Browse through our Interesting Nodes on Turkey Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-06-18

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Μπαν Κι Μουν: Είμαι ευγνώμων για την προσπάθεια της Ελλάδας
  • [02] Die Welt: Πρώτοι παγκοσμίως και με διαφορά οι Έλληνες πλοιοκτήτες
  • [03] Σεκατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης το Ρίο ντε Τζανέιρο
  • [04] Βέλγιο: Δώδεκα συλλήψεις υπόπτων που σχεδίαζαν επιθέσεις
  • [05] ΔΗΜΑΡ: Απαραίτητη η καθιέρωση της απλής αναλογικής
  • [06] Πρόεδρος προς Γ.Γ. ΟΗΕ: Πιέστε την Τουρκία ώστε να εφαρμόσει την συμφωνία για τους πρόσφυγες

  • [01] Μπαν Κι Μουν: Είμαι ευγνώμων για την προσπάθεια της Ελλάδας

    «Έρχεστε σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για την ειρήνη, την σταθερότητα την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Ο ρόλος του ΟΗΕ είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για την προάσπιση του Διεθνούς Δικαίου και την εξασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας, τόσο στην κρίση της Συρίας που έχει δημιουργήσει αυτές τις τεράστιες προσφυγικές ροές, όσο όμως και στα άλλα ανοιχτά μέτωπα της περιοχής, την κρίση στη Λιβύη, αλλά και τις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος, που είναι σε μια πολύ σημαντική περίοδο, προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

    Υπογράμμισε ότι το Κυπριακό είναι κυρίως πρόβλημα εισβολής και παράνομης κατοχής του βορείου τμήματος της Κύπρου, σημειώνοντας ότι είναι καιρός να βρούμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε το Κυπριακό, αναζητώντας δίκαιη και βιώσιμη λύση.Πιστεύω ότι ο ρόλος του ΟΗΕ είναι σημαντικός σε αυτήν την κατεύθυνση, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

    Η χώρα μου πέρασε τον τελευταίο χρόνο, εκτός της οικονομικής κρίσης που περνά τα τελευταία 6 χρόνια, και μια απροσδόκητη ανθρωπιστική κρίση εξαιτίας των προσφυγικών ροών, ανέφερε ο πρωθυπουργός στον γγ του ΟΗΕ.

    Προσωπικά εγώ, η κυβέρνηση, η Πολιτεία, αλλά και το σύνολο του ελληνικού λαού είμαστε περήφανοι που οι Έλληνες πολίτες αντιμετώπισαν με αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς τους συνανθρώπους μας που κατά χιλιάδες έρχονταν από τα νερά του Αιγαίου στα ελληνικά νησιά, τόνισε, επίσης, ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε:

    Χάρη στην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, μια δύσκολη συμφωνία που δίνουμε μάχη για να διατηρηθεί έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τις ροές και άρα να μηδενίσουμε τις εξαιρετικά δυσάρεστες ειδήσεις καθημερινά για θανάτους ανθρώπων στο Αιγαίο και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

    Ελπίζω και με τις δικές σας προσπάθειες θα καταφέρουμε να διατηρήσουμε αυτήν τη συμφωνία, προστατεύοντας βεβαίως τα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά κυρίως αποτρέποντας την κυριαρχία των διακινητών, και σταματώντας αυτήν την μακάβρια ιστορία θανάτων αθώων ανθρώπων στα νερά του Αιγαίου, κατέληξε ο πρωθυπουργός.

    Μπαν Κι Μουν: Είμαι ευγνώμων για την προσπάθεια της Ελλάδας

    Είναι τιμή μου που βρίσκομαι για δεύτερη φορά σε αυτήν την χώρα. Είμαι εδώ για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την προσπάθεια της Ελλάδας, για την προσπάθεια του ελληνικού λαού για την γενναιοδωρία του και για το ότι κατόρθωσε να σταθεί αρωγός σε πολλούς ανθρώπους στους οποίους έδωσε την υποστήριξή του, ανέφερε ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, στην αντιφώνησή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    Είμαι εδώ για να συζητήσουμε πιο στενά πώς μπορούμε να εργασθούμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο, είπε ο γγ του ΟΗΕ, κάνοντας λόγο για μια πολύ δύσκολη κατάσταση που αφορά μισό εκατομμύριο ανθρώπων το περασμένο έτος, ένα σημαντικό αριθμό φέτος λαμβάνοντας υπόψη και την συγκυρία στην Ελλάδα.

    «Επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την δική σας ηγετική στάση, για τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις καθώς και για την πολιτική προς την βιώσιμη ανάπτυξη.

    Ελπίζω μέσα από αυτές τις μεταρρυθμίσεις η χώρας σας να μπορέσει να επιτύχει τη βιωσιμότητα που τόσο επιθυμεί το ταχύτερο δυνατό», ανέφερε, επίσης, ο κ. Μπαν Κι Μουν και προσέθεσε:

    «Η Ελλάδα είναι ένας πολύ σημαντικός εταίρος του ΟΗΕ. Ως ιδρυτικό κράτος έχετε συμβάλλει σε πολλά στοιχεία τόσο στη διεθνή ειρήνη όσο και στην ανάπτυξη εν γένει.

    Εκτιμούμε την συνεισφορά σας προς την περιφερειακή ασφάλεια και επίσης πιστεύουμε ότι η βοήθειά σας σε διάφορες task forces ήταν εξαιρετικά σπουδαία. Βασιζόμαστε στη δική σας βοήθεια».

    Συνεχίζοντας, ο γγ του ΟΗΕ ανέφερε πως επί του παρόντος έχουμε προκλήσεις στη Συρία, βλέπουμε τη συνεχιζόμενη κρίση στη χώρα αυτή, οφείλουμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να παρεμποδίσουμε την συνέχιση τέτοιων καταστάσεων και πώς θα φέρουμε μια πολιτική λύση στην κρίση της Συρίας- επιπλέον θα πρέπει να δούμε το ειρηνευτικό στην Μ. Ανατολή.

    Όλες αυτές οι συνεχιζόμενες διαμάχες παρέχουν ένα γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη εξτρεμιστικών στοιχείων, εμείς ζούμε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, αλλά ταυτοχρόνως πρέπει να πω ότι επαγρυπνούμε και εκφράζουμε τη δέσμευσή μας στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης σφαιρικά, και επιπλέον νομίζω ότι πρέπει να εργασθούμε μαζί παράλληλα, επισήμανε ο Μπαν Κι Μουν, προσθέτοντας ότι ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι κρίσεις ταυτόχρονα «εμείς θέλουμε να εφαρμόσουμε τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης».

    Βασιζόμαστε στην υποστήριξή σας, ο ηγετικός σας ρόλος είναι εξαιρετικά σημαντικός τόσο περιφερειακά και διεθνώς, όσο και για τη δική σας χώρα, γι' αυτό λοιπόν θα ήθελα να συνεχίσουμε την εργασίας μας, κατέληξε ο γγ του ΟΗΕ, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

    [02] Die Welt: Πρώτοι παγκοσμίως και με διαφορά οι Έλληνες πλοιοκτήτες

    Η αξία του ελληνικού εμπορικού στόλου ανέρχεται σε 90 δισ. δολάρια και είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αξία των στόλων άλλων κρατών. Οι Έλληνες εφοπλιστές αγοράζουν και πάλι πλοία, αλλά η ίδια η χώρα τους δεν ωφελείται από αυτό, επισημαίνει δημοσίευμα της Die Welt.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα «χωρίς τους Έλληνες δεν λειτουργεί τίποτα στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα, οι Έλληνες εφοπλιστές καθορίζουν το παγκόσμιο εμπόριο όσο κανένα άλλο έθνος.Οι Έλληνες πλοιοκτήτες κατέχουν το 15% του παγκόσμιου εμπορικού στόλου και σύμφωνα με υπολογισμό της λονδρέζικης εταιρείας Vessels Value η αξία των 4.500 συνολικά πλοίων τους ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 90 δισ. Ευρώ».

    Αν και η Ελλάδα , αναφέρει η Die Welt, περνά βαθιά οικονομική κρίση, «οι Έλληνες εφοπλιστές δεν έχασαν ποτέ την ηγετική τους θέση στις διεθνείς αγορές τα τελευταία χρόνια.Το αντίθετο, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους, αφού κανείς άλλος δεν κάνει τόσες παραγγελίες σε ναυπηγεία όπως οι ναυτιλιακές εταιρείες της Ελλάδας. Έτσι οι Έλληνες πλοιοκτήτες όχι μόνο διατηρούν τη πρώτη θέση παγκοσμίως, αλλά διευρύνουν και την απόσταση που τους χωρίζει από την Ιαπωνία, τη Κίνα, τη Γερμανία και την Σιγκαπούρη»

    Τα ελληνικά λιμάνια, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, «βλέπουν εν τούτοις σπάνια τα πλοία τους. Οι περισσότερες μεταφορές γίνονται από χώρες της Μέσης Ανατολής προς την Αμερική, από Λατινική Αμερική προς την Ασία ή από την Ασία προς την Αυστραλία και την Ευρώπη».

    [03] Σεκατάσταση έκτακτης οικονομικής ανάγκης το Ρίο ντε Τζανέιρο

    Ο κυβερνήτης του Ρίο ντε Τζανέιρο κήρυξε χθες την πολιτεία σε κατάσταση οικονομικής έκτακτης ανάγκης, ζητώντας ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, ώστε η πολιτεία να καλύψει τις υποχρεώσεις της στις δημόσιες υπηρεσίες, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου.

    Όπως υπογραμμίζεται στην επίσημη εφημερίδα της πολιτείας η διοργάνωση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων οδήγησε σε "σοβαρές δυσκολίες στην παροχή βασικών δημοσίων υπηρεσιών" και χρειάζεται να ληφθούν έκτακτα μέτρα για να αποτραπεί "μια ολοκληρωτική κατάρρευση "της διοίκησης της δημόσιας ασφάλειας, υγείας, εκπαίδευσης, μέσων μεταφοράς και περιβαλλοντικής διαχείρισης".

    Τα έσοδα της πολιτείας του Ρίο έχουν καταρρεύσει τα τελευταία δύο χρόνια, εξαιτίας της πτώσης της τιμής του πετρελαίου. Η ανακοίνωση εκδόθηκε έπειτα από την επίσκεψη στην πολιτεία την περασμένη εβδομάδα του μεταβατικού προέδρου Μισέλ Τέμερ που δήλωσε ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα εξασφαλίσει πως θα εκπληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις.Η πόλη αναμένεται να φιλοξενήσει περίπου 500.000 ξένους επισκέπτες κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

    [04] Βέλγιο: Δώδεκα συλλήψεις υπόπτων που σχεδίαζαν επιθέσεις

    Δώδεκα άνθρωποι οι οποίοι φέρεται ότι σχεδίαζαν νέες επιθέσεις, συνελήφθησαν χθες και σήμερα σε εφόδους που πραγματοποίησε η αστυνομία, σε περίπου 40 κατοικίες στο Βέλγιο, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

    Η ανακοίνωση της εισαγγελίας αναφέρει ότι συνολικά 40 άνθρωποι προσήχθησαν μετά τις εφόδους της αστυνομίας.

    [05] ΔΗΜΑΡ: Απαραίτητη η καθιέρωση της απλής αναλογικής

    Υπέρ της αλλαγής του εκλογικού συστήματος με την με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, «με σκοπό την πιστότερη δυνατή αποτύπωση της βούλησης των πολιτών», τάσσεται η ΔΗΜΑΡ.

    Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος, η καθιέρωση της απλής αναλογικής είναι απαραίτητη «ιδιαίτερα τώρα που είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η ενθάρρυνση της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων που είναι ένα εμφανές πια κοινωνικό αίτημα», σημειώνοντας ότι η κοινωνία έχει αποφασίσει ότι θέλει κυβερνήσεις συνεργασίας καθώς από τις εκλογές του 2009 και μετά δεν έχει βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

    «Η χώρα έχει ανάγκη από ένα εκλογικό σύστημα απαλλαγμένο από στρεβλώσεις και στατιστικές αλχημείες που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την άμεση κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

    Η ΔΗΜΑΡ, επικρίνει την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν προχώρησε άμεσα σε αλλαγή του εκλογικού νόμου και «οδηγηθήκαμε σε εκλογές τον Σεπτέμβριο με το εκλογικό σύστημα του απαράδεκτου μπόνους των 50 εδρών με στόχο όπως φάνηκε να διατηρηθούν στην εξουσία με το ίδιο ακριβώς σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» και σήμερα που ο ΣΥΡΙΖΑ «συνειδητοποίησε ότι τα εκλογικά ποσοστά του καταβαραθρώνονται οριστικά και δεν υπάρχουν περιθώρια νέας εκλογικής νίκης λόγω των αδιέξοδων πολιτικών του, φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο την αλλαγή του εκλογικού συστήματος». «Είναι φανερό ότι ο κ. Τσίπρας κινείται και αποφασίζει στη βάση μόνο των εκάστοτε μικροκομματικών σκοπιμοτήτων του», προσθέτει.

    [06] Πρόεδρος προς Γ.Γ. ΟΗΕ: Πιέστε την Τουρκία ώστε να εφαρμόσει την συμφωνία για τους πρόσφυγες

    Την άσκηση πίεσης προς την Τουρκία από τον ΟΗΕ για εφαρμογή της Συμφωνίας που έχει υπογράψει με την ΕΕ για τους πρόσφυγες ζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Μπαν Κι Μουν , κατά την συνάντησή τους, στο Προεδρικό Μέγαρο.

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη αναδρομικά τον κ. Μπαν Κι Μουν για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησε τα καθήκοντά του, ως Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, σύμφωνα με τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το Προσφυγικό λέγοντας «το αντιμετωπίσατε και αυτό με έναν Ανθρωπισμό και μια Αλληλεγγύη που ταιριάζει στις αρχές των Ηνωμένων Εθνών, και αυτό ας είναι το κοινό μας μήνυμα σήμερα, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφύγων, που είναι την Δευτέρα, στις 20 Ιουνίου».

    Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Παυλόπουλος στη Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης -Τουρκίας για το θέμα των προσφύγων, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντική και υπογράμμισε παράλληλα την σημασία της εφαρμογής της.

    Μάλιστα, ο Πρόεδρος επισήμανε την ανάγκη ο καθένας να πράξει αυτό που του αναλογεί, σημειώνοντας ότι το κάνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ελλάδα το έχει κάνει με το παραπάνω, και τονίζοντας ότι πρέπει και η Τουρκία να ασκήσει τα δικά της καθήκοντα και να εκπληρώσει τις δικές της υποχρεώσεις, όπως, επίσης, και ορισμένοι Εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι δείχνουν φοβικά σύνδρομα, τα οποία πρέπει-όπως σημείωσε- να τα εγκαταλείψουν.

    Στο σημείο αυτό, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι η Ελλάδα υπολογίζει πάρα πολύ στη βοήθεια, που μπορεί να δώσει, στο πλαίσιο του ρόλου της, η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες των Ηνωμένων Εθνών.

    Συνεχίζοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο Κυπριακό, επισημαίνοντας ότι πρέπει να επιλυθεί σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας, σύμφωνα με τις αρχές του Ευρωπαϊκού Δικαίου, με βάση το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και πρόσθεσε ότι βασικά είναι αδιανόητο μετά από την επίλυση του Κυπριακού να υπάρχουν εγγυήτριες δυνάμεις.

    Καταλήγοντας, ο κ. Παυλόπουλος, αφού σημείωσε το πόσο προσηλωμένος είναι ο κ. Μπαν Κι Μουν στην προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, υπογράμμισε ότι όταν βλέπουμε φαινόμενα παραβίασης του διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, όλα τα αρμόδια forα θα πρέπει να αντιδρούν για την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και κανείς δεν μπορεί να παραμένει σιωπηλός μπροστά στα φαινόμενα αυτά.

    Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ κ. Μπαν Κι Μουν, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την θερμή υποδοχή εξήρε τον ρόλο της Ελλάδας στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η χώρα μας έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή του προβλήματος και έχει επιδείξει «μια παγκόσμιας κλίμακας αλληλεγγύη».

    Μάλιστα, ο ΓΓ ανέφερε ότι γνωρίζει πως η Ελλάδα βρίσκεται σε περίοδο οικονομικών μεταρρυθμίσεων και αντιμετωπίζει κοινωνικά θέματα, και τόνισε ότι παρόλα αυτά «έχετε βρεθεί στην πρώτη γραμμή του τεράστιου αυτού προβλήματος, το οποίο αποτελεί τεράστια πρόκληση για την χώρα σας και έχετε επιδείξει μιας παγκόσμιας κλίμακας αλληλεγγύη».

    Συνεχίζοντας, ο Μπαν Κι Μουν αναφέρθηκε και στην αυριανή του επίσκεψη στη Λέσβο, σημειώνοντας ότι θα του δοθεί η δυνατότητα να δει από κοντά την κατάσταση και έκανε ειδική αναφορά στους σκληρά εργαζόμενους εθελοντές, που συνάντησε κατά την επίσκεψή του, νωρίτερα σήμερα, σε κέντρο αλληλεγγύης, στο κέντρο της Αθήνας.

    Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ αναφέρθηκε και στην προσωπική του σχέση με την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας την συνδρομή των Ελλήνων που πολέμησαν στην Κορέα το 1950, καθώς και στην συνδρομή της Ελλάδας στον παγκόσμιο πολιτισμό. Μάλιστα, σημείωσε ότι «κάθε Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ πρέπει να αισθάνεται μεγάλη ευγνωμοσύνη απέναντι στην Ελλάδα για την συνεισφορά της στην Ειρήνη, την σταθερότητα, την ανάπτυξη και τα ανθρώπινα δικαιώματα από τότε που ιδρύθηκε ο ΟΗΕ».

    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέθεσε, στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο οποίο παρέστησαν ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της Βουλής και ο αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης, μετά των συζύγων τους.

    ---O Μπαν Κι Μουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

    "Εξακολουθώ να τονίζω την ανάγκη παροχής βοήθειας και υποστήριξης σε όσους διασώθηκαν, διασφάλισης επαρκών συνθηκών υποδοχής και πρόσβασης σε άσυλο για όσους χρήζουν ανάγκης διεθνούς προστασίας", ανέφερε με γραπτή δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, λίγες ώρες πριν την άφιξή του στην Ελλάδα.

    "Τα δικαιώματα των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών που εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν (τους τόπους τους), πρέπει να προστατεύονται διαρκώς, και σύμφωνα με το νόμο αλλά και στην πράξη" τόνισε ο γγτου διεθνούς οργανισμού, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ενώ αύριο Σάββατο θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα και θα μεταβεί στη Λέσβο όπου όπου θα συναντηθεί με πρόσφυγες, μετανάστες και αιτούντες άσυλο, με εθελοντές και τις τοπικές αρχές.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 18 June 2016 - 8:32:28 UTC