Browse through our Interesting Nodes on the Informatics & Computing Business in Greece Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-05-04

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Ρήγας: Η Ελλάδα έχει πλέον συμμάχους στη μάχη που δίνει για την αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη
  • [02] Στο σημερινό Euro Working Group, τα βλέμματα κυβέρνησης και θεσμών
  • [03] «Πράσινο φως» για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες
  • [04] Εξάμηνη παράταση «αναλογικών ελέγχων» στα εσωτερικά σύνορα της Σένγκεν, πρότεινε η Κομισιόν
  • [05] Δ. Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, σχετικά με το προσφυγικό
  • [06] Φ. Τίμερμανς: Τα κράτη-μέλη της πρώτης γραμμής έχουν αφεθεί μόνα τους να διαχειριστούν το προσφυγικό
  • [07] Τέλος καριέρας για τον Βασίλη Τσολακίδη
  • [08] Το μυστικό της Λέστερ για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League
  • [09] Euroleague: Αμυντικός της χρονιάς ο Κάιλ Χάινς
  • [10] Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Μίλαν

  • [01] Π. Ρήγας: Η Ελλάδα έχει πλέον συμμάχους στη μάχη που δίνει για την αλλαγή σε Ελλάδα και Ευρώπη

    «Η Ελλάδα έχει πλέον συμμάχους στη μάχη που δίνει για την αλλαγή στην Ελλάδα και την Ευρώπη», τόνισε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι και υπογράμμισε ότι «η διαπραγμάτευση είναι υποχρεωτικό να κλείσει και θα κλείσει».

    Σε αυτό το πλαίσιο ανέφερε ότι «όλοι οι δείκτες της οικονομίας είναι θετικοί, έχουν επιτευχθεί οι στόχοι οι οποίοι είχαν μπει με τη συμφωνία του Αυγούστου, άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να καθυστερεί». Επισήμανε δε την ιδιαίτερη σημασία που έχει αυτή την περίοδο στην Ευρώπη, και με την προσφυγική κρίση αλλά και με την πιθανότητα του Brexit, να κλείσει η αξιολόγηση. Προσέθεσε ότι «υπάρχουν φωνές και από την πλευρά των θεσμικών παραγόντων της Ευρώπης όπως του κ. Γιούνκερ και του κ. Ντάισελμπλουμ που δείχνουν πως κατανοούν ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι», και συμπλήρωσε πως, αν δεν γίνει αντιληπτό το μέγεθος των προβλημάτων, η Ευρώπη διολισθαίνει προς αποσύνθεση.

    Σχετικά με το ασφαλιστικό είπε ότι έπρεπε μέσα στα όρια που είχε η κυβέρνηση από τη συμφωνία και με ένα ασφαλιστικό καταστραμμένο, «να αναμορφώσουμε δομικά όλο το ασφαλιστικό σύστημα ώστε να έχει προοπτική και να είναι βιώσιμο». Υπογράμμισε ότι «δεν θα υπάρχει καμία μείωση στις κύριες συντάξεις». Ειδικότερα ανέφερε: «Το σύνολο επικουρικών και κύριων συντάξεων προστατεύονται απόλυτα μέχρι τα 1.300 ευρώ. Με τη νέα δομή του ασφαλιστικού συστήματος κατοχυρώνεται η εθνική σύνταξη η οποία είναι στα 384 ευρώ. Σε αυτή προστίθεται πάντα το αναλογικό κομμάτι της σύνταξης. Το ΕΚΑΣ θα καταργείτο με ό,τι είχαν συμφωνήσει η ΝΔ και με τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος θα εξαϋλώνονταν και οι επικουρικές. Με κάτω από 15 χρόνια θα υπάρχει το κοινωνικό επίδομα που θα είναι 360 ευρώ».

    [02] Στο σημερινό Euro Working Group, τα βλέμματα κυβέρνησης και θεσμών

    Στο Euro Working Group, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα, στρέφονται τα βλέμματα κυβέρνησης και θεσμών, καθώς η έκβασή του ενδέχεται να κρίνει αρκετά για το έκτακτο Eurogroup της 9ης Μαΐου.

    Στη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και θα μετέχουν στελέχη των θεσμών, συμπεριλαμβανομένου του ΔΝΤ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Eurogroup της προσεχούς Δευτέρας αναμένεται να τεθούν τόσο η αρχιτεκτονική, όσο και η νομική μορφή του πακέτου των «προληπτικών μέτρων» ύψους 3,6 δισ. ευρώ, για το οποίο το ΔΝΤ επιμένει να συμπεριληφθεί στο ελληνικό πρόγραμμα ως «εχέγγυο» για την περίπτωση αποκλίσεων από τους στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα το 2017 και το 2018.

    Εν συνεχεία, οι επικεφαλής των κλιμακίων αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα για την επανάληψη των εκ του σύνεγγυς διαπραγματεύσεων και τη διευθέτηση των λεπτομερειών για τα «προληπτικά μέτρα».

    Στόχος θα είναι η έκδοση ενός staff level agreement (συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο), η οποία θα λάβει την πολιτική έγκριση στο Eurogroup της 24ης Μαΐου, σημαίνοντας την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και ανοίγοντας τον δρόμο για την εκταμίευση της δόσης των 5,7 δισ. ευρώ.

    [03] «Πράσινο φως» για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες

    Το «πράσινο φως» για την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που ταξιδεύουν στην Ευρώπη, άναψε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καλώντας την Άγκυρα να εκπληρώσει τις εναπομείνασες δεσμεύσεις μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

    Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο, τόνισε ότι η Τουρκία έχει σημειώσει «εντυπωσιακή πρόοδο» στην εκπλήρωση των σχετικών κριτηρίων (72 συνολικά), ωστόσο η Άγκυρα καλείται να εκπληρώσει πέντε σημαντικά προαπαιτούμενα που εκκρεμούν. Τα κριτήρια αυτά αφορούν τα μέτρα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, την αναθεώρηση της νομοθεσίας για την τρομοκρατία και της νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, την επιχειρησιακή συμφωνία με τη Europol, καθώς και τη συμφωνία για τη δικαστική συνεργασία με όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ. Παράλληλα, η Τουρκία καλείται να προχωρήσει στην έκδοση διαβατηρίων με βιομετρικά στοιχεία για τους Τούρκους πολίτες που θέλουν να ταξιδέψουν στην ΕΕ.

    Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα πρέπει να εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, προτού λάβει την τελική έγκριση από το Συμβούλιο της ΕΕ τον Ιούνιο.

    [04] Εξάμηνη παράταση «αναλογικών ελέγχων» στα εσωτερικά σύνορα της Σένγκεν, πρότεινε η Κομισιόν

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε σήμερα την εξάμηνη παράταση των «αναλογικών ελέγχων» στα εσωτερικά σύνορα της ζώνης Σένγκεν και συγκεκριμένα στα σύνορα της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας.

    Η Επιτροπή υπενθυμίζει ότι οι χώρες αυτές έχουν εισάγει συνοριακούς ελέγχους για να αντιμετωπίσουν την απειλή στη δημόσια τάξη και την εσωτερική ασφάλεια που μπορεί να προκύψουν από τις δευτερογενείς μετακινήσεις παράτυπων μεταναστών. Η Επιτροπή τονίζει, ότι η πρότασή της για εξάμηνη παράταση των συνοριακών ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα, βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Κώδικα Συνόρων Σένγκεν. Τονίζε, επίσης, ότι παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα, όσον αφορά τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ, δεν κατέστη δυνατό να αντιμετωπιστούν κατάλληλα όλες οι «ελλείψεις» που είχαν εντοπιστεί μέσα στο «περιορισμένο διάστημα των τριών μηνών».

    Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς, τόνισε ότι οι ελληνικές αρχές κατέβαλαν «τεράστιες προσπάθειες» και έχει σημειωθεί «πραγματική πρόοδος». Προσέθεσε, ακόμη, ότι η εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας είχε ως αποτέλεσμα τη δραστική μείωση των αφίξεων μεταναστών και προσφύγων στην Ελλάδα. Ωστόσο, τόνισε ότι εξακολουθεί να υπάρχει «σημαντική μεταναστευτική πίεση στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ» και ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων μέσα στην Ελλάδα. Γι? αυτό το λόγο, είπε ο Ολλανδός Επίτροπος, κρίθηκε αναγκαία η διατήρηση των ελέγχων σε ορισμένα εσωτερικά σύνορα της ζώνης Σένγκεν.

    [05] Δ. Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα έχει σημειώσει τεράστια πρόοδο, σχετικά με το προσφυγικό

    Την άποψη ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια προβλήματα στα εξωτερικά σύνορα που καθιστούν αναγκαία την «κατεξαίρεση» διατήρηση των εσωτερικών συνοριακών ελέγχων που έχουν επιβάλει πέντε χώρες για περαιτέρω έξι μήνες εξέφρασε ο επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναγνωρίζοντας ωστόσο πως η Ελλάδα έχει σημειώσει «τεράστια πρόοδο» τους τελευταίους μήνες και βδομάδες. Ξεκαθάρισε δε πως δεν προτείνεται να επιβληθούν εσωτερικοί έλεγχοι στα σύνορα Σένγκεν της Ελλάδας, δηλαδή σε αεροδρόμια και λιμάνια.

    «Στο διάστημα των τριών μηνών δεν ήταν δυνατό να αντιμετωπιστούν επαρκώς όλες οι ελλείψεις», ανέφερε ο επίτροπος προσθέτοντας ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των αιτούντων άσυλο που παραμένουν στην Ελλάδα και στη λεγόμενη διαδρομή των Δυτικών Βαλκανίων, η ΕΕ εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο δευτερογενών μετακινήσεων. Ως εκ τούτου η Επιτροπή προτίθεται να προτείνει στο Συμβούλιο συγκεκριμένα κράτη-μέλη (Γερμανία, Αυστρία, Σουηδία, Δανία και Νορβηγία) να διατηρήσουν τους ελέγχους σε συγκεκριμένα σημεία των συνόρων τους.

    Ο ίδιος επίτροπος επανέλαβε, τέλος, πως στόχος παραμένει η ομαλοποίηση της Σένγκεν, χωρίς εσωτερικούς ελέγχους, «όσο το δυνατό πιο γρήγορα».

    [06] Φ. Τίμερμανς: Τα κράτη-μέλη της πρώτης γραμμής έχουν αφεθεί μόνα τους να διαχειριστούν το προσφυγικό

    «Ο λόγος για τους οποίους η Ελλάδας και η Ιταλία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους που πηγάζουν από το Δουβλίνο, ήταν ότι για χρόνια ζητούσαν από τα άλλα κράτη-μέλη να δείξουν αλληλεγγύη σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν, αλλά η μόνη απάντηση που έπαιρναν ήταν το Δουβλίνο». Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες σχετικά με την πρόταση της Επιτροπής για την αναθεώρηση του Κανονισμού του Δουβλίνου. «Το Δουβλίνο δεν λειτουργεί γιατί τα κράτη-μέλη της πρώτης γραμμής έχουν αφεθεί μόνα τους να διαχειριστούν το πρόβλημα. Πρέπει να υπάρχει κατανομή του βάρους», συμπλήρωσε ο ίδιος.

    Συνεχίζοντας ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν επισήμανε πως αν για οποιαδήποτε λόγο ένα κράτος-μέλος δεν επιθυμεί να δεχθεί το ποσοστό των αιτούντων άσυλο που του αναλογεί, η Επιτροπή προτείνει να προβλέπεται η δυνατότητα να υποστηρίξει οικονομικά τη χώρα που θα αναλάβει να δεχθεί τους εν λόγω πρόσφυγες. Ο Φ. Τίμερμανς τη χαρακτήρισε πράξη «οικονομικής αλληλεγγύης» για τη φροντίδα των προσφύγων, σημειώνοντας πως το ποσό που θα διατίθεται θα πρέπει να καλύπτει όχι μόνο τα άμεσα έξοδα, αλλά και τα μακροπρόθεσμα, όπως είναι η παιδεία, η στέγαση και η υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων.

    Το ποσό αυτό θα ανέρχεται στις 250.000 ευρώ για κάθε πρόσφυγα που αρνείται να υποδεχθεί και θα προορίζεται για το κράτος-μέλος που θα αναλαμβάνει το αίτημα ασύλου του.

    Σε ό,τι αφορά ενδεχόμενες αντιδράσεις από συγκεκριμένα κράτη-μέλη, ο Φ. Τίμερμανς παραδέχτηκε πως η πρόταση τής Επιτροπής «δεν θα αρέσει σε όλους», ωστόσο τόνισε πως ο Κανονισμός του Δουβλίνου πρέπει να «διορθωθεί».

    [07] Τέλος καριέρας για τον Βασίλη Τσολακίδη

    Στην ανακαινισμένη αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου,το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και εφήβων-νεανίδων της ενόργανης γυμναστικής. Και αυτή η διοργάνωση θα σημάνει το τέλος της σπουδαίας καριέρας του Βασίλη Τσολακίδη.

    Ο 37χρονος σπεσιαλίστας του δίζυγου, ο οποίος αναδείχθηκε 6ος Ολυμπιονίκης το 2012 στο Λονδίνο, θα αποχαιρετήσει τα ταπί περιστοιχισμένος από τους συναθλητές του και εισπράττοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων, στον χώρο όπου πέρασε τα περισσότερα και ομορφότερα χρόνια της ζωής του.

    [08] Το μυστικό της Λέστερ για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League

    Την μεγαλύτερη έκπληξη στην Ιστορία του διασυλλογικού ποδοσφαίρου ζούμε οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι, με την ανάδειξη της Λέστερ σε πρωταθλήτρια Αγγλίας. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι και τα παιδιά του απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές ως εκπρόσωποι της φτωχότερης πόλης του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με τα σχετικά στατιστικά στοιχεία. Το τελευταίο τετράμηνο, όταν και άρχισε ν΄ αχνοφαίνεται η πιθανότητα κατάκτησης του τίτλου από τις «αλεπούδες», γράφτηκαν πολλές ιστορίες από το άγνωστο πρόσφατο και μακρινότερο παρελθόν των πρωταγωνιστών της ομάδας, ενώ τις ημέρες που έπονται και για αρκετό καιρό ακόμη, θα γραφτούν ακόμη περισσότερα...

    Όμως αυτό που έδωσε τον τίτλο στην Λέστερ είναι ο συνδυασμός δύο βασικών αξόνων, που είναι και θα παραμείνουν άρρηκτα συνδεδεμένοι με αυτό το παιχνίδι, από την ημέρα που πρωτοπαίχθηκε μέχρι την ημέρα που θα σταματήσει να παίζεται... Πρώτο συστατικό της επιτυχίας είναι η εγκεφαλική ομοιογένεια. Οι σκέψεις, δηλαδή, με τις οποίες «πότισε» ο Ρανιέρι το μυαλό των παικτών του και σύμφωνα με τις οποίες οφείλουν να είναι μία οικογένεια, να λειτουργούν ομαδικά σε κάθε έκφανση της ζωής τους μέσα κι έξω από το γήπεδο... Να πηγαίνουν με θετική διάθεση στην προπόνηση, αντιλαμβανόμενοι ότι κάθε ημέρα υπάρχει το ενδεχόμενο να μάθουν και κάτι καινούργιο... Τόσο ο ένας για τον άλλον, όσο και γι΄ αυτό καθ΄αυτό το ποδόσφαιρο... Και σ΄ αυτό το σημείο βρίσκεται το μεγαλείο του Ρανιέρι. Ο οποίος -έστω και αργά στην προπονητική- κατάφερε να κάνει ένα σώμα τους παίκτες του και να τους εμπνεύσει... Να τους αποδείξει, στην αρχή σε θεωρητικό επίπεδο και στην συνέχεια εμπράκτως -μέσα από την απόδοση τους-, ότι έχουν απεριόριστες δυνατότητες και πως δεν υπάρχουν όρια στην βελτίωση... Τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο... Το δεύτερο συστατικό που οδήγησε τις «αλεπούδες» στον τίτλο είναι το κοινότυπο, αλλά άκρως ουσιαστικό και αποτελεσματικό ...ρητό «βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά». Πρόκειται για μία ποδοσφαιρική αντίληψη, που ακολουθούν πιστά οι προσγειωμένοι προπονητές και κυρίως αυτοί που έχουν εμπειρία. Για τον απλούστατο λόγο ότι μόνο με αυτόν τον τρόπο η ομάδα παραμένει διαρκώς σε εγρήγορση, δεν παρασύρεται από μία επιτυχία και δεν παραδίδεται σε μία αποτυχία... Οι παίκτες μαθαίνουν να ζουν με εβδομαδιαίους ρυθμούς, χωρίς μακροπρόθεσμους στόχους -οι οποίοι αποδεικνύονται επιβαρυντικοί για την ψυχολογία τους- και απολαμβάνουν το προπονητικό πρόγραμμα, γνωρίζοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν πράξη στο γήπεδο αυτά που έμαθαν όλη την εβδομάδα...

    Εάν σ΄ αυτούς τους δύο κυρίαρχους άξονες προσθέσουμε παράγοντες, όπως η βούληση κάθε ανθρώπου και ειδικά αθλητή ν΄ αποδείξει ότι η οικονομική ανισότητα δεν καθορίζει πάντα το αποτέλεσμα, αλλά επίσης την εξ ορισμού δεδομένη διάθεση για διάκριση και -φυσικά- τον αλληλοσεβασμό, μέσα σ΄ ένα κοινωνικό υποσύνολο όπως είναι μία ποδοσφαιρική ομάδα, δεν θα είναι δύσκολο να αντιληφθούμε έστω ένα μέρος από τους λόγους που φτάσαμε στην μεγαλύτερη έκπληξη της ποδοσφαιρικής Ιστορίας σε επίπεδο συλλόγων.

    [09] Euroleague: Αμυντικός της χρονιάς ο Κάιλ Χάινς

    Ο Κάιλ Χάινς της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναδείχθηκε «Αμυντικός της χρονιάς» στην Euroleague, μετά από ψηφοφορία των προπονητών της διοργάνωσης. Ο βραχύσωμος Αμερικανός σέντερ έγινε έτσι ο τρίτος παίκτης της ρωσικής ομάδας που κατακτά το σχετικό βραβείο, μετά τους Βίκτορ Κριάπα (2010) και Αντρέι Κιριλένκο (2012). Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Γιάν Βέσελι της Φενέρμπαχτσε, ενώ ακολούθησαν ο Άνταμ Χάνγκα της Λαμποράλ Κούτσα και άλλος ένας παίκτης της «Φενέρ», ο Έκπε Ούντο.

    [10] Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Μίλαν

    Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις για την πώληση της Μίλαν σε κινέζους επενδυτές. Αυτό αποκαλύπτει η ιταλική εφημερίδα «Il Messaggero» και στο ρεπορτάζ της σημειώνει πως ο ιδιοκτήτης της διάσημης ομάδας του Μιλάνου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έχει στα χέρια του την επίσημη πρόταση της ομάδας των επιχειρηματιών, που ανήκουν στον όμιλο-κολοσσό της «Wanda Group».

    Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, κατατέθηκε πρόταση για την αγορά της θρυλικής ιταλικής ομάδας, ύψους 801 εκατομμυρίων δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους που έχει και που το 2015 έφτανε στα 188,5 εκατομμύρια ευρώ.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Wednesday, 4 May 2016 - 14:32:29 UTC