Visit the Hellenic Biomedical Scientists of the Diaspora Homepage Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-10-25

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Εχουν κληθεί 24 αξιωματικοί Ξεκινούν αύριο οι καταθέσεις για τα
  • [02] Ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος Νέα φρικιαστικά ευρήματα στη Βοσνία
  • [03] Με καταμετρημένο το 97,2% των ψήφων Υπερέχει ξεκάθαρα ο Καρζάι
  • [04] Απολογία ΑΕΚ και Δ.Σ. ΟΑΚΑ
  • [05] Επίσκεψη Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη Ο Πρωθυπουργός στους μαθητές
  • [06] Δεν υποκαθιστά τις μεθόδους αντισύλληψης Προσοχή στο χάπι της επόμενης
  • [07] Η Οδύσσεια ενός ξενιτεμένου!
  • [08] Στα χέρια του Εισαγγελέα και του υπ. Μεταφορών Το πόρισμα για το
  • [09] Σκληρές αποφάσεις για την περικοπή των δαπανών Μαζικές απολύσεις

    [01] Εσωτερικά

    Εχουν κληθεί 24 αξιωματικοί Ξεκινούν αύριο οι καταθέσεις για τα εξοπλιστικά

    25/10/2004 7:04:00 μμ

    Συντάκτης: Βιβή Παπαστεφάνου

    Τον κατάλογο των αξιωματικών, οι οποίοι θα καταθέσουν πρώτοι στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το θέμα των εξοπλισμών παρέδωσαν οι τέσσερις βουλευτές από τα αντίστοιχα κόμματα της Βουλής στον πρόεδρο της Επιτροπής Γιάννη Τραγάκη. Πρόκειται για 24 αξιωματικούς, οι οποίοι έλαβαν μέρος στις επιτροπές αξιολόγησης, μελέτης και αντισταθμιστικών και θα αρχίσουν να καταθέτουν από αύριο το πρωί. "Εκπτώσεις σε μάρτυρες και θεματολογία δεν δεχόμαστε", δήλωσε ο Γιάννης Τραγάκης, υπογραμμίζοντας με αυτό τον τρόπο την πρόθεση της Επιτροπής για μια εις βάθος διερεύνηση των υποθέσεων. Από την άλλη, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος επεσήμανε τη βούληση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κληθούν τα προτεινόμενα πολιτικά πρόσωπα, το ταχύτερο δυνατόν.

    Μετά τους αξιωματικούς θα κληθούν πολιτικά πρόσωπα

    Την επόμενη εβδομάδα επίσης, αναμένεται η διεξαγωγή τουλάχιστον δύο μαραθώνιων συνεδριάσεων, όπου θα εξεταστούν 12 μάρτυρες. Πρόκειται για τους: Τσιρογάννη Νικόλαο, ταξίαρχο, Θειακό Γεώργιο, αντιστράτηγο εν αποστρατεία, Γιαννόπουλο Γεώργιο, ταξίαρχο εν αποστρατεία, Χατζηγιαννίδη Γεώργιο, συνταγματάρχη εν αποστρατεία, Χαρβάλα Παναγιώτη, στρατηγό, πρώην αρχηγό ΓΕΣ, Βλάχο Γεώργιο, συνταγματάρχη, Καράμπελα Παναγιώτη, αντιστράτηγο, Παναγιωτάκη Κωνσταντίνο, στρατηγό εν αποστρατεία, Ευδαίμονα Χρήστο, αντισυνταγματάρχη, Μεϊμάρη Μενέλαο, αντισυνταγματάρχη, Υφαντή Δημήτριο, αντιστράτηγο εν αποστρατεία και Δίγγα Θεόδωρο, συνταγματάρχη.

    Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης των 24 πρώτων μαρτύρων, θα κληθούν να καταθέσουν τα πρώτα πολιτικά πρόσωπα: ο γ.γ. Εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Σμπώκος, ο γ.γ. Οικονομικού Σχεδιασμού και Αμυντικών Επενδύσεων επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, Σπύρος Τραυλός, καθώς και ο διάδοχός του στη θέση αυτή, σημερινός γραμματέας, Γιώργος Ζορμπάς.

    [02] Διεθνή

    Ανακαλύφθηκε ομαδικός τάφος Νέα φρικιαστικά ευρήματα στη Βοσνία

    25/10/2004 7:49:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- Γαλλικό Πρακτορείο

    Στο φως ήρθαν τα λείψανα 74 μουσουλμάνων, που σκοτώθηκαν από τις δυνάμεις των Σέρβων της Βοσνίας το 1995 στην Σρεμπρένιτσα. Σύμφωνα με τον Μουράτ Χούρτιτς, μέλος της μουσουλμανικής επιτροπής για τους αγνοούμενους, τα λείψανα ανασύρθηκαν από ένα νέο ομαδικό τάφο, που βρίσκεται στο Σνάγκοβο, 35 χλμ βόρεια της Σρεμπρένιτσα. Όπως δήλωσε ο ίδιος στο Γαλλικό Πρακτορείο, "η περιοχή αυτή είναι ένας δευτερεύων ομαδικός τάφος. Τα πτώματα είχαν αρχικά ταφεί σε άλλο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Σνάγκοβο για να καλυφθεί το έγκλημα". Σύμφωνα με υπολογισμούς, περισσότεροι από 7000 μουσουλμάνοι της Βοσνίας, άνδρες και έφηβοι, σκοτώθηκαν μετά την κατάληψη της Σρεμπρένιτσα από τις δυνάμεις των Σέρβων, στις 11 Ιουλίου 1995.

    [03] Διεθνή

    Με καταμετρημένο το 97,2% των ψήφων Υπερέχει ξεκάθαρα ο Καρζάι

    25/10/2004 8:04:00 μμ

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- Γαλλικό Πρακτορείο

    Με διαφορά σχεδόν 40 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται στις εκλογές του Αφγανιστάν ο απερχόμενος πρόεδρος, Χαμίντ Καρζάι. Με καταμετρημένο το 97,2% των ψήφων, ο κ. Καρζάι λαμβάνει ποσοστό 55,5% και ακολουθεί ο πρώην υπουργός Παιδείας, Γιούνους Κανούνι, με 16,2%. Στην τρίτη και τέταρτη θέση βρίσκονται οι πολέμαρχοι, Αμπντούλ Ρασίντ Ντόστουμ και Μοχάμαντ Μοχάκικ, με ποσοστά 11,6% και 10,2% αντίστοιχα. Όπως εκτιμούν οι αναλυτές, η επανεκλογή του κ. Καρζάι είναι κάτι παραπάνω από εξασφαλισμένη, αφού φαίνεται πως ξεπερνά το όριο των τεσσάρων εκατομμυρίων ψήφων. Ωστόσο, ο ίδιος θα αναμείνει τα τελικά αποτελέσματα και την επικύρωσή τους από την εκλογική επιτροπή, περί τα τέλη του μήνα, για να ανακηρύξει επισήμως τη νίκη του από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Μπροστά ο Καρζάι

    [04] Αθλητισμός

    Απολογία ΑΕΚ και Δ.Σ. ΟΑΚΑ

    25/10/2004 8:31:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ απολογήθηκαν σήμερα για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν την Κυριακή με την αθρόα προσέλευση του κόσμου στο «Σπύρος Λούης», για το ματς με την Καλλιθέα. Σε κοινή τους ανακοίνωση τονίζουν τα εξής: "Η παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο ήταν εξαιρετική. Όμως ήταν πολλά τα προβλήματα τα οποία ταλαιπώρησαν τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να μην ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε την ατμόσφαιρα γιορτής που δημιουργήθηκε. Γνωρίζουμε τα λάθη που έγιναν και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει καταγράψει όλα όσα συνέβησαν χθες (σημεία πώλησης εισιτηρίων, ρύθμιση θέσεων διαρκείας κλπ) κατά την προσέλευση των φιλάθλων και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να βελτιωθούν οι περισσότεροι τομείς. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου ζητάει την κατανόηση των φιλάθλων καθώς χθες οι εγκαταστάσεις λειτούργησαν για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακού Αγώνες. Δεσμεύεται μάλιστα ότι μέχρι το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ θα υπάρχει οργάνωση ως προς τις εγκαταστάσεις (εξέδρες , διαμόρφωση χώρων κλπ) αλλά και καλύτερη πρόβλεψη για τη διευκόλυνση των φιλάθλων (τρείς είσοδοι στον περιβάλλοντα χώρο, περίφραξη, φωτισμός κλπ)".

    [05] Εσωτερικά

    Επίσκεψη Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη Ο Πρωθυπουργός στους μαθητές

    25/10/2004 8:27:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2004 9:49:11 μμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης Θεοδώρου

    Πηγή: ΑΠΕ- ΝΕΤ

    Τη δέσμευσή του, ότι τα μέτρα για την αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων θα τηρηθούν στο ακέραιο, ανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μιλώντας με μαθητές στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Καραμανλής επισκέφτηκε το 6ο Γυμνάσιο της πόλης μετά από πρόσκληση 40 μαθητών, που συμμετέχουν σε έρευνα με θέμα τα τροχαία, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στο πέταλο του Μαλιακού. Ο Πρωθυπουργός τόνισε, πως οι νέοι είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας και αποτελεί υποχρέωση όλων "να μην απογοητεύουμε τα οράματά τους" και να τους δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή και δημιουργία. Αυτή την ώρα, στο πλαίσιο της παραμονής του στη συμπρωτεύουσα για τους εορτασμούς του πολιούχου, Αγίου Δημητρίου, ο κ. Καραμανλής παρακολουθεί την παράσταση του Κρατικού Θεάτρου Βόρειας Ελλάδας, "Αυτοκράτωρ Μιχαήλ".

    Αυστηρά μέτρα για την οδική ασφάλεια

    Ο Πρωθυπουργός συνομίλησε κατ ιδίαν με τα παιδιά για περίπου 45 λεπτά και επεσήμανε, πως "η Πολιτεία θα πρέπει να ενεργοποιηθεί σε ότι αφορά τις υποδομές, την τήρηση των κανόνων, αλλά και την αυστηροποίηση των κυρώσεων" και τόνισε, ότι το θέμα των ατυχημάτων είναι "και θέμα της νοοτροπίας όλων και σεβασμού της ζωής".

    "Για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας, πρέπει όλοι να δίνουμε καθημερινά τον αγώνα με αποφασιστικότητα, με όραμα. Και σ αυτόν τον αγώνα, οι νέοι είναι η πιο ζωντανή ελπίδα. Είναι η εμπροσθοφυλακή", κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

    Ο κ. Καραμανλής πραγματοποιεί απόψε την πρώτη του θεατρική έξοδο στη Θεσσαλονίκη, με την ιδιότητα του Πρωθυπουργού και του υπουργού Πολιτισμού. Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, Νατάσσα, μετέβη στο Βασιλικό Θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση "Αυτοκράτωρ Μιχαήλ", σε σκηνοθεσία Βασίλη Νικολαΐδη.

    Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης παρευρίσκεται σύσσωμη η ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, οι υφυπουργοί Πέτρος Τατούλης και Γιώργος Ορφανός, ο γενικός γραμματέας υπουργείου, Χρήστος Ζαχόπουλος, καθώς και πολλά μέλη του υπουργικού συμβουλίου, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ενόψει των επίσημων εορτασμών.

    [06] Υγεία

    Δεν υποκαθιστά τις μεθόδους αντισύλληψης Προσοχή στο χάπι της επόμενης μέρας

    25/10/2004 8:24:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Μεγάλη προσοχή στο χάπι της επόμενης μέρας, γνωστό και ως σχέδιο Β' για την αποφυγή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, συνιστά ο ΕΟΦ. Λαμβάνοντας υπ όψιν τα τελευταία ιατρικά δεδομένα αλλά κυρίως μετά από εμπιστευτικές αναφορές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό για την πιθανότητα εξωμήτριας κύησης μετά τη λήψη του, ο ΕΟΦ συνιστά στις γυναίκες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές και να ενημερώνουν άμεσα το γιατρό τους για τυχόν παρενέργειες.

    Οι συστάσεις

    Το αντισυλληπτικό χάπι της επόμενης μέρας, περιέχει την ουσία λεβονοργεστρέλη.

    Κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 2000 και οι πωλήσεις του αυξάνονται διαρκώς. Επικαλούμενος εμπιστευτικές αναφορές για περιπτώσεις εξωμήτριας κύησης ο ΕΟΦ καλεί σε εγρήγορση το κοινό αλλά και τον ιατρικό κόσμο.

    "Ο ΕΟΦ επιθυμεί την ευαισθητοποίηση του Ιατρικού κόσμου και του κοινού στο συγκεκριμένο θέμα, δεδομένης της ευρύτατης διάδοσης της χρήσης του φαρμάκου που επιχειρείται μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου χωρίς να γνωστοποιούνται επαρκώς και με σαφήνεια πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες" αναφέρει σε εγκύκλιο του.

    Παράλληλα, καλεί τις γυναίκες που έλαβαν το φάρμακο να αναφέρουν στο γιατρό τους το ταχύτερο, "κοιλιακό πόνο, αιμορραγία ή άλλα συμπτώματα" και να συμβουλεύονται οπωσδήποτε το γυναικολόγο τους για το αν θα πρέπει να το λάβουν ή όχι, σε περιπτώσεις που είχαν ιστορικό έκτοπης κύησης ή άλλες γυναικολογικές παθήσεις.

    Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις

    Το χάπι της επόμενης μέρας, δεν υποκαθιστά τις τακτικές μεθόδους αντισύλληψης και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται σε μόνιμη βάση.

    Μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις αν για παράδειγμα το προφυλακτικό έσπασε, αν υπήρξε σεξουαλική επαφή χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί κάποια μέθοδος αντισύλληψης, ή για παράδειγμα σε περίπτωση βιασμού.

    Η γυναίκα πρέπει να το πάρει μέσα σε 72 ώρες από την επαφή ενώ όσο πιο νωρίς το πάρει τόσο αυξάνονται οι περιπτώσεις αποτροπής μίας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης.

    Αντενδείξεις

    Ανεπιθύμητα περιστατικά που έχουν καταγραφεί σε διάφορες κλινικές μελέτες είναι:

    Ναυτία και εμετοί

    Ζαλάδες, κόπωση, πονοκέφαλοι

    Πόνοι στην κάτω κοιλία, μαλάκυνση των μαστών

    Αιμορραγία από τον κόλπο

    [07] Αθλητισμός

    Η Οδύσσεια ενός ξενιτεμένου!

    25/10/2004 8:55:00 μμ

    Συντάκτης: Στάθης Πετρόπουλος

    Αξέχαστη θα μείνει στην ομάδα του Ολυμπιακού η αποστολή στην Βοζνία, όπου οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν εύκολα και προκρίθηκαν απο τον έβδομο όμιλο στην επόμενη φάση του Τοπ Τιμς Καπ. Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει δύο ακόμη λόγους για να θυμάται για αρκετό καιρό το συγκεκριμένο ταξίδι, εκτός απο την εύκολη πρόκριση, καθώς κατάφεραν επιτέλους να φτάσουν στην Ελλάδα, έπειτα απο ταλαιπωρία αρκετών ωρών, όμως σχεδόν όλα τα μέλη της αποστολής επέστρεψαν με στομαχικές διαταραχές. Τα προβλήματα πιθανότατα προκλήθηκαν απο το φαγητό ή το νερό, έτσι ο Κλαούντιο Κουέγιο είχε έναν ακόμη λόγο για να τους δώσει ρεπό σήμερα. Από αύριο ξεκινά δυνατή προετοιμασία εν όψει του ντέρμπι της πρεμιέρας στην Α1, με τον Ηρακλή.

    [08] Εσωτερικά

    Στα χέρια του Εισαγγελέα και του υπ. Μεταφορών Το πόρισμα για το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ

    25/10/2004 9:13:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2004 11:19:59 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ΝΕΤ-ΑΠΕ

    Η βλάβη στο ηλεκτρικό σύστημα θεωρείται ως η πιθανότερη αιτία για την πτώση του ελικοπτέρου Αουγκούστα Μπελ, που συνετρίβη το Φεβρουάριο του 2003 κοντά στην Ικαρία με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τέσσερις επιβαίνοντες. Οι εμπειρογνώμονες πάντως, διευκρινίζουν στο πόρισμα τους ότι δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για τα ακριβή αίτια της πτώσης, καθώς υπήρχαν αντιφατικά ευρήματα ενώ σε αυτού του είδους τα ελικόπτερα δεν καταγράφονται οι συνομιλίες των χειριστών με τους σταθμούς εδάφους.

    Η μοιραία πτήση

    Την Τρίτη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για την πτώση του ελικοπτέρου του ΕΚΑΒ που συνετρίβη πριν από 20 μήνες κοντά στην Ικαρία.

    Νωρίτερα τη Δευτέρα, παραδόθηκε στον Εισαγγελέα και τον υπουργό Μεταφορών.

    Το μοιραίο ελικόπτερο είχε ξεκινήσει το βράδυ της 10ης Φεβρουαρίου του 2003 από τη Μυτιλήνη για να πάρει μία ασθενή από την Ικαρία και να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο της Σάμου.

    Λίγο πριν την προσγείωσή του συνετρίβη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο κυβερνήτης Ευστράτιος Φωτιάδης, ο συγκυβερνήτης Ηλίας Λέντης, ο γιατρός Μακέντ Σαφάντι και ο νοσηλευτής Ιωάννης Κουρόλης.

    [09] Οικονομία

    Σκληρές αποφάσεις για την περικοπή των δαπανών Μαζικές απολύσεις ετοιμάζει το BBC

    25/10/2004 10:09:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: London Times

    Τη μεγαλύτερη αναδιοργάνωση που έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του, ετοιμάζει μέχρι το τέλος του έτους το BBC. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ των Times του Λονδίνου, ο Γενικός Διευθυντής της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Βρετανίας Μαρκ Τόμσον έχει βάλει πλώρη για ένα αποφασιστικό σχέδιο μείωσης των δαπανών, στο οποίο περιλαμβάνονται περικοπές 6000 θέσεων εργασίας , κυρίως στον ειδησεογραφικό τομέα και την παραγωγή. Οι ριζικές αλλαγές, προωθούνται εν όψει της λήξης, το 2006, της Βασιλικής Χάρτας που διέπει τη δημόσια ραδιοφωνία - τηλεόραση της Βρετανίας.

    Ριζικές αλλαγές

    Πέρα από τις μαζικές απολύσεις, η διοίκηση σχεδιάζει ακόμα την απομάκρυνση πολλών συνεργατών από το Λονδίνο, την παραχώρηση περισσότερων προγραμμάτων σε υπεργολαβία και την μερικώς ανάθεση πολλών δραστηριοτήτων σε ιδιώτες .

    Σύμφωνα πάντα με το ίδιο σχέδιο, προσωπικό ενδέχεται να μεταφερθεί στο Μάντσεστερ, το Μπέρμιγχαμ, τη Γλασκόβη, το Μπέλφαστ και το Μπρίστολ.

    Μέσα από αυτές τις αλλαγές ο Μαρκ Τόμσον θέλει να κάνει το BBC όσο περισσότερο κερδοφόρο γίνεται , εν όψει της λήξης το 2006 της Βασιλικής Χάρτας που το διέπει.

    Η Βασιλική Χάρτα, ορίζει τους στόχους του καναλιού για δέκα χρόνια και του επιτρέπει να λαμβάνει δημόσια τέλη.

    "Δείχνοντας" ότι ελέγχει τα έξοδα του, το BBC επιδιώκει να λάβει περισσότερα δημόσια τέλη.

    Σύμφωνα πάντως με τους Times, το 2003 το BBC έλαβε 2,8 δισεκατομμύρια στερλίνες (4.000.000 ευρώ) από δημόσια τέλη, ενώ παρουσίασε απώλειες 249 εκατομμυρίων στερλινών (355 εκατομμύρια ευρώ).

    Σχετικά Links:

    Το δημοσίευμα των Times


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Monday, 25 October 2004 - 20:50:50 UTC