Browse through our General Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-08-18

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αποσύρεται η διαφήμιση του BLACK DEVIL
  • [02] "Θετική" πρώτη στο Καραϊσκάκη
  • [03] Σοκ με Τσιρίλο στην ΑΕΚ
  • [04] Απών ο Γκούμας, "παρών" ο κόσμος
  • [05] "Χαλάει" του Μπλάκνεϊ στον Άρη
  • [06] Στον ημιτελικό ο Τσακμάκης
  • [07] Δύο "αγκάθια" για τη Λάρισα
  • [08] Ταεκβοντο: "Χάλκινος" ο Γκόλτσιος
  • [09] Πυρκαγιά στην Κοζάνη
  • [10] Στην Εσπανιόλ ο Σα
  • [11] "Ασπιρίνη" ο Λάζοβιτς

    [01] Κοινωνία

    Αποφάσισε το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας

    Αποσύρεται η διαφήμιση του BLACK DEVIL

    18/8/2005 3:55:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Την άμεση απόσυρση του διαφημιστικού μηνύματος των εισαγόμενων τσιγάρων BLACK DEVIL από όλα τα μέσα, αποφάσισε το Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας, καθώς απεφάνθη ότι αντιβαίνει στις βασικές αρχές του κώδικα δεοντολογίας. Το διαφημιστικό σλόγκαν της εν λόγω εισαγόμενης μάρκας τσιγάρου ήταν "το μαύρο κυκλοφορεί τώρα ελεύθερο", σλόγκαν που δημιουργεί συνειρμούς, σύμφωνα και με την εκτίμηση της Επιτροπής, νόμιμης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

    [02] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    "Θετική" πρώτη στο Καραϊσκάκη

    18/8/2005 11:37:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Έχοντας κοντά του εννέα χιλιάδες οπαδούς του, ο Ολυμπιακός έκανε τα αποκαλυπτήρια του, λίγο πριν την έναρξη του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Καλλιθέα, οι ερυθρόλευκοι επικράτξησαν της Καλλιθέας με 4-2, δείχνοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Ο Τροντ Σόλιντ ξεκίνημα με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Γιάννου και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μαυρογενίδης, , Ανατολάκης, Κωστούλας και Γεωργάτος. Στολτίδης και Ταραλίδης τα αμυντικά χαφ και μπροστά τους οι Μπαμπαγκίντα, Ριβάλντο και Μπουλούτ, με μοναδικό προωθημένο τον Ντάνι, που φόρεσε για πρώτη φορά την "κόκκινη φανέλα".

    Γκολ με το καλησπέρα

    Ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε μάλιστα και το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα στο 38΄ όταν μετά από πάσα του Μπαμπαγκίντα στον Μαυρογενίδη, ο τελευταίος σέντραρε και ο Ισπανός επιθετικός, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σουλογάνη. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό, από κόρνερ του Ριβάλντο, ο Στολτίδης με προβολή άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει η Καλλιθέα εννέα λεπτά αργότερα με τον Μουζιρί. Στο 35΄ ο Γεωργάτος πάσαρε στον Ριβάλντο για το 2-1 ενώ το τέταρτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» σημείωσε ο Ντακόλ στο 85΄. Δύο λεπτά νωρίτερα η Καλλιθέα με τον Λαζανά είχε μειώσει σε 3-2. Ο Νορβηγός τεχνικός έβγαλε πολλά χρήσιμα συμπεράσματα και παράλληλα είδε κάποια λάθη, ειδικά στην άμυνα που θα προσπαθήσει να διορθώσει εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος την άλλη εβδομάδα.

    Οι αρχικές συνθέσεις των ομάδων:

    Ολυμπιακός: Γιάννου, Στολτίδης, Ταραλίδης, Ριβάλντο, Ανατολάκης, Μπαμπαγκίντα, Μαυρογενίδης, Γεωργάτος, Κωστούλας, Ντάνι, Μπουλούτ

    Καλλιθέα: Σουλογάνης, Γκεοργκίεφ, Τζωρμπατζάκης, Βόκολος, Γιάντσεφ, Πασάς, Μουζίρι, Τελκίνσκι, Πέτκοβιτς, Λαζανάς, Βενέτης

    Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στο Γραμματικό.

    [03] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Σοκ με Τσιρίλο στην ΑΕΚ

    18/8/2005 10:38:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Σοβαρό "πλήγμα" στην αμυντική γραμμή της Ένωσης, καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν θα μπορέσει να είναι "παρών" για αρκετό καιρό. Ο Ιταλός αμυντικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης και η ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, που σημαίνει πς αν επαληθευθούν οι φόβοι, θα απουσιάσει για 4 έως 6 εβδομάδων. Το πλήγμα είναι σοβαρό για τον Φερνάντο Σάντος, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός υπολόγιζε τον Τσιρίλο ως βασικό στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, είτε με παρτενέρ τον Αλεξόπουλο, είτε τον Μόρα.

    Μικροτραυματισμοί

    Από εκεί και πέρα, η Ένωση είδε να επιστρέφουν με μικροτραυματισμούς. Τόσο ο Αλεξόπουλος που αγωνίστηκε στο Βέλγιο στον αγώνα της Εθνικής μας με το Βέλγιο στις Βρύξελλες, όσο και ο Ηλίας Κυριακίδης που χτύπησε στο αντοίστιχο ματς των Ελπίδων. Ο Αλεξόπουλός θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, όχι όμως και ο Κυριακίδης που θα χρειαστεί θα μείνει εκτός προπονήσεων για πέντε ημέρες.

    [04] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Απών ο Γκούμας, "παρών" ο κόσμος

    18/8/2005 9:51:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/8/2005 11:24:01 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Σε δυνατούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προπόνηση του ΠΑΟ, η οποία προετοιμάζεται για τον αγώνα ρεβάνς με τη Βίσλα Κρακοβίας. Το θετικό για τους πράσινους, ήταν η εξάντληση των εισιτηρίων και το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και που θα αποτελέσουν τον "δωδέκατο παίκτη" της ομάδας στην προσπάθεια της να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 και να πάρει την πρόκριση στους "χρυσοφόρους" ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα αρνητικά όμως για την ομάδα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι είναι η οριστική απουσία του Γιάννη Γκούμα από την αναμέτρηση της Τρίτης.

    Δεν μπόρεσε ο Αρχηγός

    Οι "πράσινοι" περίμεναν πως και πως ολοκλήρωση της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υπεβλήθη ο "αρχηγός" του Παναθηναϊκού και δυστυχώς τα μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα. Όπως έδειξε, ο Γκούμας θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα μία εβδομάδα ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και αυτομάτως αυτό σήμαινε πως δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον αγώνα της Τρίτης. Εκτός όμως από τον αγώνα με τη Βίσλα, καθίσταται δύσκολο για τον Γκούμα να μπορέσει να είναι έτοιμος και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της 28ης Αυγούστου στον ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

    Από την άλλη, ο κόσμος του ΠΑΟ θα δώσει το "παρών" στον αγώνα της Τρίτης, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "πράσινοι" πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος τους 3-1 και την ήττα από την Βίσλα στο πρώτο παιχνίδι και ο κόσμος θα αποτελέσει τον "δωδέκατο παίκτη" που θα βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις μέσα σε τρεις ημέρες εξαντλήθηκαν τα 30.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν, καθώς τα υπόλοιπα είναι δεσμευμένα για τους κατόχους «διαρκείας», τους συνδέσμους, τους Πολωνούς φιλάθλους που θα ταξιδεύσουν στην Αθήνα, ενώ θα υπάρχουν και «νεκρές» ζώνες για να χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων.

    Τελευταίο τεστ

    Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τον Θρασύβουλο στον τελευταίο του φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» που αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς, βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 1ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Λεονάρντο και 2-1 στο 34΄ με τον Αγγο. Ομως, βρήκαν τις «απαντήσεις», ισοφάρισαν με δύο τέρματα του Παπαδόπουλου, αρχικά στο 16΄ και στη συνέχεια στο 40΄, και πήραν τη νίκη με γκολ του Γκέκα στο 52΄. Ο Λαρισαίος σέντερ φορ τραυματίστηκε προς το τέλος του παιχνιδιού και η κατάστασή του θα διαπιστωθεί αύριο.

    Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Γκαλίνοβιτς (46΄ Σιημητράς) , Στάθης (46 Κοκολάκης), Τριποτσέρης, Άντριτς, Κώτσιος, Κονσεϊσάο, Μπίσκαν, Θεοδωρίδης (58΄ Γκάντσεφ), Βόουτερ (46 Γκονζάλες), Παπαδόπουλος, Ολισαντέμπε (46 Γκεκας)

    [05] Μπάσκετ

    "Χαλάει" του Μπλάκνεϊ στον Άρη

    18/8/2005 10:59:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Αρχικά, το θέμα του Ρόντρικ Μπλάκνεϊ στον Άρη, βρισκόταν σε πολύ καλό σημεία και φαινόταν πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν, καθώς ο Αμερικανός πλέι μέικερ δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στην Αθήνα και το Μαρούσι, γεγονός που οδηγεί τους Θεσσαλονικείς σε αλλαγή πλεύσης στα σχέδια τους. Όπως γίνεται γνωστό από το στρατόπεδο των "κιτρινόμαυρων", "δεν ασχολούμαστε άλλο με τον Μπλάκνεϊ", λόγια που καταδεικνύουν το κλίμα που επικρατεί σε αυτό. Συζητήσεις, από την άλλη, προέκυψαν εκ νέου στο προσκήνιο με τον Σωτήρη Καραποστόλου, σχετικά με τη διατήρηση του στο ρόστερ της ομάδας με μειωμένες αποδοχές. Εκτιμάται, πάντως, πως δύσκολα αυτές θα καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα. Τέλος, ο Άρης προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με με τον διεθνή με την Εθνική Εφήβων φόργουορντ, Δημήτρη Κατιάκο, παίκτη μέχρι πρότινος του Εσπερου.

    [06] Στον ημιτελικό ο Τσακμάκης

    18/8/2005 11:03:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Χρήστου Τσακμάκη στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος σλάλομ εφήβων, νεανίδων και κάτω των 23 ετών, που φιλοξενεί η Κρακοβία. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Μεθάνων έδειξε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, αφού στα προκριματικά του C1 εφήβων κατέλαβε την πρώτη θέση με χρόνο 208,22, έχοντας μια διαφορά περίπου τεσσάρων δευτερολέπτων από τον δεύτερο αθλητή, τον Γάλλο Γκαργκόντ (212,52), εξασφαλίζοντας πολύ άνετα την πρόκρισή του στα ημιτελικά. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε και ο Γιάννης Μαντάς, ο οποίος κατέλαβε την 40η θέση (303,16) και έμεινε εκτός ημιτελικών (προκρίνονταν οι 30 πρώτοι). Στο Κ1 νεανίδων δεν κατάφερε καμιά από τις αθλήτριές μας να προκριθεί στα ημιτελικά του αγωνίσματος. Συγκεκριμένα η Θεοδώρα Αργυρίου κατέλαβε την 32η θέση (294,87), ενώ η Αλεξία Κουτσοσπύρου κατετάγη 36η (485,80). Να σημειωθεί, ότι και σε αυτό το αγώνισμα προκρίνονταν στα ημιτελικά οι 30 πρώτες αθλήτριες.

    [07] Ποδόσφαιρο (Ελλάδα)

    Δύο "αγκάθια" για τη Λάρισα

    18/8/2005 10:10:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Λύσεις σε δύο προβλήματα ψάχνει να βρει ο Γιώργος Δώνης, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος στις 27-28 Αυγούστου( οι "βυσσινί" αγωνίζονται στις 28 του μηνός κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη). Ο Έλληνας προπονητής ανησυχεί για τον Δημήτρη Τσιάτσιο ο οποίος τραυματίστηκε στο 12ο λεπτό του φιλικού με τον Ιωνικό αλλά και για τον Στάθη Αλωνεύτη, ο οποίος γύρισε τραυματίας από τον αγώνα που έπειξε με την Εθνική ομάδα της Κύπρου. Ο πρώτος φαίνεται πως θα είναι έτοιμος σε λίγες μέρες, ενώ όσον αφορά το δεύτερο θα περιμένει να δει τις εξετάσεις που θα υποβληθεί προκειμένου να δει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα και κατά πόσο θα είναι έτοιμος για την άλλη εβδομάδα. * Άλλαξε αριθμό ο Μίρνε Σίσιτς, που όπως όλα δείχνουν μένει στην ΑΕΛ. Ο 24χρονος Σλοβένος θα φοράει το 30 αντί για το 13 που είχε δηλώσει αρχικά.

    [08] Ταεκβοντο: "Χάλκινος" ο Γκόλτσιος

    18/8/2005 10:02:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 18/8/2005 10:27:57 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Στην τρίτη θέση του βάθρου, ανέβηκε ο Κώστας Γκόλτσιος. Ο Έλληνας πρωταθλητής του ταεκτβοντό νίκησε στον κρίσιμο αγώνα τον Τούρκο Γιασίν Μπαστούγκ με 8-7 μετά από συγκλονιστική αναμέτρηση και πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 76κ. Νωρίτερα, είχε επικρατήσει του Νγκουόνι (Κονγκό) με 3-1 και είχε ηττηθεί από τον Βραζιλιάνο Κάρλος Εζιντόρο με 8-4 και τον Ιρανό Βαχίντ Αμπνταλανί με 5-4. Ο Γκόλτσιος πάντως, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των αγώνων και μετά την απονομή των μεταλλίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες. Πιθανότατα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό πόδι. Με τραυματισμό θα επιστρέψει από τη Σμύρνη και η Φωτεινή Μπίρμπα που συμμετείχε στην κατηγορία -51 κιλών και αποκλείστηκε στους προημιτελικούς. Στον αγώνα με την Σουε Φερν Τέο από τη Μαλαισία υπέστη κάταγμα στο χέρι και της τοποθετήθηκε νάρθηκας.

    "Ασημένιος" ο Φιλιππίδης

    Η μεγαλύτερη ελπίδα του ελληνικού αθλητισμού στο άλμα επί κοντώ, ο Κώστας Φιλιππίδης, έδειξε για μία ακόμη φορά πως το μέλλον του ανήκει. Όντας και πα΄λι εντυπωσιακός, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ της Πανεπιστημιάδας της Σμύρνης, κάνοντας μάλιστα νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ο 19χρονος αθλητής του Δημήτρη Κυττέα με 5 μέτρα και 75 εκατοστά σημείωσε την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα, βελτιώνοντας την παλιά δικιά του με 5.72 από τις 14 Ιουνίου στα «Τσικλητήρεια». Στη συνέχεια απέτυχε στα 5.80, ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια ο Γερμανός Μπιορν Οτο και «άρπαξε» το χρυσό μετάλλιο από τον Φιλιππίδη ο οποίος ήταν -έως τότε- στην πρώτη θέση.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη επίδοση με τα 5.75μ. πριν από λίγες ημέρες στο παγκόσμιο ανδρών του Ελσίνκι, ισοδυναμούσε με ασημένιο μετάλλιο.

    [09] Κοινωνία

    Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές

    Πυρκαγιά στην Κοζάνη

    18/8/2005 9:59:00 μμ

    Συντάκτης: Βίκυ Κελέρη

    Πυρκαγιά ξέσπασε στις πέντε παρά τέταρτο το απόγευμα στο δήμο Καμβουνίων Κοζάνης. Η φωτιά, που κατέκαψε 150 στρέμματα χόρτα δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές και τέθηκε υπό μερικό έλεγχο λίγο μετά τις 10 το βράδυ. Στην περιοχή επιχειρούν 15 άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι οχήματα, καθώς και πεζοπόρο τμήμα με 20 άντρες. Τις προσπάθειες τους συνέδραμε νωρίτερα και πυροσβεστικό ελικόπτερο από τη Θεσσαλονίκη.

    [10] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    Στην Εσπανιόλ ο Σα

    18/8/2005 8:35:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Άλλαξε ομάδα, αλλά όχι χώρα, ο Αρμάντο Σά. Ο γεννημένος στη Μοζαμβίκη αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Βιγιαρεάλ και δίνοντας το παρών σε είκοσι αναμετρήσεις για το ισπανικό πρωτάθλημα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ για τα επόμενα 2 χρόνια. Φαίνεται ότι στην "Βίγια" ο αμυντικός με πορτογαλικό διαβατήριο, δεν χώραγε στο υπόλοιπο ρόστερ μετά την απόκτηση του Δανού Γιαν Κρόμκαμπ και έτσι, ο τεχνικός του συλλόγου, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι άναψε το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του στην Εσπανιόλ.

    [11] Ποδόσφαιρο (Διεθνές)

    "Ασπιρίνη" ο Λάζοβιτς

    18/8/2005 8:13:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Στον αντικαταστάτη του Φράνκα, (που υπέγραψε στις αρχές Αυγούστου στην ιαπωνική Κασίουα Ρεϊσόλ, έναντι του ποσού των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ), προχώρησε η Μπάγερν Λεβεκούζεν, αποκτώντας τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Ο 22χρονος Σέρβος, ο οποίος αγωνίζεται στη Φέγενορντ, θα αγωνιστεί ως δανεικός για την επόμενη περίοδο με τις ασπιρίνες. Ο Λάζοβιτς είναι διεθνής με την εθνική Ελπίδων της πατρίδας του, χαρακτηρίζεται από τον αθλητικό διευθυντή της Μπάγερ και παλιά δόξα του γερμανικού ποδοσφαίρου, Ρούντι Φέλερ, ως "ένας παίκτης πολύ καλός τεχνικά". "Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τη Φέγενορντ για τον δανεισμό του παίκτη. Είναι ένα προσοδοφόρο "πακέτο" για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη» αρκέστηκε να δηλώσει από την πλευρά του ο διευθυντής της Λεβερκούζεν, Μίκαελ Ρέσκε, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 18 August 2005 - 20:53:49 UTC