Read the US State Department's Country Reports on Human Rights Practices Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

The Hellenic Radio (ERA): News in Greek, 01-12-29

The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Hellenic Radio (ERA) <www.ert.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Συνεχίζονται οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί
  • [02] Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι
  • [03] Δρομολόγια Μετρό - Ηλεκτρικού για 31/12
  • [04] Πυρκαγιά με νεκρούς στη Μαδρίτη
  • [05] Ειρηνικές διαδηλώσεις σε Ναμπλούς Ραμάλα
  • [06] Διέλυσε το Κοινοβούλιο ο Χόρχε Σαμπάιο
  • [07] ''Οδός πεσέτας'' στην Ανδαλουσία
  • [08] Η πρώτη ληστεία ευρώ σε τράπεζα της Πορτογαλίας
  • [09] Καμία αύξηση στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ
  • [10] Υδατοσφαίριση: Νίκη του Παναθηναϊκού
  • [11] Αγώνας μπάσκετ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες
  • [12] Στον Ηρακλή και πάλι ο Λεβάν Κεμπάτζε
  • [13] Αγενής χώρα η Γαλλία για τους Βρετανούς
  • [14] Κορέα: Νομοσχέδιο για εμπόριο κρέατος σκύλων
  • [15] Λειτουργία απογευματινών ιατρείων

    [01] Συνεχίζονται οι αμερικανικοί βομβαρδισμοί

    29/12/2001 7:08:00 μμ

    Οι ΗΠΑ απέρριψαν τις προτάσεις της νεοσύστατης αφγανικής κυβέρνησης να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί και ο πρόεδρος Μπους θέλοντας να κρατήσει σε ετοιμότητα τον αμερικανικό λαό είπε ότι υπάρχουν πληροφορίες για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις σαν αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου. Τη νύχτα μάλιστα, σύμφωνα με το πρακτορείο Αφγανικός Ισλαμικός Τύπος, βομβάρδισαν την περιοχή Πακτιά του Ανατολικού Αφγανιστάν.

    Ένταση στις σχέσεις Ινδίας Πακιστάν

    Στο μεταξύ, επικίνδυνα τεταμένη παραμένει η κατάσταση σε Ινδία και Πακιστάν, παρά την πρόθεση και των δυο χωρών να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες.

    Το Πακιστάν, αν και ανακοίνωσε ότι δεν έχει ζητήσει συνάντηση με την Ινδία σε επίπεδο κυβερνήσεων δήλωσε ότι είναι πρόθυμο να διαπραγματευθεί ώστε να αποφευχθεί η περαιτέρω ένταση. Σύμφωνα με δηλώσεις του Αμπτούλ Σατάρ, υπουργού Εξωτερικών του Πακιστάν, η κατάσταση θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε πολεμική σύρραξη.

    Επεσήμανε επίσης ότι είναι αδιανόητη έστω και ως σκέψη η χρήση πυρηνικών όπλων σε περίπτωση πολέμου. Από την πλευρά του ο ινδός πρωθυπουργός δήλωσε ότι η χώρα του θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθεί ο πόλεμος με το Πακιστάν, όμως κάλεσε τον λαό του να είναι έτοιμος "για κάθε πιθανότητα" στο πλαίσιο της κρίσης με τη γειτονική χώρα.

    Την ίδια, ώρα, δεκαεννέα ινδοί στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι πέντε τραυματίσθηκαν από νάρκες, "που εξερράγησαν από ατύχημα" καθώς τις τοποθετούσαν κατά μήκος της μεθορίου με το Πακιστάν.

    Που βρίσκεται ο Οσάμα Μπιν Λάντεν;

    Το Αφγανιστάν επιμένει ότι ο Μπιν Λάντεν κρύβεται στο Πακιστάν, όπου έχει εγκαταστήσει βάση στην πόλη Πεσάουαρ, ενώ συνεχίζει να μετακινείται στη μεθοριακή ζώνη με το Αφγανιστάν.

    Είναι η τρίτη φορά μέσα σε δύο ημέρες που το υπουργείο Αμυνας του Αφγανιστάν αναφέρει επίμονα την παρουσία του Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν, κάτι που εγείρει ερωτηματικά στο Ισλαμαμπάντ.

    Το Πακιστάν πάντως δηλώνει ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο μπιν Λάντεν.

    Διάγγελμα Μπους

    Η εξάλειψη της τρομοκρατίας θα είναι η πρώτη προτεραιότητα του Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους για το 2002.

    Αυτό δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος απευθυνόμενος προς τον αμερικανικό λαό κατά το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό του διάγγελμα τονίζοντας ότι το 2001 ήταν μια χρονιά θλίψης αλλά ταυτόχρονα και υπερηφάνειας.

    [02] Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

    Πηγή: ΕΡΑ 29/12/2001 6:04:00 μμ

    Ανοικτά μέχρι τις 6 το απόγευμα παρέμειναν τα καταστήματα και μέχρι και την τελευταία στιγμή η κίνηση στη Βαρβάκειο αγορά ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι θέλει πλούσια εδέσματα και χιλιάδες Αθηναίοι έσπευσαν στο κέντρο της πόλης για τις αναγκαίες προμήθειες. Οι τιμές κυμαίνονται περίπου στα περυσινά επίπεδα. Το πρωί συνεργεία του ΣΔΟΕ και του υπουργείου Ανάπτυξης, πραγματοποίησαν εντατικούς ελέγχους. Αύριο τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

    Τη Δευτέρα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα καταστήματα θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα.

    [03] Δρομολόγια Μετρό - Ηλεκτρικού για 31/12

    Πηγή: ΕΡΑ 29/12/2001 3:35:00 μμ

    Μία ώρα νωρίτερα θα σταματήσουν τα δρομολόγια του ΜΕΤΡΟ την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου. Έτσι, τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από το Σταθμό του Συντάγματος στις 11 το βράδυ προς όλες τις κατευθύνσεις. Νωρίτερα θα σταματήσουν την ίδια μέρα και τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου.

    [04] Πυρκαγιά με νεκρούς στη Μαδρίτη

    29/12/2001 7:27:00 μμ

    Πέντε ερασιτέχνες μουσικοί ηλικίας 19 και 20 χρόνων έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθήκη κοντά στη Μαδρίτη. Τα πτώματα ανακαλύφθηκαν στην κατεστραμμένη από την πυρκαγιά αίθουσα στα νότια της Μαδρίτης. Οι μουσικοί είχαν νοικιάσει τον χώρο για να κάνουν πρόβες. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο ένας πυροσβέστης δήλωσε ότι πιθανότατα η πυρκαγιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ή από ένα θερμαντικό σώμα που υπήρχε στο χώρο.

    [05] Ειρηνικές διαδηλώσεις σε Ναμπλούς Ραμάλα

    29/12/2001 6:45:00 μμ

    Φωτογραφία αρχείου

    Με τη συμμετοχή πολλών δυτικών ειρηνιστών, Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν στις πόλεις Ναμπλούς και Ραμάλα, στα βόρεια της Δυτικής Οχθης, διαμαρτυρόμενοι για την κατοχή εδαφών από τους Ισραηλινούς. Περίπου 1000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από το πανεπιστήμιο Αλ Νατζάα της Ναμπλούς ζητώντας με συνθήματα την απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

    Στη Ραμάλα, περίπου εκατό διαδηλωτές, στην πλειονότητά τους ξένοι ειρηνιστές, βάδισαν μέχρι ενός ισραηλινού οχυρώματος στην είσοδο της πόλης, στήνοντας μία παλαιστινιακή σημαία σε ένα κενό σημείο, και πετώντας τα εμπόδια που είχαν τοποθετήσει στο οδόστρωμα οι ισραηλινοί στρατιώτες.

    Παράλληλα, περίπου 300 ισραηλινοί Εβραίοι και Αραβες, μέλη φιλειρηνικών οργανώσεων μοίρασαν τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης στους χωρικούς της κοινότητας Μπέιτ Ουμάρ, στα νότια της Βηθλεέμ, στη Δυτική Οχθη.

    Νωρίτερα, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Γιάσερ Αραφάτ δήλωσε ότι είναι πολύ θυμωμένος με την απόφαση του Ισραήλ να τον εμποδίσει να μεταβεί στη Βηθλεέμ για τα Χριστούγεννα και κάλεσε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Αριέλ Σαρόν να επιστρέψει στις ειρηνευτικές συνομιλίες.

    Παράλληλα, κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες να στείλουν τον απεσταλμένο Aντονι Ζίνι πίσω στη Μέση Ανατολή για να αρχίσει να εφαρμόζει τις προτάσεις για την κατοχύρωση της ειρήνης με το Ισραήλ.

    Η Ουάσινγκτον δήλωσε ότι ο Ζίνι θα επιστρέψει μόνο αν οι Παλαιστίνιοι λάβουν πιο χειροπιαστά μέτρα για τον τερματισμό των επιθέσεων των ισλαμιστών και αν οι Ισραηλινοί χαλαρώσουν τους περιορισμούς στους Παλαιστινίους.

    [06] Διέλυσε το Κοινοβούλιο ο Χόρχε Σαμπάιο

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 12:16:00 μμ

    Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας, Χόρχε Σαμπάιο, διέλυσε το Κοινοβούλιο και προκήρυξε πρόωρες γενικές εκλογές για τις 17 Μαρτίου. Ο Σαμπάιο όρισε τις πρόωρες εκλογές ύστερα από την παραίτηση, την περασμένη εβδομάδα, του σοσιαλιστή πρωθυπουργού Αντόνιο Γκουτέρες. Οι εκλογές επρόκειτο να διεξαχθούν κανονικά τον Οκτώβριο του 2003. Ο Σαμπάιο είπε πως κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κανένα πολιτικό κόμμα ή ομάδα στο παρόν Κοινοβούλιο δεν είναι ικανό να σχηματίσει νέα κυβέρνηση.

    Ο σοσιαλιστής πρωθυπουργός Αντόνιο Γκουτέρες, που βρισκόταν στην εξουσία για έξι χρόνια, υπέβαλε την παραίτησή του αφού το Σοσιαλιστικό Κόμμα έχασε τον έλεγχο των τριών μεγαλύτερων πόλεων της Πορτογαλίας από τους Σοσιαλδημοκρατες στις τοπικές εκλογές της 16ης Δεκεμβρίου.

    [07] ''Οδός πεσέτας'' στην Ανδαλουσία

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 12:05:00 μμ

    Ο δήμαρχος του Ελ Μπόργκε, στην Ανδαλουσία, αποφάσισε να αφιερώσει έναν δρόμο στην πεσέτα που φεύγει και αφήνει τη θέση της στο ευρώ. "Η οδός της πεσέτας" θα εγκαινιαστεί την Ανοιξη προς τιμήν του νομίσματος "που εκπροσώπησε την Ισπανία επί 130 χρόνια", λέει ο Χοσέ Αντόνιο Πόντσε. Η απόδοση τιμών στην πεσέτα από τον δήμαρχο Πόντσε είναι και ένας τρόπος για να γίνει γνωστή η μικρή του πόλη που ζει από την παραγωγή της σταφίδας.

    [08] Η πρώτη ληστεία ευρώ σε τράπεζα της Πορτογαλίας

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 2:06:00 μμ

    Τρεις ένοπλοι λήστεψαν χτες τράπεζα στη βόρεια Πορτογαλία, παίρνοντας για λεία εσκούδος και "φρέσκα" χαρτονομίσματα ευρώ, αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα "24 ώρες". Οι δράστες απείλησαν τους πελάτες και τους υπαλλήλους της τράπεζας στη μικρή πόλη Μπασερόλας και κατάφεραν να βάλουν στους σάκκους τους τα χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.

    Μεταξύ αυτών και ευρώ σε χαρτονομίσματα, τα οποία προορίζονταν για τα αυτόματα μηχανήματα. "Εφυγαν κρατώντας τρεις σάκκους γεμάτους", αφηγείται ένας πελάτης. Οι πορτογαλικές αρχές συνέλαβαν στις αρχές Δεκεμβρίου δύο άνδρες που διέπραξαν την πρώτη κλοπή κερμάτων ευρώ. Οι δράστες είχαν κλέψει 1.795 νομίσματα του ενός ευρώ από το νομισματοκοπείο της Λισαβόνας.

    [09] Καμία αύξηση στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 11:51:00 πμ

    Καμία αύξηση στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ δεν θα γίνει ως τον Ιούνιο, ενώ όλες οι στρογγυλοποιήσεις στις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ΔΕΗ,ΟΤΕ, εισιτήρια ), έχουν γίνει προς τα κάτω για να διευκολυνθεί η ομαλή μετάβαση στο ευρώ, τονίζει σε συνέντευξή του στο "ΒΗΜΑ" ο υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης. Ο κ.Χριστοδουλάκης δηλώνει ότι το κύριο βάρος στο πλαίσιο του ευρώ πρέπει να δοθεί στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας, μέσα από την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών και βελτιώσεων της λειτουργικότητας και αποτελεσματικότητας των αγορών.

    Επίσης, ο υπουργός προσθέτει ότι κεντρικοί άξονες της πολιτικής, στο νέο περιβάλλον, θα είναι οι ιδιωτικοποιήσεις ή μετοχοποιήσεις, αλλά και η αναζήτηση στρατηγικών συμμαχιών για τις δημόσιες υπηρεσίες, ενώ χαρακτηρίζει αμετάκλητες τις αποφάσεις της κυβέρνησης να γίνονται οι στρογγυλοποιήσεις των τιμών των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας υπέρ των καταναλωτών.

    Όσον αφορά τις τιμές προϊόντων και παροχής υπηρεσιών του ιδιωτικού τομέα, ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ.Νίκος Χριστοδουλάκης ξεκαθαρίζει ότι "θεωρείται αυτονόητο πως οι συμφωνίες που έχουν υπογραφεί από τις επαγγελματικές ενώσεις θα εφαρμοσθούν".

    [10] Υδατοσφαίριση: Νίκη του Παναθηναϊκού

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 12:50:00 μμ

    Φωτογραφία αρχείου

    Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα 11-5 στην έδρα του την Πάτρα, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση των ανδρών. Έτσι, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης (30-31 Μαρτίου) αφού τα έξι τέρματα είναι δύσκολο να καλυφθούν στη ρεβάνς που θα γίνει στις 16 Ιανουαρίου.

    [11] Αγώνας μπάσκετ για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 12:20:00 μμ

    Απόλυτη ήταν η επιτυχία του αγώνα μπάσκετ που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του δημάρχου Πανοράματος Θεσσαλονίκης, κ. Καϊτετζίδη, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο ίδρυμα παιδιών με ειδικές ανάγκες "Αγιος Δημήτριος". Στον αγώνα αυτό, το τζάμπολ του οποίου έκανε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης, η "ομάδα-έκπληξη" αντιμετώπισε τον Αστέρα Ιπποδρομίου, στην σύνθεση του οποίου ήταν και ο υφυπουργός Μεταφορών, Σπύρος Βούγιας.

    Στην "ομάδα-έκπληξη" συμμετείχαν ο Νικολαϊδης, ο Λιαδέλης, ο Κολντεμπέλα, ο Πρέλεβιτς, ο Λυπηρίδης, ο Κούβελας, ο Δ. Παπαδόπουλος, ο Διαμαντίδης, ο Παπαϊωακείμ, ο Αγγελίδης, ο Καράγκουτης, ενώ προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

    [12] Στον Ηρακλή και πάλι ο Λεβάν Κεμπάτζε

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 12:47:00 μμ

    Η πρώτη μεταγραφή του χειμώνα για την ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή, είναι ο Γεωργιανός Λεβάν Κεμπάτζε. Ο ξένος παίκτης που ήταν δανεικός από τον Ηρακλή στην Κυπριακή ΑΕ Νέων Παραλιμνίου, επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από εισήγηση του προπονητή Αγγελου Αναστασιάδη. Με τον Κεμπάτζε στη σύνθεσή του, λοιπόν, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ο Ηρακλής στις 6 Ιανουαρίου, για το Κύπελλο.

    Στο θέμα της μετακίνησης του Γεωργιανού επιθετικού αναφέρθηκε με δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Παραλιμνίου, Γιώργος Κούμας: ?Βάση του συμβολαίου που έχουμε δεν ήμασταν αναγκασμένοι να δώσουμε τώρα τον ποδοσφαιριστή. Μετά όμως από αυτό που έγινε με τον Γκοϊγκοβιτς το θέμα ήταν ανθρώπινο, θέμα σχέσεων και όχι παραγόντων.

    [13] Αγενής χώρα η Γαλλία για τους Βρετανούς

    Aννα Κούρτη 29/12/2001 3:59:00 μμ

    Η Γαλλία είναι η πιο αγενής χώρα στον κόσμο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Ντέιλι Τέλεγκραφ και της Σάντεϊ Τέλεγκραφ. Το "χρυσό μετάλλιο" της αγένειας δίνουν οι Βρετανοί στο Παρίσι για την ανάρμοστη συμπεριφορά του προσωπικού των ξενοδοχείων, των πωλητών, των οδηγών ταξί και των σερβιτόρων στα καφέ.

    Αντίθετα ο ένας στους δέκα Βρετανούς θεωρεί ότι οι ΗΠΑ είναι η πιο φιλόξενη χώρα για τους βρετανούς τουρίστες.

    Ένας στους πέντε Βρετανούς πιστεύει ότι οι Αμερικανοί παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στον κόσμο.

    Η Σιγκαπούρη ειδικότερα και η Απω Ανατολή γενικότερα βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις των Βρετανών για τις υπηρεσίες που παρέχουν και η Ταϊλάνδη θεωρείται από τους βρετανούς τουρίστες ως η χώρα που τους επιφυλάσσει τη θερμότερη υποδοχή.

    [14] Κορέα: Νομοσχέδιο για εμπόριο κρέατος σκύλων

    Πηγή: ΑΠΕ 29/12/2001 3:09:00 μμ

    Νοτιοκορεάτες βουλευτές της αντιπολίτευσης κατέθεσαν στη Βουλή νομοσχέδιο, για τη νομιμοποίηση του εμπορίου κρέατος σκύλων παρά τις διεθνείς πιέσεις να δοθεί ένα τέλος στην τοπική παράδοση που θέλει τους σκύλους να είναι, εκτός από πιστοί φίλοι του ανθρώπου, και νόστιμοι μεζέδες στο πιάτο του. Το νομοσχέδιο αυτό τροποποιεί την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέποντας την πώληση σκύλων ως ζώων εκτροφής.

    Τέλος στην πρακτική αυτή ζητάει η Μπριζίτ Μπαρντό

    Ο ισχύων νόμος απαγορεύει τη σφαγή και πώληση ζώων που δεν θεωρούνται επισήμως ζώα προς κατανάλωση.

    "Εξαιτίας της πολιτιστικής τους άγνοιας οι ξένοι πολλές φορές προσβάλλουν τους Νοτιοκορεάτες για την κατανάλωση κρέατος σκύλων", εξήγησε ένας από τους βουλευτές. Η παραδοσιακή κατανάλωση κρέατος βρέθηκε στο προσκήνιο ενόψει της διοργάνωσης από κοινού από τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τον Μάιο και Ιούνιο.

    Η FIFA και η γαλλίδα ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό ζήτησαν από τη Νότια Κορέα να θέσει τέλος στην πρακτική αυτή.

    Όμως ο αντιπρόεδρος της FIFA Νοτιοκορεάτης Τσουνγκ Μονγκ-Γιουν, απέρριψε το αίτημα αυτό συνιστώντας στη FIFA να μην αναμιγνύεται στις διατροφικές συνήθειες ενός κυρίαρχου κράτους.

    [15] Λειτουργία απογευματινών ιατρείων

    29/12/2001 3:08:00 μμ

    Απογευματινά τακτικά ιατρεία θα λειτουργήσουν από τα μέσα Ιανουαρίου στο 90% των δημοσίων νοσοκομείων της χώρας. Σύμφωνα με τους πίνακες του υπουργείου Υγείας το κόστος της ιατρικής εξέτασης θα κυμαίνεται απο 25 έως 90 ευρώ, δηλαδή απο 8.500 έως 30.600 δραχμές.


    The Hellenic Radio (ERA): News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
  • Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    eragr2html v1.00 run on Saturday, 29 December 2001 - 17:55:06 UTC