Browse through our Interesting Nodes on Social Issues in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 06-06-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Σημαίνουσα συνάντηση
  • [02] Στον εισαγγελέα
  • [03] Στα χέρια του Εισαγγελέα
  • [04] "Άστατο" τριήμερο
  • [05] Έκρηξη βόμβας στην Τουρκία
  • [06] Γίνε virtual Υπουργός Οικονομίας
  • [07] Στη σέντρα…

    [01] Πολιτική

    Μεταξύ Μπακογιάννη - Γκιούλ

    Σημαίνουσα συνάντηση

    9/6/2006 7:05:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ 105.8

    Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις και η ευρωπαϊκή προοπτική της γείτονος, εν όψει και του Συμβουλίου Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, θα κυριαρχήσουν στη συνάντησή της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη με τον Τούρκο ομόλογό της Αμπντουλάχ Γκιούλ, το Σάββατο, στην Κωνσταντινούπολη, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο πρακτορείο Ανατολή. Ιδιαίτερη σημασία στην επίσκεψη της Ελληνίδας υπουργού Εξωτερικών, που θα φθάσει σήμερα στην Κωνσταντινούπολη και θα γίνει δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, απέδωσε ο Αμπντουλάχ Γκιούλ, ο οποίος τόνισε ότι δεν πιστεύει πως πολλαπλασιάζοντας τα προβλήματα βελτιώνονται οι θέσεις της Άγκυρας. Ταυτόχρονα, στο κείμενο που θα παρουσιάσουν οι "25" στον κ. Γκιουλ, στο Συμβούλιο Σύνδεσης, την προσεχή Δευτέρα, επισημαίνεται ότι συμβάντα, όπως η πρόσφατη σύγκρουση των δύο μαχητικών αεροσκαφών στο Αιγαίο, έχουν αρνητική επίπτωση στις σχέσεις καλής γειτονίας και καλείται η Άγκυρα να επιλύσει τις διαφορές με τους γείτονές της, ακόμη και με προσφυγή στη Χάγη, αλλά και να εφαρμόσει πλήρως το Πρωτόκολλο της Τελωνειακής Ένωσης. Στο πλαίσιο της συνάντησης των δύο Υπουργών, που θα γίνει στο περιθώριο των εργασιών της 4ης Ελληνοτουρκικής Συνάντησης των εκπροσώπων ΜΜΕ, αναμένεται να υπογραφεί και συμφωνία για την ενεργοποίηση της ανοιχτής γραμμής επικοινωνίας μεταξύ των αεροπορικών στρατηγείων Εσκί Σεχίρ και Λάρισας.

    Μήνυμα ειρήνης και συνεργασίας

    Σε συνέντευξη της στο τουρκικό πρακτορείο Ανατολή, παραμονή της επίσκεψης της στην Τουρκία, η υπουργός Εξωτερικών αναφέρει ότι ο στόχος της επίσκεψής είναι διπλός, να συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, ειδικά στα πλαίσια του νέου ευρωπαϊκού περιβάλλοντος που δημιουργήθηκε μετά την 3η Οκτωβρίου και η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας.

    "Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις δεν είναι μόνο στα πλαίσια των συνόρων των δύο χωρών, αλλά θα πρέπει να εκλαμβάνονται μέσα στα πλαίσια των ευρύτερων ορίων της Ε.Ε. και εντός των πλαισίων των σχέσεων της Τουρκίας με την Ε.Ε", επισημαίνει στη συνέντευξη της η κ. Μπακογιάννη και προσθέτει ότι "ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα είναι, αναμφισβήτητα, η εξεύρεση μίας λειτουργικής και μόνιμης λύσης στο Κυπριακό".

    Σε ερώτηση για το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης η κ. Μπακογιάννη απάντησε ότι "ίσως να είναι ωφέλιμη η προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο στη Χάγη για το θέμα του καθορισμού της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας", σημείωσε όμως ότι λαμβάνοντας υπόψη πως η Τουρκία δεν αποδέχεται την δικαστική αρμοδιότητα του Διεθνούς Δικαστηρίου, θα πρέπει η προσφυγή σε αυτό να ετοιμασθεί με προσοχή. Επίσης, πρόσθεσε ότι οι πλευρές θα πρέπει να υπογράψουν ένα συνυποσχετικό και πριν απ όλα θα πρέπει να καθορίσουν κατά τρόπο ξεκάθαρο το θέμα του προβλήματος.

    Παράλληλα τόνισε ότι η Ελλάδα υποστηρίζει τις προσπάθειες της Τουρκίας για την πλήρη ένταξή της στην Ε.Ε. , όμως, πρόσθεσε, ότι, όπως συμβαίνει και με τις άλλες χώρες που το επιθυμούν, η υποστήριξη αυτή δεν είναι άνευ όρων. Ταυτόχρονα σημείωσε ότι η Τουρκία για να μπορέσει να φθάσει σ αυτόν τον στόχο, θα πρέπει να εκπληρώσει τα συγκεκριμένα κριτήρια, τις υποσχέσεις που έδωσε σε όλες τις χώρες-μέλη της Ε.Ε. και τις υποχρεώσεις που ανέλαβε. "Για καμία χώρα, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας", είπε η κ. Μπακογιάννη, "δεν γίνεται διαφορετικά και δεν έγινε".

    Τέλος η υπουργός Εξωτερικών απηύθυνε προς τον τουρκικό λαό μήνυμα ειρήνης και συνεργασίας για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα Ελλάδος και Τουρκίας και γενικότερα για την περιοχή και πρόσθεσε: "Σε ορισμένα θέματα υπάρχουν διαφορές απόψεων μεταξύ μας. Σ αυτά δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη μας. Θα πρέπει να έρθουμε πρόσωπο με πρόσωπο με αυτά και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τα επιλύσουμε με έναν τρόπο ειλικρινή και ρεαλιστικό. Ταυτόχρονα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν πολλά θέματα τα οποία μας φέρνουν τον έναν πιο κοντά στον άλλο και μας ενθαρρύνουν να εργαζόμαστε μαζί για κοινούς στόχους".

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Επίπληξη των "25"στην Τουρκία

    Αισιοδοξία για τη συνάντηση

    [02] Κοινωνία

    Για τα επεισόδια στην Αθήνα

    Στον εισαγγελέα

    9/6/2006 8:07:00 πμ

    Πηγή: ΝΕΤ 105.8-ΑΠΕ

    Στον εισαγγελέα παραπέμπονται σήμερα οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν για συμμετοχή στα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στην Αθήνα, κατά το χθεσινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο ενάντια στο νόμο-πλαίσιο για την Παιδεία, στα οποία 10 αστυνομικοί και τέσσερις φοιτητές τραυματίστηκαν, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τράπεζες, καταστήματα και πολυκατοικίες. Ευθύνες στην κυβέρνηση για την όξυνση και την επέκταση των επεισοδίων, επέρριψε το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να μην κατατεθεί το επίμαχο νομοσχέδιο στο θερινό τμήμα της Βουλής. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για υποχωρητικότητα απέναντι στους εκφραστές της συντήρησης που αγνοούν την απαίτηση της κοινωνίας για μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία. Τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις των φοιτητών και των πανεπιστημιακών, εξέφρασαν το ΚΚΕ και ο Συνασπισμός, κατηγορώντας την κυβέρνηση για αυταρχισμό και καταγγέλλοντας παράλληλα την αστυνομική βία. Το Υπουργείο Παιδείας, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις, έκανε λόγο για κατευθυνόμενες ενέργειες και παρανόηση των προθέσεών του. Οι φοιτητές και η πανεπιστημιακή κοινότητα αντιδρούν στον προωθούμενο νόμο-πλαίσιο για την Παιδεία και στην ίδρυση Μη Κρατικών Πανεπιστήμιων. Πάνω από 300 σχολές τελούν αυτή τη στιγμή υπό κατάληψη, ενώ η εξεταστική περίοδος κινδυνεύει να χαθεί. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και σήμερα στις 7.30 έξω από τη Βουλή. Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές στις 16 Ιουνίου θα επανεκτιμήσουν τη στάση τους, ενώ εκείνες τις ημέρες και οι διδάσκοντες στα ΤΕΙ αναμένεται να λάβουν τις αποφάσεις τους περί απεργίας διαρκείας.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Επεισόδια στην Αθήνα

    [03] Κοινωνία

    Για τον 11χρονο Άλεξ

    Στα χέρια του Εισαγγελέα

    9/6/2006 10:31:00 πμ (Τελευταία ενημέρωση: 9/6/2006 11:06:14 πμ)

    Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ, ΝΕΤ 105,8

    Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας θα διαβιβαστεί σήμερα από την Αστυνομία η δικογραφία της υπόθεσης της εξαφάνισης του 11χρονου Άλεξ. Ωστόσο, συνεχίζονται οι έρευνες από τα ειδικά συνεργεία, κοντά στο δημαρχείο της πόλης. Την Τετάρτη το μεσημέρι, για δεύτερη φορά,οι αρχές πραγματοποίησαν νέες έρευνες στο διπλανό οικόπεδο του παλιού εγκαταλελειμμένου κτηρίου, χωρίς να βρεθεί κανένα ίχνος. Οι αρχές είχαν οδηγηθεί για έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο ύστερα από μαρτυρίες ατόμων που έκαναν λόγο για έντονη δυσοσμία εκεί τον Απρίλιο. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της ασφάλειας εξετάζουν από την αρχή τις περίπου 200 καταθέσεις, που πήραν από τους πέντε ανήλικους, από συγγενικά τους πρόσωπα και κατοίκους της Βέροιας το τελευταίο χρονικό διάστημα μετά το αδιέξοδο στις εκσκαφές, αλλά και στα αρνητικά αποτελέσματα των εξετάσεων με τη μέθοδο του DNA. Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., στην Αθήνα, συνεχίζεται η εξέταση των αντικειμένων, τα οποία βρέθηκαν στο σημείο, το οποίο είχαν υποδείξει οι πέντε ανήλικοι, καθώς οι αστυνομικοί επιχειρούν να "ταυτοποιήσουν" τα ευρήματα με προσωπικά αντικείμενα του 11χρονου, που παρέδωσε η μητέρα του στις διωκτικές αρχές.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Κανένα ίχνος

    [04] Κοινωνία

    Ήλιο και βροχή προβλέπει η ΕΜΥ

    "Άστατο" τριήμερο

    9/6/2006 10:16:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-ΝΕΤ 105.8

    Υπό βροχή ξεκίνησε η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν επιδείνωση του καιρού, με πτώση της θερμοκρασίας, τοπικές βροχές και ενίσχυση των ανέμων, οι οποίοι πάντως, δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Ειδικότερα, αύριο Σάββατο αναμένονται νεφώσεις με βροχές και κατά τόπους έντονες καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέχρι μέτριοι, με τη θερμοκρασία να καταγράφεται σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

    Κι ενώ οι εκδρομείς προβληματίζονται για το τι ρούχα θα πάρουν μαζί τους, η Τροχαία λαμβάνει τα μέτρα της για τη μαζική έξοδο. Από το πρωί έθεσε σε εφαρμογή αυξημένη αστυνόμευση, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας. Σε αυτό το πλαίσιο από τις 15:00 μετά το μεσημέρι έως τις 22:00 το βράδυ θα απαγορευθεί σε τμήματα των εθνικών οδών, στο ρεύμα εξόδου των αστικών κέντρων, η κυκλοφορία σε φορτηγά άνω του 1,5 τόνου. Ανάλογα μέτρα θα εφαρμοστούν τη Δευτέρα μεταξύ 15.00 έως 23.00 στο ρεύμα εισόδου, ενώ την Κυριακή οι απαγορεύσεις δεν θα ισχύσουν.

    Αυξημένα μέτρα προβλέπονται για το τριήμερο σε βασικούς οδικούς κόμβους εκτός αλλά και εντός κατοικημένων περιοχών και κυρίως στους σταθμούς αφίξεων-αναχωρήσεων μέσων μαζικής μεταφοράς, όπως υπεραστικών λεωφορείων, τρένων, αερολιμένων και γενικά σε διάφορα σημεία όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση του κοινού. Στους σταθμούς διοδίων θα βρίσκονται πεζοί τροχονόμοι κατά τις ώρες που παρατηρείται αυξημένη κίνηση οχημάτων για τη διευκόλυνση των οδηγών, αλλά και για την παροχή συστάσεων για χρήση ζώνης ασφαλείας, προστατευτικού κράνους και την τοποθέτηση των παιδιών στα πίσω ή σε παιδικά καθίσματα. Το έργο της Τροχαίας θα συνδράμουν και τα ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας, τα οποία θα επιτηρούν το οδικό δίκτυο σε συνεργασία και συντονισμό με τις επίγειες δυνάμεις.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου, τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα πώλησης τροφίμων (και τα αρτοποιεία) του νομού θα παραμείνουν κλειστά, καθώς με απόφαση του νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, η εορτή του Αγίου Πνεύματος ορίστηκε ως αργία, σε αντικατάσταση τριών ημιαργιών, οι οποίες καταργήθηκαν.

    [05] Κόσμος

    Σκοτώθηκε ένα 10χρονο αγόρι

    Έκρηξη βόμβας στην Τουρκία

    8/6/2006 11:35:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πηγή: Reuters

    Ένα δεκάχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του από την έκρηξη βόμβας, που είχε τοποθετηθεί σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπροστά από ξενοδοχείο στην πόλη Σίζρε στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τουρκικό ειδησεογραφικό κανάλι CNN-Turk. Σύμφωνα με πληροφορίες τρεις ακόμη πολίτες τραυματίστηκαν σοβαρά. Επίσης, αναφέρεται, ότι πολλά άτομα κρατούνται κοντά στο σημείο της έκρηξης. Προς το παρόν καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη.

    [06] Παράξενα

    Λιτότητα ή επενδύσεις;

    Γίνε virtual Υπουργός Οικονομίας

    9/6/2006 9:07:00 πμ

    Πηγή: ΑΠΕ-Reuters

    Οι Γάλλοι ψηφοφόροι που πιστεύουν ότι θα τα κατάφερναν καλύτερα από τον υπουργό Οικονομικών Τιερί Μπρετόν στη διαχείριση μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε ένα παιχνίδι μέσω του Ίντερνετ.

    Το παιχνίδι, που παρουσιάστηκε σήμερα στην κυβερνητική ιστοσελίδα www.performance-publique.gouv.fr επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν μεταξύ μιας πολιτικής λιτότητας, με τον κίνδυνο να διακοπεί η ανάπτυξη, ή να ρισκάρουν επενδύσεις ξοδεύοντας δημόσιο χρήμα.

    Ο υπουργός Οικονομίας Ζαν-Φρανσουά Κοπ ελπίζει ότι με τον τρόπο αυτό οι πολίτες θα αντιληφθούν τα προβλήματα που πρέπει να επιλύσει ο πραγματικός υπουργός και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει. Σημειωτέον ότι ο κ. Κοπ έχει προβλέψει ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ 2-2,5% για φέτος και ελπίζει ότι το έλλειμμα θα μείνει κάτω από το όριο του 3% για δεύτερη συνεχή χρονιά.

    [07] Το Μουντιάλ της Γερμανίας

    Στη σέντρα

    9/6/2006 10:46:00 πμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    Η γιορτή του ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στη Γερμανία Όλους τους αγώνες του Μουντιάλ θα απολαύσετε από την ΕΡΤ. Στις 17:20 το απόγευμα η ΕΡΤ θα μεταδώσει την τελετή έναρξης, με ένα φαντασμαγορικό σόου. Πέρα από την λάμψη του σεναρίου και της σκηνοθεσίας της εναρκτήριας φιέστας στο Μόναχο προσφέρεται και η ευκαιρία στους στους παλιούς να θυμηθούν και στους νέους να μάθουν. Οι πρωταθλήτριες του κόσμου ομάδες (Αγγλία 1966, Γαλλία 1998, Ουρουγουάη 1930, 1950, Αργεντινή 1978, 1986, Ιταλία 1034, 1938, 1982, Γερμανία 1954, 1974, 1990, και Βραζιλία 1958, 1962, 1970, 1994, 2002), θα παρελάσουν στην σκηνή του σόου. Το παγκόσμιο ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στους παρουσιασαστές της βραδιάς, το βασιλιά του ποδοσφαίορου Πελέ, και το γνωστό μοντέλο Κλόντια Σίφερ. Στις 19:00 θα δοθεί το εναρκτήριο λάκτισμα με την διοργανώτρια Γερμανία να υποδέχεται στο "Αλιάνς Αρίνα" την Κόστα Ρίκα. Στις 22:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στην Πολωνία και τον Ισημερινό. Ο στόχος είναι ένας και για τις 32 ομάδες της διοργάνωσης, Το βαρύτιμο τρόπαιο και η κατάκτηση της κορυφής. Όλες μπαίνουν στη μάχη, φαβορί και αουτσάιντερ. Απολαύστε την προσπάθεια των 32 συλλόγων και καθίστε αναπαυτικά γιατί "Αρχίζει το ματς"

    Τα φαβορί

    Στα φαβορί της κατάκτησης του Μουντιάλ η Βραζιλία, η κάτοχος του τίτλου, η Γερμανία που θέλει να βρεθεί στην κορυφή μέσα "στο σπίτι της", η Αργεντινή, η Αγγλία, η κάτοχος του 1998 Γαλλία, η Ιταλία των πολλών προβλημάτων (εν μέσω του σκανδάλου στο ιταλικό ποδόσφαιρο), η Ολλανδία που επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η Πορτογαλία και η πάντα υπολογίσιμη Ισπανία.

    Τα "πάντσερ" θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα, Να ρίξουν από την κορυφή την κάτοχο του τροπαίου Βραζιλία, από την οποία είχαν ηττηθεί στον τελικό του 2002. Από την άλλη η παρέα του Ροναλντίνιο θέλει να φτάσει για μία ακόμα φορά στην κατάκτηση του τροπαίου, όπου αν τα καταφέρει θα είναι για 7η φορά στην ιστορία της.

    Η Αργεντινή θέλει να επανέρθει δριμύτερη στο παγκόσμιο στερέωμα. Μετά τις κακές εμφανίσεις του προηγούμενου Μουντιάλ θέλει να πάρει τα ηνία της κορυφής. Η Αγγλία, μετά από 40 χρόνια θέλει να φτάσει και πάλι στην κατάκτηση της κορυφής. Η Γαλλία, μετά το φιάσκο του 2002, όπου δεν μπόρεσε να πάρει μία νίκη και να μείνει χωρίς γκολ στα τρία παιχνίδια της Κορέας, θέλει ανανεωμένη να κάνει το μεγάλο βήμα. Η Ιταλία που βάλλεται στη μέση από το μεγάλο σκάνδαλο με τα "στημένα" παιχνίδια και να αποδείξει πως η μπάλα παίζεται μέσα στο γήπεδο και το πράσινο χόρτο. Η Ολλανδία αποτέλεσε μία από τις μεγάλες απουσίες του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλου στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας. Τώρα, επανέρχεται και πάλι στα τελικά Μουντιάλ και ευελπιστεί να «δώσει την δώσει την δική της απάντηση». Η Πορτογαλία, προερχόμενη από τον αποκλεισμό της από τους Νοτιοκορεάτες κοιτάζει μόνο μπροστά. Όσο για την Ισπανία, αποτελεί πάντα μία παραδοσιακή δύναμη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και θέλει να πραγματοποιήσει το δικό της "σόου". Προσδεθείτε και απολαύστε το θέαμα


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 9 June 2006 - 8:50:41 UTC