Browse through our Interesting Nodes on Politics in Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Wednesday, 24 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-04-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Την αρχή έκανε η Αγροτική Τράπεζα Παγώνουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων
  • [02] Επιστροφή Σαμαρτεάν
  • [03] Το Ιράκ στο επίκεντρο της συζήτησης Συνάντηση Μπλερ-Μπερλουσκόνι
  • [04] Νέες απειλές από την οργάνωση του Μπιν Λάντεν Αλ Κάιντα: "Χρονιά
  • [05] Πονάει ο Χούτος και ο Ολυμπιακός
  • [06] Προληπτική η κίνηση ξεκαθαρίζει ο Ζακ Ρογκ Η ΔΟΕ ασφαλίζει τους
  • [07] Ταράζει τα νέρα ο Μπλάτερ
  • [08] Αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ
  • [09] Στις φλόγες το κτίριο του ΟΗΕ Μπαράζ εκρήξεων στη Δαμασκό
  • [10] Νόμιμο το Π.Δ σύμφωνα με το ΣτΕ Αλλάζει το σύστημα αναβαθμολόγησης
  • [11] Έγινε η νύχτα μέρα Αγριες μάχες στη Φαλούτζα

    [01] Οικονομία

    Την αρχή έκανε η Αγροτική Τράπεζα Παγώνουν οι πλειστηριασμοί ακινήτων

    27/4/2004 7:26:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ΝΕΤ - ΝΕΤ 105,8

    Το πάγωμα των πλειστηριασμών στα ακίνητα μέχρι την εφαρμογή της ρύθμισης για τα πανωτόκια ανακοίνωσε ο νέος διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας, Δημήτρης Μηλιάκος, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Όπως είπε ο κ. Μηλιάκος, για τους αγρότες, θα πρέπει να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί με δεδομένο ότι το χρέος θα μειωθεί σημαντικά. " Η τράπεζα θα πρέπει να κάνει υπονομή τη στιγμή που υπάρχουν υποθήκες και τα παιδιά των αγροτών κληρονομούν τα βάρη" τόνισε. Από την πλευρά της, η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών αναμένεται να καταθέσει στο υπουργείο Οικονομικών, τις προτάσεις της για το θέμα εντός των προσεχών ημερών. Το υπουργείο έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι η συνολική οφειλή θα είναι ίση με το τριπλάσιο ποσό του αρχικού κεφαλαίου.

    [02] Αθλητισμός

    Επιστροφή Σαμαρτεάν

    27/4/2004 7:53:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Με αρκετές ελλείψεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ακράτητο, καθώς η Παιανία έχει αδειάσει λόγω της συμμετοχής 10 παικτών των πρωτοπορών σε εθνικές ομάδες. Οι Μίνχ και Κωνσταντίνου, ξεκουράστηκαν σήμερα και δεν έκαναν το πρόγραμμα των υπολοίπων. Ο Κύπριος φορ έτσι κι΄ αλλιώς δεν αγωνίζεται την Κυριακή, λόγω καρτών. Τα ευχάριστα νέα για τον Ιτζάκ Σουμ ήρθαν από τον Λουτσιάν Σανμαρτεάν, που προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και δεν αποκλείεται να είναι παρών στο παιχνίδι με τον Ακράτητο, έπειτα από απουσία 20 ημερών, όπως και ο Αγγελος Μπασινάς, που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής με την οποία είχε τιμωρηθεί.

    [03] Ιράκ

    Το Ιράκ στο επίκεντρο της συζήτησης Συνάντηση Μπλερ-Μπερλουσκόνι

    27/4/2004 7:55:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πηγή: ΑΠΕ

    Τον Ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, υποδέχθηκε την Τρίτη στο Λονδίνο ο Βρετανός ομόλογός του, Τόνι Μπλερ. Στο επίκεντρο της συνάντησης των δύο αντρών βρέθηκε το Ιράκ καθώς και τα θέματα του Αφγανιστάν, της Μέσης Ανατολής αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν μετά τη συνάντησή τους, ο Ιταλός Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι η χώρα του θα συνεχίσει την αποστολή που ανέλαβε στο Ιράκ, ενώ ο Βρετανός Πρωθυπουργός απέκλεισε το ενδεχόμενο αποστολής νέων στρατευμάτων στη χώρα τονίζοντας ότι η Βρετανία έχει ήδη αρκετά στρατεύματα στην περιοχή "για να ολοκληρώσει την αποστολή της". Σημειώνουμε ότι η Ιταλία έχει αποστείλει στρατιωτική δύναμη 3.000 αντρών που σταθμεύει στο νότιο Ιράκ και τελεί υπό βρετανική στρατιωτική διοίκηση, ενώ η δύναμη της Βρετανίας αριθμεί πάνω από 8.000 στρατιώτες.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    "Διπλωματική" κριτική στον Μπλερ για το Ιράκ

    Αποχώρησαν οι Ισπανοί από τη Νατζάφ

    Επίθεση Αμερικανών εναντίον σιιτικών θέσεων

    Όρια στη διακυβέρνηση του Ιράκ

    [04] Διεθνή

    Νέες απειλές από την οργάνωση του Μπιν Λάντεν Αλ Κάιντα: "Χρονιά επιθέσεων κατά των ΗΠΑ το 2004"

    27/4/2004 8:19:00 μμ

    Πηγή: ΝΕΤ

    Εντείνεται η ανησυχία της διεθνούς κοινότητας και της αμερικανικής κυβέρνησης μετά τις νέες απειλές της Αλ Κάιντα η οποία μέσω ηχητικού μηνύματος προειδοποιεί ότι το 2004 θα είναι χρονιά επιθέσεων κατά των Αμερικανών. Τις απειλές εξαπολύει Σαουδάραβας που φέρεται ως ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης και οποίος μεταξύ άλλων προειδοποιεί τους Μουσουλμάνους να αποφεύγουν στρατιωτικούς και μη στόχους αμερικανικών συμφερόντων. Το νέο αυτό μήνυμα έπεται της μετάδοσης ενός βίντεο από την ιορδανική τηλεόραση όπου ένας φερόμενος συνεργάτης της Αλ Κάιντα και ακόμα 4 μέλη της οργάνωσης που έχουν συλληφθεί από τις αρχές της χώρας ομολογούν ότι η Αλ Κάιντα σχεδίαζε να χτυπήσει με χημικά την αμερικανική πρεσβεία στο Αμμάν, το πρωθυπουργικό γραφείο και τα γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Ιορδανίας.

    Σχετικές Ειδήσεις:

    Απετράπη τρομοκρατικό χτύπημα με χημικά στην Ιορδανία

    [05] Αθλητισμός

    Πονάει ο Χούτος και ο Ολυμπιακός

    27/4/2004 8:29:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 27/4/2004 8:35:26 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Πρόβλημα με τον Λάμπρο Χούτο δημιουργήθηκε στην προπόνηση της Τρίτης του Ολυμπιακού καθώς ο διεθνής επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Αν ο "Ιταλός" συνεχίσει να πονάει, τότε ο Νίκος Αλέφαντος στον κυριακάτικο αγώνα με τη Χαλκηδόνα στη Νίκαια, θα ψάχνει να βρει επιθετικό για να βάλει δίπλα στο Νέρι Καστίγιο, καθώς όπως είναι γνωστό δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Τζιοβάνι, που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ούτε τον Κούζμπα, που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Εναλλακτική λύση αποτελεί μόνο ο Αλέκος Τάτσης που έχει να αγωνιστεί πλύ καιρό στην αρχική ενδεκάδα.

    Επιστρέφει ο "Γεω"

    Το ευχάριστο για τους "ερυθρόλευκους" είναι πως γυμνάστηκε κανονικά ο Γρηγόρης Γεωργάτος κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάκης Γκώνιας, που παραμένει τραυματίας, αλλά και ο Γιώργος Ανατολάκης, που ταλαιπωρείται από ίωση. Και οι δύο όμως αναμένεται να γυμναστούν αύριο με την ομάδα.

    Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στο Ρέντη μετά το χθεσινό ρεπό, αλλά απουσίαζαν οι τρεις διεθνείς με την εθνική Ανδρών Βενετίδης, Γεωργιάδης, Καφές και οι τέσσερις διεθνείς με την Ολυμπιακή ομάδα Γιάννου, Βάλλας, Ταραλίδης, Κουλουχέρης.

    Συνάντηση Κούζμπα-Λούβαρη

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λούβαρης είχε σήμερα συνάντηση με το μάνατζερ του Μάρτσιν Κούζμπα.

    Οι δύο πλευρές δεν μπήκαν σε λεπτομέρειες γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του Πολωνού ποδοσφαιριστή και η συζήτηση ήταν περισσότερο διερευνητικού χαρακτήρα, γι' αυτό και συμφώνησαν να τα ξαναπούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

    Ο Κούζμπα, ενδιαφέρεται να μάθει τι σκοπεύει να κάνει ο Ολυμπιακός, γιατί θέλει να κινηθεί ανάλογα. Ηδη η Ναϊμέγκεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και ο Πολωνός θέλει να ξέρει αν πρέπει να μιλήσει μαζί της ή όχι. Πάντως, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στον Πειραιά.

    [06] Αθήνα 2004

    Προληπτική η κίνηση ξεκαθαρίζει ο Ζακ Ρογκ Η ΔΟΕ ασφαλίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

    27/4/2004 8:26:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 27/4/2004 8:48:34 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: ΑΠΕ

    Ασφαλιστικό συμβόλαιο ύψους 170 εκατομμυρίων δολαρίων για την κάλυψη ενδεχόμενης ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, υπέγραψε με όμιλο ασφαλιστικών εταιρειών με έδρα το Λονδίνο η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή. Η κίνηση είναι καθαρά προληπτική και δεν σημαίνει έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στην Αθήνα ξεκαθάρισε ο Ζακ Ρογκ, ο οποίος είχε υποβάλει τη σχετική πρόταση στη ΔΟΕ από τον Νοέμβριο του 2002. Εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, η ΔΟΕ θα προχωρήσει στην ασφαλιστική κάλυψη όλων των Ολυμπιακών Αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την επόμενη δεκαετία .

    Τι καλύπτει το συμβόλαιο

    Πρόκειται για την πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων που η ΔΟΕ προχωρά στη σύναψη ασφαλιστικού συμβολαίου για την περίπτωση ακύρωσης των Αγώνων.

    Το συμβόλαιο αφορά στην αποζημίωση των χορηγών, των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων και όποιων άλλων συμβασιούχων στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί μέρος ή το σύνολο των Αγώνων λόγω τρομοκρατικού χτυπήματος, πολεμικής σύρραξης σε γειτονική χώρα, σεισμού ή άλλης φυσικής καταστροφής.

    Στους όρους του συμβολαίου δεν προβλέπεται κάλυψη σε περίπτωση που δεν συμμετάσχουν κάποιες Ολυμπιακές ομάδες, αλλά στην περίπτωση που οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις δεν είναι έτοιμες για τους Αγώνες.

    [07] Αθλητισμός

    Ταράζει τα νέρα ο Μπλάτερ

    27/4/2004 8:54:00 μμ

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Μια επαναστατική πρόταση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα του ποδοσφαίρου έκανε την Τρίτη ο πρόεδρος της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Σεπ Μπλάτερ. Ο ισχυρός άνδρας της FIFA, πρότεινε την κατάργηση της ισοπαλίας στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, ζητώντας την ανάδειξη νικητή σε όλα τα παιχνίδια με την διαδικασία των πέναλτι. Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο μακριά ο Μπλάτερ πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση, εκτός της διαδικασίας των πέναλτι, που θα εξασφαλίζει όμως νικητή σε παιχνίδι που θα λήξει ισόπαλο.

    Σημασία έχει η νίκη

    Ο Σεπ Μπλάτερ αιτιολογώντας την πρότασή του προς στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, SID όπου έκανε και τις δηλώσεις υποστήριξε:

    "Κάθε αγώνας πρέπει να έχει νικητή. Οταν παίζουμε χαρτιά ή οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι, πάντοτε υπάρχει νικητής και ηττημένος. Πρέπει να βρούμε το θάρρος για να παρουσιάσουμε μια τελική πρόταση για το τι θα ισχύει σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου'", ενώ εξέφρασε και την αντίθεσή του με το Ολυμπιακό ιδεώδες όπως αυτό διαμορφώνεται από τον Γάλλο αναμορφωτή των σύγχρονων Ολυμπιακών, Πιερ ντε Κουμπερτέν, που έλεγε ότι "σημασία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη", λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτό είναι λάθος!".

    Ο πρόεδρος της FIFA επανέλαβε επίσης ότι, όσο είναι στην ηγεσία της ομοσπονδίας, δεν πρόκειται να εγκρίνει την εισαγωγή της επανάληψης (ριπλέι) στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, καθώς η γοητεία του αθλήματος κρύβεται πίσω από αυτή την αίσθηση αβεβαιότητας που προκαλούν τα λάθη της διαιτησίας και όχι στη βεβαιότητα που δίνουν οι κάμερες της τηλεόρασης.

    Τέλος ο κ. Μπλάτερ υπογράμμισε ότι πρέπει να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν με τον G14, την ένωση των 18 ισχυρών ευρωπαϊκών συλλόγων, ενώ κλείνοντας τη συνέντευξή του έδωσε το "χρίσμα" στο Φραντς Μπεκενμπάουερ για τη θέση του επόμενου προέδρου της UEFA.

    [08] Αθλητισμός

    Αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ

    27/4/2004 9:03:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 27/4/2004 9:13:00 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Την αποδοχή της πρότασης του Ντέμη Νικολαΐδη, αποφάσισε την Τρίτη η ΕΝΙC, που μέσω του οικονομικού διευθυντή της εταιρίας Μάθιου Κόλεκοτ, ενημέρωσε τους συνεργάτες του ότι πήρε το ΟΚ για να προχωρήσει στην πώληση των μετοχών της στον όμιλο του διεθνή επιθετικού. Οι συνεργάτες του ποδοσφαιριστή τώρα, αναμένεται να μεταβούν στο Λονδίνο, κάτι που θα γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων και την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας

    Και τώρα η NETMED

    Αν όλα κυλήσουν ομαλά, αμέσως αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις και στο μέτωπο NETMED, όπου το κρίσιμο σημείο είναι η επιμήκυνση του τηλεοπτικού συμβολαίου, με καλύτερους οικονομικούς όρους, απόφαση που δεν θα λάβει και τόσο εύκολα η εταιρία που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΑΕΚ. Πάντως, είναι ένα θέμα που θα απαιτήσει αρκετό χρονικό διάστημα για να καταλήξει, ενώ οι ημερομηνίες πιέζουν ασφυκτικά.

    Εχοντας το πράσινο φως από την ENIC πλέον ο Ντέμης Νικολαΐδης θα προχωρήσει στην ανάληψη των καθηκόντων του στην προεδρία της αγαπημένης του ομάδας, έχοντας προτεραιότητα το να στείλει μέχρι την Παρασκευή τα 247.000 ευρώ που οφείλονται σε Φερούζεμ, Μπελότι, Φόλια κι έτσι η ομάδα να απαλλαγεί από το βραχνά της αφαίρεσης 18 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα.

    [09] Διεθνή

    Στις φλόγες το κτίριο του ΟΗΕ Μπαράζ εκρήξεων στη Δαμασκό

    27/4/2004 9:08:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 27/4/2004 10:05:57 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Reuters

    Δεκαπέντε ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν στις έξι το απόγευμα (τοπική ώρα) δυτικό προάστιο της Δαμασκού. Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί είχαν τοποθετηθεί σε αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα κοντά στην κατοικία του Βρετανού πρέσβη και την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας. Εκπρόσωπος του βρετανικού υπουργείου Εξωτερικών, δήλωσε ότι η έκρηξη σημειώθηκε πολύ κοντά στην κατοικία του Ιρανού πρέσβη στη Συρία και τόνισε ότι δεν υπάρχουν τραυματίες από βρετανικής πλευράς. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μετά τις εκρήξεις, ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τυλιχθεί στις φλόγες το κτίριο που στεγάζει τα γραφεία του ΟΗΕ στη Δαμασκό.

    "Μάχες με τρομοκράτες"

    Νωρίτερα, η κρατική τηλεόραση της χώρας μετέδωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας συγκρούστηκαν με ομάδα τρομοκρατών.

    Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες, η κατάσταση φαίνεται ότι έχει τεθεί υπό τον έλεγχο της αστυνομίας.

    Ερωτηθείς σχετικά με τις ταραχές στη Δαμασκό, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ξεκαθάρισε ότι οι επιθέσεις δεν είχαν στόχο την αμερικανική διπλωματική αποστολή και υπογράμμισε ότι για την ώρα δεν έχει γίνει σαφές τι ακριβώς συμβαίνει στην πρωτεύουσα της Συρίας.

    [10] Εσωτερικά

    Νόμιμο το Π.Δ σύμφωνα με το ΣτΕ Αλλάζει το σύστημα αναβαθμολόγησης

    27/4/2004 9:19:00 μμ

    Το "πράσινο φως" για την αλλαγή του τρόπου αναβαθμολόγησης των γραπτών των μαθητών των ενιαίων Λυκείων άναψε το ΣτΕ, κρίνοντας νόμιμο το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα της υπουργού Παιδείας Μαριέττας Γιαννάκου. Με το νέο Προεδρικό Διάταγμα, που θα ισχύσει από φέτος, τροποποιείται ριζικά το ισχύον σύστημα αναβαθμολόγησης, το οποίο είχε κριθεί από τη Δικαιοσύνη ως αντισυνταγματικό, καθώς πολλοί μαθητές έχαναν άδικα δεκαδικές μονάδες με αποτέλεσμα να μένουν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ. Συγκεκριμένα, το νέο Π.Δ. προβλέπει ότι τελικός γραπτός βαθμός είναι το πηλίκον της διαίρεσης του αθροίσματος των βαθμών των δύο βαθμολογητών διά του 10. Σε περίπτωση που η διαφορά μεταξύ των βαθμολογιών του πρώτου και του δεύτερου βαθμολογητή είναι μεγαλύτερη από 12 μονάδες, τότε από την επιτροπή του βαθμολογικού κέντρου καλύπτονται οι βαθμοί και των δύο βαθμολογητών και το γραπτό δίνεται για αναβαθμολόγηση σε τρίτο αναβαθμολογητή. Ετσι, τελικός βαθμός του γραπτού κατά την αναβαθμολόγηση είναι το πηλίκον της διαίρεσης του αθροίσματος των βαθμών και των τριών βαθμολογητών διά του 15.

    [11] Ιράκ

    Έγινε η νύχτα μέρα Αγριες μάχες στη Φαλούτζα

    27/4/2004 10:20:00 μμ

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Reuters

    Σφοδρές συγκρούσεις ανάμεσα σε Αμερικανούς και Ιρακινούς αντάρτες βρίσκονται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη στη Φαλούτζα. Οι αμερικανικές δυνάμεις σφυροκοπούν θέσεις των ανταρτών με άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη. Οι εικόνες που μετέδωσε νωρίτερα το CNN, θυμίζουν τις πρώτες μέρες του πολέμου του Ιράκ. Αποκαλυπτική της κατάστασης που επικρατεί και η δήλωση ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος μιλώντας στο πρακτορείο Reuters, είπε ότι μέσα σε ένα λεπτό ακούστηκαν δέκα εκρήξεις.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 27 April 2004 - 20:51:59 UTC