Browse through our Interesting Nodes of Greek News Agencies Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-04-22

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνάντηση ΕΣΗΕΑ με Υπουργούς
  • [02] Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Τσόμσκι
  • [03] Πονάει αριστερά ο Ολυμπιακός
  • [04] Κανονικά με ΠΑΟ Σπάσιτς-Καραδήμος
  • [05] Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα Τραγωδία στη Βόρεια Κορέα
  • [06] Σοκ στην Κίνα Βρεφικό γάλα "φονιάς"
  • [07] Μαρούσι - Χαποέλ Τ.Α. 92-74 Νίκη-πρόκριση για το Μαρούσι
  • [08] Ταραχές στην Κεντρική Αφρική

    [01] Εσωτερικά

    Συνάντηση ΕΣΗΕΑ με Υπουργούς

    22/4/2004 7:30:00 μμ

    Με τον υπουργό Εσωτερικών, Προκόπη Παυλόπουλο, και τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο σε θέματα Τύπου και ΜΜΕ, Θόδωρο Ρουσόπουλο, συναντήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Μανώλης Μαθιουδάκης, ανέπτυξε στους Υπουργούς τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, επισημαίνοντας ιδιαίτερα εκείνα που έχουν σχέση με το ασφαλιστικό, την αύξηση των συντάξεων των δημοσιογράφων, τους συμβασιούχους, το ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, τη διαφάνεια στο ιδιοκτησιακό καθεστώς στην ιδιωτική ραδιοφωνία και τηλεόραση και τη στελέχωσή τους με επαγγελματίες δημοσιογράφους. Κατά τη συνάντηση με τον κ. Ρουσόπουλο, στην οποία συμμετείχαν ο Δημήτρης Γουσίδης, Πρόεδρος της ΕΣΗΕΜΘ και ο Βασίλης Παπαδημούλης, Γενικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΜΘ, αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας εργασίας από εκπροσώπους των δύο Ενώσεων και του Υπουργείου. Η Επιτροπή θα μελετήσει σε βάθος τα προβλήματα και θα υποβάλει προτάσεις προς την κατεύθυνση της επίλυσής τους, ενώ θα αποτελεί σταθερό δίαυλο επικοινωνίας.

    Σχετικά Links:

    ΕΣΗΕΑ

    [02] Πολιτισμός

    Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών ο Τσόμσκι

    22/4/2004 7:56:00 μμ

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Πηγή: ΝΕΤ

    Επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών αναγορεύτηκε την Τετάρτη ο γνωστός Αμερικανός γλωσσολόγος και διανοητής Νόαμ Τσόμσκι. Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες στις δύο ομιλίες του στο αθηναϊκό κοινό που περιελάμβαναν από τη μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου μέχρι το Ισλάμ και την παγκοσμιοποίηση. Σήμερα, ο Νόαμ Τσόμσκι μίλησε σε εκδήλωση στα γραφείου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών με θέμα "Παγκοσμιοποίηση και ανθρώπινα δικαιώματα" ενώ το απόγευμα δίνει διάλεξη με θέμα "Παγκοσμιοποίηση, ΗΠΑ και Νέα Τάξη Πραγμάτων" στο Ευγενίδειο Ίδρυμα. Τη Δευτέρα είχε πραγματοποιήσει διάλεξη στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη, όπου μίλησε για τον πόλεμο του Ιράκ και το ρόλο των ΗΠΑ.

    [03] Αθλητισμός

    Πονάει αριστερά ο Ολυμπιακός

    22/4/2004 9:30:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/4/2004 9:36:20 μμ)

    Συντάκτης: Δημήτρης Αλεξόπουλος

    Πρόβλημα στην αριστερή πλευρά αλλά και την επίθεση του Ολυμπιακού έχει προκύψει ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο. Γρηγόρης Γεωργάτος και Στέλιος Βενετίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και αν ο πρώτος είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξει ο δεύτερος σύμφωνα με τους γιατρούς έχει πιθανότητες να παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής. σήμερα έκανε θεραπεία, λόγω σύσπασης στην πλάτη. Τραυματίας είναι και ο Τάσος Πάντος, που όταν υπάρχει ανάγκη αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά, καθώς αμυντικός των "κόκκινων" ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα. Όσον αφορά την επίθεση Ζιοβάνι και Καστίγιο δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα του λιμανιού καθώς είναι τιμωρημένοι με κάρτες και ο Αλέφαντος θα ρίξει αναγκαστικά το βάρος της επίθεσης του Ολυμπιακού πάνω στους Κούζμπα και Χούτο

    Τα είπαν Αλέφαντος-Γωργιάδης

    Πριν την προπόνηση ο Νίκος Αλέφαντος κάλεσε τον Γιώργο Γεωργιάδη στο γραφείο του και οι δυο τους μίλησαν για λίγη ώρα.

    Λεπτομέρειες για το τι ακριβώς είπαν, δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο το αντικείμενο ήταν η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ τους χθες το πρωί και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι έλυσαν το πρόβλημα.

    Άλλωστε, προχθές το βράδυ ο Αλέφαντος έβαλε το Γεωργιάδη να αγωνιστεί ενάντια στην Καστοριά και λίγη ώρα αργότερα ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

    [04] Αθλητισμός

    Κανονικά με ΠΑΟ Σπάσιτς-Καραδήμος

    22/4/2004 9:42:00 μμ

    Ευχάριστα τα νέα για τον Άγγελο Αναστασιάδη που είδε την Πέμπτη τους Σλάτζιαν Σπάσιτς και Λουκά Καραδήμο να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Απομένει να διαπιστωθεί η κατάσταση του Ουντέζε, που σήμερα προγραμματισμένα δεν γυμνάστηκε ώστε να είναι αύριο σε θέση να δοκιμαστεί. Εκτός μάχης ο Ηλίας Ατματσίδης, που δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και θα παραχωρήσει τη θέση του ενός τερματοφύλακα στο Χρήστο Λαμπάκη.

    Ρεπό ο Σαλπιγγίδης

    Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς καταπονήθηκε στον χθεσινό αγώνα με την Ολυμπιακή ομάδα στην Πάτρα. Αντίθετα, έκανε κανονικά όλο το πρόγραμμα ο Χρήστος Καρυπίδης, που επίσης έπαιξε για ένα ημίχρονο στην Πάτρα με την Ολυμπιακή ομάδα κατά της Ιαπωνίας.

    Πριν από την προπόνηση έγινε μια σύντομη ομιλία του Αναστασιάδη προς τους παίκτες μια και ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και τους επισήμανε τη σημασία του αγώνα της Κυριακής.

    "Το παιχνίδι της Κυριακής καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι για μας. Δεν επιδέχεται λάθη. Προσέξτε γιατί, αν κάνουμε τα λάθη που κάναμε την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Ηρακλή, δεν θα έχουμε ελπίδες", είπε στους παίκτες του αποφεύγοντας να τους μιλήσει περισσότερο για να μην αγχωθούν περισσότερο.

    Αγωγή κατά του ΠΑΟΚ κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής Μάριον Ζέμαν για ποσό 91.000 ευρώ. Η FIFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για την πρωτοβουλία του παίκτη και τώρα καλείται ο σύλλογος να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα. Οπως επισήμανε ο κ. Στάμος, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, η οφειλή στον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή θα τακτοποιηθεί με 4 ή 5 δόσεις που θα συμφωνηθούν μαζί του και αυτή είναι η μία από τις δυο περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη ρυθμίσει και τακτοποιήσει.

    [05] Διεθνή

    Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα Τραγωδία στη Βόρεια Κορέα

    22/4/2004 9:51:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/4/2004 10:27:25 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Ένα από τα χειρότερα σιδηροδρομικά δυστυχήματα στον κόσμο, συνέβη σήμερα στη Βόρειο Κορέα. Δυο τρένα που μετέφεραν καύσιμα και εύφλεκτο υλικό, συγκρούστηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό πολύ κοντά στα σύνορα της χώρας με την Κίνα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για 3000 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες, ωστόσο το καθεστώς της Πιονγιάνγκ, έχει επιβάλει απαγόρευση στη μετάδοση πληροφοριών και έτσι το τοπίο όσον αφορά στο δυστύχημα παραμένει εξαιρετικά θολό.

    Περιορισμένη η ενημέρωση

    Σύμφωνα με το πρακτορείο Ειδήσεων Yonhap, η Β. Κορέα, έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

    Αμέσως μετά το δυστύχημα, η κυβέρνηση, έδωσε εντολή να κοπεί κάθε τηλεφωνική επικοινωνία με την περιοχή, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο και φυσικά να ελεγχθεί η ενημέρωση προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

    Μοναδικό παράθυρο ενημέρωσης, "ανοίγεται" από την Κίνα και από ανθρώπους που μένουν κοντά στα σύνορα με τη Β. Κορέα και έχουν συγγενείς στην πόλη Ριοντσόν.

    Όπως τους ενημέρωσαν, η πόλη μοιάζει με βομβαρδισμένη και είναι βυθισμένη σε μία κόλαση φωτιάς.

    Τα αίτια

    Η σύγκρουση των δυο τρένων, έγινε στη μία το μεσημέρι τοπική ώρα, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

    Εννέα ώρες πριν την τραγωδία, από το σταθμό Ριοντσόν, είχε περάσει ο ηγέτης της Β Κορέας, επιστρέφοντας από την Κίνα, όπου πραγματοποιούσε μυστική επίσκεψη.

    Υπάρχει μάλιστα έντονη φημολογία ότι τα καύσιμα που μετέφεραν τα τρένα ήταν ένα οικονομικό δώρο από την Κίνα προς την ενεργειακά αποκομμένη Β. Κορέα.

    Αξιωματούχοι της Πιονγάνγκ, εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για δυστύχημα, ωστόσο, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ επισημαίνει ότι για την ώρα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο.

    [06] Υγεία

    Σοκ στην Κίνα Βρεφικό γάλα "φονιάς"

    22/4/2004 10:30:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/4/2004 10:43:05 μμ)

    Συντάκτης: Αννίτα Πασχαλινού

    Πηγή: Reuters

    Δεκατρία νεογέννητα βρήκαν τραγικό θάνατο στην Κίνα και 171 παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα υποσιτισμού, μετά την κατανάλωση βρεφικού γάλακτος σε σκόνη, που δεν πληρούσε τα διεθνή πρότυπα υγείας. Τα περιστατικά αναφέρθηκαν στην επαρχία Φουγιάνγκ της Κίνας και οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει πέντε χονδρεμπόρους. Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, δυο χονδρέμποροι έχουν ήδη αποκαλύψει στην αστυνομία τα σημεία από όπου προμηθεύθηκαν το ύποπτο βρεφικό γάλα. Επείγουσα έρευνα διέταξε ο πρωθυπουργός της Κίνας ενώ η πολιτεία του Φουγιάνγκ, θα προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στα μωρά που νοσούν και αποζημίωση 1200 δολαρίων στις οικογένειες των θυμάτων.

    Ζυγίζουν λιγότερο από ότι όταν γεννήθηκαν!

    Τα 170 νεογέννητα που έχουν παρουσιάσει προβλήματα, είναι από τριών ως πέντε μηνών και η κλινική τους εικόνα όπως υποστηρίζουν οι γιατροί είναι τρομακτική.

    Το σώμα τους είναι πάρα πολύ μικρό, σε σχέση με τα κεφαλάκια τους, που εξαιτίας του πρηξίματος έχουν παραμορφωθεί.

    Όλα τους παρουσιάζουν σοβαρότατα προβλήματα υποσιτισμού.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε πολλές περιπτώσεις το βάρος τους είναι μικρότερο ακόμα και από το βάρος γέννησης.

    Τα περισσότερα είναι παιδιά φτωχών γεωργικών οικογενειών της πόλης Ανούι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 190 μιλίων από τη Σαγκάη.

    Οι γονείς των άρρωστων μωρών, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι προτίμησαν το συγκεκριμένο βρεφικό γάλα, επειδή ήταν οικονομικότερο σε σχέση με τα άλλα που υπάρχουν στο εμπόριο.

    Όπως σημειώνουν, μισό κιλό βρεφικής σκόνης, τους στοίχιζε μόλις 1.20 δολάρια , τιμή πέντε φορές πιο οικονομική σε σχέση με άλλα βρεφικά γάλατα σε σκόνη.

    Μέχρι στιγμής, σε ελέγχους που έχουν κάνει κλιμάκια του υγειονομικού, έχουν βρεθεί σε σύνολο 205 προϊόντων, 55 βρεφικά γάλατα σε σκόνη που δεν πληρούν τα στανταρς που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

    [07] Αθλητισμός

    Μαρούσι - Χαποέλ Τ.Α. 92-74 Νίκη-πρόκριση για το Μαρούσι

    22/4/2004 10:38:00 μμ (Τελευταία ενημέρωση: 22/4/2004 10:45:33 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Με οδηγό την ψυχή του προπονητή τους, Παναγιώτη Γιαννάκη, που τόσο "υμνήθηκε" ως αθλητής, οι παίκτες του Αμαρουσίου συνέτριψαν την Χαποέλ Τελ Αβίβ με 92-74 στον δεύτερο ημιτελικό του φάιναλ φορ της FEL και προκρίθηκαν στον τελικό του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο τη διοργανώτρια Ούνιξ Καζάν (18:30). Ένα ξέσπασμα στα μισά της τρίτης περιόδου, όταν το Μαρούσι έχανε με 9 πόντους, με αρωγούς τους Σπανούλη και Νικολαΐδη άφησε τους Ισραηλινούς να παρακολουθούν αβοήθητοι ένα σερί 26-0 της ελληνικής ομάδας. Πέντε λεπτά χρειάστηκε η πρωτοπόρος ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος (ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό) για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό. Αν μάλιστα τα καταφέρει κι εκεί, τότε θα προσθέσει το δεύτερο ευρωπαϊκό του Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του, μετά από το Κύπελλο Σαπόρτα 2001 στη Βαρσοβία. Τα δεκάλεπτα: 10-17, 37-41, 68-54, 92-74. Νωρίτερα, η Ούνιξ Καζάν μία από τις δύο φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το Σάββατο τον τίτλο της FEL επικράτησε με 93-68 επί της συμπατριώτισσάς της Ούραλ Γκρέιτ Περμ. Τα δεκάλεπτα: 32-16, 48-33, 68-51, 93-68.

    Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έριξε στο παρκέ παίκτες

    Ασχημο ξεκίνημα έκανε το Μαρούσι με τους Χάτσον και Σμίλιανιτς στην αρχική πεντάδα. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έδειχνε πως είχε αρχίσει να πιστεύει και πάλι στον εαυτό του μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα, αλλά οι προσπάθειές του δεν στέφθηκαν από επιτυχία στην τελική επιλογή, δείγμα πως είχε μείνει καιρό εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Έτσι, το Μαρούσι έμεινε άποντο για τα πρώτα 3,5 λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ευτυχώς νευρικοί παρουσιάστηκαν και οι παίκτες της Χαποέλ Τελ Αβίβ. Από αυτή τη δύσκολη θέση, έβγαλε την ομάδα του ο Λάζαρος Αγαδάκος, αλλά η συνέχεια ήταν απογοητευτική. Ο Γιάνιβ Γκριν με διαδοχικά σουτ έδωσε στην ομάδα του προβάδισμα με 13-4. Τέσσερις διαδοχικοί πόντοι όμως από το Χάτσον επέτρεψαν στο Μαρούσι να μειώσει σε 8-15 για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο, 17-10 υπέρ της Χαποέλ. Ο Ιβάν Γκργκατ ήταν ο παίκτης που σημείωσε το τελευταίο καλάθι της πρώτης περιόδου για το Μαρούσι και αυτός ήταν και ο παίκτης που αναμόρφωσε το Μαρούσι στη δεύτερη περίοδο. Η κίνηση του Γιαννάκη να ρίξει στο παρκέ Καράγκουτη, Σπανούλη και Γκργκατ αποδείχτηκε ματ, αφού για πρώτη φορά το Μαρούσι ισοφάρισε σε 24-24 και προηγήθηκε με 31-27. Ράιτ και Χούκιτς "εκτέλεσαν" τα όνειρα της ελληνικής ομάδας να παραμείνει μπροστά στο σκορ, με διαδοχικά τρίποντα. Ο Χάτσον κράτησε και πάλι ζωντανή την ομάδα του στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου, που έληξε 41-37 υπέρ της Χαποέλ.

    Συγκλονιστικό ήταν το τρίτο δεκάλεπτο και οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που έκαναν οι Σπανούλης και Νικολαΐδης στους αντιπάλους τους. Αν και βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο, 45-54, μετά την ανάπαυλα, όταν οι Γκριν και Λιούμπιν συνέχισαν να πυροβολούν, το Μαρούσι όχι μόνο αντέδρασε αλλά επαλήθευσε και τους φόβους του Εντελστάιν. Λες και σε κάθε έναν παίκτη του Αμαρουσίου μπήκε η ψυχή του αθλητή Παναγιώτη Γιαννάκη. Την αρχή έκανε ο Βασίλης Σπανούλης με εύστοχο σουτ τριών πόντων, τον αρχηγό αντέγραψε ο Μάκης Νικολαΐδης αλλά και ο Μπλάκνεϊ και ο Αγαδάκος, για να φτάσει το σερί της ομάδας των βορείων προαστίων το 26-0 και το Μαρούσι να προηγηθεί με 71-54 στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Η Χαποέλ δεν μπόρεσε να συνέλθει ποτέ και το σίγουρο είναι πως οι παίκτες του Εντελστάιν θα διηγούνται για χρόνια αυτό που έπαθαν. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έριξε στο παρκέ παίκτες που συνήθως δεν έχουν μεγάλη συμμετοχή (Γκαγκαουδάκης, Τσιάκος) και απλά συντήρησαν τη διαφορά... για να γράψει η ιστορία 92-74.

    Διαιτητές: Μιγκέλ Μπετανκόρ (Ισπανία), Ντοβινταβίτσιους Βεργκίλιους (Λιθουανία)

    Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

    ΜΑΡΟΥΣΙ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 6, Χάτσον 10 , Γκαγκαουδάκης, Σμίλιανιτς 5, Νικολαΐδης 11 (2), Γκργκατ 15, Σπανούλης 21 (5), Τσιάκος, Πόποβιτς 5 (1), Αγαδάκος 5, Καράγκουτης 14

    ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ (Ερέζ Εντελστάιν): Χαγκάγ 6, Σέινφιλντ, Εϊτάν 3 (1), Λιούμπιν 12 (1), Ράιτ 14, Ναόρ, Χούκιτς 15, Γκριν 18, Πρασκεβίτσιους 6.

    [08] Διεθνή

    Ταραχές στην Κεντρική Αφρική

    22/4/2004 11:15:00 μμ

    Πηγή: ΑΠΕ

    Σφοδρές ανταλλαγές πυρών σημείωθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στην πρωτεύουσα Μπανγκούι της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας, όταν οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ εναντίον μισθοφόρων που είχαν συγκεντρωθεί σε βόρειο προάστιο του Μπανγκούι. " Οι Ζακάβας (μισθοφόροι από την Γκάνα) είχαν συγκεντρωθεί γύρω στις 17.00 τοπική ώρα (19.00 ώρα Ελλάδος) και ήθελαν να μεταβούν στην περιφέρεια ΡΚ 11. Οι δυνάμεις της Κεντροαφρικανικής Δημοκρατίας άνοιξαν πυρ εναντίον τους", δήλωσε κάτοικος του Μπανγκούι τηλεφωνικά προς τα διεθνή ΜΜΕ.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 22 April 2004 - 20:51:07 UTC