Visit the International Association for Greek Philosophy (IAGP) Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-05-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές
  • [02] Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά
  • [03] Στραγγάλισε το παιδί του
  • [04] Πτώμα γυναίκας στο Σέιχ-Σου
  • [05] Κρίσιμη ψηφοφορία στην Ολομέλεια
  • [06] Ινομυώματα για το 50% των Ελληνίδων στην κλιμακτήριο
  • [07] Φόβοι για κάποια στελέχη της γρίπης των πτηνών
  • [08] Κίνα: Αλλάζει η πολιτική για το ένα παιδί
  • [09] Προτάσεις εισαγγελέα για το παραδικαστικό

    [01] Κοινωνία

    Συνεχίζονται οι Πανελλαδικές

    27/5/2008 8:26:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2008 11:22:41 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ, ΝΕΤ 105.8

    Στα μαθήματα Ιστορίας Θεωρητικής, Βιολογίας Θετικής και Αρχές Οργάνωσης Τεχνολογικής Κατεύθυνσης διαγωνίζονται σήμερα οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ στις πανελλαδικές εξετάσεις. Τα θέματα και οι λύσεις θα δοθούν στη δημοσιότητα το μεσημέρι από την ειδική ιστοσελίδα της ΕΡΤonline, τη ΝΕΤ και την ΝΕΤ 105,8.

    Την ίδια ώρα, νέες κινητοποιήσεις κατά της εφαρμογής του νόμου-πλαισίου έχουν προγραμματιστεί αυτή την εβδομάδα, ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη πρυτάνεων και προέδρων ΤΕΙ σε 10 ιδρύματα. Για σήμερα και αύριο, πρυτανικές εκλογές έχουν προγραμματιστεί στα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Πειραιά. Με προβλήματα διεξάγονται σήμερα οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, όπου έξι σχολές τελούν υπό κατάληψη.

    Εν μέσω αναταραχών ολοκληρώθηκαν χθες Δευτέρα οι συμπληρωματικές εκλογές στο ΤΕΙ Αθήνας.

    Οι φοιτητές έχουν προγραμματίσει για την Πέμπτη και την Παρασκευή συλλαλητήρια, ενώ οι πανεπιστημιακοί προκήρυξαν τριήμερη απεργία από τις 28 Μαΐου.

    Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων προτείνει την ίδρυση μη κερδοσκοπικού πανεπιστημίου με τη συμμετοχή της ΚΕΔΚΕ.

    [02] Κοινωνία

    Σε καταστήματα και επιχειρήσεις τυποποίησης

    Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά

    27/5/2008 11:31:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για τον εντοπισμό και την κατάσχεση όλων των ποσοτήτων ηλιελαίου που έχουν εισαχθεί στη χώρα μας. Από τη Νομαρχία Πειραιά κατασχέθηκαν 80 τόνοι νοθευμένου ηλιελαίου σε επιχείρηση ελαιουργίας στην περιοχή του Ρέντη ενώ 1.500 τόνοι εισαγόμενου ηλιελαίου έχουν δεσμευτεί προληπτικά στο λιμάνι του Πειραιά. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έλεγχοι και σε εργαστήρια τυποποίησης ελαιολάδου, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πρόσμιξής του με ηλιέλαιο. Ήδη εστάλησαν προς έλεγχο δείγματα από μονάδες τυποποίησης στη Μεσσηνία. Εξάλλου σήμερα λήγει η προθεσμία δήλωσης από τις επιχειρήσεις στον ΕΦΕΤ για τα προϊόντα που περιέχουν ηλιέλαιο κατά 10% και άνω. Το 80% των επιχειρήσεων έχει απαντήσει ήδη στο αίτημα του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων. Πάντως έως σήμερα δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για 11.000, από τους συνολικά 18.000, τόνους ηλιελαίου που έχουν εισαχθεί στη χώρα μας. Στο μεταξύ ο Γενικός Επιθεωρητής Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης έδωσε εντολή να διερευνηθούν ευθύνες για αμέλεια, καθυστερήσεις ή αδυναμίες των εμπλεκόμενων υπηρεσιών στον έλεγχο τροφίμων στο θέμα του ηλιελαίου.

    [03] Κοινωνία

    Στραγγάλισε το παιδί του

    27/5/2008 11:14:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι δράστης της δολοφονίας του μόλις επτά μηνών βρέφους που βρέθηκε νεκρό από συγγενή του στο σπίτι του στους Αγίους Αναργύρους είναι ο ίδιος του ο πατέρας. Ο άντρας, που είναι αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες κατανάλωνε μεγάλος ποσότητες αλκοόλ. Αυτός ήταν και ο λόγος των συχνών τσακωμών με τη σύζυγο του. Χθες έπειτα από μία ακόμη έντονη φιλονικία η σύζυγος του και μητέρα του άτυχου μωρού έφυγε από το σπίτι. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο πατέρας μόλις έμεινε μόνος με το βρέφος το στραγγάλισε.

    [04] Κοινωνία

    Αγνώστων στοιχείων

    Πτώμα γυναίκας στο Σέιχ-Σου

    27/5/2008 10:33:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ 105.8

    Γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, βρέθηκε θαμμένη στην περιοχή του περιαστικού δάσους Σέιχ-Σου της Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία η άγνωστη γυναίκα σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις έχασε τη ζωή της πριν από περίπου ένα χρόνο, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό ότι το πτώμα της μεταφέρθηκε και θάφτηκε στο δάσος. Αστυνομικοί της ασφάλειας σε συνεργασία με τον ιατροδικαστή ερευνούν την υπόθεση.

    [05] Πολιτική

    Για αναθεώρηση άρθρων 16 και 24

    Κρίσιμη ψηφοφορία στην Ολομέλεια

    27/5/2008 10:13:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 27/5/2008 10:52:52 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8

    Το απόγευμα διεξάγεται η κρίσιμη ψηφοφορία στην ολομέλεια της Βουλής επί των αναθεωρημένων διατάξεων του Συντάγματος. Όπως όλα δείχνουν, το άρθρο 24 που αφορά στην προστασία των δασών και το άρθρο 16 που αφορά στην ίδρυση μη κρατικών, μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων, δεν θα αναθεωρηθούν, αφού ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δε συναινούν, ενώ το ΠΑΣΟΚ απέχει από τη διαδικασία της αναθεώρησης. "Ορισμένα άρθρα δίνουν το δικαίωμα νομοθετικής ρύθμισης" δήλωσε ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με την οποία τον καλεί "να σεβαστεί το οποίο αποτέλεσμα" της ψήφου του ελληνικού κοινοβουλίου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, "χωρίς να επιχειρηθεί παράκαμψη του Συντάγματος μέσω αυθαίρετων διασταλτικών ερμηνειών", κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος. Παράλληλα, ερωτά τον κ. Καραμανλή εάν θα σταματήσουν σχετικές δηλώσεις του ίδιου αλλά και υπουργών που "λειτουργούν εμπρηστικά" σε σχέση με την πανεπιστημιακή κοινότητα.

    [06] Υγεία

    Ινομυώματα για το 50% των Ελληνίδων στην κλιμακτήριο

    27/5/2008 9:52:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ινομυώματα εμφανίζει μία στις δυο Ελληνίδες που φτάνει στην κλιμακτήριο, ενώ υψηλό είναι το ποσοστό εμφάνισης ινομυωμάτων στις γυναίκες που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση 12,6 % και 25% σε αυτές που επιζητούν δωρεά ωαρίων. Αυτό τόνισε ο κ. Γιώργος Πιστοφίδης MB.BS.FRCOG, δ/ντης της Γυναικολογικής Κλινικής του Λευκού Σταυρού, μιλώντας στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία, που παρουσίασε ο κ. Πιστοφίδης και τα οποία προέρχονται από επιστημονικές μελέτες, μία στις τρεις Ελληνίδες εμφανίζει ινομυώματα στη μήτρα μέχρι την ηλικία των 35χρόνων.

    Όπως ανέφερε ο κ. Πιστοφίδης, η ομιλία του οποίου είχε ως θέμα "Λαπαροσκοπική Αντιμετώπιση Ινομυωμάτων", τα εσωτερικά ινομυώματα της μήτρας μπορούν:

    Να εμποδίσουν την φυσιολογική σύλληψη και τη διακίνηση των σπερματοζωαρίων. Να δυσκολέψουν την εμφύτευση εμβρύων κατά την πραγματοποίηση εξωσωματικής γονιμοποίησης.

    Παράλληλα τα πολύ μεγάλα ινομυώματα, τα οποία είναι εξωτερικά της μήτρας, μπορεί:

    Να επηρεάσουν στην συλληπτική λειτουργία των σαλπίγγων. Να προκαλέσουν ανωμαλίες στην αγγείωση του μυομητρίου και διαταραχή της ενδομήτριας φυσιολογίας. Να αυξήσουν την πιθανότητα αποβολών στο πρώτο τρίμηνο. Άρα τα εσωτερικά ινομυώματα, ειδικά άνω του ενός εκατοστού πρέπει να αφαιρούνται με την μέθοδο της υστεροσκόπησης.

    Σ' ότι αφορά στα εξωτερικά υπορογονια ινομυώματα συνήθως δεν ενοχλούν την γονιμοποίηση και αν είναι σε σχετικά μικρό μέγεθος, κάτω από τέσσερα εκατοστά δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν.

    Η καλύτερη μέθοδος αφαίρεσης είναι η λαπαροσκοπική οδός, καθότι είναι αυτή που διαταράσσει λιγότερο την ανατομία της περιοχής και προκαλεί λιγότερες μετεγχειρητικές συμφύσεις.

    Όμως η λαπαροσκοπική μέθοδος εξαίρεσης των ινομυωμάτων, είναι μία λεπτή τεχνική, όπως άλλωστε και η ανοιχτή επέμβαση. Σπάνιους αλλά ουσιαστικούς κινδύνους και για τις δύο μεθόδους αποτελούν:

    η διεγχειρητική ή μετεγχειρητική αιμορραγία με κίνδυνο μετατροπής του χειρουργείου σε ολική ή υφ ολική υστερεκτομία, η ατυχής συρραφή και σύγκληση της ενδομήτριας κοιλότητας. η πρόκληση δημιουργίας εκτεταμένων μετεγχειρητικών πυελικών συμφύσεων, ειδικά κατόπιν ανοιχτών μεθόδων. η τρώση οργάνου (ουρητήρα, ουροδόχου κύστης κ.ο.κ.).

    "Η μετατροπή λαπαροσκοπικής επέμβασης σε ανοιχτή δεν αποτελεί κατά την κρίση μου επιπλοκή εφ όσον η πιθανότητα αυτή έχει συζητηθεί εκ των προτέρων με την ασθενή και το περιβάλλον της", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πιστοφίδης προσθέτοντας πως "η συχνότητα εμφάνισης ινομυωμάτων υπολογίζεται σε 20-40% στον γενικό πληθυσμό, 2.7% στην διάρκεια της εγκυμοσύνης, 12.6% σε ασθενείς που υποβάλλονται σε εξωσωματική γονιμοποίηση και 25% σε γυναίκες που επιζητούν δωρεά ωαρίων".

    Ιστορικό επεμβάσεων- εξειδικευμένα κέντρα

    Από το 1994 έως το 2007 έχουν διενεργηθεί από την ομάδα του κ. Πιστοφίδη περισσότερες από 800 λαπαροσκοπικές ινομυωματεκτομές. Μέγιστη διάμετρος τοιχωματικού ινομυώματος, 10 εκατοστά ή και μέχρι 14 εκατοστά για υποορογόνιο ινομύωμα. Μέγιστος αριθμός αφαιρεθέντων ινομυωμάτων από μία ασθενή 14.

    Έξι (0.75%) γυναίκες ανέβασαν μετεγχειρητικά πυρετό (έως 38.5C), ο οποίος αντιμετωπίστηκε με μετεγχειρητική αντιβίωση. Είκοσι ασθενείς υποβλήθηκαν σε δεύτερη λαπαροσκόπηση πριν το 2000, 12 (66%) είχαν δημιουργήσει πυελικές συμφύσεις, ενώ 61 γυναίκες, που χειρουργήθηκαν μετά το 2001, ελέγχθηκαν και αυτές με δεύτερη λαπαροσκόπηση, μόνον 23 (37%) δημιούργησαν πυελικές συμφύσεις.

    Αυτό σ ένα βαθμό οφείλεται αφ ενός στην χρήση αντισυμφυτικών φαρμάκων (Ικοδεξτρίνη 4% (Adept ) αφετέρου στην βελτίωση των χειρουργικών τεχνικών. Δεδομένο ότι η πιθανότητα δημιουργίας πυελικών συμφύσεων μετά από ανοιχτή χειρουργική επέμβαση είναι περισσότερο από 90%.

    Η λαπαροσκοπική ινομυωματεκτομή είναι μια λεπτή χειρουργική μέθοδος. Η εκμάθηση της στηρίζεται σε ορθές και ασφαλείς τεχνικές και πρέπει να γίνεται σε αναγνωρισμένα κέντρα εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού με έμπειρη καθοδήγηση.

    Η πιθανότητα ρήξη μήτρας σε μελλοντική εγκυμοσύνη είναι λιγότερο από 0,5% και έχει τον ίδιο κίνδυνο με τις ανοιχτές μεθόδους. Η δημιουργία μετεγχειρητικών συμφύσεων κατόπιν λαπαροσκοπικής αφαίρεσης ινομυωμάτων είναι σαφώς χαμηλότερη σε σχέση με ανοιχτές μεθόδους αρκεί να τηρούνται οι κανόνες ατραυματικής χειρουργικής. Η χρήση διεγχειρητικών ή μετεγχειρητικών μέσων πρόληψης συμφύσεων έχει πιθανώς αξία αλλά συγκριτικές μελέτες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

    [07] Υγεία

    Φόβοι για κάποια στελέχη της γρίπης των πτηνών

    27/5/2008 9:31:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ορισμένα στελέχη της γρίπης των πτηνών εξελίσσονται όλο και περισσότερο προς την κατεύθυνση χαρακτηριστικών που είναι ύποπτα για την πρόκληση μιας ανθρώπινης πανδημίας, προβλέπει μελέτη που δημοσιεύτηκε χθες, Δευτέρα, στα πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών του Σικάγου. Αναλύσεις που έγιναν σε δείγματα πρόσφατων ιών της γρίπης των πτηνών έδειξαν ότι ορισμένα στελέχη Η7, που προκάλεσαν μικρές μολύνσεις και δεν ήταν μεταδοτικά στη Βόρεια Αμερική μεταξύ του 2002 και του 2004, αύξησαν τη συγγένειά τους με στοιχεία των κυττάρων της ανθρώπινης τραχείας. Πειράματα που έγιναν στη συνέχεια σε νυφίτσες επέτρεψαν ωστόσο να φανεί ότι τα στελέχη αυτά δεν είναι ακόμη πράγματι μεταδοτικά.

    Όμως ένα στέλεχος του ιού Η7Ν2, μια μορφή της γρίπης των πτηνών με χαμηλή παθογένεια που είχε απομονωθεί το 2003 σ έναν άνθρωπο στη Νέα Υόρκη, πολλαπλασιάστηκε στο αναπνευστικό σύστημα μιας νυφίτσας και μεταδόθηκε μεταξύ μολυσμένων ζώων και υγιών ζώων, αφήνοντας την υπόνοια ότι η μετάδοσή του θα μπορούσε να είναι πιθανή και μεταξύ των ανθρώπων.

    Σύμφωνα με ερευνητές, το στέλεχος αυτό θα μπορούσε να εξελιχθεί κι άλλο προς την κατεύθυνση των ίδιων μολυσματικών ιδιοτήτων που ήταν υπεύθυνες για τις παγκόσμιες πανδημίες του 1918, του 1957 και του 1968.

    "Τα αποτελέσματα αυτά υποδηλώνουν ότι η κατηγορία Η7 των ιών έχει εν μέρει προσαρμοστεί για να αναγνωρίζει τους ευνοϊκούς υποδοχείς ιών της ανθρώπινης γρίπης", εξήγησε ο Τέρενς Τάμπεϊ, μικροβιολόγος του Αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης των Ασθενειών (CDC) που εδρεύει στην Ατλάντα.

    [08] Κόσμος

    Για όσους έχασαν το μοναδικό τους παιδί στο σεισμό

    Κίνα: Αλλάζει η πολιτική για το ένα παιδί

    27/5/2008 9:18:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Στους γονείς που έχασαν το μοναδικό τους παιδί στον καταστροφικό σεισμό της 12ης Μαΐου στην Κίνα θα επιτραπεί να αποκτήσουν άλλο, γράφει σήμερα η εφημερίδα Chengdu Wanbao της πρωτεύουσας του Σιτσουάν, επικαλούμενη κυβερνητική οδηγία. Η οδηγία της Υπηρεσίας Οικογενειακού Σχεδιασμού προσθέτει πως και τα ζευγάρια που θα υιοθετήσουν ένα από τα ορφανά του σεισμού θα μπορούν επίσης να αποκτήσουν και δικό τους παιδί. Τέλος, στους γονείς που έχουν ξεπεράσει την ηλικία των 50 και έχασαν το μοναδικό τους παιδί θα δοθεί μια μηνιαία επιδότηση των 600 γιουάν (περίπου 60 ευρώ), διευκρινίζεται στην οδηγία, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα. Ανάμεσα στα χιλιάδες παιδιά που χάθηκαν στον σεισμό, πολλά σκοτώθηκαν όταν τα σχολεία τους κατέρρευσαν. Η πολιτική της απόκτησης ενός παιδιού στην Κίνα, έχει τροποποιηθεί εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες σε ό,τι αφορά τους αγρότες, στους οποίους επιτρέπεται να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί αν το πρώτο είναι κορίτσι.

    [09] Κοινωνία

    Προτάσεις εισαγγελέα για το παραδικαστικό

    27/5/2008 9:09:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Την ενοχή και των εννέα κατηγορουμένων για την υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, συμπεριλαμβανομένων των πρώην δικαστών Ευάγγελου Καλούση και Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια, ζήτησε ο εισαγγελέας Εφετών Γιάννης Αγγελής, ενώ πρότεινε την απαλλαγή του δικηγόρου Αθανάσιου Κεχαγιόγλου για τέσσερις από τις πέντε κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

    Ο εισαγγελέας είπε μεταξύ άλλων πως η παρούσα δίκη αποτελεί "μόνο το 1/10 από την υπόθεση που είναι γνωστή ως παραδικαστικό κύκλωμα". Μεγάλο μέρος της πρότασής του αφορούσε τους δύο πρώην δικαστές και το συγκατηγορούμενό τους επιχειρηματία Σωτήρη Κρητικό σε σκάφος συμφερόντων του οποίου είχαν κάνει ολιγοήμερες διακοπές οι κ. Καλούσης και Μπουρμπούλια.

    Ο κ. Αγγελής πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο Ευάγγελος Καλούσης για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάχρησης εξουσίας, απόπειρα εκβίασης, δωροδοκία και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων.

    Για την κ. Μπουρμπούλια ζήτησε ενοχή για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και απόπειρα κατάχρησης εξουσίας.

    Για το Σωτήρη Κρητικό ζήτησε ενοχή για ηθική αυτουργία σε απόπειρα κατάχρησης εξουσίας και συνέργεια σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Για το δικηγόρο Σάκη Κεχαγιόγλου και τον πρώην σύζυγο της κ. Μπουρμπούλια, κ. Αμοργιανό, ζήτησε ενοχή για συνέργεια σε νομιμοποίηση από παράνομη δραστηριότητα και για τον δικηγόρο κ. Γιώργο Νικολακόπουλο ζήτησε ενοχή για παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων.

    Τέλος, για τους επιχειρηματίες Ευστράτιο Βαλυράκη και Αντ. Γεωργίου ζήτησε ενοχή για συνέργεια σε ορισμένες από τις πράξεις που αποδίδονται στον κ. Καλούση, ενώ για τον καπετάνιο του επίμαχου σκάφους Βάιο Ευαγγελόπουλο ζήτησε ενοχή για πλημμέλημα που αφορά παράβαση νόμου περί ναυλώσεις πλοίων.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 27 May 2008 - 8:51:27 UTC