντων. Τελωνίζονται και παραδίδονται, στρατιωτικά εφόδια, υγειονομικό υλικό και φάρμακα σε νοσοκομεία, καύσιμα μόνο σε νοσοκομεία και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ζώντα ζώα.

    Οι 3.500 τελωνειακοί ζητούν να μην κοπούν τα επιδόματα που έπαιρναν από τους ειδικούς λογαριασμούς και κυμαίνονταν από 600 έως 1.250 ευρώ. Δεν θα αφήσει κανένα κρυφό κονδύλι στον προϋπολογισμό ξεκαθαρίζει το Υπουργείο Οικονομίας την ώρα που τα παχυλά επιδόματα θέτουν σε κίνδυνο την οικονομία. Στόχος άλλωστε της ένταξης των ειδικών λογαριασμών στον προϋπολογισμό είναι η πλήρης διαφάνεια στην δημοσιονομική διαχείριση και ο καλύτερος έλεγχος των δημοσίων δαπανών. Στην αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου η ηγεσία του υπουργείου επισημαίνει ότι οι εκτός προϋπολογισμού ειδικοί λογαριασμοί έχουν προικοδοτηθεί χωρίς να ελέγχονται από θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας.

    [04] Ιράκ

    Βαγδάτη, Ιράκ

    Ιράκ: Συμφωνία με Shell για το φυσικό αέριο

    22/9/2008 9:01:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-REUTERS

    Συμφωνία, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, στον τομέα του φυσικού αερίου υπέγραψαν σήμερα Ιράκ και πετρελαϊκή Royal Dutch Shell. Ειδικότερα, η συμφωνία συνήφθηκε μεταξύ της Shell και της κρατικής εταιρείας του Ιράκ Southern Gas Company για κοινοπραξία στην περιοχή της Βασόρας. Βάσει της συμφωνίας, η ιρακινή κρατική εταιρεία θα κατέχει το 51% της κοινοπραξίας, ενώ η Shell θα κατέχει το 49%. Πρόκειται για την αρχική συμφωνία, αξίας "μερικών εκατομμυρίων" δολαρίων, δήλωσε ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράκ Χουσέιν αλ-Σαχριστάνι σχολιάζοντας τη συμφωνία, χωρίς να διευκρινίσει πότε θα υπογραφεί η πλήρης συμφωνία. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη δέσμευση φυσικού αερίου που απελευθερώνεται κατά τη διαδικασία εξόρυξης αργού πετρελαίου καθώς και η αποκατάσταση των υποδομών για το φυσικό αέριο στη Βασόρα. Επίσης, η Shell αναμένεται να παράγει ξηρό φυσικό αέριο αλλά και φυσικό αέριο που δεν θα είναι παράπλευρο προϊόν της εξόρυξης αργού πετρελαίου. Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Shell Λίντα Κουκ δήλωσε πως η εταιρεία θα ανοίξει γραφεία στη Βαγδάτη και στη Βασόρα, ενώ θα είναι η πρώτη δυτική εταιρεία που θα το πραγματοποιήσει εδώ και πολλά χρόνια.

    [05] Πολιτική

    Περιοδεία και επαφές

    Στην Κρήτη ο Α. Αλαβάνος

    22/9/2008 8:59:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων: "Εμείς, σε μια στιγμή μεγάλης κρίσης της Ν.Δ., θεωρούμε ότι, παρά τις μεγάλες διαφορές που υπάρχουν, τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης οφείλουν να προτάξουν μια σειρά κοινά ζητήματα απέναντι στην Ν.Δ. Και μας έχει κάνει εντύπωση το ότι ΠΑΣΟΚ κλείνει αυτήν την πόρτα. Εμείς επιμένουμε". Διευκρινίζοντας περισσότερο τα θέμα συμπλήρωσε: "Οι διαφορές μας είναι μεγάλες. Εμείς όμως, όπως κάναμε μέχρι τώρα εδώ και χρόνια, επιμένουμε σε συγκεκριμένα σημεία που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Όχι σε γενικότερο επίπεδο, βεβαία. Δυστυχώς, όμως, το ΠΑΣΟΚ κλείνει την πόρτα".

    Ο κ. Αλαβάνος που συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας φίλος του ΠΑΣΟΚ που να έχει αντίρρηση με μία από τις προτάσεις που θέσαμε, δηλαδή να μην γίνει το Κέντρο Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ στη βάση της Σούδας - ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Βουλή - και θα πληρωθεί με πολλά εκατομμύρια ευρώ από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Προτείνουμε δηλαδή μια κοινή δράση που στηρίζουν στην Κρήτη όλα τα μέλη, νομίζω, και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και δυστυχώς η ηγεσία του αρνείται".

    Για τις εξελίξεις στη εξελίξεις στην Ολυμπιακή, ο κ. Αλαβάνος δήλωσε: "Προτείνουμε την παραμονή της Ολυμπιακής - και φυσικά την αναγέννησή της, την αυτοτέλειά της και τον εκσυγχρονισμό της - στον δημόσιο τομέα. Και μας κάνει εντύπωση που η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το αρνείται αυτό, δεδομένου ότι το Συνέδριο της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στην Ο.Α. κατέληξε στην υποστήριξη της θέσης να μείνει εθνικός αερομεταφορέας με την συμμετοχή και τη στήριξη και της ίδιας της ΠΑΣΚΕ. Μας κάνει εντύπωση πώς ένα αίτημα που θέτουμε εμείς και έχει τη στήριξη της ΠΑΣΚΕ να μην το δέχεται η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω ότι ανάλογη λογική υπάρχει και στα άλλα αιτήματα και εμείς θα επιμένουμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για τη συνεργασία σε αυτούς τους τομείς, παρά τις γενικότερες διαφορές που υπάρχουν σε άλλα σοβαρότατα ζητήματα".

    [06] Οικονομία

    Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

    Μνημόνιο Ελλάδας -Καραϊβικής Κοινότητας

    22/9/2008 8:43:00 μμ

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Μετά την υπογραφή Μνημονίου τη Δευτέρα μεταξύ Ελλάδας και Αφρικανικής Ένωσης, αύριο Τρίτη θα υπογραφεί, στο Γραφείο Τύπου της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της χώρας μας στον ΟΗΕ, παρόμοιο μνημόνιο (Memorandum of Understanding) με το Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Καραϊβικής Κοινότητας (Caribbean Community Climate Change Center) που εδρεύει στο Μπελμοπάν, για την χρηματοδότηση δράσεων προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ τον χρόνο για την επόμενη τετραετία. Το Μνημόνιο θα υπογραφεί από το Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Κέντρου Κλιματικής Αλλαγής της Καραϊβικής Κοινότητας, Dr. Κenrick Leslie. Το Κέντρο Κλιματικής Αλλαγής της Καραϊβικής Κοινότητας, αποτελεί τον περιφερειακό φορέα επεξεργασίας δράσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής στις χώρες της Καραϊβικής.

    Το Μνημόνιο θα υπογραφεί την παραμονή της διεξαγωγής στα Ηνωμένα Έθνη της συνάντησης Υψηλού Επιπέδου για τους Στόχους της Χιλιετίας. Η χρονική σύμπτωση της υπογραφής του Μνημονίου με τη συνάντηση για τους Στόχους της Χιλιετίας υποδηλώνει τη σταθερή βούληση της Ελλάδας να εμβαθύνει τη συνεργασία της με τις αναπτυσσόμενες χώρες και να συμβάλει ουσιαστικά στην κοινή προσπάθεια όλης της διεθνούς κοινότητας για την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας.

    Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, το Μνημόνιο προβλέπει την χρηματοδότηση δράσεων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. Η κλιματική αλλαγή πλήττει δυσανάλογα την Καραϊβική που αποτελείται στη μεγάλη πλειοψηφία της από μικρά αναπτυσσόμενα νησιωτικά κράτη τα οποία είναι ιδιαίτερα ευάλωτα. Οι ζημιές που προκλήθηκαν πρόσφατα από το καταστροφικό πέρασμα των τυφώνων Γκουστάβ και Αϊκ στην Καραϊβική το αποδεικνύουν. Η αντιμετώπιση του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής είναι καίριας σημασίας.

    [07] Μ. Ανατολή

    Πήρε η Τζίπι Λίβνι

    Ισραήλ: εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης

    22/9/2008 8:31:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/9/2008 9:10:40 μμ)

    Συντάκτης: Νάσος Μπράτσος

    Πηγή: ΑΠΕ, Γαλλικό

    Την αναμενόμενη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης έλαβε στο Ισραήλ, η υπουργός Εξωτερικών Τζίπι Λίβνι από τον πρόεδρο Σίμον Πέρες. Το χρονικό διάστημα το οποίο έχει στη διάθεσή της η κ. Λίβνι, είναι 72 ώρες, διαφορετικά μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα πρέπει να προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές. Η εξέλιξη αυτή ανακοινώθηκε από το κρατικό ραδιόφωνο του Ισραήλ. Ήδη η κ. Λίβνι, προέτρεψε τον ηγέτη του δεξιού κόμματος Λικούντ, Μπενιαμίν Νετανιάχου να πάρει μέρος σε μια κυβέρνηση ενότητας.

    [08] Κοινωνία

    Για το 2007

    Ετήσια έκθεση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων

    22/9/2008 7:41:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/9/2008 10:11:56 μμ)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ 105,8-ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Παρουσιάστηκε τη Δευτέρα η ετήσια έκθεση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα από τον πρόεδρο της Αρχής και επίτιμο πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Χρ. Γεραρής. Την ετήσια έκθεση της Αρχής, για το 2007, ο κ. Γεραρής παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής, Γ. Σιούφα. Όπως ανέφερε, μέσα στο περασμένο έτος, η Αρχή εξέδωσε 65 αποφάσεις και απάντησε σε 980 ερωτήματα, ενώ εκκρεμούν περίπου 3.000 υποθέσεις. Ο κ. Γεραρής υπογράμμισε ότι "η Αρχή αντιμετωπίζει σε μεγαλύτερο βαθμό, σε σύγκριση με τα παρελθόντα έτη, σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που προκαλούνται από τον ανεπαρκή αριθμό οργανικών θέσεων, την έλλειψη μισθολογικών και βαθμολογικών κινήτρων για την προσέλκυση και παραμονή, στην υπηρεσία, επιστημονικού προσωπικού, την υπέρμετρη αύξηση των εισερχομένων υποθέσεων καθώς και τις αυξημένες απαιτήσεις για πραγματοποίηση ελέγχων και υποστήριξη των υπευθύνων επεξεργασίας". Ο κ. Γεραρής αναφέρθηκε επίσης στις σημαντικότερες αποφάσεις που εξέδωσε η Αρχή κατά το παρελθόν έτος, ενώ τόνισε ότι "η γενναία, πλην σταδιακή, αύξηση των οργανικών θέσεων από 50 σε 90 είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εύρυθμη λειτουργία της Αρχής" και πρόσθεσε ότι "αυτή τη στιγμή, παραμελείται, λόγω φόρτου εργασίας, μια κύρια αποστολή της Αρχής που είναι ο αυτεπάγγελτος διοικητικός έλεγχος αρχείων και επεξεργασιών με σοβαρούς κινδύνους για τον πολίτη. Και το ολιγάριθμο προσωπικό αγωνίζεται να ανταποκριθεί στη διαχείριση καταγγελιών ήσσονος σημασίας".

    Παράλληλα, ο κ. Γεραρής χαρακτήρισε "εσφαλμένη" τη γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γ. Σανιδά, η οποία αφορούσε τη λειτουργία των καμερών της ΕΛ.ΑΣ. Σημείωσε δε, ότι όλα τα κόμματα πρέπει να φτιάξουν νόμο για τις δημόσιες συναθροίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ΕΛ.ΑΣ έχει υποβάλει νέο αίτημα για την λειτουργία των καμερών τόσο κατά την κυκλοφορία των οχημάτων, όσο και κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων.

    [09] Πολιτική

    Ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ

    Δέσμευση καταθέσεων της Μονής Βατοπεδίου

    22/9/2008 7:27:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/9/2008 11:11:13 μμ)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: NET 105,8

    Στη δέσμευση καταθέσεων ύψους 41 εκατομμυρίων ευρώ της μονής Βατοπεδίου που προέρχονται από την πώληση ολυμπιακών ακινήτων, προχώρησε η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Το πρωϊ της Δευτέρας, κατέθεσε ως μάρτυρας στην υπόθεση ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας. Η κατάθεση διήρκεσε τρεις ώρες και επικεντρώθηκε στα στοιχεία που έχει παρουσιάσει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής. Εν τω μεταξύ, ο Σύλλογος των Αρχαιολόγων υπογραμμίζει ότι 8000 τετραγωνικά μέτρα της Ουρανούπολης, που ανήκουν στη Μονή Βατοπεδίου, έχουν κηρυχτεί αρχαιολογικός χώρος από το 1965. Να έρθει ο φάκελος της υπόθεσης στη Βουλή και να καταθέσει η κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση για τη διασφάλιση των συμφερόντων του δημοσίου, ζήτησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, υπογραμμίζοντας πως αν δεν το κάνουν θα το κάνει το ΠΑΣΟΚ.

    Δηλώσεις για την υπόθεση

    "Ζητάμε, πρώτον να έρθει ο φάκελος στη Βουλή και να ερευνηθούν οι ευθύνες πολιτικών προσώπων. Ζητάμε, δεύτερον, νομοθετική ρύθμιση που θα διασφαλίσει τα συμφέροντα του Δημοσίου. Και αν η κυβέρνηση δεν καταθέσει παρόμοια νομοθετική ρύθμιση, θα το κάνουμε εμείς" δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αναφερόμενος στην "υπό εξέλιξη υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου". Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την υπόθεση "υπό εξέλιξη" καθώς, όπως είπε, "σήμερα μια μεγάλη απογευματινή εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ετοιμαζόταν "Βατοπέδιο 2" με στόχο ένα πολύ μεγάλο αριθμό, χιλιάδων στρεμμάτων στη Χαλκιδική".

    Αναφερόμενος στο θέμα της Μονής Βατοπεδίου από το Ηράκλειο ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος τόνισε: "Νομίζω ότι όλες οι εξελίξεις, που έρχονται από μέρα σε μέρα, και το γεγονός ότι η Βουλή μένει βουβή, ουσιαστικά εξευτελίζουν τη Βουλή, ως θεσμό. Και επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για μια Εξεταστική Επιτροπή σε βάθος χρόνου, δηλαδή σε όσα έγιναν κατά την τελευταία δεκαετία και από τη σημερινή και από την προηγούμενη κυβέρνηση".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 22 September 2008 - 20:50:05 UTC