Browse through our Interesting Nodes on Cyprus Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-08-09

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Αρον - άρον εγκαταλείπουν το ''κλεινόν άστυ''
  • [02] Σε ετοιμότητα η χώρα για τον κίνδυνο πυρκαγιών
  • [03] Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτηπήματα στην Ινδονησία
  • [04] Αντίθετος ο Μπους στον φράκτη ασφαλείας του Ισραήλ
  • [05] Έπεσε η δημοτικότητα του Μπους.
  • [06] Διακανονισμός εκατομμύριων για σεξουαλική κακοποίηση
  • [07] Συνδρομή του FBI στις έρευνες για την έκρηξη στην ιορδανική πρεσβεία
  • [08] Στοιχεία των ΗΠΑ για σύνδεση Σαντάμ-Μπιν Λάντεν
  • [09] Υπέρ νέας απόφασης του ΟΗΕ για το Ιράκ η Βρετανία
  • [10] Φιλικός αγώνας: Ουέλβα - ΠΑΟ 2-1
  • [11] Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ η εθνικής μας

    [01] Αρον - άρον εγκαταλείπουν το ''κλεινόν άστυ''

    9/8/2003 11:39:00 πμ

    Συνεχίζεται από το πρωί το νέο κύμα εξόδου από την πρωτεύουσα των αδειούχων του Αυγούστου. Αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου. Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων κλειστού τύπου από το λιμάνι της Ραφήνας μόνο έως την Τήνο, λόγω των ισχυρών βοριάδων, που πνέουν στο κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, που νωρίς το πρωί ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Στο μεταξύ σε ετοιμότητα βρίσκεται η Τροχαία για να πάρει έκτακτα μέτρα προς διευκόλυνση εξόδου των αδειούχων και των εκδρομέων. Ανδρες της Τροχαίας, που επιτηρούν την κυκλοφορία, εκτός από τις κλήσεις, που κόβουν σε οδηγούς, που δεν χρησιμοποιούσαν ζώνες, δεν φορούν κράνη και δεν τηρούν τα όρια ταχύτητας, τώρα κόβουν κλήσεις και στους οδηγούς, που την ώρα της οδήγησης μιλούν στο κινητό τους τηλέφωνο.

    [02] Σε ετοιμότητα η χώρα για τον κίνδυνο πυρκαγιών

    9/8/2003 11:08:00 πμ

    Τέθηκαντελικά υπό έλεγχο τις πρωινές ώρες οι δύο πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν εκδηλώθηκαν χθες το απόγευμα σε δασικές εκτάσεις στο νομό Θεσπρωτίας ενώ επί τόπου παραμένουν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η πρώτη πυρκαγιά, στη θέση Βασιλικό του δήμου Ηγουμενίτσας, κατέκαψε περισσότερα από 400 στρέμματα και η δεύτερη στη θέση Πλακιώτης Αχλαδέας Φιλιατών, όπου 50 στρέμματα έγιναν στάχτη. Στο μεταξύ, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί, πως και σήμερα εξακολουθεί να παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών ανέμων και των υψηλών θερμοκρασιών για περιοχές της Αττικής , της Εύβοιας, της Ικαρίας και της Σάμου. Οι κρατικές υπηρεσίες και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης των περιοχών βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν επεισόδια πυρκαγιών. Στο μεταξύ, περισσότερες από 30 προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό έχουν γίνει στην Ηλεία, σχετικά με τη μεγάλη πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή των δήμων Αμαλιάδας και Ιαρδάνου, η οποία κατέστρεψε εκατοντάδες στρέμματα δάσους και καλλιεργειών.

    [03] Φόβοι για νέα τρομοκρατικά χτηπήματα στην Ινδονησία

    9/8/2003 11:15:00 πμ

    Η Τζεμάα Ισλαμίγια, το τρομοκρατικό δίκτυο της νοτιο-ανατολικής Ασίας, ευθύνεται για την επίθεση εναντίον του ξενοδοχείου Μάριοτ στην Τζακάρτα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Αμυνας της Ινδονησίας Ματόρι Αμπντούλ Τζαλίλ. Οι Ηνωμένες Πολιτείες προειδοποίησαν από την πλευρά τους ότι εξτρεμιστές είναι πιθανόν να ετοιμάζουν νέες επιθέσεις εναντίον αμερικανικών στόχων ή εναντίον τοποθεσιών, όπου συγκεντρώνονται ξένοι στην Ινδονησία. Η Τζεμάα Ισλαμίγια, για την οποία υπάρχουν στοιχεία ότι διατηρεί σχέσεις με το δίκτυο της Αλ Κάιντα, "βρίσκεται πίσω από την επίθεση του Μάριοτ", υπό το φως των πληροφοριών που υπάρχουν μετά τη σύλληψη τον περασμένο μήνα εννέα υπόπτων μελών της Τζεμάα Ισλαμίγια, δήλωσε ο Ινδονήσιος υπουργός Αμυνας. Η ινδονησιακή αστυνομία συνέλαβε τον περασμένο μήνα εννέα μέλη της οργάνωσης στο Σεμαράνγκ της Ιάβας και κατέσχεσε εκρηκτικά, όπλα και ρουκέτες.

    Ο ''χαμογελαστός βομβιστής''

    Η οργάνωση, η οποία έχει στόχο την ίδρυση ισλαμικού κράτους στη νοτιο-ανατολική Ασία, κατηγορείται και για τις επιθέσεις τον Οκτώβριο του 2002 στο Μπαλί, κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 202 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους Αυστραλοί τουρίστες.

    Ο πρώτος από τους κατηγορουμένους για συμμετοχή στις επιθέσεις στο Μπαλί, ο "χαμογελαστός βομβιστής" Αμρόζι, καταδικάσθηκε την περασμένη Πέμπτη από δικαστήριο της Ινδονησίας σε θάνατο. Χθες ανακοινώθηκε η πρόθεσή του να ασκήσει έφεση. Η καταδίκη του ενίσχυσε στην Ινδονησία τους φόβους για επικείμενες νέες τρομοκρατικές επιθέσεις.

    [04] Αντίθετος ο Μπους στον φράκτη ασφαλείας του Ισραήλ

    9/8/2003 12:19:00 πμ

    Πρόβλημα χαρακτήρισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, την κατασκευή του φράκτη που κατασκευάζει το Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, καθώς, όπως υποστηρίζει, δυσκολεύει τη δημιουργία ενός γειτονικού παλαιστινιακού κράτους. Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων έξω από την κατοικία του στο ράντσο του στο Τέξας, ο Μπους δήλωσε πως επεκτάθηκε στους λόγους για τους οποίους αντιτάχθηκε στην κατασκευή του φράκτη κατά τις συνομιλίες με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Αριέλ Σαρόν, στα τέλη του περασμένου μήνα. Ο Αμερικανός Πρόεδρος τόνισε, επίσης, πως είναι σημαντικό να αναδυθεί ένα παλαιστινιακό κράτος, σημειώνοντας πως έτσι ο κόσμος θα είναι πιο ειρηνικός, το Ισραήλ θα είναι πιο ασφαλές και οι Παλαιστίνιοι θα έχουν ελπίδα. Ωστόσο, ο κ. Μπους επανέλαβε ότι οι Παλαιστίνιοι θα πρέπει να εξαρθρώσουν τους ισλαμιστές μαχητές, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα παλαιστινιακό κράτος.

    [05] Έπεσε η δημοτικότητα του Μπους.

    9/8/2003 11:29:00 πμ

    Η δημοτικότητα του προέδρου Μπους έπεσε στο 53%, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση. Το ποσοστό των Αμερικανών, που δήλωσαν πως είναι ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις του Μπους έπεσε από το 58% τον Ιούλιο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Pew Research Center. Από τους 2.528 ερωτηθέντες, 37% δήλωσαν πως δεν είναι ικανοποιημένοι με τον Μπους, ποσοστό, που σύμφωνα με το Pew είναι το υψηλότερο ποσοστό δυσαρέσκειας για τον Μπους αφότου ανέλαβε την εξουσία τον Ιανουάριο του 2001. Το 57% πιστεύει, πως προτεραιότητα του Μπους θα έπρεπε να είναι η οικονομία των ΗΠΑ, που αναπτύσσεται με αργούς ρυθμούς, παρά η τρομοκρατία. Η υποστήριξη για τον πόλεμο στο Ιράκ παρέμεινε ωστόσο υψηλή, στο 63%.

    [06] Διακανονισμός εκατομμύριων για σεξουαλική κακοποίηση

    9/8/2003 11:20:00 πμ

    Προσφορά 55 εκατομμυρίων δολαρίων υπέβαλε η Ρωμαιοκαθολική Αρχιεπισκοπή της Βοστόνης στις ΗΠΑ για το διακανονισμό πάνω από 500 αγωγών εναντίον κληρικών της για σεξουαλική κακοποίηση, δήλωσε ένας δικηγόρος επιφορτισμένος με την υπόθεση. "Μελετάμε την προσφορά", δήλωσε ο Κάρμεν Ντούρσο, δικηγόρος των εναγόντων. "Είναι ένα ελπιδοφόρο πρώτο βήμα. Θα το μελετήσουμε, αλλά δεν έχουμε φθάσει εκεί σε καμία περίπτωση". Εναντίον της Αρχιεπισκοπής της Βοστόνης κατατέθηκαν στα τέλη του περασμένου χρόνου 542 αγωγές εναντίον ιερέων για σεξουαλική κακοποίηση.

    Οι δικηγόροι της υπόθεσης συνέστησαν επιτροπή προκειμένου να μελετήσουν την προσφορά και η διαδικασία, είπε ο Ντούρσο, μπορεί να κρατήσει μήνες. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, που περιήλθαν στην κατοχή του Ρόιτερ, η Αρχιεπισκοπή συμφώνησε επίσης να κάνει παραχωρήσεις, όπως παραίτηση από όρους για χρόνο παραγραφής των αξιώσεων και απόδειξη αμέλειας, που θα αφορούσαν μόνο τους ευρισκόμενους εν ζωή ιερείς.

    "Αυτό είναι σημαντικό", δήλωσε ο Ντούρσο και πρόσθεσε, πως ορισμένες αγωγές ανάγονται στο 1950. Ο ίδιος είπε, πως οι δικηγόροι της υπόθεσης έχουν συστήσει επιτροπή η οποία θα εξετάσει την προσφορά, αλλά η διαδικασία αυτή μπορεί να κρατήσει μήνες.

    [07] Συνδρομή του FBI στις έρευνες για την έκρηξη στην ιορδανική πρεσβεία

    9/8/2003 11:46:00 πμ

    Τη συνδρομή του FBI ζήτησε το υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ στην έρευνα για την επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά της ιορδανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη. Η πληροφορία προήλθε από εκπρόσωπο του αμερικανο-βρετανικού συνασπισμού. Τουλάχιστον 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίσθηκαν κατά την αιματηρότερη επίθεση στην ιρακινή πρωτεύουσα από την κατάληψή της από τις αμερικανικές δυνάμεις στις 9 Απριλίου. Στο μεταξύ αμερικανική στρατιωτική βάση κοντά στη Φαλούτζα, δυτικά της Βαγδάτης, έγινε χθες το βράδυ στόχος πυρών και τέσσερις εκρήξεις ακούστηκαν στην πόλη, σύμφωνα με μαρτυρίες. Πυρκαγιά ακολούθησε τις τέσσερις εκρήξεις, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Οι θέσεις των αμερικανικών δυνάμεων είναι συχνά στόχος επιθέσεων στην περιοχή της Φαλούτζα, η οποία έχει γίνει σύμβολο της σουνιτικής αντίστασης στην αμερικανική παρουσία στο Ιράκ.

    [08] Στοιχεία των ΗΠΑ για σύνδεση Σαντάμ-Μπιν Λάντεν

    9/8/2003 11:32:00 πμ

    Μέλος της Αλ-Κάιντα, που έχει συλληφθεί από τους Αμερικανούς παραδέχθηκε, πως η τρομοκρατική οργάνωση του Οσάμα μπιν Λάντεν είχε λάβει βοήθεια από το καθεστώς του Σαντάμ Χουσεΐν στον τομέα των χημικών και βιολογικών όπλων, ισχυρίζεται ο Λευκός Οίκος. Σύμφωνα με έναν φάκελο 25 σελίδων για την πρόοδο, που σημειώθηκε στο Ιράκ μετά το τέλος του πολέμου στη χώρα αυτή, ένας κρατούμενος υπεύθυνος της Αλ-Κάιντα ομολόγησε, ότι η τρομοκρατική οργάνωση, που ευθύνεται για τις επιθέσεις του Σεπτεμβρίου του 2001 εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, προσπάθησε να εφοδιαστεί με όπλα μαζικής καταστροφής από το Ιράκ. "Το Ιράκ δέχθηκε να παράσχει εκπαίδευση στον τομέα των βιολογικών και χημικών όπλων σε δύο μέλη της Αλ-Κάιντα από το Δεκέμβριο του 2000", αναφέρει η έκθεση του Λευκού Οίκου, που τιτλοφορείται "Αποτελέσματα στο Ιράκ, 100 ημέρες προς την ασφάλεια και την ελευθερία". Ο φάκελος αρχίζει με ένα κεφάλαιο, που συνοψίζει "τους δέκα τρόπους με τους οποίους η απελευθέρωση του Ιράκ βοηθά τη μάχη κατά της τρομοκρατίας".

    "Ένας σημαντικός τρομοκράτης της Αλ-Κάιντα, που βρίσκεται σήμερα στη φυλακή και οι οποίος ήταν υπεύθυνος για τα στρατόπεδα εκπαίδευσης της Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν, δήλωσε, πως πρόθεση της Αλ-Κάιντα ήταν να λάβει βοήθεια στον τομέα των όπλων μαζικής καταστροφής του Ιράκ", αναφέρεται στο κείμενο.

    "Σύμφωνα με αξιόπιστη υψηλόβαθμη πηγή της Αλ-Κάιντα, ο Οσάμα μπιν Λάντεν και ο στρατιωτικός επικεφαλής της Αλ-Κάιντα, που δεν ζει σήμερα, Μοχάμεντ Ατίφ, ήταν της άποψης, πως τα εργαστήρια της Αλ-Κάιντα στο Αφγανιστάν δεν ήταν σε θέση να παράγουν βιολογικά και χημικά όπλα και στράφηκαν στο Ιράκ για να λάβουν βοήθεια. Το Ιράκ δέχθηκε να παράσχει εκπαίδευση στον τομέα των χημικών και βιολογικών όπλων για δύο μέλη της Αλ-Κάιντα από το Δεκέμβριο του 2000", αναφέρει η έκθεση.

    [09] Υπέρ νέας απόφασης του ΟΗΕ για το Ιράκ η Βρετανία

    9/8/2003 11:16:00 πμ

    Η Βρετανία τάσσεται υπέρ της ψήφισης νέας απόφασης των Ηνωμένων Εθνών για την ανοικοδόμηση του Ιράκ, δηλώνει σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Ντέιλι Τέλεγκραφ η υπουργός Διεθνούς Ανάπτυξης Βαλερί Αμος. Η Βρετανίδα υπουργός δηλώνει ότι η Ουάσινγκτον, ανήσυχη για το οικονομικό και ανθρώπινο κόστος της πολιτικής της στο Ιράκ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο νέας απόφασης. "Οι Αμερικανοί κάνουν ακριβώς ό,τι και εμείς", ισχυρίζεται. Σύμφωνα με την Ντέιλι Τέλεγκραφ, μία νέα απόφαση των Ηνωμένων Εθνών θα καθιστούσε δυνατή τη συμμετοχή και άλλων χωρών όπως η Ινδία, η Τουρκία και το Πακιστάν, σε μία πολυεθνική δύναμη υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δηλώνει η Βαλερί Αμος. "Υπάρχουν ορισμένες χώρες οι οποίες θα ήθελαν να συμβάλουν στις προσπάθειες διατήρησης της ειρήνης, αλλά δεν μπορούν να το πράξουν όσο δεν υπάρχει άλλη απόφαση" του ΟΗΕ, λέει η Βρετανίδα υπουργός.

    Συμφωνούν Γαλλία και Ρωσία

    Σύμφωνα εξάλλου με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γκάρντιαν, η Βρετανία έχει την πρόθεση να χρησιμοποιήσει την προεδρία του Συμβουλίου Ασφαλείας τον επόμενο μήνα για να προωθήσει μία νέα απόφαση ως πολιτική βάση για τη συμμετοχή στρατιωτικών δυνάμεων από άλλες χώρες στην επιχείρηση ασφαλείας στο Ιράκ.

    Η Ρωσία και η Γαλλία έχουν ταχθεί υπέρ της ψήφισης νέας απόφασης ώστε να εξασφαλισθεί ευρύτερη διεθνής υποστήριξη στις προσπάθειες ανοικοδόμησης του μεταπολεμικού Ιράκ.

    [10] Φιλικός αγώνας: Ουέλβα - ΠΑΟ 2-1

    9/8/2003 1:15:00 πμ

    Προβλημάτισε με την εμφάνισή του ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ρεκρεατίβο Ουέλβα, σε αγώνα για το "Τροφέο Κολομπίνο", που διοργανώνει η ισπανική ομάδα. Οι δευτεραθλητές Ελλάδας γνώρισαν την ήττα με 2-1, δείχνοντας ότι χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά προκειμένου να μπορέσουν να φτάσουν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Τώρα πλέον, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν την Κυριακή στον μικρό τελικό του τουρνουά, με αντίπαλο τον χαμένο της αναμέτρησης Σεβίλης-Μάλαγα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

    Χωρίς ρυθμό οι ''πράσινοι''

    Ο Ιτζάκ Σουμ επέμεινε στο σχήμα που παρέταξε και εναντίον της Βίλεμ, με μία μόνο αλλαγή, τον Επαλέ στη θέση του Μάριτς.

    Οι "πράσινοι" ξεκίνησαν τον αγώνα με προβλήματα στην άμυνα, κυρίως από τη δεξιά πλευρά, γεγονός που εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι για να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού και να προηγηθούν στο 20' με κοντινή προβολή του αμαρκάριστου Βερμέγιο, μετά από σέντρα του Μπενίτεθ από τα αριστερά.

    Χωρίς να βελτιωθεί ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε στη συνέχεια το ματς και στο 35' ο Επαλέ κέρδισε πέναλτι από τον Μορίνο. Ο Μπασινάς δεν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, ενώ μετά το γκολ αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Βικέιρα.

    Παρά την αριθμητική υπεροχή όμως, η ελληνική ομάδα δεν μπόρεσε να επιβάλει σε κανένα σημείο το ρυθμό της.

    Ατονοι και ασύνδετοι, οι "πράσινοι" έδωσαν την ευκαιρία στην Ουέλβα, που εφέτος θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Αρτεάγκα, μετά από λάθος του Μορίς, στο 77'.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παίκτες του Ιτζάκ Σουμ δεν δημιούργησαν ούτε μία ουσιαστική ευκαιρία μετά το 48', όταν ο Φύσσας δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα Λούκε.

    Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής απέβαλε τους Κυργιάκο και Γκαλάν που διαπληκτίστηκαν.

    Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

    Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Κυργιάκος, Χένρικσεν (46' Μορίς), Μπασινάς (68' Κωνσταντινίδης), Ζουτάουτας, Επαλέ, Παπαδόπουλος (68' Βαζέχα), Σανμαρτεάν (46' Μάριτς), Ολισαντέμπε (46' Κωνσταντίνου).

    [11] Σε ρυθμούς Ευρωμπάσκετ η εθνικής μας

    9/8/2003 12:29:00 πμ

    Μία ακόμη, θετική εμφάνιση πραγματοποίησε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ, στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σουηδίας. Οι παίχτες του Γιάννη Ιωαννίδη συνέτριψαν την Βουλγαρία με 99-64, στο πλαίσιο του τουρνουά "Αλεξάνδρεια", που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη. Η εθνική μας άρχισε κάπως νωθρά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο οι Βούλγαροι να είναι κοντά στο σκορ (17-14). Στη συνέχεια, οι παίχτες μας ανέβασαν "στροφές" και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 22 πόντους διαφορά. Η ίδια εικόνα παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο. Μεγάλο όπλο της Εθνικής στην αναμέτρηση αποδείχτηκε η υπεροπλία της κάτω από τη ρακέτα, εκεί όπου οι Τσακαλίδης, Παπαδόπουλος και Ρεντζιάς έκαναν ότι ήθελαν απέναντι στους Βούλγαρους.Τα δεκάλεπτα: 17-14, 46-24, 72-42, 99-64.

    Ιωαννίδης: ''Δεν είμαστε ακόμη η ομάδα που θέλω''

    Την πεποίθηση του πως η εθνική δεν βρίσκεται ακόμη στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, εξέφρασε με τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βουλγαρία, στο τουρνουά "Αλεξάνδρεια" της Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης.

    Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής σημείωσε ότι η εθνική είναι καλή μόνο σε ορισμένα διαστήματα και ότι για να γίνει η ομάδα που θέλει θα πρέπει να παίζει 40 λεπτά με τον ίδιο ρυθμό.

    "Είμαστε αρκετά κουρασμένοι από την προετοιμασία που κάναμε στο Μέτσοβο. Όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γινόμαστε καλύτεροι", τόνισε ο Ευθύμης Ρεντζιάς,

    Ο Χρήστος Χαρίσης συμπλήρωσε ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας και θέλει δουλειά για να φτάσει σε επιθυμητό σημείο απόδοσης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 9 August 2003 - 8:53:55 UTC