Read about Imvros and Tenedos: Violations of the Lausanne Treaty Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Friday, 19 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-12-08

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] Όλγα Γεροβασίλη: Η ενασχόληση με την πολιτική είναι πιο δύσκολη για τις γυναίκες
  • [02] Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ ΝΔ και Vodafon για τις εσωκομματικές εκλογές
  • [03] Αλ. Τσίπρας: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου
  • [04] Eurostat: Υποχώρηση του ΑΕΠ στην Ελλάδα στο τρίτο τρίμηνο του 2015
  • [05] Στις 6 μ.μ. η συνάντηση του Π. Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους των θεσμών
  • [06] ΠΟΕΔΥΝ: Εβδομήντα χιλιάδες αιτήσεις για 690 θέσεις στα νοσοκομεία
  • [07] «Χτύπησε κόκκινο» η αιθαλομίχλη στα Ιωάννινα
  • [08] Ανακοινώθηκαν και νέοι δικαιούχοι των παροχών του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης
  • [09] Ένα ιδιότυπο «Hotel» φιλοξενείται στο Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών
  • [10] Κολεκτίβα αρχιτεκτόνων κερδισε φέτος το βραβείο Τέρνερ
  • [11] «Φ.Ε.Κ. και Τέχνη» στο Εθνικό Τυπογραφείο
  • [12] Ξεκαθαρίζουν οι... λογαριασμοί
  • [13] Με Πάρντο και Ντα Κόστα στην αποστολή

  • [01] Όλγα Γεροβασίλη: Η ενασχόληση με την πολιτική είναι πιο δύσκολη για τις γυναίκες

    Μια ομιλία διαφορετική από όσες συνηθίζει, ως εκ του ρόλου της, έκανε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στην «Ημερίδα Γυναίκες στην Πολιτική και στα κέντρα λήψης αποφάσεων», που διοργάνωσε η ΓΓ Ισότητας των φύλων σε συνεργασία με την πρεσβεία της Σουηδίας.

    «Τα κοινωνικά στερεότυπα κι ο σεξισμός αποκαλύπτουν ανισότητα στις ευκαιρίες και τα δικαιώματα και φανερώνουν έλλειμμα Δημοκρατίας», ανέφερε η υφυπουργός παρά το πρωθυπουργώ και επισήμανε ότι «υπάρχουν εξουσιαστικές σχέσεις που προκύπτουν από παραδοσιακές πατριαρχικές δομές που ακόμα δεν έχουν εκλείψει».

    Η κ. Γεροβασίλη που άνοιξε την ομιλία της λέγοντας ότι «δεν είναι από τις ευκολότερες ομιλίες στη ζωή της», κατέθεσε τα δικά της βιώματα για τον ρόλο των γυναικών στην πολιτική, στα κέντρα λήψης αποφάσεων, στην εργασία.

    [02] Υπεγράφη η σύμβαση μεταξύ ΝΔ και Vodafon για τις εσωκομματικές εκλογές

    Η εταιρεία Vodafon ανέλαβε και επισήμως την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ στις 20 Δεκεμβρίου 2015. Η σχετική σύμβαση μεταξύ της ΝΔ και της εταιρείας υπεγράφη σήμερα.

    [03] Αλ. Τσίπρας: Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Αιγύπτου

    Τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Φατάχ αλ Σίσι υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

    «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς η παρουσία σας στην Ελλάδα, η επίσκεψή σας εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στενής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες που έχουν σχέση στενής συνεργασίας και φιλίας», είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως οι δύο λαοί και οι δύο αρχαιότεροι πολιτισμοί έχουν μια μακρά παράδοση. Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα η στενότερη συνεργασία των δύο χωρών να παίξει ρόλο καταλύτη στην περιοχή και αφού καλωσόρισε τον κ. Αλ Σίσι στην Ελλάδα, ευχήθηκε και εποικοδομητική συνεργασία κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην χώρα.

    «Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνετε να συναντηθούμε», είπε ο πρόεδρος της και πρόσθεσε πως από τότε που ξεκίνησε η αρχαία ιστορία και ο πολιτισμός οι ελληνοαιγυπτιακές σχέσεις ήταν πάντα ισχυρές. Ανέφερε επίσης ότι οι θέσεις της Ελλάδας ήταν πάντα θετικές απέναντι στη χώρα του, κατανοώντας την πραγματικότητα που υπήρχε στην Αίγυπτο.

    [04] Eurostat: Υποχώρηση του ΑΕΠ στην Ελλάδα στο τρίτο τρίμηνο του 2015

    Κατά 0,9% υποχώρησε το ΑΕΠ στην Ελλάδα το τρίτο τρίμηνο του 2015 σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat. Σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2014 το ΑΕΠ υποχώρησε κατά 1,1%. Για το σύνολο της ευρωζώνης, το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 0,3% σε τριμηνιαια βαση και 1,6% σε ετησια βάση. Τα αντιστοιχα νούμερα σε επίπεδο ΕΕ ήταν 0,4% και 1,9%, αντίστοιχα.

    [05] Στις 6 μ.μ. η συνάντηση του Π. Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους των θεσμών

    Το θέμα του Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο της συνάντησης που πρόκειται να έχει στις 6.00 το απόγευμα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης με τους εκπροσώπους των θεσμών.

    Η λύση που βρίσκεται στο τραπέζι των συζητήσεων προβλέπει το διαχωρισμό των παγίων από τη ΔΕΗ και τη μεταφορά τους σε νέα εταιρία που θα ελέγχεται κατά 51% από το Δημόσιο και κατά 49% από ιδιώτες, καθώς και την καταβολή αποζημίωσης προς τη ΔΕΗ, ενώ ανοιχτό παραμένει το θέμα του μάνατζμεντ για το οποίο βασική θέση της κυβέρνησης αποτελεί η διατήρησή του υπό δημόσιο έλεγχο.

    Στη συνάντηση ενδέχεται να συζητηθούν και οι τελευταίες εξελίξεις με τα βιομηχανικά τιμολόγια της ΔΕΗ ύστερα από τις χθεσινές σχετικές αποφάσεις της γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας καθώς και η πορεία απελευθέρωσης των ενεργειακών αγορών.

    [06] ΠΟΕΔΥΝ: Εβδομήντα χιλιάδες αιτήσεις για 690 θέσεις στα νοσοκομεία

    Εβδομήντα χιλιάδες αιτήσεις υποβλήθηκαν για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 690 θέσεις στα Νοσοκομεία, αναφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), επισημαίνοντας ότι «οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μία στις εκατό και όμως οι υποψήφιοι για τη συμμετοχή τους πλήρωσαν 1 εκατ. ευρώ σε παράβολα (15 ευρώ έκαστος)».

    Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι οι άνεργοι Νοσηλευτές και οι Επαγγελματίες Υγείας ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες, καθώς πέντε χρόνια έχουν να προσλάβουν προσωπικό τα Νοσοκομεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει η Ομοσπονδία, οι κενές θέσεις ανέρχονται σε 30.000, αποχώρησαν 17.000 και πρόκειται να αποχωρήσουν εντός των επόμενων τριών μηνών άλλοι 3.000 υπάλληλοι, η κάλυψη είναι μία Νοσηλεύτρια για κάθε βάρδια σε κλινικές 40 ασθενών. Η ΠΟΕΔΗΝ κάνει λόγο για «διάλυση του ΕΣΥ» και προαναγγέλλει κινητοποιήσεις.

    [07] «Χτύπησε κόκκινο» η αιθαλομίχλη στα Ιωάννινα

    Οδηγίες και συστάσεις προς τους πολίτες των Ιωαννίνων, απευθύνει η Περιφέρεια Ηπείρου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της αιθαλομίχλης που πλήττει τις τελευταίες ημέρες το λεκανοπέδιο, αλλά τις προφυλάξεις που πρέπει να πάρουν ομάδες του πληθυσμού. Οι μετρήσεις του σταθμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δείχνουν ότι χθες κατά μέσο όρο είχαμε 111 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μετρό αέρα σε σωματίδια, με επιτρεπτό όριο τα 50. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση άγγιξε τα 310 μικρογραμμάρια στο διάστημα 22:00-23:00 χθες την νύχτα στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων.

    Στην σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τις συνθήκες των επόμενων 2 ημερών, όπως προκύπτει από την συνεργασία των υπηρεσιών της Περιφέρειας με το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν ιδιαίτερα, και πιθανόν να υπάρξει διατήρηση των υψηλών τιμών.

    [08] Ανακοινώθηκαν και νέοι δικαιούχοι των παροχών του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης

    Δημοσιοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των αιτημάτων επανεξέτασης για τις παροχές του προγράμματος της ανθρωπιστικής κρίσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, με βάση τα οποία ωφελούνται ακόμα περισσότεροι δικαιούχοι.

    Για να δουν τα αποτελέσματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να επισκέπτονται απευθείας την ιστοσελίδα www.anthropocrisis.gr είτε να οδηγούνται σε αυτή μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου www.ypakp.gr, πατώντας στη σήμανση «Ανθρωπιστική Κρίση», με τους προσωπικούς κωδικούς που εισέρχονται στο taxis. Παράλληλα, μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ, όπως είχε συμβεί και με τα αποτελέσματα των αρχικών αιτήσεων.

    Οι δικαιούχοι θα πάρουν την παροχή ή τις παροχές που τους εγκρίθηκαν (δωρεάν ρεύμα, επίδομα ενοικίου και κάρτα αλληλεγγύης) με τις ίδιες διαδικασίες και για τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τους αρχικά εγκριθέντες.

    [09] Ένα ιδιότυπο «Hotel» φιλοξενείται στο Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών

    Σε ένα ιδιότυπο ξενοδοχείο-νυχτερινό θέρετρο, αφιερωμένο στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα αϋπνίας και διαταραχές ύπνου, μεταμορφώνεται το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256) από τις 9 Δεκεμβρίου.

    Πρόκειται για το νέο πρότζεκτ της ομάδας blindspot theatre group με τίτλο «HOTEL», όπου στο ξενοδοχείο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα θεραπείας: καλούνται να ξαναζήσουν στιγμές από το παρελθόν τους, δίνοντας ζωή στις αναμνήσεις τους και στα πρόσωπα που τις συνθέτουν, αλλά και αναπαριστώντας διάφορες φαντασιώσεις και κρυφές τους επιθυμίες. Το προσωπικό του HOTEL, ενημερωμένο από τα ημερολόγια των επισκεπτών, υποδύονται με ακρίβεια κοντινούς ανθρώπους των ενοίκων, ακολουθώντας όσο γίνεται πιο πιστά το «σενάριο» της ζωής τους.

    Η καινούργια δουλειά της κολεκτίβας blindspot theatre group (Γιώτα Αργυροπούλου, Μιχάλης Κωνσταντάτος και Βασίλης Παναγιωτακόπουλος) συνδυάζει την περφόρμανς με σύνθετες εικαστικές δράσεις. Και καθώς στην παράσταση εκτός από τους ηθοποιούς συμμετέχουν με το έργο τους εικαστικοί, φωτογράφοι και σχεδιαστές, το θέατρο της ΑΣΚΤ πληρούσε τις προϋπόθέσεις.

    Μάλιστα εδώ, οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τις παραστάσεις ζωντανά, αλλά και ως μια κινηματογραφική ταινία χάρη στις κάμερες που τοποθέτησε ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κωνσταντάντου σε συγκεκριμένα σημεία της ΑΣΚΤ και συνδέονται με ένα videomixer επιτρέποντας στον σκηνοθέτη την κινηματογράφηση και το ζωντανό μοντάζ της περφόρμανς σε διάφορους χώρους.

    Πώς ξεκίνησε η ιδέα ενός έργου σαν το «Hotel»; ρωτάμε τον Μιχάλη Κωνσταντάτο. «Τα τελευταία χρόνια ακούμε συνεχώς γύρω μας από φίλους και γνωστούς τη φράση "Δεν μπορώ να κοιμηθώ πια". Πάντα υπάρχει κάτι πίσω από την έλλειψη επιθυμίας για ύπνο», απαντά ο σκηνοθέτης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συμπληρώνει: «Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί δεν μπορούμε να συμφιλιωθούμε με τον εαυτό μας, με τις επιλογές μας, με το περιβάλλον μέσα το οποίο ζούμε. Οπότε αρχίσαμε να μελετάμε έρευνες γύρω από το θέμα της αϋπνίας που απασχολεί τη σύγχρονη εποχή. Μέσα από αυτή τη διεργασία προέκυψε η ιδέα να στήσουμε μια φανταστική υπηρεσία που θα προτείνει θεραπείες στους εν δυνάμει πελάτες της που αντιμετωπίζουν διαταραχές ύπνου».

    [10] Κολεκτίβα αρχιτεκτόνων κερδισε φέτος το βραβείο Τέρνερ

    Στην κολεκτίβα αρχιτεκτόνων Assemble απονεμήθηκε φέτος το βραβείο Τέρνερ, το διασημότερο βρετανικό, ετήσιο βραβείο τέχνης το οποίο διοργανώνει η γκαλερί Τέιτ.

    Η επιτροπή βράβευσε τους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές της ομάδας Assemble, ηλικίας όλοι κάτω των τριάντα ετών, για την από κοινού συνεργασία τους με τους κατοίκους μιας υποβαθμισμένης συνοικίας του νότιου Λίβερπουλ, στην ανάπλαση και αναβίωση της γειτονιάς τους.

    Οι κάτοικοι του Τoxteth -τα σπίτια τους είχαν υποστεί σοβαρές ζημιές από τις ταραχές του 1981 , στις οποιες είχαν οδηγήσει οι φυλετικές διακρίσεις και οι παρεμβάσεις της αστυνομίας- ανέλαβαν δράση και στην προσπάθεια τους να εμποδίσουν την κατεδάφιση των κτιρίων απευθύνθηκαν στην κολεκτίβα Assemble.

    Η κολεκτίβα χρησιμοποιεί για την αναπαλαίωση χαμηλού κόστους υλικά, αλλά επίσης εφευρίσκει τρόπους προκειμένου να συνεχιστεί το πρότζεκτ, κατασκευάζοντας και πουλώντας αντικείμενα βασισμένα στα σχέδια που βρίσκουν στα κατεστραμμένα σπίτια που αναπαλαιώνουν -από τζάκια έως πορσελάνινα πόμολα για πόρτες.

    Οι Assemble ξεκίνησαν να δουλεύουν ως φίλοι στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, και η έδρα τους είναι πλέον στο Λονδίνο. «Σε μια εποχή όπου οτιδήποτε μπορεί να είναι τέχνη, γιατί να μην είναι ένα συγκρότημα κατοικιών;», δήλωνε τον περασμένο Μάιο, όταν ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες, το μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων Τέρνερ και διευθυντής του Ινστιτούτου Τέχνης Μίντλεσμπρο Άλιστερ Χάντσον (Alistair Hudson).

    [11] «Φ.Ε.Κ. και Τέχνη» στο Εθνικό Τυπογραφείο

    To Εθνικό Τυπογραφείο με αφορμή τα εκατόν ενενήντα χρόνια από την ίδρυση του, διοργανώνει στους χώρους του κτιρίου του, εικαστική έκθεση από τις 17 Δεκεμβρίου, με έργα σύγχρονων δημιουργών που εμπνέονται από την ιστορία (ιδρύθηκε στο Ναύπλιο το 1825), το παρόν και το μέλλον του Φ.Ε.Κ. και του Εθνικού Τυπογραφείου-του πρώτου, ουσιαστικά, δημόσιου χαρακτήρα τυπογραφείου που ονομάστηκε «Τυπογραφία της Διοικήσεως».

    Η έκθεση έχει τίτλο «Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως Φ.Ε.Κ. + Τέχνη» και σκοπός των διοργανωτών είναι, όπως αναφέρουν στην πρόσκληση τους «να προβληθεί το Εθνικό Τυπογραφείο στο ευρύ κοινό, ως μια από τις παλαιότερες δημόσιες υπηρεσίες με κύρια αποστολή την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση και κυκλοφορία των Φύλλων της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (Φ.Ε.Κ.) και την κάλυψη των εκτυπωτικών αναγκών του Δημοσίου και να υπενθυμίσουν τον κρίσιμο ρόλο του στην λειτουργία του κράτους δικαίου, αφού παρέχει έγκυρη πληροφόρηση στους πολίτες για όλες τις σημαντικές πράξεις της Κυβέρνησης και της Δημόσιας Διοίκησης, διευκολύνοντας έτσι τη συμμετοχή τους στην κοινωνική και οικονομική ζωή».

    [12] Ξεκαθαρίζουν οι... λογαριασμοί

    Τελική στροφή για τους ομίλους του Champions League με τα παιχνίδια της 6ης -και τελευταίας- αγωνιστικής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και ανάμεσά τους το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

    Στον 1ο όμιλο, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν έχουν ήδη προκριθεί, ενώ στο 2ο όμιλο όλα είναι ανοικτά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παίξει στη Γερμανία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να προκριθεί, όμως σε συνδυασμό με το άλλο παιχνίδι μεταξύ της Αϊντχόφεν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στον 3ο όμιλο Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν περάσει στην επόμενη φάση, με τη Γαλατασαράι να υποδέχεται την Αστάνα και να θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την 3η θέση, ενώ και στον 4ο όμιλο εκείνο που απομένει να κριθεί είναι επίσης η 3η θέση, καθώς Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη εξασφαλίσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης.

    Στον 5ο όμιλο η Λεβερκούζεν θα υποδεχθεί την εκπληκτική Μπαρτσελόνα, ενώ η Ρόμα έχει πιο εύκολο έργο στο «Ολίμπικο» κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ και δείχνει φαβορί για την νίκη-πρόκριση. Ο Ζοζέ Μουρίνιο «παίζει το κεφάλι του» στο παιχνίδι του Λονδίνου κόντρα στην Πόρτο για τον 7ο όμιλο, την ίδια στιγμή που η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και απειλεί. Στο 8ο όμιλο η Ζενίτ έχει προκριθεί και τη 2η θέση διεκδικούν Γάνδη και Βαλένθια.

    Συνοπτικά το πρόγραμμα:

    1ος ΟΜΙΛΟΣ

    Παρί Σεν Ζερμέν - Σαχτάρ Ντόνετσκ

    Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλμε

    2ος ΟΜΙΛΟΣ

    Βόλφσμπουργκ - Μάντσεστερ Γ.

    Αϊντχόφεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

    3ος ΟΜΙΛΟΣ

    Γαλατασαράι - Αστάνα

    Μπενφίκα - Ατλέτικο Μαδρίτης

    4ος ΟΜΙΛΟΣ

    Μάντσεστερ Σίτι - Γκλάντμπαχ

    Σεβίλη - Γιουβέντους

    5ος ΟΜΙΛΟΣ

    Λεβερκούζεν - Μπαρτσελόνα

    Ρόμα - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

    6ος ΟΜΙΛΟΣ

    Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπάγερν

    Ολυμπιακός - Άρσεναλ

    7ος ΟΜΙΛΟΣ

    Ντιναμό Κιέβου - Μακάμπι Τελ Αβίβ

    Τσέλσι - Πόρτο

    8ος ΟΜΙΛΟΣ

    Βαλένθια - Λιόν

    Γάνδη - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

    [13] Με Πάρντο και Ντα Κόστα στην αποστολή

    Την τελευταία προπόνησή τους, πριν τη μεγάλη βραδιά της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κανονικά γυμνάστηκε ο Πάρντο. Συντηρητικά, με προσοχή, κινήθηκε ο Ντα Κόστα, ωστόσο είναι έτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Tuesday, 8 December 2015 - 15:32:13 UTC