Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-07-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στα 41,44 δολάρια το βαρέλι Σε υψηλά επίπεδα ο "μαύρος" χρυσός
  • [02] Για λαμπρές επιδόσεις και στο σεξ Δωρεάν προφυλακτικά για ολυμπιακά
  • [03] Ριβάλντο έτοιμος για μπάλα
  • [04] Παραδίδονται το ένα μετά το άλλο τα ολυμπιακά έργα Έτοιμος ο σταθμός
  • [05] Ένας Αργεντίνος στη Μόσχα
  • [06] Στη "Μπάρτσα" ο Εντμίλσον
  • [07] Μέτρα κατά της βίας
  • [08] Στην Τσέλσι ο Καρβάλιο

    [01] Οικονομία

    Στα 41,44 δολάρια το βαρέλι Σε υψηλά επίπεδα ο "μαύρος" χρυσός

    27/7/2004 7:54:00 μμ

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Με ταχείς ρυθμούς ανεβαίνει ο "μαύρος" χρυσός, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στα διυλιστήρια της Ευρώπης και της Ασίας. Οι τιμές σήμερα, του αργού αμερικανικού τύπου είχε 41,44 δολάρια το βαρέλι, υποχωρώντας 27 σεντς από τη Δευτέρα λόγω αποκόμισης κερδών. Τα αμερικανικά διυλιστήρια έχουν εντείνει τη δραστηριότητά τους με αποτέλεσμα την αύξηση των αποθεμάτων βενζίνης κατά 2,5 εκατομμύρια βαρέλια, την εβδομάδα που έληξε στις 16 Ιουλίου, αυξάνοντας το πλεόνασμα έναντι της ίδιας περυσινής περιόδου κατά 5 εκατομμύρια βαρέλια. Οι αναλυτές αναμένουν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ να μειωθούν κατά 900.000 βαρέλια την εβδομάδα και έναντι μείωσης κατά 3,6 εκατομμύρια βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα.

    Τα στοιχήματα

    Η αναμονή για μειωμένα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ και οι ελλείψεις που παρατηρούνται στην παραγωγή βενζίνης στη Γερμανία την Ολλανδία και την Ιαπωνία, λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε μεγάλα διυλιστήρια των χωρών αυτών, καθώς και η απεργία στο δεύτερο μεγαλύτερο διυλιστήριο της Νότιας Κορέας, δίνουν κίνητρα στους κερδοσκόπους να αυξήσουν τα στοιχήματά τους στο πετρέλαιο, με αποτέλεσμα να διατηρείται η τιμή του πάνω από τα 40 δολάρια το βαρέλι.

    Στις αρχές του Ιουνίου ο μαύρος χρυσός είχε ανέβει στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων 21 ετών, στα 42,45 δολάρια το βαρέλι.

    [02] Διάφορα

    Για λαμπρές επιδόσεις και στο σεξ Δωρεάν προφυλακτικά για ολυμπιακά ρεκόρ και στο κρεβάτι!

    27/7/2004 8:05:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Reuters

    Εκατόν τριάντα χιλιάδες προφυλακτικά, διέθεσε δωρεάν για την τέρψη των αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας η κατασκευάστρια εταιρεία Durex. Με την ελπίδα οι αθλητές να διαπρέψουν όχι μόνο στα στάδια αλλά και κάτω από τα σεντόνια η εταιρεία προσφέρει επίσης 30.000 σακουλάκια λιπαντικού υγρού, τα οποία μαζί με τα προφυλακτικά θα διατίθενται δωρεάν από το φαρμακείο του ολυμπιακού χωριού. Ο αριθμός των αθλητών που θα πάρουν μέρος στους Αγώνες ανέρχεται περίπου στους 17.000. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, ο κάθε αθλητής λάμβανε δωρεάν κατά την άφιξη του στο Ολυμπιακό χωριό 51 προφυλακτικά. Οι αυξημένες όμως ανάγκες που διαπιστώθηκαν ανάγκασαν την προμηθεύτρια εταιρεία να φροντίσει για την παροχή επιπλέον 20.000 προφυλακτικών. Η ιστορία, θα δείξει αν ο Αττικός ουρανός θα εμπνεύσει τους αθλητές των Αγώνων της Αθήνας για ολυμπιακά ρεκόρ και σε αυτόν τον τομέα!

    [03] Αθλητισμός

    Ριβάλντο έτοιμος για μπάλα

    27/7/2004 8:31:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε την Τρίτη, το νέο ερυθρόλευκο αστέρι, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Βραζιλία, Ριβάλντο. Μιλώντας στην εφημερίδα του Σάο Πάολο "Estadao" ο "μάγος", δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά, εξέφρασε την έκπληξή του για την υποδοχή που του επιφυλάχθηκε, αλλά και την ανυπομονησία του να ξαναπαίξει μπάλα υψηλού επιπέδου. Ακόμη ξεκαθάρισε ότι στην Αυστρία θα βρίσκεται στις 2 Αυγούστου, για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή.

    "Με κέρδισε ο Ολυμπιακός"

    Ο νέος άσος του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στις προτάσεις που είχε, δήλωσε ότι παρά τις προτάσεις που είχε προτίμησε τον Ολυμπιακό, γιατί του δίνεται η ευκαιρία να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ επέρριψε ευθύνες και στους μάνατζερ, για την αποτυχία να συνάψει συμφωνίες με κάποιους συλλόγους που ενδιαφέρονταν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

    "Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για μένα, αλλά στο τέλος κάτι συνέβαινε και χαλούσε η μεταγραφή, καθώς έμπαιναν στη μέση πολλοί μάνατζερ. Με τον Ολυμπιακό ο διάλογος έγινε απευθείας με μένα. Στο οικονομικό θα κέρδιζα τρεις φορές πάνω αν πήγαινα στο Κατάρ, αλλά ήθελα να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και ο Ριβαλντίνιο δεν ήθελε να πάμε στο Κατάρ", είπε, ενώ αναφερόμενος στην νέα του ομάδα τόνισε:

    "Δεν είχα το χρόνο να δω πολλά πράγματα. Ξέρω για το νέο γήπεδο, που θα χρησιμοποιηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Τζιοβάνι μου μίλησε με πολύ καλά λόγια για την ομάδα, για την πόλη κι αυτό μου άρεσε. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο για μια ελληνική ομάδα να κερδίσει ένα ευρωπαϊκό Κύπελλο, όμως η Εθνική Ελλάδας κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Πιστεύω λοιπόν ότι μπορούμε να πάμε μακριά με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

    Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα από το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα έχει μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς πιστεύει ότι η μπάλα είναι αν το ποδήλατο δεν ξεχνιέται: "Έχω μεγάλη διάθεση για ποδόσφαιρο και μόνο όποιος δεν με ξέρει λέει το αντίθετο. Ο Φίγκο και ο Ζιντάν έχουν την ίδια ηλικία με μένα και παίζουν ακόμη σε υψηλό επίπεδο. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Δεν βλέπω την ώρα για να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο".

    Όσον αφορά την μεγάλη του αγάπη την Εθνική Βραζιλίας, και την επιτυχία της να κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα: "Είμαι ευτυχής για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα. Ήταν σαν να ήμουν εκεί. Αν με θέλουν στην Εθνική, μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο. Ο Παρέιρα μπορεί να στηριχτεί πάνω μου. Εγώ δεν έχω αφήσει την Εθνική. Όταν το αποφασίσω θα το δηλώσω στον Τύπο".

    Ράκος ο Πατσατζόγλου στα όρια του ο Μπάγεβιτς

    Παράλληλα, όσο περνούν οι μέρες και δεν γίνεται η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού, τόσο μεγαλώνει η αγωνία του Nτούσαν Mπάγεβιτς.

    O τεχνικός του Oλυμπιακού θέλει πάση θυσία έναν ποδοσφαιριστή για τη θέση αυτή, δεν τον βρίσκει, και σήμερα στο Zέεφελντ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αυτή η ιστορία κοντεύει να τον τρελάνει.

    "Eίναι η πρώτη φορά που θέλω τόσο πολύ έναν αμυντικό και δεν μπορώ να τον έχω. Kοντεύω να τρελαθώ. Έχουμε εξετάσει πολλές περιπτώσεις, όμως πάντα κάτι συμβαίνει. O ένας δεν θέλει να έρθει, ο άλλος ζητά πολλά. Συνεχίζουμε το ψάξιμο. Δεν είναι εύκολο να βρω αυτό που θέλω. Nα είναι καλός και να μην είναι ακριβός. Ίσως τελικά είμαι εγώ υπερβολικός στις απαιτήσεις μου", είπε σχετικά εκφράζοντας το άγχος του.

    Ο Ντούσκο έδειξε να τον ανησυχεί και η καθυστέρηση που παρατηρείται στο θέμα του Γιαννάκη Oκκά. Mάλιστα επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά.

    Η ανησυχία έχει να κάνει με την καθυστέρηση και με το αν θα χάσει ο Kύπριος ποδοσφαιριστής ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας, και όχι με την ένταξή του στο δυναμικό του Oλυμπιακού, που θεωρείται δεδομένη, με το που μείνει ελεύθερος από την AEK.

    Tώρα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή λέει πως θα λήξει το θέμα μέχρι την Παρασκευή, όμως όλες τις προηγούμενες μέρες έλεγε ότι θα είχε λήξει μέχρι χθες και κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

    Στον αγωνιστικό τομέα τώρα ο Χρήστος Πατσατζόγλου, δεν τα κατάφερε ούτε σήμερα, να πάρει μέρος στην προπόνηση, γεγονός που ουσιαστικά έριξε την ψυχολογία του στο ναδίρ.

    Ο "Πάτσα", όταν η υπόλοιπη ομάδα βγήκε για τρέξιμο, δοκίμασε το πόδι του, αλλά αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις. Έτσι, επέστρεψε στο ξενοδοχείο και ξεκίνησε θεραπεία.

    Σε μία προσπάθεια ανάτασης του ηθικού του Χρήστου, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε μαζί του, ώστε να τον ανεβάσει ψυχολογικά. Μάλιστα, και το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρολεύκων" είχε μία συνομιλία με τον παίκτη, σχετικά με το νέο πρόβλημα. Πάντως, οι γιατροί επιμένουν πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

    [04] Εσωτερικά

    Παραδίδονται το ένα μετά το άλλο τα ολυμπιακά έργα Έτοιμος ο σταθμός μετρό Δ. Πλακεντίας

    27/7/2004 9:12:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Παραδίδεται επίσημα την Τετάρτη στην κυκλοφορία ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του μετρό. Από τις 5.30 τα ξημερώματα, οι επιβάτες του θα μπορούν να φθάνουν μέσα σε χρόνο ρεκόρ, σε 17 λεπτά, από το κέντρο της Αθήνας, (Μοναστηράκι) ως τα όρια του Χαλανδρίου με τα Βριλήσσια και την Αγία Παρασκευή. Από το Σαββατοκύριακο, οι επιβάτες θα μπορούν να συνεχίσουν με τον προαστιακό μέχρι το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

    Εντυπωσιακό έργο - Ανάσα για τους κατοίκους των Β. Προαστίων

    Ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας, θα εξυπηρετεί συγκοινωνιακά τους κατοίκους των βορείων προαστίων της πρωτεύουσας, του Χαλανδρίου, των Βριλησσίων, των Μελισσίων, του Αμαρουσίου, του Γέρακα και της Αγίας Παρασκευής.

    Οι επιβάτες θα χρειάζονται πλέον μόλις 17 λεπτά για να φθάσουν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, τον σταθμό Μοναστηράκι, μία διαδρομή που για να διανύσει κάποιος με το αυτοκίνητο, απαιτούνται περισσότερα από 50 λεπτά.

    Ο σταθμός βρίσκεται κάτω από τους υπόγειους κλάδους της ομώνυμης Λεωφόρου, στο σημείο που διασταυρώνεται με τους υπέργειους κλάδους της περιφερειακής Υμηττού.

    Ο κεντρικός χώρος υποδοχής στο επίπεδο εξυπηρέτησης κοινού προσεγγίζεται από τέσσερις κύριες εισόδους, ενώ με μία βασική είσοδο συνδέεται με τον ομώνυμο σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.

    Ακριβώς δίπλα από τον σταθμό θα λειτουργήσει Σταθμός Μετεπιβίβασης λεωφορείων και χώρος στάθμευσης Ι.Χ, ο οποίος σε πρώτη φάση θα διαθέτει δωρεάν 360 θέσεις.

    Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αποδοθεί στα ΙΧ και δεύτερος χώρος στάθμευσης, χωρητικότητας 270 θέσεων .

    Τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, κοσμεί έργο του καταξιωμένου καλλιτέχνη Κώστα Βαρώτσου, το οποίο ξεκινά από τις αποβάθρες του Σταθμού και αναπτύσσεται στην κεντρική αίθουσα του επιπέδου έκδοσης εισιτηρίων.

    Το έργο αποτελείται από γυάλινες μάζες και πετρώματα, τα οποία αιωρούνται στο χώρο και καθώς αυτά διαχέονται από τον φυσικό φωτισμό, δημιουργείται μια καταπληκτική αίσθηση στους διερχόμενους επιβάτες.

    [05] Αθλητισμός

    Ένας Αργεντίνος στη Μόσχα

    27/7/2004 10:08:00 μμ

    Αν νομίζατε ότι μόνο ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι ο μόνος Ρώσος που βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να κάνει μεταγραφές γελαστήκατε. Ο Αντρει Τσερβιτσένκο βάλθηκε να τρελάνει και αυτός την Ευρώπη, καθώς μετά από έντονες οικονομικές πιέσεις κατάφερε να ντύσει με τα χρώματα της Σπαρτάκ Μόσχας, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Έτσι καταβάλλοντας το ποσό των 10 εκ. ευρώ, στην Ρίβερ Πλέιτ, κατάφερε να αποκτήσει τον πολλά υποσχόμενο επιθετικό της Φερνάντο Καβενάγκι, πραγματοποιώντας παράλληλα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ. Η Σπαρτάκ που θα αγωνιστεί και φέτος στο Τσάμπιος Λιγκ, έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές μεταγραφές φέτος το καλοκαίρι. Εκτός από τον 21χρονο επιθετικό από την Αργεντινή, η αγαπημένη ομάδα της Μόσχας έχει αποκτήσει επίσης τον συμπατριώτη του, Κλεμέντε Ροντρίγκεζ από την Μπόκα Τζούνιορς, αντί 6 εκ. ευρώ (που αποτελεί επίσης ρεκόρ για αμυντικό), τον αρχηγό του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Βίντιτς, τον Τσέχο αμυντικό Μάρτιν Γίρανεκ και τον Ντμίτρι Αλένιτσεφ, που επέστρεψε από την Πόρτο.

    [06] Αθλητισμός

    Στη "Μπάρτσα" ο Εντμίλσον

    27/7/2004 10:24:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Τον Βραζιλιάνο αμυντικό της Λιόν, Χοσέ Γκόμεζ Εντμίλσον, απέκτησε η Μπαρτσελόνα. Για την μεταγραφή του κινήθηκε προσωπικά ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, που την Δευτέρα μετέβη στη Γαλλία για να συζητήσει με τον πρόεδρο της Λιόν, Ζαν Μισέλ. Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα οκτώ εκατομμύρια ευρώ. Την είδηση επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Λιόν, Ολιβιέ Μπλαν. "Ο Εντμίλσον και η Μπαρτσελόνα συμφώνησαν και απομένουν κάποια πράγματα να συζητηθούν μεταξύ των δύο συλλόγων. Ο πρόδρος της Μπαρτσελόνα, Χουάν Λαπόρτα, ήταν στη Λιόν χθες και η μεταγραφή προχώρησε", δήλωσε χαρακτηριστικά. Ο Εντμίλσον ήταν μέλος της Βραζιλίας που κέρδισε το Μουντιάλ του 2002 και βασικός ποδοσφαιριστής της Λιόν η οποία εφέτος κατέκτησε το τρίτο σερί πρωτάθλημα στη Γαλλία.

    [07] Αθλητισμός

    Μέτρα κατά της βίας

    27/7/2004 10:47:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Σκληρά μέτρα για τους ταραξίες των γηπέδων προβλέπονται από την νέα αγωνιστική περίοδο. Ενάμιση μήνα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων Α΄και Β΄Εθνικής, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιώργος Βουλγαράκης συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, προκειμένου να εξετάσουν για ακόμα μια φορά τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουν, ώστε να σταματήσουν τα φαινόμενα βίας, σε αγώνες ποδοσφαίρου. Μέσα στα μέτρα του νέου νομοσχεδίου που θα κατατεθεί τις επόμενες ημέρες, στη Βουλή, περιλαμβάνονται ιδιώνυμες ποινές για τους ταραξίες, προκειμένου να οδηγούνται άμεσα στην φυλακή, ενώ θα προβλέπεται αποκλεισμός των ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, των οποίων οι οπαδοί δημιουργούν κατ' εξακολούθηση επεισόδια. Πάντως τα όσα έχουν αποφασιστεί θα τεθούν πρώτα υπό την τελική έγκριση του προέδρου της Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.

    Η ΕΛ.ΑΣ. εκτός γηπέδων

    Παράλληλα στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο προβλέπεται την επίβλεψη εντός του γηπέδου να την έχουν οι ΠΑΕ που θα πρέπει να προσλάβουν για αυτό το λόγο ιδιωτική ασφάλεια, ενώ ο ρόλος της αστυνομίας θα περιοριστεί στους εξωτερικούς χώρους.

    Βέβαια, σύμφωνα με δήλωση του κ. Ορφανού, αν χρειαστεί θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος κοινής παρουσίας της ΕΛΑΣ και ιδιωτικών αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναλάβουν την τήρηση της τάξης μέσα στα γήπεδα, ιδιωτικοί αστυνομικοί. Στη σύσκεψη μετείχαν, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

    [08] Αθλητισμός

    Στην Τσέλσι ο Καρβάλιο

    27/7/2004 11:20:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μετά τον Πάουλο Φερέιρα, ακόμα ένας αμυντικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ο Ρικάρντο Καρβάλιο θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο με την Τσέλσι. Η Πόρτο συμφώνησε έναντι 30 εκατομμυρίων ευρώ, να παραχωρήσει τον κεντρικό αμυντικό της στην ομάδα του Λονδίνου και ο 26χρονος ποδοσφαιριστής που πέρασε πρώτα από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Αυτή από ότι όλα δείχνουν θα είναι και η τελευταία μεταγραφή του Ρομάν Αμπράμοβιτς για εφέτος, αφού ο νέος προπονητής της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει δηλώσει ότι προτιμάει να δουλεύει με μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών. Ο Ρώσος μεγιστάνας ξόδεψε την καλοκαιρινή περίοδο, περίπου 135 εκατομμύρια ευρώ (!) ενισχύσει την ομάδα του, ενώ από τότε που ανέλαβε έχει δώσει, ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 210 εκ. λίρες (317 εκ. ευρώ) για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα του φέρει τίτλους, χωρίς βέβαια να τα έχει καταφέρει ακόμη.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 27 July 2004 - 20:50:15 UTC