Browse through our Interesting Nodes on Economics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-10-27

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννης Σερίφης
  • [02] Λαμπροί εορτασμοί για την επέτειο του ''Οχι''
  • [03] Αύξηση θυμάτων - πλήθος ερωτηματικών
  • [04] Νέα επίθεση αυτοκτονίας Παλαιστινίου καμικάζι
  • [05] Νικητής ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο
  • [06] Πρώτη σταθερά στη βαθμολογία η ΑΕΚ
  • [07] ''Γιορτή του κάστανου'' σε φόντο φθινοπωρινό

    [01] Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γιάννης Σερίφης

    27/10/2002 7:00:00 μμ

    Προφυλακίσθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή ο Γιάννης Σερίφης κατηγορούμενος για συμμετοχή και ένταξη στην "17Ν". Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοκατοχής. Λίγο πριν την είσοδο του στο γραφείο του Ανακριτή, ο Γιάννης Σερίφης δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με καμία τρομοκρατική οργάνωση, ενώ έξω από το Εφετείο δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί για να συμπαρασταθούν στο Γ. Σερίφη.

    Γ. Σερίφης: Δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον μου

    Πριν την είσοδο του στο γραφείο του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή, ο Γιάννης Σερίφης, δήλωσε ότι από το 1977, οπότε είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Χρήστου Κασίμη βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση των αρχών.

    « Δε διαθέτουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον μου γιατί βέβαια δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να βρεθεί σε όσες γιάφκες βρήκαν ή μπορεί να βρεθούν γιατί εγώ δεν υπάρχω εκεί. Προσπαθούν στηριγμένοι σε ''ομολογίες'' κατηγορουμένων που κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες πάρθηκαν, ή ακόμα κι αν πάρθηκαν να στήσουν κατηγορίες» είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι για περισσότερα από σαράντα χρόνια είναι ένας ασυμβίβαστος βιομηχανικός εργάτης, ενώ τόνισε ότι οδηγήθηκε στον ανακριτή την ώρα που άνοιξαν για τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, οι πόρτες του FBI και της CIA.

    Επεισοδιακή η μεταγωγή Σερίφη στον Κορυδαλλό

    Κατά τη μεταγωγή του Γιάννη Σερίφη στον Κορυδαλλό, σημειώθηκαν επεισόδια.

    Υποστηρικτές του Γιάννης Σερίφη, μέλη αριστερών οργανώσεων της "συσπείρωσης ενάντια στην κρατική τρομοκρατία" και του αναρχικού χώρου προσπάθησαν να εμποδίσουν τα υπηρεσιακά συνοδευτικά της μεταγωγής με αποτέλεσμα την επέμβαση των ΜΑΤ, τη ρίψη χημικών καθώς επίσης και τη σύλληψη ενός εκ των υποστηρικτών.

    Νωρίτερα, με το που ο δικηγόρος του Σερίφη, Σπύρος Φυτράκης, ανακοίνωσε την προσωρινή κράτηση του πελάτη του, οι υποστηρικτές του συνδικαλιστή άρχισαν να πετούν πέτρες στην είσοδο του πάρκινγκ του εφετείου.

    Τα επεισόδια εντάθηκαν όταν μετά από φραστικό επεισόδιο μεταξύ του διοικητή των αστυνομικών δυνάμεων και διαδηλωτή ο δεύτερος συνελήφθη.

    Τα μέλη της "συσπείρωσης" και των αριστερών οργανώσεων απωθήθηκαν από την οδό Κυρίλου Λουκάρεως, έξω από το Εφετείο και προωθήθηκαν από τις δυνάμεις των ΜΑΤ προς την οδό Παράσχου.

    Νέες απολογίες Χριστόδουλου Ξηρού και Αλέξανδρου Γιωτόπουλου

    Στο μεταξύ, στις φυλακές Κορυδαλλού θα μεταβεί το απόγευμα ο εφέτης ανακριτής κ. Λεωνίδας Ζερβομπεάκος ενώπιον του οποίου αναμένεται να απολογηθεί ο Χριστόδουλος Ξηρός.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χριστόδουλος, σκοπεύει να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα με το οποίο θα αναιρεί τις προανακριτικές ομολογίες του και θα αρνείται κάθε συμμετοχή του στη 17 Νοέμβρη.

    Ο ανακριτής θα δει επίσης και τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν συμπληρωματικές κατηγορίες και καλείται να απολογηθεί για αυτές.

    [02] Λαμπροί εορτασμοί για την επέτειο του ''Οχι''

    27/10/2002 5:25:00 μμ

    Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας ολοκληρώνονται την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη οι εκδηλώσεις για τον πολιούχο, την απελευθέρωση της πόλης απο τους Tούρκους και την επέτειο του ιστορικού "Oχι". Στις εκδηλώσεις παρίστανται ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ευρύ κυβερνητικό κλιμάκιο και οι τοπικές αρχές. Τη Δευτέρα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και θα παρακολουθήσει στην παραλιακή λεωφόρο τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση. Στην Αθήνα, στις 11 το πρωί, θα παρελάσουν μαθητές μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Στα μηνύματα που εξέδωσαν η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή την ιστορική επέτειο επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους τόσο στις διεθνείς εξελίξεις όσο και στην ανάγκη μεγαλύτερης ισχυροποίησης της χώρας μας, με ταυτόχρονη ανάπτυξη και πρόοδο.

    Εν τω μεταξύ στη Θεσσαλονίκη οι εορτασμοί ξεκίνησαν από χθες. Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Kωστή Στεφανόπουλου τελέσθηκε χθες στον ιερό ναό του Aγίου Δημητρίου η επίσημη δοξολογία, στην οποία παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Γιάννος Παπαντωνίου εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό και ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ενώπιον των επισήμων η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή.

    Ο κ. Στεφανόπουλος επισκέφθηκε σήμερα την Κατερίνη. Οι κάτοικοι της πόλης επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρώτο πολίτη της χώρας και ο δήμος τον ανακήρυξε επίτιμο δημότη.

    Κατόπιν επισκέφθηκε την Ενωση Ποντίων Πιερίας και μίλησε με θερμά λόγια για την προσφορά του ποντιακού ελληνισμού.

    Μηνύματα κομμάτων για την ιστορική Επέτειο του ''Οχι''

    "Συνεχίζουμε να αξιοποιούμε τη νίκη και το δημοκρατικό απελευθερωτικό μεγαλείο της 28ης Οκτωβρίου" σημειώνει στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο, ο Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, τονίζοντας ότι "η Ελλάδα, ως ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη δίνει μάχες για την ολοκλήρωση των στόχων της ανάπτυξης, της προόδου, της ευημερίας". "Ως μέλος διεθνών περιφερειακών οργανισμών, με διακριτή παρουσία συμβάλλουμε στην εμπέδωση και κατοχύρωση αξιών, όπως είναι η προσήλωση στον άνθρωπο, ο σεβασμός της προσωπικότητάς του, το απαραβίαστο της αξιοπρέπειάς του και η εξυπηρέτηση στοιχειωδών αναγκών του.

    Δηλώνουμε εμπράκτως την αποφασιστικότητά μας να εμποδίσουμε φαινόμενα παράλογης βίας, αυτοδικίας και τρομοκρατίας να κατισχύσουν της Δημοκρατίας και του Δικαίου. Η Δημοκρατία στις μέρες μας, χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε, ωριμότητα και ευθύνη.

    Τέλος, ως δύναμη στην ευρύτερη περιοχή είμαστε για τις χώρες αυτές μόνιμο σημείο αναφοράς τους. Δύναμη ειρήνης με σχέσεις φιλίας, συνεργασίας και καλής γειτονίας με όλους τους λαούς της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου και παράγοντας σταθερότητας και ασφάλειάς τους'' καταλήγει στο μήνυμα του ο Πρωθυπουργός.

    Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραμανλής, σημειώνει ότι ''με το έπος του 40 η χώρα μας απέδειξε ότι όταν οι λαοί είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, δεν υπάρχει δύναμη ικανή να καταλύσει την ελευθερία τους''.

    Υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παλέψει για τη συμμετοχή της Κύπρου στο επόμενο βήμα διεύρυνσης της Ε.Ε. και να κρατήσει αρραγές το μέτωπο έναντι των εξ Ανατολών γειτόνων, ''φωνάζοντας ''Όχι'' στις υπαναχωρήσεις και τις υποχωρήσεις''.

    Για το ΚΚΕ, το ''ΌΧΙ'' της 28ης Οκτωβρίου παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο που πρέπει να εκφραστεί "με πλατειά συσπείρωση και δράση κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου και με καθημερινό αγώνα κατά της εργασιακής δουλείας, για να μην περάσουν μέτρα κατά των δικαιωμάτων και ελευθεριών, για να γίνει ανθρώπινο το βιοτικό επίπεδο των λαϊκών στρωμάτων στην υγεία, στην πρόνοια, στη μόρφωση, στον ελεύθερο χρόνο'' καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

    Στο μήνυμά του για την εθνική επέτειο, ο Συνασπισμός καλεί τον ελληνικό λαό, ''σε μια ευρύτερη συνειδητοποίηση και εγρήγορση, τόσο για την ανάπτυξη του φιλειρηνικού κινήματος, όσο και για τη διεκδίκηση κοινωνικών κατακτήσεων και την υπεράσπιση των εγγυήσεων των δημοκρατικών ελευθεριών'', καθώς ''οι αδιαπραγμάτευτες αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, του σεβασμού των αρχών του διεθνούς δικαίου και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν είναι δυστυχώς, ακόμη και σήμερα, αυτονόητα σεβαστές".

    Τέλος, στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ, Δημήτρης Τσοβόλας υποστηρίζει ότι ''ο καλύτερος φόρος τιμής στους αγωνιστές του έπους του 40 είναι η αντίσταση στον ενδοτισμό, την ηττοπάθεια, την έλλειψη εθνικής αξιοπρέπειας και την αποψίλωση των λαϊκών δικαιωμάτων και ελευθεριών, όπως αυτά εκφράζονται από το νεοφιλελεύθερο δικομματισμό''.

    [03] Αύξηση θυμάτων - πλήθος ερωτηματικών

    27/10/2002 3:51:00 μμ

    Αυξάνει δραματικά, ο αριθμός των νεκρών από το τρομοκρατικό χτύπημα σε θέατρο της Μόσχας. Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, κατά την χθεσινή επέμβαση των ρωσικών ειδικών δυνάμεων τουλάχιστον 118 όμηροι έχασαν τη ζωή τους και 50 Τσετσένοι αντάρτες. Η αύξηση του αριθμού των αθώων θυμάτων δημιουργεί ποικίλα ερωτηματικά για το αέριο που χρησιμοποιήθηκε, τα συστατικά του οποίου καλούνται να αποκαλύψουν οι ρωσικές αρχές. Αύριο οι σημαίες θα ανεμίζουν μεσίστιες σε όλη τη χώρα καθώς ο πρόεδρος Πούτιν κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους, εις μνήμη των ομήρων που έχασαν τη ζωή τους.

    Όμηροι κρατούμενοι στα νοσοκομεία της Μόσχας

    Οι ρωσικές αρχές διαψεύδουν ότι κάποιοι από τους θανάτους οφείλονται στο αναισθητικό αέριο που χρησιμοποίησαν οι ειδικές δυνάμεις.

    Η επίμονη άρνηση τους να αποκαλύψουν την ακριβή χημική του σύνθεση, δυσχεραίνει το έργο των γιατρών που δεν μπορούν να χορηγήσουν αντίδοτο σε αυτούς που έχουν πάθει δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις.

    Η αμερικανική πρεσβεια στη Μόσχα, ζήτησε πληροφορίες γύρω από το αναισθητικό που χρησιμοποιήθηκε και μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

    "Αναμένουμε ακόμη την απάντηση", τόνισε εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας. "Υπάρχει ένας Αμερικανός πρώην όμηρος ο οποίος νοσηλεύεται και η πληροφορία αυτή είναι απαραίτητη για την θεραπευτική του αγωγή" είπε χαρακτηριστικά.

    Οι ανταποκριτές του BBC μεταδίδουν ότι περισσότεροι από 500 όμηροι εξακολουθούν να βρίσκονται σε νοσοκομεία της Μόσχας.

    Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, Ρώσοι αξιωματούχοι, έχουν ζητήσει από τους γιατρούς να μην δίνουν εξιτήριο στους ασθενείς, καθώς υπάρχουν φόβοι ανάμεσα στα θύματα να υπάρχουν και Τσετσένοι αντάρτες.

    Οργή και αγανάκτηση

    Πολλοί από τους τραυματίες αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα και μερικοί έχουν απώλεια μνήμης.

    Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός νοσηλευομένου που μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση δεν θυμόταν το όνομα του.

    Παρά τις εκκλήσεις του προέδρου Πούτιν για ψυχραιμία, οι συγγενείς των ομήρων εκφράζουν την οργή τους για την έλλειψη πληροφόρησης.

    Πολλά μέλη των οικογενειών τους έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα νοσοκομεία,προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν οι συγγενείς είναι νεκροί ή ζωντανοί.

    Oμως τους απαγορεύεται η είσοδος με την δικαιολογία ότι, αν μπουν στα νοσοκομεία, θα δυσχεράνουν το έργο των γιατρών.

    Δημόσια συγνώμη του Ρώσου προέδρου

    Συγνώμη από τους συγγενείς των ομήρων που έχασαν τη ζωή τους, ζήτησε σε τηλεοπτικό διάγγελμα χθες βράδυ, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

    «Δεν μπορούσαμε να τους σώσουμε όλους», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος πρόεδρος και τόνισε ότι ο στόχος της επιχείρησης που ήταν να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές, επετεύχθη.

    Αναφερόμενος στη διεθνή τρομοκρατία, ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο, απάνθρωπο και ανελέητο εχθρό.

    [04] Νέα επίθεση αυτοκτονίας Παλαιστινίου καμικάζι

    27/10/2002 5:18:00 μμ

    Τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 30 απλοί πολίτες τραυματίστηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας Παλαιστινίου καμικάζι στον εβραικό οικισμό Αριελ, της Δυτικής Όχθης. Ζωσμένος με εκρηκτικά ο Παλαιστίνιος καμικάζι πυροδότησε την έκρηξη τους, όταν πλησίασε σε σταθμό βενζίνης, στο εστιατόριο του οποίου έτρωγαν οι στρατιώτες. Την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβαν με ανώνυμο τηλεφώνημα οι Ταξιαρχίες των Μαρτύρων του Αλ Ακσα, ένοπλη ομάδα που συνδέεται με την οργάνωση Φατάχ. Η ισραηλινή κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της επέρριψε ευθύνες στην Παλαιστινιακή Αρχή λέγοντας ότι η τελευταία "δεν έχει πράξει τίποτε εναντίον της τρομοκρατίας". Εν τω μεταξύ δύο ένοπλοι Παλαιστίνιοι έχασαν σήμερα τη ζωή τους από πυρά Ισραηλινών, κατά την επιχείρηση που πραγματοποίησαν σήμερα στην παλαιστινιακή πόλη Νάμπλους, τα στρατεύματα του εβραϊκού κράτους.

    Οι παλαιστινιακές πηγές έκαναν λόγο για δολοφονία. Από την πλευρά του ο ισραηλινός στρατός τόνισε πως οι δυνάμεις του προσπάθησαν να συλλάβουν Παλαιστίνιους αγωνιστές, οι οποίοι στην πορεία άνοιξαν πυρ.

    ''Οι στρατιώτες ανταπέδωσαν τα πυρά και κατά την ανταλλαγή πυρών έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα και τραυματίσθηκε άλλο ένα. Ενας από τους στρατιώτες τραυματίσθηκε'', τόνισε ο Ισραηλινός εκπρόσωπος.

    Παλαιστίνιοι, αυτόπτες μάρτυρες, δήλωσαν πως Ισραηλινοί με πολιτικά ρούχα, οι οποίοι επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με παλαιστινιακές πινακίδες κυκλοφορίας, πυροβόλησαν και σκότωσαν τους δύο άνδρες.

    Τοπικές ιατρικές πηγές ανακοίνωσαν πως άλλα τρία άτομα, μεταξύ τους κι ένα παιδί, τραυματίσθηκαν.

    [05] Νικητής ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο

    26/10/2002 12:30:00 μμ

    Στα τελευταία τρία λεπτά κρίθηκε χθες η αναμέτρηση σε αγώνα μπάσκετ στο Αλεξάνδρειο ανάμεσα στον Αρη και τον Ολυμπιακό, η ολοκλήρωση των οποίων βρήκε τους "ερυθρόλευκους" νικητές με 78-66 (ημ. 39-31). Οι Πειραιώτες έχοντας ηγέτη τους σε αυτό το διάστημα τον Μίλαν Τόμιτς κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι και να φτάσουν έτσι στο ρoζ φύλλο αγώνα. Σε αντίστοιχους άλλους αγώνες υπήρξαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Μακεδονικός-Μαρούσι 93-85, Παναθηναϊκός-Ολύμπια Λ. 105-79, ΑΕΚ-Περιστέρι 61-52, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 70-87.

    [06] Πρώτη σταθερά στη βαθμολογία η ΑΕΚ

    26/10/2002 12:30:00 μμ

    Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α' εθνικής παραμένει η ΑΕΚ. Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς νίκησε στο "Νίκος Γκούμας" την Καλλιθέα με 1-0 και έφτασε τους 13 βαθμούς, παραμένοντας στην πρώτη θέση, μετά τις πρώτες 5 αγωνιστικές. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, σημείωσε ο Βασίλης Τσάρτας με πέναλτι στο 7ο λεπτό.

    [07] ''Γιορτή του κάστανου'' σε φόντο φθινοπωρινό

    27/10/2002 5:31:00 μμ

    Γιορτή του κάστανου, διοργάνωσαν ο δήμος Παγγαίου Καβάλας σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Παραδοσιακό Σύλλογο Παλαιοχωρίου, στο πάρκο της περιοχής αυτής. Παρά τον δροσερό καιρό παραβρέθηκαν αρκετά άτομα, τα οποία είχαν την ευκαιρία να καταναλώσουν τέσσερις τόνους κάστανα ψημένα στη θράκα και βραστά, αλλά και κρασί, το οποίο έρευσε άφθονο. Η γιορτή του κάστανου αναβιώνει στην καρδιά του φθινοπώρου, όπου η φύση απλόχερα χαρίζει τον ιδιαίτερο καρπό της, που είναι το κάστανο, αλλά και τα μοναδικά χρώματά της πριν από τον χειμωνιάτικο "λήθαργο". Τα κάστανα πρόσφεραν στους επισκέπτες νέες και νέοι, με τους ήχους της μουσικής την ώρα που τα χορευτικά συγκροτήματα των τριών συλλόγων του δήμου (Παλαιοχωρίου-Νικήσιανης-Γεωργιανής), με τους επιδέξιους χορούς τους, ''άναψαν'' τη διάθεση για συμμετοχή στο γλέντι όλων των παρευρισκομένων.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Sunday, 27 October 2002 - 18:04:41 UTC