Read about International Treaties, Human & Minority Rights in Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-10-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στο Λεν Τρόφι Βουλιαγμένη, Εθνικός
  • [02] Είναι πολλά τα λεφτά ...Α-ντέρσον
  • [03] Αποκάλυψη σοκ από τους NY Times Αμπου Γκράιμπ: Μέρος δεύτερο
  • [04] Το πρόγραμμα της Γ' Εθνικής
  • [05] Έπεσε η μαύρη αυλαία Κηδεύτηκαν οι πιλότοι των F16
  • [06] Προτείνει λύση για την αντιμετώπιση της διαπλοκής "Δυνάστης η
  • [07] ΠΑΟ: Τώρα η Άρσεναλ
  • [08] Διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες Υπέρβαρο λουκούμι
  • [09] Σοκ με Εβανίλσον
  • [10] Στη βορειανατολική Ελλάδα "Πρόβλημα" η διακίνηση λαθρομετανάστευσης
  • [11] Δυο τραυματίες Έκρηξη σε αεροδρόμιο στο Ναϊρόμπι

    [01] Αθλητισμός

    Στο Λεν Τρόφι Βουλιαγμένη, Εθνικός

    17/10/2004 1:40:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2004 1:57:57 μμ)

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Λεν Τρόφι, εξασφάλισε η ομάδα της Βουλιαγμένης. Οι "μπέμπηδες" επικράτησαν της Μπάγερν Βέρντιγκεν με 7-5 για την τέταρτη ημέρα του τέταρτου ομίλου, του Β γύρου, της Ευρωλίγκα και κατέλαβε την τέταρτη θέση, όπου της έδωσε το δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Τα επτάλεπτα: 1-1, 1-1, 4-1, 1-3. Νίκη-πρόκριση και για τον Εθνικό. Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε της γαλλικής Μονπελιέ με 9-6, κατέλαβε την τρίτη θέση στον όμιλο του και πήρε την πρόκριση και αυτή στην επόμενη φάση. Τα επτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-1, 1-1. Αντίθετα, η Πάτρα γνώρισε την ήττα από την ρωσική Στουρμ Μόσχας με 14-4, στο πλαίσιο του πρώτου ομίλου του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

    [02] Αθλητισμός

    Είναι πολλά τα λεφτά ...Α-ντέρσον

    17/10/2004 2:19:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Στο Κατάρ και την Αλ Ραγιόν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σόνι Άντερσον. Ο πρώην πλέον Βραζιλιάνος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, αντιπάλου του Αιγάλεω στο Κύπελλο UEFA, επέλεξε να εγκαταλείψει την Ισπανία και να πάρει τα πολλά λεφτά που του προσέφερε η ομάδα από το Κατάρ, παίρνοντας τον δρόμο για την Ασιατική Ήπειρο.

    "Ήθελε να φύγει"

    Ο Πρόεδρος του συλλόγου από την Βαλένθια Φερνάντο Ρόιγκ, δήλωσε πως έκανε ότι μπορούσε ώστε να κρατήσει τον παίκτη, όμως η επιθυμία του 34χρονου επιθετικού να φύγει ήταν πολύ πιο έντονη. Η μεταγραφή του Άντερσον κόστισε στην Αλ Ραγιόν περίπου 2.000.000 ευρώ.

    Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος στράικερ είχε "μετακομίσει" στη Βαλένθια το περασμένο καλοκαίρι από τη Λυών, αλλά φαίνεται πως τα λεφτά ήταν πάρα πολλά για να παραμείνει. Πάντως είναι ένας από τους καλύτερους Βραζιλιάνους επιθετικούς που πέρασαν ποτέ από την Ευρώπη, καθώς έχει πετύχει συνολικά στην Γηραιά Αλβιόνα 198 γκολ.

    [03] Διεθνή

    Αποκάλυψη σοκ από τους NY Times Αμπου Γκράιμπ: Μέρος δεύτερο

    17/10/2004 2:23:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2004 2:52:08 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Το κεφάλαιο "Αμπου Γκράιμπ" με τις πρωτοφανείς κακοποιήσεις κρατουμένων από Αμερικανούς στρατιωτικούς έχει και συνέχεια, αυτή τη φορά στην Κούβα. Για πρώτη φορά, Αμερικανοί άνθρωποι εκ των έσω, φρουροί και μυστικοί πράκτορες, σπάνε τη σιωπή τους και μιλώντας στους NY Times, περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τους βασανισμούς κρατουμένων στην βάση του Γκουαντάναμο. Το Πεντάγωνο, αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα, με ανακοίνωση του όμως το υπουργείο Αμυνας υποστηρίζει ότι παρέχει μια "ασφαλή, ανθρωπιστική και επαγγελματική επιχείρηση κράτησης στο Γκουαντάναμο".

    "Σοκ και δέος"

    Πόσο ασφαλής και ανθρωπιστική είναι αυτή;

    Στο Camp Delta την κύρια φυλακή του Γκουαντανάμο, οι κρατούμενοι που δεν συνεργάζονταν εξαναγκάζονταν να μείνουν μόνο με τα εσώρουχά τους, αλυσοδεμένοι χειροπόδαρα στο πάτωμα και υποχρεώνονταν να ακούν δυνατή μουσική από μεγάφωνα (ροκ ή ραπ), κάτω από δυνατά φώτα.

    Πολλές φορές μάλιστα, τα κλιματιστικά μηχανήματα, δούλευαν ακατάπαυστα στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες για να δυσκολέψουν τις συνθήκες για τους κρατουμένους, που ήταν συνηθισμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες στις χώρες τους.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Γκουαντάναμο, κρατούνται Ευρωπαίοι, Αμερικανοί, Ασιάτες και άτομα από όλον τον κόσμο που συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αντριτρομοκρατικής εκστρατείας του Τζορτζ Μπους.

    [04] Αθλητισμός

    Το πρόγραμμα της Γ' Εθνικής

    17/10/2004 2:57:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Διεξάγεται σήμερα η 2η αγωνιστική της γ Εθνικής κατηγορίας στο Ποδόσφαιρο. Στον Βόρειο όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Πας Γιάννινα με την Βέροια αλλά και το παιχνίδι της Καβάλας με την Δόξα Δράμας. Στο Νότιο όμιλο ξεχωρίζει ο αγώνας του Χαϊδαρίου με τον Εθνικό.

    Βόρειος όμιλος

    Πανδραμαϊκός ΠΑΕ Θράκη Αναγέννηση Καρδίτσας Παναιτωλικός Γιάννινα Βέροια Απόλλων Λάρισας Λύκοι Αγροτικός Αστέρας Παύλος Μελάς Θερμαϊκός Αναγέννηση Άρτας ΑΕ Πτολαιμαϊδας Λαμία Καβάλα Δόξα Δράμας

    Νότιος όμιλος

    Χαϊδάρι Εθνικός Μαρκό Πάμισος Μεσσήνη Αθηναϊδα Βύζας Μεγάρων Αχαρναϊκός Ηρόδοτος Ατσαλένιος Λήλας Βασιλικού ΠΑΝΟ Μαλίων Κερατσίνι Αχαϊκή Άγιος Δημήτριος Θρασύβουλος Ρόδος

    [05] Εσωτερικά

    Έπεσε η μαύρη αυλαία Κηδεύτηκαν οι πιλότοι των F16

    17/10/2004 3:06:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2004 7:53:35 μμ)

    Σε κλίμα βαρύτατου πένθους έγιναν στη μία μετά το μεσημέρι στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, οι κηδείες των 4 άτυχων πιλότων των F-16 που συνετρίβησαν την περασμένη Πέμπτη, σε πλαγιά του Πηλίου, στον Άγιο Λαυρέντιο κατά τη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής. Χθες, βρέθηκε το μαύρο κουτί του ενός από τα δυο αεροσκάφη, στοιχείο που αναμένεται να βοηθήσει στην έρευνα που διεξάγει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την διακρίβωση των αιτιών του δυστυχήματος.

    "Η συμπαράσταση όλων"

    Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους φορείς και ιδιαιτέρως προς τους εθελοντές και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του δυστυχήματος για τη συμβολή τους στην επιχείρηση εντοπισμού των πληρωμάτων και των αεροσκαφών.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Τραγικός επίλογος

    Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια των F-16

    [06] Εσωτερικά

    Προτείνει λύση για την αντιμετώπιση της διαπλοκής "Δυνάστης η πλουτοκρατία"

    17/10/2004 4:08:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Πηγή: Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

    "Τον τόπο δεν καταδυναστεύουν πέντε νταβατζήδες και πέντε συντεχνίες, αλλά η πλουτοκρατία, που έχει στην υπηρεσία της το κράτος και τα βασικά πολιτικά στηρίγματά της είναι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ", είπε χαρακτηριστικά η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στην "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία". Επίσης, η κ. Παπαρήγα προτείνει ως λύση για την αντιμετώπιση της διαπλοκής να γίνει ο λαός κάτοχος των βασικών μέσων παραγωγής. Τις θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός για το 17ο συνέδριο, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα παρουσιάσει την Δευτέρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ.

    "Να κτυπηθεί το κακό στη ρίζα του"

    Τα βασικά μέσα παραγωγής (ενέργεια, ορυκτός πλούτος μεγαλεμπόριο, γη επικοινωνίες κλπ), ζητά η κα Παπαρήγα, να γίνουν λαϊκή περιουσία, για "να κτυπηθεί το κακό στη ρίζα του".

    Αναφερόμενη στη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ παρατηρεί ότι " έγνοια τους και ο μεταξύ τους καυγάς δεν αφορούν τα πραγματικά προβλήματα του λαού αλλά ενδιαφέρονται μόνο για το ποιο θα υπερισχύσει του άλλου για να διαχειριζεται την αντιλαϊκή πολιτική".

    "Καμία εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ καμιά αναμονή από τη Ν.Δ. Δεν έχει νόημα να σκαλίζει κανείς ψάχνοντας για διαφορές. Η διαχωριστική γραμμή είναι στα μονοπώλια από τη μία και στο λαό από την άλλη", επεσήμανε η κα Παπαρήγα.

    Όσον αφορά στο θέμα της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας διευκρινίζει ότι η άρνηση του ΚΚΕ να εμπλακεί στη διαδικασία " δεν ξεκινάει από τις εκλογές αλλά από το ότι δεν μπορούμε να ψηφίσουμε πρόεδρο ο οποίος θα υπογράφει κάθε αντιλαϊκή απόφαση της Βουλής".

    Για το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας της για τη θέση της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, η κα Παπαρήγα επισημαίνει ότι στο Συνέδριο του κόμματος κρίνονται οι πάντες. Τα κομματικά σώματα αποφασίζουν και από εκεί και πέρα (το επαναλαμβάνω για 100στη φορά) όλοι στη δουλειά και τα σκυλιά δεμένα, καταλήγει.

    [07] Champions League

    ΠΑΟ: Τώρα η Άρσεναλ

    17/10/2004 3:59:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Ο αγώνας με το Αιγάλεω αποτελεί παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και πλέον οι "πράσινοι" στρέφουν την προσοχή τους στον καθοριστικό αγώνα της Τετάρτης με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πρωταθλητής, θέλει μόνο τη νίκη ώστε να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Από το στρατόπεδο των τραυματιών, τα ευχάριστα έρχονται από τον Άγγελο Μπασινά ο οποίος φαίνεται πως ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ ο Μινχ αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις. Σοκ με τον Άντριτς που υπέστη κάταγμα κεφαλής περόνης και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 μήνες.

    Εντάξει ο Μπασινάς, αμφίβολος ο Μινχ

    Στην σημερινή πρωινή προπόνηση ο Σκάζνι είδε με ικανοποίηση τον αρχηγό του να βγάζει όλο το πρόγραμμα κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του για τον αγώνα με τους "κανονιέρηδες". Μία κρίσιμη επιστροφή καθώς μετά τον τραυματισμό του Άντριτς, στην περίπτωση που δεν μπορούσε και ο Μπασινάς, τότε το κέτρο των "πράσινων" θα είχε μεγάλο πρόβλημα.

    Το πρόβλημα που καλείται να λύση ο Τσέχος τεχνικός ακούει στο όνομα του Μάρκους Μινχ. Ο Γερμανός ακραίος αμυντικός δεν προπονήθηκε κανονικά καθώς ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" θα πρέπει να περιμένουν, ώστε να διαπιστώσουν αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί την Τετάρτη.

    Μόρις: "Μπορούμε τη νίκη"

    Δηλώσεις για το άσχημο αποτέλεσμα με το Αιγάλεω αλλά και τον επικείμενο αγώνα με την Άρσεναλ, έκανε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Νασίφ Μορίς. Ο Νοτιοαφρικανός τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την ισοπαλία και πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να επανέρθουν στις επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    Στεκόμενος λοιπόν στον αγώνα με τους Πρωταθλητές Αγγλίας, ο Μόρις είπε πως αναγνωρίζει ως φαβορί την Αγγλική ομάδα αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα τη φοβηθούν οι "πράσινοι". Επίσης στάθηκε και στ θέμα έδρα όπου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να το "εκμεταλλευτεί" και έκλεισε λέγοντας οι "πράσινοι" με πολλή προσοχή και καλή απόδοση μπορούν πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

    [08] Διάφορα

    Διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο Γκίνες Υπέρβαρο λουκούμι

    17/10/2004 4:17:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2004 5:49:41 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Απίστευτο και όμως αληθινό! Τους δυόμισι τόνους, ξεπέρασε το βάρος του λουκουμιού της Γεροσκήπου, με το οποίο ο Δήμος διεκδικεί θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ως το μεγαλύτερο λουκούμι στον κόσμο. Το λουκούμι ζυγίσει δύο τόνους και 718 κιλά. Σήμερα το βράδυ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του λουκουμιού, στο πλαίσιο της γιορτής λουκουμιού που διοργανώνει ο Δήμος Γεροσκήπου στην Πάφο, παρουσία του υπουργού Συγκοινωνιών και Εργων Χάρη Θράσου.

    Σχετικά Links:

    Guinness World Records

    [09] Αθλητισμός

    Σοκ με Εβανίλσον

    17/10/2004 4:25:00 μμ

    Συντάκτης: Βασίλης Καλπίνος

    Η ατυχία χτύπησε τον παίκτη της Ντόρμουντ, Εβανίλσον. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στη χθεσινή αναμέτρηση της Μπορούσια με την Στουτγκάρδη και αποχώρησε με φοβερούς πόνους. Η διάγνωση έδειξε πως υπέστη ρήξη μέσου πλαγίου και χιαστού συνδέσμου και οι εκτιμήσεις θέλουν τον παίκτη να απουσιάζει για περίπου τέσσερις μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους. Μάλιστα, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ντόρτμουντ, Μάρκους Μπράουν, ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα αποτανθεί μέσα στις επόμενες ημέρες σε ειδικό γιατρό, προκειμένου να διευκρινιστεί αν ο παίκτης θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση. Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Εβάνιλσον υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ο οποίος τον υποχρέωσε να παραμείνει εκτός δράσης έως τον Φεβρουάριο του 2004.

    [10] Εσωτερικά

    Στη βορειανατολική Ελλάδα "Πρόβλημα" η διακίνηση λαθρομετανάστευσης

    17/10/2004 5:31:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2004 6:52:16 μμ)

    Σώοι περισυνελέγησαν 34 Ιρανοί λαθρομετανάστες, όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε ανοικτά της Λέρου. Εν τω μεταξύ, διαστάσεις παίρνει καθημερινά η λαθρομετανάστευση στη βορειανατολική Ελλάδα. Συνοριοφύλακες και αστυνομικοί έχουν προβεί σε συλλήψεις διακινητών, αλλά και οικονομικών μεταναστών, τόσο κατά μήκος του διεθνούς και εθνικού δρόμου από τον Έβρο μέχρι την Καβάλα, όσο και στις παραμεθόριες περιοχές των ανατολικών και βόρειων συνόρων μας. Δουλεμπορικά κυκλώματα, τα οποία έχουν τις έδρες τους στην Τουρκία και τη Βουλγαρία συνεργάζονται σε αρκετές περιπτώσεις με Έλληνες, από την Αθήνα και μέχρι την ορεινή περιφέρεια του Έβρου και προωθούν Ασιάτες και Αφρικανούς στο ελληνικό έδαφος, αφού πρώτα τους παίρνουν όλα τους τα χρήματα, τα κοσμήματα κλπ.

    Αυξήθηκαν οι περιπολίες

    Επίσης, έχουν αυξηθεί οι περιπολίες συνοριοφυλάκων και αστυνομικών σε ολόκληρη την ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις συνδράμει και ο στρατός με περιπόλους του. Την τελευταία πενταετία κατόρθωσαν να μπουν στη χώρα μας με τη βοήθεια των δουλεμπορικών κυκλωμάτων περισσότερα από 30.000 άτομα και τα πιο πολλά από αυτά επαναπροωθήθηκαν στις χώρες τους και αυτό σημαίνει κόστος πολλών εκατομμυρίων ευρώ για την ελληνική πολιτεία.

    Εκτός από τους λαθρομετανάστες, που έρχονται στη χώρα μας από το Ιράκ, το Ιράν, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Κίνα και πολλά άλλα κράτη, έκαναν την εμφάνισή τους και οικονομικοί μετανάστες από το Νεπάλ και το Κασμίρ.

    Το πρόβλημα για τη λαθρομετανάστευση έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, καθώς άνοιξε και το δεύτερο "μέτωπο" στα βόρεια σύνορά μας και άλλοι δουλέμποροι προωθούν από τη νότια Βουλγαρία αλλοδαπούς προς τη Δράμα, τις Σέρρες κλπ.

    Αυτό προκύπτει από τις αθρόες συλλήψεις που κάνουν συνοριοφύλακες και αστυνομικοί.

    Τέλος, τα μέτρα που έχει πάρει η ΕΛ.ΑΣ δίνει ελπίδες ότι θα περιοριστεί αισθητά η λαθρομετανάστευση.

    [11] Διεθνή

    Δυο τραυματίες Έκρηξη σε αεροδρόμιο στο Ναϊρόμπι

    17/10/2004 6:51:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2004 7:34:54 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στο αεροδρόμιο Γουίλσον του Ναϊρόμπι, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως από τουρίστες και εργαζόμενους σε υπηρεσίες βοήθειας. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν δυο άτομα. "Δεν ήταν βόμβα. Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε είναι πως προήλθε από την αποθήκη των τελωνείων. Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν κεραμίδια της οροφής και να καταρρεύσουν ξύλινα δοκάρια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να υπήρχε κάποιο εύφλεκτο υλικό", δήλωσε ο υπουργός Πληροφοριών Ράφαελ Τούτζου. Η αστυνομία απέκλεισε το αεροδρόμιο. Το Γουίλσον είναι πολύ μικρότερο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Τζόμο Κενιάτα, που είναι το κυριότερο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Κένυας.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 17 October 2004 - 16:51:22 UTC