Browse through our Interesting Nodes on Greek Foreign Affairs Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 02-10-04

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Στην Αθήνα ο Δανός πρωθυπουργός
  • [02] Δεν θα υπάρξει ρύθμιση για μη εγγεγραμμένους
  • [03] Οι περιοδείες Μπακογιάννη-Τζαννετάκου
  • [04] Πυραυλικές δοκιμές στο Πακιστάν
  • [05] Τρόμος στην Ουάσιγκτον
  • [06] Βαζέχα ο λυτρωτής του Παναθηναϊκού
  • [07] Τέλος το ΟΥΕΦΑ για Ηρακλή και Ξάνθη
  • [08] Ανετη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

    [01] Στην Αθήνα ο Δανός πρωθυπουργός

    4/10/2002 12:28:00 πμ

    Στην Αθήνα αναμένεται να φθάσει σήμερα ο προεδρεύων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Δανός πρωθυπουργός, Αντερς Φογκ Ρασμούσεν ο οποίος θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, στο πλαίσιο των επαφών του ενόψει της άτυπης συνόδου κορυφής που θα πραγματοποιηθεί στις 24 του μηνός στις Βρυξέλλες. Στην ελληνική πρωτεύουσα φτάνει σήμερα και ο κοινοτικός Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Εμπορίου, κ. Πασκάλ Λαμί.

    [02] Δεν θα υπάρξει ρύθμιση για μη εγγεγραμμένους

    4/10/2002 12:20:00 πμ

    Δεν θα ψηφίσουν στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές όσοι δεν κατέστη δυνατόν να περιληφθούν στους καταλόγους, μέχρι την ημερομηνία που είχε οριστεί. Ο υπ. Εσωτερικών Κ.Σκανδαλίδης κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας διακομματικής επιτροπής, κατέθεσε πρόταση για πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία θα μπορούσαν να ψηφίσουν οι εν λόγω εκλογείς, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από τη ΝΔ. Σχολιάζοντας την προεκλογική τακτική της ΝΔ, ο κ.Σημίτης τόνισε πως επειδή οι επιλογές της συναντούν την απόρριψη, καταφεύγει στο διχασμό και την καταστροφολογία ενώ με την τακτική της απαξιώνει τους θεσμούς.

    Τα μέλη της κυβέρνησης ενεργά στον προεκλογικό αγώνα

    Στην εισαγωγική του ομιλία στο υπουργικό συμβούλιο χθες, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας πως το επόμενο δεκαήμερο κρίνεται η επόμενη τετραετία για τις τοπικές κοινωνίες. ''Κρίνεται, δηλαδή, το αν θα είναι μία τετραετία έργων και ανάπτυξης ή μία τετραετία με εστίες οπισθοδρόμησης και αντίδρασης σε νομούς και δήμους της χώρας''.

    Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ''τα στελέχη της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ και οι φίλοι μας σε όλη τη χώρα συσπειρώνονται και κινητοποιούνται για να εκλεγούν ικανές ηγεσίες. Το χρέος να πρωτοστατήσουμε σε αυτή την κινητοποίηση είναι μεγαλύτερο για τα μέλη της κυβέρνησης. Ο αγώνας και η παρουσία μας κοντά στους υποψηφίους μας, ο κοινός αγώνας με τους πολίτες αποτελεί κρίσιμη συμβολή στην κινητοποίηση για δημιουργικές, ικανές και προοδευτικές ηγεσίες σε κάθε νομό και σε κάθε δήμο'', υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

    Οξύνονται οι αντιπαραθέσεις

    Σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης, εν τω μεταξύ, μεταξύ κυβέρνησης, Νέας Δημοκρατίας και του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αποτέλεσε η κατανομή περίπου 200.000 ψηφοφόρων στο Δήμο Αθηναίων σε εκλογικά διαμερίσματα άσχετα με τον τόπο διαμονής τους.

    Ευθύνες στην κυβέρνηση για το θέμα επέρριψε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο υπουργείο Εσωτερικών.

    Απαντώντας ο Κώστας Σκανδαλίδης, επισήμανε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα εμφανίζονται στο Δήμο Αθηναίων και αυτό αποδεικνύει την αδιαφορία της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου.

    Ευθύνες στο υπουργείο Εσωτερικών για το θέμα που έχει ανακύψει επέρριψε πριν από λίγο και η Ντόρα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για μείζον πρόβλημα των εκλογών.

    Κόντρα Σκανδαλίδη - Αβραμόπουλου

    Ειδικότερα ως προς την προχθεσινή ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων, με την οποία κατηγορείται ο υπουργός Εσωτερικών για το πρόβλημα των παραληφθέντων, ο κ. Σκανδαλίδης δήλωσε έκπληκτος αφού όπως είπε τα δημοτολόγια είναι αμιγώς αρμοδιότητα του Δήμου.

    Ο κ. Αβραμόπουλος αργότερα χθες επανήλθε με νεώτερη ανακοίνωση του στην οποία κατηγόρησε το υπουργείο για ''πονηρά τεχνάσματα για να καλύψει παραλείψεις και λάθη του και να απαλλαγεί από τις νόμιμες ευθύνες και υποχρεώσεις του''.

    Ο δήμαρχος -με την ανακοίνωση - αποποιείται των ευθυνών του για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους παραληφθέντες από τους εκλογικούς καταλόγους και ισχυρίζεται πως οι Δήμοι και τα Ληξιαρχεία δεν παρακολουθούν τους δημότες όταν αλλάζουν διευθύνσεις.

    Προσθέτει επίσης πως με την απογραφή του 2001 το υπουργείο Εσωτερικών διαθέτει τις διευθύνσεις όλων των Ελλήνων πολιτών και θα όφειλε να τις γνωστοποιήσει στις δημοτικές αρχές αντί να ζητάει από τους πολίτες να το πράξουν αυτοί. Τέλος, καταλήγει κάνοντας έναν υπαινιγμό για την έκδοση εκλογικών καρτών, οι οποίες στοίχισαν -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- πολλά χρήματα, αλλά είναι ωστόσο άχρηστες στους πολίτες, καθώς δεν χρειάζονται να τις έχουν μαζί τους κατά την ψηφοφορία.

    Απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του δημάρχου Αθηναίων, ο υπουργός εσωτερικών Κ. Σκανδαλίδης, με ανακοίνωση του Υπουργείου, τονίζει πως ο κ. Αβραμόπουλος "αποδεικνύει άγνοια της νομοθεσίας, καθώς ισχυρίζεται ότι την ευθύνη για την κατάρτιση των εκλογικών καταλόγων την έχει το υπουργείο Εσωτερικών".

    "Οταν η πολιτική ηγεσία του Δήμου αγνοεί τις αρμοδιότητες της, τα λόγια είναι περιττά", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σκανδαλίδης.

    Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ο κάθε Ελληνας πολίτης δηλώνει τη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται την ώρα της απογραφής και όχι την διεύθυνση κατοικίας ή το Δήμο που έχει οικογενειακή μερίδα. Για το θέμα της έκδοσης των εκλογικών καρτών ο υπουργός αντεπιτίθεται και ερωτά τον κ. Αβραμόπουλο γιατί αφού θεωρεί τις κάρτες "άχρηστες" ζήτησε από το Υπουργείο 1.985.327 ευρώ για τη διανομή των καρτών στους δημότες του και γιατί τελικά ο Δήμος κατάφερε να μοιράσει μόνο το 36%, όταν ο μέσος όρος στους δήμους της χώρας ξεπερνά το 64%.

    Τέλος ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους δημότες Αθηναίων να προσέλθουν στις κάλπες αφού πρώτα πληροφορηθούν που ψηφίζουν είτε από το τηλεφωνικό κέντρο 1464 είτε από την ηλεκτρονική σελίδα www.ypes.gr.

    Στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών υπήρξε αναφορά και για τις σχετικές δηλώσεις του γραμματέα της ΚΕ της ΝΔ Ε. Μεϊμαράκη.

    "Το υπουργείο δεν θεωρεί ότι δεν υπήρξαν ή δεν υπάρχουν προβλήματα, είναι φυσικό να υπάρχουν σε κάθε μεγάλη αλλαγή που πραγματοποιείται. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να αποδίδουμε τα του "Καίσαρος τω Καίσαρι", τονίζεται στην αναοκίνωση.

    [03] Οι περιοδείες Μπακογιάννη-Τζαννετάκου

    4/10/2002 9:14:00 πμ

    Στο ΙΚΑ Κάτω Πετραλώνων θα βρεθεί σήμερα στις 10 το πρωί η υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ στις 8 το βράδυ με μουσική εκδήλωση και ομιλία θα εγκαινιάσει το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "Αθήνα Αύριο", στο Σύνταγμα. Εν τω μεταξύ, ο υποψήφιος υπερνομάρχης του συνδυασμού "Ελεύθερη Αυτοδιοίκηση Τώρα", Γιάννης Τζαννετάκος, στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί το ΕΚΑΒ και στις 6 το απόγευμα θα περιοδεύσει στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, στις οδούς Αιόλου και Ερμού.

    [04] Πυραυλικές δοκιμές στο Πακιστάν

    4/10/2002 10:24:00 πμ

    Τηλεκατευθυνόμενες δοκιμές πυραύλων εδάφους - εδάφους, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να φέρουν συμβατικές, αλλά και πυρηνικές κεφαλές πραγματοποίησε με επιτυχία το Πακιστάν. Σύμφωνα με ινδικό ειδησεογραφικό πρακτορείο, η Ινδία είχε προηγουμένως ενημερωθεί από το Πακιστάν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν δοκιμές πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς τύπου Σαχέεν. Η Ινδία και το Πακιστάν διέρχονται από περίοδο έντασης λόγω της αμφισβητούμενης περιοχής του Κασμίρ, την οποία διεκδικούν και οι δύο. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού στρατού, ταξίαρχος Σαλάτ Ραζά, υπογράμμισε ότι επρόκειτο για "δοκιμές ρουτίνας". Οι πύραυλοι τύπου Σαχέεν έχουν βεληνεκές περίπου 750 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press. Η Ινδία ανακοίνωσε ότι η δοκιμή του πυραύλου μέσου βεληνεκούς Hatf-IV από το Πακιστάν δεν προκάλεσε "υπέρμετρη ανησυχία" στο Νέο Δελχί.

    Το χρονικό της έντασης

    Η σημερινή δοκιμή πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν από την τελευταία φάση των τοπικών εκλογών στο ινδικό Κασμίρ οι οποίες θα συμπέσουν με τις βουλευτικές εκλογές στο Πακιστάν.

    Τον περασμένο Μάιο, το Πακιστάν είχε πραγματοποιήσει σειρά πυραυλικών δοκιμών, σε μία περίοδο κατά την οποία βρισκόταν πολύ κοντά σε πόλεμο με την Ινδία.

    Από τότε, περίπου ένα εκατομμύριο στρατιώτες έχουν μεταβεί στα σύνορα των δύο χωρών, αν και οι ανησυχίες για έναν πιθανό πόλεμο έχουν πλέον εξασθενήσει. Η Ινδία έστειλε στρατιώτες στα σύνορά της με το Πακιστάν, προετοιμάζοντας το έδαφος για μία διένεξη, μετά την επίθεση στο κοινοβούλιο στο Νέο Δελχί τον περασμένο Δεκέμβρι.

    Το Νέο Δελχί είχε θεωρήσει υπεύθυνες τότε τις οργανώσεις αυτονομιστών ανταρτών, οι οποίες - σύμφωνα με την Ινδία - διαθέτουν την υποστήριξη του Πακιστάν. To Ισλαμαμπάντ όμως αρνείται τους εν λόγω ισχυρισμούς.

    Η Ινδία έχει ζητήσει από το Πακιστάν να λάβει μέτρα για να εμποδίσει τη διέλευση εξτρεμιστών από το έδαφός της προς το υπό ινδική διοίκηση Κασμίρ. Τόσο οι Ηνωμένες Πολιτείες όσο και η Βρετανία έχουν απευθύνει εκκλήσεις στο Πακιστάν να λάβει υπόψη του τα αιτήματα της Ινδίας.

    [05] Τρόμος στην Ουάσιγκτον

    4/10/2002 11:18:00 πμ

    Πέντε άτομα έπεσαν νεκρά μέσα σε διάστημα μόλις 16 ωρών κατά τη διάρκεια μεμονωμένων επιθέσεων εναντίον τους σε ακριβό προάστιο στην Ουάσινγκτον, γεγονός που έχει επιφέρει τον πανικό στις Ηνωμένες Πολιτείες.

    Τρεις άνδρες και δύο γυναίκες σκοτώθηκαν όταν άγνωστοι οπλοφόροι τους πυροβόλησαν σε πρακτορεία βενζίνης και εμπορικά κέντρα στο προάστιο Μοντγκόμερι Κάουντι, βορείως της αμερικανικής πρωτεύουσας. Τα σχολεία στην περιοχή έχουν κλείσει, ενώ οι αρχές έχουν απαγορεύσει τις εκδηλώσεις σε δημόσιους χώρους, μέχρι να διαπιστωθεί εάν οι επιθέσεις συνδέονταν μεταξύ τους.

    Πρόκειται για έξι συνολικά επιθέσεις, οι οποίες έλαβαν χώρα σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων μεταξύ τους, από το βράδυ της Τετάρτης μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

    Πανικός

    Οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν ακόμη συλλάβει υπόπτους για τις επιθέσεις. Ο ανταποκριτής του BBC στην Ουάσινγκτον αναφέρει ότι οι επιθέσεις φαίνονται τυχαίες, γεγονός που προκαλεί ακόμη περισσότερο πανικό στην περιοχή.

    Ο διοικητής της τοπικής αστυνομίας, Τσαρλς Μους, δήλωσε ότι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα λευκό φορτηγάκι με μαύρες και μοβ πινελιές, το οποίο εθεάθη σε μία από τις επιθέσεις.

    "Πιστεύουμε ότι όλες οι επιθέσεις συνδέονταν μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο. Ομως, δεν ξέρουμε μέχρι στιγμής εάν τα εν λόγω άτομα γνωρίζονταν μεταξύ τους", δήλωσε ο αστυνομικός διοικητής.

    Τα θύματα

    Η εκπρόσωπος της αστυνομίας έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για τους φόνους:

    Ένας 55χρονος άνδρας δολοφονήθηκε στο χώρο στάθμευσης ενός πολυκαταστήματος. Ένας άνδρας που οδηγούσε μια μηχανή κουρέματος γκαζόν πυροβολήθηκε στις 07.45 τοπική ώρα. Ένας ακόμα άνδρας που γέμιζε με βενζίνη το αυτοκίνητό του έπεσε νεκρός σε πρατήριο βενζίνης στις 08.15 τοπική ώρα. Στις 08.45 τοπική ώρα, μια γυναίκα πέθανε όταν δέχθηκε τα πυρά αγνώστων έξω από ένα ταχυδρομείο. Μία ακόμα γυναίκα πυροβολήθηκε σε πρατήριο της Shell.

    Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δράστες είχαν σκοπό να ληστέψουν τα θύματα. Οι αστυνομικές αρχές φοβούνται ότι ο δράστης ή οι δράστες μπορεί να επιτεθούν ξανά.

    Πηγή: BBC

    [06] Βαζέχα ο λυτρωτής του Παναθηναϊκού

    4/10/2002 12:29:00 πμ

    Για μία ακόμα φορά χρειάστηκε να επιστρατευθεί ο γερόλυκος Χριστόφ Βαζέχα για να "βγάλει τα κάστανα από την φωτιά" και να λυτρώσει τον απογοητευτικό και πάλι Παναθηναϊκό. Η πρόκριση ήταν το μόνο θετικό για τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε το όνομα και την ιστορία της ομάδας. Οι "πράσινοι" χρειάστηκαν παράταση για να πάρουν το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, καθώς η Λίτεξ με γκολ του Γκραφ στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Τα γκολ του Βαζέχα στο 107' και στο 120' διαμόρφωσαν το τελικό 2-1, ανακουφίζοντας τους 12.000 οπαδούς της ομάδας του που βρέθηκαν στη Λεωφόρο.

    Όσοι περίμεναν ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν μια ευκαιρία για τους "πράσινους" να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις, διαψεύστηκαν οικτρά, καθώς απέναντι στην συνεχώς αμυνόμενη, αλλά μετρίων δυνατοτήτων, Λίτεξ οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος διατήρησαν μια άκαρπη υπεροχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

    Οι φίλοι του "τριφυλλιού" άρχισαν να χάνουν την υπομονή τους και αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους κατά την αποχώρησή τους στα αποδυτήρια.

    Αυτό φάνηκε να έχει κάποια επίδρασει στους παίχτες του Παναθηναϊκού, που μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να παραβιάσουν την εστία του Βούλγαρου γκολκίπερ.

    Αντίθετα, στις καθυστερήσεις του αγώνα η Λίτεξ με ένα σουτ του Γκράφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νικοπολίδη και οδήγησε τον αγώνα στην παράταση.

    Η λύτρωση για τους "πράσινους" ήρθε στο 107' με τον αγέραστο Κριστόφ Βαζέχα που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Στάβρεφ στο σουτ του Λίνκαρ και με κεφαλιά ισοφάρισε. Ο Ελληνοπολωνός σκόραρε και στις καθυστερήσεις της παράτασης, χαρίζοντας στην ελληνική ομάδα τη νίκη, γεγονός που ουδόλως εμπόδισε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να αποδοκιμάσουν παίκτες, προπονητή και διοίκηση.

    Οι συνθέσεις των ομάδων:

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας, Κυργιάκος, Χένρικσεν, Σαϊνιο (46' Ολισαντέμπε), Μπασινάς, Κόλκα, Μικάελσεν (86' Λίνκαρ), Καραγκούνης, Κωνσταντίνου (74' Βαζέχα)

    ΛΙΤΕΞ: Στάβρεφ, Ζέλεφ, Ζάγκορσιτς, Κιρίλοφ, Τιάγκο Σίλβα, Νικόλοφ, Γελένκοβιτς, Χιντουάτ (86' Σαρμιέντο), Μπορνοσούζοφ (96' Κράστεφ), Ντιμιτρόφ (46' Γιόβοφ), Γκραφ.

    [07] Τέλος το ΟΥΕΦΑ για Ηρακλή και Ξάνθη

    3/10/2002 10:55:00 μμ

    Ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να κρατήσει την διαφορά των δύο τερμάτων (4-2) που είχε αποκτήσει στον πρώτο αγώνα και αποκλείστηκε από την Ανόρθωση στη Λευκωσία. Οι Κύπριοι κέρδισαν παλικαρίσια με 3-1 και πήρε παλικαρίσια την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τα γκολ της Κυπριακής ομάδας πέτυχαν οι Κετσπάγια (9'), Μάγιακ (57') και Ξιούρουππας (81'), ενώ για τον Ηρακλή είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Φοφόνκα στο 32'.

    Στον άλλο αγώνα, η Ξάνθη με μια ισοπαλία κόντρα στη Λάτσιο ολοκλήρωσε την παρθενική παρουσία της στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Το βαρύ 4-0 του πρώτου αγώνα δεν έδινε ελπίδες πρόκρισης στην ακριτική ομάδα. Να σημειωθεί ότι η ιταλική ομάδα αγωνιζόταν με δέκα παίκτες από το 35', λόγω αποβολής του Κολονέζε.

    [08] Ανετη πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

    3/10/2002 9:11:00 μμ

    Με δύο γκολ σε διάστημα μόλις τριών λεπτών στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ ξεκαθάρισε την υπόθεση πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, απέναντι στην πορτογαλική Λεϊσόες. Οι παίχτες του Αγγελου Αναστασιάδη δεν αρκέστηκαν όμως σε αυτά, καθώς φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ τους Πορτογάλους, νικώντας τους με 4-1 και προσφέροντας παράλληλα πλούσιο θέαμα στους 10.000 φιλάθλους τους, που παρακολούθησαν τον αγώνα. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης (15'), Οκκάς (17', 80') και Κουτσόπουλος (57'), ενώ για τη Λεϊσόες μείωσε ο Πέντρας στο 82', που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Friday, 4 October 2002 - 9:01:06 UTC