Browse through our Interesting Nodes on Armenia Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 18 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-08-07

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Ακόμη και οι σεισμογράφοι είναι ευάλωτοι στους χάκερ!
  • [02] Ποτάμι: Η Άννα Κορακάκη γράφει μια λαμπρή σελίδα
  • [03] Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Ρίο

  • [01] Ακόμη και οι σεισμογράφοι είναι ευάλωτοι στους χάκερ!

    Οι σεισμογράφοι και άλλοι αισθητήρες που καταγράφουν τη σεισμική και λοιπή γεωλογική δραστηριότητα, είναι δυνατό να υποστούν κυβερνοεπίθεση από χάκερ και τα στοιχεία τους να αλλοιωθούν.

    Αυτό ανακοινώθηκε στη διάρκεια της μεγάλης ετήσιας διεθνούς συνάντησης χάκερ Def Con στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC.

    «Έως τώρα δεν είχαν υπάρξει έρευνες σε αυτό το πεδίο», δήλωσε ο ειδικός σε θέματα κυβερνοασφάλειας Μπέρτι Μπονίλα από την Κόστα Ρίκα.

    Ο ίδιος και οι συνεργάτες του απέδειξαν πως είναι εφικτό να παραβιάσει κανείς αυτούς τους υπόγειους ή υποθαλάσσιους αισθητήρες, οι οποίοι διαθέτουν ανεπαρκή ασφάλεια, όσον αφορά την μετάδοση των σεισμικών και άλλων δεδομένων τους.

    Οι ερευνητές βρήκαν τρόπους να υποκλέπτουν τα στοιχεία, αλλά και να υπερφορτώνουν τους γεωλογικούς αισθητήρες, έτσι ώστε να στέλνουν τελείως ανακριβή στοιχεία στους επιστήμονες που έχουν αναλάβει την επιτήρηση των αντίστοιχων περιοχών, όπως ρηγμάτων ή ηφαιστείων.

    Ο Μπονίλα επισήμανε πως «εφόσον αυτές οι συσκευές καταγράφουν φυσικές καταστροφές, η παραβίαση των στοιχείων τους θα μπορούσε, μεταξύ άλλων, να συνεπάγεται οικονομικό σαμποτάζ μιας εταιρείας ή μιας χώρας».

    [02] Ποτάμι: Η Άννα Κορακάκη γράφει μια λαμπρή σελίδα

    «Η Άννα γράφει μια λαμπρή σελίδα που σηματοδοτεί τις αστείρευτες δυνάμεις του ελληνικού αθλητισμού και τη δυναμική όλων των αθλημάτων, "μικρών" και "μεγάλων"», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Τομέα Νέας Γενιάς και Αθλητισμού, του Ποταμιού, με τίτλο «Το εύστοχο ξεκίνημα της Άννας», σχετικά με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στο Ολυμπιακό τουρνουά σκοποβολής του Ρίο .

    «Το Ολυμπιακό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη, το πρώτο στη σκοποβολή μετά το 1920 είναι μεγάλη στιγμή για τον ελληνικό αθλητισμό και την Ελλάδα» αναφέρει το Ποτάμι και προσθέτει ότι «την πορεία της Άννας Κορακάκη που σήμερα επιβραβεύεται με το χάλκινο μετάλλιο στο Ρίο, την είχαμε έγκαιρα επισημάνει όταν επιτυχίες της πέρναγαν στα ψιλά».

    «Άννα σ' ευχαριστούμε, μας γέμισες υπερηφάνεια κι αισιοδοξία» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

    [03] Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Ρίο

    Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι στο Ολυμπιακό τουρνουά σκοποβολής του Ρίο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και το πρώτο στη σκοποβολή μετά το 1920, όταν η εθνική ομάδα ανδρών είχε πάρει ασημένιο στην Αμβέρσα, στο αυτόματο πιστόλι 30μ. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κινέζα Ζανγκ Μενγκχούε, ενώ το ασημένιο πήρε η Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα.

    Το μήνυμα του πρωθυπουργού για το μετάλλιο στην Άννα Κορακάκη

    "Η κατάκτηση του χάλκινου από την Άννα Κορακάκη μας κάνει υπερήφανους & μας γεμίζει από χαρά!. Συγχαρητήρια Άννα", αναφέρει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    Συγχαρητήρια μέσω twitter του προέδρου της ΝΔ, Κυρ.Μητσοτάκη, στην Άννα Κορακάκη

    Τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια της Σκοποβολής 'Άννα Κορακάκη που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το χάλκινο μετάλλιο έδωσε με μία ανάρτηση στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    «Η 'Άννα Κορακάκη μας πρόσφερε το πρώτο μετάλλιο στο #Rio2016. Συγχαρητήρια στην 'Άννα & καλή επιτυχία στα άλλα παιδιά», ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος της ΝΔ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποτάμι: Η Άννα Κορακάκη γράφει μια λαμπρή σελίδα


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Sunday, 7 August 2016 - 20:32:30 UTC