Browse through our Interesting Nodes on Education in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 05-01-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Τραγωδία στην αττική άσφαλτο
  • [02] "Χρυσή" ισοπαλία
  • [03] Όλα μοιρασμένα
  • [04] Μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή
  • [05] "Πολυβόλο" ο ΠΑΟΚ
  • [06] Όρθιος στην Αμαλιάδα
  • [07] Πλησίασε την κορυφή η Νίκη
  • [08] Εορτασμοί για τη Μεγάλη του Γένους Σχολής
  • [09] "Ροπαλιά" στην επανάληψη

    [01] Κοινωνία

    Λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ Τραγωδία στην αττική άσφαλτο

    29/1/2005 8:26:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 29/1/2005 9:55:35 μμ)

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ 105.8

    Τον πανικό και το θάνατο έσπειρε στη Λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές, η τρελή πορεία ενός λεωφορείου των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων. Το λεωφορείο, ενώ κινούνταν προς την Πάρνηθα, λίγο μετά τις επτά το απόγευμα, ξέφυγε από την πορεία του και άρχισε να παρασέρνει σταθμευμένα και κινούμενα αυτοκίνητα. Τέσσερις άνθρωποι άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στα συντρίμμια, ενώ άλλοι πέντε τραυματίσθηκαν, οι τρεις των οποίων σοβαρά. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Βασίλη Κεκερή, νεκροί είναι τρεις επιβαίνοντες σε ένα ΙΧ και ο οδηγός του λεωφορείου, στο οποίο, ευτυχώς, δεν επέβαιναν άλλα άτομα. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία, αλλά πιθανότερη αιτία θεωρείται να έχασε ο οδηγός του λεωφορείου τις αισθήσεις του, ενώ οδηγούσε.

    Πιθανότατα ο οδηγός έχασε τις αισθήσεις του

    Όλα άρχισαν στις 19:10 το απόγευμα. Η κίνηση στη λεωφόρο Καραμανλή ήταν αυξημένη και οι καιρικές συνθήκες καλές. Ξαφνικά, το λεωφορείο, που οδηγούσε ο 45χρονος Γιάννης Καραμάνης και είχε κατεύθυνση την Πάρνηθα, ξέφυγε από την πορεία του και για 500 περίπου μέτρα άρχισε να συγκρούεται διαδοχικά με τουλάχιστον 12 ΙΧ, που κινούνταν ή ήταν σταθμευμένα στο αντίθετο ρεύμα.

    Μέχρι τώρα, τα αίτια του δυστυχήματος είναι άγνωστα, αλλά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες καθ΄ όλη τη διάρκεια της τρελής πορείας του λεωφορείου, ο οδηγός δεν αντιδρούσε, ενώ φαινόταν να έχει πέσει στο τιμόνι. Το λεωφορείο σταμάτησε σε ένα κατάστημα με νοβοπάν.

    Ο 45χρονος οδηγός είχε τελειώσει το δρομολόγιό του και πήγαινε με το λεωφορείο στο Μενίδι, όπου θα διανυκτέρευε σε συγγενικό του πρόσωπο.

    Δύο από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ, δύο στο Θριάσιο και άλλος ένας στον Ερυθρό. Ακόμα δεν είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας τους.

    Οι τρεις από τους νεκρούς μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ και ο τέταρτος στην κλινική "Παμμακάριστος"

    [02] "Χρυσή" ισοπαλία

    29/1/2005 8:56:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 29/1/2005 9:29:33 μμ)

    Συντάκτης:

    Στις 12 καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου χάντμπολ βρίσκεται η εθνική Ελλάδας, καθώς το τελικό 27-27 στον αγώνα με την Τυνησία της έδωσε την πρόκριση. Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος της εθνικής μας στην πρώτη φάση των ομίλων και παρά το ότι η Τυνησία στο μεγαλύτερο μέρος του έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, οι παίκτες του Σέφερτ λίγα λεπτά πριν το φινάλε, πλησίασαν στο σκορ και με πολλή ψυχή ισοφάρισαν δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των 60 λεπτών για να πάρουν τελικά την "χρυσή" ισοπαλία. Μάλιστα το τέλος ήταν δραματικό καθώς οι Τυνήσιοι που είχαν στο πλευρό τους περίπου 12 χιλιάδες θεατές, κέρδισαν και εκτέλεσαν φάουλ σε νεκρό χρόνο, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

    Τα δεκάλεπτα (με πρώτη την Ελλάδα): 3-7, 9-11, 13-17 (ημίχρονο), 18-22, 24-26, 27-27.

    ΕΛΛΑΣ (Σέφερτ): Καφάτος, Χρυσόπουλος, Βόγλης 1, Ζαραβίνας, Σαμαράς, Μπαλωμένος 2, Κοκολοδημητράκης, Γραμματικός 1, Ζιβούλοβιτς 1, Χαλκίδης 2, Σανίκης 3, Αλβανός 8, Καρυπίδης 9. ΤΥΝΗΣΙΑ (Χασανεφέντιτς): Μισαουί, Μαγκαΐζ, Χεντουί, Τεζ 6, Χμαμ 5, Σαϊέντ, Μαντί, Ζαρού, Χατζαχμέντ 2, Σεμπουί 2, Μπουσνίνα 4, Μπεν Αζίζα, Μεγκανέμ 2, Αγιέντ 6.

    [03] Ποδόσφαιρο

    Όλα μοιρασμένα

    29/1/2005 8:11:00 μμ

    Συντάκτης:

    Στο 1-1 έμειναν τελικά Καλαμαριά και Ιωνικός στην μεταξύ τους αναμέτρηση, σήμερα για την 17η αγωνιστική της Α' εθνικής. Οι δύο ομάδες με σαφείς προθέσεις αμυντικού παιχνιδιού δεν εντυπωσίασαν, έχοντας όμως και το άλλοθι του βρεγμένου αγωνιστικού χώρου που δυσκόλεψε πάρα πολύ τις προσπάθειές τους. Περίπου στην συμπλήρωση του 20λέπτου οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έκαναν αισθητή την παρουσία τους, όταν ο Μακόρ έπιασε μια καλή κεφαλιά, η οποία ωστόσο δεν αιφνιδίασε τον Ζαφειρόπουλο. Αυτό όμως φάνηκε να ξύπνησε τον Απόλλωνα, που από εκεί και έπειτα ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης. Έτσι στο 34' ο Παρμαξίδης βρέθηκε σε καλή θέση, όμως έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και σαν να μην έφτανε αυτό στην επαναφορά ο Σπυρόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά η πίεση των "Ποντίων" απέφερε καρπούς στο 43' όταν ο Πετκάκης έκανε ένα μακρινό σουτ και ο Μπεκιάι "έπεσε" σαν να βρισκόταν σε άλλο γήπεδο με αποτέλεσμα να δεχτεί το γκολ.

    "Καθάρισε" ο Μακόρ

    Στο δεύτερο ημίχρονο η απόφαση του Βλάχου να αντικαταστήσει τον Διαμαντή με τον Κοϊμπρα, απέδωσε καθώς ο Ιωνικός έγινε πιο πιεστικός ψηλά, ενώ ο ίδιος ο Βολιβιανός λίγο έλειψε να γίνει πρωταγωνιστής, όταν στο 50' έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Μακόρ ανέλαβε δράση και με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ αλλά και την βοήθεια του Ζαφειρόπουλου που αντέδρασε αργά, διαμορφώνοντας το 1-1. Στην συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, παρά το ότι ο Ιωνικός με ανεβασμένη ψυχολογία αναζητούσε το 1-2, έτσι η υπόλοιπη μισή ώρα περίπου του ματς, κύλησε χωρίς σπουδαίες συγκινήσεις.

    Διαιτητής : Κασναφέρης (Αργολίδας) Κίτρινες : Νικολόπουλος, Βέλα Τζούνιορ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Ζαφειρόπουλος, Νικολόπουλος, Κλέιτον, Γενιτσαρίδης, Σπυρόπουλος (66` Παππάς), Ηλιάδης, Παρμαξίδης (77` Ουέλινγκτον), Πετκάκης, Ορφανός, Βέλα Τζούνιορ, Παπαδόπουλος. ΙΩΝΙΚΟΣ: Μπεκιάι, Κινγκ, Τσιμπλίδης (70` Μάγγος), Μακόρ, Λετιέρι, Διαμαντής (46` Κοϊμπρα), Γαβριλόπουλος, Κοτίτσας, Ισσά, Ντα Κόστα (46` Γκούντμαν), Κένταλ.

    [04] Μπάσκετ

    Μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή

    29/1/2005 9:37:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 29/1/2005 9:48:24 μμ)

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ

    Συγκλονιστικό!!! Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει τι έγινε σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το Μπάσκετ, οι "πράσινοι" επικράτησαν στο φινάλε των "κίτρινων" με 88-86 και κράτησαν τον αέρα από τις ομάδες που ακολουθούν. Το "τριφύλλι" έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για την τελική επικράτηση, καθώς μέχρι το 25 βρισκόταν πίσω στο σκορ με 11 πόντους. Όμως η ομάδα του Ομπράντοβιτς έκανε την ανατροπή και νίκησε στο φινάλε.

    Ανατροπή

    Στο 32ο λεπτό του αγώνα, λοιπόν, ο Αρης έφθασε να προηγείται με 13 πόντους διαφορά. Τότε ο Παναθηναϊκός έκανε την αντεπίθεση του και με ένα σερί 19-4 γύρισε ... τούμπα το ματς. Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και πάλεψαν το ματς και έφθασαν στο σημείο να έχουν στα χέρια τους τη μεγάλη νίκη. Τους... γλίστρισε όμως, καθώς ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με ένα τρίποντο στα τελευταία δευτερόλεπτα και ο Νικολάι Πάντιους αντί να απαντήσει για τον Αρη, έχασε την ισορροπία του και έχασε την μπάλα, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά.

    Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, αλλά και ολόκληρου του αγώνα ήταν ο Ντέγιαν Λάκοβιτς. Ο Σλοβένος σταρ ήταν σε μεγάλη βραδιά, πετυχαίνοντας 30 πόντους, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την «πράσινη» φανέλα. Πολύ καλός και ο Δημήτρης Παπανικολάου με 12 πόντους, αλλά και ο Αλβέρτης, που τελείωσε το ματς με 8 πόντους, από τους οποίους το χρυσό τρίποντο στο τέλος του αγώνα.

    Από την άλλη πλευρά ο Άρης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Είχε να νικήσει τον ΠΑΟ στην Αθήνα από την περίοδο 1996-97 και σήμερα βρέθηκε μια ανάσα από την επιτυχία. Μεγάλη απόδοση είχε ο Ντε Χουάν Κόλινς με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Αλέξης Κυρίτσης (γιος του παλιού προπονητή του ΠΑΟ, Μιχάλη Κυρίτση) με 18 πόντους. Οι συνθέσεις:

    ΠΑΟ: Αλβέρτης 8, Καλαϊτζής 4, Παπανικολάου 12, Λάκοβιτς 30, Μπατίστ 8, Φέμερλινγκ 6, Χατζηβρέτας 5, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 9.

    ΑΡΗΣ: Κόλινς 22, Κυρίτσης 18, Τζόνσον 10, Χαριτόπουλος 2, Ασημακόπουλος 4, Μεσεριάκου 6, Πάντιους 14, Καραποστόλου 2, Στακ 8.

    [05] Μπάσκετ

    "Πολυβόλο" ο ΠΑΟΚ

    29/1/2005 9:11:00 μμ

    Συντάκτης:

    Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο "δικέφαλος του Βορρά" κόντρα στους νεοφώτιστους. Οι "ασπρόμαυροι" νίκησαν με 106-63 και παρέμειναν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Α1 Μπάσκετ. Θα ήταν αδικία να διακρίνουμε κάποιον παίκτη, καθώς όλοι η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

    "Γκαζωμένος"

    Στα πρώτα λεπτά ο Πανελλήνιος αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και πρπηγήθηκε με 5-11. Αυτό μάλλον ήταν και το λάθος του, καθώς από εκεί και πέρα η ομάδα του Πρέλεβιτς, "πάτησε γκάζι". Ασταμάτητος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, αύξανε συνεχώς τη διαφορά και τελικά χωρίς προβλήματα, έφτασε στο τελικό +43.

    [06] Μπάσκετ

    Όρθιος στην Αμαλιάδα

    29/1/2005 8:41:00 μμ

    Συντάκτης:

    Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι "ερυθρόλευκοι", που επικράτησαν των "μπλε" και παρέμειναν μακριά από τον "πάτο" της βαθμολογίας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια του, καθώς και οι γηπεδούχοι, κυνήγησαν στα ίσα τη νίκη. Η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας στηρίχθηκε στην πολύ καλή απόδοση των Μαρκί Πέρι και Ρότζερ Μέισον για να λυγίσει την αντίσταση, στα τελευταία λεπτά, την αντίσταση των γηπεδούχων. Οι περίοδοι: 23-16, 41-38, 53-52, 70-75.

    Σε τροχιά ανάκαμψης

    Στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά.

    Ο Πέρι ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρολεύκων» με 16 πόντους και τον ακολούθησε ο Μέισον με άλλους 13 πόντους, όσους πέτυχαν και οι Μπόρις Γκόρενς και Ρόμπερτ Γκιούλας. Το «καρέ» αυτό ήταν που έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν πίσω στο σκορ στις τρεις πρώτες περιόδους. Στην τελευταία περίοδο οι Πέρι και Μέισον πήραν πάνω τους την ομάδα και την οδήγησαν στη σημαντική νίκη.

    Από τον Ιωνικό την καλύτερη απόδοση είχε ο Πρόδρομος Νικολαίδης, ο οποίος πέτυχε 20 πόντους αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το.. μοιραίο για την ομάδα του. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Κόρεϊ Λιούις, ο οποίος τελείωσε το ματς με 12 πόντους στο ενεργητικό του, ενώ προσπάθησε και ο Γιώργος Γιαννουζάκος, που σημείωσε 11 πόντους. Αρνητικός ήταν ο Κλάρενς Γκίλμπερτ, έχοντας μόλις 3 πόντους στο ενεργητικό του. Οι συνθέσεις:

    ΙΩΝΙΚΟΣ: Γκίλμπερτ 3, Γιαννουζάκος 11, Νικολαίδης 20, Μοσχοβίτης 6, Κουτρούλιας 8, Πασχάλης 10, Λιούις 12.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πέρι 16, Μέισον 13, Γκόρενς 13, Ζορόφσκι 6, Κορωνιός 1, Σκλάβος 3, Γιούρκοβιτς 7, Αγαδάκος 3.

    [07] Ποδόσφαιρο

    Πλησίασε την κορυφή η Νίκη

    29/1/2005 11:09:00 μμ

    Συντάκτης:

    Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Νίκη Βόλου από τις Σέρρες. Οι Βολιώτες, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης ημέρας για τη Β` Εθνική, αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τον Πανσερραϊκό και μείωσαν στον ένα βαθμό τη διαφορά που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο Ακράτητο.

    Οι αγώνες

    Πανσερραϊκός-Νίκη Βόλου 0-0 Απόλλων Αθηνών-Ποσειδών Νέων Πόρων 2-0α.α. ΚΥΡΙΑΚΗ 14.45 (Νίκαια) Προοδευτική-Κασσάνδρα 14.45 (Αλκαζάρ) Λάρισα-Εθνικός Αστέρας 14.45 (Ζωγράφου) Ηλυσιακός-Παναχαϊκή 2005 14.45 (Καστοριά) Καστοριά-Ατρόμητος Αθηνών 14.45 (Πύργος) Πανηλειακός-Λεβαδειακός ΔΕΥΤΕΡΑ 17.00 (Ανω Λιοσίων) Ακράτητος-Καλαμάτα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ1. Ακράτητος 16 32 2. Νίκη Βόλου 17 31 3. Λεβαδειακός 16 30 4. Καλαμάτα 16 29 5. Πανσερραϊκός 17 29 6. Ολυμπιακός Βόλου 16 27 7. Πανηλειακός 16 26 8. Λάρισα 16 25 9. Καστοριά 16 24 10. Προοδευτική 16 23 11. Απόλλων Αθ. 17 22 12. Ηλυσιακός 16 20 13. Παναχαϊκή 2005 16 19 14. Εθνικός Αστέρας 16 17 15. Ατρόμητος Αθ. 16 4 16. Ποσειδών Ν. Πόρων 17 -9 * Ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων υποβιβάστηκε στη Γ` εθνική

    [08] Κοινωνία

    Στην Κωνσταντινούπολη η κα. Γιαννάκου Εορτασμοί για τη Μεγάλη του Γένους Σχολής

    29/1/2005 8:15:00 μμ

    Συντάκτης:

    Πηγή: ΑΠΕ, ΝΕΤ 105.8

    Πεντακόσια πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της Μεγάλης του Γένους Σχολής στην Κωνσταντινούπολη και η υπουργός Παιδείας, Μαριέττα Γιαννάκου μετέβη στην Πόλη, προκειμένου να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις. Η υπουργός, συναντήθηκε στο Φανάρι με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο, ενώ θα συναντηθεί και με τον Τούρκο ομόλογό της, Χουσεϊν Τσελίκ, προκειμένου να συζητήσει πλήθος θεμάτων, ανάμεσα σε αυτά και τη Σχολή της Χάλκης. Οι δυο υπουργοί θα συμμετάσχουν σε συνέδριο, που οργανώνει το πανεπιστήμιο του Μπατσεχεχίρ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, ημέρα των Τριών Ιεραρχών, με πανηγυρική θεία λειτουργία στο Φανάρι και ειδικές τελετές στο κτήριο της ιστορικής Σχολής. Στους εορτασμούς θα συμμετάσχει και ο Τούρκος υπουργός Παιδείας κ. Χουσεϊν Τσελίκ.

    "Η Τουρκία να βοηθήσει τον Ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης"

    "Θεωρούμε, ότι η Τουρκία μέσα από τον ευρωπαϊκό της δρόμο, που εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια, μπορεί και πρέπει να δώσει λύσεις και να εξομαλύνει τα πράγματα και να δώσει την ευκαιρία στον Eλληνισμό, που έχει μείνει στην Κωνσταντινούπολη, να αναπνεύσει" τόνισε η κα. Γιαννάκου, μετά τη συνάντησή της με τον κ. Βαρθολομαίο.

    Στο μεταξύ, τα προβλήματα της εκπαίδευσης της Ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη ανέπτυξε, χθες, ο κ Δημήτριος Φραγκόπουλος, Άρχων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκπαιδευτικός, σε συγκέντρωση, που οργάνωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος, κ. Αλέξης Αλεξανδρής, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου, στις αίθουσες του Σισμανόγλειου Μεγάρου.

    "Συζητήσαμε τα θέματα, που αφορούν την εκπαίδευση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, συζητήσαμε και πως θα ενισχυθεί και η δυνατότητα τα ελληνικά να διδάσκονται σε όσους θέλουν".

    [09] Μπάσκετ

    "Ροπαλιά" στην επανάληψη

    29/1/2005 7:58:00 μμ

    Συντάκτης:

    Αγχώδης όσο και μεγάλη ήταν η νίκη των "κυανόλευκων", κόντρα στους Πατρινούς. Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ο "ΗΡΑ", που βράθηκε να χάνει σε όλο το πρώτο ημίχρονο, έκανε την ανατροπή στο β μέρος και κατέκτησε τους πόντους της νίκης. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ο Ηλιάδης με 23 πόντους. Οι περίοδοι: 12-14, 30-36, 54-53, 78-76.

    Ακατάλληλο για καρδιακούς

    Από την αρχή έως το τέλος το παιχνίδι εξελίχθηκε σε ρώσικη ρουλέτα. Σημασία για τους γηπεδούχους τελικά είχε η δύναμη των παικτών να φέρουν τα πάνω κάτω, και έτσι να πάρουν το ροζ φύλλο.

    Εκτός του Ηλιάδη πολύ καλή αγωνιστική παρουσία είχε και ο Γιώργος Ντέντας με 15 πόντους, ενώ δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την συμβολή του Γιώργου Παυλίδη, που πέτυχε άλλους 13 πόντους. Από την πλευρά του Απόλλωνα ξεχώρισε ο Νίκος Μπάρλος με 18 πόντους, ενώ προσπάθησαν και οι Παναγιώτης Λιαδέλης, Τέρενς Μόρις, που σημείωσαν από 15 και 11 αντίστοιχα πόντους. Οι συνθέσεις:

    ΗΡΑΚΛΗΣ: Χάμιλτον 10, Ηλιάδης 23, Μπράιαντ 9, Αποστολίδης 2, Παυλίδης 13, Παπαιωακείμ 5, Ντέντας 15, Κούβελας 1.

    ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Μπάρλος 18, Αργυρόπουλος 3, Γεωργαλής 6, Λιαδέλης 15, Τσάκιτς 9, Ντέιβις 3, Χαρίσης 11, Μόρις 11.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 29 January 2005 - 21:53:54 UTC