Read the Treaty of Sevres (10 August 1920) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923) Read the Convention Relating to the Regime of the Straits (24 July 1923)
HR-Net - Hellenic Resources Network Compact version
Today's Suggestion
Read The "Macedonian Question" (by Maria Nystazopoulou-Pelekidou)
HomeAbout HR-NetNewsWeb SitesDocumentsOnline HelpUsage InformationContact us
Saturday, 20 April 2024
 
News
  Latest News (All)
     From Greece
     From Cyprus
     From Europe
     From Balkans
     From Turkey
     From USA
  Announcements
  World Press
  News Archives
Web Sites
  Hosted
  Mirrored
  Interesting Nodes
Documents
  Special Topics
  Treaties, Conventions
  Constitutions
  U.S. Agencies
  Cyprus Problem
  Other
Services
  Personal NewsPaper
  Greek Fonts
  Tools
  F.A.Q.
 

Athens Macedonian News Agency: News in Greek, 15-11-21

Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article

From: The Athens News Agency at <http://www.ana.gr/>

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • [01] «Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται τα κυριαρχικώς καθοριζόμενα από εμάς σύνορά μας»
  • [02] Δήλωση του Β. Μεϊμαράκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ
  • [03] Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το προσφυγικό
  • [04] Γερούν Ντάισελμπλουμ: Ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της πρώτης δόσης δανείου
  • [05] Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού το Βέλγιο, υπό την απειλή τρομοκρατικών ενεργειών
  • [06] Ο Γ. Μουζάλας για τα άτομα που πέρασαν από την Ελλάδα και φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατία
  • [07] Στον καταυλισμό της Ειδομένης 3.800 άτομα, σε 1.800 θα επιτραπεί η διέλευση
  • [08] Εκτεταμένα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας
  • [09] «Κόλαση» στη Λεωφόρο, δεν έγινε το ντέρμπι
  • [10] Η ΑΕΚ πέρασε και από την Κηφισιά και συνεχίζει αήττητη
  • [11] Με γκολ του Φερνάντες ο Αστέρας 1-0 τον Ατρόμητο

  • [01] «Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται τα κυριαρχικώς καθοριζόμενα από εμάς σύνορά μας»

    «Σήμερα τιμούμε την ανεκτίμητη διαχρονική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην ένδοξη πορεία του Έθνους και του λαού μας. Ιδίως τώρα στη δίνη μιας γενικευμένης και βαθιάς οικονομικής,αλλά και ανθρωπιστικής κρίσης που πλήττει καιρίως και τη χώρα μας, οφείλουμε να ομολογήσουμε και να διακηρύσσουμε ότι: οι Ένοπλες Δυνάμεις διαπνεόμενες από ακμαίο δημοκρατικό φρόνημα υπερασπίζονται με αυτοθυσία και εξαιρετική αποτελεσματικότητα τα κυριαρχικώς καθοριζόμενα από εμάς σύνορα μας που είναι και σύνορα της ΕΕ, υπό όρους που πληρούν τις ανθρωπιστικές αρχές και αξίες του ελληνικού και κατά συνέπεια του ευρωπαϊκού πολιτισμού». Τη σχετική δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

    Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι σήμερα είναι ημέρα γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και γιορτής της Υπερμάχου Στρατηγού που είναι ο Προστάτης τους.Παράλληλα,εξέφρασε την ευχή η Υπερμάχος Στρατηγός να έχει υπό τη σκέπη της όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μόνιμους και εφέδρους, για να συνεχίσουν να υπερασπίζονται την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

    Ο κ. Καμμένος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ήρωες που έπεσαν υπέρ της πατρίδας σε καιρό πολέμου και σε καιρό ειρήνης αλλά και στις οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που, όπως επισήμανε, διαδραματίζουν το δικό τους ρόλο για να διατηρούν σε υψηλό επίπεδο την πίστη προς το καθήκον, το φρόνημα και τον επαγγελματισμό τους για να είμαστε όλοι ασφαλείς.

    Στο πλαίσιο του εορτασμού το πρωί έγινε η επίσημη έπαρση της εθνικής σημαίας στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και ακολούθησε η πανηγυρική δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας, εκπροσώπων κομμάτων, ξένων διπλωματικών αντιπροσωπειών, κλπ.

    Αύριο, στο πλαίσιο του εορτασμού, οι στρατιωτικές ορχήστρες των Ενόπλων Δυνάμεων θα δώσουν συναυλία στις 12 το μεσημέρι στον υπαίθριο χώρο μπροστά από την είσοδο του σταθμού ΜΕΤΡΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», στην πλατεία Συντάγματος. Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

    Διαβάστε επίσης: «Πάγιες οι θέσεις του ΠτΔ για την ανάγκη πολιτικής σταθερότητας»

    [02] Δήλωση του Β. Μεϊμαράκη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ

    Κάλεσμα σε όλους τους Νεοδημοκράτες να στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα ενότητας, απηύθυνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Κρήτη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

    «Οφείλουμε η Νέα Δημοκρατία τη Δευτέρα ενωμένη και δυνατή να γυρίσει σελίδα και να είναι η αντίρροπη δύναμη που θα κρατήσει την ισορροπία στη Δημοκρατία της Ελλάδας. Και για αυτό ακριβώς πρέπει να πάμε στις κάλπες φιλικά, με το Νεοδημοκρατικό ήθος, με την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εστιάζοντας στα θέματα της οικονομίας, της κοινωνικής πολιτικής και στα εθνικά θέματα.

    «Δυστυχώς η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει μια πολιτική η οποία εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους και είναι πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία και τη χώρα. Εμείς είχαμε προτείνει μια πορεία προς την ανάπτυξη και η κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση», ανέφερε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας ότι η ΝΔ δεν έχει ψηφίσει μέτρα που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες.

    [03] Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το προσφυγικό

    Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για το προσφυγικό, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

    Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, στη σημερινή διευρυμένη διυπουργική σύσκεψη έγινε καταγραφή των αναγκών προκειμένου να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται η δημιουργία των κέντρων ταυτοποίησης στα πέντε νησιά του Αιγαίου (Λέσβος, Λέρος, Χίος, Σάμος, Κω) και να προωθηθεί περαιτέρω η διαδικασία μετεγκατάστασης.

    Επιπλέον, καταγράφηκαν οι ανάγκες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές, ενώ έγινε απολογισμός ως προς το έργο που έχει παραχθεί.

    Στη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, μετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννης Μουζάλας, ο υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

    [04] Γερούν Ντάισελμπλουμ: Ανοίγει ο δρόμος για την εκταμίευση της πρώτης δόσης δανείου

    Η Ελλάδα υλοποίησε όλες τις μεταρρυθμίσεις του πρώτου πακέτου μέτρων που συμφωνήθηκαν με τους πιστωτές της, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την εκταμίευση της πρώτης δόσης δανείου, ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στις Βρυξέλλες.

    "Επί τη βάσει της τελικής έκθεσης συμμόρφωσης, το Euro Working Group συμφώνησε ότι οι ελληνικές αρχές ολοκλήρωσαν το πρώτο πακέτο των προαπαιτούμενων και τη λήψη μέτρων στον χρηματοπιστωτικό τομέα που είναι σημαντικά για μια επιτυχή ανακεφαλαιοποίηση", δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ.

    "Η συμφωνία ανοίγει το δρόμο για την τελική έγκριση από το Διευθυντικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου για την εκταμίευση της υποδόσης των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ που συνδέεεται με το πρώτο πακέτο των προαπαιτούμενων", είπε.

    Η συμφωνία θα επιτρέψει, επίσης, στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας να λάβει εξατομικευμένες αποφάσεις για τη μεταφορά πόρων στην Ελλάδα για την ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού τομέα, πρόσθεσε ο πρόεδρος του Eurogroup.

    [05] Σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού το Βέλγιο, υπό την απειλή τρομοκρατικών ενεργειών

    Το Βέλγιο αύξησε σήμερα το επίπεδο συναγερμού για τρομοκρατία στην περιοχή των Βρυξελλών στο ανώτατο όριο λόγω ενός «κινδύνου επιθέσεων από πρόσωπα με όπλα και εκρηκτικές ύλες» επιβεβαίωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Σαρλ Μισέλ.

    «Αυτό προκύπτει από αρκετά ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την απειλή να διαπραχθεί μια επίθεση παρόμοια με εκείνη που διαπράχθηκε στο Παρίσι» δήλωσε ο Βέλγος πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

    Ο επικεφαλής της βελγικής κυβέρνησης επισήμανε επιπλέον ότι είναι υπαρκτή μια «απειλή επιθέσεων από πρόσωπα με την χρήση όπλων και εκρηκτικών υλών, (επιθέσεις) που θα διαπραχθούν ενδεχομένως ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές », δικαιολογώντας με αυτόν τον τρόπο την αύξηση του επιπέδου συναγερμού- που ανήλθε πλέον στο επίπεδο 4- σε όλη την περιοχή των Βρυξελλών, το αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπως και το Βιλβόρντε, μια κοινότητα στη Φλάνδρα όπου πολλοί νέοι έχουν ριζοσπαστικοποιηθεί.

    Οι πιθανοί στόχοι είναι σύμφωνα με τον Σαρλ Μισέλ «οι εμπορικοί δρόμοι, οι συγκεντρώσεις, οι πολυσύχναστοι χώροι και τα μέσα μαζικής μεταφοράς» προσέθεσε ο ίδιος, μετά το τέλος μιας σύσκεψης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

    «Διαθέτουμε επαρκή στοιχεία για να εκτιμήσουμε ότι η απειλή είναι συγκεκριμένη και επικείμενη» τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Ντιντιέ Ρεντέρς προσερχόμενος στη σύσκεψη.

    Όλοι οι σταθμοί του μετρό παραμένουν κλειστοί σήμερα στην πρωτεύουσα του Βελγίου και δεν προβλέπεται να λειτουργήσουν πριν από αύριο το απόγευμα, στην καλύτερη των περιπτώσεων. Πρόκειται για ένα μέτρο χωρίς προηγούμενο, καθώς ακόμα και σε ανάλογη περίσταση κατά το παρελθόν, την κήρυξη δηλαδή του ύψιστου συναγερμού, το μετρό συνέχιζε να λειτουργεί.

    Επιπλέον πολλές συγκεντρώσεις και εκδηλώσεις ακυρώθηκαν. Μεταξύ αυτών δύο συναυλίες του Τζόνι Χάλιντεϊ που ματαιώθηκαν σήμερα λόγω των τρομοκρατικών απειλών. Τα εμπορικά κέντρα είναι κλειστά όπως και πολλά μουσεία και κινηματογράφοι.

    Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών από την πλευρά του καθησυχάζει τους επιβάτες ότι «μπορούν να ταξιδέψουν» χωρίς κανένα πρόβλημα.

    «Αεροδρόμιο- προσβάσιμο» διευκρινίζεται σε ένα μήνυμα στον λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης Twitter του αεροδρομίου.

    Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί αύριο το απόγευμα με τη σύγκληση εκ νέου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, είπε ο επικεφαλής της κυβέρνησης.

    [06] Ο Γ. Μουζάλας για τα άτομα που πέρασαν από την Ελλάδα και φέρονται να εμπλέκονται στην τρομοκρατία

    Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικήςκ. Μουζάλας απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα άτομα που πέρασαν από την Ελλάδα και φέρονται να εμπλέκονται στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία, επισήμανε.

    «Δύο που βρέθηκαν ότι πέρασαν από την Ελλάδα είναι πλήρως ταυτοποιημένοι με δακτυλικά αποτυπώματα που δείχνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Αυτό που μας έχει αναθέσει η Ευρωπαϊκή Ενωση να κάνουμε και απ' ότι φαίνεται όχι τυχαία και οι δύο πέρασαν μέσα από τις διαδικασίες της Ε.Ε. Αλλά επειδή δύο, δέκα, είκοσι πέρασαν από την Ελλάδα συνδέουν γραμικά τους πρόσφυγες με την τρομοκρατία. Οι άλλοι έξι είναι από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Δηλαδή θα πρέπει να με ρωτήσετε τι να κάνουμε για τους Βέλγους και την τρομοκρατία;» είπε ο υπουργός.

    Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους πρόσφυγες, δήλωσε ότι «ξεκίνησε από τη Σλοβενία και συνεχίστηκε σαν ντόμινο και έχουν απαγορεύσει την επανεισδοχή μεταναστών».

    «Υπάρχει ένα πρόβλημα. Νομίζω ότι η απαγόρευση εισόδου σε χώρες ανθρώπων με συγκεκριμένη καταγωγή θα συνεχιστεί. Εχουμε σχέδιο πώς να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν προς τα κάτω και να απεγκλωβιστεί η περιοχή» τόνισε ο κ.Μουζάλας προσθέτοντας ότι το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί, με θέμα το προσφυγικό, σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Υπάρχει σχέδιο και τις επόμενες ημέρες θα απεγκλωβιστεί η περιοχή» είπε χαρακτηριστικά.

    [07] Στον καταυλισμό της Ειδομένης 3.800 άτομα, σε 1.800 θα επιτραπεί η διέλευση

    Περίπου 2.000 ήταν τα άτομα που είχαν «εγκλωβιστεί» το βράδυ του Σαββάτου, ανάμεσα στα σύνορα Ελλάδας και ΠΓΔΜ, στον καταυλισμό στην Ειδομένη, καθώς δεν είναι κάτοχοι διαβατηρίων Συρίας, Ιράκ και Αφγανιστάν και ως εκ τούτου οι αρχές της ΠΓΔΜ δεν επιτρέπουν τη διέλευσή τους.

    Την ίδια ώρα, περίπου 1.800 ήταν τα άτομα που περίμεναν να διέλθουν τα σύνορα με την Ελλάδα και να μπουν στο έδαφος της γειτονικής χώρας.

    [08] Εκτεταμένα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

    Ένταση επικράτησε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου γύρω στις 17.30 ξεκίνησαν τα επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που προσπάθησαν να μπουν χωρίς εισιτήρια στη θύρα 12 και αστυνομικών δυνάμεων.

    Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, νεαροί οπαδοί σε μικρή απόσταση από το γήπεδο και στους γύρω δρόμους, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ κατά διαστήματα σημειώνονταν αψιμαχίες με τις αστυνομικές δυνάμεις.

    Τα επεισόδια συνεχίστηκαν αρκετή ώρα μετά μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο, ανάμεσα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και των αστυνομικών δυνάμεων. Συγκεκριμένα μετά την ανακοίνωση ότι το ντέρμπι των «αιωνίων» για λόγους ασφαλείας δεν θα διεξαχθεί, μερίδα οπαδών του γηπεδούχου Παναθηναϊκού, εισέβαλε εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς έσπασαν τα κιγκλιδώματα και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, στο κέντρο του οποίου είχαν παραταχθεί οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων. Οι οπαδοί εξαπέλυσαν επίθεση με φωτοβολίδες κατά των αστυνομικών.

    Αστυνομικός τραυματίας

    Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά, όταν δέχτηκε χτύπημα από καρέκλα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εντός του γηπέδου, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ντέρμπι «αιωνίων» της 11ης αγωνιστικής της Super League που δεν ξεκίνησε ποτέ, για λόγους ασφαλείας.

    Ο αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο -έχοντας ήδη χάσει τις αισθήσεις του- στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία ανέκτησε τις αισθήσεις του και παραμένει για νοσηλεία.

    [09] «Κόλαση» στη Λεωφόρο, δεν έγινε το ντέρμπι

    Δεν διεξήχθη το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για την 11η αγωνιστική της Super League.Η απόφαση του διαιτητή Παππά, πάρθηκε για λόγους ασφαλείας και ήρθε ως αποτέλεσμα των εκτεταμένων επεισοδίων, αλλά και των όσων συνέβησαν τόσο κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όσο και κατά την είσοδο της πειραϊκής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και να μην ξαναβγούν για ζέσταμα.

    Η ανακοίνωση της μη διεξαγωγής του ντέρμπι των «αιωνίων» για λόγους ασφαλείας εξόργισε μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αρχικά εκτόξευσαν φωτοβολίδες και καρέκλες από την εξέδρα και στη συνέχεια έσπασαν τα κιγκλιδώματα από τη θύρα 13 και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, στο κέντρο του οποίου είχαν παραταχθεί οι άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων.

    [10] Η ΑΕΚ πέρασε και από την Κηφισιά και συνεχίζει αήττητη

    Αήττητη παρέμεινε η ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας την 7η νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στην Α1 φέτος, περνώντας με χαρακτηριστική άνεση, 78-54, από το Ζηρίνειο, επί της Κηφισιάς. Αυτή ήταν η 3η ήττα για την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου.

    Τα δεκάλεπτα: 8-21, 27-39, 45-57, 54-78

    Ο Άρης... δυσαρέστησε τον Στιβ Γιατζόγλου στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας, επικρατώντας, 68-50, στο "Nick Galis Hall". Αυτή ήταν η 5η νίκη των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν ουραγοί με 1 νίκη - 6 ήττες.

    Η γαστρεντερίτιδα που έχει «χτυπήσει» οκτώ μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ, υποχρέωσε τον ΕΣΑΚΕ να αναβάλει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, που είχε προγραμματισθεί για την Δευτέρα.

    Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

    Ρέθυμνο-Τρίκαλα 83-79

    Άρης-Καβάλα 68-50

    ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΑΕΚ 54-78

    Απόλλων Πατρών-Αρκαδικός 56-76

    Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο 61-72

    Ολυμπιακός-Κόροιβος Αμαλιάδας 22/11

    Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ --ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ--

    [11] Με γκολ του Φερνάντες ο Αστέρας 1-0 τον Ατρόμητο

    Σπουδαία νίκη με την οποία παραμένει στα «υψηλά πτώματα» της Super League πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, επικράτησε εντός έδρας 1-0 του Ατρομήτου (που διατηρείται στις τελευταίες θέσεις), χάρη στο γκολ του Φερνάντες στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης.

    Με σκόρερ τον Μιχάλη Μανιά (7΄, 79΄), ο ΠΑΣ νίκησε 2-1 στα Γιάννινα την Καλλονή. Οι φιλοξενούμενοι, που στο 83΄ έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ουκά με 2η κίτρινη κάρτα, ισοφάρισαν προσωρινά στο 64΄ με τον Μπαργκάν.


    Athens News Agency: News in Elot928 Greek Directory - Previous Article - Next Article
    Back to Top
    Copyright © 1995-2023 HR-Net (Hellenic Resources Network). An HRI Project.
    All Rights Reserved.

    HTML by the HR-Net Group / Hellenic Resources Institute, Inc.
    ana2html v2.01 run on Saturday, 21 November 2015 - 19:32:18 UTC