Check our bulletin board of Hellenic Public Events Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 03-03-06

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ανεπαρκές το σχέδιο Ανάν για Ντενκτάς και Αγκυρα
  • [02] Το πόρισμα για την τραγωδία στην Ανάφη
  • [03] Στα ίχνη του Λάντεν Αμερικανοί - Πακιστανοί
  • [04] Αεροπορική τραγωδία στην Αλγερία
  • [05] Αθωώθηκε ο Καρεμπέ- Παίζει με ΠΑΟΚ
  • [06] Αυξήθηκαν τα κρούσματα καρκίνου προστάτη και κύστης
  • [07] Γαλλία: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι άνδρες

    [01] Ανεπαρκές το σχέδιο Ανάν για Ντενκτάς και Αγκυρα

    6/3/2003 11:48:00 μμ

    Λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη συνάντηση του ΓΓ του ΟΗΕ με την ηγεσία των δύο κοινοτήτων της Κύπρου στη Χάγη, η τουρκική πλευρά εμμένει στην αδιάλλακτη στάση της. Μετά από τη σύσκεψη κορυφής πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών, που πραγματοποιήθηκε στην Αγκυρα υπό τον Πρόεδρο Σεζέρ, εκπρόσωπός του δήλωσε πως το σχέδιο Ανάν απέχει από τις απαιτήσεις της τουρκικής πλευράς, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποδοχής ή μη του αποτελέσματος τυχόν δημοψηφίσματος στην Κύπρο.

    Συναντήσεις Παπαδόπουλου στην Αθήνα

    Διακήρυξη υποστήριξης προς το ψευδοκράτος του Ντενκτάς, απηύθυνε η τουρκική Εθνοσυνέλευση.

    Στη διακήρυξη, υπογραμμίζεται ότι σε αυτό το εθνικό ζήτημα, η Εθνοσυνέλευση και το τουρκικό έθνος βρίσκονται σε πλήρη ενότητα.

    Νωρίτερα, στη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τον Κύπριο πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο, στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίστηκε ότι η αδιαλλαξία της τουρκοκυπριακής πλευράς παραμένει το μεγάλο εμπόδιο, ενώ επιβεβαιώθηκε η κοινή γραμμή Ελλάδας και Κύπρου.

    Ο πρωθυπουργός κάλεσε την Τουρκία να συμβάλλει αποφασιστικά στην άρση του αδιεξόδου, το οποίο όπως είπε υπονομεύει την ενταξιακή της προοπτική. Υποστήριξε επίσης ότι η στάση του κατοχικού ηγέτη έχει δημιουργήσει τεράστια εμπόδια και ασφυκτικά χρονικά περιθώρια.

    Λίγο αργότερα, ο Τάσσος Παπαδόπουλος είχε συνάντηση και με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ο Κώστας Καραμανλής, εξέφρασε την στήριξή του στον κ. Παπαδόπουλο και τις πολιτικές δυνάμεις της Κύπρου, επισημαίνοντας ότι η στείρα άρνηση και η αδιαλλαξία που επιδεικνύουν ο Ντενκτάς και το τουρκικό κατεστημένο θα πρέπει να προβληματίσουν την ευρύτερη διεθνή κοινότητα.

    Την απαισιοδοξία της για την επίλυση του Κυπριακού εξέφρασε η Αλέκα Παπαρήγα ενώ για εκβιασμό από τον ΓΓ του ΟΗΕ μίλησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δημήτρης Τσοβόλας.

    Ερντογάν: Θα πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις

    Την ίδια ώρα πλήρως απορρίπτει ο Ραούφ Ντενκτάς όλες τις προτάσεις του νέου αναθεωρημένου σχεδίου Ανάν και δηλώνει ότι η απάντηση του για τη διενέργεια δημοψηφίσματος θα είναι αρνητική, λέγοντας ότι επιθυμεί λύση, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα.

    Ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, μιλώντας στο κοινοβούλιο στην Αγκυρα, δήλωσε ότι ''αμφιβάλλει'' αν η κυβέρνησή του μπορεί να αποδεχθεί το σχέδιο επανένωσης της Κύπρου, όπως προτείνεται από τον γγ του ΟΗΕ Κόφι Αναν.

    ''Είναι αμφίβολο, αν μπορούμε να αποδεχθούμε το σχέδιο. Προκειμένου να το αποδεχθούμε, το σχέδιο χρειάζεται αλλαγές'', τόνισε.

    "Και οι δυο πλευρές πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις για να επιτευχθεί μια συμφωνία" δήλωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν, μετά από συνάντηση διάρκειας μίας ώρας με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

    Ελλάδα, Τουρκία και Βρετανία στη Χάγη καλεί ο Ανάν

    Στο μεταξύ, την αμεση εμπλοκή των τριών εγγυητριών δυνάμεων της Κύπρου επιδιώκει ο Ανάν ζητώντας από τους πρωθυπουργούς Ελλάδας, Τουρκίας και Βρετανίας να στείλουν υψηλού επιπέδου αντιπροσώπους στη συνάντηση της Χάγης.

    "O γενικός γραμματέας έχει γράψει επιστολές στους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Ηνωμένου Βασιλείου (εγγυήτριες δυνάμεις) προσκαλώντας τους να αντιπροσωπευθούν στη συνάντηση της Χάγης την ερχόμενη Δευτέρα, 10 Μαρτίου, σε επίπεδο ανάλογο με τη σημασία του γεγονότος" αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση.

    Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη συνάντηση της Χάγης, ενώ η Βρετανία θα εκπροσωπηθεί δια του Λόρδου Ντέιβιντ Χάνεϊ-ειδικού απεσταλμένου του Φόρεϊν Οφις για το Κυπριακό.

    Την Τετάρτη ο γ.γ. του ΟΗΕ κάλεσε τις δύο πλευρές να μην απορρίψουν την πρότασή του για ταυτόχρονα δημοψηφίσματα επί του σχεδίου λύσης του Κυπριακού.

    Ο Κόφι Ανάν επισήμανε ότι τα μέλη του Συμβουλίου Ασφάλειας, τα οποία και ενημέρωσε για τις εξελίξεις, ευελπιστούν σε μία θετική απάντηση.

    [02] Το πόρισμα για την τραγωδία στην Ανάφη

    6/3/2003 8:21:00 μμ

    Σε ανθρώπινο λάθος οφείλεται η τραγωδία με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, πριν από εννέα μήνες στην Ανάφη, όπως αναφέρεται στο πόρισμα των εμπειρογνωμόνων, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΝΕΤ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο χειριστής του υπέστη απώλεια προσανατολισμού, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, με αποτέλεσμα το ελικόπτερο να συντριβεί στο ύψωμα Βίγλα. Μαζί με τον πιλότο είχαν σκοτωθεί και οι υπόλοιποι τέσσερις επιβαίνοντες.

    Τα αίτια της πτώσης

    Πριν εννέα μήνες, ελικόπτερο του ΕΚΑΒ τύπου Αγκούστα Μπελ αναχώρησε από την Ανάφη στις 2.05 τη νύχτα με πέντε επιβαίνοντες, μεταξύ αυτών και μία ασθενή, με προορισμό το αεροδρόμιο της Ρόδου.

    Το ελικόπτερο συντρίβει λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του, καθώς ο χειριστής του Βασίλης Χαμιζίδης το είχε οδηγήσει κατευθείαν στο ύψωμα Βίγλα, απέναντι από το ελικοδρόμιο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανθρώπινος παράγοντας καταδεικνύεται ως υπαίτιος και σε αυτό το δυστύχημα στην έκθεση της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και ασφάλειας Πτήσεων.

    Συγκεκριμένα στο πόρισμα ως αιτία αναφέρονται:

    1. Η μη τήρηση των εγκεκριμένων και τυποποιημένων διαδικασιών απογειώσεως και προσγειώσεως. Δηλαδή το ελικόπτερο μετά την απογείωση έπρεπε να ακολουθήσει πορεία 90 μοιρών. Αντ' αυτού έστριψε 360 μοίρες και προσέκρουσε στο ύψωμα Βίγλα.

    2. Η νυχτερινή πτήση με κανόνες VFR. Ο χειριστής, αν και νύχτα πραγματοποιούσε πτήση εξ όψεως και όχι οργάνων, καθώς το συγκεκριμένο ελικοδρόμιο δε διαθέτει ραδιοβοηθήματα.

    3. Πιθανή απώλεια προσανατολισμού που οδήγησε στη συντριβή κάτω από συνθήκες πλήρως ελεγχόμενη πτήσης. Δηλαδή ο χειριστής όταν συντρίβει είχε το απόλυτο έλεγχο του ελικοπτέρου, δεν παρουσιάστηκε απώλεια στήριξης.

    Πέντε ημέρες πριν τη συντριβή του ελικοπτέρου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης Σύμβασης ΕΚΑΒ-Helitalia υποπτέραρχος Χρίστος Βάγιας είχε αποστείλει στη Helitalia έγγραφο με το οποίο ζητούσε να ληφθούν προληπτικά μέτρα εν όψη θέρους καθώς την περίοδο αυτή προκαλούνται, βάση στατιστικών, επικίνδυνες καταστάσεις και ατυχήματα κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

    Μεταξύ των μέτρων που ζητούσε ο κ. Βάγιας ήταν συνεργασία με ραντάρ πολιτικής αεροπορίας όταν απαιτείται, τήρηση κανόνων εναέριας κυκλοφορίας VFR και IFR και επικοινωνίες εδάφους-αέρος.

    Μέσα στις επόμενες ημέρες το πόρισμα της επιτροπής Διερεύνησης αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφάλειας πτήσεων θα αποσταλεί στην Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου να κάνει τις παρατηρήσεις της

    [03] Στα ίχνη του Λάντεν Αμερικανοί - Πακιστανοί

    Αννίτα Πασχαλινού 6/3/2003 10:35:00 μμ

    Ο Μοχάμεντ μετά τη σύλληψη

    Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Νοτιοδυτικό Πακιστάν, κοινή επιχείρηση Αμερικανών και Πακιστανών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, φαίνεται να έχουν αξιοποιήσει, τις πληροφορίες, που τους έδωσε ο προ ημερών συλληφθείς και νούμερο τρία στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα, Καλίντ Σακί Μοχάμεντ. Συλλήψεις, πιθανότατα μελών της Αλ Κάιντα και στο Κουβέιτ.

    Δεν επίκειται σύλληψη Λάντεν διαβεβαιώνει η Ουάσινγκτον

    Παλαιότερη φωτό του

    Ν=3 της Αλ Κάιντα

    Πληροφορίες για το που βρίσκεται κρυμμένος, ο ηγέτης της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, έχει δώσει στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ο φερόμενος ως τρια στην ιεραρχία της Αλ Κάιντα,Καλίντ Σακί Μοχάμεντ.

    Όπως υποστηρίζει, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι καλά στην υγεία του και κρύβεται στην ορεινή περιοχή ανάμεσα στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Είχε μάλιστα, συνάντηση μαζί του, πριν από μερικές εβδομάδες.

    Σημαντικά στοιχεία για τον εντοπισμό του Λάντεν βρέθηκαν και στο σπίτι όπου συνελήφθη ο Σακί Μοχάμεντ.

    Τις πληροφορίες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αξιοποιεί, άριστα συνεργαζόμενο το Πακιστάν, το οποίο ωστόσο, διαψεύδει τις φήμες ότι στα εδάφη του κρύβεται ο ηγέτης της Αλ Κάιντα.

    Έντονη φημολογία, επικράτησε, νωρίτερα στο Λευκό Οίκο, όταν ανακοινώθηκε ότι αργότερα, κατά τις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, σε συνέντευξη Τύπου, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπους επρόκειτο να ανακοινώσει μία πολύ σημαντική επιτυχία στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Τα σενάρια αυτά, διέψευσε η Ουάσινγκτον.

    Επίσημα, πάντως ο πρόεδρος Μπους, ευχαριστεί τον πακιστανό ομόλογό του, Περεζ Μουσάραφ για την άριστη συνεργασία που είχε τις τελευταίες ώρες και το ρόλο που έπαιξε στη σύλληψη του Καλίντ Σακί Μοχάμεντ.

    Στα σύνορα Αφγανιστάν - Πακιστάν κρύβεται ο Λάντεν

    Ο φερόμενος ως νούμερο τρία της Αλ Κάιντα, συνελήφθη στην πόλη Ραουαπίλντι του Πακιστάν, και όπως πιστεύεται ανακρίνεται από τους Αμερικανούς, στην αεροπορική βάση Μπάγκραμ του Αφγανιστάν.

    Πιστεύεται, ότι είναι ο επιχειρηματικός νους της Αλ Κάιντα, ο άνθρωπους που οργάνωσε τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

    Από τη σύλληψη του Καλίντ Σακί Μοχάμεντ μέχρι και σήμερα, Αμερικανοί και Πακιστανοί αξιωματούχοι χτενίζουν την κατά μήκος 560 χιλιομέτρων συνοριακή γραμμή του Πακιστάν - Αφγανιστάν.

    Στο μεταξύ, τη σύλληψη πέντε ατόμων με εξτρεμιστικές ιδέες, οι τέσσερις από το Κουβέιτ και ο ένας αγνώστου μέχρι στιγμής εθνικότητας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών του Κουβέιτ.

    Στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα και πολεμοφόδια, τα οποία είχαν εγκαταλειφθεί πιθανότητα από Ιρακινούς, μετά τον πόλεμο του Κόλπου το 1991.

    [04] Αεροπορική τραγωδία στην Αλγερία

    Αννίτα Πασχαλινού 6/3/2003 8:05:00 μμ

    Εκατόν δυο νεκροί αλλά και ένας επιζώντας, είναι ο απολογισμός της αεροπορικής τραγωδίας που έπληξε την Αλγερία, στις 3.45 μ.μ (τοπική ώρα). Το αεροσκάφος, των αλγερινών αερογραμμών, τύπου boeing 737, συνετρίβη, λόγω μηχανικής βλάβης, λίγα λεπτά μετά την απογείωση του από το αεροδρόμιο Ταμανρασέτ της Αλγερίας.

    Αγνωστη μέχρι στιγμής η εθνικότητα των επιβατών

    Στη μοιραία πτήση 6289 της αεροπορικής εταιρείας Air Algerie, επέβαιναν συνολικά 97 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα.

    Της αεροπορικής τραγωδίας, επέζησε ένας επιβάτης, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν για τη στιγμή άγνωστα. Αγνωστη παραμένει και η εθνικότητα των επιβατών.

    Το αεροσκάφος εκτελούσε εσωτερική πτήση και είχε κατεύθυνση το Αλγέρι.

    Οι 39 από τους 97 επιβάτες, είχαν κατεύθυνση την πρωτεύουσα της Αλγερίας ενώ οι 58 επρόκειτο να αποβιβαστούν στον ενδιάμεσο σταθμό στην πόλη Γκαρντάια.

    Μηχανικό πρόβλημα κατά την απογείωση

    Οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, καθώς, εκπρόσωπος της εταιρείας, δήλωσε ότι υπήρξε μηχανικό πρόβλημα, κατά την απογείωση.

    Παρόλα αυτά, έσπευσε να δηλώσει ότι το αεροσκάφος, δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κανένα πρόβλημα και ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

    Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν ευθύς αμέσως οι υπουργοί Εσωτερικών και Μεταφορών.

    Σε κατάσταση ετοιμότητας κήρυξε τα αεροδρόμια των πόλεων Ταμανρασέτ και Αλγερίου, ο πρωθυπουργός της Αλγερίας, Αλι Μπενφλίς.

    Πηγές: Associated Press- Reuters

    [05] Αθωώθηκε ο Καρεμπέ- Παίζει με ΠΑΟΚ

    6/3/2003 10:33:00 μμ

    Ο αθλητικός δικαστής, όπως και στην περίπτωση του Εμάνουελ Ολισαντέμπε, δεν έλαβε υπ όψιν του το βίντεο και έτσι αθώωσε τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος μετά την αποβολή του στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ επιτέθηκε στους Καφέ και Οκκά. Ο Γάλλος μέσος για την κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε στο ντέρμπι με τους Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές οπότε επανέρχεται στην ρεβάνς του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

    [06] Αυξήθηκαν τα κρούσματα καρκίνου προστάτη και κύστης

    6/3/2003 8:13:00 μμ

    Σημαντική αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου κύστης και προστάτη, προκαλεί το κάπνισμα και η κακή διατροφή. Ο καρκίνος του προστάτη προσβάλλει τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας νέους άνδρες, ακόμα και στην ηλικία των 30 ετών, ενώ τα τελευταία 20 χρόνια έχουν υπερδιπλασιαστεί τα κρούσματα καρκίνου της κύστης στις γυναίκες. Τα παραπάνω στοιχεία ανακοίνωσαν ο διευθυντής του Ουρολογικού Τμήματος του νοσοκομείου "Aγιος Σάββας", Αναστάσιος Θάνος, ο ουρολόγος Ηρακλής Πούλιας και ο ογκολόγος παθολόγος, Γεώργιος Κουμάκης, με αφορμή την 8η Ημερίδα Ουρολογικής Ογκολογίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στην Αθήνα.

    Οι παράγοντες κινδύνου

    Πολλές έρευνες δείχνουν ότι τα προϊόντα καπνού δημιουργούν όγκους στο ουροποιητικό, αλλά οι επιστήμονες εκτιμούν ότι ρόλο στη διόγκωση του προβλήματος διαδραματίζουν και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.

    Από την πλευρά του ο κ. Θάνος υπογράμμισε ότι από τους ασθενείς που νοσηλεύονταν τη δεκαετία του '80 στο Ουρολογικό του "Αγίου Σάββα", μόλις ένας στους 15 είχαν καρκίνο της κύστης και του προστάτη, ενώ σήμερα οι δύο στους τρεις ασθενείς πάσχουν από αυτές τις μορφές καρκίνου.

    Ο προβληματισμός των επιστημόνων έχει να κάνει με τη δραματική μείωση της ηλικίας κατά την οποία εκδηλώνονται οι παθήσεις αυτές, για τις οποίες, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι παράγοντες κινδύνου είναι κατά 30% το κάπνισμα και κατά 30% η πλούσια σε λιπαρά διατροφή.

    Πριν από τη δεκαετία του '80- είπαν, η αναλογία ήταν πέντε άνδρες προς μία γυναίκα, όσον αφορά τον καρκίνο της κύστης, η οποία τώρα έχει γίνει δύο άνδρες προς μία γυναίκα, εξαιτίας του καπνίσματος, συνήθειας ιδιαίτερα διαδεδομένης πια στις Ελληνίδες.

    Προστασία κατά των σοβαρών αυτών παθήσεων, είναι η αποφυγή του καπνίσματος, η κατανάλωση λαχανικών και φρούτων και οι τακτικές εξετάσεις, με βάση τις οδηγίες των γιατρών.

    Όπως σε κάθε μορφή καρκίνου, έτσι και σε αυτές, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή των ασθενών, καθώς τα τελευταία χρόνια είναι στη διάθεση των επιστημόνων εξελιγμένες θεραπείες, όπως η μεταμόσχευση μυελού και η κυτταροθεραπεία, με την οποία ενισχύεται το αμυντικό (ανοσοποιητικό) σύστημα του ασθενούς.

    [07] Γαλλία: Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οι άνδρες

    6/3/2003 7:56:00 μμ

    Έρευνα του ''Κέντρου για Προηγμένη Επικοινωνία'' που έγινε για λογαριασμό του γαλλικού περιοδικού "Elle", περιγράφει ότι οι άνδρες στη Γαλλία έπειτα από 30 χρόνια γυναικείας απελευθέρωσης, βρίσκονται στα πρόθυμα νευρικής κρίσης και επισημαίνει ότι επικρατεί μια κατάσταση ''επαναδιαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο φύλων''. Η έρευνα αυτή έγινε σε άνδρες μεταξύ 20 και 55 ετών, παντρεμένων, ανύπαντρων ή διαζευγμένων απ' όλες τις κοινωνικές τάξεις και τα επαγγέλματα.

    "Οι άνδρες αισθάνονται μειωμένοι, υποτιμημένοι σε μια κοινωνία στην οποία το θηλυκό θεωρείται από αυτούς μια θετική και παντοδύναμη αξία", δήλωσε η αρχισυντάκτρια του "Elle" Βαλερί Τορανιάν.

    Οι άντρες μεταξύ των 20 και 25 ετών "αισθάνονται υποδουλωμένοι και εκθηλισμένοι", καθώς αυτοί μεταξύ 25 και 35 ετών είναι ''παραιτημένοι και προβληματισμένοι''.

    Σύμφωνα με τον κοινωνιολόγο Ρόμπερτ Εμπγκάι που ήταν επικεφαλής της έρευνας, όλοι οι άνδρες βιώνουν "την ανεξαρτησία των γυναικών ως βία και έξωση".


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Thursday, 6 March 2003 - 21:54:07 UTC