Browse through our Interesting Nodes on Greek Politics Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 29 March 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 16-01-02

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Π.Καμμένος:Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή
  • [02] Φ. Γεννηματά: «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης»
  • [03] Ν. Φίλης: «Η λαϊκή εντολή αποτελεί τον ισχυρότερο παράγοντα που διασφαλίζει την κυβερνητική συνοχή»
  • [04] Συνάντηση του επικεφαλής της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη με τον Μ. Άλτμαν, στέλεχος του Κόμματος Εργασίας της Βραζιλίας
  • [05] Στο 95% έκλεισε η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ για το Δήμο Θεσσαλονίκης
  • [06] Με θετικό πρόσημο βλέπει το 2016 ο Γ. Σταθάκης
  • [07] Έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας
  • [08] Επιχείρηση εντοπισμού έξι εκδρομέων που χάθηκαν στην Πάρνηθα
  • [09] Νέα επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Κυριακής με βροχές και χιόνια

  • [01] Π.Καμμένος:Η πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή

    Την πεποίθησή του ότι η κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών είναι ισχυρή και θα αντέξει τις δυσκολίες που έχει μπροστά της, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο Mega, αν και πρόσθεσε ότι είναι καλοδεχούμενη η στήριξη από όποιον θέλει.

    Διασκέδασε τις εντυπώσεις για σκιές στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, προέβλεψε ότι η ΝΔ "θα διασπαστεί σύντομα", έδωσε απάντηση στις αιτιάσεις του Βασίλη Λεβέντη για τις σχέσεις του με τον Κώστα Καραμανλή, ενώ δήλωσε ότι δεν αποσύρθηκε η πρότασή του για την εθελοντική στράτευση των γυναικών και για τα στρατιωτικά λύκεια.

    "Εμείς αυτή τη στιγμή αισθανόμαστε δυνατοί, ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα στηρίξουμε, μπορούμε, έχουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο ελληνικός λαός και τους 153 βουλευτές να είμαστε στην κυβέρνηση, χωρίς να χρειαζόμαστε κανέναν άλλον. Όμως,όποιος θέλει να στηρίξει την κυβερνητική πλειοψηφία είναι καλοδεχούμενος", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος αναφορικά με τα σενάρια για την κυβέρνηση.

    Επισήμανε πως η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια έντιμη και ανοιχτή πολιτική συμφωνία, "δυο ανθρώπων που αποφασίσαμε να συγκρουστούμε με το σύστημα". Διαβεβαίωσε ότι θα στηρίξει προσωπικά μέχρι τέλους τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τον θεωρεί έντιμο πολιτικό παρά τις μεταξύ τους ιδεολογικές διαφορές.

    Για τον Βασίλη Λεβέντη ο κ. Καμμένος είπε ότι δε νομίζει ότι το Μαξίμου κάνει κάποιο φλερτ, επικαλούμενος και τις δικές του καλές σχέσεις με βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ενώ τόνισε ότι "ο Λεβέντης έχει πει για μένα διάφορα πράγματα, τον συγχωρώ". "Τον Κώστα Καραμανλή τον ακούω, τον αγαπώ, τον σέβομαι", είπε για τη σχέση του με τον πρώην πρωθυπουργό, προσθέτοντας ότι έχει έντιμη σχέση μαζί του αλλά σημείωσε απαντώντας στον κ. Λεβέντη για την στήριξη του στην κυβέρνηςη πως οι ΑΝΕΛ δεν έχουν τον κ. Καραμανλή αρχηγό.

    [02] Φ. Γεννηματά: «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης»

    Την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και ενότητας προτάσσει με άρθρο της στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Είναι ώρα να διαμορφώσουμε και να υλοποιήσουμε ένα νέο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με κυβέρνηση συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων, με προγραμματική συμφωνία για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης και της σταδιακής εξόδου από την πολύχρονη κρίση και ύφεση» τονίζει η κ. Γεννηματά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος, υποστηρίζει, για να ανταποκριθούν τα κόμματα και το πολιτικό σύστημα στις σημερινές αναγκαιότητες της πολύ δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα και την οικονομία. «Μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα να βγούμε από την καταστροφική περιδίνηση» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

    Στο άρθρο της, που τιτλοφορείται «Ένας χρόνος ΣΥΡΙΖΑ -Ένας χρόνος χαμένος», η κ. Γεννηματά ασκεί κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας πως ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει είναι μακράν ο χειρότερος από τη μεταπολίτευση και μετά. «Η Ελλάδα βιώνει σήμερα και πάλι την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα» επισημαίνει και προσθέτει: «Η κυβέρνηση έχει ολοκληρωτικά εγκλωβιστεί στη μέγγενη του τρίτου μνημονίου που υπέγραψε. Μέρα με τη μέρα, μέτρο με το μέτρο οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ το κάνουν σημαία τους. Κλαψουρίζουν, αλλά αμφίθυμοι να κινηθούν προς τα εμπρός, αδύναμοι να σχεδιάσουν, να διαπραγματευτούν, παραδίδονται άνευ όρων».

    [03] Ν. Φίλης: «Η λαϊκή εντολή αποτελεί τον ισχυρότερο παράγοντα που διασφαλίζει την κυβερνητική συνοχή»

    Η αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής μέσα από ένα παράλληλο πρόγραμμα ανακούφισης των κοινωνικών στρωμάτων που έχουν πληγεί βάναυσα, θα επαναπροσδιορίσει το αριστερό κοινωνικό και ταξικό πρόσημο του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, τονίζει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο κ. Φίλης σημειώνει ότι οι τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις επιβεβαιώνουν ότι ο αναζητήσεις των πολιτών βρίσκονται σε προοδευτική κατεύθυνση και επισημαίνει ότι αυτή «η λαϊκή εντολή αποτελεί τον ισχυρότερο παράγοντα που διασφαλίζει την κυβερνητική συνοχή και αποτρέπει ευφάνταστα σενάρια άλλων κυβερνητικών συνεργασιών».

    Ο υπουργός Παιδείας ξεκαθαρίζει πως η πρωτοβουλία για τη διαμόρφωση νέων πολιτικών συνθέσεων προοδευτικού προσανατολισμού ανήκει στην κυβέρνηση, ενόψει μάλιστα των πρωτοβουλιών για την αναμόρφωση του πολιτικού συστήματος, που περιλαμβάνουν και τις πολιτικές για την εξυγίανση και τη δημοκρατική ρύθμιση του άναρχου τοπίου στον χώρο των ΜΜΕ.

    Σε αυτό το πλαίσιο εκφράζει την άποψη πως «έχει ωριμάσει η ανάγκη ο χώρος της ριζοσπαστικής Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ στο επικείμενο συνέδριο να απευθυνθεί στην αντινεοφιλελεύθερη Κεντροαριστερά και σε σοσιαλδημοκρατικές δυνάμεις που παραμένουν πολιτικά ανένταχτες».

    Σε ερώτηση για ενδεχόμενη κυβερνητική συγκατοίκηση με την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Φίλης καθιστά σαφές πως κάθε κυβερνητική συνεργασία προϋποθέτει συμφωνία σε πρόγραμμα που συγκροτείται στη βάση κοινών αξιών και πολιτικών στόχων. Το κόμμα του κ. Λεβέντη, προσθέτει, είναι βραχύβιο κοινοβουλευτικά και δεν παραπέμπει σε κάποιο συγκροτημένο ιδεολογικοπολιτικό ρεύμα. Πάντως αναγνώρισε πως το «φαινόμενο Λεβέντη» διαθέτει διάρκεια και ανθεκτικότητα «που οφείλεται στην κρίση της πολιτικής και στην ανάδυση σχημάτων στα οποία κατευθύνεται η επικίνδυνη κατάσταση της α-πολιτικής».

    Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπουργός Παιδείας στον εθνικό διάλογο για τη μεταρρύθμιση στην Παιδεία. Τόνισε πως αναγκαία είναι η ευρύτερη κοινωνική και πολιτική συναίνεση, και σημείωσε προς προϋπόθεση για την επιτυχία του είναι η αδιαμεσολάβητη συμμετοχή των εκπαιδευτικών και η έμπρακτη έκφραση κοινωνικού ενδιαφέροντος για τη δημόσια εκπαίδευση. Η συγκρότηση της επιτροπής διαλόγου από συγκεκριμένες προσωπικότητες, αλλά και οι πρώτες ενδείξεις διακομματικής συνεργασίας στο πλαίσιο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, ενισχύουν την εκτίμησή μας ότι μπορεί να υπάρξει συναίνεση σε ορισμένα μείζονα ζητήματα, σημείωσε και έστειλε το μήνυμα πως «είμαστε ανοικτοί στις προτάσεις των άλλων κομμάτων και φορέων, γνωρίζοντας ότι ακόμα κι αν εκκινούν από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες πρέπει να αναζητηθεί και να βρεθεί κοινός τόπος, προκειμένου η εκπαίδευση να αποκτήσει τον κυρίαρχο μορφωτικό της ρόλο και να μην είναι θεσμός ακραίου κοινωνικού ανταγωνισμού».

    [04] Συνάντηση του επικεφαλής της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη με τον Μ. Άλτμαν, στέλεχος του Κόμματος Εργασίας της Βραζιλίας

    Για τις τελευταίες εκλογές σε Αργεντινή και Βενεζουέλα, και για την εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική συγκυρία στη Βραζιλία, ενημερώθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σε συνάντηση που είχε, μαζί με τον Κώστα Ήσυχο, μέλος της Γραμματείας της ΛΑ.Ε, με τον Μπρένο Άλτμαν, ηγετικό στέλεχος του Κόμματος Εργασίας της Βραζιλίας. Τα στέλεχος του υπό την Πρόεδρο της χώρας Ντίλμα Ρούσεφ κυβερνώντος κόμματος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

    Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΛΑΕ, ο κ. Άλτμαν τόνισε την ανάγκη εφαρμογής μιας διαφορετικής οικονομικής πολιτικής κοντά στο λαό και τις ανάγκες του, ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που ξανακάνουν την εμφάνισή τους στην ήπειρο και παίρνουν ιδιαίτερα επικίνδυνες μορφές στη Βραζιλία αλλά και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής.

    Από την πλευρά του, ο Π. Λαφαζάνης ενημέρωσε τον Μπρένο Άλτμαν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αναφέρθηκε στο πολιτικό σχέδιο της Λαϊκής Ενότητας, «ενός πολιτικού και κοινωνικού μετώπου με ριζοσπαστικά αριστερά αντιμνημονιακά δημοκρατικά και πατριωτικά χαρακτηριστικά, ικανού να υπερασπίσει τα λαϊκά στρώματα, τον ελληνικό λαό απέναντι στις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές αποικιοποίησης της χώρας, που εφαρμόζονται με μεθοδικότητα και προσήλωση από την σημερινή κυβέρνηση Τσίπρα».

    Ο επικεφαλής της ΛΑΕ έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία που είχε η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή στην Ελλάδα, γεγονός που θα υποβοηθούσε, όπως σημείωσε, σημαντικά τις άλλες αριστερές, προοδευτικές αντινεοφιλελεύθερες δυνάμεις σε Πορτογαλία και Ισπανία στην κατεύθυνση της ανατροπής στον ευρωπαϊκό νότο και σε όλη την Ευρώπη. «Δυστυχώς, οι επιλογές συνθηκολόγησης της κυβέρνησης Τσίπρα αποδείχθηκαν εξαιρετικά χρήσιμες για τους δανειστές, την ντόπια και ξένη ολιγαρχία στην Ελλάδα αλλά και τις ακροδεξιές δυνάμεις σε όλη την ήπειρο, που εκμεταλλεύονται το πολιτικό πισωγύρισμα της σημερινής κυβέρνησης για να λοιδορήσουν τις διαχρονικές πολιτικές και πολιτισμικές αξίες της Αριστεράς», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΛΑΕ.

    [05] Στο 95% έκλεισε η απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ για το Δήμο Θεσσαλονίκης

    Με 95% απορροφητικότητα έκλεισε το ΕΣΠΑ για το Δήμο Θεσσαλονίκης, με τα περισσότερα έργα να ολοκληρώνονται, όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Οικονομικών του κεντρικού Δήμου, Γιούλη Ρανέλλα, στο Πρακτορείο FM και στην εκπομπή ΠΑΡΑδημοτικά στους 104,9 με την Αναστασία Καρυπίδου.

    Η κ.Ρανέλλα υποστήριξε πως τα έργα θα αρχίσουν άμεσα να παραδίδονται σε χρήση. Πρόκειται για τρία σχολεία, το Κοινωνικό Ιατρείο Τριανδρίας, το νέο στόλο απορριμματοφόρων, την ανάπλαση της περιοχής Χρηματιστηρίου, την ενεργειακή αναβάθμιση στα κτίρια της Κεντρικής Βιβλιοθήκης και του Αρχιτεκτονικού, καθώς και μικρές παρεμβάσεις στη Νέα Παραλία.

    ?Πρόκειται για έργα που αφορούν την καθημερινότητα του δημότη. Έμειναν κάποια κομμάτια με μικρό κόστος και θα τα αναλάβει πλήρως ο Δήμος Θεσσαλονίκης?, υποστήριξε η κ. Ρανέλλα, προσθέτοντας πως προτεραιότητες για το 2016 είναι το νέο ΕΣΠΑ, οι εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης του Δήμου καθώς και η δημιουργία αποτεφρωτηρίου.

    Με αφορμή κριτική από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρο Καλαφάτη, για "χύμα διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη", η αντιδήμαρχος Οικονομικών σχολίασε: "Χυμώδεις θα μπορούσες να μας πεις, χειμαρρώδεις ίσως, χύμα όμως ποτέ. Εκτός κι αν μπερδεύει κάποιες έννοιες ο κ.Καλαφάτης, όπως τη σοβαρότητα με τη σοβαροφάνεια, την επιτήδευση με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που μας διακρίνει στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις θέσεις μας και τις ευθύνες μας. Δεν μπορείς να πεις χύμα μια διοίκηση που πήρε έναν Δήμο καταρημαγμένο και τον έφερε σε μια θέση οικονομικά πλεονασματική".

    [06] Με θετικό πρόσημο βλέπει το 2016 ο Γ. Σταθάκης

    Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εμφανίστηκε από τα Χανιά ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος εκτιμά ότι το 2016 θα αφήσει πίσω της την ύφεση και θα γυρίσει σε θετικό πρόσημο.

    Ο κ. Σταθάκης παρακολούθησε στο μητροπολιτικό ναό της πόλης την επίσημη δοξολογία με αφορμή την πρώτη ημέρα του έτους. Μετά το τέλος της δοξολογίας ο κ. Σταθάκης δήλωσε: «Η κυβέρνηση ακολουθεί σταθερά έναν οδικό χάρτη που αφορά τη συμφωνία με τους εταίρους. Ο πρώτος μεγάλος κύκλος αυτής της συμφωνίας κλείνει με τη διαπραγμάτευση που επίκειται και ακολουθεί η συζήτηση για το χρέος».

    Παράλληλα επισήμανε ότι «το 2016 μετά τα δεδομένα που έχουμε για το 2015, δηλαδή την οριακή έως πολύ μικρή ύφεση, υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα είναι η χρονιά που θα γυρίσει η οικονομία προς θετικό πρόσημο, διατηρώντας τον ισχυρό κανόνα που έχουμε σε όλη την πολιτική μας, αυτού της κοινωνικής συνοχής».

    [07] Έως την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου η προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας

    Μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 παρατείνεται η προθεσμία αγοράς τελών κυκλοφορίας.

    Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι "ανταποκρινόμενο στα αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, παρατείνει την προθεσμία αγοράς τελών κυκλοφορίας για το 2016, μέχρι και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016".

    Επισημαίνει, επίσης, ότι:

    1. Δεν θα υπάρξει άλλη παράταση, γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει ήδη προμηθευτεί τα τέλη κυκλοφορίας. Η παράταση δίνεται για να αντιμετωπιστούν υπαρκτά οικονομικά προβλήματα, καθυστερήσεις σε μισθοδοσία κλπ.

    2. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας και την κατάθεση πινακίδων.

    3. Η πληρωμή τελών κυκλοφορίας μπορεί να γίνει (στις τράπεζες) και μέσω διαδικτύου, χωρίς ταλαιπωρία για τον πολίτη.

    [08] Επιχείρηση εντοπισμού έξι εκδρομέων που χάθηκαν στην Πάρνηθα

    Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής στην Πάρνηθα για τον εντοπισμό έξι ατόμων - μεταξύ των οποίων είναι τέσσερα παιδιά - που έχασαν τον προσανατολισμό τους και δεν βρίσκουν τον δρόμο να γυρίσουν πίσω.

    Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, πρόκειται για δύο άνδρες με τα παιδιά τους, που είχαν πάει εκδρομή στην περιοχή Σκίπιζα της Πάρνηθας.

    Η σύζυγος του ενός, επειδή αργούσαν να εμφανιστούν, επικοινώνησε με τον άνδρα της στο κινητό τηλέφωνο γύρω στις 6 το απόγευμα, ο οποίος την ενημέρωσε για τον αποπροσανατολισμό τους. Η γυναίκα ειδοποίησε την Άμεση Δράση και από τις 6.30 το απόγευμα έχει μεταβεί στην περιοχή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο επικοινωνεί με τους δύο άνδρες και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό των αγνοουμένων.

    [09] Νέα επιδείνωση του καιρού από το πρωί της Κυριακής με βροχές και χιόνια

    Επιδείνωση του καιρού προβλέπει, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

    Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, από το πρωί της Κυριακής αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Θεσσαλίας, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, που γρήγορα θα επεκταθούν στη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, την Εύβοια, το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

    Οι άνεμοι αναμένεται να ενισχυθούν και να φθάσουν στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ και πιθανόν τοπικά στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.

    Τη Δευτέρα, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και νωρίς το πρωί πιθανώς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και γρήγορα θα σταματήσουν.Από το βράδυ, όμως, σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι βροχές και οι καταιγίδες θα ενταθούν εκ νέου στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 2 January 2016 - 19:32:30 UTC