Read the Monthly Armed Forces Magazine (Hellenic MOD Mirror on HR-Net) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Tuesday, 23 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-02-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π. Κουρουμπλής: Δεν θα αιφνιδιάσουμε όσον αφορά ενδεχόμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο
  • [02] Αντιπαράθεση στη Βουλή για τις ανεξάρτητες αρχές
  • [03] Ο Μάρκο Ρούμπιο αναδεικνύεται σε "πρωταθλητή" του κατεστημένου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος
  • [04] Μεγάλης πνοής στρατηγική για να λυθεί το πρόβλημα της μετανάστευσης, ζητά ο Ρέντσι
  • [05] Βρετανία: Δόθηκε η άδεια σε επιστήμονες για να χειριστούν ανθρώπινα έμβρυα
  • [06] Να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση, ζητά το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ
  • [07] Προσφυγικό, αγροτικό και ασφαλιστικό συζήτησαν στην συνάντησή τους Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης
  • [08] Αιφνίδιους πολύωρους αποκλεισμούς εξετάζουν μπλόκα σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία
  • [09] Η Κυριακοπούλου μιλάει για τη ζωή της στην ιστοσελίδα της IAAF
  • [10] Τζόρτζεβιτς: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»
  • [11] Σαρώνει τα βραβεία στην Ισπανία ο Μπουρούσης
  • [12] Ανησυχία για την εξάπλωση του ιού Zika ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

  • [01] Π. Κουρουμπλής: Δεν θα αιφνιδιάσουμε όσον αφορά ενδεχόμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο

    Διαβούλευση σε βάθος θα προηγηθεί σε περίπτωση αλλαγών στον εκλογικό νόμο, όπως δεσμεύεται, με έγγραφό του, που διαβιβάστηκε στη Βουλή, ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής. Η κυβέρνηση δεσμεύεται επίσης ότι δεν θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί και αλλαγές σε προεκλογική περίοδο.

    Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, και όπως προκαταβολικά, υπογραμμίζει ο υπουργός, «το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν θα προχωρήσουν σε καμία κίνηση αιφνιδιασμού σε ό,τι αφορά στο θέμα του εκλογικού νόμου».

    Πρόθεση του υπουργείου είναι η σε βάθος διαβούλευση με τους ανάλογους φορείς αλλά και την κοινωνία, αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση και επικοινωνία για την αλλαγή σε οποιαδήποτε κατεύθυνση του υπάρχοντος εκλογικού νόμου. «Οι ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα πραγματοποιηθούν, σε καμία περίπτωση, σε προεκλογική περίοδο, για να μην υποκύψουν σε μικροπολιτικές πρακτικές με σκοπό την εκμετάλλευση για ψηφοθηρικούς λόγους», αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών και προσθέτει ότι «σκοπός του υπουργείου και της κυβέρνησης είναι η ενδυνάμωση της αντιπροσωπευτικότητας».

    [02] Αντιπαράθεση στη Βουλή για τις ανεξάρτητες αρχές

    Έκκληση στην κυβέρνηση να θεσμοθετήσει μεταβατική διάταξη για τα ασυμβίβαστα με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ώστε να μην αλλάξει τώρα η σύνθεσή της και να μπορέσει η Επιτροπή να δουλέψει», απηύθυνε ο πρόεδρος της, Δημήτρης Κυριτσάκης, που κατέθεσε για τρίτη φορά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

    "Όταν ένα άλογο τρέχει δεν το αλλάζεις", είπε ο κ. Κυριτσάκης και υποστήριξε ότι η ανεξαρτησία των ανεξάρτητων αρχών, "θεμελιώνεται και προστατεύεται με τη θητεία", και ζήτησε οι αλλαγές να γίνονται μετά τη λήξη της θητείας των μελών της.

    Ειδικότερα, υπερασπίστηκε με έμφαση τον αντιπρόεδρό της Επιτροπής Ανταγωνισμού Δημήτρη Λουκά, σύζυγο της βουλευτού της ΝΔ, Νίκης Κεραμέως τον οποίο χαρακτήρισε "εξαίρετο γνώστη του αντικειμένου", "πρόθυμο, εργατικό" και «κόσμημα» για την επιτροπή.

    Κατά την τοποθέτησή του στην Επιτροπή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης, αναφέρθηκε γενικότερα στο θέμα των ανεξαρτήτων αρχών, και ειδικότερα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και εξέφρασε την εκτίμηση, ότι «όσες ψηφοφορίες και αν γίνουν για το ΕΣΡ στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, τα 4/5 δεν θα τα πιάσει».

    Στον κ. Τραγάκη απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Γκιόλας, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους της κυβέρνησης, η οποία θα μεταβιβάζει την αρμοδιότητα για την έκδοση τηλεοπτικών αδειών, από το ΕΣΡ σε άλλο κυβερνητικό όργανο.

    [03] Ο Μάρκο Ρούμπιο αναδεικνύεται σε "πρωταθλητή" του κατεστημένου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

    Ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ κέρδισε την πρώτη αναμέτρηση για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στην κούρσα του 2016 για τον Λευκό Οίκο, όμως χθες το βράδυ στην Αϊόβα υπήρξε και ένας άλλος μεγάλος νικητής: ο γερουσιαστής της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο και το κατεστημένο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

    Επί μήνες ο Κρουζ και ο Τραμπ έδωσαν τον τόνο στην προεκλογική εκστρατεία για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών με ακραίες δηλώσεις και τοποθετήσεις που προκάλεσαν οργή, ενώ οι πιο μετριοπαθείς υποψήφιοι διαπληκτίζονταν μεταξύ τους για το ποιος θα δημιουργήσει ένα αντίπαλο δέος.

    Από καιρό η ελπίδα των ηγετών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ήταν να αναδείξουν έναν "πρωταθλητή". Και τη Δευτέρα το πρόσωπο αυτό ήταν ο Ρούμπιο, ο οποίος τερμάτισε με διαφορά στήθους πίσω από τον Τραμπ και μόνο λίγες μονάδες πίσω από τον Κρουζ.

    Όταν ο Ρούμπιο ανέβηκε στο βήμα στην αίθουσα συνεστιάσεων ενός ξενοδοχείου μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων, έβγαλε μια ομιλία νίκης. "Είναι η στιγμή που έλεγαν ότι δεν θα έρθει ποτέ", τόνισε ο γερουσιαστής, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θητεία του. "Επί μήνες μας έλεγαν ότι δεν έχουμε καμιά πιθανότητα".

    Η μάχη για το χρίσμα έχει μπει αναμφισβήτητα σε μια νέα φάση.

    [04] Μεγάλης πνοής στρατηγική για να λυθεί το πρόβλημα της μετανάστευσης, ζητά ο Ρέντσι

    "Μεγάλης πνοής στρατηγική για να λυθεί το πρόβλημα της μετανάστευσης", ζήτησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματτέο Ρέντσι, προσθέτοντας ότι "δεν χρειάζονται φθηνές μικροπολεμικές", σε παρέμβασή του στο κοινοβούλιο της Γκάνας, κατά την περιοδεία που πραγματοποιεί τις ημέρες αυτές στην Αφρική.

    "Τελείωσε η περίοδος κατά την οποία η Ευρώπη μας έλεγε τι πρέπει να κάνουμε. Δίνουμε στις Βρυξέλλες 20 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο και λαμβάνουμε 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Θέλουμε να δουλέψουμε, αλλά δεν δεχόμαστε μαθηματάκια", πρόσθεσε ο Ρέντσι.

    Σύμφωνα, τέλος, με τον επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, " είμαστε σε μια φάση κατά την οποία η Ευρώπη απέχει από τις αξίες των ιδρυτών της, οι οποίοι, πριν εξήντα χρόνια, υπέγραψαν την Συνθηκη που έδωσε ζωή στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα"

    [05] Βρετανία: Δόθηκε η άδεια σε επιστήμονες για να χειριστούν ανθρώπινα έμβρυα

    Επιστήμονες πήραν την άδεια για να χειριστούν ανθρώπινα έμβρυα για ερευνητικούς σκοπούς, για πρώτη φορά στη Βρετανία, ανακοίνωσε η βρετανική αρχή ανθρώπινης γονιμοποίησης και εμβρυολογίας (HFEA).

    Η άδεια αυτή αφορά τη χρησιμοποίηση της μεθόδου Crispr-Cas9 που επιτρέπει στους επιστήμονες να στοχοθετούν τα ελαττωματικά γονίδια μέσα στο DNA ώστε να τα εξουδετερώνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια. Πρόκειται για μία από τις πρώτες άδειες που χορηγούνται για το χειρισμό ανθρώπινων εμβρύων, έπειτα από μια πρώτη κινεζική απόπειρα στις αρχές του 2015.

    Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί από το ινστιτούτο Francis Crick στο Λονδίνο και έχει στόχο τη βαθύτερη κατανόηση των πρώτων στιγμών της ανθρώπινης ζωής.

    Τα πειράματα θα πραγματοποιηθούν στις πρώτες επτά ημέρες μετά τη γονιμοποίηση.

    [06] Να μην υποχωρήσει η κυβέρνηση, ζητά το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

    Την απεργιακή κινητοποίηση που έχουν προκηρύξει για την Πέμπτη 4/2/2015 οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα, χαιρετίζει το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας ότι η κινητοποίηση αυτή συνιστά αγωνιστική παρέμβαση για την προάσπιση του δημόσιου, καθολικού και αναδιανεμητικού ασφαλιστικού συστήματος. Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τις δυνάμεις εκείνες που στηρίζουν νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δυνάμεις που βρίσκονται μέσα και έξω από τη χώρα και επιμένουν στη συνταγή νέων μειώσεων στις συντάξεις και καλεί την κυβέρνηση να μην αποδεχθεί καμία μείωση συντάξεων, «να αντιταχθεί στα σχέδια των δανειστών και των ντόπιων συμμάχων τους».

    «Μετά από τις νεοφιλελεύθερες επιλογές που κυριολεκτικά βούλιαξαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία (απώλειες 24 δισ. ευρώ την εξαετία 2009 - 2014) και οδήγησαν σε φτωχοποίηση μεγάλο μέρος των απόμαχων της εργασίας (26 δισ. απώλειες από τις περικοπές συντάξεων), ακόμα και σήμερα δυνάμεις εντός και εκτός χώρας επιμένουν στην ίδια συνταγή και προτείνοντας νέες μειώσεις συντάξεων κύριων και επικουρικών», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

    [07] Προσφυγικό, αγροτικό και ασφαλιστικό συζήτησαν στην συνάντησή τους Αλέξης Τσίπρας και Φώτης Κουβέλης

    Στην ανάγκη να συμβάλλουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις για την έξοδο από την κρίση και για να προχωρήσει η χώρα μπροστά, συμφώνησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης στη συνομιλία που είχαν, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

    «Αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις μαζεμένες. Από την άλλη μεριά όμως αυτό ίσως να είναι και ενδιαφέρον, γιατί κανείς, όταν βρίσκεται σε μια ήρεμη περίοδο, πρέπει να ακολουθήσει την πεπατημένη. Όταν βρίσκεται σε μια ταραχώδη περίοδο θα πρέπει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες για να ξεπεράσει αυτές τις πολλαπλές κρίσεις», είπε ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας στον Φώτη Κουβέλη. «Πιστεύω ότι αυτές οι κρίσεις αναδεικνύουν, και στον τόπο μας και στην Ευρώπη, τις πραγματικές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις προοδευτικές και τις συντηρητικές δυνάμεις. Προοδευτικές δυνάμεις που πρέπει να έχουν πρόταση και τόλμη για την επίλυση όλων των γόρδιων δεσμών των παράλληλων κρίσεων, της οικονομικής, της προσφυγικής κρίσης, της κρίσης αστάθειας, σε αντίθεση με συντηρητικές δυνάμεις που υψώνουν τείχη και ακολουθούν μια μονόπλευρη πολιτική λιτότητας που είναι αποτυχημένη», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Παλεύουμε και πιστεύουμε ότι είμαστε από καλύτερες θέσεις, σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, καθότι διαμορφώνονται δυνατότητες για περισσότερες και ισχυρότερες συμμαχίες της χώρας στο ευρωπαϊκό πλαίσιο»

    «Παρακολουθώ πολύ συστηματικά την όλη εξέλιξη των πραγμάτων», ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης στη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό και πρόσθεσε: «συμφωνώ απόλυτα με την επισήμανση ότι η χώρα αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά ζητήματα και το μεγάλο θέμα είναι στη βάση ποιάς πολιτικής θα αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα. Η πολιτική σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είναι προοδευτική, με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση, και όπως αυτή διαμορφώνεται κάτω από τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται η χώρα από τους δανειστές, αλλά και από δυνάμεις που πράγματι οφείλουν να αντιληφθούν -πολλές από αυτές δεν το αντιλαμβάνονται-, ότι η διέξοδος από την κρίση και από τα πολλά και μεγάλα ζητήματα του τόπου δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά ο προοδευτικός δρόμος».

    [08] Αιφνίδιους πολύωρους αποκλεισμούς εξετάζουν μπλόκα σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

    Σε ενωτικό μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση, κινείται η σημερινή ενίσχυση του μπλόκου στο τελωνείο των Ευζώνων, στα σύνορα της Ελλάδας με τα Σκόπια, που πραγματοποίησαν με 30 τρακτέρ και ισάριθμα αγροτικά οχήματα, αγρότες και κτηνοτρόφοι από τα μπλόκα της Χαλκηδόνας και των Γιαννιτσών, με τους επικεφαλής τους να «αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αιφνίδιων πολύωρων αποκλεισμών», όπως επισήμαναν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

    «Ήρθαμε να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξή μας στους συναδέλφους μας εδώ στους Ευζώνους», τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής στο μπλόκο Γιαννιτσών, Παναγιώτης Ανδρικόπουλος, προσθέτοντας ότι «φτάσαμε την ώρα του κλεισίματος στις 12 το μεσημέρι και με το άνοιγμα που έγινε δύο ώρες μετά, αναχωρήσαμε για τα μπλόκα μας».

    «Το να κινείσαι με τα τρακτέρ σε εθνικό δρόμο ενέχει σοβαρούς κινδύνους», επισήμανε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής στο μπλόκο Χαλκηδόνας, Θεόδωρος Νέλας, προσθέτοντας «ιδίως όταν στην περιοχή βρίσκονται «σταθμευμένοι» περισσότεροι από 4.000 πρόσφυγες».

    Ωστόσο, ο ίδιος μας επισήμανε ότι ήταν μια συμβολικού χαρακτήρα κίνηση, που είχε ως σκοπό να «δείξουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε τον αγώνα και την προσπάθεια των συναδέλφων μας».

    Υπενθυμίζεται ότι στο τελωνείο των Ευζώνων βρίσκονται περισσότερα από 150 τρακτέρ, ενώ τονίζεται ότι είναι προγραμματισμένος και δίωρος αποκλεισμός το βράδυ, 19.00-21.00, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι «δεν μπορεί να υπάρξει αιφνίδια παράταση», όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης, Πέτρος Γκουγκουλάκης.

    Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις των προαναφερόμενων, που μιλώντας μας είπα «δεν γίνεται σε όλη την Ελλάδα να κλείνουν δεκάωρα και εμείς να καθόμαστε άπραγοι».

    [09] Η Κυριακοπούλου μιλάει για τη ζωή της στην ιστοσελίδα της IAAF

    Η Νικόλ Κυριακοπούλου, με σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια στην κορυφή του επί κοντώ, με τελευταία τη νίκη της στη βαθμολογία του αγωνίσματος στη σειρά του Ντάιαμοντ Λιγκ, καταθέτει προσωπικές στιγμές της ζωής και της καριέρας της στην ιστοσελίδα της IAAF.

    Πρώτο άθλημα της 29χρονης Κυριακοπούλου ήταν η γυμναστική, με την οποία ασχολήθηκε για 5 χρόνια, αλλά αργότερα αποφάσισε ότι έπρεπε να ασχοληθεί με το στίβο και δοκίμασε αρχικά σε μήκος, εμπόδια, σπριντ, για να την κερδίσει τελικά το επί κοντώ.

    [10] Τζόρτζεβιτς: «Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη»

    Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα (4/2, 20:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του TOP 16 της Euroleague, έκανε δηλώσεις ο τεχνικός των «πρασίνων», Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

    Ο Σέρβος προπονητής ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ο καθένας πρέπει να κάνει το καλύτερο που μπορεί αψηφώντας τους πόνους. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη».

    [11] Σαρώνει τα βραβεία στην Ισπανία ο Μπουρούσης

    Ο Γιάννης Μπουρούσης μπορεί να αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή από την Λαμποράλ Κούτσα, αλλά κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει ο ηγέτης της. Ο 32χρονος σέντερ, που έχει ήδη αναδειχθεί πέντε φορές MVP της αγωνιστικής στην ισπανική λίγκα και άλλες δύο φορές στην Euroleague, πρόσθεσε ακόμα μια διάκριση στον ενεργητικό του αφού ανακοινώθηκε πως αναδείχθηκε MVP για το μήνα Ιανουάριο στο ισπανικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας διεθνής είχε πάρει τον ίδιο τίτλο και τον Δεκέμβριο.

    Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δήλωσε σχετικά: «Αφιερώνω το βραβείο στον φίλο και συμπαίκτη μου Τόκο (σ.σ. Σενγκέλια, που τραυματίστηκε). Θα μας λείψει, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του. Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά επειδή είχαμε έναν πολύ καλό μήνα σαν ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα την ομάδα να πάρουμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, πάνω από ατομικές διακρίσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές μας. Το βραβείο είναι για όλη την ομάδα».

    [12] Ανησυχία για την εξάπλωση του ιού Zika ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων

    Η ταχεία εξάπλωση του ιού Zika -ο οποίος μεταδίδεται, κυρίως, μέσω των κουνουπιών- στην Βραζιλία, προκαλεί ανησυχία στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

    Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με τον διευθυντή επικοινωνίας της επιτροπής Μάριο Αντράντα, δεν έχει αποδειχθεί ότι ακυρώνονται ταξίδια που έχουν προγραμματιστεί για τον προσεχή Αύγουστο προς την χώρα και ειδικότερα το Ρίο Ντε Τζανέιρο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ, όπως επεσήμανε ο Βραζιλιάνος παράγοντας, η επιτροπή θ' ακολουθήσει τα προβλεπόμενα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 2 February 2016 - 15:32:27 UTC