Download Greek Fonts & Instructions for your computer Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 04-02-17

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Επίσκεψη Σημίτη στο Νοσοκομείο "Αττικόν"
  • [02] Κοινωνικό συμβόλαιο που θα ενώσει τις δύο Ελλάδες Δέσμη μέτρων για την
  • [03] Έντονες επικρίσεις από πολίτες και οργανώσεις Ολλανδικό "όχι" στους
  • [04] Έφθασε στη Μεγαλόνησο ο Ντε Σότο
  • [05] Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στο Μεξικό
  • [06] Αντιδράσεις από τις δηλώσεις Μπρέμερ
  • [07] Ομιλία Παπανδρέου στην Κύπρο

    [01] Εσωτερικά

    Επίσκεψη Σημίτη στο Νοσοκομείο "Αττικόν"

    (17/2/2004 7:46:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν" στο Χαϊδάρι, πραγματοποίησε το πρωί, ο Πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας. Ο κ. Σημίτης περιηγήθηκε στους χώρους του ιδρύματος, δυναμικότητος 450 κλινών και συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι το νοσοκομείο, θα λειτουργήσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι το καλύτερο στην Ελλάδα. Βασικός σκοπός του Νοσοκομείου είναι η αποτελεσματική παροχή δευτεροβάθμιων και τριτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας ικανών να καλύψουν τις ανάγκες υπηρεσιών υγείας των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, αλλά και η παροχή υψηλού επιπέδου εξειδικευμένων υπηρεσιών στο σύνολο των κατοίκων της Αττικής.

    Καλύπτει όλες τις ειδικότητες

    Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν" καλύπτει όλες τις ειδικότητες. Είναι δηλαδή ένα Γενικό Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο. Εφαρμόζει θεραπευτικές τεχνικές, με έμφαση στην ποιότητα της φροντίδας, στην ταχύτητα εξυπηρέτησης, στην ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας του ασθενούς, στην καινοτομία και τις νέες μορφές εκπαίδευσης και έρευνας. Προσδίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), καθώς και άλλων ειδικών Μονάδων με στόχο την ευρύτερη (σε περιφερειακό επίπεδο) κάλυψη ειδικών υγειονομικών αναγκών. Διαθέτει υποδομή σύγχρονου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας.

    Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος προς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό τόνισε ότι ''το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο "Αττικόν", όπως είναι τώρα, αλλά και όπως θα εξελιχθεί θα είναι ένα πρότυπο Νοσοκομείο, θα είναι ίσως το καλύτερο Νοσοκομείο που θα έχουμε στη χώρα. Π

    ρότυπο και όσον αφορά την περίθαλψη, αλλά και όσον αφορά την εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού και την έρευνα''. Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Σημίτης ανέφερε ότι σήμερα ''επενδύουμε στη δημόσια υγεία πάνω από το 8% του προϋπολογισμού. Δημιουργούμε νέες υποδομές στην περιφέρεια. Μειώνουμε τις ανισότητες και τις ανάγκες μετακίνησης προς τις μεγαλύτερες πόλεις και στο εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν ή ολοκληρώνονται 26 νέα νοσοκομεία στην Ελλάδα. Αυξήσαμε το νοσοκομειακό χώρο κατά 75% από το 1994 έως σήμερα''.

    Οι προσπάθειες είπε ο πρωθυπουργός συνεχίζονται ώστε:

    Οι υποδομές υγείας της Ελλάδας του 2006 να είναι πάνω από τις διπλάσιες από τις υποδομές της Ελλάδας του 1993. Η αύξηση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ από το σημερινό 2,7% του ΑΕΠ στο 4% έως το 2008. Το νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία να αυξηθεί κατά 10.000 άτομα.

    [02] Εκλογές

    Κοινωνικό συμβόλαιο που θα ενώσει τις δύο Ελλάδες Δέσμη μέτρων για την ανάπτυξη των νησιών

    (17/2/2004 9:44:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Δέσμη οικονομικών και διοικητικών μέτρων για την ανάπτυξη των νησιών εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη Ρόδο. Ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο το οποίο θα ενώσει τις δύο Ελλάδες, την ύπαιθρο με την πόλη, τον άνεργο με την απασχόληση, τον αδύναμο με την κοινωνική φροντίδα και περίθαλψη. Επίσης, κατηγόρησε προσωπικά τον πρόεδρο της Ν.Δ για στείρα αντιπολίτευση, συστηματική επιθετικότητα, ακατάσχετη καταστροφολογία και "περίμενε απλά να πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ". Δεν φαίνεται να εκφράζει τη νέα γενιά, εκφράζει εμμονές του συντηρητισμού και τις ξεπερασμένης πολιτικής εποχής, εξέφρασε ο κ. Παπανδρέου.

    [03] Διεθνή

    Έντονες επικρίσεις από πολίτες και οργανώσεις Ολλανδικό "όχι" στους πρόσφυγες

    (17/2/2004 8:56:00 μμ)

    Συντάκτης: Βαγγέλης ΘεοδώρουΠηγή: BBC, Reuters

    Νομοσχέδιο για την απέλαση 26.000 προσφύγων, οι οποίοι ζήτησαν πολιτικό άσυλο και δεν τους χορηγήθηκε, ενέκρινε την Τρίτη η ολλανδική κεντροδεξιά κυβέρνηση. Τα σχέδια αυτά θα αναγκάσουν τους πρόσφυγες, πολλοί από τους οποίους έχουν ζήσει στην Ολλανδία επί χρόνια, να αποχωρήσουν εντός τριών ετών, ενώ σε 2.300 άλλους θα χορηγηθεί αμνηστία. Το μέτρο, που πρέπει πρώτα να εγκριθεί και από την άνω Βουλή για να ισχύσει, είναι χωρίς προηγούμενο στην Ευρώπη και έχει ήδη προκαλέσει διαμαρτυρίες και απειλές για απεργίες πείνας. Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση της χώρας δήλωσε πως, δεν θα απελαθεί κανείς μετανάστης που βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ πολλοί πολίτες, ο ΟΗΕ και οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα επικρίνουν δριμύτατα το νομοσχέδιο.

    Έντονες αντιδράσεις

    Σχολιάζοντας το νομοσχέδιο, η υπουργός Μετανάστευσης και Ενσωμάτωσης, Ρίτα Βέρντνονκ, υποστήριξε πως, "η κυβέρνηση ουδέποτε είχε δημιουργήσει την ψευδαίσθηση στους μετανάστες ότι θα παραμείνουν στη χώρα" και ανακοίνωσε τη δημιουργία "ειδικών κέντρων αναχώρησης ", για όσους πρόσφυγες δεν εγκαταλείψουν την Ολλανδία οικειοθελώς.

    Η απόφαση της κυβέρνησης έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Μάλιστα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ένας πρόσφυγας, ο Μεχντί Καβουσί, έραψε τα μάτια και το στόμα του! Σύμφωνα με το BBC, τα 2/3 των Ολλανδών τάσσονται κατά της απόφασης αυτής, ενώ την έντονη ανησυχία του εξέφρασε και το αρμόδιο για τους πρόσφυγες γραφείο του ΟΗΕ.

    Σφοδρές, όμως, είναι και οι διαμαρτυρίες των οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μάλιστα, η οργάνωση "Human Rights Watch" εξέδωσε ειδική ανακοίνωση, στην οποία εκφράζει την αντίθεσή της στο νομοσχέδιο και τονίζει πως, "η απόφαση της κυβέρνησης αποτελεί μια σοβαρή εκτροπή από το ρόλο της Ολλανδίας ως πρωτεργάτη στην προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στην Ευρώπη".

    Σχετικά Links:

    Ολλανδικό Γραφείο για τη Μετανάστευση

    Οργάνωση "Human Rights Watch"

    [04] Εσωτερικά

    Έφθασε στη Μεγαλόνησο ο Ντε Σότο

    (17/2/2004 10:04:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Στην Κύπρο έφθασε την Τρίτη το βράδυ ο ειδικός σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό Αλβαρο Ντε Σότο, εν όψει της έναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό. Στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο κ. ντε Σότο δήλωσε ότι "έφτασα ανασκουμπωμένος και έτοιμος για πολύ δουλειά. Εάν οποιαδήποτε από τις πλευρές απορρίψει το σχέδιο Ανάν κατά τη διαδικασία των δημοψηφισμάτων, τότε οι δύο ηγέτες θα αναλάβουν τις ευθύνες τους". Επίσης, ο Περουβιανός διπλωμάτης τόνισε ότι πρόκειται για έναν συμβιβασμό και συνήθως οι συμβιβασμοί δεν έχουν οπαδούς και υποστηρικτές. Είναι γνωστή η λύση που προβλέπει το σχέδιο και δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις, παρά τις αλλαγές που είναι δυνατό να γίνουν. Την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται στη Λευκωσία ο Κοινοτικός Επίτροπος αρμόδιος για τη Διεύρυνση Γκίντερ Φερχόιγκεν, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον επικεφαλής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Κύπρο Λεοπόλντ Μάουρερ και τον εκπρόσωπο Τύπου Ζαν-Κριστόφ Φιλορί. Η κοινοτική ομάδα που θα βρίσκεται στη διάθεση του γενικού γραμματέα θα είναι πενταμελής. Αύριο, ο κ. ντε Σότο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο Τ. Παπαδόπουλο, το πρωί και τον Ραούφ Ντενκτάς, το απόγευμα. Νωρίτερα, ο Ραούφ Ντενκτάς δήλωσε ότι προετοιμάζεται για τις αλλαγές που θέλει να επιφέρει στο σχέδιο Ανάν, "ώστε να προστατεύονται τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων". Τέλος, ανέφερε ότι θα αποστείλει στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, κατάλογο με τα ονόματα των Τουρκοκυπρίων, που θα μετέχουν στις τεχνικές επιτροπές.

    Σε ετοιμότητα η Κομισιόν

    Το σχέδιο είναι βελτιώσιμο εάν συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές, επεσήμανε ο κ. ντε Σότο.

    Για το θέμα της κυριαρχίας και κατά πόσον το αποτέλεσμα των συνομιλιών μπορεί να είναι η δημιουργία δύο κυρίαρχων οντοτήτων, ο Αλβαρο Ντε Σότο δήλωσε ότι το θέμα της κυριαρχίας έχει λυθεί με τρόπο που να μη δημιουργεί παρερμηνείες.

    Για τη θέση του Ταγίπ Ερντογαν για δημιουργία δύο ιδρυτικών κρατών στην Κύπρο, τόνισε ότι εκείνο που ο ίδιος μπορεί να συμπεράνει είναι ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός εννοούσε δύο συνιστώντα μέρη.

    Πριν από την άφιξή του στην Κύπρο, ο κ. ντε Σότο είχε συνάντηση στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ρομάνο Πρόντι, ο οποίος εξέφρασε στον Αλβαρο Ντε Σότο την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τα Ηνωμένα Εθνη, αναφορικά με την ειρηνευτική διαδικασία για το Κυπριακό.

    Ο κ. Πρόντι εξέφρασε την ετοιμότητα της Κομισιόν να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί.

    Εκπρόσωπος του κ. Πρόντι είπε ότι Ευρωπαϊκή Ενωση δεν θα βρίσκεται στο τραπέζι των συνομιλιών, αλλά η κοινοτική ομάδα των εμπειρογνωμόνων θα βρίσκεται στη διάθεση του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να βοηθήσει το έργο του, όποτε αυτό ζητηθεί.

    [05] Διεθνή

    Συλλαλητήριο εκπαιδευτικών στο Μεξικό

    (17/2/2004 10:06:00 μμ)

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Δεκάδες χιλιάδες δάσκαλοι και μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στην πόλη του Μεξικού για να διαδηλώσουν εναντίον του προγράμματος της κυβέρνησης που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση εταιρειών ηλεκτροδότησης. Σε μια χώρα όπου περίπου 34 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή το ένα τρίτο του πληθυσμού, ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, τα σχέδια της κυβέρνησης για τις ιδιωτικοποιήσεις έχει προκαλέσει μαζικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις. Οι δάσκαλοι διαμαρτύρονται γιατί πιστεύουν ότι η πολιτική της κυβέρνησης θέτει σε κίνδυνο το εθνικό σύστημα και κατ' επέκταση την εκπαίδευση. Η ανασφάλεια έχει κατεβάσει χιλιάδες πολίτες του Μεξικού στους δρόμους ένα κύριο αίτημα των οποίων είναι και η αύξηση των μισθών καθώς το μέσο ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τα 5.500 ευρώ.

    [06] Ιράκ

    Αντιδράσεις από τις δηλώσεις Μπρέμερ

    (17/2/2004 10:30:00 μμ)

    Συντάκτης: Μαρία Τζεμπελίκου

    Έντονα αντέδρασαν οι Σιίτες του Ιράκ στην απειλή άσκησης βέτο στην οποία αναφέρθηκε τη Δευτέρα ο Αμερικανός διοικητής στο Ιράκ, Πολ Μπρέμερ, στην περίπτωση που το προσωρινό ιρακινό κυβερνητικό Συμβούλιο αποφασίσει να καταστήσει το Ισλάμ την κύρια πηγή της νομοθεσίας της χώρας. Ο εκπρόσωπος του αγιατολάχ Αλί Σιστάνι τόνισε ότι στο Ιράκ η πηγή του νόμου είναι το Ισλάμ, γεγονός το οποίο χαρακτήρισε "φυσικό" εφόσον η πλειοψηφία των πολιτών είναι μουσουλμάνοι. Στη διάρκεια χθεσινής του επίσκεψης στην Καρμπάλα, ο κ. Μπρέμερ τόνισε στους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα θεμελιώδες νομοθέτημα που θα καθιστά το Ισλάμ κύρια πηγή των νόμων του Ιράκ όπως επιθυμούν ορισμένα μέλη του Συμβουλίου.

    Μπρέμερ: "Δε θα υπάρξει θεμελιώδης νόμος εάν δεν τον υπογράψω"

    "Μόνο ο ιρακινός λαός αποφασίζει τις γραμμές του Συντάγματος και τις νόμιμες πηγές από τις οποίες θα εμπνευστεί. Η Μαρτζάγια (σιιτική θρησκευτική αρχή) εμμένει στο ότι το Σύνταγμα θα διαμορφωθεί από μια εκλεγμένη από τον ιρακινό λαό επιτροπή", τόνισε ο σεΐχης Αμπντέλ Μάχντι αλ-Καρμπαλάι, προσθέτοντας ότι ο ιρακινός λαός είναι ο μόνος που μπορεί να θέσει βέτο .

    Ο κ. Μπρέμερ πάντως παρέμεινε αδιάλλακτος στην άποψή του λέγοντας ότι θα ασκήσει το δικαίωμα του βέτο λέγοντας: "Δε θα υπάρξει θεμελιώδης νόμος εάν δεν τον υπογράψω".

    Από την πλευρά του, ο σείχης Σαντρεντίν αλ-Κουμπάνι, εκπρόσωπος του Ανώτατου Συμβουλίου της ισλαμικής επανάστασης στο Ιράκ, στην ιερή πόλη Νατζάφ, εκτίμησε ότι εάν επιχειρηθεί να εφαρμοστεί μια θέση διαφορετική από αυτήν που επιθυμεί ο ιρακινός λαός "θα δημιουργηθεί σοβαρή κρίση ".

    Μοιρασμένο στα δύο το ιρακινό Συμβούλιο

    Εν τω μεταξύ, ένας Ιρακινός συνταγματολόγος που μετέχει στις συνομιλίες τού κυβερνητικού Συμβουλίου για το θεμελιώδες νομοθέτημα τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τη στιγμή αυτή το Συμβούλιο έχει μοιραστεί στα δύο: από τη μία είναι η "ομάδα των φανατικών" κυρίως Σιίτες και Σουνίτες που εύχονται ότι η Σαρία θα είναι η κύρια πηγή της ιρακινής νομοθεσίας, και από την άλλη βρίσκεται η "ομάδα των λαϊκών " που επιθυμούν η Σαρία να αποτελέσει "μια από τις πηγές" διαμόρφωσης του Συντάγματος του Ιράκ.

    [07] Εκλογές

    Ομιλία Παπανδρέου στην Κύπρο

    (17/2/2004 11:22:00 μμ)

    Συντάκτης: Aννα Κούρτη

    Στη νέα εθνική ενότητα του 2004, η οποία είναι αναγκαία για το μέλλον, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας την Τρίτη το απόγευμα σε συγκέντρωση Ελλήνων πολιτών, που ζουν στην Κύπρο. Στις 7 Μαρτίου θα νικήσει μια νέα εθνική ενότητα, η εθνική ενότητα του 2004, τόνισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας "πρέπει να δουλέψουμε εθνικά για να κερδίσουμε το μέλλον που επιθυμούμε". Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέδεσε τη νέα εθνική ενότητα με την "ήττα του χθες" και τη "νίκη του αύριο", τονίζοντας ότι στη σύγχρονη πολιτική δεν έχει νόημα ένας "πόλεμος χαρακωμάτων για το χθες".

    "Η λύση του Κυπριακού, θα είναι ευρωπαϊκή"

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στη "νέα εποχή" που έρχεται και στην πρόκληση για μια νέα διακυβέρνηση η οποία "δεν θα καταπιέζει τον πολίτη αλλά θα απελευθερώνει τις δυνάμεις του".

    Στην Ελλάδα, τη "νέα εποχή", τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έρχεται μια νέα γενιά πολιτικών, νέα στη νοοτροπία και την πράξη, στο όραμα και τη δράση, που θέλει "νέα πολιτική και νέα οργάνωση της κοινωνίας και είναι η "γενιά της 3ης Αλλαγής".

    Αναφερόμενος στην Ελλάδα τόνισε πως παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια μιλάμε για την ισχυρή Ελλάδα, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε ότι είναι ισχυρή όλη η Ελλάδα, λόγω της υστέρησης της υπαίθρου έναντι των αστικών περιοχών. Και καθόρισε ως πρώτο στόχο του, μετά τη νίκη του στις εκλογές, την ενοποίηση της Ελλάδας από πλευράς δυνατοτήτων ανάπτυξης, ώστε να μην υπάρχουν «δύο Ελλάδες».

    Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Παπανδρέου στους Έλληνες πολίτες που ζουν στην Κύπρο, καθώς και στους Έλληνες του Πόντου, οι οποίοι, όπως τόνισε έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη νέα Ελλάδα.

    Για το Κυπριακό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι, το θέμα εισέρχεται στην κρισιμότερη φάση του και ότι η λύση είναι κοντά.

    "Είναι ο καρπός των πολλών και έντονων προσπαθειών που κατέβαλαν η Ελλάδα και η Κύπρος", τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

    "Η λύση του Κυπριακού, θα είναι ευρωπαϊκή. Η Τουρκία και η τουρκοκυπριακή πλευρά είναι δεσμευμένες στο σχέδιο για τη λύση του πολιτικού προβλήματος και διαβεβαίωσε, για μια ακόμα φορά την τουρκοκυπριακή κοινότητα ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Με την ένταξη μπορεί να διασφαλίσει την ευημερία των τουρκοκυπρίων πολιτών", κατέληξε.

    Η συγκέντρωση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας και την ομιλία του κ. Παπανδρέου παρακολούθησαν σημαντικές πολιτικές προσωπικότητες του νησιού, όπως ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Βασιλείου, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής και της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης, ο υπουργός Aμυνας της Κύπρου Κυριάκος Μαυρονικόλας, ο πρόεδρος του ΚΙΣΣΟΣ Γιαννάκης Ομήρου και ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας Αλέκος Μαρκίδης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Tuesday, 17 February 2004 - 22:06:58 UTC