Read about Hellenism (by Vlassis Agtzidis) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 08-03-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αλλάζει το Ασφαλιστικό
  • [02] Παράνομη η απεργία στην ΤτΕ
  • [03] Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος
  • [04] Μια "ανάσα" από τα 105 δολ. το πετρέλαιο
  • [05] "Εθνική κρίση" οι εξαφανίσεις στη Σρι Λάνκα
  • [06] Σαμποτάζ σε πετρελαιαγωγό στην Κολομβία
  • [07] Αναχαιτίστηκε ρωσικό βομβαρδιστικό
  • [08] Με προηγούμενο το Κόσοβο

    [01] Οικονομία

    Σήμερα στη δημοσιότητα η ασφαλιστική μεταρρύθμιση

    Αλλάζει το Ασφαλιστικό

    6/3/2008 9:39:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/3/2008 11:23:10 πμ)

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Στη δημοσιότητα δίνεται το νομοσχέδιο για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, σε συνέντευξη Τύπου που δίνει σε λίγη ώρα η υπουργός Απασχόλησης Φάνη Πάλλη - Πετραλιά. Νωρίτερα θα κατατεθεί στη Βουλή. Τα εργατικά συνδικάτα από την πλευρά τους απαντούν στις προτεινόμενες ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό με απεργιακές κινητοποιήσεις. ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αποφασίζουν το μεσημέρι για τις επόμενες κινήσεις τους ,ενώ γυναίκες των δύο συνδικαλιστικών ενώσεων πραγματοποιούν αυτή την ώρα παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Απασχόλησης. Την απεργία τους δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ενώ τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Διοίκηση της Επιχείρησης, εκδικάζονται το μεσημέρι, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Εξάλλου παράνομη και καταχρηστική έκρινε το πρωί το Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, συνεδριάζει το μεσημέρι με στόχο να αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεων του κλάδου. Σήμερα, απεργούν οι εργαζόμενοι στο Υπουργείο Απασχόλησης και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ αύριο αρχίζουν οι επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες των εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων.

    Κ. Καραμανλής: Οι αλλαγές θα προχωρήσουν

    Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πάντως, δήλωσε πως οι αλλαγές θα προχωρήσουν, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους, προκειμένου να μην γίνουν επώδυνες αλλαγές αργότερα και θα υπηρετούν το συνολικό κοινωνικό συμφέρον, έστω κι αν θίγουν προνόμια των ολίγων.

    Οι αλλαγές θα αρχίσουν να εφαρμόζονται κυρίως από το 2013 και αφορούν σχεδόν ένα εκατομμύριο ασφαλισμένους

    Στις βασικές ρυθμίσεις του νομοσχεδίου περιλαμβάνονται ο περιορισμός των ασφαλιστικών Ταμείων σε 13, η δημιουργία κεφαλαίου αλληλεγγύης των γενεών, στο οποίο θα καταβάλλεται το 4% από τον ΦΠΑ και το 10% του κοινωνικού πόρου των Ταμείων και των αποκρατικοποιήσεων, σταδιακή αύξηση του ορίου ηλικίας στα 60 με 35ετία. Το νομοσχέδιο προβλέπει επίσης μείωση της επικουρικής σύνταξης στο 20% της κύριας, περικοπή των πρόωρων συντάξεων και κίνητρα παραμονής στην εργασία, αύξηση στα 55 του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για τις μητέρες με ανήλικο παιδί, αλλά και ρυθμίσεις για την προστασία της μητρότητας.

    Τελειωτικό χτύπημα στο ασφαλιστικό σύστημα, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι θα δώσει τη μάχη κατά των αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων στους δρόμους, μαζί με τους εργαζόμενους.

    Από τα νέα μέτρα θίγονται όλοι, και πρωτίστως οι γυναίκες και οι νέοι, επισημαίνει το ΚΚΕ ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζομένους και τη νεολαία σε παλλαϊκό ξεσηκωμό.

    [02] Οικονομία

    Θα επαναλειτουργήσει το ΧΑΑ

    Παράνομη η απεργία στην ΤτΕ

    6/3/2008 10:03:00 πμ

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία των εργαζομένων στην Τράπεζα της Ελλάδος. Το δικαστήριο έκανε δεκτή την αίτηση της διοίκησης της ΤτΕ, με την οποία στρεφόταν κατά του συλλόγου εργαζομένων και τόνιζε μεταξύ άλλων ότι δεν ορίστηκε προσωπικό ασφαλείας και δεν τηρήθηκε το προβλεπόμενο από το νόμο τετραήμερο από την κήρυξη μέχρι την έναρξη της απεργιακής κινητοποίησης. Σύμφωνα με την απόφαση, το κόστος της κινητοποίησης είναι δυσανάλογο μ αυτό των αιτημάτων της απεργίας. Στο μεταξύ έτοιμοι για να επαναλειτουργήσει το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, μετά την διακοπή των προηγούμενων δύο ημερών, δηλώνουν υψηλόβαθμα στελέχη του ΧΑΑ εφόσον ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των συναλλαγών της συνεδρίασης της 27ης Φεβρουαρίου από την Τράπεζα της Ελλάδος με προσωπικό ασφαλείας.

    [03] Οικονομία

    Συνεχίζονται οι διακοπές ρεύματος

    6/3/2008 8:54:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/3/2008 10:46:55 πμ)

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρατηρούνται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προκειμένου να αποφευχθεί ένα ολικό "μπλακ άουτ" λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, η οποία αποφάσισε παράταση των κινητοποιήσεων εναντίον της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη. Δεκαεννέα μονάδες τελούν υπό κατάληψη, με αποτέλεσμα η παραγόμενη ενέργεια να έχει μειωθεί στο μισό. Το μεσημέρι εκδικάζονται ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση της επιχείρησης.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η επιχείρηση επισημαίνει ότι δεν μπορεί να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τις διακοπές που θα γίνονται ανά περιοχή, καθώς αυτές γίνονται με βάση την εξέλιξη της ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος και τις δυνατότητες του συστήματος ηλεκτροπαραγωγής της Επιχείρησης.

    Από το πρωί και έως τις 12 το μεσημέρι θα παραμείνουν χωρίς ρεύμα οι περιοχές:

    Στην Αττική: Νέος Κόσμος, Υμηττός, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Καλαμάκι, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βάρη, Βάρκιζα, Πειραϊκή, Καστέλα, Μοσχάτο, Ταύρος, Ρέντη, Πειραιάς, Δραπετσώνα, Κερατσίνι, Κολωνός, Μεταξουργείο, Ρουφ.

    Στην υπόλοιπη Ελλάδα, δεν έχουν ρεύμα χωριά της Καρδίτσας, περιοχές γύρω από τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Έδεσσα, τη Βέροια, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Δράμα, την Ξάνθη, τον Πολύγυρο, την Κοζάνη, την Πάτρα, τη Σπάρτη, το Αίγιο, την Καλαμάτα, και την Τρίπολη.

    Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους πελάτες της να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων, ανελκυστήρων κ.λπ. όλες τις ώρες του 24ώρου και κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 10:00 έως 14:00 και από 18:30 έως 21:30.

    Η ΔΕΗ Α.Ε. ζητεί από όλους τους πελάτες της την κατανόησή τους για την ταλαιπωρία υφίστανται και τους ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ενεργό συμβολή τους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος.

    Ένταση έξω από υποσταθμό της ΔΕΗ

    Το πρωί της Πέμπτης, σημειώθηκε ένταση από κεντρικό υποσταθμό της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη μεταξύ απεργών και συναδέλφων τους, οι οποίοι επιχείρησαν να περάσουν από την κεντρική είσοδο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

    Οι υπάλληλοι στον υποσταθμό που βρίσκεται στην περιοχή των «40 Εκκλησιών» πίσω από το Καυταντζόγλειο στάδιο, όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία συναδέλφων τους οι οποίοι δεν απεργούν, αντέδρασαν έντονα και ορισμένοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους.

    Τελικά, οι απεργοί κλείδωσαν την κεντρική είσοδο και η κατάσταση εκτονώθηκε, ενώ στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί με περιπολικά για κάθε ενδεχόμενο.

    [04] Οικονομία

    Φρενήρης η πορεία της τιμής του

    Μια "ανάσα" από τα 105 δολ. το πετρέλαιο

    6/3/2008 9:05:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 6/3/2008 10:25:09 πμ)

    Συντάκτης: Αθηνά Σαλούστρου

    Ανεξέλεγκτη είναι πλέον η άνοδος των τιμών του πετρελαίου, μετά τη χθεσινή απόφαση των Υπουργών του ΟΠΕΚ στη Βιέννη, να διατηρηθεί η χαμηλή ημερήσια παραγωγή των χωρών μελών στα σημερινά επίπεδα αλλά και την ανακοίνωση για μείωση των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων. Κατά τη διάρκεια της φρενήρης πορείας του η τιμή του πετρελαίου έχει φτάσει πλέον μια "ανάσα" από τα 105 δολάρια το βαρέλι. Σήμερα Πέμπτη στις ηλεκτρονικές συναλλαγές στην Ασία, η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Απριλίου είχε διαμορφωθεί το πρωί στα 104,37 δολάρια το βαρέλι, ενώ κάποια στιγμή είχε φτάσει και στα 104,95 δολάρια. Στην Νέα Υόρκη, η τιμή του ελαφρού αργού έκλεισε χθες στα 104,52 δολάρια. Η τιμή του Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας κατέγραφε το πρωί μια ελαφρά μείωση κατά 8 σεντς στα 101,56 δολάρια. Η τιμή του μαύρου χρυσού ανέβηκε χθες πάνω από 5 δολάρια το βαρέλι μέσα σε μία ημέρα. Στην άνοδο των τιμών συνέβαλε η ανακοίνωση της μείωσης των αμερικανικών στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου κατά 3,1 εκατομμύρια βαρέλια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν αύξηση κατά 2,4 εκατομμύρια βαρέλια.

    [05] Κόσμος

    "Εθνική κρίση" οι εξαφανίσεις στη Σρι Λάνκα

    6/3/2008 10:26:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Τουλάχιστον 1.500 άνθρωποι κυρίως Ταμίλ έχουν "εξαφανιστεί" στη Σρι Λάνκα τα τελευταία δύο χρόνια, καθιστώντας τη χώρα αυτή μια από τις χειρότερες στον κόσμο στο θέμα των απαγωγών και των ανεξήγητων εξαφανίσεων, καταγγέλλει το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW). Στην πολυσέλιδη έκθεσή της, η οργάνωση χαρακτηρίζει "εθνική κρίση" τα όσα συμβαίνουν στη Σρι Λάνκα και κατηγορεί ευθέως την κυβέρνηση και το στρατό, που μάχεται εδώ και 35 χρόνια εναντίον των αυτονομιστών ανταρτών Τίγρεις για την Απελευθέρωση των Ταμίλ Εελάμ. Από το 2006, όταν αναζωπυρώθηκαν οι συγκρούσεις ανάμεσα στο στρατό και τους Ταμίλ, το HRW εκτιμά πως οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν απαγάγει ή σκοτώσει "εκατοντάδες ανθρώπους", εκτιμώντας πως ο αριθμός τους τις χρονιές 2006 και 2007 έφτασε τους 1.500.

    Θύματα βασανιστηρίων

    "Ο πρόεδρος Μαχίντα Ραζαπάκσε ήταν κάποτε υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τώρα είναι επικεφαλής μιας κυβέρνησης που θεωρείται από τις πρώτες στον κόσμο που ευθύνεται για εξαφανίσεις", επισημαίνει η υποδιευθύντρια της οργάνωσης για την Ασία, Ιλέιν Πίρσον.

    Η οργάνωση, με έδρα τη Νέα Υόρκη, δεν διευκρινίζει πώς συγκέντρωσε τις πληροφορίες αυτές. Στη βόρεια Σρι Λάνκα, ένα τμήμα της οποίας ελέγχεται από τους αντάρτες, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους σε ανθρωπιστικές οργανώσεις.

    Για το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι άνθρωποι που εξαφανίζονται είναι συχνά θύματα βασανιστηρίων πριν εκτελεστούν, τις περισσότερες φορές από τις δυνάμεις ασφαλείας. Τα θύματα είναι αντάρτες Ταμίλ και μουσουλμάνοι.

    [06] Κόσμος

    Σαμποτάζ σε πετρελαιαγωγό στην Κολομβία

    6/3/2008 9:28:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: Reuters

    Σε αντάρτες της οργάνωσης Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας (FARC) αποδίδουν οι αρχές της Κολομβίας σαμποτάζ στον αγωγό πετρελαίου Trasandino, που έχει δυνατότητα μεταφοράς 100.000 βαρελιών ημερησίως. Το σαμποτάζ, με τη χρήση δυναμίτη, σημειώθηκε στην επαρχία Πουτουμάγιο, που καλύπτεται στο μεγαλύτερο μέρος της από ζούγκλα. Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι η ενέργεια ίσως αποτέλεσε αντίποινα για το θάνατο του υπ αριθμόν 2 στην ιεραρχία της οργάνωσης Ραούλ Ρέγιες, σε στρατιωτική επιχείρηση της Κολομβίας στο έδαφος του Ισημερινού. Ο πετρελαιαγωγός, τον οποίο χειρίζεται η Ecopetrol, μεταφέρει μαύρο χρυσό στο λιμάνι Τουμάκο στον Ειρηνικό. Εν τω μεταξύ, η Μπογκοτά διέψευσε ότι επιχείρησε να ακυρώσει τις προσπάθειες της κυβέρνησης του Ισημερινού να απελευθερωθούν όμηροι των FARC που κρατούνται σε μυστικά στρατόπεδα στις ζούγκλες.

    Ισημερινός: Η Κολομβία γνώριζε για τις διαπραγματεύσεις

    Το Κίτο διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι η επιχείρηση της Κολομβίας αποτέλεσε παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας του Ισημερινού κι επισημαίνει ότι εκτροχίασε τις προσπάθειες απελευθέρωσης των ομήρων, μεταξύ αυτών και της Γαλλοκολομβιανής πολιτικού Ίνγκριντ Μπετανκούρ.

    Σε ανακοινωθέν της κυβέρνησης της Κολομβίας, υποστηρίζεται ότι "ο Ισημερινός ουδέποτε συμβουλεύθηκε ή πληροφόρησε την κυβέρνηση της Κολομβίας ότι επεδίωκε επαφές με τις FARC με στόχο την απελευθέρωση ομήρων".

    Η κυβέρνηση του Ισημερινού υπό τον Ραφαέλ Κορέα υποστηρίζει ότι η Κολομβία γνώριζε ότι είχε εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις και ότι ο Ραούλ Ρέγες δολοφονήθηκε για να αποτραπεί η απελευθέρωση της Μπετανκούρ.

    Εντός του 2008 έχουν απελευθερωθεί έξι όμηροι των FARC, μετά από συμφωνίες με την διαμεσολάβηση του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, η Μπετανκούρ είναι άρρωστη, εξαντλημένη και κρατείται υπό αυστηρή φρούρηση.

    [07] Κόσμος

    Αναχαιτίστηκε ρωσικό βομβαρδιστικό

    6/3/2008 8:22:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: Reuters

    Από αμερικανικά μαχητικά αναχαιτίστηκε ένα ρωσικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος που πλησίασε αμερικανικό αεροπλανοφόρο ανοικτά των κορεατικών ακτών αναχαιτίστηκε από αμερικανικά μαχητικά. Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο επεισόδιο που γίνεται τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ρωσικό βομβαρδιστικό μπήκε στην ακτίνα των τριών έως πέντε ναυτικών μιλίων και πέταξε 600 μ. πάνω από το αεροπλανοφόρο USS Nimitz και τα πλοία της συνοδείας του.

    Δύο αμερικανικά μαχητικά F/A-18 απογειώθηκαν για να αναχαιτίσουν το ρωσικό αεροπλάνο και να το συνοδεύσουν μακριά από το αεροπλανοφόρο.

    Τα ρωσικά βομβαρδιστικά έχουν πυκνώσει τις πτήσεις κοντά σε αμερικανικά εδάφη και αμερικανικά πολεμικά πλοία, κάνοντας τους τελευταίους μήνες επίδειξη των δυνατοτήτων τους.

    [08] Κόσμος

    Με προηγούμενο το Κόσοβο

    6/3/2008 8:08:00 πμ

    Συντάκτης: Μπέττυ Σαβούρδου

    Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της, όπως έγινε και στην περίπτωση του Κοσόβου, ανακοίνωσε ότι ζητά από τη διεθνή κοινότητα η φιλο-ρωσική επαρχία της Νότιας Οσετίας, που αποσχίστηκε από την Γεωργία. Η τοπική βουλή ενέκρινε απόφαση στην οποία αναφέρεται ότι το προηγούμενο του Κοσόβου αποδεικνύει ότι η επιθυμία των περιφερειών να αποκτήσουν την εθνική τους κυριαρχία θα πρέπει να αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα. Η Νότια Οσετία μαζί με την Αμπχαζία που αποσχίστηκαν από τη Γεωργία, το Ναγκόρνο Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν και η Υπερδνειστερία, που αποσχίστηκε από το Μόλδοβα, κήρυξαν την ανεξαρτησία τους στη δεκαετία του 1990, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει την αναγνώριση της διεθνούς κοινότητας. Από την πλευρά της, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Κοντολίζα Ράις δήλωσε ότι η Νότια Οσετία δεν έχει καμία ελπίδα να εξασφαλίσει την υποστήριξη της διεθνούς κοινότητας για την ανεξαρτησία της.

    Αρνητική η Κ. Ράις

    "Το δεδομένο του Κοσόβου μας οδηγεί στο να επιδιώξουμε την ικανοποίηση των δικαίων μας πιο ενεργά", δήλωσε εκπρόσωπος του αυτονομιστή ηγέτη της Νότιας Οσετίας, Έντουαρντ Κοκόιτι.

    "Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο", δήλωσε η Ράις, όταν ρωτήθηκε εάν οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αναγνωρίσουν τη Νότια Οσετία ως ανεξάρτητο κράτος. "Δεν θέλω να κρίνω τα κίνητρα, αλλά είμαστε πολύ σαφείς ότι η περίπτωση του Κοσόβου είναι μοναδική. Αυτό συμβαίνει λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας", δήλωσε στους δημοσιογράφους.

    Η τοπική βουλή στη Νότια Οσετία ωστόσο έχει διαφορετική προσέγγιση. "Το προηγούμενο του Κοσόβου επιβεβαιώνει ότι η λύση των περιφερειακών συγκρούσεων δεν βασίζεται μόνο στην αρχή της εδαφικής ακεραιότητας ενός κράτους", αναφέρει η ανακοίνωση που εγκρίθηκε από τη βουλή της Νότιας Οσετίας.

    "Η περίοδος των 17 ετών της ανεξαρτησίας της Νότιας Οσετίας επιβεβαιώνει την βιωσιμότητά της και μένει μόνο η νομιμοποίηση της εθνικής κυριαρχίας, σύμφωνα με τον καταστατικό χάρτη του ΟΗΕ", προστίθεται στην ανακοίνωση.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 6 March 2008 - 9:50:01 UTC