Browse through our Interesting Nodes for Greek Language Instruction, Studies & Services Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-09-08

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τιμολόγια δύο ταχυτήτων
  • [02] Στην τελική ευθεία τα σχέδια για Ο.Α. και ΟΣΕ
  • [03] Σε Μόσχα - Τυφλίδα η ευρωπαϊκή "τρόικα"
  • [04] Ο Πύργος της Πίζας δεν είναι τόσο....κεκλιμένος
  • [05] Ο Σταϊνμάγιερ επικεφαλής του SPD
  • [06] Φορητές ζυγαριές για τα φορτηγά

    [01] Οικονομία

    Διακριτές χρεώσεις στο ρεύμα

    Τιμολόγια δύο ταχυτήτων

    8/9/2008 21:57:00 (Τελευταία ενημέρωση: 8/9/2008 22:44:16)

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ

    Ειδικό κοινωνικό τιμολόγιο για τους οικονομικά ασθενέστερους επεξεργάζεται η ΔΕΗ, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας. Σύμφωνα με το σχέδιο, θα επωφεληθούν περίπου δύο εκατομμύρια νοικοκυριά, αφού θα καθιερωθούν μικρότερες χρεώσεις για τα χαμηλά εισοδήματα μέχρι 5.650 ευρώ. Αντίθετα εξαιρούνται, από τα φθηνά τιμολόγια ρεύματος, οι έχοντες εξοχικές κατοικίες με κατανάλωση έως 800kwh και έχουν εισόδημα πάνω από το αφορολόγητο. Μάλιστα από τον ερχόμενο χρόνο έρχονται αντιμέτωποι με αυξήσεις που φέρνει η επιβολή ρήτρας καυσίμων 5%, αλλά και η μετακύλιση στα τιμολόγια των δαπανών για ρύπους και των υπηρεσιών κοινής ωφελείας. Συνολικά αυξήσεις κατά 9%. Φθηνά τιμολόγια και για τις μικρές επιχειρήσεις ζητούν οι εκπρόσωποι του κλάδου, ενόψει και των επιβαρύνσεων που έρχονται από τις αρχές του 2009 με την επιβολή της ρήτρας καυσίμων στο ηλεκτρικό.

    Είναι άδικο λένε αρμόδιοι στην ΡΑΕ και στην ΔΕΗ να επιβαρύνεται το ίδιο δηλαδή με μηδενικές αυξήσεις κάθε χρόνο, κάποιος που κάνει χαμηλή κατανάλωση ρεύματος γιατί διαμένει σε διαμέρισμα 60 τμ, με κάποιον που εκτός από τα 120 τμ πρώτη κατοικία, έχει και μια εξοχική κατοικία στο Αιγαίο. Το πράσινο φως για τα νέα τιμολόγια διακριτών χρεώσεων έδωσε η ΡΑΕ με γνωμοδότηση της στο υπουργείο ανάπτυξης. Ξεχωριστά θα αναγράφονται οι διάφορες χρεώσεις.

    "Μάχη για τη συγκράτηση των τιμών"

    Στη ραγδαία άνοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου και των πρώτων υλών, απέδωσε την ακρίβεια-την οποία χαρακτήρισε εισαγόμενη- ο υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας. Σε ομιλία του σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Ευρωβουλευτής Εμμανουήλ Αγγελάκας, με τη συμμετοχή της Ευρωπαίας Επιτρόπου για θέματα Καταναλωτή Μεγκλένα Κούνεβα, ο υπουργός εξέφρασε ικανοποίηση από την ανταπόκριση της αγοράς στην έκκλησή του για συγκράτηση και μείωση των τιμών και δήλωσε ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν προς την κατεύθυνση αυτή. Η Επίτροπος επαίνεσε την τακτική του υπουργείου να δίνει στη δημοσιότητα τις επωνυμίες των επιχειρήσεων στις οποίες επιβάλλονται πρόστιμα. Η κακή δημοσιότητα μπορεί να συνετίσει τους κερδοσκόπους, απάντησε ο κ. Φώλιας.

    [02] Πολιτική

    Δηλώσεις Κ. Χατζηδάκη

    Στην τελική ευθεία τα σχέδια για Ο.Α. και ΟΣΕ

    8/9/2008 20:13:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ

    Στις οικονομικές προτεραιότητες της κυβέρνησης -όπως δηλώνεται- είναι η εξεύρεση λύσης για την Ολυμπιακή και ο εκσυγχρονισμός του ΟΣΕ, ζητήματα αγκάθια, καθώς αναμένονται αντιδράσεις από τους εργαζόμενους. Αισιόδοξος ότι μέχρι το τέλος του έτους, όπως έχει ανακοινωθεί, θα βρεθεί λύση στο θέμα της Ολυμπιακής, εμφανίστηκε σήμερα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών. Ο κ. Χατζηδάκης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις επανέλαβε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να βρεθεί μια λύση με βάση την οποία θα κρατήσουμε το όνομα και το σήμα, θα δημιουργήσουμε μία νέα εταιρεία που θα αποκρατικοποιηθεί και θα σταματήσει να επιβαρύνει τους φορολογούμενους, με περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ την ημέρα. Διευκρίνισε επίσης ότι θα καλυφθούν πλήρως οι εργαζόμενοι στον εθνικό μας αερομεταφορέα.

    Σε ερώτηση αν έχει επιτευχθεί συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση ο κ. Χατζηδάκης τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και όταν ολοκληρωθούν θα γίνουν ανακοινώσεις. Ο υπουργός μεταφορών επανέλαβε ότι τα 54 από τα 68 μη επιδοτούμενα δρομολόγια της Ολυμπιακής είναι ζημιογόνα και αυτή η κατάσταση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Ο κ. Χατζηδάκης δεν θέλησε, ωστόσο, να ανοίξει τα χαρτιά του για το εάν υπάρχουν επενδυτές και πότε θα ανοίξει η νέα εταιρία. Σε ότι αφορά τον ΟΣΕ ο κ. Χατζηδάκης τον χαρακτήρισε ως ένα εξαιρετικά προβληματικό οργανισμό και επανέλαβε ότι με το πρόγραμμα εξυγίανσης και ανάπτυξης που εξήγγειλε πρόσφατα η κυβέρνηση το λειτουργικό έλλειμμα του Οργανισμού από 455 εκατ. Ευρώ που ήταν το 2007 θα περιοριστεί στα 80 εκατ. ευρώ το 2010.

    [03] Κόσμος

    Σε θερμό κλίμα η συνάντησή Μεντβέντεφ-Σαρκοζί

    Σε Μόσχα - Τυφλίδα η ευρωπαϊκή "τρόικα"

    8/9/2008 21:27:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ

    Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας θα έχουν αποσυρθεί πλήρως από τα εδάφη της Γεωργίας -δεν συμπεριλαμβάνονται η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία- "μέσα σε ένα μήνα, από σήμερα", δήλωσε ο προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, μιλώντας τη Δευτέρα από την Μπαρβίχα πάρα πολύ κοντά στη Μόσχα. Ο κ. Σαρκοζί ανέφερε, ότι εφόσον η Ρωσία τηρήσει τη συμφωνία για την απόσυρση των ενόπλων δυνάμεων της από τα εδάφη της Γεωργίας, τότε "δεν συντρέχει λόγος να μην προχωρήσουν οι συνομιλίες Ρωσίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στη διάρκεια του Οκτωβρίου".

    "Αυτό που αποφασίσαμε με τον πρόεδρο Μεντβέντεφ, σημαίνει από την πρακτική σκοπιά: σε μία εβδομάδα από σήμερα Δευτέρα, το αργότερο, θα αρθούν τα σημεία του οδικού ελέγχου μεταξύ του (στρατηγικής σημασίας) γεωργιανού λιμανιού Πότι και της πόλης Σινάκι", όπως τόνισε ο πρόεδρος Σαρκοζί, ευχαριστώντας ταυτοχρόνως την ρωσική πλευρά που αποδέχθηκε να τεθεί γι αυτό μία ακριβής προθεσμία.

    "Οι διεθνείς συνομιλίες, που προβλέπονται από το σχέδιο των έξι σημείων των Μεντβέντεφ -Σαρκοζί, της 12ης Αυγούστου, θα αρχίσουν στις 15 Οκτωβρίου του 2008 στη Γενεύη", ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γάλλο ομόλογο του Νκολά Σαρκοζί. Το έκτο σημείο του σχεδίου προβλέπει την "έναρξη διεθνών συνομιλιών για το πως θα επιτευχθεί η ασφάλεια και η σταθερότητα στην Αμπχαζία και τη Νότια Οσετία", σύμφωνα με την Γαλλική του εκδοχή.

    Εν τω μεταξύ, η Ρωσία θα προχωρήσει την Τρίτη σε μια ανταλλαγή διπλωματικών διακοινώσεων (νότες) για τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων με τη Νότια Οσετία και την Αμπχαζία, τις δυο αποσχισθείσες περιοχές της Γεωργίας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

    "Η ανταλλαγή διπλωματικών διακοινώσεων για τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων σε επίπεδο πρεσβειών" θα γίνει την Τρίτη στη διάρκεια συνομιλιών στη Μόσχα ανάμεσα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών και τους υπευθύνους για την εξωτερική πολιτική της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση αυτή. Η Μόσχα αναγνώρισε στις 26 Αυγούστου την ανεξαρτησία αυτών των δυο αποσχισθεισών δημοκρατιών της Γεωργίας, προκαλώντας έντονες καταδίκες στη Δύση. Ακόμη, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι "η απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των αυτόνομων πρώην γεωργιανών περιοχών της Αμπχαζίας και την Νότιας Οσετίας είναι αμετάκλητη.

    Αποστολή παρατηρητών ΟΑΣΕ

    Στο τέλος των συνομιλιών Σαρκοζί -Μεντβέντεφ ανακοινώθηκε πως την 1η Οκτωβρίου, "το αργότερο" θα έχουν λάβει θέσεις στα γεωργιανά εδάφη "όχι λιγότεροι από" 200 παρατηρητές του ΟΑΣΕ. Ο ρώσος πρόεδρος το δήλωσε ρητά κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου σήμερα: " θα αναπτυχθούν όχι λιγότεροι από 200 παρατηρητές της ΕΕ -του ΟΑΣΕ, το αργότερο την πρώτη Οκτωβρίου" στα γεωργιανά εδάφη. "Τις εβδομάδες που θα ακολουθήσουν την πρώτη Οκτωβρίου, θα δούμε εάν μπορεί να αναπτυχθούν (στην περιοχή) και άλλοι παρατηρητές", πρόσθεσε.

    Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ επιφόρτισαν, στη διάρκεια μίας συνόδου κορυφής την 1η Σεπτεμβρίου στις Βρυξέλλες, την ευρωπαϊκή "τρόικα" να αποσπάσει το ταχύτερο την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας των έξι σημείων την οποία διαπραγματεύθηκε στις 12 Αυγούστου, πολλές διατάξεις της οποίας οι Ρώσοι καθυστερούν, σύμφωνα με την εκτίμησή τους. Μετά τη Μόσχα, ο Γάλλος πρόεδρος και οι δύο Ευρωπαίοι ηγέτες μετέβησαν στη Γεωργία, για συναντήσεις με τον Γεωργιανό πρόεδρο Μιχαήλ Σαακασβίλι.

    Στο Διεθνές Δικαστήριο η διένεξη Γεωργίας -Ρωσίας

    Ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης συνεχίζεται η διένεξη Γεωργίας-Ρωσίας για τη Νότια Οσετία και την Αμπχαζία. Το Δικαστήριο θα ακούσει για τρεις συνεχόμενες ημέρες τα επιχειρήματα του Τμπιλίσι και της Μόσχας σχετικά με τα έκτακτα μέτρα που ζήτησε η Γεωργία, η οποία επιθυμεί όπως οι δικαστές διατάξουν τη Ρωσία να σταματήσει "την εθνοκάθαρση" των δύο αυτών περιοχών με μεγάλο ρωσικό πληθυσμό, οι οποίες δεν αποδέχονται την εξουσία του Τμπιλίσι. Το Τμπιλίσι υποστηρίζει πως το 10% των 4,5 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας είναι εκτοπισμένοι εντός των συνόρων του και απαιτεί από τη Μόσχα να δώσει εντολή για την επιστροφή των Γεωργιανών που εκδιώχθηκαν από αυτές τις δύο περιοχές. Το Τμπιλίσι κατέθεσε στις 12 Αυγούστου αγωγή κατά της Ρωσίας, την οποία κατηγορεί ότι παραβιάζει τη "διεθνή σύμβαση για την απάλειψη κάθε μορφής φυλετικής διάκρισης" από το 1965 στις δύο αυτές περιοχές. Ωστόσο, εν αναμονή της κρίσης του δικαστηρίου, η οποία μπορεί να πάρει μήνες ακόμη και χρόνια, η Γεωργία κατέθεσε αυτό το αίτημα για λήψη έκτακτων μέτρων, των λεγόμενων "προληπτικών".

    Οι ΗΠΑ είναι "σίγουρες" ότι Γεωργία και Ουκρανία θα γίνουν μέλη του ΝΑΤΟ και εκτίμησαν ότι η υποστήριξη της Ευρώπης στην προοπτική αυτή θα ενισχυθεί, δήλωσε σήμερα ανώτατος αμερικανός αξιωματούχος στο περιθώριο της επίσκεψης του Αμερικανού αντιπροέδρου, Ντικ Τσέινι, στη Ρώμη. "Το ζήτημα αυτό δεν ενδιαφέρει μόνο τις ΗΠΑ αλλά ολόκληρη την Ευρώπη γιατί μένει να δούμε εάν αυτά τα ανεξάρτητα και κυρίαρχα κράτη θα παραμείνουν έτσι", δήλωσε ανώνυμος Αμερικανός αξιωματούχος.

    Υπενθυμίζεται ότι στη σύνοδο του Βουκουρεστίου που έγινε τον Απρίλιο η Συμμαχία αποφάσισε μετά από αίτημα της Γαλλίας και της Γερμανίας να μην ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία ένταξης των δύο πρώην σοβιετικών δημοκρατιών στο ΝΑΤΟ. Η Ρωσία αντιτίθεται σθεναρά στην προοπτική αυτή εκτιμώντας ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ και η υποστήριξή του στην ανάπτυξη συστήματος αντιπυραυλικής ασπίδας σε Τσεχία και Πολωνία αποτελεί "στρατηγικό λάθος" της Δύσης.

    [04] Ζωής ...σΤάσεις

    Ο Πύργος της Πίζας δεν είναι τόσο....κεκλιμένος

    8/9/2008 23:29:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Αμφισβητούνται τα πρωτεία του κεκλιμένου Πύργου της Πίζας από τους Ολλανδούς οι οποίοι υποστηρίζουν πως στην πόλη Μπέντουμ της χώρας τους υπάρχει ένα κτίριο του 12ου αιώνα που...γέρνει περισσότερο. Ο συνταξιούχος γεωμέτρης Γιάκομπ φαν Ντικ δήλωσε πως μετρήσεις που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στον ύψους 36 μέτρων πύργο της εκκλησίας του Βαλφρίντους έδειξαν ότι πλέον η κλίση του είναι μεγαλύτερη από αυτήν του Πύργου της Πίζας, ο οποίος λόγω των έργων συντήρησης έχασε αρκετές μοίρες. Ο Πύργος της Πίζας έχει ύψος 55,86 μέτρα και η κλίση του είναι 4 μέτρα, ο ολλανδικός πύργος γέρνει 2,61 μέτρα, αλλά έχει ύψος 35,7 μέτρα. Αν και οι δύο πύργοι είχαν το ίδιο ύψος, αυτός του Μπέντουμ θα είχε κλίση 6 μέτρα, επισημαίνει περήφανος ο Ολλανδός επιστήμονας.

    [05] Κόσμος

    Γερμανία

    Ο Σταϊνμάγιερ επικεφαλής του SPD

    8/9/2008 22:24:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΝΕΤ

    Παύει η συνύπαρξη Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών στην κυβέρνηση της Γερμανίας, ενόψει της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης. Το SPD, που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει τα χαμηλότερα ποσοστά της ιστορίας του, επέλεξε τον δημοφιλή υπουργό Εξωτερικών, Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγιερ, ως αντίπαλον δέος της Ανγκελας Μέρκελ στις εθνικές εκλογές, που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο του 2009. Και μαζί και χώρια. Μαζί στο Μεγάλο Συνασπισμό, με εκείνη Καγκελάριο και εκείνον Υπουργό Εξωτερικών, και χώρια στις εθνικές εκλογές του 2009, όπου θα διεκδικήσει ο καθένας για λογαριασμό της παράταξής του τη νίκη. Οι Σοσιαλδημοκράτες επιχειρούν να διασώσουν το κόμμα τους, που βουλιάζει στο 20%, επιλέγοντας ως υποψήφιο το δημοφιλή Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγιερ, καθώς θεωρείται ο μόνος που έχει ελπίδες απέναντι στην Άνγκελα Μέρκελ. Νέος αρχηγός του SPD θα αναλάβει ο Φράντς Μίντερφερινγκ ο οποίος πέρσι είχε αποσυρθεί από την πολιτική για να φροντίσει την ετοιμοθάνατη καρκινοπαθή γυναίκα του.

    Στενοί συνεργάτες του πρώην Καγκελάριου Γκέρχαρντ Σρέντερ και οι δύο αναμένεται να τοποθετήσουν την ιδεολογική σημαία της παράταξής τους, στο κέντρο, αποκλείοντας οποιαδήποτε συνεργασία με την αριστερά αλλά και να ταχθούν υπέρ των οικονομικών μεταρρυθμίσεων, τις οποίες θεωρούν απαραίτητες λόγω της παγκοσμιοποίησης. Ήπιων τόνων ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών δεν φημίζεται για την ρητορεία του αλλά για την ικανότητά του να παίρνει αυτό που θέλει στις συναντήσεις κεκλεισμένων των θυρών. Στις εκλογές του 2009 θα κληθεί να αποδείξει ακόμη και στο ίδιο του το κόμμα ότι έχει την πυγμή να εκθρονίσει την Άνγκελα Μέρκελ.

    [06] Οικονομία

    Στόχος η μείωση των τροχαίων

    Φορητές ζυγαριές για τα φορτηγά

    8/9/2008 19:40:00

    Συντάκτης: Κατερίνα Ιωαννίδου

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-ΝΕΤ

    Με στόχο τη βελτίωση της ασφάλειας στις μεταφορές, ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης, παρέδωσε εννέα φορητές ζυγαριές, στον υφυπουργό Εσωτερικών, με αρμοδιότητα σε θέματα Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτη Χηνοφώτη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ Βασίλειο Τσιατούρα στη διάρκεια ειδικής τελετής που έγινε στο υπουργείο Μεταφορών. Οι φορητές αυτές ζυγαριές θα χρησιμοποιούνται από την Τροχαία για τον έλεγχο του υπέρβαρου των φορτηγών αυτοκινήτων.

    Η κάθε ζυγαριά μπορεί να δεχθεί φορτίο 18,2 τόνων με ακρίβεια μέτρησης του βάρους ± 0,25% της πλήρους κλίμακας ζύγισης. Είναι κατασκευασμένη από ειδικό κράμα αλουμινίου και μπορεί να υπερφορτωθεί μέχρι 200% της πλήρους κλίμακας ζύγισης. Για τον έλεγχο του βάρους φέρει και δύο κεκλιμένα εξαρτήματα για την εύκολη διέλευση των τροχών του οχήματος πάνω από την πλάκα. Η φορητή ζυγαριά μετρά το βάρος του κάθε τροχού για κάθε άξονα του οχήματος, αποθηκεύει την τιμή μέτρησης και κατόπιν, δι αθροίσεως, υπολογίζει το συνολικό βάρος του οχήματος, ανεξάρτητα από τον αριθμό των αξόνων που μπορεί να έχει το όχημα.

    Το υπουργείο Μεταφορών προμηθεύτηκε συνολικά 15 τέτοιες φορητές ζυγαριές, το κόστος των οποίων ανέρχεται σε 7.592 ευρώ η κάθε μία και οι υπόλοιπες έξι θα διατεθούν αντίστοιχα στις μονάδες των κινητών ΚΤΕΟ του υπουργείου. Παράλληλα, θα προμηθευτεί άλλες 20 τέτοιες ζυγαριές για να διατεθούν στα Μικτά Κλιμάκια διαφόρων Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων της χώρας.

    Τα πρόστιμα που προβλέπει ο νόμος για το υπέρβαρο των φορτηγών αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα "τσουχτερά" και αρχίζουν από 30 ευρώ για υπέρβαρο έως 5% και φτάνουν τα 3.000 ευρώ και 4 μήνες αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας και πινακίδων για υπέρβαρο πάνω από 20%. Σε δηλώσεις του ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης επανέλαβε ότι η οδική ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα και των δύο υπουργείων.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 8 September 2008 - 20:49:55 UTC