Visit the The Cyprus Homepage Mirror on HR-Net Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Thursday, 28 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-12

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Κ. Μητσοτάκης: Μαζί με την κοινωνία θα δημιουργήσουμε τη Νέα Δημοκρατία του αύριο
  • [02] Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αγρότες, δηλώνει ο Γ. Κατρούγκαλος
  • [03] Π. Τόμσεν: Η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι της πρέπει να πάρουν δύσκολες πολιτικές αποφάσεις
  • [04] Δ. Μάρδας: Στόχος η διαδικασία αδειοδότησης των ξένων επενδύσεων να μειωθεί στους 6-8 μήνες
  • [05] FRONTEX: Στενή συνεργασία με το ΝΑΤΟ για το προσφυγικό
  • [06] Βίντεο ΕΚ: Ο πρόεδρος της ομάδας προϋπολογισμού μιλά για την προσφυγική κρίση κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία
  • [07] Επιτόπου: Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για την προσφυγική κρίση
  • [08] Στ. Κούλογλου στο Πρακτορείο FM: Το ΝΑΤΟ δημιουργεί ένα «τείχος» για τους πρόσφυγες
  • [09] Σε εξέλιξη το παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
  • [10] Μία αγωνιστική στην έδρα και 50.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό
  • [11] Οι κορυφαίοι αθλητές στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου
  • [12] Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι

  • [01] Κ. Μητσοτάκης: Μαζί με την κοινωνία θα δημιουργήσουμε τη Νέα Δημοκρατία του αύριο

    Την απόφασή του για την έναρξη των διαδικασιών του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Το 10ο Τακτικό Εθνικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, το τριήμερο 22 -24 Απριλίου 2016, και με την έναρξη της διαδικασίας υλοποιείται, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος, άμεσα η δέσμευση που είχε αναλάβει ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της τετράμηνης εσωκομματικής εκλογής νέου Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για μια Νέα Δημοκρατία «Από την Αρχή». Ταυτόχρονα ξεκινά δημόσια διαβούλευση για το καταστατικό στην ιστοσελίδα synedrio.nd.gr, με στόχο να δημιουργηθούν οι βάσεις για ένα σύγχρονο κόμμα που θα είναι ανοιχτό στην κοινωνία. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου ορίστηκε με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Β'Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

    Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή την απόφασή του, δήλωσε πως δεν θα είναι ένα ακόμη Συνέδριο που θα αφορά μόνο τα κομματικά στελέχη, αλλά μια αφετηρία για ένα ποιοτικό άλμα στην πολιτική ζωή της χώρας. Όπως είπε, αυτό είναι κάτι που αφορά όλους τους πολίτες καθώς η Νέα Δημοκρατία κάνει σήμερα μια νέα αρχή για τη μετεξέλιξή της σε ένα σύγχρονο, συμμετοχικό, ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα. «Μέσα από τις καινούργιες δομές που φιλοδοξούμε να υιοθετήσουμε στο 10ο Συνέδριο, θα δυναμώσουμε τη φωνή του κάθε πολίτη που θέλει να παράξει πολιτική», τόνισε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη «με τον διαχωρισμό κράτους - κόμματος, με την κατάργηση πελατειακών δεσμών μεταξύ πολιτών και κομμάτων, με διαφάνεια, με αξιοκρατία, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να εκφράσει το αύριο των πολλών, ξεβολεύοντας το χθες των λίγων και των προνομιούχων.» Στη δήλωσή του ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τα 400.000 μέλη της Νέας Δημοκρατίας να συμμετέχουν στη διαβούλευση για το νέο καταστατικό η οποία βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο αλλά και όλους τους πολίτες με τη συμμετοχή τους «να δώσουν νέα πνοή στην πολιτική να γίνουν μέλη και να βοηθήσουν να κτίσουμε το κοινό μας σπίτι» όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε πως «σήμερα στη Νέα Δημοκρατία έχουν θέση κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας» και πως «μαζί, θα δημιουργήσουμε τη Νέα Δημοκρατία του αύριο, τη νέα Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της αλληλεγγύης».

    [02] Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αγρότες, δηλώνει ο Γ. Κατρούγκαλος

    «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αγρότες και τους περιμένουμε να κοιταχτούμε στα μάτια και να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις», ανέφερε, μιλώντας στη Βουλή, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

    Ο κ. Κατρούγκαλος επανέλαβε ότι η επιβάρυνση των αγροτών στην κατώτατη ασφαλιστική κατηγορία, στην οποία βρίσκεται το 88% των αγροτών θα επιβαρυνθεί με μια αύξηση ασφαλιστικών εισφορών το μήνα το 2017 και στο τέλος της μεταβατικής περιόδου η επιβάρυνση θα είναι 93 ευρώ το μήνα και θα πάρουν τη σύνταξη των 384 ευρώ και ότι αντιστοιχεί στο αναλογικό κομμάτι.

    Οι αγρότες δεν ενοχλούνται για την αύξηση κατά 15 ευρώ το μήνα στις ασφαλιστικές εισφορές, είπε ο υπουργός Εργασίας αλλά από το γεγονός, ότι για δεκαετίες τώρα το χώμα πετρώνει και τα χωριά ερημώνουν, ενώ το πάρτι των κοινωνικών επιδοτήσεων ήταν για τους λίγους με τους πολλούς να ζουν ίσα ίσα.

    Οι αγρότες είναι συνεργάτες μας στο νέο μοντέλο ανάπτυξης το οποίο θα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χώρας που είναι ευλογημένη από τη φύση και διαθέτει την πιο μορφωμένη γενιά Ελλήνων.

    Στη συνέχεια ο κ. Κατρούγκαλος κατηγόρησε τους εκπροσώπους του παλιού πολιτικού κόσμου, όπως τους αποκάλεσε, ότι επιμένουν στις πρακτικές της ανομίας, της διαπλοκής και του ψέματος.

    [03] Π. Τόμσεν: Η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι της πρέπει να πάρουν δύσκολες πολιτικές αποφάσεις

    Όσες μεταρρυθμίσεις και να γίνουν, δεν θα μπορέσουν να καταστήσουν το ελληνικό χρέος βιώσιμο χωρίς την ελάφρυνση του, και από την άλλη μεριά, όσες ελαφρύνσεις του χρέους και να γίνουν δεν θα μπορέσουν να καταστήσουν βιώσιμο το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα χωρίς μεταρρυθμίσεις, αναφέρει σε άρθρο του στην ιστοσελίδα του ΔΝΤ, ο Πόλ Τόμσεν, Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ).

    Ο κ. Τόμσεν τονίζει ότι η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι εταίροι της θα πρέπει να πάρουν δύσκολες πολιτικές αποφάσεις στους επόμενους μήνες, ώστε να καταλήξουν σε ένα πρόγραμμα που θα είναι βιώσιμο και τα νούμερα θα βγαίνουν.

    Ο κ. Τόμσεν αναφέρει ότι οι συντάξεις στην Ελλάδα παραμένουν σε γενναιόδωρα επίπεδα και ότι οι δαπάνες του ελληνικού προϋπολογισμού για τη χρηματοδότησή τους, που φθάνουν το 10% του ΑΕΠ, δεν είναι βιώσιμες. Τα περιθώρια, σημειώνει, για την προστασία των συνταξιούχων με τη λήψη άλλων μέτρων είναι πολύ περιορισμένα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των δαπανών έχει ήδη μειωθεί δραστικά και οι φορολογικοί συντελεστές είναι υψηλοί.

    Η Ελλάδα χρειάζεται, προσθέτει ο αξιωματούχος του ΔΝΤ ένα σύγχρονο κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας που να είναι μεσοπρόθεσμα βιώσιμο. Αναφέρει, επίσης, ότι το ΔΝΤ είναι διατεθειμένο να εργαστεί με το συνδυασμό μεταρρυθμίσεων και ελάφρυνσης του χρέους που μπορεί να συμφωνηθεί μεταξύ της Ελλάδας και των Ευρωπαίων εταίρων της.

    [04] Δ. Μάρδας: Στόχος η διαδικασία αδειοδότησης των ξένων επενδύσεων να μειωθεί στους 6-8 μήνες

    Τη βούληση της κυβέρνησης να απλουστεύσει τις διαδικασίες αδειοδότησης των ξένων επενδύσεων, εξέφρασε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, ΔημήτρηςΜάρδαςστη συνεδρίαση των βουλευτών-μελών των Κοινοβουλευτικών Συνελεύσεων διεθνών οργανισμών στις οποίες συμμετέχει η Βουλή των Ελλήνων.

    Ξετυλίγοντας το πλέγμα των δράσεων του υπουργείου Εξωτερικών στον τομέα της οικονομικής διπλωματίας, ο κ. Μάρδας επισήμανε πως «συνεργαζόμαστε με το υπουργείο Οικονομίας έτσι ώστε να οδηγηθούμε σε μια διαδικασία απλούστευσης που θα επιτρέπει στο εξάμηνο ή το οκτάμηνο το αργότερο να γίνεται μια διαδικασίααδειοδότησης». Σε αυτήν την κατεύθυνση, υπογράμμισε πως για πρώτη φορά «έχουμε καταγράψει τις 18 αιτήσεις που τρέχουν αυτή τη στιγμή για ξένες επενδύσεις στη χώρα, τις παρακολουθούμε συνεχώς, βλέπουμε τι προβλήματα αντιμετωπίζουνε και ενημερώνουμε όλους τους αρμόδιουςφορείς και υπουργεία στο πλαίσιο ενός πίνακα και κάποιων σχολίων, ώστε να λύνουμε αυτά τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουνεταιρείεςοι οποίες λόγω της γραφειοκρατίας βλέπουν τη διαδικασία τηςαδειοδότησηςνα καθυστερεί».

    Εστιάζοντας, ειδικότερα, στην πολιτική του υπουργείου Εξωτερικών για την προσέλκυση των ξένων επενδύσεων, σημείωσε πως έχει αλλάξει. «Ενδιαφερόμαστε να κάνουμε μια παρουσίαση της χώρας μας σε μια μεγάλησυγκέντρωσηεπιχειρηματιών και να παρουσιάσουμε τα όποια θετικά έχει η χώρα μας τα οποία είναι ικανά να προσελκύσουν ξένους επενδυτές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    [05] FRONTEX: Στενή συνεργασία με το ΝΑΤΟ για το προσφυγικό

    Συνάντηση με τον γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ και τον επίτροπο Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλο θα έχει τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Frontex, Φαμπρίτσε Λετζέρι. Σκοπός της συνάντησης είναι ο συντονισμός των δράσεων σχετικά με την προσφυγική και τη μεταναστευτική κρίση.

    «Θα συνεργαστούμε στενά με το ΝΑΤΟ και τα μέλη του έτσι ώστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταπολεμήσουμε τους εγκληματίες που κερδίζουν δισεκατομμύρια ευρώ από το λαθρεμπόριο απελπισμένων ανθρώπων από την Τουρκία προς την Ελλάδα», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Frontex, ενώ διαβεβαίωσε ότι όλες οι δράσεις θα συνεχίσουν να γίνονται με σεβασμό στο Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    [06] Βίντεο ΕΚ: Ο πρόεδρος της ομάδας προϋπολογισμού μιλά για την προσφυγική κρίση κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία

    [07] Επιτόπου: Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις σας για την προσφυγική κρίση

    Στη διάρκεια επίσκεψής της σε καταυλισμούς προσφύγων στην Τουρκία, η ευρωβουλευτής Sylvie Guillaume απαντά στις ερωτήσεις που αναρτήσατε στο Facebook σχετικά με την κατάσταση των προσφύγων και τη δράση της ΕΕ επί του θέματος.

    [08] Στ. Κούλογλου στο Πρακτορείο FM: Το ΝΑΤΟ δημιουργεί ένα «τείχος» για τους πρόσφυγες

    Την εκτίμηση ότι το ΝΑΤΟ δημιουργεί ένα «εικονικό» θαλάσσιο τείχος για τους πρόσφυγες στο Αιγαίο, αλλά από την άλλη, λόγω και της ευρωπαϊκής στάσης στο προσφυγικό, αποφεύγονται «προς το παρόν τουλάχιστον» χειρότερες εξελίξεις για την ελληνική πλευρά, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9fm" στην εκπομπή "Δύο στις Δώδεκα" και στους δημοσιογράφους Φάνη Γρηγοριάδη και Νίκο Γιώτη.

    «Είναι προφανές, ότι το ΝΑΤΟ δημιουργεί ένα τείχος εκεί, δηλαδή, η ιδέα είναι να δημιουργηθεί ένα θαλάσσιο, κατά κάποιο τρόπο,εικονικό τείχος φυσικά, βέβαια. Είναι το πρώτο τείχος κι επομένως και στην Ευρώπη. Είναι το πρώτο τείχος που χτίζει το ΝΑΤΟ μετά τέλος της πτώσης του τείχους του Βερολίνου. Βέβαια, φρόντισαν προηγουμένως να χτίσουν διάφορα ενδιάμεσα τείχη, όλες αυτές οι χώρες που παρεμβάλλονται ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία, κι αυτό είναι το αποκρουστικό, δηλαδή, η Ουγγαρία με τους Κροάτες, η Κροατία, η Σλοβενία, κ.λπ.» είπε ο κ. Κούλογλου και συνέχισε:

    «Είναι ένα τείχος, από την άλλη τη μεριά είναι γεγονόςότι αυτό ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, αυτή τη στιγμή, για την ελληνική πλευρά, διότι διαφορετικά, λόγω της απαράδεκτης στάσης που ακολουθούν στο θέμα των προσφύγων, δεν θέλουν να απορροφήσουν δεν δείχνουν ανθρωπισμό... η Ελλάδα κινδύνευε να αντιμετωπίσει μια τεράστια κοινωνική και πολιτική κρίση, εάν εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες εγκλωβίζονταν μέσα στη χώρα. Αυτό, προς το παρόν τουλάχιστον, εάν λειτουργήσει αυτό το σχέδιο, αποφεύγεται. Δεν είναι ό,τι καλύτερο, ενδεχομένως να παραβιαστούν διεθνείς κανόνες, αλλά τουλάχιστον δεν θα τους παραβιάζει η ελληνική πλευρά, θα τους παραβιάζει το ΝΑΤΟ».

    [09] Σε εξέλιξη το παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

    Στο Σύνταγμα έχουν φτάσει αυτή την ώρα αγρότες μαζί με τα τρακτέρ, τα οποία έχουν παρατάξει μπροστά από τη Βουλή.

    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, στην πλατεία βρίσκονται περισσότεροι από 10.000 αγρότες, αλλά και εργαζόμενοι από άλλους επαγγελματικούς κλάδους, ενώ συνεχίζουν να έρχονται και άλλοι διαδηλωτές αγρότες.

    Σημειώνεται ότι στον χώρο μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη, οι αγρότες έχουν ανάψει φωτιά με ξερά κλαδιά.Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική.

    Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προσέλευση των αγροτών στην Αθήνα ενω νωρίτεραέφτασαν στην πλατεία Βάθη και παραγωγοί από την Πελοπόννησο. Στην περιοχή, όπου βρίσκεται και το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επικρατεί ατμόσφαιρα τεταμένης ηρεμίας, ενώ νωρίτερα αγρότες απομόνωσαν ομάδα νεαρών, η οποία επιχείρησε να δημιουργήσει σκηνικό έντασης. Εν τω μεταξύ στην πλατεία Συντάγματος έχουν ήδη στηθεί σκηνές, αφού πρόθεση των αγροτών είναι να παραμείνουν στην πρωτεύουσα τουλάχιστον επί διήμερο. Νωρίτερα εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Βάθη, όταν ομάδα αγροτών επιχείρησε να απωθήσει τις δυνάμεις των ΜΑΤ και να προχωρήσει σε κατάληψη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

    Τα ΜΑΤ τούς απομάκρυναν με χρήση χημικών και λίγο αργότερα οι αγρότες, από την πλευρά τους, άρχισαν να πετούν ξύλα, σίδερα, ενώ από τη ρίψη αντικειμένων έσπασαν τα τζάμια του πρώτου ορόφου του υπουργείου. Η αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση χημικών, απωθώντας τους αγρότες από το υπουργείο και από την πλατεία Βάθη ενώ έγιναν τέσσερις προσαγωγές.

    Η κατάσταση εκτονώθηκε με τους αγρότες να παραμένουν μπροστά από το υπουργείο απέναντι από τις παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ αργότερα αναμένεται να κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα

    Διαβάστε επίσης:

    Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε με τους αγρότες, δηλώνει ο Γ. Κατρούγκαλος

    [10] Μία αγωνιστική στην έδρα και 50.000 ευρώ πρόστιμο στον Ολυμπιακό

    Πολύ ακριβά θα πληρώσει ο Ολυμπιακός τον αναπτήρα που πετάχτηκε από την εξέδρα των φίλων του προς τον Κουλιμπαλί, στην αναμέτρηση πρωταθλήματος της 18ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

    Ο αθλητικός δικαστής της Super League επέβαλε στους «ερυθρόλευκους» ποινή μίας αγωνιστικής στην έδρα (κεκλεισμένων των θυρών), που σημαίνει ότι ο πρωταθλητής θα υποδεχθεί χωρίς θεατές τον Ατρόμητο στις 21 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

    Ακόμη, το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας καλεί την πειραϊκή ομάδα να πληρώσει πρόστιμο 50.000 ευρώ για τον ίδιο αγώνα, ενώ για τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20ή αγωνιστική) και ΠΑΟΚ (21η αγωνιστική) θα καταβάλει 4.000 και 10.000 ευρώ, αντίστοιχα.

    [11] Οι κορυφαίοι αθλητές στο ΣΕΦ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

    Η κορυφαία διοργάνωση κλειστού στίβου εντός συνόρων θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών θα συγκεντρώσει τη συμμετοχή όλων των κορυφαίων αθλητών της χώρας, ορισμένοι εκ των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν το όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ.Στους αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή 862 αθλητές και αθλήτριες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες-γυναίκες, αλλά και έφηβοι-νεάνιδες, παίδες-κορασίδες.

    Το ΑΠΕ-ΜΠΕ παρουσιάζει πλήρες αφιέρωμα στη διοργάνωση, που είναι η 30η και για 22η χρονιά θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ (έγιναν εκεί τα πρωταθλήματα από το 1986 μέχρι το 2002 και από το 2012 μέχρι το 2016), ενώ άλλα 8 χρόνια διεξήχθη στο στάδιο της Παιανίας (2004-2011). Η μοναδική χρονιά που δεν έγινε το Πανελλήνιο κλειστού ήταν το 2003, όταν η Παιανία ήταν υπό κατασκευή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και το ΣΕΦ είχε κλείσει για ανακατασκευή.

    [12] Όλα τα βλέμματα στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι

    Πανέτοιμοι ΑΕΚ και Ολυμπιακός για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League στο ΟΑΚΑ.

    Η προετοιμασία της Ένωσης ολοκληρώθηκε στα Σπάτα με τον Γκουστάβο Πογέτ να ανακοινώνει τους «19» της αποστολής. Ανάμεσά τους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Άνταμ Τζανετόπουλος και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, ενώ απουσιάζουν οι τραυματίες Σοϊλέδης, Κορδέρο, ο τρίτος τερματοφύλακας Ηλίας Βούρας και οι νεαροί Ντούνης, Σβάρνας. Κανονικά προπονήθηκε ο Ελντερ Μπαρμπόσα και η επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα του ντέρμπι είναι πλέον δεδομένη.

    Από τη δική του πλευρά ο Ολυμπιακός, που θέλει να παραμείνει αήττητος στο πρωτάθλημα, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς τους Εστεμπάν Καμπιάσο και Ερνάνι, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό τους. Με 18 παίκτες η αποστολή που επέλεξε ο Μάρκο Σίλβα.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Friday, 12 February 2016 - 17:32:47 UTC